Gagball – De 7 bedste i test

2946

Jeg har testet et udvalg af gagballs, som jeg vil fortælle lidt om i dette indlæg.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke havde prøvet at eksperimentere med gagballs før jeg gik i gang med denne anmeldelse. Faktisk syntes jeg, at det virkede ret intimiderende. Det kan nemlig godt se lidt voldsomt ud.

Men da min kæreste og jeg først kom i gang, så fandt vi hurtigt ud af, at det faktisk slet ikke er så grænseoverskridende, som man skulle tro. Der er selvfølgelig stor forskel på gagballs, og der var da nogle, som jeg følte var vildere end andre. Men i det store hele, var det altså en ret fed oplevelse.

Hvad får jeg ud af at bruge en gagball?

Hvad end du er den submissive, som bærer gagballen, eller den dominante, så får du et frækt produkt, der virkelig vl styrke det pirrende og sanselige mellem du og din partner. Når du bærer din gagball, og din partner har den fulde kontrol over dig – eller omvendt – vil det gå op for jer, hvor sexet det kan være, ikke at have andre muligheder end at adlyde sin partners ordrer.

Er gagballs kun for erfarne?

Gagballs er ikke kun for erfarne – alle kan få glæde af dette frække BDSM-legetøj. De findes i mange forskellige størrelser og former, og du kan derfor både finde et produkt, der er til dig som nybegynder, såvel som erfaren. Mange finder det interessant og pirrende at udforske BDSM-universet, fordi det spiller så meget på dominant/submissiv-lege, som for os som mennesker er en sanselig oplevelse, mange gerne udforsker. Man kan udforske på mange forskellige niveauer, og hvis man vil afprøve gagballs, så kan man med garanti finde noget for både begynderne og dem, der har erfaring.

Brug for mere inspiration?

 Så kan du se hele udvalget af gagballs her →


TESTVINDERMister B Bondage Gag Ball

Spartacus Håndlavet Læder Ball GagTjek prisen her

Fordele

 • Blød og behagelig håndlavet boldt
 • God pasform og fleksible stropper
 • Rem i kvalitetslæder

Ulemper

 • Kan være for kort til nogle

Min personlige oplevelse

Denne gagball fra amerikanske Spartacus var jeg med det samme glad for at have på. Jeg kunne nemlig med det samme mærke, at den er lavet i en rigtig god kvalitet. Stropperne er lavet i ægte læder, hvilket giver en god fornemmelse, når den er spændt fast. Det giver nemlig en behagelig fleksibilitet, som gør, at jeg kan holde ud at have den på i lang tid.

Bolden er også super rar at have i munden. Jeg oplevede engang imellem ved de andre, at det kom til at spænde meget i kæberne. Det var intet problem her. Dog er der ikke huller i bolden, men jeg havde nu ingen vejrtrækningsproblemer.

Vi var ikke et sekund i tvivl om, at denne gagball var vores favorit. Det eneste lille minus for min kæreste var, at da han prøvede den, så var den lidt for stram. Stropperne er nemlig ret korte. Det var jeg til gengæld super glad for, da de så ikke flagrede rundt. Så her er måske en gagball som er perfekt til kvinder, men kan være for lille til nogle mænd.

Anbefalet til

Denne gagball vil være oplagt for de fleste. Kvaliteten er virkelig i top, så her får I et sexlegetøj, som holder virkelig længe. Dog skal man lige være opmærksom på størrelsen.

Det siger andre kunder

Denne gagball fra Mister B er den klare testvinder. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at den er en rigtig kundefavorit. Kunderne siger, at den er super behagelig at have på, så det gør ikke noget, at legen varer længe.

Opsummering

Alt i alt er det et funktionelt og godt produkt der emmer af kvalitet og brugervendelighed. Vi kan til hver en tid anbefale dette produkt til andre der har lyst til at eksperimentere med gag balls i soveværelset eller som er på udkig efter et suverænt produkt der spiller på alle punkter. Dette er en perfekt gag ball at starte med. Suverænt den bedste gag ball vi har testet.

