Bolleven – Her finder du en

557

Søger du en bolleven er én af disse sider herunder det oplagte valg for dig.

På eksempelvis Adultfinderx er der over 100 danskere som hver dag finder en bolleven.

Så hvis det er fordi du har er i statussen: “bolleveninde søges” eller “bolleven søges”, hvorfor så ikke oprette en gratis profil på Adultfinderx Eller Sexhunt.dk og find andre, der søger det samme?

Det behøver virkelig ikke være sværere at finde en god sexpartner. Tag bare mig, jeg har prøvet alle understående sider og haft held med dem ALLE.

Der er dog nogle, som jeg syntes er bedre end andre – derfor har jeg rangeret dem herunder:

Oversigt


Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


 

Sexhunt logo - dansk sexdating side

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


 

Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

diskret voksen flirt

Brugervenlighed: ⭐✰✰✰✰
Features: ⭐✰✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk chat


 

Victorian Milan Logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse


 

Trænger du til at hygge dig uforpligtende med en anden person og have lidt sjov under dynerne? Er det underordnet, hvor lidt du kender personen i forvejen?

Hvis det er tilfældet, kan det være, at du søger en bolleven eller bolleveninde til uforpligtende sex, når det passer jer begge.

At finde bolleven eller bollevenner kan for nogle mennesker lyde grænseoverskridende og udfordrende ud over det sædvanlige.

For andre derimod kan det at finde en bolleven være både pirrende og spændende.

 

Gør hverdagen spændende

find en bolleven

Samtidig er det også et arrangement, der kan skabe lidt seksuelle udskejelser i hverdagen, hvis du enten ikke har tid eller lyst til at være i et mere seriøst forhold. Ved at få en bolleven kan du derimod læne dig tilbage og nyde at have sex uden at skulle bekymre dig om alt muligt andet. Forholdet bliver nemlig startet med klare linjer imellem jer, hvis I begge  sørger for at være ærlige over for hinanden fra starten af. Men hvordan får man en bolleven?

 

Sådan finder du en bolleven eller bolleveninde

At finde bolleven kan både være let og svært. Det kommer meget an på, hvor du søger en bolleven henne. Du kan for eksempel ikke blot skrive ”bolleven søges” eller ”bolleveninde søges” på de sociale medier, hvor alle i din omgangskreds og din familie kan se det. Nej, det er måske bedre at være lidt diskret. Derfor kan det derimod være en god ide at finde en bolleven på nogle mere specifikke hjemmesider, der er lavet til formålet. Her kan du nemlig søge en bolleven, der leder efter det samme som dig.

 

Find bolleven, som du kan stole på

Hvis du søger bolleven er der i dag flere specifikke sider på internettet, der er lavet til netop at finde bollevenner. Før i tiden var det nødvendigt at gå i byen, score et engangsknald og håbe, at det kunne udvikle sig til en bolleven eller bolleveninde. Et andet alternativ var at lave en profil på datingsider og finde en bolleven dér, som heller ikke var interesseret i et forhold. Sådan er det dog ikke længere. Der er i dag kommet mere frihed og andre muligheder på markedet, som kan hjælpe dig med at få en bolleven. På disse hjemmeside kan du nemmere finde bolleven, der ligesom dig kun ønsker lidt sjov under dynen og ikke de store følelsesmæssige forpligtelser.

 

Vær ærlig

Hvis du derfor søger en bolleven, er disse hjemmesider et godt sted at starte med at lede. Finder du en, du føler dig umiddelbart tiltrukket af, er det bare med at tage kontakt. Måske har du været så heldig at finde en bolleven eller bolleveninde. Det kan også være, at du er så heldig at finde flere bollevenner. Hvis du skal lykkes med dit forehavende, er det vigtigt, at du er ærlig, når du opretter en profil at finde bolleven. Du skal være ærlig omkring dine ønsker, hvis du leder efter en sexpartner. Hvis du ikke er det, kan der hurtigt opstå problemer imellem jer.

Et andet godt råd ved leder efter bolleven eller bolleveninde er, at du ikke skriver eller chatter for meget med din nye potentielle sengekammerat. Det bør nemlig udelukkende handler om jeres seksuelle lyster og fantasier for ikke at mudre jeres forhold. Hvis du søger en bolleven, skal du derfor holde fokus på jeres kroppe og seksuelle lyster.

