Prostata vibrator – De bedste i test

3986

En prostata vibrator er til dig, som ligesom mange andre søger en prostata orgasme.

De stimulerer analt på en fantastisk måde, som du ikke kan gøre med fingrene eller andre redskaber.

Vibrationerne sørger for, at du derfor får en orgasme du aldrig har prøvet før – glæd dig!

Vi har fået en del henvendelser på hvilke prostata vibratorer der er de bedste. Af den grund har vi udarbejdet denne testvinder-oversigt (Der er baseret på +25 produkttestere).


STADIG I TVIVL?

Se udvalget af prostata vibratorer her →

 


 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Meget brugervenlig (Medfølger brugermanual)
 • Utroligt behagelige vibrationer (5 forskellige vibrationsmønstre)
 • Målrettet stimulation af prostata
 • 100% vandtæt
 • Ftalatfri
 • Enkelt og stimulerende design
 • God til både begynderen og den erfarne

Ulemper

 • Bruger batterier (medfølger ikke)

Beskrivelse af produktet

Her har du indiskutabelt markedets bedste prostata stimulator! Det er brugervenligt – du åbner pakken og herefter er du igang (Uanset dit tekniske niveau vil du kunne bruge denne til fulde).

Materialet er ftalatfrit og den er fremstillet i et ergonomisk design. Du får derfor et produkt, som ikke er skadeligt for dit vé og vel, samtidig med at det er designet til, at stimulere de helt rigtige områder. Dets bløde former og glatte overflade gør produktet nemt og behageligt at indføre.

Med andre ord skal du derfor ikke selv dreje, vinkle eller være i tvivl om du gør det rigtigt. Det er nemlig bare at “stikke den op”, så sætter den sig selv korrekt. Delen der fungerer som fod for at undgå, at stimulatoren forsvinder op, stimulerer også dit mellemkød, når produktet bruges.

Med de 5 forskellige vibrationsmønstre bliver du stimuleret på en dejlig måde, og du kan nemt variere intensiteten og opbygge et lækkert klimaks.

Anbefalet til

Anbefales til både nybegynderen, den let øvede og den erfarne. Det er et simpelt og ergonomisk stykke legetøj, der både masserer prostata og mellemkødet, og er nemt at indføre. Alle der vil have et lækkert produkt til en beskeden pris bør klart tage et kig på dette.

Det siger andre kunder

Der er kæmpe tilfredshed på markedet omkring dette lækre produkt fra Sinful, og det er ikke svært at forstå, hvorfor det er vores testvinder i denne omgang!

Opsummering

En prostata stimulator de fleste kan være med på. Den egner sig både til dem med og uden erfaring, og foden gør det 100% sikkert at lege med, uden du skal være nervøs for, at produktet forsvinder op. Det er 100% vandtæt og har 5 dejlige vibrationsmønstre.

Der skal lyde en absolut klar anbefaling herfra redaktionen samt fra de mere end +25 produkttestere – du fortryder ikke dette køb!

Læs mere her

 


 

PRISVINDERSinful Rippled Vibrerende Prostata Massager

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Ergonomisk design, nem indførbarhed
 • Billig pris
 • Vandtæt
 • Anker-formet fod der gør legen 100% sikker
 • Ftalatfri
 • Målrettet stimulation af prostata
 • 5 vibrationsniveauer

Ulemper

 • Bruger batterier (medfølger ikke)

Beskrivelse af produktet

En prostata-stimulator der virkelig formår at levere varen. Den har et stimulerende kugle-agtigt design, og spidsen af stimulatoren har det bløde knæk, der giver direkte og målrettet stimulation af prostata.

De bløde former og kurver gør, at stimulatoren er nem at indføre og behagelig at bruge i længere tid af gangen. Den er også nem at rengøre, og så er den 100% vandtæt, så du kan nyde den overalt.

Den har 5 forskellige vibrationsniveauer, som kommer fra den lille vibrator – som også kan tages ud af produktet, hvis det ønskes. Produktet har en anker-formet fod, der sikrer, at produktet ikke forsvinder op og gør legen 100% sikker for dig.

Anbefalet til

Anbefalet til ha, der vil have et lækkert og stimulerende produkt, der ikke koster alverden – men som stadig indeholder alle de gode kvaliteter.

Det siger andre kunder

Produktet har de kvaliteter, som produkttesterne finder vigtige. Nemlig, at den kan vibrere, den er nem at bruge og den er ergonomisk og stimulerende i designet. Alt det til en billig pris.

