Vi har på baggrund af +1000 anmeldere fundet de bedste gagball på markedet. Vi har testet 45 produkter, og har i denne udvalgt de 7 bedste gags.

Du kan derfor trygt købe en af nedenstående gagballs uden at være nervøs for, at der findes nogle muligheder der er bedre. Vi sørger hertil for, løbende at teste og dermed holde dette indlæg opdateret.

Skulle du ikke kunne finde en produkt i denne komplette gag ball test, så kan du se hele udvalget af gagballs her →

 


TESTVINDER – Spartacus Læder Gagball

gummi gagballTjek prisen

Design:

Lækkert sort mat design, med metal nitter og spænde. Den er super elegant da den har en perfekt størrelse. Stropperne på denne model er væsentligt kortere end de andre gagballs vi har testet og kuglen er anderledes. Men når det så er sagt, ligner denne gagball de andre rigtig meget og skiller sig derfor ikke væsentligt ud designmæssigt.

Ball:

Rigtig blød og behagelig boldt, som man sagtens kan bide i under samlejet, når nydelsen bliver tilstrækkelig intens. Bolden har en perfekt størrelse der gør at man ikke får ondt i kæberne lige meget hvor længe man har den i. Der er dog ikke huller i som på de andre gag balls, men man får fornemmelsen af man sagtens kan trække vejret uden problemer da den er så blød og fleksibel inde i munden. Så at der ikke er huller i, gør ikke noget.

Stropper:

Spartacus Håndlavet Læder Ball GagFleksible stropper, ikke svære at få på. Rigtig god pasform, der på ingen måder river eller genere under aktionen.

Stropperne er på denne model gennemtænkt da de ikke er for lange. Så de sidder og flagrer og heller ikke for korte, så man kan bevæge hovedet frit til siden.

 

Opsummering
Alt i alt er det et funktionelt og godt produkt der emmer af kvalitet og brugervendelighed. Vi kan til hver en tid anbefale dette produkt til andre der har lyst til at eksperimentere med gag balls i soveværelset eller som er på udkig efter et suverænt produkt der spiller på alle punkter. Dette er en perfekt gag ball at starte med. Suverænt den bedste gag ball vi har testet, som derfor sniger sig op på en førsteplads og dermed lander på 5 stjerner ud af 5.

Læs mere her

 


BEGYNDERE – Fetish Fantasy Gag ball trænings sæt

Fetish Fantasy Ball Gag Training SætTjek prisen

Design:

Dette design er alt andet end småt og elegant, nærmere stort og klodset. Der er små fejl flere steder på produktet, for eksempel er metal ringene i designet sjusket og derfor ligner produktet en billig udgave i forhold til de andre gagball.

Balls:

I dette produkt kan kuglen skiftes ud til 3 forskellige størrelser, hvilket opper produktet en del.

Kuglerne er dog hårde og ikke særlig fleksible, men der er lufthuller i og det giver en følelse af man sagtens kan trække vejret lige meget om man vælger den største af kuglerne.

Stropper:

Fetish fantasy gagballStropperne er gevaldig lange og flagre derfor selv når man strammer det godt ind.

Stropperne er tykke, men de er ikke stive.

De er ret bøjelige i remmen hvilket gør de ikke skære i mundvigen.

 

Opsummering
Dette produkt er en af de bedre, men desværre ikke en af de bedste. Det er rigtig smart man kan skifte kuglerne ud til den størrelse man ønsker, hvilket gør det til et godt ”begynder produkt” indenfor gagball. Stropperne er rigtig behagelige, ikke noget at sætte en finger på, på den front. Men alt i alt virker det som et produkt er bygger mere på kvantitet end kvalitet. Derfor 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


Læs mere om bondage udstyr her


DEN FRÆKKE – SToys læder mund knebel (gag ball)

bedste gag ball

Tjek prisen

Design:

Unik gag ball der ikke minder om alle andre. Med sin læderformet og aflange format giver denne gag ball mulighed for, at du kan bide igennem. Testerne er ret vilde med denne, hvorfor den også kandiderede til, at blive testvinderen.

Balls:

Bolden er ret anderledes i forhold til de andre gagballs. Man får den aflange læder mund knebel helt ind i munden. Nærmest ned i halsen føler man, i forhold til de andre produkter. Den er dog lavet af læder, så det er til at holde ud at have i munden, så længe som man kan holde ud.