Mister B Bondage Gag Ball ender 5 ud af 5 stjerner!

Læs mere her


PRISVINDERObaie silikone gagball i sort

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Tjek prisen her

Fordele

 • Bolden er fremstillet i helstøbt silikone
 • Passer mange størrelser
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Ikke den bedste kvalitet

Min personlige oplevelse

Denne gagball fra Obaie minder på mange måder meget om testvinderen. Den er dog ikke lavet i ægte læder, men i imiteret. Derfor er det også muligt at holde prisen nede. Men her gør det faktisk ikke det store, fordi den kan indstilles til mange størrelser. Så det var ikke ubehageligt på noget tidspunkt, selvom stropperne ikke var nær så bløde.

Selve bolden var jeg igen super glad for. Denne bold er lavet i silikone, hvilket føltes meget behageligt i munden. Silikonen formede sig nemlig lidt efter min mund, så jeg oplevede ingen ubehagelige spændinger.

Og jeg må altså sige, at det er vigtigt, at alt er behageligt at have på. For mit vedkommende kan det godt være super distraherende, hvis noget strammer eller niver. Så jeg havde en virkelig god og fræk oplevelse med min kæreste her! Vi kan begge varmt anbefale andre at prøve denne gagball.

Anbefalet til

Den er god til de øvede og til begynderen. Her får du en gagball til billige penge, så hvis du ikke er sikker på, om det er noget for dig, så prøv denne. Og til de rutinerede er her et super godt produkt, som er det perfekte redskab til BDSM-legen.

Det siger andre kunder

Kunderne er super glade for denne gagball. Enkelte siger, at kvaliteten giver en lidt kortere holdbarhed end hos testvinderen, men er man lidt forsigtig, så skal den nok holde. Og så er den jo heldigvis ikke så dyr.

Opsummering

Denne gag ball er et rigtig godt produkt, som du med sikkerhed ikke vil fortryde at have købt. Der er lagt meget fokus på udseende såvel som behagelighed ved anvendelse. Den får

Obaie gagball får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


BEGYNDEREFetish Fantasy Gag ball trænings sæt

Fetish fantasy gagball

Tjek prisen her

Fordele

 • 3 udskiftelige kugler
 • Lufthuller i kuglerne
 • Blindfold medfølger

Ulemper

 • Ikke den bedste kvalitet

Min personlige oplevelse

Mit førstehåndsindtryk her var ikke super positivt. Umiddelbart tænkte jeg, at denne gagball så lidt billig ud. Det er den også, men det synes jeg afspejler sig i kvaliteten. Til gengæld var jeg ret begejstret for de tre udskiftelige kugler.

Kuglerne var ret hårde og ikke særlig fleksible, men der er lufthuller i, og det giver en følelse af, at man sagtens kan trække vejret lige meget om man vælger den største af kuglerne.

Vi valgte at teste kuglerne sådan som det er tiltænkt. Så vi startede med den lille og arbejdede os op i størrelse. Det fungerede rigtig godt for os. Og jeg synes, at det er en virkelig god ting ved produktet. For så kan alle ligesom være med. Også både mænd og kvinder.

Anbefalet til

Her er en oplagt begynder gagball. Hvis du er helt ny i gamet, så synes jeg det er en god gagball at lægge ud med. Start stille og roligt med den mindste kugle, og så gå op i størrelse, når du er tryg ved det.

Det siger andre kunder

Kunderne er overvejende glade for denne gagball. Flere siger, at kvaliteten ikke er så god, men eftersom prisen også er derefter, så er det helt fair. Enkelte påpeger også, at stropperne er for lange og flagrer derfor, også selvom man strammer godt ind.

Opsummering

Dette produkt er en af de bedre. Det er rigtig smart, at man kan skifte kuglerne ud til den størrelse man ønsker, hvilket gør det til et godt ”begynder produkt” indenfor gagball. Stropperne er rigtig behagelige, ikke noget at sætte en finger på, på den front. Men måske er det et produkt, hvor fokus er på kvantitet fremfor kvalitet.