 

Få en bolleven med de samme fantasier?

Når du har fundet en bolleven, som du synes, er interessant, kommer her det tredje råd. Find bolleven med de samme fantasier som dig. Hvis du finder en bolleven med de samme lyster som dig, er der større chancer for, at I begge bliver tilfredsstillede. Sex og lyster er nemlig et emne, du kan blive ved med at udforske. Måske opdager du med din bolleven eller bolleveninde nye ting, som du kan have lyst til at prøve. Du kan måske finde en bolleven eller bollevenner, der har lyst til:

 • BDSM
 • Rollespil
 • SM
 • Vaniliesex

Ved at få en bolleven får du en unik mulighed for at afprøve dine inderste seksuelle fantasier. Fantasier, der kan være svære at dele med en kæreste. Hvis du søger bolleven, åbner du dermed op for mange spændende og pirrende stunder under lagene.

 

Bliv udfordret

Ved at finde bolleven, der måske endda har prøvet andre seksuelle ting end dig, kan du selv blive udfordret på, hvad du kan lide seksuelt. Hvis du ikke ønsker at blive udfordret, men søger noget helt bestemt, bør du overveje at finde en bolleven, der gerne vil prøve og udforske de samme fantasier som dig. På den måde kan du føle dig tryg med din nye sexpartner.

 

Undgå komplikationer ved at få en bolleven med forventningsafstemning – I skal kunne nyde hinanden

Hvordan får man en bolleven, hvis det er helt nyt? Det findes som sagt internetsider, hvor du online kan finde bollevenner. Den vigtigste regel her er, at du er ærlig over for potentielle sexpartnere, når du søger en bolleven. Derfor er det også vigtigt, at I indbyrdes snakker om, hvad I seksuelt godt kunne tænke jer at få ud af forholdet. På den måde kan du finde bolleven, der vil det samme som dig.

 

Husk at forventningsafstemme

Når I taler om jeres ønsker og behov, har I gang i en forventningsafstemning om, hvad I begge forventer af hinanden. Ved bolleven søges eller bolleveninde søges er det en god ide at stille dig selv følgende spørgsmål for at blive klogere på dine egne behov:

 • Vil du finde en bolleven, der er fast?
 • Skal du kunne ringe til din bolleven eller bolleveninde, når lysten melder sig?
 • Må personen overnatte hos dig efter en hed nat?
 • Vil du gerne overnatte hos ham eller hende?

Sådanne spørgsmål er vigtige, hvis du søger en bolleven. Hvis I ikke har klare retningslinjer og regler mellem jer fra starten af, er forholdet dømt til at mislykkes. Afdæk derfor dine egne ønsker og behov, før du tager kontakt til en bolleven. På den måde undgår du at blive skuffet, men det at finde bolleven bliver også nemmere for dig.

 

Tænk over jeres forhold

Det at få en bolleven kan betyde mange ting. Der er nemlig ikke nødvendigvis en måde at gøre det på, der er mere rigtig end andre. I denne sammenhæng betyder ’forhold’ dog ikke de store følelser og drømme for fremtiden. Hvis det er dét, du leder efter, skal du ikke søge en bolleven. At have en bolleven eller bolleveninde handler derimod om din seksuelle lyst, fantasier og liderlighed. Noget, du skal bruge et andet menneske til at udforske.

 

Afstem jeres behov

Når du skal finde bolleven eller bollevenner, skal du være opmærksom på at finde en, der har de samme behov som dig. Men forholdet til din bolleven kan se ud på flere måder. Du kan for eksempel finde en bolleven:

 • Som du bare kan ringe til i tide og utide for at få sex, hvorefter I kan gå hvert til sit igen. I sådan et forhold handler det udelukkende om sex.
 • Som gerne vil ligge og putte og eventuelt overnatte, når I har haft sex. Her er der stadig kun fokus på den seksuelle tiltrækning, når du skal finde bolleven, men der kommer også en lille grad af tryghed.
 • Som du har et venneforhold til. I sådan et forhold kan I hænge ud og være sammen uden for soveværelset som helt almindelige venner, men samtidig kan I også nyde hinanden under dynen, hvis behovet skulle opstå. Det betyder dog ikke, at der er følelser involveret, eller at I er på vej til at blive et fast par.

