Gagball: 5 bedste gags i test (Anmeldelser)

2261

Vi er et par der aldrig har haft tanken om at prøve en gagball før, derfor var vi lidt skeptiske i starten da vi fik afvide vi skulle teste ikke kun en men fem forskellige gag balls.

Hurtigt fandt vi ud af det var et nyt spændende ”univers” der åbnede sig op. Og vi endte med at nyde at prøve de forskellige gagball produkter af til sidst, selvom det i starten var lidt grænseoverskridende.

Vi har hermed vurderet produkterne ud fra design og brugervenlighed. Som nybegyndere glæder vi os til at dele vores anmeldelser med jer.

Vi vil vurdere disse gagball og give dem stjerner fra 1-5:


Spartacus Læder Gagball – TESTVINDER

gummi gagballTjek prisen her

Design:

Lækkert sort mat design, med metal nitter og spænde. Den er super elegant da den har en perfekt størrelse. Stropperne på denne model er væsentligt kortere end de andre gagballs vi har testet og kuglen er anderledes. Men når det så er sagt, ligner denne gagball de andre rigtig meget og skiller sig derfor ikke væsentligt ud designmæssigt.

Ball:

Rigtig blød og behagelig boldt, som man sagtens kan bide i under samlejet, når nydelsen bliver tilstrækkelig intens. Bolden har en perfekt størrelse der gør at man ikke får ondt i kæberne lige meget hvor længe man har den i. Der er dog ikke huller i som på de andre gag balls, men man får fornemmelsen af man sagtens kan trække vejret uden problemer da den er så blød og fleksibel inde i munden. Så at der ikke er huller i, gør ikke noget.

Stropper:

Fleksible stropper, ikke svære at få på. Rigtig god pasform, der på ingen måder river eller genere under aktionen. Stropperne er på denne model gennemtænkt da de ikke er for lange, så de sidder og flagrer og heller ikke for korte, så man kan bevæge hovedet frit til siden.

Opsummering
Alt i alt er det et funktionelt og godt produkt der emmer af kvalitet og brugervendelighed. Vi kan til hver en tid anbefale dette produkt til andre der har lyst til at eksperimentere med gag balls i soveværelset eller som er på udkig efter et suverænt produkt der spiller på alle punkter. Dette er en perfekt gag ball at starte med. Suverænt den bedste gag ball vi har testet, som derfor sniger sig op på en førsteplads og dermed lander på 5 stjerner ud af 5.

Find produktet her

 


Fetish Fantasy Gag ball trænings sæt

Fetish Fantasy Ball Gag Training SætTjek prisen her

Design:

Dette design er alt andet end småt og elegant, nærmere stort og klodset. Der er små fejl flere steder på produktet, for eksempel er metal ringene i designet sjusket og derfor ligner produktet en billig udgave i forhold til de andre gagball.

Balls:

I dette produkt kan kuglen skiftes ud til 3 forskellige størrelser, hvilket opper produktet en del.

Kuglerne er dog hårde og ikke særlig fleksible, men der er lufthuller i og det giver en følelse af man sagtens kan trække vejret lige meget om man vælger den største af kuglerne.

Stropper:

Stropperne er gevaldig lange og flagre derfor selv når man strammer det godt ind. Stropperne er tykke, men de er ikke stive. De er ret bøjelige i remmen hvilket gør de ikke skære i mundvigen.

Opsummering
Dette produkt er en af de bedre, men desværre ikke en af de bedste. Det er rigtig smart man kan skifte kuglerne ud til den størrelse man ønsker, hvilket gør det til et godt ”begynder produkt” indenfor gagball. Stropperne er rigtig behagelige, ikke noget at sætte en finger på, på den front. Men alt i alt virker det som et produkt er bygger mere på kvantitet end kvalitet. Derfor 3 ud af 5 stjerner.

Find produktet her

 


Tantus Beginner Gagball

Tantus begynder Gag BallTjek prisen her

Design:

Ikke særlig køn eller tiltalende gag ball, ligner en stor rød voksensut. Der er i hvert fald ikke lagt mange tanker i dette produkt angående design. Den skiller sig gevaldigt ud fra de andre gag balls.

Balls:

Bolden er ret anderledes i forhold til de andre gagballs. Man får kuglen helt ind i munden, nærmest ned i halsen føler man, i forhold til de andre produkter. Den er dog lavet af silikone, så det er til at holde ud at have i munden, så længe som man kan holde ud.

Stropper:

Stropperne er desværre ikke noget at råbe hurra for i denne gagball. Flotte, matte sorte stropper, men slet ikke justerbare. De har kun en længde, og de var desværre alt for løse syntes vi. Stropperne bliver også lukket med velcro, hvilken gør man ikke kan hive eller rive i stropperne hvis ens partner har lyst til det, da det slet ikke holder i lukningen.

Opsummering
Denne gag ball er anderledes, og herhjemme syntes vi ikke det er på den gode måde. Den er ret stor og klodset og vi ser det ikke som værende en begynder gag ball, da den godt kan føles alt for stor i munden. Man har lidt svært ved at koncentrere sig når stropperne bliver ved med at falde ned og glide rundt fordi de er for store. Dog er materialet lækkert. Den er desværre ikke så brugervenlig som de andre gag balls vi har testet. Derfor vælger vi at give denne gag ball 2 ud af 5 stjerner.

Find produktet her

 


Ouch! Gag med lufthuller i sort

Gagball Med Lufthuller i SortTjek prisen her

Design:

Super flot gag ball med læder stropper. 2 metal ringe der giver produktet et lidt ”rough” udseende. Der er lagt tanker og tid i designet hvilket os kan ses. Den minder udseendemæssigt om de andre, dog en ”opgraderet” version.

