Våde kusser – Her møder du dem!

1069

Alle vil gerne være sammen med en god våd kusse. Jeg tænker ikke, at du er undtagelsen?

Jeg er selv en kvinde, mit navn er Lise Petersen, og jeg er skribent her på siden.

Jeg har i mit forsøg på at hjælpe dig, ledt “dating-markedet” igennem, for at finde det bedste sted, at søge våde kusser, at være sammen med.

den bedste side jeg fandt gik jeg lige et skridt mere, for at hjælpe dig. Jeg har kontaktet en række kvinder, som alle skrev, at de havde en våd kusse klar til dig og dit frække lem.

Jeg har indsat billeder og tekst fra deres svar herunder, så du selv kan se det.

Her er hvad de skrev om min besked angående deres våde kusser til dig

sexmøder profil
Line, 24 år- Hej. Jeg er at finde på Sexhunt.dk. Jeg synes virkelig godt om den side. Hvis du vil se min profil og skrive til mig, så skal du være velkommen. Du finder min profil her. Om jeg lige har en våd nok kusse må jo komme an på en test. hæhæhæ
sexmøde billeder
Lisbeth, 45 år – Kære Eroti læsere. Jeg vil bare give en kort melding, at jeg synes helt sikkert I skal skrive til mig. Og nej, det plejer sku ikke at være et problem for mig, at blive våd nok 😉 Det kan I gøre ved at finde min profil her.
Sex møde profil billede
Katrine, 32 år – Hej Eroti.dk. Tak for jeres henvendelse. Jeg kan klart anbefale Scornu.dk. Der er virkelig mange muligheder for at chatte med mange forskellige personer herinde. Skriv endelig til mig! I finder i øvrigt min profil her 

 

Oversigt over siderne:

 


Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+50.000 Medlemmer
100% anonym profil
Opdateret blog
Mobilvenlig hjemmeside
Gratis Oprettelse
Få falske profiler


 

Sexhunt logo - dansk sexdating side

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐✰✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐

+700.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mulighed for webcam
Mange brugere online
Høj Diskretion
Stor platform


 

Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


 

diskret voksen flirt

Brugervenlighed: ⭐✰✰✰✰
Features: ⭐✰✰✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐✰✰✰

+40.000 Medlemmer
Gratis bruger
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk chat


 

Victorian Milan Logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+250.000 Medlemmer
Bedste side for affærere
Anonym oprettelse
Se profiler i nærheden
Gratis Oprettelse


 

 

Vores sexliv er som regel en privat ting. Men det betyder ikke, at man ikke kan have det sjovt og lide at eksperimentere med ting. Fra barnsben lærer vi, hvordan man får børn. Det sker allerede i børnehaven (bien og blomsten) og så videre i skolen med seksualundervisning. Det er vigtigt at vide noget om, hvordan man gør, da vi er mennesker styret af vores drifter. Som et menneske er det svært at undgå seksuel omgang.

Endnu sværere er det at afholde sig fra det, da det er så grundlæggende en del af vores biologi. Nogle kan være forhindret på grund af religion eller lignende årsager, men for de fleste almindelige mennesker er sex en helt naturlig og dejlig del af tilværelsen.

Når det kommer til sex, så er der nogle helt basale ting, som er yderst nødvendige at vide før man begiver sig ud i det. Kvindens kønsorgan er meget komplekst og vigtig at forstå før man kan have fantastisk sex. Og hvorfor er det vigtigt med våde kusser, når det kommer til at få et godt sexliv og hvordan gør man så en kusse våd? Hvilke teknikker og hjælpemidler foreligger der? Hvad er fordelene og ulemperne ved våde kusser?

Alt dette vil denne artikel forsøge at svare på. Så hvis du er interesseret i at få svar på dette, så læs videre i denne artikel. Du vil ikke blive skuffet. Sådan får du nemlig opskriften til våde kusser og et fantastisk sexliv.

Hvad er en kusse?

Som sagt er kussen et andet ord for kvindens kønsorgan og for at forstå, hvordan og hvorfor en kusse bliver våd, skal man kende dens anatomi.

Ordet kommer fra det latinske ord ”vagina”, som direkte oversat betyder skede, og som skal forstås som ”hylster” – det er for eksempel derfor, at man taler om ’sværdskeder’, hylstrene du opbevarer et sværd i.

Det er et indre kønsorgan og er et biologisk træk ved alle arter af pattedyr. Den forbinder livmoderen med den ydre del af kroppen. Indgangen til skeden er omsluttet af det, man kalder skamlæberne. Skeden er der, hvor manden trænger ind med sin penis under samleje, der hvor hun bløder ud ad under menstruation og der hvor barnet presses ud under fødslen.

En sjov lille faktuel viden er, at de ydre kønsdele af kvindens kønsorgan oftest fejlagtigt bliver kaldt skede, hvor det korrekte ord rent faktisk er ”vulva”. Det er de indre kønsdele, som er skeden.

