Sex Kostumer: Her er de frækkeste

1298

Sex kostumer er en vigtig del af ethvert sexliv. At trække i et frækt sexkostume giver dig mulighed for midlertidigt at være en anden.

Her ser du 50 bud på frække kostumer til kvinder i størrelse 36-42, samt frække sex kostumer til plus size kvinder, der bruger størrelse 44-50.

Alle produkter er fremstillet af enten polyamid eller polyester og mange har elastan med i mixet, der gør at de sidder perfekt.

Indledningsvist ser du vores tabel – hvor du finder hele udvalget af sex kostumer hos Dk’s bedste forhandlere.

Oversigt Prismaskinen
sinful logo billede Testvinder Se udvalg

sexshop.dk logo

Prisvinder Se udvalg

SKOLEPIGE

Baci Skolepige Kostume

baci skolepige kostume sex

Tjek Prisen Her

Dette er et frækt kostume, der vil få din partner til at smide hvad han har i hænderne og kom fokusere på dig.

Dette sex kostume består af en hvid bindetop med krave- og ærmedetaljer i samme farve og mønster som den frække lille nederdel. Produktet passer kvinder, der normalt bruger størrelse 36 – 42 i tøj.

Baci Dreams Hall Pass Skolepige Uniform

dreams by baci hall pass skolepige uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Dette søde og frække kostumer til kvinder har nogle fede røde, grå og sorte farver, der i kombination giver dig en super fræk sex udklædning du kan bruge i hjemmet eller til en temafest.

Produktet er i onesize størrelse, der passer kvinder i størrelse 36 – 42. Produktet består af en sort bindetop og en rød nederdel med blondedetaljer.

Cotteli Skotskternet Skolepige

cottelli bra and mini skirt sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Denne sex udklædning er til dig, der ønsker at forføre din partner med noget eksklusivt og frækt. Sættet består af en gennemsigtig blondebh  samt en lårkort nederdel med ternet mønster i rødt.

Produktet er fremstillet af polyester, polyamid og elastan og findes i størrelse small, medium og large.

Baci Skolepige Uniform

baci skolepige uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Blandt de mange sexy kostumer på markedet findes denne frække sag fra Baci.

Skolepigeuniformen består af en hvid bindetop med en nederdel, der grundet det skotskternede mønster passer til kravedetaljerne på toppen. Sættet er onesize og passer til kvinder i størrelse 36 – 42.

Baci Hall Pass Skolepige Plus Size

baci hall pass skolepige plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Dette sæt består af en sort bindetop med plads til en stor barm. På toppen er der en fræk krave i et rødt skotskternet mønster, der går igen i den lårkorte nederdel med sort blondekant.

Dette produkt hører under kategorien af frække kostumer plus size, hvilket betyder at det passer til størrelse 44-50.

Baci Dreams Honor Roll Skolepige Uniform

baci dreams honor roll skolepige uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Dette sæt er et af de frækkere på markedet. Der er tale om et fræk kostume bestående af en lille bh-top med flotte og frække hvide detaljer samt en rødternet nederdel, der kun lige dækker det mest nødvendige.

Produktet er en onesize og passer til størrelse 36- 42.

Cottelli Skolepige Uniform Sæt 6 Dele

cottelli schoolgirl uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Ved at købe denne sex udklædning får du noget for pengene. Sættet består af hele 6 dele, hvor der er tale om en fræk hvid bindetop, en rød lårkort nederdel, hvide knæstrømper, frække trusser, hofteholder samt et bindeslips.

Alle dele matcher naturligvis og sættet fås i størrelser fra small til X-large.

Dreamgirl Skolepige Uniform med Seler

dreamgirl skolepige uniform med seler sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Dette sæt består af en klassisk rødternet nederdel, der viser alt det sjove når du bukker dig efter blyanten. Til sexy kostumer som dette følger også et sæt sorte seler med, der vil lede blikket hen på din barm.

Til sættet hører også en hvis top med, der kun lige dækker brysterne, på toppen står der ”Talk nerdy to me”. Sættet er onesize og passer størrelse 36-38.