Gagball:

Bolden er okay i størrelsen, der er masser lufthuller i der gør at man ikke hiver efter vejret. Dog er det stykke bolden sidder på ikke særlig behageligt. Når man tager bolden i munden og bevæger hovedet fra side til side, bliver ens mundvige ”klemt fast” i hullet hvor bolden sidder. Det gør faktisk ondt hvis man bevæger hovedet for meget.

Stropper:

Stropperne er super flotte og lavet af læder. De er justerbare og har mange huller så produktet kan passe næsten hvem som helst. De er rimelig stive hvilket giver dem en skærende fornemmelse på huden.

Opsummering

Denne gag ball er fin for begyndere. Men den er desværre ikke særlig god at bruge i længere tid, da det begynder at gøre rigtig ondt i ens mundvige af at de bliver klemt. Der er lagt mere fokus på udseende i dette produkt end på behaget ved at bruge det. Den får desværre kun 1 ud af 5 stjerner da man ikke kan holde ud at have den i, i længere tid ad gangen.

Find produktet her

 


Obaie Begynder Gagball

Obaie Begynder GagTjek prisen her

Design:

Designet på denne gag ball er stilrent, sort hele vejen igennem, selv lukningen ved stropperne er sort. Der er blevet brugt tid på at tænke på design på dette produkt. Derfor skiller den sig en smule ud fra de andre gag balls vi har testet, i hvert fald designmæssigt.

Balls:

Bolden har en tilpas størrelse, den er hverken for stor eller for lille, der er mange huller i der gør at det er nemt at få vejret under aktionen, man føler ingen mangel på luft. Mundstykket ved kuglen niver dog i mundvigene når man bevæger hovedet fra side til side, hvilket er ret ubehageligt i længden.

Stropper:

Stropperne er hverken stive eller bløde, de er en mellemting. Der er rigeligt med huller til at justerer stropperne. Man kunne godt savne der var noget til at holde ”resten” af stroppen på plads med, når den er justeret ind.

Opsummering
Denne gag ball er super smart at se på. Desværre er den ikke lige så god som den ser ud. Det er en fin begynder ball, og man kan sagtens få luft under aktionen. Kuglen har en rigtig god størrelse som gør man ikke får ondt af at have den i, i længere tid ad gangen. Desværre er mundstykket ved kuglen ikke særlig behageligt og man får ”klemt” ens mundvige når man bevæger hovedet rundt. Denne gag ball får 2 ud af 5 stjerner. Da kvaliteten godt kunne havde været oppet lige så meget som designet.

Find produktet her

 


Hvad vi vil anbefale til nybegyndere?

Vi har hermed testet alle 5 gagball produkter, og vi følte os underholdt da vi aldrig har prøvet det før. Det var en grænse der lige skulle overskrides, og det var udfordrende men også rigtig spændende at prøve noget nyt som par. Vi blev positivt overrasket over produkterne.

Gag balls er ikke kun for ”rutinerede par”, men også for par der ikke har prøvet den slags legetøj før, da det ikke er et voldsomt krævende produkt. Vi vil klart anbefale andre par at kaste sig ud i at prøve gag balls, selvom det har en tendens til at se lidt ”voldsomt” ud, men det er det bestemt ikke. Vi var ret overraskede da vi gik i gang, og vi lærte lidt nyt om hinanden da vi fik prøvet de forskellige gag balls af.

Det er en god ide at starte med at snakke med sin partner om det først, da det er vigtigt at finde et produkt der ville passe bedst til jer, så i kan få en fed oplevelse sammen. Vi vil anbefale at starte med en mindre kugle evt. også en blød kugle som i kan finde i et produkt som for eksempel: Spartacus Håndlavet Læder Ball Gag-Black. Det var for os den bedste nybegynder gag ball, da kuglen var nærmest behagelig at have inde i munden.

Stropper er også vigtige at have med i overvejelserne, da det kan ødelægge lidt af oplevelsen hvis det sidder og genere i mundvigen, eller andre steder når man har det på.
Ikke tag for store kugler til at starte med, da det godt kan virke lidt som om, man ikke kan trække vejret ordentligt i starten. Vi kan også anbefale at købe et produkt, hvor man kan skifte kugle størrelsen ud så man ligesom ”træner” sig op til den store kugle. Som man for eksempel kan finde i produkter som: Fetish Fantasy Ball Gag Training Sæt.
Ellers giv den gas, fordi det er et spændende nyt univers med mange forskellige produkter også til uvidende nybegyndere.

 

Hvis man har prøvet en gagball før, hvordan kan man så ”opgradere” sin oplevelser?

Nogle par har prøvet gag balls før, de søger måske nye måder at inkludere dem i deres sexliv på. Der er mange gag balls at vælge imellem og meget andet legetøj man kan vælge at kombinere det med for at få en fed oplevelse med sin partner.

Jo større kuglerne er, jo bredere de er, jo mindre luft man kan få, jo mere udfordrende bliver det.

Så man kan evt. tage de gag balls der har kugler lavet af plastik hvor der er nogle få huller, eller man kan vælge en gagball som: Tantus Beginner Gag Ball, der fylder lidt mere i munden end de andre gag balls gør. Og hvis man har brug for at det bliver lidt sjovere end det, kan man inkludere for eksempel; bind for øjnene, håndjern, små piske eller andet legetøj man syntes der kan bruges under samme aktion. Kun fantasien sætter grænser.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here