Det får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DEN FRÆKKESToys læder mund knebel (gag ball)

bedste gag ball

Tjek prisen her

Fordele

 • 11 positioner
 • Fremstillet i ægte læder
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Kan være lidt svært at trække vejret ordentligt

Min personlige oplevelse

Denne gagball fra SToys ser jo markant anderledes ud i forhold til de andre. Den har ikke den traditionelle kugle eller bold, som man jo oftest ser. Derfor var jeg også ret nysgerrig på, hvad den mere flade og aflange ball mon kunne.

Det sjove her er, at man kan bide helt ned over den. Da den er fremstillet i ægte læder, så er den ret blød mellem tænderne. Jeg fik følelsen af, at den kom ret langt ned i halsen i forhold til de andre kugler. Så på den måde får man måske endnu mere gag-følelse her. Det var dog ikke ubehageligt.

Efter et stykke tid syntes jeg dog, at det blev lidt sværere for mig at trække vejret. Så for mit vedkommende er det ikke en gagball, som jeg kan holde ud at have i munden i for lang tid af gangen. Men er man mere rutineret, så kan den godt være et rigtig godt valg.

Anbefalet til

Dig som sætter pris på en ægte duft af læder, og som er erfaren, når det kommer til gagballs.

Det siger andre kunder

Kunderne er begejstrede. Især de kunder, som har eksperimenteret med BDSM i længere tid. De siger, at de tænder meget på læderet og den gode gag-fornemmelse, som man får.

Opsummering

Denne gag ball er anderledes, og jeg synes det er på den gode måde. Den er unik og et godt alternativ til den klassiske gagball. Dog kan det være lidt svært, at trække vejret ordentligt med den (idet der ikke er lufthuller). Det er dog ikke så slemt, at man ikke kan få vejret, men nok til, at jeg ikke kan give den 5 stjerner. Dog er materialet lækkert.

Den får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


POPULÆR I UDLANDETDobbelt dildo gagball

gagball

Tjek prisen her

Fordele

 • Dobbelt funktion
 • Remmen er fremstillet i læder
 • Nem at bruge

Ulemper

 • I den dyre ende

Min personlige oplevelse

Her er en model, som man hurtigt kan se skiller sig ud fra mængden. Det gør den i den forstand, at det faktisk er en dobbelt gagball. For ikke nok med, at den har påmonteret en dildo, så sidder der også en i munden. Det er en fræk oplevelse, som jeg klart vil anbefale jer, der har prøvet de ‘normale’ gagballs.

Vi prøvede den ved, at jeg tog den på. Derfor havde jeg den lille del i munden, og kunne pirre min kæreste med den ydre. Ved første øjekast var jeg lidt nervøs for, om den lille dildo alligevel ville komme for langt ned i halsen på mig, eller ville føles kvælende i længden. Men det gjorde den på ingen måde.

Jeg følte straks, at der var tænkt meget på komfort, så jeg kunne sagtens nyde det. Og så var det jo også en noget sjovere oplevelse for min kæreste, da der her også var en feature, som kunne pirre den anden vej. Derfor blev dominanslagen også lidt anderledes.

Anbefalet til

Et alternativ til den almindelige gagball til dig, som gerne vil udvide din horisont.

Det siger andre kunder

Kunderne roser denne alternative gagball. Den er sjov for begge parter, og kunderne er glade for læderremmene, som er meget nemme at indstille og behagelige at have på.

Opsummering

En alternativ gagball, som jeg synes du bør prøve. Der er tænkt på designet såvel som anvendeligheden. Her kan du og din partner teste nye muligheder og grænser af.

Jeg giver denne model 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


TIL DE ERFARNEPipedream spider / åben gag ball

spider gag ball

Tjek prisen her

Fordele

 • Den har justerbare remme med bæltelukning med 10 forskellige huller
 • Remmen er fremstillet i læder

Ulemper

 • Ikke for begyndere

Min personlige oplevelse

Her har vi en model, som ikke som sådan er en gagball, men bliver det når man bruger den. Dvs. den er beregnet til, at man som mand blandt andet, kan placere sin penis i den. På den måde får man gag-effekten.