Baci Skolepige Sæt

skolepige saet sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her får du sex kostumer, der ikke følger den klassiske rød/hvide stil. Dette sæt består nemlig af en sort bindetop samt en fræk nederdel med blondekant.

Til sættet hører også et bindeslips, der med sit blåternede mønster passer til kjolens design. Dette sæt er onesize og passer størrelse 36 – 42.

Dreamgirl Lærerens Kæledække Skolepige Kostume

dreamgirl l rens k led kke skolepige kostume sex

Tjek Prisen Her

Med blå sexkostumer er du godt dækket ind til fræk leg på din partners hjemmekontor, eller hvis I vil lege fræk skole. Sættet består af en fræk stropløs top i blå med ternede detaljer for oven samt to knapper foran, der dog mest er til pynt.

Tilhørende til sættet får du naturligvis også en fræk nederdel, et sæt g-strenge samt et slips, der alle matcher i farverne. Sættet er onesize, størrelse 36 – 38.


STUEPIGE

Cottelli Sexy Stuepige Kostume

cottelli sexy maid costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Dette frække kostume er ideelt til dig, der gerne vil tage fusen på din partner. Sættet består af et bodystocking kostume i gennemsigtigt mesh med et frækt hvidt forklæde, samt en sort butterfly.

Produktet er fremstillet af polyamid og elastan og findes i størrelser fra small til Xlarge.

Black Level Lak Stuepige Kjole

black level lak stuepige kjole sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her er der tale om super sexy kostumer i et lækkert lakfinish, der kan bruges i hjemmet eller til frække temafester. Produktet lukkes i ryggen med en lynlås og er derfor nemmere at få af end på.

Kjolen har en dyb halsudskæring, hvilket sikrer perfekt udsyn til dine bryster samt lækre hvide blondetaljer i kjolens bund. Denne kjole findes fra small til 2Xlarge, hvilket også sikrer frække kostumer plus size til større kvinder.

Cottelli Stuepige Uniform

cottelli stuepige uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Denne stuepige uniform er en af de frækkeste på markedet. Den er lavet af polyester og elastan, hvilket gør at den sidder på dig som et ekstra lag hud.

Kjolen er lårkort og har et frækt hvidt forklæde med blonder foran samt en lækker skjortedetalje i halsudskæringen. Der mindsker lidt af udsynet og efterlader noget til din partners fantasi. Produktet findes i størrelser fra S til XL.

Cottelli French Maid Stuepige Kostume Plus Size

cottelli french maid costume plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Med frække kostumer plus size somme denne kjole, kan kvinder i alle størrelser forføre deres partnere. Kjolen er fremstillet af polyester og elastan og falder pænt omkring kroppen.

Med en dyb halsudskæring med en fin hvid kant samt et lille forklæde, der bryder den sorte kjole er du godt klædt på til en sexet aften. Kjolen findes i størrelser fra XL til 4XL.

Dreamgirl Stuepige Kostume Plus Size

dreamgirl stuepige kostume plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Modsat mange andre frække kostumer plus size, er der her tale om en hvid model af blonde med sorte detaljer i form af en sløjfe under brystet samt sorte corsagelignende detaljer.

Produktet er fremstillet af polyester og falder pænt om din krops kurver. Produktet er en onesize og passer til størrelserne 44-50.

Baci Dreams Stuepige Kostume

dreams by baci french maid set sex kostumer

Tjek Prisen Her

Denne stuepige må helt bestemt gøre rent i et BDSM-rum. Denne frække negligé er fremstillet af skinnende polyester, hvilket giver et indtryk af fugtigt lak.

Negligéen har huller i siderne, hvilket gør at stoffer leder din partners blik direkte fra dine bryster til dit skridt, der dækkes af det sorte forklæde med hvide detaljer. Produktet er en onesize og passer størrelse 36 – 42.

Cottelli Bundløs Stuepige Kostume

cottelli bundløs maid costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her er et af de sex kostumer du ikke kan undvære i hverdagen, hvis sexlivet skal spices lidt op og støves lidt af.

