Latex støvler – De 13 bedste støvler i test

438

Er du på udkig efter et par frække støvler til at sætte den sidste prik over i’et?

I denne artikel finder du de 13 bedste støvler i test, herunder fetish og latex støvler samt frække sex støvler.

De kan skabe et forførende og særligt look, når du og din partner befinder sig i soveværelset.


 

Fever Wetlook Hold-Ups Strømper

Fever Wetlook Hold-Ups Strømper

Tjek Prisen Her

Disse flotte wetlook hold-up strømper fra Fever vil være et perfekt stykke tilbehør til lingeri, et kostume eller en fin og forførende kjole.

Pift looket op med et par hold-ups

Mangler du den sidste detalje til en fræk kjole, forførende undertøj eller et fetish kostume? Så kan disse selvsiddende strømper klare opgaven. Fevers Wetlook hold-up strømper er udført et komfortabelt og fleksibelt materiale, som har en blank og skinnende overflade, der skaber et super forførende og flot look

Behageligt og lækkert materiale

Strømperne er fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale. Blandingen af polyester og elastan gør strømperne meget elastiske og vil klæde langt de fleste. De er selvsiddende, men de kan naturligvis bruges sammen med en hofteholder for at sikre, at de bliver siddende, hvor de skal.


 

Black Level Lak Strømper

Black Level Lak Strømper

Tjek Prisen Her

Black Levels lak strømper er super flotte, og de er beregnet til indendørs brug. Brug dem eventuelt til en fræk aften i soveværelset med din partner. De er også et oplagt valg, hvis du skal til en udklædningsfest med frækt tema.

Strømper til indendørs brug

De fine lakstrømper har en lynlås i siden, så de er lette at få af og på. Derudover kan de strammes ind med en snor, som sidder foroven. Du skal være opmærksom på, at strømperne er egnet til indendørs brug. Fodens materiale er nemlig fremstillet af stof, hvilket ikke egner sig til brug udendørs uden sko.

Sådan bevares udseendet

Den skinnende overflade som disse sexede støvler har skaber et meget forførende look. For at bevare dette fine finish på bedste vis, så skal du huske at vaske og opbevare strømperne separat. Således kan du forhindre, at andre tekstiler smitter af på strømperne.

Forførende, frække lak strømper

Hvis du vil skabe et frækt look, så kan disse strømper være den sidste detalje, der fuldender looket. Strømperne kan naturligvis benyttes alene men også med en lille kjole eller lingeri vil de være rigtig flotte.


 

Late X Latex Lange Strømper Rød

Late X Latex Lange Strømper Rød

Tjek Prisen Her

Hvis du ikke kan få nok af latex, kan du med disse Late X latex strømper sætte prikken over i’et på looket. Den friske røde farve er forførende og giver et helt særligt udtryk, når du har dem på.

Benforlængende effekt

Disse frække røde strømper går op til midt på låret og klæder benene rigtig flot, da de er formstøbte. Støvlerne giver en benforlængende effekt, hvilket er et stort plus. Derudover er skoen i en flot rød farve, som uden tvivl sætter prikken over i’et i soveværelset eller hvis du elsker fetish looks.

Fremstillet af 100% naturlatex

Denne støvle er udført i 100% naturlatex, hvilket er med til at give støvlen dens frække look. Støvlen er uden sømme, hvilket gør, at de er utrolig elastiske og fleksible at have på.

Sådan holder du latex

Latex er uden tvivl et lækkert materiale, der gør støvlen fræk at se på. Det kræver dog også en vis pleje. Hvis du vil holde dine støvler bedst muligt, så anbefales det at pleje dem med en latex spray, som har til formål at tilføre glans og smidighed.

Vil du gerne bevare din latex, så den står, som var den ny, anbefaler vi, at du plejer den med en latex spray, der tilfører glans og smidighed.


 

Late X Latexstrømper med Blondekant

Late X Latexstrømper med Blondekant

Tjek Prisen Her

Late X har designet et par latexstrømper med den fineste blondekant. De er perfekte til en tur i byen, eller hvis du ønsker at prøve noget nyt hjemme i soveværelset.

Latex støvler fra Late X

Disse sexede latexstrømper fra Late X kan forføre din partner på ingen tid. De har en blondekant, der giver et romantisk og feminint touch kombineret med det rå latex look. Late X er et anerkendt mærke, som producerer unikke lingeri- og latexprodukter af høj kvalitet, hvorfor du med fordel kan investere i disse strømper, som du vil have glæde af i lang tid frem.

