Bondage udstyr – De bedste BDSM produkter i test

605

Bondage handler i bund og grund om frække bindelege i soveværelset. Uanset om du holder af at være den, der bliver bundet, eller den der binder, så er der så meget lækkert bondage udstyr på markedet. Det handler om at være nysgerrig og udforske sig selv og sin partner og finde frem til det, som man selv synes, der er frækkest. I denne guide får du en komplet oversigt over det bedste bondage udstyr:  

Det bedste sex bondage udstyr

Vi starter med at præsentere det bedste sex bondage udstyr (3 stk.). Der er tale om noget relativt uskyldigt bondage udstyr, så man kan komme godt i gang på sit SM eller BDSM eventyr. Men selvom det er uskyldigt, så kan du sagtens ”peppe” det op, det handler bare om, hvor kinky og fræk du er!  

Testvinderen – Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

Testvinderen er Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke. Hvor mange ofte starter ud med et sæt håndjern, så er vi personligt selv mere til reb. Der er mange muligheder, og du kan bruge det til både håndled og fødderne. Dette reb er dejligt blødt i materialet, så det ikke efterlader nogle skrammer eller gener hverken imens eller efterfølgende. Det betyder dog ikke, at det ikke kan bindes stramt – for det kan det. Det er på hele 10 meter og har en diameter på 0,7 cm. Tykkelsen gør, at det er behageligt at have på. Med et lang reb er der mange forskellige muligheder for fiksering. Bind det f.eks. rundt om håndleddene, som du måske normalt ville gøre, men i stedet for at lade enden ligge, så binder du den rundt om halsen. Lyder det som noget for dig? Så spring ud i det. Med dette reb har du i hvert fald gjort et rigtig godt køb, uanset om det er dit første bondage udstyr eller om det et af mange.

Tjek prisen her

Den Billige – obaie Polstret Neopren Håndledsmanchetter

Er du mere til manchetter, når du skal bindes eller binde din partner, så læs med her. For de her obaie Polstret Neopren Håndledsmanchetter er rigtig lækre. De er i en fræk sort farve og har en blød polstring indvendigt for større komfort. Selvom du er bundet og skal lide lidt, så er der ikke noget ved at ende med rifter og skrammer efter en vild tur i kanen. Manchetterne her er justerbare. De kan altså både passe til dine og din partners håndled. De har en indvendig omkreds på hele 32 cm, så der burde være plads til de fleste. Derudover så kan manchetterne spændes op og tages fra hinanden med karabinhagen. De giver rig mulighed for at lege mange andre frække og kinky bondage lege.

Tjek prisen her

Mest Solgte – Obaie Bondage Sæt til Sengen

Okay, her kommer vi til en af vores favoritter, nemlig Obaie Bondage Sæt til Sengen. Det er med god grund, at det er noget af det bedst solgte bondage udstyr. For det er simpelthen bare genialt. Med dette bondage sæt til sengen kan du forvandle dit eget soveværelse til et frækt bondage eventyr. I virkeligheden er det de færreste af os, der har en seng, hvor reb, håndjern og andet sex bondage kan sættes fast. Det behøver du slet ikke at bekymre dig om med dette sæt. Sættet er nemlig et komplet bondage udstyr, hvor du både kan spænde arme og ben fast på samme tid. Længden på remmene til arme og ben kan reguleres, så de passer stort set alle. Det skulle også passe under de fleste senge og madrasser og er altså smart til dem af os, der har boxmadrasser og lignende derhjemme. Sættet inkluderer også manchetter, så dem skal du ikke engang ud og købe ved siden af. De er bløde og lækre indvendigt for øget komfort. Udefra er de i en mat sort og passer derfor til dit andet sorte bondage udstyr. Manchettere kan via karabinhagerne tages af sættet, så du kan bruge dem som almindelige manchetter eller håndjern. Der er til så mange timers fri leg med dette sæt.

Tjek prisen her


 

Mere godt bondage udstyr

Der findes utallige former for udstyr, som du kan binde din partner eller blive bundet med. Om du er til det ene eller det andet er op til dig. Mange starter ud med håndjern, da det er sådan, man oftest bliver introduceret til blid bondage. Derefter går det ofte hurtigt, og man finder ud af, at der findes meget andet spændende udstyr, som f.eks. halsbånd hvis man er lidt kinky. Derudover er reb og tape virkelig populært. Det handler ofte om, hvilken følelse man gerne vil have. Tapen giver en fantastisk og fastholdt følelse, da tapen sidder helt stramt ind til huden.   I det følgende afsnit præsenterer vi flere forskellige produkter, som der kan appellere til jer.


 

Sex Håndjern

Håndjern under sex er lige så frækt, som det lyder. Om de skal have plys, pels eller være mere rå er op til jer. Se vores anmeldelse af en række forskellige håndjern her.  

Testvinder – Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs

Vi starter ud med disse helt klassiske håndjern, Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs. Et par sex håndjern som disse ligner fuldstændig ”ægte” håndjern, hvilket bidrager til en del af fantasien om, at man er blevet fanget af ordensmagten. Håndjernene er lavet i metal og vægten gør, at det føles ægte. Der er tilhørende nøgler med til, så oplevelsen kan gøres så livagtig som muligt. Der er dog en sikkerhedsudløser, så I er sikret en god oplevelse. Et par håndjern som disse er en rigtig god begyndelse og introduktion til blid bondage, hvis I ikke er så erfarne. Dermed ikke sagt, at de ikke kan bruges af de mere hardcore bondage fans – for hvem har ikke brug for et par metal håndjern?

Tjek prisen her

Den Billige – Max Passion Plys Håndjern

baseks Plys Håndjern Pink

De kinky plys håndjern, som baseks Plys Håndjern Pink har de fleste måske haft i hånden før. De bliver nemlig både brugt i privaten i dobbeltsengen og er også en fast del af mange sjove og sexede kostumer til diverse kostumefester. Og hvorfor ikke kombinere pleasure og pain. Alle kan være med i denne prisklasse, og det er derfor en god måde at starte ud med håndjern på. Plyssen kan tages af, hvis man ikke er til det, og indenunder gemmer der sig bare et almindeligt par håndjern. De kan justeres i bredden, og de kan åbnes med en sikkerhedsudløser og med nøgle. Lad din partner tage magten, og først når han eller hun er tilfredsstillet, må du komme fri.

Tjek prisen her

Mest Solgte – Quickie Cuffs Silikone Håndjern

Er du mere til et råt udtryk, så er Quickie Cuffs Silikone Håndjern Medium noget for dig. Personligt var vi også vilde med dem. De er lettere at bruge, og så slipper man får den til tider lidt trælse raslen af metallet, som man får ved mange andre håndjern. Disse cuffs er lavet i silikone, og de er meget behagelige at have rundt om håndleddene. De er stærke, og du kan vride og vende dig nok så meget, men de giver sig ikke. Desuden er de rigtig gode at have med i kufferten, så ferien ikke bliver for kedelig. Da de er i silikone, så risikerer du ikke, at de bipper i lufthavnskontrollen. Den eneste ulempe, efter vores mening, er dog, at de ikke sidder så stramt om håndleddene. Den meget fastholdte følelse får du derfor ikke.