Opsummering

Et stimulerende og ergonomisk kugle-agtigt design, der giver målrettet stimulation af prostata. Ha 5 vibrationsniveauer og er vandtæt, så du kan nyde den i og uden for soveværelset. Produktet bruger batterier, som ikke medfølger.

Læs hele anmeldelsen af dette produkt her

 


 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Pakketilbud med alt du behøver (inkl. brugermanual)
 • Rigtig gode brugeranmeldelser
 • God til nybegynderen
 • Parfume-, paraben- og alkoholfri glidecreme
 • Ftalatfri produkter
 • Anal douche har fleksibelt skyllerør

Ulemper

 • Prostata-massageren bruger batterier (medfølger ikke)
 • Brugermanual er på engelsk

Beskrivelse af produktet

Her har vi, efter vores vurdering, et rigtig godt starter produkt – nemlig en sexlegetøj-pakke med fokus på prostatastimulation. Dette er en pakkeløsning som er super god til dig, der skal kaste dig ud i prostatastimulation for første gang og gerne vil have et samlet produktpakke med alt, du har brug for.

I pakken medfølger der anal glidecreme, en prostatavibrator, en prostatastimulator med penisring og en anal douche.

Den anale glidecreme er vandbaseret, så den er kompatibel med de medfølgende produkter af silikone. Glidecremen er både alkohol-, paraben- og parfumefri, så den er 100% sikker for dig. Anal douchen er en beskeden størrelse, og har et fleksibelt skyllerør, så indførelse bliver endnu mere behagelig.

Prostatastimulatoren med penisring er et fordelagtigt produkt for dig, der både vil opnå en hårdere og længerevarende erektion, og samtidigt vil have stimulation af prostata. Prostatavibratoren er, ligesom ovenstående produkter, et produkt der stimulerer både prostata og mellemkødet, og samtidigt kan vibrere med sine 5 vibrationsniveauer.

Anbefalet til

Nybegynderen der vil have en samlet og overskuelig produktpakke med alt det, der kan bidrage til lækker stimulation af prostata. Brugermanualen forklarer dig trinvis og i et let forståeligt sprog, hvordan du benytter de forskellige produkter mest hensigtsmæssigt. Du bliver virkelig guidet sikkert gennem de forskellige produkter, så du kan få en god første oplevelse.

Det siger andre kunder

Et lækkert kit med alt det, du behøver, når du skal have dejlig stimulation af prostata. Virkelig en billig produktpakke ift., hvor meget man får for pengene.

Opsummering

En produktpakke med alt du behøver til din prostatastimulation. Der medfølger en glidecreme, anal douche og to prostatastimulatorer – en med vibrator og den anden med penisring. Derudover er der inkluderet en omfattende håndbog, som guider dig til en nem og sikker brug af dine produkter.

Læs mere her

 


 

DEN ERFARNESinful Beaded Prostata Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • Giver ekstra stimulation ved anus
 • Stænktæt (kan holde til at komme under bruseren)
 • Stimulerende kugle-design
 • Stimulerer mellemkødet
 • Ftalatfri

Ulemper

 • Stænktæt – ikke 100% vandtæt
 • Bruger batterier (medfølger ikke)

Beskrivelse af produktet

Produktet er med sit ergonomiske design fremstillet til at stimulere indvendigt såvel som udvendigt. Det stimulerende kugle-design giver dig en anderledes og pirrende stimulation af prostata og anus, og kuglerne er vinklet således, at de rammer prostata målrettet.

Den lille nubrede flade på foden stimulerer mellemkødet intenst samtidigt. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre, så du kan opbygge et lækkert klimaks og samtidigt blive stimuleret ved både prostata, anus og mellemkødet.

Anbefalet til

Selvom produktet er nemt at indføre, så anbefales det til den erfarne grundet kugle-designet og den lange, indførbare del. Man behøver naturligvis ikke være meget erfaren, men blot en smule kendskab til brugen af prostatastimulatorer anbefales, før man investerer i denne.

Det siger andre kunder

Lækkert og blødt materiale, nem at indføre og giver nogle vilde orgasmer.

Opsummering

Et produkt for de mere erfarne, der har et stimulerende kugledesign og er designet til målrettet stimulation af prostata og mellemkød. Den har 10 forskellige vibrationsniveauer, og er stænktæt, så du kan nyde den under bruseren også.