 

Vær ærlig fra start af, når du vil finde en bolleven

Find bolleven, hvor I kan være ærlige over for hinanden. Uden ærlighed og forventningsafstemning kan forholdet imellem jer hurtigt blive mudret og anspændt. Er I derimod ærlige over fra hinanden fra allerførste stund, ved I, hvad I kan forvente af hinanden. På den måde undgår I sårede følelser eller at blive skuffet over den anden. Få en bolleven, du kan stole på.

 

Få mere end én bolleven ad gangen

to kvinder søge bolleven

Vil du gerne prøve dig selv af seksuelt og så at sige løbe hornene af dig, kan det også være en mulighed for dig at finde bollevenner. Altså mere end én bolleven.

Du kan nemlig sagtens have mere end en bolleven eller bolleveninde på samme tid, hvis du har en stor seksuel lyst eller gerne vil prøve flere ting af. I sådanne nogle tilfælde er det dog ekstra vigtigt, at du er ærlig, når du finder en bolleven. På den måde kan du og dine partnere stole på hinanden uden for mange bekymringer. Flere seksuelle partnere øger nemlig risikoen for at blive smittet og smitte andre med sygdomme.

 

Beskyttelse er en fordel

Når du har fundet en bolleven, har denne derfor ret til at vide, hvor mange andre du omgås med under lagenerne. Derfor skal du også altid huske at beskytte dig godt, når du finder en ny sexpartner. Et andet godt tip ved at have flere partnere er, at du skal huske at holde styr på dine sexdates. Dine bollevenner kan nemlig have forskellige lyster og fantasier, og det vil ikke være så godt, hvis du får dem rodet sammen. En god ide er derfor at få lavet et system, inden du starter mission ”find bollevenner”.

 

Find bollevenner, hvis du er i et åbent forhold

Der er i dag opstået en mere åbenhed omkring vores seksuelle lyster og præferencer. Det kan også mærkes i tilfælde, hvor en bolleven søges eller en bolleveninde søges. Par, der lever i et åbent forhold, kan nemlig også have lyst til at søge andre steder hen for sex. Og det er der plads til i disse forhold. Ved at finde en bolleven til enten en af jer eller til jer begge, bliver I begge tilfredsstillet seksuelt, men hvordan får man en bolleven i et åbent forhold?

 

Find en bolleven i åbent forhold

Det foregår egentlig i bund og grund på samme måde, som hvis du søger bolleven som single. Her er ærlighed omkring, hvad du søger dog også vigtig. Samtidig er det vigtigt, at både du og din partner har det godt med at finde bollevenner. Der kan nemlig i værste fald opstå jalousi hos en af jer, hvilket kan ende med at ødelægge jeres forhold. Find bolleven eller bollevenner hvis I er sikre på, at jeres forhold kan holde til det. I skal nemlig være sikre på, at jeres følelser kun tilhører hinanden og dermed kun deler den seksuelle del med en person uden for forholdet.

Fordelen ved at finde bolleven er:

 • Det kan pifte jeres forhold op og styrke jeres forhold
 • Det giver mulighed for at dyrke mere rollespil
 • I kan meget nemmere finde sexpartnere til trekanter eller firkanter

Før I kontakter en bolleven, skal I dog være sikre på, at jeres forholdt er stærkt nok og huske at være ærlige over for hinanden. Også hvis I føler, at jeres grænser bliver overskredet.

 

Fordele og ulemper ved at finde bolleven

bolleveninde søges

Hvis du er nysgerrig på det at finde en bolleven eller finde bollevenner, er det måske bare med at kaste sig ud i det. Inden du går i gang med den vilde jagt, er det dog en god ide, at du er opmærksom på fordele og ulemper ved at få en bolleven. Det betyder dog ikke, at du skal lade dig afskrække, blot at du skal være informeret og forberedt på, hvordan det kan være at have en uforpligtende sexpartner, som du ikke deler følelser med.

 

Det skal du være opmærksom på, inden du søger en bolleven

At få en bolleven kan byde på gode oplevelser, men der kan også opstå udfordringer eller problemer. At finde bolleven er nemlig ikke for alle. Det kan godt være, at du ikke lige nu har tid til at pleje et kæresteforhold, men det betyder ikke, at du kan nøjes med en bolleven.

