Er du enkemand? Enkemænd søges af disse kvinder!

362

Hvis du en gang har været heldig at finde dit livs kærlighed, så kan det være svært at finde troen på, at det kommer til at ske igen. Men skulle lysten til kærlighed og nærvær vende tilbage, så er mulighederne for at møde en partner at dele livet med mange og der findes kvinder, der søger både nærvær og intimitet med netop enkemænd som dig.

En god ide kan være at læse mere om de forskellige datingsider, der både tæller bedste sexdating sider og de bedste sider for senior-dating, så du får en ide om, hvad det er du søger og, hvor du skal kigge. Herunder finder du et udbud af forskellige annoncer fra kvinder, der søger enkemænd:

Smilende kvinde søger enkemand som ven

Søger enkemand
Søger enkemand

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 64

Område: Fyn

Seksualitet: heteroseksuel

Interesseret i: Venskab, hygge, samvær

Jeg søger en sød mand at tilbringe tid med. Du må meget gerne være pensioneret, så du har tid til lange gåture eller hyggelig middagsmad.

Selv er jeg en aktiv og attraktiv kvinde på 64, der nyder naturen og livet i fulde drag. Ud over at gå ture nyder jeg at tilbringe tid med min familie, der tæller to døtre og fem børnebørn – men jeg savner den nærhed og hygge, der er med en partner.

Kontakt mig her

 

Er du min biografkammerat, og er du enkemand?

Kvinde søger enkemand som partner
Kvinde søger enkemand som partner

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 55

Område: Hovedstaden

Seksualitet: heteroseksuel

Interesseret i: en at dele min interesse for film med

Jeg elsker at gå i biografen med mine veninder og se en god, romantisk komedie, men indimellem savner jeg en glad mand at holde i hånden, når det bliver lidt for uhyggeligt.

Jeg er selv enke på ottende år og søger en herre – enten enkemand eller fraskilt – at nyde en god film og et lækkert måltid sammen med.

Er du også interesseret i film, eller har du en passion for gode bøger, så kan vi med garanti finde noget at snakke om over en god kop kaffe.

Kontakt mig her

 

Fast sengepartner søges

Enkemand søges som sengepartner af frisk kvinde
Enkemand søges som sengepartner af frisk kvinde

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 62

Område: Midtjylland

Seksualitet: hetero

Interesseret i: en fast partner til intime stunder

Jeg er en frisk og fyrig kvinde på 62. Siden jeg mistede min mand for omkring 5 år siden har jeg savnet en at dele intime stunder og fræk hygge med.

Jeg søger en voksen mand, helst fraskilt eller enkemand, der kunne have lyst til at dele intime stunder og frække eventyr med en moden kvinde, der ved, hvad hun vil have. Jeg er ikke på udkig efter engangsknald, men søger i stedet en partner, der er interesseret i et længerevarende arrangement.

Er du frisk på at udforske de frække sider af den tredje alder med en fast partner i trygge rammer, så er du måske den rette for mig.

Kontakt mig her

 

Jeg søger ikke en Romeo

Moden dame søger enkemand som sexpartner
Moden dame søger enkemand som sexpartner

Om mig:

Køn: Kvinde

Alder: 59

Område: Hovedstaden

Seksualitet: straight

Interesseret i: en mand med sunde interesser og god humor

Jeg søger en ganske almindelig enkemand. En der deler min interesse for lækker mad og god vin. Det er vigtigt for mig, at du har sunde interesser, så vi har noget at tale om og, at du heller ikke er bange for at give en hånd med i køkkenet, når der skal laves med.

Kender du noget til vin? Eller er du passioneret omkring madlavning eller måske litteratur, så er jeg sikker på at vi kan få en hyggelig aften ud af det og måske flere.

Kontakt mig her

 

(K)ærlig enkemand søges af ung kvinde

Ung kvinde søger kærlig enkemand
Ung kvinde søger kærlig enkemand

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 55

Område: Sønderjylland

Seksualitet: heteroseksuel

Interesseret i: fraskilt mand eller enkemand

Jeg søger en (k)ærlig mand at dele mit livs efterår med. Jeg har været alene siden min mand gik bort for nogle år siden, men nu er jeg klar til at finde kærligheden på ny. Derfor søger jeg en mand, der også har kærlighed i overskud.