Sættet består af en hvid top med en dyb udskæring, et sæt bundløse trusser, et sort forklæde med blondedetaljer samt en fint sort hårbånd for at sætte sidste finish på værket. Produktet findes i størrelse small til Xlarge.


STEWARDESSE

Obsessive Stewardesse Uniform

obsessive stewardess sex kostumer

Tjek Prisen Her

Problemet med stewardesser er, at de altid har for meget tøj på. Med sex kostumer er du godt klædt på til at tage din partner med en tur i skyerne.

Produktet lukkes foran med en stribe frække hægter, der viser en smule af din hud samt de medfølgende g-strengstrusser. Sættet findes i størrelse S/M og L/XL.

Cottelli Stewardesse Uniform

cottelli stewardesse uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

Denne stewardesse uniform kan du sagtens bruge både i hjemmet og til temafester, hvor temaet er sex kostumer.

Kjolen er fremstillet af polyester og elastan og sidder tæt til kroppen som et ekstra tyndt lag hud. Kjolen passer størrelse small til Xlarge og har fine detaljer med guldknapper og guldstriber, der indrammer din krops former.


SYGEPLEJERSKE

Baci Sygeplejerske Uniform

baci sygeplejerske uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

Denne lårkorte sygeplejerske uniform vil med garanti få din partner til at halse efter dig ind i soveværelset. Uniformens dele består af en hvid lårkort kittel samt en lille kyse i samme nuance.

Produktet lukkes foran ved hjælp af de mange knapper, der kan være et erotisk element når du tager produktet af foran din partner. Der er tale om en onesize uniform i størrelse 36 – 42.

Cottelli Sygeplejerske Uniform med Strømpeholder

cottelli nurse uniform with suspender sex kostumer

Tjek Prisen Her

Denne frække halterneck kjole er perfekt til dig, hvis din partner kan lide at lege doktor. Kjolen er hvid med de røde detaljer, der ligner et kors, der er kendemærket ved de fleste sygeplejerskeuniformer. Produktet lukkes foran med en lynlås i hele kjolens længde, der gør at du kan være ligeså nedringet som du har lyst til.

Til produktet medfølger en fræk hofteholder, der holder dine selvsiddende strømper oppe. Findes i størrelser fra small til X-large.

Baci Dreams Sygeplejerske Kostume

dreams by baci nurse set sex kostumer

Tjek Prisen Her

Et frækt kostume som dette, med udskæring i siderne er perfekt til dig, der vil give din partner et positivt og overraskende chok.

Der er tale om en body med indsyet g-streng, der bindes bagpå og som har frække detaljer med sløjfer både foran og bagpå. Forsiden af denne body ender ud i et lille forklæde, der dækker din vagina. Onesize i størrelse 36 – 42.

Dreamgirl Sygeplejerske Uniform

dreamgirl sygeplejerske uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Denne klassiske sex udklædning er perfekt, hvis du ønsker at spice sexlivet op med lidt ekstra lir. Der er tale om en fræk kittelkjole, der kun lige dækker din numse, medmindre du bøjer dig frem naturligvis.

Tilhørende til denne kjole er også en hårkappe, der er klassisk for de gammeldags sygeplejeruniformer. Produkter smyger sig om din krop og passer størrelse 36 – 38.

Music Legs Love Doctor Kostume

music legs love doctor kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Her er tale om et super frækt sex kostume, bestående af en gennemsigtig hvid kjole, et frækt rødt bælte, en hårbøjle og naturligvis et stetoskop.

Med dette udstyr kan i sagtens lege doktor i hjemmet uden problemer og du kan tage dig godt at din partner når han har elskovssyge. Produktet er en onesize og passer størrelse 34 – 42.


KANIN/BUNNY

Obsessive Bunny Kostume

obsessive bunny kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Enhver mand drømmer om at have et harem af sexede kaniner i sit hjem. Med dette lyserøde kostume kan du gøre hans frækkeste fantasier til virkelighed.