Hvis du er meget i kontakt med dine følelser og inderste drømme om et familieliv og en kæreste, kan det være svært ikke at overføre det til din bolleven. Hvis du kommer til det, bliver det rigtig svært for jer begge at bevare et godt bollevensforhold. Du kan let ende med at blive såret, men din bolleven eller bolleveninde kan også hurtigt ende som skurken i forholdet, fordi han eller hun pludselig ikke gengælder dine følelser. Der er det igen vigtigt, at du finder en bolleven, der vil det samme som dig.

 

Flirt med andre imens

Af samme grund er det utrolig vigtigt at have sine følelser ude af ligningen, når du søger bolleven. Find bolleven eller find bollevenner, som du er tiltrukket af, men som ikke afholder dig fra at være sammen med andre mennesker. Du kan for eksempel holde dine følelser i skak ved at flirte med andre også, men netop også ved ikke at snakke med din bolleven om jeres følelser.

Hvis I kun holder jer til at snakke om sex, lyster og fantasier, kan du ikke lære personen bag ydret at kende. På den måde kan du heller ikke få følelser for din uforpligtende sexpartner, der kan mudre tingene imellem jer.

Du skal dermed gøre op med dig selv, om du kan se dig selv i sådan et uforpligtende forhold uden at blive ked af det i længden. Det er vigtigt at tænke grundigt over, inden du går på jagt efter at finde bolleven, da det måske ellers ikke er det rigtige valg for lige præcis dig.

 

Nyd hverdagen og find en bolleven, der ønsker det samme som dig

Det er langt fra alle mennesker, der har tid, lyst eller overskud til at være i et fast forhold. Det kan der være mange grunde til. Nogle har måske for travlt på arbejdet lige nu til at give sig helt hen til et andet menneske, imens andre måske bare ikke har lysten til at være i et forhold på nuværende tidspunkt.

Et kæresteforhold skal nemlig plejes for at fungere optimalt. Det er tid og energi, du vil kunne lægge andre steder. Ved at finde bolleven kan du spare på tiden og energien, fordi en bolleven eller bolleveninde ikke forventer noget af dig ud over sex. Når du søger en bolleven er det helt op til jer selv at bestemme, hvor ofte I vil ses, hvad I skal lave, og hvordan retningslinjerne for jeres sexdates skal være. Ganske nemt og simpelt.

 

En aftale på dine præmisser

En anden fordel ved at finde en bolleven er, at du ikke skal være nervøs for, om du gør det godt nok, eller hvordan din familie eller venner vil kunne lide ham eller hende. En bolleven vil ikke blande sig i dit personlige liv og din omgangskreds. Når du søger en bolleven, kan du derfor være ganske rolig. Jeres forhold forbliver mellem jer og foregår på dine præmisser.

Du skal derfor heller ikke være bange for, at dine seksuelle fantasier pludselig bliver røbet over for venner. Igen er derfor vigtigt, at du får en bolleven, hvor linjerne mellem jer er klart formulerede, og som du føler, at du kan stole på.

Det at være bollevenner, kan være en god måde at sikre sig sex på, hvis man er single og ikke lige er typen, der gider at hooke up med tilfældige partnere i byen. Men hvordan er det lige, det der med at være bollevenner? Læs med lige herunder, hvor jeg har taget udgangspunkt i forskellige statements og spørgsmål jeg har fået ift. det at være bollevenner 🙂 Og sørg også for at læse de gode tips til at være bollevenner!

Bollevenner.., men hvordan?

“Det ender altid med, at den ene bolleven blander følelser ind i aftalen og så går det i stykker…”

En sætning jeg har hørt mange gange før, når det kommer til det at være bollevenner. Jeg er helt enig i at følelser ikke hører hjemme i en sådan aftale. At være bollevenner handler om sex, kun om sex og ikke om kærlighed, følelser og fælles fremtid.

Det ændrer dog ikke på at ‘udviklingen af følelser fra den ene eller anden part’ er en reel risiko ved at indgå i så intim relation med nogen. Hvis ikke du kan leve med den risiko, så er en bolleven måske ikke en super god idé.

 

“Det er altid kvinden, der får følelser for manden”

Argh.., selvom mænd er helt igennem fantastiske, så er det altså ikke alle, der er så gennemført uimodståelige og guddommelige, at kvinder ikke kan undgå at udvikle følelser for dem 😉 Jeg medgiver dog, at det som oftest er kvinder, der starter med at udvikle følelser i deres relationer (hvilket evolutionært set er helt naturligt), men det er altså ikke altid, at det er tilfældet 🙂

 

“Hvordan undgår jeg at blande følelser ind i spillet?”