Tjek prisen her


 

Bindesæt

Bindesæt er ikke bare bindesæt. Der findes bindesæt til sengen, og så findes der hele sæt. Så du let kan binde hele din partner på hele kroppen. Lyder det spændende, så følg med her. Vi har afprøvet tre forskellige bindesæt og er meget begejstrede.  

Testvinder – Obaie Bondage Sæt til Sengen

Vi kommer ikke uden om det fantastiske Obaie Bondage Sæt til Sengen. For det er virkelig uundværligt, hvis man ikke har en seng, der ikke egner sig til at spænde håndjern eller andet bondage udstyr fast til. Det er let at indstille alle remmene, så de passer til længden af arme og ben på den, der skal bindes. Da bindesættet skal under sengen eller madrassen er der også mulighed for at lade det sidde. Der er altså ingen grund til at pille det af og på, hvis det bliver brugt relativt ofte. Sættet og de tilhørende manchetter er meget stærke. Uanset hvor meget man vrider sig, så giver det sig ikke. Det vidner om høj kvalitet.

Tjek prisen her

Den Billige – Master Series Subdued Full Body Bindesæt

I har rig mulighed for at udleve jeres vildeste bondage og dominans fantasier med Master Series Subdued Full Body Bindesæt. Dette full body bindesæt er lavet, så du let binder din partner (eller binder op). Stropperne er justerbare, så de passer langt de fleste, og de er lette at stramme. Den stramme følelse er vigtig for nogen, hvor den for andre er mere ligegyldig. Her er det mere vigtigt, at man ikke kan komme fri. Om du er til det ene eller andet, så kan du få det lige, som du vil have med dette bondage bindesæt. Sættet består af syv stropper. De er alle i forskellige længder, og du kan derfor bruge dem, som du synes de passer på din partners krop. De er lavet i solid nylon og med easy-lock spænder, så du let kan spænde dem. Selvom dette bindesæt er billigt, så er det et virkeligt godt sæt, som helt sikkert kan bruges på mange forskellige måder.

Tjek prisen her

Mest Solgte – Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z guide

Du får hele pakken med denne Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide. Boksen indeholder alt, hvad du behøver for at komme godt i gang med dit BDSM bondage eventyr. Er du til dominanslege, let smerte og blid bondage, så er du godt på vej med denne boks. Den indeholder nemlig både et blindfold, bindebånd, bondage tape, brystklemmer og en lille flogger pisk. Hele sættet er holdt i en stilfuld sort farve, og det hele er lavet i lækre materialer med komfort for øje. Du har mulighed for at bruge hele boksen på en gang, men der er også til mange enkelte lege. Bind f.eks. din partner med tapen, giv ham eller hende blindfoldet på og giv ham blide pisk med floggeren. Det lyder frækt, ikke? Det er med god grund, at denne boks er én af de mest solgte.

Tjek prisen her


 

Halsbånd

Har du ikke prøvet at lege med halsbånd endnu? Så har du noget godt i vente. For selvom det kan lyde grænseoverskridende, så er det virkelig frækt, hvis I nyder at lege dominanslege sammen i dobbeltsengen. Når én af jer er i halsbånd og snor, så handler det om magt og dominans. Den er jer, der har halsbåndet på, er den anden underdanig og skal gøre, som der bliver befalet. At overgive magten til sin partner er ophidsende og frækt. Med et halsbånd kan man typisk have en snor i, eller man kan spænde det fast til f.eks. et bindesæt. Du er altså ikke bare bundet på hænder og fødder, men også om halsen. Det giver helt sikkert et ekstra kick og en ekstra dimension til jeres SM bondagelege. Vi har testet og anmeldt tre forskellige halsbånd her.  

Testvinder – Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde

Den absolutte testvinder inden for halsbånd er dette Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde. Det giver den fulde følelse af underkastelse. Det er lavet i imiteret læder, og materialet er lækkert mod huden, så det ikke efterlader nogen gener eller skrammer. Der er ikke noget ved at være helt rød rundt om halsen, når man skal på arbejde næste morgen efter en vild nat. Halsbåndet kommer med en kæde, så du får den helt rigtige fornemmelse af at være en andens slave. Du bliver holdt i kort snor og bevæger du dig på alle fire, så vil I helt sikkert begge leve jer endnu bedre ind i fantasien. Der er endnu en smart feature ved dette sex bondage udstyr, at du kan bruge det i andre sammenhænge. Det betyder, at du kan tage kæden af, der fungerer som snor. Du kan spænde halsbåndet eller kæden sammen med noget af det andet bondage udstyr.

Tjek prisen her

Den Billige – Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring

Det næste halsbånd er virkelig lækkert, og så er det billigt. Det drejer sig om dette Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring. Det er i en lækker kvalitet af imiteret læder. Det betyder, at alle kan være med, også dyreaktivister eller veganere. Halsbåndet kan justeres, så det kan bruges af langt de fleste. Det er betrukket med blødt stof, så det føles behageligt om halsen. Derudover er halsbåndet udstyret med en D-Ring. Den kan du sætte enten en kæde eller en snor på, så du kan bruge det som en ”hundekæde”. Du kan også sætte den sammen med andet sexlegetøj eller bondage udstyr, hvilket giver så mange muligheder. Er du til sex, hvor der bliver gået hårdt til den, så kan du også bruge dette halsbånd. Du kan nemlig stramme det så meget, så du får den helt rigtige kvælningsfornemmelse. Når du bruger et halsbånd som dette til kvælningssex, så kan det let spændes op, hvis det bliver for meget, hvilket er en god sikkerhed.

Tjek prisen her

Mest Solgte – Master Series Anais Y Style Bryst og Klitoris Klemmer

Det sidste halsbånd i denne omgang er dette frække Master Series Anais Y Style Bryst og Klitoris Klemmer. Det kombinerer lysten til nydelsesfuld smerte og blid bondage. Ofte hænger SM fetichen sammen med en lyst til bondage. Og med et halsbånd som dette får du begge dele. Brystvorterne ved både mænd og kvinder er erogene zoner, og ved stimulans er det let at blive ophidset. For dem af os der kan lide smerte, er det så frækt og fantastisk at bruge brystklemmer. Sæt klemmerne på brystvorterne og mærk den pirrende og ophidsende følelse. Halsbåndet her er i ægte læder, og kæden er i rustfrit stål. Der er altså tale om robuste materialer. Det er vigtigt at tjekke, hvad materialerne er lavet af, i tilfælde af at en partner har nogen allergier. Med dette halsbånd er i sikre, i hvert fald overfor nikkel allergi. Kombinationen af halsbåndet og brystklemmerne er virkelig smart, og det fungerer rigtig godt, når man har det i brug. Det understreger ens status som slave, når man har det på, hvilket er frækt. Klemmerne strammer tilpas, så det giver en smertefuld nydelse uden at være for meget eller for lidt.