Produktet er fremstillet af polyester og findes i størrelser fra small til xl. Produktet består af en chemise med tilhørende trusser med en fræk lille hale, samt lyserøde ører, der fuldender dit frække look.

Cottelli Bunny Bodystocking Kostume

cottelli bunny bodystocking costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Med denne klassiske bodystocking får du lov at være en forførende lille kanin når som helst du ønsker det. Produktet er let gennemsigtigt, hvilket får fantasien på overarbejde. Produktet har et fint halterneck design, hvilket betyder at hele din ryg er bar.

Til sættet medfølger også hvide manchetter til håndleddene samt frække kaninører. Vælg din størrelse fra small til xl.

Dreamgirl Bunny Kostume

dreamgirl bunny kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Dette bunny kostume kunne ligeså godt høre til i Heffer’s palads. Ved køb af dette produkt får du en fræk bodystocking uden stropper med frækt plys på den øverste kant.

Til denne bodystocking medfølger et par lange sorte handsker med plys ved albuen samt et sæt sorte kaninører for at fuldende looket. Denne body fås i størrelse 36-38 og er en onesize.

Obsessive Black Bunny Kostume

obsessive black bunny kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Denne lille chemise er perfekt, hvis du ønsker at være en fræk kanin, men også for at kunne bruge den på andre tidspunkter, hvor du bare gerne vil være ekstra fræk.

Chemisen er åben fra under brystet og ned og er fremstillet af et gennemsigtigt sort materiale, der sætter din partners fantasi og tanker på overarbejde. Til dette kostume hører også matchende kaninører samt en g-streng med en plysset hale. Sættet fås i størrelse S/M og L/XL.


SEKRETÆR

Dreamgirl Sexy Sekretær Kostume

dreamgirl sexy sekret r kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

 

Hvis du ønsker at tage nogle af din partners byrder i dagligdagen, kan du hjælpe ham med papirarbejdet iført et frækt kostume som dette. Der er her tale om et frækt todelt kjolesæt bestående af en gennemsigtig overtop samt en højtaljet lårkort kjole.

Til produktet følger også en frækt klip-on slips og nogle sexede briller med. Sættet findes i onesize og passer størrelse 36-38.

Baci Sexet Sekretær Kostume

baci sexy secretary costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her er mere tale om sekretærens undertøj end et egentligt kostume, dog er detaljerne super frække og hjælper med at forme din krop på den mest sexede måde. Sættet består af en åben bh-overdel med en fræk hvid blonde samt en matchende hofteholder.

For at få den rigtige stemning er begge dele naturligvis holdt i et fint nålestribet design. Som ekstra tilbehør får du også en flot krave med påsat slips. Sættet findes i størrelse small til large.

Dreamgirl Sekretær Kostume

dreamgirl sekret r kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her får du et frækt og enkelt kostume bestående af en sammensat bluse-kjole. Overdelen er holdt i hvidt og har en dyb V-udskæring der sikrer godt udsyn til din barm, samt et nålestribet skørt med slidser foran på lårerne.

Tilhørende til dette sæt får du også et matchende slips med, der er bundet for at gøre det ekstra nemt. Produktet er en onesize og passer størrelse 36-38.

Dreamgirl Sekretær Kostume Plus Size

dreamgirl sekret r kostume plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Dette sekretærkostume er magen til det ovenstående fra Dreamgirl, dog er der den forskel at dette hører under kategorien af frække kostumer plus size.

Hvilket betyder at du som kvinde med gode former kan passe dette kostume. Det er fremstillet af polyester og passer størrelse 44-50.

Dreamgirl Sekretær Kostume med Strømpeholder Plus Size

dreamgirl sekret r kostume med strømpeholder plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her er der tale om frække kostumer plus size, der sikrer at kvinder med store former ikke føler sig som indsnørrede skinker. Produktet består af en lang overdel med flotte hvide knapper samt en semidyb halsudskæring, der omkranses af en hvid skjortekant.

Produktets længde skyldes den påsatte hofteholder, der sikrer at overdelen ikke glider op. Til sættet hører også briller med samt en fin G-streng. Sættet passer til størrelse 44-50.