Lad os først være helt ærlige overfor hinanden: Det at være bollevenner, er ikke et spil for alle…

For det er absolut ikke alle, der kan adskille sex og følelser! Men alle kan sætte nogle regler og grænser for sig selv, således at chancen, eller risikoen om man vil, for at udvikle følelser mindskes.

Hvis du på forhånd ved, at du ikke kan rumme at være bollevenner, så er det bedst helt at lade være. For i de fleste tilfælde, vil du ellers ende med at blive unødigt såret. Især hvis du ikke vedkender dig dine egne behov for mere end “bare sex”, nemlig for tryghed, nærhed og kærlighed 🙂

Følelser udvikles naturligt, når vi føler os tætte og intime med et andet menneske, derfor er en af måderne at “begrænse” udviklingen af sine følelser på, netop at reducere mængden af nærhed med sin bolleven. Dette kan gøres på mange måder:

4 gode tips til at være bollevenner:

 1. Bollevenner bør ikke putte efter sex – og undgå generelt unødig nærhed/kram osv.
 2. Bollevenner overnatter ikke efter sex (hvis det kan undgås) – se punkt 1 🙂
 3. Bollevenner engagerer sig ikke dybt i hinandens liv – hvis ikke du har kendskab til hans/hendes person, så er der heller ikke noget konkret at holde af
 4. Bollevenner holder den fælles ‘berøringsflade’ minimal – lad være med at være bollevenner med en du kender og ser i andre sammenhænge end sex. Hvis jeres fælles grundlag kun er sex, føles det bare mere naturligt kun at mødes for netop sex.

Sidste tip har faktisk ikke noget med nærhedat gøre – men jeg synes alligevel lige, det fortjener at komme med på listen over gode overvejelser at have in mente, når man skal være bollevenner 🙂

 • Aftal hvad I gør, hvis I ved tilfælde skulle støde på hinanden offentligt – der er ingen grund til at skabe en akavet situation eller give andre anledning til at stille spørgsmål

Ovenstående tips skal ikke lyde usympatiske – men det at være bollevenner, handler jo netop ikke om følelser og kærlighed, men om sex og tilfredsstillelse. Hvis du synes, at ovenstående lyder “køligt” kunne det måske godt pege i retning af, at du søger mere end ‘bare sex’ 🙂

Bollevenner og følelser – hvad så nu?

“Hvad gør jeg, når først følelserne er med i spillet?”

Ja, hvad gør man så lige? Det er et utroligt godt spørgsmål og jeg tror, at det kommer meget an på temperament. Nogen foretrækker at sætte sig ned, tage en snak for at prøve at finde en god løsning… Men, følelser har det med at komme for at blive og det er de færreste, der bare sådan lige kan pakke deres følelser helt væk, hvis de først er opstået 🙂

En måde, du kan takle problematikken på, er altså, som nævnt ovenfor, at snakke om det – det virker for nogen og oftest i de tilfælde, hvor begge parter ønsker at relationen skal udvikle sig til mere end bare bollevenner – men det kan du jo af gode grunde ikke vide noget om på forhånd 🙂

Hvis ikke ovenstående er tilfældet, hvilket det ikke så ofte er – så er jeg mere fortaler for, at man, allerede når aftalen man aftaler at være bollevenner, også aftaler hvordan samarbejdet skal ophøre, hvis den ene bolleven blander følelser med i spillet.

F.eks. kan I aftale en handling/tegn, der afbryder alt samarbejde. Et konkret forslag kan være at aftale, at man bare efterlader en ting/note hos sin bolleven efter god sex, hvis man ikke gider at være bollevenner mere – om det så skyldes dine følelser, din bollevens følelser eller noget helt trejde, det er underordnet.

Det kan for nogen virke en anelse køligt, at man så bare dropper al kontakt bagefter… no questions asked – men på den anden side, så var I jo bare bollevenner 🙂

Har du flere spørgsmål om at det at være bollevenner eller har du måske nogle gode tips til andre der er bollevenner, så smid mig endelig en besked og skriv en kommentar herunder!

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here