Tjek prisen her


 

Bondage Reb & Tape

Når du tænder på sex bondage, SM og BDSM, finder du hurtigt ud af, at der findes andre metoder end håndjern, når man skal bindes eller binde. For nyligt har vi selv fået øjnene op for tape. Tidligere har både min mandlige partner og jeg selv været nervøse for, om tapen ikke hang i hårrene. For smerte imens den seksuelle akt står på er frækt, men efterfølgende er det træls. Men til vores store glæde fandt vi ud af, at det meste tape er lavet så smart, at det ikke hænger i nogen hår. Det klæber udelukkende på huden. Reb har vi længe været fans af. For der er så mange frække muligheder for at blive bundet. Og man kan bruge et reb mere frit. Blandet andet bruger vi også rebet som snor til nogle af vores halsbånd. Hvordan bruger I jeres reb? De næste 3 sex bondage produkter, som vi vil præsentere, er indenfor kategorien bondage reb og tape. Så følg godt med, hvis I er interesserede i den slags.  

Testvinder – Obaie Bondage Reb 10 m

Det sorte reb fra Obaie Bondage Reb 10 m er bare populært. Det holder godt, og så har det en rigtig god længde. Mange reb, som vi tidligere har leget med, har ikke været nær så lange. Og alt efter, hvad man skal bruge det til, kan det selvfølgelig også være godt. Kan I lide at bruge reb, så er det en god idé at træne sig i at blive bedre til at binde gode og holdbare knuder. For der er ikke noget ved at binde knuder, der går op, hvis man kommer til at hive for hårdt i rebet. Det skal kunne holde til at få nogle tæsk. Bruger du rebet til at binde hele kroppen med, kan det især være godt med en god knude. Med et reb som dette har du mulighed for at dyrke din passion for bondage på alle tænkelige måder. Du kan binde hænderne sammen, fødderne sammen og bruge det som halsbånd. Men har I prøvet at binde både hænderne og fødderne sammen? Det er virkelig frækt. Umiddelbart kan man ligne en besejret rodeotyr, men stillingen giver rigtig gode muligheder for både smæk og pisk. Der er også fri adgang til, at din partner kan føle på dig og afstraffe dig. Ofte hænger bondage sammen med nydelsesfuld smerte og underkastelse. Og med et reb som dette og jeres gode og frække fantasi, så kan I få det hele.

Tjek prisen her

Den Billige – Obaie Bondage Tape

Vil I have den helt stramme følelse af at være bundet, så er det tape, som I skal bruge. Du bliver nemlig bundet endnu strammere, end det er muligt med nogen andre redskaber. Med en tape som, Obaie Bondage Tape kan I binde meget andet end hænder og fødder. I kan nemlig også binde arme og ben sammen. Eller I kan tape benene spredte eller i en anden stilling, hvis det er det som I har lyst til. Det smarte ved en tape som denne er, at den ikke klæber på hverken stof, hår eller hud. Den klæber udelukkende på sig selv. Så undgår I nemlig trælse og kedelige situationer, når I er færdig med at lege. Har I nogensinde leget med en gag ball før? Ideen er den, at du får noget i eller for munden, så du ikke kan tale. Som med alt andet bondage udstyr og BDSM bondage, så handler det om sanserne. Tape munden til på din partner og lad ham eller hende blive lydløs. Nu er vedkommende tvunget til at kommunikere på en anden måde, og det kan virkelig være frækt. Med tape behøver I nemlig ikke en rigtig gag ball, og den er let at tage af igen uden at hænge i hår eller hud.

Tjek prisen her

Mest Solgte – Shibari Bondage Reb Rød 3 m

Det bedst solgte reb, Shibari Bondage Reb Rød 3 m, er virkelig lækkert. I stedet for altid at vælge, at alt skal være sort, så er dette kinky røde reb virkelig lækkert. Brug det i stedet for håndjern og manchetter og oplev hvor meget mere, man kan med et reb. Du kan naturligvis også kombinere både håndjern og reb. Brug håndjern rundt om håndleddene og reb om fødderne. Det giver en rigtig godt og ”stram” fornemmelse, når man bruger begge dele. I kan også gøre det ekstra frækt ved at bruge håndjern og bruge rebet som halsbånd. Træk din partner rundt, imens han eller hun er båndet og lad vedkommende vide, hvem der bestemmer. På pakken af dette reb finder du en virkelig smart knudeinstruktion. For har du ikke tidligere været spejder, så kan det være lidt svært at binde knuderne stramt. Vi gjorde selv brug af det, så det er let at binde. Derudover er det også godt at kunne binde knuderne stramt nok, så de ikke kan gå op ved, at man bare vrider sig og hiver i rebet. Det skal helt sikkert kunne holde til lidt af hvert for at give den helt ægte følelse af at være bundet.

Tjek prisen her

Manchetter

Manchetter har i mange år været vores favorit. Det er muligt at blive bundet fastere med manchetter end med håndjern, og så kan de ofte skilles ad, så man kan bruge dem på forskellige måder. Vi har testet 3 forskellige manchetter. Se med her.  

Testvinder – Obaie Bløde Håndleds Manchetter

De lækre og bløde Obaie Bløde Håndleds Manchetter er en klar testvinder. De fungerer rigtig godt under leg, og så er de behagelige at have på. De kan kombineres med meget andet bondage udstyr, hvilket giver endnu flere timers fri leg. De er helt sikkert anbefalelsesværdige.

Tjek prisen her

 

Den Billige – Obaie Hogtie med Bløde Manchetter

Dette billige sæt, Obaie Hogtie med Bløde Manchetter, indeholder både manchetter til håndled, ankelmanchetter og en fikseringsring. De er alle justerbare med en kraftig velcrolukning. De holder godt, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt de ryger af i kampens hede – for det gør de ikke. Brug dem med fikseringsringen enten på ryggen eller på maven. Lad din partner ligge i en vild stilling og udnyt, at han eller hun ikke kan bevæge sig. I vil helt sikkert nyde det begge to. Med dette sæt får du både manchetter til håndled og ankler, og de kan også bruges uden fikseringsringen. Der er altså ikke bare tale om et rigtig billigt sæt, men også et virkelig brugbart et.

Tjek prisen her

Mest Solgte – SToys Fodleds Manchetter Læder

Med disse SToys Fodleds Manchetter Læder får du den helt ægte vare. De er af ægte læder, og de kan virkelig tåle at blive hevet og flået i. De er kraftige i materialet og udstråler kvalitet. Det kan altså godt betale sig at investere i et par manchetter, der er en smule dyrere end mange, hvis I bruger dem relativt ofte. Det er også med god grund, at dette sæt machetter er så populært og ligger i kategorien mest solgte. For de er gode. De lukkes med en kraftig rem og kan justeres, så de passer stort set alle. Der medfølger desuden en ekstra fikseringsring, så du kan spænde dem sammen med et par håndledsmanchetter.

Tjek prisen her


 

Spredestænger

Har du ikke hørt om en spredestang før, så følg med her. En spredestang er et bondage udstyr, hvor du kan tage fuld kontrol over din partners krop. Ofte kan du både spænde hænder og fødder fast på samme tid, og du har derfor din partners krop i en favorabel position.  