POLITI

Cottelli Politi Officer Kjole Plus Size

cottelli politi officer kjole plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her en et frækt kostume til plus size kvinder, der gerne vil være lidt ekstra frække og forførende overfor deres mænd. Produktet er en lårkort kjole med en dyb halsudskæring samt frække detaljer på skuldrene.

Produktet kan købes fra størrelse Large til 4Xlarge, hvilket betyder at der er rig plads til dig, din store barm og dine små ekstra kg.

Baci Politi Kostume 6 Delt Sæt Plus Size

baci politi kostume 6 delt sæt plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her er tale om en fræk politiuniform, der har et udenlandsk udtryk. Kjolen har en blå overdel med en dyb halsudskæring, der går over i en gennemsigtet kjoledel, der lige dækker det øverste af dine lår.

Til denne kjole får du også et par frække g-strengstrusser samt en krave med slips. Produktet er fremstillet af polyester og elastan og findes i størrelserne XL og 2XL.

Cottelli Politi Jumpsuit Kostume

cottelli police jumpsuit costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Med dette frække jumpsuit er du klar til at anholde din mand for at være for fræk eller for kedelig.

Produktets ultra korte buksedel gør at der er fuld fokus på din numse og den dybe udskæring foran sætter dine bryster i rampelyset.

Produktet er fremstillet af polyester og elastan og fås i størrelser fra small til extralarge.

Cottelli Politikjole Uniform

cottelli politikjole uniform sex kostumer

Tjek Prisen Her

Med denne frække politikjole kan du arrestere din mand ved at vise det medfølgende politiskilt.

Kjolen lukkes med en lynlås, der går hele vejen ned foran, hvilket betyder at den er ligeså nedringet som du ønsker det. Kjolen er fremstillet af polyester og elastan og findes i størrelser fra small til extralarge.

Baci Hightway Patrol Uniform

baci highwa patrol uniform sex ksotumer

Tjek Prisen Her

Her får du en todelt politiuniform, der er super fræk og forførende for både dig og din partner. Sættet består af en blå overdel med en fræk sort krave samt en lille forførende nederdel, der kun lige dækker det allermest nødvendige.

Produktet er meget fleksibelt og kan strækkes så det passer dine former så længe du kan passe en størrelse 36-42.


SOLDAT/MILITÆR

Baci Camo Militær Kostume

baci camo military costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Dette frække sexkostume er totalt militær og perfekt, hvis din mand elsker krigsfilm eller selv har været i styrken. Sættet består af en fin lille bh, samt et miniskirt, der kun dækker det allermest nødvendige.

Produktet er fremstillet med micro mesh kvalitetsstof, der er yderst strækbart og giver rig mulighed for bevægelse. Produktet findes i størrelse small til large.

Dreamgirl Army Girl Kostume

dreamgirl army girl kostume sex

Tjek Prisen Her

Dette armykostume er både frækt og forførende. Bindetoppen har en dyb udskæring, der giver mulighed for at du kan vise bryster præcis som du lyster.

Samtidig kan du med det lille miniskørt udføre forskellige bevægelser, der pirrer din partners frækkeste fantasier og tanker. Produktet er en onesize og passer størrelse 36 -38.

Baci Major Kostume

baci general costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Denne klassiske model af sex udklædning taler især til din partner, hvis man er vild med serier såsom MASH. Sættet består af en lille bh-top samt et forførende miniskørt med slidser i siderne.

Tilhørende er naturligvis en strømpeholder, så du kan holde styr på de selvsiddende undervejs og for at runde det hele af, får du også en fin hat. Sættet findes i størrelse small til large.

Obsessive Sexy Soldat Kostume

obsessive sexy soldat kostume sex

Tjek Prisen Her

Dette sex kostumer er klassisk og tager din partner tilbage til de gammeldags krigsfilm. Du kan forføre ham iført denne fine lysebrune bindetop med det tilhørende ministrutskørt med bælte.

Du får naturligvis også en hat, der passer til med i købet.

