En prostata vibrator eller prostata stimulator er en rigtig god idé for dig, som ønsker en sjov leg fra start.

De stimulerer analt på en fantastisk måde, som du ikke kan gøre med fingrene eller med andre redskaber.

Selve vibrationsmønstrene er med til at gøre således du får din g-punkts orgasme, som er en af de absolut bedste orgasmer du kan få.

Eftersom vi har fået en del henvendelse på hvilke prostata stimulator vi anbefaler, har vi valgt at udarbejde dette indlæg med nedenstående testvinder-oversigt.


Sinful Curved Vibrerende Prostata Massager


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 200,-Tjek pris

En nybegynders drøm Købte denne til min kæreste, som er helt ny i analstimulation.

Vi havde afprøvet fingre i en længere periode og nu havde han mod på noget andet og mere og det her er enhver nybegynders drøm.

Den er lidt svær at indføre men når først den er på plads er den super nem at anvende og vibrationerne satte min kæreste i den syvende himmel.

Der er virkelig mange variationer og det giver uendelig muligheder. Kvaliteten og materiale er super lækkert! Ingen klager herfra og tilmed de varmeste anbefalinger.

OBS. 

Fælles for alle prostata vibrator er, at de alle har en fod, som derfor gør legen med dig selv 100% sikker. Du har derfor ingen undskyldning for ikke at komme igang med at hygge dig.

Vi anbefaler helt sikkert, at du prøver den form for intime leg. Det er nemlig intet mindre end fantastisk.


Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks med A-Z Guide


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 200,-Tjek pris

Her har vi, efter vores vurdering, et rigtig godt starter produkt – nemlig en sexlegetøj boks. Med fokus på prostatavibratorer.

Det vil med andre ord sige, at du ikke nok med nogle rigtig gode produkter, også får det korrekt tilbehør med.

På den måde får du altså den fulde oplevelse til billige penge.

Det kan vi kun anbefale til dig, som måske ikke har så meget erfaring indenfor analt sexlegetøj.


Aneros EUPHO SYN Prostata Stimulator – DEN FRÆKKE

Aneros EUPHO SYN Prostata Stimulator


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 500,-Tjek pris

Ok men svær at bruge: Den er nem at bruge og kvaliteten er helt I top. Det kræver imidlertid meget erfaring at få det fulde udbytte.

Det hænger sammen med den relative beskedne størrelse samt lille top (hoved). Kontakten til prostata bliver derved lidt svær.

Når man imidlertid har øvelsen og fået erfaring er den helt fantastisk.

Anbefales til øvede brugere


Sinful Beaded Prostata Vibrator – TIL ERFARNE

Sinful Beaded Prostata Vibrator


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 400,-Tjek pris

Godt produkt til prisen: Dette er min første prostata vibrator, så jeg ikke så meget erfaring med sådan nogle, men jeg vil sige den klarede det okay.

Materialet er dejligt og jeg er fan af at have flere vibrations muligheder.

Dog synes jeg den er lidt upræcis. Jeg måtte flere gange justerer den for at den sad ordenligt, hvilket er lidt træls…

Men jeg tror at hvis vælger at investere flere penge i en prostata vibrator, kan få noget der virkelig rammer plet.


LELO Loki Kraftfuld Prostata Massager – POPULÆR I UDLANDET

LELO Loki Kraftfuld Prostata Massager


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 400,-Tjek pris

Den har 6 intense vibrations mønstre, der er meget kraftfulde. De styres nemt på knapperne nederst på vibratoren.

På grund af dens kurvede, ergonomiske udformning, rammer den med lethed hans prostata, der med garanti nok skal hjælpe ham på vej til en fantastisk udløsning.

Den lille “stopper” forneden kan også vibrere, hvilket giver ekstra meget anal stimuli og nydelse.


Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager – PRISVINDER

Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 400,-Tjek pris

God men… Jeg har nu brugt denne en del gange og synes den er dejlig at have oppe og den rammer lige hvor den skal.