Testvinder – Fetish Fantasy Spread’em Bar og Manchetter

Den absolutte testvinder er denne Fetish Fantasy Spread’em Bar og Manchetter. Med en spredestang har du ikke længere brug for en sengeramme eller et bindesæt for at holde styr på, at din partner ikke løber nogen steder. Du kan sætte din partner i både frække og ydmygende stillinger med en spredestang. I dette sæt er der to stænger. En kort og en lang. Der er også medfølgende manchetter, der sidder fast på stængerne. Det giver mange muligheder for at spænde ham eller hende på vilde og frække måder.

Tjek prisen her

Den Billige – Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Her har vi en enkelt stang, hvor der sidder fire fastgjorte manchetter. To til fodled og to til håndled. Forestil dig bare, hvilken fræk og lækker stilling din partner bliver fastspændt i, når du spænder ham eller hende i denne. Det bliver med enden i vejret uden mulighed for at kunne gøre noget. Du kan derfor frit røre, afstraffe og belønne.

Tjek prisen her

Mest Solgte – Rimba Spredestang Metal Justerbar

Den bedst solgte spredestang er denne Rimba Spredestang Metal Justerbar. Manchetter medfølger ikke, men det har du højst sandsynligt også derhjemme allerede. Stangen kan blandt andet bruges som benspreder, så din partner ikke kan samle benene. Forestil dig, at benene er spændt fast i denne, og armene er spændt fast til sengerammen. Du har nu frit udsyn til din frække partners krop og kan både slikke, suge og hvad der ellers lige falder dig ind. Der er i hvert fald god grund til, at denne spredestand er så populær.

Tjek prisen her


Fifty Shades of Grey bondage produkter

Kinky bondage er noget, mange tænder på. Nogle er til den hardcore form for bondage, hvor den dominerende part går lidt hårdt til den dominerede, mens andre foretrækker blidere bondage. Mulighederne er mange, og bondage kan være mange ting. Nedenfor kan du læse mere om forskellige former for bondage, ligesom du kan finde eksempler på gode bondageprodukter. Vi starter med en gennemgang af nogle af produkterne fra Fifty Shades og Grey-legetøjsserien

Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

fifty shades of grey senge binde sæt

Tjek prisen her

Sæt med fire manchetter. Kan fastgøres til sengen. Fordele:

 • Sæt med fire manchetter
 • Gør det muligt at forvandle sengen til en bondageseng
 • Bløde manchetter
 • Blindfold medfølger

Ulemper:

 • Relativt høj pris.

Fifty Shades of Grey-legetøjsserien er en serie af produkter i form af fx sexlegetøj og tilbehør, som er inspireret af den populære serie med samme navn. Produkterne er designet i samarbejde med forfatteren af serien. Dette produkt er et bindesæt med fire manchetter til både håndled og ankler. Manchetterne er bløde og behagelige at have på. Sættet gør det muligt at forvandle enhver seng til en bondageseng. Med sættet følger desuden blindfolds.

Fifty Shades of Grey Dobbelt Blindfold Sæt

fifty shades of grey dobbelt blindfold sæt

Tjek prisen her

Sæt med to blindfolds. Fordele:

 • To blindfolds
 • To farver
 • Lækre materialer
 • Med elastikbånd

Ulemper:

 • Øvrigt legetøj ikke inkluderet.

Sæt med to blindfolds – et sort og et hvidt. De to blindfolds er blødt satin og kunstlæder og har et elastikbånd fastgjort, der skal holde blindfoldet på plads.

Fifty Shades of Grey Want to Play Bondage Reb 10 m

fifty shades freed want to play bondage reb 10 m

Tjek prisen her

Reb til bondage i flot lilla farve. Måler 10 meter. Fordele:

 • Slidstærkt reb til bondage
 • Blødt og lækkert
 • Flot farve
 • Måler 10 meter

Ulemper:

 • Det kan kræve lidt øvelse at bruge rebet.

Lækkert blødt reb til bondage. Rebet er i et slidstærkt materiale af høj kvalitet. Det måler 10 meter og er perfekt til mange former for bondage. Det kan eksempelvis være japansk bondage, som gennemgås nærmere nedenfor.

Fifty Shades of Grey Totally His Soft Handcuffs

fifty shades of grey totally his soft handcuffs

Tjek prisen her

Handcuffs til håndled. I blødt materiale og med smart velcro. Fordele:

 • Handcuffs til håndled
 • Blødt og behageligt materiale
 • Nemme at bruge
 • Fastgøres med velcro
 • Justerbare størrelse

Ulemper:

 • Ikke så egnede til hårdere bondage.

Handcuffs til håndled. Disse handcuffs er i et blødt materiale, der gør dem behagelige at have på. Det fastgøres vha. velcro og kan justeres i størrelsen, så de passer de fleste.

Fifty Shades of Grey Flogger Pisk

fifty shades of grey flogger pisk

Tjek prisen her

Flogger i lækkert design. Med 48 snerter. Fordele:

 • Flogger i god størrelse
 • Med 48 snerter
 • Måler 38 cm
 • I kunstlæder med lækkert håndtag

Ulemper:

 • Bedst til begyndere.

Flot flogger eller pisk med 48 lange sølvsnerter i kunstlæder. Håndtag i kunstlæder, der er behageligt at holde på. Perfekt til kinky leg. Floggeren måler 38 cm.

Japansk Bondage (Shibari/Kinbaku)

Shibari, kinbaku eller bare japansk bondage er en særlig bondageform, hvor man binder sin partner ved hjælp af reb. Rebene er en central del af japansk bondage, som har fået sit navn, fordi samuraier fra Japan historisk set har brugt reb i mange henseender – fixering, tortur og tilfangetagelse. I dag er japansk bondage dog for mange forbundet med en nærhed og ømhed, der – i sagens natur – ikke historisk set har været forbundet med denne japanske brug af reb. Selve bondagen kan finde sted på mange måder, og for mange, der dyrker japansk bondage, er nydelsen forbundet med hele processen – fra forberedelsen og selve bindingen til det efterfølgende.

Fetish Fantasy Japansk Bondage Reb 10,5 meter

fetish fantasy japansk bondage reb

Tjek prisen her

Reb til japansk bondage. Måler 10,5 meter Fordele:

 • Reb til japansk bondage
 • 10,5 meter
 • God kvalitet
 • Blødt og slidstærkt
 • Blindfold medfølger

Ulemper:

 • Ikke ægte silke.

Et produkt, der er perfekt, hvis man vil kaste sig ud i japansk bondage, er dette bondage reb. Rebet er i enormt god kvalitet, er silkeblødt og meget slidstærkt. Det måler 10,5 meter. Med rebet følger en gratis blindfold.  