Læs mere her

 


 

DEN FRÆKKEAneros EUPHO SYN Prostata Stimulator

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Smalt design med nem indførbarhed
 • Ftalat- og latexfri
 • Målrettet stimulation af P-punkt
 • Blødt og lækkert silikone-materiale

Ulemper

 • Lidt dyrere end de andre stimulatorer
 • Kræver tålmodighed at få den til at ramme P-punkt korrekt

Beskrivelse af produktet

Dette er et lidt smallere produkt inden for prostata stimulatorer. Den smalle omkreds, de bløde former og det runde hoved gør dog, at produktet er super nemt at indføre, og er behagelig at have siddende.

Hovedet på stimulatoren er vinklet for at give dig bedst mulig målrettet stimulation af dit P-punkt. Det store anker sikrer dig både i at produktet ikke forvinder op, men det stimulerer også dit mellemkød under brug. Lad produktet sidde oppe, og lad så muskelsammentrækningerne i endetarm sætte stimulatoren i bevægelse. På den måde bruger du produktet håndfrit, men får både stimulation af P-punkt og mellemkød samtidigt.

Anbefalet til

Det kræver lidt erfaring for, at kunne få det fulde udbytte, da man skal vide, hvordan man stimulerer sin prostata. Produktet her kan godt være lidt svært at vinkle, så det sidder rigtigt og stimulerer korrekt, når du bruger det.

Du kan eventuelt læse denne guide vi har udarbejdet før du køber produktet. Når man har vinklet produktet korrekt, er udbyttet dog virkelig fantastisk.

Det siger andre kunder

Produkttesterne er generelt positivt stemte overfor produktet, men er alle enige om, at produktet er bedst hvis man har lidt erfaring med analt legetøj.

Opsummering

Et smalt og let indførbart produkt, der i designet er vinklet til at stimulere prostata målrettet. De bløde former og afrundede hoved forbedrer brugsoplevelsen markant. Det kan dog være svært at vinkle korrekt for at opnå fuldt udbytte, så det anbefales til let øvede/erfarne.

Læs mere her

 


 

POPULÆR I UDLANDET – LELO Loki Kraftfuld Prostata Massager

LELO Loki Kraftfuld Prostata Massager

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Kraftfuld og genopladelig anal vibrator
 • Anerkendt LELO produkt
 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • 6 vibrationsniveauer
 • Vandtæt

Ulemper

 • Lidt stort i størrelsen
 • Produktet ligger prismæssigt i den dyre ende
 • Ikke lydsvag

Beskrivelse af produktet

Et innovativt og moderne design er det, der kendetegner denne prostata massager fra LELO. Den har 6 intense vibrationsmønstre, der er meget kraftfulde, så du kan opbygge et lækkert klimaks. De styres nemt på knapperne nederst på vibratoren.

Grundet den kurvede, ergonomiske udformning, rammer den med lethed prostata, der med garanti nok skal hjælpe dig på vej til en fantastisk udløsning/orgasme. Den lille “stopper” forneden kan også vibrere, hvilket giver ekstra meget stimuli og nydelse omkring endetarmsåbningen.

Anbefalet til

Produktet anbefales til de erfarne, da størrelsen godt kan være lidt overvældende for en førstegangsbruger.

Dette produkt er også til dig/jer, som ønsker et produkt, som kan anvendes på både manden og kvinden. Det er derfor et kanon godt par produkt, som ligeledes er i høj kvalitet, og som I derfor kan forvente holder i flere år! Husk dog at det rengøres grundigt, inden I skifter til at bruge det på hinanden.

Det siger andre kunder

Bedst til dem der har erfaring med denne type legetøj. Vibrationerne er fine og produktet er ergonomisk lækkert, men prisen er meget høj.

Opsummering

En moderne og ergonomisk designet prostata massager. Den har 6 vibrationsniveauer og er vandtæt, så du kan nyde den hvor som helst. Størrelsen er lidt stor, og derfor anbefales den til de erfarne, der kan lide at blive fyldt ud. Prisen ligger i den dyre ende.

Læs mere her

 


 

DEN SMARTESinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Fjernbetjening + batterier
 • Vandtæt
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • Rækkevidde mellem fjernbetjening og produkt på 10 meter
 • 11 + 11 vibrationer

Ulemper

 • Har kun 1 times brug på 3 timers opladning

Beskrivelse af produktet

Sinful har taget prostata massagere til et nyt niveau med dette smarte produkt. Produktet har med sine bløde kurver, bredere ende og afrundede hoved et effektivt stimulationsdesign. Selve produktet har også 11 vibrationer, som via 2 kraftige motorer fordeles i produktet og stimulerer både dit P-punkt og dit mellemkød samtidigt.