Men når min kæreste og jeg har sex bliver den desværre ikke oppe i mig selvom jeg ligger ned og hun sidder ovenpå.

Det var derfor jeg købte den så nu må jeg “nøjes” med at bruge den alene, for der fungerer den perfekt.


Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator – DEN SMARTE

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 400,-Tjek pris

Jeg har førhen driblet lidt med anal stimulation, både med buttplugs, kæder og dildoer, og selvom det også har været tilfredsstillende, så har det aldrig været helt perfekt. J

eg købte denne vibrator for at se hvad man egentlig kan opnå med vibrationer på prostata, og have lidt ekstra legetøj. Mht. materiale er kvaliteten helt i top, det er silkeblød silikone, der har en tilpas hårdhed.

Den bøjer godt i “knækket”, men måske lidt for godt, da det kan være svært at holde den udvendige vibrator tæt ind til mellemkødet.

Der er simpelthen et væld af vibrationer at vælge i mellem, og jeg har ikke prøvet dem alle endnu. Fælles er dog, at de er intense og målrettede.

Jeg kan godt have lidt svært ved at ramme prostata med dildo-stykket, men vibrationerne er kraftige nok til, at det ikke er et problem.


Ro-zen prostata vibrator – NYHED

Prostata vibrator billede


ForhandlerPrisleje
ca. 250,-Tjek pris

Fordele

  • 10 forskellige vibrationsniveauer
  • 100% vandtæt og kan derfor anvendes i eksempelvis badet
  • Genopladelig vibrator og du skal derfor ikke hele tiden købe nye batterier

Produktbeskrivelse

Her har vi at gøre med en prostata vibrator, som med sikkerhed er en favorit iblandt mange øjne – hvertfald på vores redaktion. Det er uden tvivl en testvinder, som du vil blive glad for i længden. Denne prostata stimulator er lydsvag og kan anvendes som par eller hvis du bare er alene. Denne model henvender sig til mænd. Her vil vi lige hurtigt indskyde, at der længere nede kommer prostata vibratorer som også kan bruges af kvinder.

Producenten hedder RO-ZEN og de har virkelig formået at udvikle et produkt. Som lever op til alle de krav vi som forbrugt bør forvente af en prostatavibrator. Den har en længde på 15 centimeter og en bredde på cirka 4 centimeter. Derudover er den udviklet i et stilrent design, som vi hos eroti sætter ualmindeligt meget pris på. Det er efter vores overbevisning kanon vigtigt, at der fra producentens side lægges vægt på hvorledes produkterne ser ud. Det har bare meget at skulle have sagt når man skal anvende den.

Design

Denne prostatastimulator er med sit eksklusive og unikke design lavet således, at den kan spændes om penis og dermed stimulere dit anus imens du eksempelvis onanere eller er sammen med dit partner. Den er derfor det perfekte værktøj i sengen, og kræver ingen tidsspild eller at man under samlejet / onani’et holder fokus på den. Som er tilfældet for mange andre flotte prostata stimulatorer.

Producenten af denne prostata vibrator er desuden kendt for at udarbejde nogle af de stærkeste vibratorer, og eftersom du selv kan styrer hvilket af de 10 niveauer du vil bruge. Har du mulighed for at mærke hvad det er, de er SÅ kendte for. Det kan nemlig være svært for virksomheder at udarbejde kraftige motorer, når produkterne er relativt små. Dette har dog ikke været tilfældet her.

Efter en opladning kan den godt og vel holde i 2 timers tid, og herefter oplader du din nye billige prostata stimulator via et USB-stik, som naturligvis medfølger i pakken.

Dette produkt er efter vores mening en af de bedste i sin klasse. Hvis du ikke vil ud og spendere mange tusinde kroner, men stadigvæk vil have et godt produkt. Så er denne et rigtig godt bud. Vi er hvertfald yderst begejstret for hvad RO-ZEN har formået at få lavet ud af denne prostata vibrator.