Begynder bondage

Bondage findes i mange forskellige afskygninger. Som tidligere nævnt kan bondage både dyrkes på den hårde måde og på den blødere måde alt efter præference. Det vigtigste er blot, at man har aftalt med sin partner på forhånd, hvad man har lyst til, og hvor ens grænser går. Mange par, der dyrker bondage, aftaler at såkaldt safe-word. Dvs. et særligt ord, som man kan sige, når ens grænse er nået, og som skal få den anden til at forstå, at legen skal stoppe. Det skal gerne være et ord, som ellers ikke ville give mening at sige i forbindelse med sex eller bondage. Nogle former for bondage er forholdsvis komplicerede. Eksempelvis kan japansk bondage kræve noget øvelse, før man lykkes med det. Men der findes også mange former for bondage, som egner sig godt til begyndere. Har du og din partner lyst til at prøve bondage, kan I starte med nogle af de produkter, der først og fremmest henvender sig til begyndere.  

Reb bondage

Som nævnt er bondage med reb en af de typer af bondage, som kan være sværest at kaste sig ud i, fordi det måske kan synes relativt kompliceret. Ligesom med så meget andet, er det dog bare et spørgsmål om øvelse. Prøv at begynde med simple bindeteknikker. Et godt sted at starte kan være ved den såkaldte single column tie:

 1. Start med et forme en lille lykke af rebet
 2. Læg rebet, som stadig er formet som en lykke rundt om håndled, arm, ankel eller lignende på personen, der skal bindes
 3. Læg herefter lykken over den del af rebet, som er viklet om arm/håndled/ankel. Der er på dette tidspunkt endnu ikke bundet en knude
 4. Fold lykken under rebet, der er viklet om arm/håndled/ankel.
 5. Form en lykke med den anden ende af rebet
 6. Træk den første lykke gennem den nye lykke
 7. Fold den første lykke under den del af rebet, der er viklet om arm/håndled ankel endnu engang
 8. Træk nu lykken gennem den nye lykke endnu engang
 9. Nu skulle du gerne have en flot knude.

You2Toys Bondage Rope

bondage rope

Tjek prisen her

Godt begynderreb til bondage med reb Fordele:

 • Ren til bondage med reb
 • Måler 3 meter
 • Høj kvalitet

Ulemper:

 • Forholdsvis kort.

Vil I gerne i gang med at eksperimentere med reb, kan dette reb fra You2Toys være et godt sted at starte. Det er forholdsvis nemt at håndtere og er af et godt og slidstærkt materiale.  

Bondage med manchetter

En simplere måde at dyrke bondage på er ved hjælp af manchetter. Her behøver du ikke selv binde knuderne, og manchetterne kan nemt fastgøres.

Obaie Hogtie med Bløde Manchetter

obaie soft cuffs hogtie mtu

Tjek prisen her

Sæt med fire manchetter til både hænder og fødder. Fordele:

 • Fire manchetter til både hænder og føder
 • Fastgøres til ring vha. hægter
 • Manchetter lukkes med velcro
 • Justerbare

Ulemper:

 • Kræver en vis smidighed at anvende.

Sæt med fire manchetter til både hænder og fødder. Manchetterne kan fastgøres til en ring ved hjælp af hægterne. Det giver mulighed for mange pirrende positioner. Manchetterne er justerbare og fastgøres vha. velcro.

Sportsheets Bondage Sæt til Døren

sportsheets door jam cuffs

Tjek prisen her

Bodagesæt med dørstropper. To justerbare manchetter med velcrolukning. Fordele:

 • To justerbare manchetter
 • Manchetter lukkes med velcro
 • Med dørstoppere

Ulemper:

 • Giver ikke mulighed for så mange forskellige positioner.

Bondagesæt med dørstropper, der gør det muligt at binde din partner fast til døren. På hver af de to dørstropper er fastgjort en manchet med velcrolukning. Manchetterne er justerbare og behagelige at have på.

Ouch! Hand and Leg Cuffs

ouch leather hand and leg cuffs sort

Tjek prisen her

Sæt med fire manchetter i et flot og kinky design. Manchetter er justerbare og kan fastgøres til hinanden vha. hægter. Fordele:

 • Fire manchetter
 • I flot og kinky design
 • Kunstlæder og metal
 • Justerbare manchetter

Ulemper:

 • Mindre bløde manchetter.

Sæt med fire manchetter. Manchetterne er af kunstlæder og har flotte metaldetaljer, der giver det ultimative, kinky look. Manchetterne kan fastgøres til den indre konstruktion vha. hægter. Hver manchet lukkes med et selesystem og kan justeres til flere størrelser. Hægterne gør, at dette sæt kan give anledning til mange frække og pirrende positioner.  

Jern mod huden med håndjern

En anden klassiker indenfor bondage er deciderede håndjern af metal. Metal er et centralt materiale i bondagens verden, og for nogle kan det være en kinky følelse blot at mærke metallet mod huden. Se eksempler på gode håndjern her.

Obaie Metal Håndjern

obaie metal håndjern

Tjek prisen her

Klassiske håndjern i metal. Med to nøgler og sikkerhedsudløser. Fordele:

 • Klassiske håndjern
 • Metal
 • Med to nøgler
 • Indre omkreds på op til 19 cm
 • Sikkerhedsudløser

Ulemper:

 • Kvalitet er efter prisen.

Klassiske håndjern i metal. Med inde omkreds på op til 19 cm og en totallængde på 17 cm. Der medfølger to nøgler med håndjernene. Håndjernene er desuden udstyret med en sikkerhedsudløser, så de altid kan åbnes efter behov.

Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Handcuffs

fifty shades of grey you are mine metal handcuffs

Tjek prisen her

Håndjern i metal i flot design med indgraveret tekst. En del af Fifty Shades of Grey serien. Fordele:

 • Håndjern i metal
 • I flot design
 • Indgraveret tekst
 • Med to nøgler
 • Sikkerhedssplit

Ulemper:

 • Egner sig bedst til blidere bondage.

Endnu et produkt fra Fifty Shades of Grey-serien. Denne gang et sæt håndjern. Med håndjernene følger to nøgler. De er dog også udstyret med en sikkerhedssplit for en tryg oplevelse. Med indgraveret tekst.

Fetish Fantasy Ankeljern

fetish fantasy ankeljern

Tjek prisen her

Ankeljern, der kan sættes rundt om anklerne. Holdes sammen af kæde. Fordele:

 • Frække ankeljern
 • Kæde måler 42 cm
 • Ankeljern passer til omkreds på op til 25 cm
 • Quick-release knap

Ulemper:

 • Passer ikke alle størrelser.

Håndjern, men til anklerne. Prøv nye kinky lege med disse ankeljern, der fastgøres om hver ankel og holdes sammen af en kæde. Kæden måler 42 cm, mens manchetterne passer til en omkreds på op til 25 cm.

Spartacus Kraftige Metal Håndjern

metal haandjern

Tjek prisen her

Ekstra stærke håndjern til ekstra frække leje Fordele:

 • Ekstra stærkt materiale
 • To nøgler medfølger

Ulemper:

 • Ingen sikkerhedsåbning.

Håndjern til jer, der kan lide lidt mere hardcore bondage. Disse håndjern er i et ekstra stærkt materiale, der giver mulighed for mange frække lege. To nøgler medfølger.  