Derudover er skeden meget elastisk. Den er et rum, som kan udvides og opstrammes med dens egne muskler.

Både bredden og længden af skeden kan variere – og begge udvides under seksuel opstemning. Hvis man er jomfru, så har man en membran, som hedder mødommen. Den brister normalvis første gang man har sex. Det kan dog være, at membranen allerede kan være bristet på anden vis, og nogle gange brister den slet ikke. Det kommer fuldstændig an på, hvor forsigtig manden er. Det er ikke som sådan meningen, at mødommen absolut skal springes.

Hvorfor bliver kusser våde?

Våde kusser er forårsaget af nogle kirtler, man kalder bartholinske kirtler – de er faktisk opkaldt efter en læge fra Danmark ved navn Caspar Bartholin. De udskiller sekret fra vagina, der kaldes vaginalsekret. Sekret holder skeden glat og våd og virker som smørelse, når man har sex.

Våde kusser hjælper pikke med lettere at glide ind under samleje. Samleje uden en våd kusse kan være yderst smertefuld for både manden og kvinden. Vaginalsekretet har en direkte forbindelse til det kvindelige hormon, østrogen.

Det har også en indflydelse på bakterier, som holder skeden sund og beskytter den mod infektioner, såsom svamp. Ændringer i farve og lugt af sekretet fra skeden er højst sandsynligt et tegn på infektion, der er skabt af en ubalance i bakterierne.

Når kvinder får ægløsning, vil livmoderhalsen udløse en slags slim, som vil give sædcellerne bedre overlevelsesvilkår, hvorfor der er større chance for graviditet under ægløsning – udover det faktum, at der bliver udløst nye æg, som kan befrugtes af mandens sædceller.

Under sex kan nogle nerver omkring skedens åbning stimuleres for at give kvinden nydelse. G-punktet er også i skeden, og nogle kvinder får meget intens nydelse, hvis dette stimuleres under sex. Uanset hvad er det ved seksuel ophidselse, kvindens skede bliver våd, hvorfor våde kusser eksisterer.

Men hvilke ting kan man gøre under sex for at sikre sig våde kusser? Dette får du svar på i næste afsnit, der omhandler våde kusser, og hvilke remedier man kan bruge til at gøre dem endnu mere våde og opstemte.

Våde kusser og sex

At have tilfredsstillende sex er med til at forbedre vores generelle livskvalitet. Derfor er det vigtigt at kunne forføre kvinder og få dem til at blive våde. Sex og våde kusser kan faktisk nedsætte risikoen for visse sygdomme.

Men på trods af alt dette, er der nogle ting, som kan gøre sex mindre fantastisk. Med dette i baghovedet, vil du her få nogle rigtig gode tips og tricks til at opnå et sundt intimt sexliv. Derudover vil viden om nogle få vigtige ting ved sex hjælpe dig til at opnå et meget sundere og bedre sexliv.

Det første, man kan gøre, som vil gøre sexlivet bedre og opnå våde kusser, er at kommunikere med din partner. Det kan måske lyde som et åbenlyst tip, men det er desværre en af de ting, som de fleste glemmer.

Vores daglige liv involverer typisk jobbet, familie, venner og andre stressende situationer. Mange gange kommer vi til at tage ordentlig kommunikation med vores partner for givet. I et forhold er det essentielt at holde kommunikationen åben omkring alle ting, og sex er heller ikke nogen undtagelse.

Tværtimod har par med god kommunikation omkring sex også et bedre sexliv, da de uden problemer kan diskutere og tale om problemer, såsom forskellige skemaer, mangel på privatliv og seksuelle præferencer. Noget så almindeligt som stress kan forårsage seksuelle problemer for begge køn, og kan gøre det svært at opnå en våd kusse. Våde kusser er nemlig vigtigt for et godt sexliv, som beskrevet tidligere i artiklen. For manden kan det give besvær ved rejsning.

God kommunikation med din partner på respektfuld vis kan hjælpe jer med at løse disse situationer og derfor opnå et bedre sexliv og flere situationer med våde kusser.

Sex og sundhed hænger sammen

En anden ting, som man skal gøre for at forbedre ens sexliv, er at spise sundt. At spise sundt – det vil sige mad med mineraler, aminosyre, antioxidanter og næringsstoffer – kan forbedre dit helbred generelt og gøre dig i bedre humør, hvorfor det ikke er et under at den rigtige kost kan øge din libido og seksuelle præstation.

En sund diet for sex kan inkludere:

  • Kød og andre gode proteiner
  • Nødder og frø
  • Citrusfrugter
  • Østers
  • Laks
  • Salat
  • Vandmelon
  • Fuldkornsprodukter

At spise sammen med din partner kan også give jer et bedre forhold. Man mødes om måltiderne og styrker båndet mellem mennesker, og mange par kan bruge disse øjeblikke til at slappe af sammen.