Derudover medfølger en fjernbetjening, der giver dig mulighed for yderligere 11 vibrationer. Med fjernbetjeningen har du kontrollen lige ved hånden, og skal ikke bekymre dig om at trykke rundt på knapper på selve produktet. Du kan også give din partner fjernbetjeningen og kontrollen.

Produktet er vandtæt og genopladeligt, så der er timevis af leg, hvor end du (og I) har lyst til det. Fjernbetjeningen og produktet har en rækkevidde på op til 10 meter.

Anbefalet til

Kan anbefales til ham, der vil have hurtigere og smartere kontrol over vibrationer og stimulation via fjernbetjeningen. Kan i særdeleshed også anbefales til parret, hvor du giver din partner fjernbetjeningen og lader vedkommende tage kontrollen over produktet.

Det siger andre kunder

Den bøjer godt i “knækket”, men måske lidt for godt, da det kan være svært at holde den udvendige vibrator tæt ind til mellemkødet.

Opsummering

Et produkt med 11 vibrationer samt en medfølgende fjernbetjening, der giver ydereligere 11 vibrationer. De har en rækkevidde på 10 meter, samt massageren er vandtæt og genopladelig, så kun fantasien sætter grænser for mulighederne med dette produkt.

Læs mere her

 


 

NYHEDRo-zen prostata vibrator

Prostata vibrator billede

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • 100% vandtæt og kan derfor anvendes i eksempelvis badet
 • Ftalatfri
 • Genopladelig vibrator og du skal derfor ikke hele tiden købe nye batterier

Ulemper

 • Man skal lige vende sig til at have den rundt om penis

Beskrivelse af produktet

Dette produkt er uden tvivl en testvinder, som du vil blive glad for i længden. Den indførbare del er vinklet, så den målrettet rammer P-punktet. På produktet er der også en penisring, som sikrer dig en hårdere og længerevarende erektion, som du (og din partner) kan nyde godt af, mens du samtidigt bliver stimuleret indvendigt.

Mellem penisringen og den indførbare del, er der en nubret overflade, der stimulerer dit mellemkød. Den har en længde på 15 centimeter og en bredde på cirka 4 centimeter. Derudover er den i et stilrent design.

Den har 10 forskellige vibrationsniveauer, og er genopladelig og vandtæt, så der er dømt timevis af leg med dette produkt.

Anbefalet til

Særligt anbefalet hvis du er sammen med en partner, og gerne vil opleve anal stimulans samtidigt. Penisringen giver den hårdere erektion, som du og din partner begge kan nyde godt af.

Derudover optimerer produktet dine onani-oplevelser, hvis du vil bruge det alene. Det stimulerer nemlig både P-punktet, mellemkødet samt gør din erektion hårdere og mere følsom. Der er garanteret vilde orgasmer med dette produkt!

Det siger andre kunder

Virkelig lækkert produkt med mange gode kvaliteter, men det anbefales til de mere øvede, da det kræver sin erfaring at vinkle produktet korrekt og få det til at blive siddende.

Opsummering

En prostata massager der har 10 forskellige vibrationsniveauer og er vandtæt og genopladelig. På produktet er der en penisring, så du kan opleve en hårdere erektion samtidigt med anal stimuli.

Læs mere her

 


 

ANBEFALET AF EKSPERTERLelo prostata stimulator

Prostata stimulator

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Årets testvinder anno 2017 af prostata stimulatorer
 • Genopladeligt batteri
 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • Vandtæt
 • Ftalatfri

Ulemper

 • Lidt stort i størrelsen
 • Produktet ligger prismæssigt i den dyre ende

Beskrivelse af produktet

Produktet her er, ligesom den “Populære i udlandet”-vinder, et produkt fra producenten LELO. Denne er også i et moderne og ergonomisk design, hvilket gør den stilren og klassisk at se på.

Dette produkt har en indførbar del, som stimulerer prostata målrettet. Ud over at kunne vibrere, kan den indførbare del også lave den stimulerende “kom-her”-bevægelse, som laver lette tryk på P-punktet og stimulerer endnu mere intenst.

Den har også en del, der stimulerer mellemkødet under brug, så du får dobbelt stimuli i ét produkt. Med de 10 forskellige vibrationsniveauer er der med garanti noget, der effektivt og nemt kan sende dig i den syvende himmel.

Anbefalet til

Anbefalet til ham, der virkelig ønsker et innovativt produkt med moderne teknologi. I kan som par også bruge den, hvor du overlader kontrollen til din partner og lader vedkommende stimulere dig med denne.