Begynder BDSM sexlegetøj: 6 bedste typer at starte ud med når du skal købe sm legetøj:

Blindfold

Blindfold kan være super ophidsende og pirrende for mange, idet man fjerner synssansen. Alle andre sanser bliver forstærket, og man kan kun blive overrasket, idet man ikke ved hvad der sker ved en, og hvornår det sker. Derudover findes der en masse forskellige slags blindfolds, og det kan derfor være svært at navigere rundt i, hvad man lige er til. Derfor er det en god ide at undersøge forskellige sider, læse anmeldelser og snakke med sin partner, sådan at man finder frem til det bedst mulige.  

Obaie Imiteret Læder Blindfold

Obaie Imiteret Læder Blindfold

Tjek Prisen Her

Hvis du går og drømmer om at få hænderne i et simpelt blindfold, så er dette produkt noget for dig. Sanserne bliver skærpet, når du tager dette på, og det er kun fantasien, der kan sætte grænser på, hvad der sker næst.  

Sinful Satin Blindfold

Sinful Satin BlindfoldTjek Prisen Her

Dette blindfold fungerer præcis som det overstående, dog er det lavet af satin og har derfor et flot shiny finish. Derudover er elastikken, som skal om bag hovedet, dobbelt, hvilket gør at du kan sætte blindfoldet ordentligt på plads, så det ikke rykker sig under akten.  


En gagball

At bruge en gagball kan være en ny og udfordrende verden at træde ind i for mange, men såfremt dig og din partner er klar på at prøve noget nyt, så er der intet at være bange for  

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

Tjek Prisen Her

Hvis du tænder på at blive en smule ydmyget, eller hvis du bare godt kan lide tanken om, at have munden fuld under sex, så kan en gagball være præcis det, som du leder efter. Bolden, som placeres i munden, er i silikone og har en perfekt størrelse, således du ikke bliver øm i kæben efter at have haft den i munden. Bolden resulterer også i at den submissive, personen med gagballen i munden, ikke har mulighed for at skrige eller give lyd fra sig, og det er altså op til den dominerende at bestemme, hvornår han eller hun må snakke eller stønne igen.  

Obaie Begynder gag

Obaie Begynder gag

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et klassisk begynder BDSM sexlegetøj, og er udviklet specielt til jer, som ikke har prøvet så meget indenfor dette felt. Lige netop denne bold har nogle lufthuller, som kan give en tryg og god oplevelse for dig, som ikke har prøvet at have en gagball i munden før. Derudover er det en justerbar gag, således at den kan passe næsten alle størrelser. Indersiden af bolden er også dejlig blød, hvilket gør at det ikke gør ondt at have i munden i længere tid.  

Fetish Fantasy Silicone O-ring Gag

Fetish Fantasy Silicone O-ring Gag

Tjek Prisen Her

Denne gagball er for jer, der har erfaring med disse slags sexlegetøj. Dette produkt vil holde din partners mund åben, hvilket gør at du kan fylde den med lige det, som du ønsker.  


Bondage udstyr til nybegynderen

Mange synes, at det er ekstra frækt, når man binder sin partner, eller når man selv bliver bundet. Det kan gøres på en meget uskyldig måde, netop ved at tage fat i en trøje og binde din partners hænder sammen, eller i kan udforske BDSM markedet for begynder sexlegetøj. Vi anbefaler dog, at i sammen køber et bondage sæt – da det er langt bedre og gør leget dét sjovere.

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Tjek Prisen Her

Hvis i leder efter et sæt, som gør det muligt at binde både din partners hænder og fødder samtidigt, så er dette sæt perfekt. Sættet inkluderer fire forskellige stropper, som hver er udstyret med en velcro manchet i den ene side. I den anden er der placeret en lykke, som du skal binde stropperne fast i. Det kan for eksempel være, at i vælger at binde det stykke sammen med sengen, sådan at din partner ikke kan bevæge sig ud af position. Materialet er rart og behageligt mod huden, og ligegyldigt hvad i finder på at sjove lege, så er materialet super holdbart.  

Sportsheets Bondae Sæt til sengen

Sportsheets Bondae Sæt til sengen

Tjek Prisen Her

Dette sæt er udelukkende lavet til at binde din partner til sengen. Herved kan din partner tage fuld kontrol over din krop, mens du bliver tirret eller elsket.  

Fifty Shades Of Grey Senge Binde Sæt

Fifty Shades Of Grey Senge Binde Sæt

Tjek Prisen Her

Dette sæt er rent faktisk udviklet i samarbejde med forfatteren af Fifty Shades trilogien, hvillet gør at alle jer Fifty Shades fans kan udleve jeres fantasi med de helt rigtige redskaber. Når det kommer til dette sæt, så er dominans, tilfredsstillelse og magt i fokus på højeste plan. Med dette sæt kan du fastgøre hele kroppen til sengen, og derudover er sættet super brugervenligt, også for dig som ikke har prøvet noget som dette før. Der hører også et blindfold med til dette sæt, som selvfølgelig kan påføres under seancen for at gøre oplevelsen ekstra fræk og pirrende.  


Pinwheel til pirring

Pinwheels er et af de redskaber du nemt kan benytte dig af, hvis du ønsker noget som kan bruges blidt, men også kan påføre smerte, hvis det bruges med hensigt.  

Obaie Begynder Mini Pinwheel

Obaie Begynder Mini Pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er god for dig som ikke har prøvet at bruge et pinwheel før. Denne pinwheel er af plastik, hvilket gør den perfekt for nybegyndere.  

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

Tjek Prisen Her

Denne pinwheel er lidt større, og kan både bruges i forbindelse med at tirre din partner på en blid måde, men den kan også bruges hårdt med hensigt. Du vælger selv, hvor hårdt du vil trykke, og du kan derfor selv skifte mellem blid og hård pirrende sanseleg.  


Klemmer

Der findes mange forskellige typer klemmer, og de vil være listet nedenfor. Det kan være ide at prøve nogle forskellige af, indtil dig og din partner finder det, som i føler fungerer bedst.  

Brystklemmer

Ved at bruge en brystklemme er der stor chance for, at dine orgasmer og føling under penetrering forstærkes. Mange kvinder oplever også at de har nemmere ved at opnå klimaks, hvis der både er stimulering på både bryst og klitoris.  

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Tjek Prisen Her

Hvis du tænder på at blive rørt og stimuleret på din nipple, eller hvis du generelt er glad for berøring ved brystet, så kan en brystklemme være noget for dig. Dette produkt er flot udsmykket, så det ikke kun føles godt, men det ser frækt ud for din partner. Man kan selv justere på presset, eller du kan overlade alt kontrol til din partner.  

Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde

Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde

Tjek Prisen Her

Med dette produkt behøver du ikke vælge mellem god pirrende følelse og et sexet look – du får nemlig begge dele i en. Disse brystklemmer er justerbare, og du kan selv vælge, hvor intenst trykket på dine nipples skal være.  


Klitorisklemmer

Klitorisklemmer er også en eftertragtet måde at opnå den perfekte følelse af nydelse og smerte på samtidigt, og det kan være et perfekt køb for dig som vil prøve at udfordre dig selv og dit sexliv lidt.  