Stropper:

Stropperne er rigtig fine til denne gagball. Flotte, matte sorte stropper, og overraskende nemme at justere i forhold til hvad man kunne forvente. Stropperne bliver lukket med knapper, hvilket derfor gør det muligt at stramme den ligesom man ønsker.

Opsummering
Denne gag ball er anderledes, og vi synes det er på den gode måde. Den er unik og et godt alternativ til den klassiske gag ball. Dog kan det være lidt svært, at trække vejret ordentligt med den (idet der ikke er lufthuller). Det er dog ikke så slemt, at man ikke kan få vejret, men nok til at vi ikke kan give den 4 stjerner. Dog er materialet lækkert. Den er desværre ikke så brugervenlig som de andre gag balls vi har testet. Derfor vælger vi at give denne gag ball 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


PRISVINDER – Obaie silikone gagball i sort

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Tjek prisen

Design:

Super flot gag ball med læder stropper. 4 metal ringe der giver produktet et lidt ”rough” udseende. Der er lagt tanker og tid i designet hvilket os kan ses. Den minder udseendemæssigt om de andre, dog en ”opgraderet” version.

Gagball:

Bolden er okay i størrelsen, der er ingen lufthuller i, men den er alligevel nem at trække vejret med. Produktet er relativt billigt ift. den kvalitet man får. Eftersom produktet er fremstillet i silikone kan man også sagtens bide i den. Hertil bør det nævnes, at denne gag faktisk ligger rigtig godt i munden. Den behagelige silikone former sig lidt efter ens mund. Og derfor ville denne model faktisk være god til nybegyndere såvel som de mere øvede.

Stropper:

Stropperne er super flotte og lavet af læder. De er justerbare og har mange huller så produktet kan passe næsten hvem som helst.

Opsummering

Denne gag ball er et rigtig godt produkt, som du med sikkerhed ikke vil fortryde at have købt. Der er lagt meget fokus på udseende såvel som behagelighed ved anvendelse. Den får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 


DEN BILLIGE – Obaie Begynder Gag ball med lufthuller

Obaie Begynder GagTjek prisen

Design:

Designet på denne gag ball er stilrent, sort hele vejen igennem, selv lukningen ved stropperne er sort. Der er blevet brugt tid på at tænke på design på dette produkt. Derfor skiller den sig en smule ud fra de andre gag balls vi har testet, i hvert fald designmæssigt.

Balls:

Bolden har en tilpas størrelse, den er hverken for stor eller for lille, der er mange huller i der gør at det er nemt at få vejret under aktionen, man føler ingen mangel på luft. Mundstykket ved kuglen niver dog i mundvigene når man bevæger hovedet fra side til side, hvilket er ret ubehageligt i længden.

Stropper:

Stropperne er hverken stive eller bløde, de er en mellemting. Der er rigeligt med huller til at justerer stropperne. Man kunne godt savne der var noget til at holde ”resten” af stroppen på plads med, når den er justeret ind.

Opsummering
Denne gag ball er super smart at se på. Desværre er den ikke lige så god som den ser ud. Det er en fin begynder ball, og man kan sagtens få luft under aktionen. Kuglen har en rigtig god størrelse som gør man ikke får ondt af at have den i, i længere tid ad gangen. Desværre er mundstykket ved kuglen ikke særlig behageligt og man får ”klemt” ens mundvige når man bevæger hovedet rundt. Denne gag ball får 2 ud af 5 stjerner. Da kvaliteten godt kunne havde været oppet lige så meget som designet.

Læs mere her

 


POPULÆR I UDLANDET – Dobbelt dildo gagball

gagball

Tjek prisen

Design:

Her har vi en model, som man hurtigt kan se skiller sig ud fra mængden. Det gør den i den forstand, at det faktisk er en dobbelt gagball. For ikke nok med, at den har påmonteret en dildo, så sidder der også en i munden. Det er en fræk oplevelse, som vi klart vil anbefale jer der har prøvet de ‘normale’ gags.

Balls:

Gag’en er i et dildo-format, som faktisk er utroligt behagelig til forskel for nogle andre gags. Så du vil ikke få en ubehagelig fornemmelse, som eksempelvis kunne være at det føles som om at bolden er helt nede i halsen. Ved denne model er der tænkt på behageligheden, så det er ikke et problem.