Jeg vil som noget af det første sige, at denne gagball ikke er for nybegyndere. Den er noget mere ekstrem at tage i brug. Jeg fik den spændt på og kunne således slet ikke lukke munden. Og så er ideen, at partneren kan gøre lige hvad han vil med en.

Jeg synes det var meget frækt at overgive så meget magt, men jeg kunne da også mærke, at jeg var lidt ude af min komfortzone her. Men den var slet ikke ubehagelig at have på, så hvis man er modig, så er det bare om at komme i gang.

Anbefalet til

De garvede indenfor BDSM. Denne gagball er noget mere avanceret end de andre, så man skal være tryg ved legen og sin partner, når man tager den i brug.

Det siger andre kunder

De rutinerede BDSM-folk er super begejstrede for denne gagball. Enkelte siger, at det var svært at holde på mundvandet undervejs, da den gør det umuligt at synke. Så tænder man på det, er det et plus, men ellers er det jo noget man skal overveje.

Opsummering

Der er læder stropper, som er nemme at justere. Det er derfor nemt, at få den tilpasset til dit hoved. Denne model har faktisk én af de bedste åbne og lukke mekanismer.

Denne gagball får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DEN BILLIGEObaie Begynder Gag ball med lufthuller

gagball til begyndere sort

Tjek prisen her

Fordele

 • Stilrent design
 • Lufthuller i kuglen
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Kvaliteten er ikke så god

Min personlige oplevelse

Her er en gagball med et meget stilrent design. Det er sort hele vejen igennem, selv lukningen ved stropperne er sort. Det er derfor tydligt for mig, at der er blevet brugt tid på at tænke på design her. Derfor skiller den sig en smule ud fra de andre gag balls jeg har testet, i hvert fald designmæssigt.

Jeg synes at selve kuglen har en rigtig god størrelse. Denne gagball slår sig jo op på at være god til begyndere, så derfor var jeg ekstra opmærksom på, hvordan jeg ville have det, hvis det var første gang jeg havde en gagball i munden. Og det synes jeg den lever op til. Her kan alle være med.

Dog oplevede jeg, at stropperne nev mig lidt, når jeg bevægede hovedet. Det var særligt i mine mundvige, at jeg kunne mærke det. Så efter et stykke tid tog jeg den af, fordi det ikke var så rart.

Anbefalet til

Som navnet siger, er denne gagball til begyndere. Dog synes jeg, at gagball fra Fetish Fantasy er bedre, så derfor er denne ikke kåret som den bedste begynder gagball. Den bliver som sagt lidt ubehagelig i længden. Og det er måske ikke det man som begynder har brug for.

Det siger andre kunder

Der er delte meninger om denne. Nogle kunder siger, at de synes den levede fint op til deres forventninger, imens andre slet ikke brød sig om den. Så her skal man nok tage chancen.

Opsummering

Denne gag ball er super smart at se på. Desværre er den ikke lige så god som den ser ud. Det er en fin begynder ball, og man kan sagtens få luft under aktionen. Kuglen har en rigtig god størrelse, som gør, at man ikke får ondt af at have den i i længere tid ad gangen. Desværre er mundstykket ved kuglen ikke særlig behageligt, og man får ”klemt” sine mundvige, når man bevæger hovedet.

Denne gagball får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Gagball – Det skal du huske når du køber

Gagballs er ikke kun for ”rutinerede par”, men også for par der ikke har prøvet den slags legetøj før, da det ikke er et voldsomt krævende produkt. Jeg vil klart anbefale andre par at kaste sig ud i at prøve gagballs, selvom det har en tendens til at se lidt ”voldsomt” ud, men det er det bestemt ikke. Vi var ret overraskede da vi gik i gang, og vi lærte lidt nyt om hinanden, da vi fik prøvet de forskellige gag balls af.