Spartacus Klitorisklemme

Spartacus Klitorisklemme

Tjek Prisen Her

Dette produkt er til dig, som godt kan lide at så stimuleret og pirret klitoris. Gummi tipperen i enden af produktet gør, at der bliver holdt godt fast om din klitoris, og du vil føle den perfekte balance af smerte og nydelse, mens du har den på.  

Spartacus Klitoris Klemme med Klokke

Spartacus Klitoris Klemme med Klokke

Tjek Prisen Her

Dette produkt har en klokke hængende, hvilket gør hele situationen ekstra fræk for dig og din partner. Klemmem kan justeres fra blid til meget hård, så den er perfekt til dig som er nybegynder, men også til dig som elsker at blive pirret ekstra meget.  


Kombinationer

Udover seperate bryst- og klitorisklemmer, så findes der også produkter, der er en kombination af de to.  

Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer

Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer

Tjek Prisen Her

Dette tilbehør er velegnet til dig som ønsker stimulation over hele paletten. Dette produkt omfavner nemlig alle dine mest følsomme punkter, dine bryster samt klitoris, og påføre en sød smerte, som vil hjælpe dig med at opnå optimal nydelse.  

Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme

Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme

Tjek Prisen Her

Dette produkt stimulerer også både bryst og klitoris på samme tid. Alle klemmerne i sættet er justerbare, så du bestemmer selv hvor meget power der skal i hver klemme. Sidder de meget stramt, vil du opleve en meget intens og pirrende følelse. Hvis de sidder løst, er det derimod en meget blid og kildende følelse.  


Begynder paddle til spanking

En paddle er simpelt sagt et sexlegetøj, som har to flader sider og et håndtag i bunden. Dette kan du bruge til at slå og smække din partner med. Der findes mange forskellige slags paddles, og de varierer i hvor meget smerte de påfører.  

Spartacus Frat Læder Paddle med Nitter

Spartacus Frat Læder Paddle med Nitter

Tjek Prisen Her

Denne er perfekt til jer, som har erfaring med spanking og paddles i forvejen. Materialet er læder, og efter du har opvarmet din partner med et andet redskab, for eksempel en mildere paddle, så kan du bruge denne for at give ekstra hårde smæk. Din partner vil have en lidt anderledes følelse, når du slår med nitter-siden, idet at nitterne er med at øge smerten en del.  

Sex & Mischief XOXO Begynder Paddle

Mischief XOXO Begynder Paddle

Tjek Prisen Her

Hvis du leder efter en paddle, som du både kan bruge når du er ude efter at give din partner ordentlig smæk, men også til når du vil kærtegne dem med blide og svage slag, så er denne paddle lige noget for dig. Produktet er fremstillet i kunstlæder, og på selve paddlen står der XOXO i rød skrift. Til de vilde dage vil du altså efterlade et XOXO-mærke på din partner, hvis du altså slår nok igennem. Derudover er dette produkt med i en serie af sexlegetøj, som specielt er udviklet med henblik på at være brugervenlige for jer som ikke har den helt store erfaring indenfor BDSM-verden.  

Sportsheets Blød Paddle

Sportsheets Blød Paddle

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et godt match for dig som ikke har prøvet at bruge en paddle før. Det er altså oplagt for jer, som ønsker at eksperimentere med BDSM-sexlegetøj for nybegyndere, selv hvis i er bange for at bevæge jer ud i noget, der er helt voldsomt. Denne paddle har to forskellige sider, og de er hver lavet af noget forskelligt materiale. Den ene side er lavet af noget læder, som dog stadig er blødt, og den anden side er noget blødt kunstpels. Det er derfor oplagt at starte med den helt bløde kunstpels side, og derefter bevæge sig over i læder. På den måde kan dig og din partner vænne jer til følelsen af det forskellige materiale.  


Sexlege du må prøve i løbet af dit liv

Overnævnte produkter er for dig, som ønsker at bevæge dig ind i BDSM-verden. Men der findes andet end bare redskaber, når det kommer til at spice sexlivet op. Her er nogle få eksempler på sexlege, som du og din partner kan tage i brug, hvis i får lyst til at gøre noget anderledes end det kedelige rutinesex.

Udklædning

En af de åbenlyse er udklædning og rollespil. Du kan vælge at klæde dig ud som en sexet sygeplejerske, hvorefter du skal ind og ”behandle” din partner. Du kan undersøge hans krop fra top til tå, tirre ham alt hvad du kan og endda udfordre hans reflekser – det handler om at være kreativ. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til rollespil og udklædning.

Snak om fantasi

Vi går alle og har specifikke tanker om, hvilke ting vi kunne tænke os i sengen, men det kan være svært at få bragt til virkeligheden, hvis man aldrig får sagt helt præcist, hvad man ønsker. Derfor kan det være en ide for dig og din partner at skrive jeres mest sexede og våde fantasier ned, hvorefter i læser dem op for hinanden. Fortæl hvad du vil gøre ved din partner i din fantasi, og prøv at være så direkte som muligt. Brug en masse detaljer. I kan endda aftale, at i slet ikke må røre hinanden under hele snakken. Dette vil kun øge jeres lyst til at gribe fat i hinanden, hvilket kun gør oplevelsen bagefter endnu bedre. Når i er færdige har i ikke kun haft en fantastisk omgang sex, men der er også stor sandsynlighed for, at nogle af jeres drømme er blevet til virkelighed, efter i har fået sagt det højt og tydeligt.


Hvad er bondage?

Bondage stammer fra BDSM, der står for bondage, dominans, sadisme og Mascochisme. Nu er det B’et vi koncentrer os om her, og det handler primært om bindelege. Når man bliver bundet, handler det for nogen om, at man mister kontrollen og overlader den til en partner. Følelsen af at partneren kan straffe eller tilfredsstille én virker enormt ophidsende. For andre handler det mere om det frække aspekt ved, at man ikke kan bevæge sig, når man har lyst. Men bondage handler også om sanserne. Vi mennesker er dybt afhængige af vores sanser, som synet, hørelsen, smagssansen, lugtesansen og følesansen. Når vi bliver bundet og måske får et blindfold for øjnene, så træder de andre sanser for alvor frem. Pludselig bruger du høresansen til at finde ud af, hvad din partner nu er ude på. Kan du høre en stille vibrering, så har han eller hun nok fundet vibratoren frem, og du kan bare ligge og glæde dig, uden at kunne gøre noget. Om du er til reb, manchetter eller håndjern eller noget helt fjerde er en smagssag. Mange nyder dog at have et helt arsenal af bondage eller SM udstyr, så man altid kan bruge netop det, som man er i humør til den pågældende dag. Vi har her lavet en anmeldelse af en helt række lækkert bondage udstyr i forskellige kategorier. Vi synes selv, at det har været både sjovt, spændende og lærerigt, og vi håber, at I også vil få det på samme måde, når I læser den. Om I er nybegyndere eller mere erfarne, så kan I helt sikkert få meget god inspiration. Selvom vi har prøvet meget forskelligt sex bondage og BDSM bondage udstyr, så har vi også fået ny inspiration. Så læs med her.