Vedligeholdelse af latex

Latex er et naturprodukt, og grundet materialet leveres støvlerne med mat overflade. For at opnå den flotte skinnende overflade, skal du bruge en glansspray. Benyt den gerne jævnligt for at overfladebehandle strømperne – på den måde holder de sig pæne og intakte i længst tid.

Garanterer dig et frækt look

Hvis du vil opnå et frækt look, så kan disse strømper fra Late X klare opgaven udmærket. De kan bruges i flere anledninger, men uanset situationen kan du være sikker på at tiltrække masser af opmærksomhed med disse flotte, frække sko.


 

Black Level Lak Strømper

Black Level Lak Strømper

Tjek Prisen Her

Black Level har designet disse frække lakstrømper, som uden tvivl vil gøre dig i stand til at forføre din partner og vække begejstring. Det skinnende materiale er super flot, og det vil gå perfekt til lingeri, en fræk kjole eller et sexet kostume.

Snore holder støvlen på plads

Er du bange for, at støvlen pludselig skulle gå hen og falde ned? Strømperne strammes ind foroven med et par snore, således at du undgår, at de glider ned. Støvlens materiale er 100% polyester med en flot skinnende finish, der giver et feminint touch.

Velegnet til indendørs brug

Du skal være opmærksom på, at disse lakstrømper er kun egnet til indendørs brug. De vil gå perfekt til en aften derhjemme med din partner, eller hvis du skal klædes frækt ud til en udklædningsfest. Uanset anledningen, så er du garanteret et par lakstrømper af høj kvalitet.UDGÅET: Cottelli High Heels Overknee Snørestøvler

Cottelli High Heels Overknee Snørestøvler

Med Cottelli High Heels lårlange støvler går perfekt til nederdele og kjoler. Snørestøvlen vil få dig til at føle dig sexet og selvsikker.

Sort kunstlæder og snørebånd

Disse snørestøvler er udført i sort kunstlæder, der uden tvivl giver et frækt pift til støvlerne. Derudover snøres støvlen hele vejen fra top til tå, hvilket giver et anderledes look og kun efterlader et lille stykke hud foroven.

Høj hæl for et sexet look

Hvis du ønsker et sexet look, går denne lårlange støvle rent ind. Den har en hæl på 14 centimenter med 5 centimeters plateau i sålen. Det gør også, at støvlen er markant lettere at gå i. Dertil kommer det, at støvlen er nem at få af og på, eftersom der er en lynlås på støvlens inderside.

 

UDGÅET: Black Level Lange Sorte Lak Sengestøvler

Black Level Lange Sorte Lak Sengestøvler

Disse Black Level sengestøvler er et perfekt valg til dig, der elsker fetishlege og udklædning. Du er garanteret et kvalitetsprodukt, som du og din partner kan få stor glæde af.

Skinnende sort lak

Disse sengestøvler er fremstillet af skinnende sort lak, hvilket tiltrækker stor opmærksomhed. Materialet kombinerer det feminine med et råt touch, hvilket giver et forførende look. Støvlen går til midt på låret, og den stærke elastikkant sørger for, at støvlen ikke glider ned.

Behageligt og fleksibelt materiale

Støvlens fod er lavet af et behageligt og elastisk stof, hvilket sørger for, at fødderne kan ånde. Indersiden er lavet af præcis samme materiale, så støvlen sidder perfekt og er yderst fleksibel.

 

UDGÅET: Cottelli High Heels Domenica Lange Lak Støvler Sorte

Cottelli High Heels Domenica Lange Lak Støvler Sorte

Disse Cottelli højhælede Domenica støvler er super flotte og er perfekt til en aften med din partner i soveværelset eller til en udklædningsfest, hvor du skal klædes ekstra frækt på.

 

Blødt materiale i flot finish

Støvlen er udført i skinnende sort laklæder med en coating, der får dem til at skinne flot. Det får den til at fremstå sexet og feminin på en og samme tid. Du skal ikke være bange for, at denne støvle er ubehagelig at have på, eftersom materialet er utrolig blødt og fleksibelt.

Højhælede støvler med plateau

De sexede støvler fra Cottelli High Heels har en højde på 15 cm med en plateausål på 4,5 cm. Den høje hæl vil få dine ben til at fremstå lange og slanke, og du vil føle dig helt og aldeles fræk og selvsikker. Derudover har skoen en lynlås på indersiden, hvilket gør, at de er lige til at få af og på.