Snak med din partner

Det er en god ide at starte med at snakke med sin partner om det først, da det er vigtigt at finde et produkt der ville passe bedst til jer, så i kan få en fed oplevelse sammen. Vi vil anbefale at starte med en mindre kugle evt. også en blød kugle som i kan finde i et produkt som for eksempel: Spartacus Håndlavet Læder Ball Gag-Black. Det var for os den bedste nybegynder gag ball, da kuglen var nærmest behagelig at have inde i munden.

Stropper er også vigtige at have med i overvejelserne, da det kan ødelægge lidt af oplevelsen hvis det sidder og genere i mundvigen, eller andre steder når man har det på.
Ikke tag for store kugler til at starte med, da det godt kan virke lidt som om, man ikke kan trække vejret ordentligt i starten.

Vi kan også anbefale at købe et produkt, hvor man kan skifte kugle størrelsen ud så man ligesom ”træner” sig op til den store kugle. Som man for eksempel kan finde i produkter som: Fetish Fantasy Ball Gag Training Sæt.
Ellers giv den gas, fordi det er et spændende nyt univers med mange forskellige produkter også til uvidende nybegyndere.

Hvis man har prøvet en gagball før, hvordan kan man så ”opgradere” sin oplevelser?

Nogle par har prøvet gagballs før, de søger måske nye måder at inkludere dem i deres sexliv på. Der er mange gagballs at vælge imellem og meget andet legetøj man kan vælge at kombinere det med for at få en fed oplevelse med sin partner.

Jo større kuglerne er, jo bredere de er, jo mindre luft man kan få, jo mere udfordrende bliver det.

Så man kan evt. tage de gagballs der har kugler lavet af plastik hvor der er nogle få huller, eller man kan vælge en gagball som: Tantus Beginner Gag Ball, der fylder lidt mere i munden end de andre gagballs gør. Og hvis man har brug for at det bliver lidt sjovere end det, kan man inkludere for eksempel; bind for øjnene, håndjern, små piske eller andet legetøj man syntes der kan bruges under samme aktion. Kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om bondage udstyr her

 


 

FAQ – Gagballs

Hvad er en gagball?

En gagball er et stykke legetøj, der typisk anvendes inden for BDSM-verdenen. Det er en kugle, som sidder i bælte-lignende stropper. Kuglen placeres i munden som en knebel, og herefter bindes eller spændes tropperne bag nakken på vedkommende, der bærer produktet. På den måde forhindrer den bæreren af produktet i at sige noget, og den anvendes derfor typisk inden for dominanslege, hvor den submissive bærer gagballen – og adlyder de ordrer, som den dominante partner giver. En “gag” dækker over mange varianter af produkter, der har samme funktion – men en “gagball” er den specifikke kugle. Der findes derfor andre lignende produkter i andre former, som tjener samme formål, hvis man har brug for variation.

Hvorfor købe en gagball?

Hvis du og din partner er vilde med dom/sub-universet, eller I vil kaste jer ud i det for første gang, så er en gagball ideel til jer. Gagballs kan bruges uanset erfaring, da der med de varierende størrelser og udformninger, er noget for ethvert erfaringsniveau. Da gagballen forhindrer bæreren i at snakke, understøtter den det dominante/submissive i legen perfekt. Den dominante kan give ordrer, som den submissive ikke har andet valg end at adlyde, og kommunikationen foregår derfor meget kropsligt, hvilket også styrker intuitionen og sanserne mellem jer.

Hvordan finder man den rette gagball?

Tag først højde for, om du er begynder eller erfaren. Gagballs kommer nemlig i forskellige størrelser, og selvom den erfarne nok fungerer med de fleste størrelser, så er de mindre gagballs bedre for begynderen, der skal prøve det af. Det er en speciel følelse at have en gagball i munden for første gang, og det anbefales derfor, at du prøver dig lidt frem og eksperimenterer med størrelser og lignende, før du finder en gagball, der er den rette for dig.

Du kan herefter overveje detaljerne, som f.eks. hvor bredt “bæltet” omkring hovedet skal være, hvor stramt det skal kunne spændes og lignende.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here