Hvad er BDSM? Introduktion & tips til begyndere

Mange har hørt om BDSM. De fleste kan formentlig heller ikke se sig helt fri af at have brugt et par håndjern eller noget andet til at binde vores samlever fast i soveværelset med. Efter udgivelsen af Fifthy shades of grey (både bøgerne og legetøjsserien) er det blevet meget mere almindeligt at eksperimentere med netop bondage og BDSM! Så…  

Hvad er BDSM så?

Der er overordnet set 2 udgaver af BDSM: Bondage Disciplin/Dominans Sadisme Masokisme Bondage Disciplin/Dominans Submission Masochisme Ja, det er jo meget fint, men hvad er BDSM såden mere præcist?

bdsm bundet kvinde

For nemhedsskyld har jeg valgt at opdele og beskrive de forskellige underelementer af BDSM hver for sig. Det er vigtigt at understrege, at alle de forskellige elementer af BDSM kan udøves og forstås på et utal af måder, alt efter hvilke seksuelle præferencer man har! Derfor er der heller ikke et facit på, hvad BDSM er. Hvis du gerne selv vil prøve nogle af BDSM disciplinerne af, så start desuden på et niveau hvor du ikke virker usikker og ukomfortabel. Hvis du først er anspændt, så er sandsynligheden for at BDSM bliver en god oplevelse, ikke særlig stor!

Billede af kvinde bundet med bondage.

Hvad er Bondage?

Bondage er indbindning eller opbindning af kroppen. Hertil kan f.eks. bruges reb, håndjern eller lignende. Ophængning i reb er en helt kunstart i sig selv, men man kan heldigvis også starte mere blidt ud, f.eks. med at binde sin partner fast til sengen.

Hvad er Disciplin/Dominans?

fræk kvinde med pisk i munden klar til bdsm leg Disciplin handler om trangen til at disciplinere og bestemme over sin partner. Det lægger sig meget tæt op ad dominans, hvorfor disse to betegnelser anses som “samme punkt” af BDSM. Dominans handler mere specifik om at tænde på at dominere sin partner. Dominans behøver dog ikke involvere smerte eller ydmygelse, som det ses ved sadisme (næste punkt). I stedet handler dominans om lyst til at have magt over en partner. Alt efter køn kaldes den dominerende: Dom (mand), Domina/Dominatrix (kvinde)

Hvad er Sadisme (S)?

At tænde på at have en partner under sin magt og ligeledes at tænde på at påføre sin partner smerte og evt. ydmygelse. Sadisten er den magthavende og styrende del i et S/M-forhold (sadomasochisme) mellem en sadist (S) og masochist (m) (se næste punkt) bondage og sadisme

Hvad er masochisme (m)?

At tænde på at være underkastet smerte udøvet af en partner. Hertil kan det tilføjes at nogle masochister også tænder på ydmygelse (netop grundet modsætningsforholdet til sadisten). Ydmygelsen kan være alt fra verbal, fysisk til social. Ved meget høj grad af underkastelse, vil nogen argumenterer for brugen af ordet ’slave’ frem for masochist.

Hvad er Submission?

At tænde på at være underkastet sin partners magt. Modsat til masochisten, tænder sub’en ikke direkte på smerte, men blot på at være underlagt en partners magt eller potentielle mulighed for at udøve magt.  

Gode ‘begynder’-tips til dig, der har lyst til at prøve BDSM

Har du lyst til at give dig i kast med BDSM? Så kan du med fordel starte med et bondage-sæt, hvor du let kan tilpasse typen af bondage til dine og din partners præferencer. Her kommer desuden nogle gode “begynder-tips” til dig, der gerne vil prøve lidt BDSM af derhjemme.

begynder tips til bdsm som par

Aftal altid spillereglerne på forhånd

 • Hvad er ‘go & no-go
 • Vær helt enige om, hvad der er go. Hvis ikke der er enighed, dur det ikke!

Afstem jeres forventninger til BDSM og til hinanden

 • Hvad forventer I når I skal prøve BDSM? Handler det om at opnå tryghed ved situationen? Handler det om at I begge skal opnå orgasme?
 • Uanset hvad jeres forventninger er til BDSM, så er det vigtigste at I er åbne om det og kender til hinandens forventninger

Aftal stop-ord/tegn (især hvis I afprøver S/M)

 • Vælg et ord som ikke naturligt forekommer i legen!
 • Hvis ikke brugen af ord er mulig, brug da et tegn i stedet
 • Aftal et stop-ord/tegn selvom I ikke regner med at få brug for det – better safe than sorry!

Start lige der hvor det giver mening for jer

 • Det handler ikke bare om at købe en masse vildt BDSM legetøj og udstyr. Nogle gange er “simple” rekvisitter nok til en start – det kan være at give din partner bind for øjnene og herefter tage magten til at forkæle ham/hende
 • Herefter kan I øge “niveauet” i jeres eget tempo og gradvist eksperimentere mere med BDSM

Sådan begynder du at bruge Bondage-udstyr

Introduktion til brugen af bondage-udstyr kan åbne døre til nye dimensioner af intimitet og sensuel udforskning. Ved at forstå de grundlæggende principper og bruge det rigtige udstyr på en sikker og ansvarlig måde kan denne form for erotisk leg berige dit sexliv. Her er en guide til, hvordan du begynder at bruge bondage-udstyr.

Forstå dine grænser og ønsker:

Før du starter, er det vigtigt at kommunikere åbent med din partner om grænser og ønsker. Et klart samtykke er afgørende for en positiv oplevelse.

Investér i kvalitetsudstyr:

Når du begynder at udforske bondage, er det vigtigt at investere i kvalitetsudstyr. Robuste håndjern, bløde manchetter og pålidelige reb kan gøre en stor forskel.

Vælg det rette sted og tidspunkt:

Vælg et sted og tidspunkt, hvor du føler dig tryg. Skab en intim atmosfære med lys eller stearinlys for at skabe en behagelig stemning.

Start med blide teknikker:

Som begynder er det klogt at starte med blide bondage-teknikker. Brug blødere manchetter eller bindeøjebind for at vænne dig til fornemmelsen af begrænsning.

Lær grundlæggende knuder:

At lære nogle grundlæggende knuder kan være nyttigt for at sikre, at rebene sidder korrekt og er lette at fjerne. Øv dig på en sikker måde, før du implementerer dem i legen.

Kommunikation er nøglen:

Under hele oplevelsen er konstant kommunikation afgørende. Tjek ind med din partner for at sikre, at de føler sig komfortable, og at legen går som ønsket.

Efterpleje og kram:

Når legen er slut, er det vigtigt at tilbyde efterpleje og ømhed. Brug tid på at kramme, tale om oplevelsen og sikre, at begge parter har det godt med det, der netop er sket.

At begynde at bruge bondage-udstyr kan åbne dørene for et nyt kapitel af intimitet og gensidig udforskning. Vær altid opmærksom på sikkerhed og samtykke for at skabe en positiv og berigende oplevelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here