 Lelo prostata stimulator – BEDSTE EKSPERT ANMELDELSER

Prostata stimulator


ForhandlerPrisleje
ca. 1100,-Tjek pris

Fordele

  • Årets testvinder anno 2017 af prostata stimulator
  • Fri fragt, Diskret levering og genopladeligt batteri
  • 10 forskellige vibrationsniveauer.

Produktbeskrivelse

LELO har virkelig formået at udarbejde en prostatavibrator, som er helt unik. Først og fremmest har man mulighed for at købe det i forskellige farver. Hvilket i og for sig er relativt nyt for branchen – ofte laver virksomhederne ‘bare’ et produkt, også er det sort. Her har man uden tvivl et gennemført produkt, som kan anvendes til mænd såvel som kvinder.

Til kvinder kan den både stimulere prostata samt klitoris. Og til mænd fungere den som 100% prostata stimulator med den ekstra effekt, at dit mellemkød også stimuleres.Prostatavibrator

Den er fremstillet i silikone hvilket er et af de mest naturlige råvarer som anvendes i branchen, det får produktet til at virke utroligt blødt og dermed let tilgængeligt. Hertil ligger den bare super godt i hånden, og det er virkelig ikke nået man skal forvente.

Mange produkter har desværre fået den tendens, at producenten kun tænker hvor flot og hvor mange specifikationer det skal have, men her har vi et produkt som ikke kun opfylder de design mæssige krav. Nej denne prostatastimulator har en funktionalitet der er i højeste klasse – vi er meget overrasket!

Det bør du vide

Ligesom vi løbende skriver i andre indlæg, så anbefaler vi altid at man har en form for smørelse med, når man bruger disse produkter. Det hele glider bare lidt bedre, og din oplevelse med din nye bedste ven, vil blive meget bedre. Så når du alligevel er igang med at lave en af din bedste investeringer. Så synes vi næsten det ville være dumt ikke at købe en glidecreme til meget få penge med.

Rent vedligeholdelsesmæssigt skal denne prostata stimulator blot aftørres med en våd klud efter brug, og den er derefter klar til næste gang. Vores opfattelse er, at de har en ualmindelig lang holdbarhed. Hvilket i og for sig er en flot præstation taget det faktum i mente, at der er en motor i. Men eftersigende fra en af vores medarbejdere. Har hendes veninde haft sin prostata vibrator fra LELO i 4 år nu, og hun synes stadig den er lige så kraftig som tidligere.

Prostata stimulator sinful

Som nævnt tidligere kan modellen ligeledes købes i anden farve, og LELO har simpelthen valgt den fantastisk i øje faldende farve blå, som vi egentligt synes klæder produktet meget godt. Den blå variant koster hverken mere eller mindre. Den har samme pris som ville man købe den i sort.

Der er selvfølgelig en smagssag hvilken farve man vil have. Der er hvertfald ingen grund til at være nervøs for om den blå mister farven eller på anden vis smitter af. Det kan nemlig ikke lade sig gøre når materialet er silikone. Så det skal du ikke bekymrer dig om. Vi ville til din information nok have valgt den blå variant. Bare fordi den er anderledes og i vores øjne utrolig flot.

Specifikationer

Hvis man skal nævne dens specifikationer, så har vi med en 20 centimeter lang prostata vibrator at gøre, og den formår at udfylde dig på alle mulige måder, specielt fordi den er udstyret med en dobbelt hovedet vibrator.

En anden nævneværdig fordel ved dette produkt er klart, at den kan anvendes af begge køn og dermed også til jer som et par. Ud fra vores erfaring er den perfekt til forspillet i det, den vil tilføre lidt spænding og gøre jer begge utroligt liderlige, hvilket jo reelt set er epicenteret ved at købe en prostata stimulator.

Hos eroti.dk skal der hvertfald lyde den største købsanbefaling – vi er begejstret for dette vidunder, og synes næsten det ville være synd ikke at få fingrene i denne skønhed. Den henvender sig til dig/jer, som gerne vil bruge lidt ekstra penge på at kunne få en stimulator, som også kan en smule mere end det første produkt.