Jeg er en glad kvinde, som har levet et spændende liv. Jeg elsker at læse og spise god mad og søger en, der vil dele livets gode oplevelser med mig. Er du selv alene efter en skilsmisse eller har du også mistet din ægtefælle, så kan vi måske finde hinanden og få det bedste ud af livet sammen.

Kontakt mig her

 

Moden sexpartner søges

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 42

Område: Nordjylland

Seksualitet: åben

Interesseret i: en moden partner med en fast hånd

Jeg er en nyligt single kvinde i min bedste alder, der søger en moden mand, der kan give mig en fast hånd i sengen. Jeg er bestemt ikke uerfaren selv, men drømmer omen mand, der bestemt kan guide mig til nye højder.

Jeg ville foretrække, at du er fraskilt, enkemand eller på anden måde har seriøse forhold i bagagen, men det er ikke et krav. Du skal dog være klar på at give klare instrukser og have styr på, hvad du vil have- for det har jeg. Er du min nye læremester?

Kontakt mig her

 

Moden kvinde søger venskab

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 67

Område: Fyn

Seksualitet: hetero

Interesseret i: venskab, der måske kan udvikle sig til mere

Jeg er pensioneret revisor og fraskilt. Jeg søger et mandligt bekendtskab, der må starte som venskab, men med mulighed for at kunne udvikle sig til mere. Mine interesser er: at rejse, klassisk musik og litteratur

Du er en moden mand – gerne fraskilt eller lignende og gerne pensioneret. Du deler en eller flere af mine interesser og nyder dybe samtaler om store emner både indenfor det klassiske, men også relevant stof.

Vi kan mødes over god mad og eventuelt nyde spændende koncerter eller foredrag sammen og se, hvor det fører hen. Du må bo i området.

Kontakt mig her

 

Glad naturelsker søges

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 40

Område: Hovedstaden

Seksualitet: hetero

Interesseret i: en glad mand at nyde naturen med

Jeg er en glad og frisk kvinde på bare 40 år, som søger en mand at dele min interesse for naturen med. Jeg er en ivrig løber og forsøger at løbe flere gange om ugen i skov eller langs vand, men jeg mangler en at løbe med.

Måske er du også glad for at løbe i naturen, eller måske er du bare glad for lange ture i det grønne? Jeg søger en mand med godt humør, der kan få mig til at grine og som elsker at være udenfor lige så meget som jeg gør.

Skal vi drikke en kop kaffe i min kolonihave og gå en tur langs vandet? Jeg er spændt på, hvad du har at tilbyde!

Kontakt mig her

 

Søger: frisk enke – fyr i moden alder

Om mig:

Køn: Q

Alder: 58

Område: Midtjylland

Seksualitet: hetero

Interesseret i: en frisk fyr, der kan klare en god håndfuld kvinde

Er du til bløde, runde kvinder med godt humør, så læs endelig videre.

Jeg er en quinde på 58 år – fuld af fest og farver. Jeg søger en mand, der ikke er bange for en kvinde, der fylder meget – både fysisk og generelt. Du må gerne være både frisk, energisk og initiativrig, så vi kan tage på eventyr sammen.

Jeg elsker at rejse og opleve nye, spændende ting og har snart sat fødderne på alle kontinenter i verden, men mangler en af dele rejseglæden med. Er du nysgerrig og sulten på livet med tasken pakket til nye eventyr, så lad os rejse ud i verden sammen.

Kontakt mig her

 

Enlig svale søger enkemænd som “mage”

Om mig:

Køn: Kvinde

Alder: 68

Område: Nordjylland

Seksualitet: heteroseksuel

Interesseret i: kærligt samvær, nærhed og hygge

Jeg er en dame i min bedste alder, men mistede desværre min livspartner for kort tid siden. Efter 45 år sammen har han efterladt et stort hul i min fremtid, som jeg håber at finde en, der kan udfylde.