 

UGDÅET: Cottelli High Heels Sorte Lakstøvler

Cottelli High Heels Sorte Lakstøvler

Ønsker du at forføre din partner, så bør du tage et kig på disse sorte lakstøvler fra Cottelli. Et par højhælede frække støvler er perfekte til et frækt kostume eller et flot sæt undertøj, hvis du vil skrue op for temperaturen i soveværelset.

Frække støvler i høj kvalitet

Støvlerne går op til knæet, og de er udstyret med en lynlås på indersiden af benet, så de er lette at få af og på. Den frække støvle er udført i lækre kvalitetsmaterialer, hvilket gør, at de føles rare at gå i. Hælen måler 13 cm med en flot plateausål på 4 cm, der giver den et unikt look.

Til det frække outfit eller fetishlooket

Disse sexede støvler kombinerer det feminine med et råt touch, der gør dem dét mere forførende. De kan pifte det frække outfit op på ingen tid, og de kan også benyttes i anledningen af en fetishfest, hvis du ønsker at gå all in.

 

UDGÅET: Cottelli High Heels Lak Snørestøvler

Cottelli High Heels Lak Snørestøvler

Disse Cottelli højhælede støvler med snørre vil uden tvivl sætte prikken over i’et, hvis du ønsker et sexet look. De er perfekte, hvis du vil prøve noget nyt i soveværelset, eller hvis du skal til fetishfest.

Perfekt pasform og lækkert materiale

Støvlen slutter lige under knæet og sidder godt tæt om benet, hvilket får benene til at se super flotte, slanke og længere ud. Du er garanteret en god pasform grundet snørebåndene, hvilket også giver et rigtig flot og særligt look. Det skinnene lakmateriale er rigtig lækkert og får skoene til at fremstå sexede.

Behagelige sko med hæl

Disse snørestøvler fra Cottelli har en hæl på 14 cm, hvoraf 4,5 cm er plateau. Derfor vil de alligevel være behagelige at gå i, da de ikke føles så høje. Støvlen er let at tage af og på, da der er lynlås langs indersiden af benet.

UDGÅET: Sorte Latex Strømper

Sorte Latex Strømper

Disse latexstrømper er et klassisk par, som får dit look til at fremstå sexet og flot. Den sorte farve gør, at skoene egner sig til ethvert outfit. Med disse strømper er du klar til at forføre din partner eller sætte prikken over i’et på det frække kostume.

Brug alene eller med andet tilbehør

Disse strømper er udstyret med en fod, og de når helt op til lårene for et mere frækt look. Hvis det ønskes, kan disse strømper kombineres med strømpeholdere til corsage, en hofteholder eller andet tilbehør såsom latexprodukter, der kan fuldende looket.

Perfekt til dig der elsker latex

De klassiske, sorte strømper er designet af mærket Late X. Late X er især kendt for deres unikke og anderledes lingeri- og latexprodukter, som er af knivskarp kvalitet.

Sådan holder du dine latex støvler pæne

Latex er et yderst lækkert materiale, som gør enhver beklædningsgenstand fræk at se på. Dog kræver materialet pleje for at sørge for, at materialet fremstår så flot som nyt. Det anbefales at benytte en latex spray, som tilfører glans og smidighed til støvlen.

Vil du gerne bevare din latex, så den står, som var den ny, anbefaler vi, at du plejer den med en latex spray, der tilfører glans og smidighed.

 

UDGÅET: Cottelli High Heels Højhælede Støvler

Cottelli High Heels Højhælede Støvler

Disse Cottelli knæstøvler fås i et lækkert og frækt læderlook, der er den perfekte sidste detalje til dit sexede look enten til udklædningsfesten eller med din partner i soveværelset.

Lilla kunstlæder – frækt udtryk

Et par stilletter kan få et look til at fremstå yderst sexet, og det gælder bestemt også disse Cottelli støvler. Disse fås i et fleksibelt og blødt kunstlæder i en flot, dyb lilla farve. Du vil bestemt ikke fortryde at investere i disse knælange støvler.

Høj hæj med plateau

De højhælede sko fra Cottelli er udstyret med en hæl på 13 centimeter. Dog er der en plateau på 4,5 cm, hvorfor de alligevel er gode at gå i. Der er tilmed en lynlås på indersiden af skoene, som gør, at de er lette at få af og på uden problemer.

Passer både mænd og kvinder

Støvlerne fås op til størrelse 46 og kan derfor bruges af langt de fleste – uanset om du er mand eller kvinde. De kan tilføre ethvert outfit et frækt touch, som vil tiltrække massevis af opmærksomhed og få selvsikkerheden i top.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here