Drik mindre alkohol

Derudover kan det være sundt for dit sexliv at formindske dit indtag af alkohol. Det er ikke for at sige, man ikke kan drikke et glas rødvin engang imellem – det kan nemlig også virke til at øge seksuel lyst og smørelse – men når det er sagt, så er det bevist, at alkohol i for store mængder kan være skadende for dit sexliv og din seksuelle præstation.

Mange studier viser, at for meget alkoholindtag kan øge negative følelser, såsom angst. Det kan også skade dit koncentrationsniveau og beslutningstagen, som derved også gør det sværere at udøve sikker sex.

Alkohol gør folk mere liderlige, fordi de mister fornuften og lader sig styre af deres drifter, men det betyder ikke, at disse lyster faktisk vil gavne dit sexliv. Der er nemlig også en vis sammenhæng mellem alkohol og utroskab.

Forskere har bevist, at det hænger sammen med, at alkoholen gør frygten mindre og folk derfor tror, at de kan erobre verden. Vi bliver løsslupne og irrationelle, og vi tager nogle utroligt dumme valg.

En smule alkohol kan dog virke opløsende. Det kan blive nemmere at finde modet til at tale på nogen, du har et godt øje til. Snakken flyder lettere og man flirter med hinanden.

Vitaminer kan hjælpe dig

Som beskrevet tidligere, kan en god diet være med til at sikre sig våde kusser, når du som mand gør dit arbejde ordentligt i sengen, da du har et godt seksuelt helbred. Som tilføjelse til dette, kan du med fordel begynde at tage vitaminer, da de kan booste ens seksuelle helbred.

Vitamin C øger f.eks. en cirkulation, hvilket er vigtigt i forhold til sex – og for rejsning hos manden.

Vitamin D har vist sig at øge hormonniveauer, der har med sex at gøre og giver også bedre rejsning. Vitamin D får man gennem kosten (også som kosttilskud) eller gennem solbestråling. Den øger kroppens optagelse af fosfat og calcium og lejrer dem i knogler og tænder.

Man kan købe vitaminer på apoteker eller i supermarkeder.

Andre supplementer, der kan hjælpe med at give våde kusser eller et bedre sexliv er f.eks. zink – det øger testosteronniveauet i kroppen og giver derfor manden bedre seksuel funktion. Aminosyrer kan derudover også forbedre din blodcirkulation, som giver bedre rejsning og seksuel nydelse.

Få gang i kroppen

Træning og bevægelse væk fra sengen er også vigtigt. Fysisk aktivitet kan og vil forbedre dit sexliv på mange forskellige måder.

For det første så øger det kroppens niveau af sexhormoner og endorfiner, som derefter øger dit humør og dit seksuelle drive eller libido, som man siger. Dit helbred og sex er tæt knyttet. At være i god form vil selvfølgelig også øge din stamina, som er meget vigtigt for et tilfredsstillende sexliv. At være i god form og have en flot krop kan også øge dit selvværd og selvtillid, som derefter vil gøre dit sexliv bedre.

Som kvinde vil det være vigtigt at huske at lave sine knibeøvelser. Det vil give bedre kvindelig seksuel præstation. Man skal knibe ballerne sammen og løsne, og derefter gentage disse øvelser i nogle minutter hver dag. Hvis du er usikker på, hvordan man gør, og hvilke muskler man skal bruge, så forestil dig at du skal tisse og derefter så stop strømmen af urin; musklerne som strammes er dem, som du skal knibe sammen og træne.

At styrke dem kan øge seksuel nydelse for kvinder, give våde kusser ved at øge sekret i vagina, og gøre fødsel lettere. Disse øvelser kalder man Kegel-øvelser.

Forspil, forspil, forspil

Der er ingen vej udenom. Du kan ikke bare kaste dig ud i sexakten med din kæreste uden nogen form for forberedelse. Det er simpelthen ikke særlig behageligt for hende, og du er nødt til at arbejde lidt for at opstemme hende, så I begge to kan få noget godt ud af oplevelsen.

Onaner kvindens kønsorgan ved at stimulere klitoris med fingre eller med sexlegetøj. På denne måde gør man kussen våd. Det vil gøre det lettere at trænge ind i skeden og derved gøre samlejet lettere. Våde kusser er ikke en selvfølge.

Det kan måske lyde kedeligt, men der er mange måder I kan pifte forspillet op på. Der er mange forskellige typer af sexlegetøj på markedet. Der er velegnede til at blive brugt af par. Det kan f.eks. være en vibrator til din kæreste, hvor der følger en fjernbetjening med, som du kan sidde og styre vibratorens hastigheder med.

Der er en masse forskellige muligheder for at gøre forspillet sjovt for jer begge. Det er jo hellere ikke kun dig, der skal pirre hende. I skal pirre hinanden, så I begge to kan varme op og komme i en god stemning.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here