Stropper:

Den er fremstillet med en læderrem, som gør selve opspændingen utrolig nem. På den måde kan du nemt justere den til lige netop den stramhed du ønsker. Dvs. ønsker du i starten en, som ikke sidder helt vildt stramt – så kan du nemt justere derefter.

Opsummering
En alternativ gagball som vi dog synes du bør prøve. Der er tænkt på designet såvel som anvendeligheden, og derfor giver vi denne model 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


TIL DE ERFARNE – Pipedream spider / åben gag ball

spider gag ball

Tjek prisen

Design:

Her har vi en anden model, som ikke som sådan er en gagball, men bliver det når man bruger den. Dvs. den er beregnet til, at man som mand, kan placere sin penis i den. På den måde bliver det til en gag ball.

Balls:

Det skal i den anledning siges, at en gagball naturligvis heller ikke behøves, at være en bold i munden. For bare det med, at holde munden åbent har naturligvis også en funktion, som hvis du havde en bold i munden.

Stropper:

Der er læder stropper, som er nemme at justere. Det er derfor nemt, at få den tilpasset til dit hoved. Denne model har faktisk efter vores vurdering én af de bedste åbne og lukke mekanismer.

Opsummering
Denne gag ball får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Gagball – Det skal du huske når du køber

Vi har hermed testet alle 5 gagball produkter, og vi følte os underholdt da vi aldrig har prøvet det før. Det var en grænse der lige skulle overskrides, og det var udfordrende men også rigtig spændende at prøve noget nyt som par. Vi blev positivt overrasket over produkterne.

Gag balls er ikke kun for ”rutinerede par”, men også for par der ikke har prøvet den slags legetøj før, da det ikke er et voldsomt krævende produkt. Vi vil klart anbefale andre par at kaste sig ud i at prøve gag balls, selvom det har en tendens til at se lidt ”voldsomt” ud, men det er det bestemt ikke. Vi var ret overraskede da vi gik i gang, og vi lærte lidt nyt om hinanden da vi fik prøvet de forskellige gag balls af.

Snak med din partner

Det er en god ide at starte med at snakke med sin partner om det først, da det er vigtigt at finde et produkt der ville passe bedst til jer, så i kan få en fed oplevelse sammen. Vi vil anbefale at starte med en mindre kugle evt. også en blød kugle som i kan finde i et produkt som for eksempel: Spartacus Håndlavet Læder Ball Gag-Black. Det var for os den bedste nybegynder gag ball, da kuglen var nærmest behagelig at have inde i munden.

Stropper er også vigtige at have med i overvejelserne, da det kan ødelægge lidt af oplevelsen hvis det sidder og genere i mundvigen, eller andre steder når man har det på.
Ikke tag for store kugler til at starte med, da det godt kan virke lidt som om, man ikke kan trække vejret ordentligt i starten.

Vi kan også anbefale at købe et produkt, hvor man kan skifte kugle størrelsen ud så man ligesom ”træner” sig op til den store kugle. Som man for eksempel kan finde i produkter som: Fetish Fantasy Ball Gag Training Sæt.
Ellers giv den gas, fordi det er et spændende nyt univers med mange forskellige produkter også til uvidende nybegyndere.

Hvis man har prøvet en gagball før, hvordan kan man så ”opgradere” sin oplevelser?

Nogle par har prøvet gag balls før, de søger måske nye måder at inkludere dem i deres sexliv på. Der er mange gag balls at vælge imellem og meget andet legetøj man kan vælge at kombinere det med for at få en fed oplevelse med sin partner.

Jo større kuglerne er, jo bredere de er, jo mindre luft man kan få, jo mere udfordrende bliver det.

Så man kan evt. tage de gag balls der har kugler lavet af plastik hvor der er nogle få huller, eller man kan vælge en gagball som: Tantus Beginner Gag Ball, der fylder lidt mere i munden end de andre gag balls gør. Og hvis man har brug for at det bliver lidt sjovere end det, kan man inkludere for eksempel; bind for øjnene, håndjern, små piske eller andet legetøj man syntes der kan bruges under samme aktion. Kun fantasien sætter grænser.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here