Anbefales til den erfarne, da produktet er lidt bredere og større i størrelsen.

Det siger andre kunder

Der er lovet orgasmer i massevis med dette frække og innovative produkt!

Opsummering

Et produkt til den mere erfarne, der både kan vibrere, stimulere prostata og mellemkødet, og oven i købet kan lave den ekstra pirrende “kom-her”-bevægelse. Produktet er vandtæt og genopladeligt, og du kan nyde det alene eller lade din partner overtage kontrollen.

Læs mere her

 


 

DET GODE ALTERNATIVOff Butt Throb Prostata Vibrator

Prostata vibrator billed

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • 7 vibrationsmønstre
 • 100% vandtæt
 • Lydsvag
 • Ftalatfri
 • Har et bredt anker
 • Stilrent og klassisk design

Ulemper

 • Egner sig ikke til begyndere
 • Bruger batterier
 • Er ikke god til målrettet stimulation af prostata

Beskrivelse af produktet

Dette produkt er lidt anderledes i designet end de andre prostata stimulatorer. Udformningen minder nemlig mere om en butt plug, men med det brede anker er du sikker på, at legen er 100% sikker for dig.

Produktets bløde, glatte overflade gør det rart at indføre produktet. Vibrationerne kommer af den lille, men stærke, bullet vibrator i bunden, som har 7 forskellige vibrationsniveauer. Vibratoren kan også tages ud og nydes til pirrende leg og forspil, hvis dette ønskes. Den er ganske lydsvag, så du også kan nyde diskret leg, hvis du ønsker det.

Anbefalet til

Anbefalet til den erfarne, da produktet er 4 cm bredt på den bredeste del. Det tager mere øvelse at vænne sig til en butt plug, da de oftest er lidt større i størrelsen end andre prostata stimulatorer.

Det siger andre kunder

Et flot design og en lydløs vibrationsfunktion, der virkelig giver produktet det ekstra.

Opsummering

Et produkt der har samme udformning som en anal plug, men også har en lille bulletvibrator i sig. Vibratoren har 7 forskellige vibrationsniveauer og kan tages ud efter behov. Produktet er lydsvagt og vandtæt.

Læs mere her

 


 

FAQ – Prostata vibratorer

Hvad er en prostata vibrator?

En prostata vibrator er et produkt, der er designet til at stimulere mandens P-punkt (prostata), og som oven i købet har en vibrationsfunktion. Man kan også købe prostata stimulatorer, der ikke kan vibrere. Produktet føres ind i anus og er ofte vinklet, så det stimulerer P-punktet målrettet. Dette kan resultere i intense og anderledes orgasmer, der er pirrende og givende på en helt ny måde.

Hvorfor købe en prostata vibrator?

Mandens P-punkt er en del af prostatakirtlen, der sidder få centimeter oppe i endetarmen. Punktet minder om en valnød i størrelsen, og er, ligesom kvindens G-punkt, et meget følsomt og erogent område, der føles fantastisk at få stimuleret. En prostata vibrator er designet til at stimulere netop dette punkt, og vibratoren giver ekstra pirrende stimuli til dig.

Kan man bruge den som par?

Svaret er ja! Når man tænker på stimulation af manden, er det ofte kun penis og testikler, der er i fokus. Hvis du bruger en prostata vibrator, når du er sammen med din partner, så oplever du både intens stimulation af P-punktet samtidigt med, at I har samleje eller din partner på anden vis stimulerer din penis. Nogle prostata vibratorer har også penisring, så du og din partner kan nyde godt af en hårdere og længerevarende erektion.

Du kan naturligvis også benytte den, hvis du vil optimere dine onani-oplevelser markant. Der er ingen grænser for, hvordan dette produkt kan nydes.

Hvordan vælger jeg den rigtige prostata vibrator?

Det vigtigste inden du skal vælge produktet er at overveje, hvor meget erfaring du har med anal stimuli. Til nybegyndere anbefales smallere produkter, som er simple i både design og funktion, så du ikke overvældes af størrelse eller andet. Som erfaren kan man begynde at stille flere krav til sit produkt og øge størrelse og lignende.

Må jeg dele produkt med min partner?

Hvis du rengør dit produkt grundigt, inden du benytter det på din partner, er der ingen fare. Du må dog ikke benytte det først og så bruge det direkte efter på din partner. Bakterieoverførsel kan nemlig resultere i infektion og sygdom. Vil du ikke bøvle med rengøring, så køb et produkt til dig og et til din partner – så skal I ikke tænke på, om rengøringen nu var grundig nok.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here