Off But Prostata Vibrator – DET GODE ALTERNATIV

Prostata vibrator billed


ForhandlerPrisleje
sinful rabatkupon rabatkode til sinful.dkca. 250,-Tjek pris

Fordele

  • 7 vibrationsmønstre
  • Kan anvendes af både mænd og kvinder
  • 100% vandtæt

Produktbeskrivelse

Denne prostata vibrator er taget med fordi den fungerer til begge køn, og dermed allerede der udfylder en flot plads i kategorien.

Den er med indbygget vibrator, som er super nem at administrerer, også kan du med denne blive stimuleret i de erogene zoner uden omkring anus, da dens vibrationer ikke kun er i hovedet men simpelthen i hele produktet – og lige netop derfor får den en plads i dette indlæg.

Vi har i vores tid anmeldt relativt mange produkter, men ikke endnu er vi faldt over et produkt, som formår at vibrerer udenfor områderne og dermed skabe en helt anden funktion end andre – det er simpelthen nået man skal prøve. For vi er meget begejstret – det må vi bare anerkende. Vi synes det giver en helt anden stimulation når en prostata stimulator formår at pirre andre erogene zoner end g-punktet.

Det føles simpelthen så dejligt, at man næsten falder sammen i stolen eller sengen, når man bruger den.

Det er 100% nået vi vil anbefale alle at prøver – for følelsen er så speciel, at det ikke kan forklares med ord. Desuden har vi med et produkt at gøre, som kun koster 249 kr., og taget det i betragtning så må vi bare sige, at den er en af de absolut bedste prostata vibratorer vi nogensinde har prøvet – det er der ingen tvivl om.

Sådan fungerer den

Helt lavpraktisk fungere dette fantastiske produkt ved, at du holder den lille knap i bunden i bund og herefter begynder den at vibrere. Så er det endeligt bare at smøre den ind med lidt glidemiddel, og nu er din prostata vibrator klar til dig.

Du stikker den stille og rolig op i anus, og jo længere op du kommer jo bedre vil det føles. Nu sidder den i anus og eftersom den er produceret med ben eller modhager, så den ikke kan forsvinde op i dig, kan du sagtens slippe den og begynde af onanerer eller for eksempel penetrerer din partner.

Hvis du er usikker på, om det på nogen måde kan gøre skade på din endetarm at anvende sådanne produkter, så kan vi allerede blankt afvise dette. Der er ingen fare for, du ødelægger nået. Folk har brugt den for for stimulation i rigtig rigtig mange år, og ingen mennesker er endnu kommet til skade når de har anvendt produktet korrekt – derfor anbefaler vi selvfølgelig også at du lige læser vejledningen inden brug.

På den måde undgår du, at du bruger din nye billig prostata vibrator forkert eller på anden hvis gør noget ukorrekt.

Hvis du er interesseret i hvorledes denne prostata vibrator fungerer, andet end ved at læse ovenstående, så synes vi du lige skal bruge 2 minutters tid på at se nedenstående video. Den forklarer kort og godt hvordan den virker, og samtidig giver den en bedre illustration end et billede kan hvad angår dets funktioner og design.

Afsluttende bemærkning

Vi håber du har fået nået ud af dette indlæg, og hvis du har nogle spørgsmål eller ander vedrørende prostata stimulator, så vil vi meget gerne hører fra dig. Enten via nedenstående diskussionsfelt eller også via vores kontakt formular hvis det er en mere privat forespørgsel.

Vi vil i den anledning og opfordrer vores læsere til at skrive, hvis I har nogle foreslag eller idéer på indlæg som I synes vi ikke har afdækket godt nok, eller bare en idé til et indlæg vi skal lave – det vil vi mere end gerne gøre. Derudover søger vi løbende produkttestere som du også kan finde et jobopslag på vores side – hvis det er nået som interesseret dig så henvend dig endelig til os.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here