Jeg er en kvinde, der er vægter familie og nærvær højt, så har du din egen familie og eventuelle børn vil det være en klar fordel. Jeg søger en mand at dele resten af fremtiden med, hvad end den har at byde på. Det er vigtigt for mig, at du tidligere har været i længerevarende forhold og har et god forhold til din familie. Er du fraskilt eller enkemand og søger du en at dele livet med, så er jeg måske den rette for dig.

Kontakt mig her

 

Sugardaddy søges

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 23

Område: Hovedstaden

Seksualitet: heteroseksuel

Interesseret i: smukke ting, spændende oplevelser og hyggeligt samvær

Er du en mand, der har styr på livet og lever det fuldt ud, men mangler du en til at holde dig ved selskab, når du har fri? En du kan forkæle og hygge om og som kan være din ledsager til spændende fester og events, så kontakt mig!

Jeg er en lille, slank pige på 23, der værdsætter smukke ting og modne mænd, der har styr på tingene. Der er ikke noget jeg elsker mere end at blive forkælet og nusset om af dig. Jeg lover dig at du vil nyde mit selskab og at vi kan få mange dejlige stunder sammen.

Kontakt mig her

 

Skal vi grine sammen?

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 50

Område: Midtjylland

Seksualitet: hetero

Interesseret i: sjove oplevelser og mænd, der kan få mig til at grine.

Jeg er en sprudlende kvinde på 50 år, der søger en mand at grine med. Du skal have god humor og sætte pris på et godt grin, hvad enten det er en tur til stand-up, en skæg film eller bare en god joke.

Selv sætter jeg stor pris på klassisk komik, men mangler en, der finder det skæve smil frem og gerne deler både store og små komedier med mig. Jeg har ikke andre krav end, at du har let til smil og grin og, at vi bor i samme område, så transporten ikke kommer til at blive for omfattende.

Kontakt mig her

 

Kvinde søger havemakker

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 63

Seksualitet:

Interesseret i: havesnak, hygge under parasollen og god kaffe

Har du grønne fingre og er du en ørn med plæneklipperen, så er det måske dig jeg søger. Jeg er en frisk kvinde, der elsker at tilbringe fritiden i haven. Jeg samler på eksotiske planter og har et drivhus fuld af spændende frugter og blomster ud over en stor og velplejet have.

Har du også en passion for stauder og mangler du en at tage med i havecenteret, så er jeg din dame – lad os tilbringe weekenden med at finde smukke blomster og udveksle havetips over en god kop kaffe.

Kontakt mig her

 

Moden kvinde søger sex hos enkemænd

Om mig:

Køn: kvinde

Alder: 69

Område: Lolland

Seksualitet: aktiv

Interesseret i: frække møder, nysgerrige partnere og let SM

Jeg er en kvinde i min bedste alder, der søger modne legekammerater at dele frække hyrdetimer i soveværelset med. Som udgangspunkt er jeg ikke på udkig efter en fast partner – men vækker du min interesse kan det let ændre sig.

Er du en erfaren elsker – enkemand eller fraskilt – og er du nysgerrig på de frækkere sider af tilværelsen, så kan vi med garanti få glæde af hinanden. Lad mig høre, hvad du kan lide, så vi kan finde ud af, om vi er kompatible.

Kontakt mig her

 

Partner søges

Om mig:

Køn: kvinde

Område: Hovedstaden

Alder: 34

Seksualitet:

Interesseret i: en partner til gode samtaler, gåture og hygge

Jeg er en moden dame, men det betyder ikke at jeg har opgivet jagten på kærligheden. Selv er jeg enke med både børn og børnebørn, der desværre bor i Jylland, så derfor søger jeg en at dele de små glæder i livet med.

Jeg er glad for at gå ture i naturen eller gennembyen, men nyder også en god kop kaffe på en stille cafe eller i sofaen derhjemme. Jeg søger en moden mand, der ligesom jeg nyder godt selskab og gode samtaler, en mand, som også ønsker kærlighed i sit liv og som kan brygge en god, stærk kop kaffe.

Kontakt mig her

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here