Produktet er fremstillet af polyester og elastan og fås i størrelse S/M  og L/XL.


SLAVE/FANGE

Baci Dreams Blonde Slave Sæt

dreams by baci lace love slave set sex kostumer

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et frækt og forførende sæt bestående af en fræk blondebh, en åben g-streng samt et halsbånd med en kæde, der er forbundet til håndmanchetter.

Produktet findes i en onesize, der passer størrelse 36-42 og er fremstillet af polyamid og elastan.

Baci Prisoner of Love Fange Kostume

baci prison costume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Dette frække og forførende kostume har de klassiske sort/hvide striber som man kender fra de gammeldags fængselsfilm. Sættet består af en fræk bh, en nederdel, sex håndjern i blonde samt en choker.

Produktet er fremstillet af polyester og elastan og findes i størrelse S/M og M/L, svarende til størrelse 36-40.

Baci Dreams Love Slave Sæt I Net

dreams by baci love slave set sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her kan du for alvor blive slave for dit eget sexliv og din partner. Denne frække bodystocking er fremstillet af et gennemsigtet meshstof, der ikke overlader meget til fantasien.

Produktet har udskæringer i siderne, der gør at din figur for alvor kommer til sin ret når du tager dette produkt på. Der er tale om en onesize, der passer til størrelse 36 – 42.


BONDEPIGE

Dreamgirl Bondepige Kostume

dreamgirl bondepige kostume sex

Tjek Prisen Her

Med denne frække sex udklædning kan du tage din partner med til en fræk fantasi om det lille hus på prærien.

Sættet består af en smuk overdel i blåt og hvidternet mønster, der har et fint silkebånd under brystet. Til overdelen følger naturligvis også et sæt trusser med i samme design, samt en lille hårsløjfe, der fuldender hele sættet.

Sættet er onesize og passer størrelse 36-38.

Dreamgirl Bondepige Kostume Plus Size

dreamgirl bondepige kostume plus size sex kostumer

Tjek Prisen Her

Her er der frække kostumer plus size til enhver kvinde, der har en uskyldig og forførende drøm. Produktet er udformet som en halterneck top i blåt og hvidternet mønster. Produktet har et fint bånd under brystet og selve toppen er gennemsigtig så man kan se de frække medfølgende trusser indenunder.

Sidst men ikke mindst får du også her en lille hårsløjfe, der komplimenterer looket. Findes i onesize, der passer til størrelse 44-50.

Dreamgirl Sexy Bondepige Kostume

dreamgirl sexy bondepige kostume sex

Tjek Prisen Her

Her er enhver mands drøm om en fræk bondepige. Ved at iføre dig denne lille sexede kjole med lyserøde detaljer henover brystet og ærmerne kan du tage jeres rollespil til et helt nyt univers.

Produktet er fremstillet af polyester og falder pænt omkring din krop og omkranser dine kurver til perfektion. Produktet er en onesize og passer til størrelse 36-38.


FRÆK TYROLER

Dreamgirl Heidi Kostume

dreamgirl heidi kostume sex

Tjek Prisen Her

Her er er vaskeægte Heidi kostume i bedste stil.

Produktet består af en fin lille hvid top med pufærmer samt en rød kjole med brune seler, der sørger for at produktet bliver siddende, hvor det skal. Dette sæt er fremstillet af polyester og elastan og fås som onesize, der passer størrelse 36-38.


DJÆVEL

Obsessive Devil Kostume

obsessive devil kostume sex kostumer

Tjek Prisen Her

Sidst men ikke mindst skal du introduceres for dette frække djævlekostume, der bringer det værste og frækkeste frem i dig. Sættet består af en gennemsigtig kjole med fine blondedetaljer ned langs kroppen, der giver dig en fantastisk talje og fremhæver dine bryster.

Produktets gennemsigtighed gør at der ikke er noget, der overlades til fantasien. Til denne kjole får du et hav af ekstraudstyr bestående af en choker, en hårbøjle med horn samt en floggerpisk. Kjolen findes i størrelser fra small til Xlarge.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here