Bondage handler i bund og grund om frække bindelege i soveværelset.

Uanset om du holder af at være den, der bliver bundet, eller den der binder, så er der så meget lækkert bondage udstyr på markedet.

Det handler om at være nysgerrig og udforske sig selv og sin partner og finde frem til det, som man selv synes, der er frækkest.

I denne guide får du en komplet oversigt over det bedste bondage udstyr:

 

Det bedste sex bondage udstyr

Vi starter med at præsentere det bedste sex bondage udstyr (3 stk.).

Der er tale om noget relativt uskyldigt bondage udstyr, så man kan komme godt i gang på sit SM eller BDSM eventyr.

Men selvom det er uskyldigt, så kan du sagtens ”peppe” det op, det handler bare om, hvor kinky og fræk du er!

 

Testvinderen – Shibari Bondage Reb 10 m

Testvinderen er dette bondage reb fra Shibari på 10 meter. Hvor mange ofte starter ud med et sæt håndjern, så er vi personligt selv mere til reb. Der er mange muligheder, og du kan bruge det til både håndled og fødderne. Dette reb er dejligt blødt i materialet, så det ikke efterlader nogle skrammer eller gener hverken imens eller efterfølgende. Det betyder dog ikke, at det ikke kan bindes stramt – for det kan det.

Det er på hele 10 meter og har en diameter på 0,7 cm. Tykkelsen gør, at det er behageligt at have på. Med et lang reb er der mange forskellige muligheder for fiksering. Bind det f.eks. rundt om håndleddene, som du måske normalt ville gøre, men i stedet for at lade enden ligge, så binder du den rundt om halsen. Lyder det som noget for dig? Så spring ud i det. Med dette reb har du i hvert fald gjort et rigtig godt køb, uanset om det er dit første bondage udstyr eller om det et af mange.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Obaie Bløde Håndleds Manchetter

Obaie Bløde Håndleds Manchetter
Obaie Bløde Håndleds Manchetter

Er du mere til manchetter, når du skal bindes eller binde din partner, så læs med her. For de her Obaie Bløde Håndleds Manchetter er rigtig lækre. De er i en fræk sort farve og har en blød polstring indvendigt for større komfort. Selvom du er bundet og skal lide lidt, så er der ikke noget ved at ende med rifter og skrammer efter en vild tur i kanen.

Manchetterne her er justerbare. De kan altså både passe til dine og din partners håndled. De har en indvendig omkreds på hele 32 cm, så der burde være plads til de fleste. Derudover så kan manchetterne spændes op og tages fra hinanden med karabinhagen. De giver rig mulighed for at lege mange andre frække og kinky bondage lege.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Obaie Bondage Sæt til Sengen

Okay, her kommer vi til en af vores favoritter, nemlig Obaie Bondage Sæt til Sengen. Det er med god grund, at det er noget af det bedst solgte bondage udstyr. For det er simpelthen bare genialt. Med dette bondage sæt til sengen kan du forvandle dit eget soveværelse til et frækt bondage eventyr.

I virkeligheden er det de færreste af os, der har en seng, hvor reb, håndjern og andet sex bondage kan sættes fast. Det behøver du slet ikke at bekymre dig om med dette sæt. Sættet er nemlig et komplet bondage udstyr, hvor du både kan spænde arme og ben fast på samme tid. Længden på remmene til arme og ben kan reguleres, så de passer stort set alle. Det skulle også passe under de fleste senge og madrasser og er altså smart til dem af os, der har boxmadrasser og lignende derhjemme.

Sættet inkluderer også manchetter, så dem skal du ikke engang ud og købe ved siden af. De er bløde og lækre indvendigt for øget komfort. Udefra er de i en mat sort og passer derfor til dit andet sorte bondage udstyr. Manchettere kan via karabinhagerne tages af sættet, så du kan bruge dem som almindelige manchetter eller håndjern. Der er til så mange timers fri leg med dette sæt.

Tjek prisen her

 


 

Mere godt bondage udstyr

Der findes utallige former for udstyr, som du kan binde din partner eller blive bundet med. Om du er til det ene eller det andet er op til dig. Mange starter ud med håndjern, da det er sådan, man oftest bliver introduceret til blid bondage.

Derefter går det ofte hurtigt, og man finder ud af, at der findes meget andet spændende udstyr, som f.eks. halsbånd hvis man er lidt kinky. Derudover er reb og tape virkelig populært. Det handler ofte om, hvilken følelse man gerne vil have. Tapen giver en fantastisk og fastholdt følelse, da tapen sidder helt stramt ind til huden.

 

I det følgende afsnit præsenterer vi flere forskellige produkter, som der kan appellere til jer.


 

Sex Håndjern

Håndjern under sex er lige så frækt, som det lyder. Om de skal have plys, pels eller være mere rå er op til jer. Se vores anmeldelse af en række forskellige håndjern her.

 

Testvinder – Obaie Metal Håndjern

Vi starter ud med disse helt klassiske håndjern, Obaie Metal Håndjern. Et par sex håndjern som disse ligner fuldstændig ”ægte” håndjern, hvilket bidrager til en del af fantasien om, at man er blevet fanget af ordensmagten.

Håndjernene er lavet i metal og vægten gør, at det føles ægte. Der er tilhørende nøgler med til, så oplevelsen kan gøres så livagtig som muligt. Der er dog en sikkerhedsudløser, så I er sikret en god oplevelse. Et par håndjern som disse er en rigtig god begyndelse og introduktion til blid bondage, hvis I ikke er så erfarne. Dermed ikke sagt, at de ikke kan bruges af de mere hardcore bondage fans – for hvem har ikke brug for et par metal håndjern?

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Max Passion Plys Håndjern

De kinky plys håndjern, som Max Passion Plys Håndjern, har de fleste måske haft i hånden før. De bliver nemlig både brugt i privaten i dobbeltsengen og er også en fast del af mange sjove og sexede kostumer til diverse kostumefester. Og hvorfor ikke kombinere pleasure og pain.

Alle kan være med i denne prisklasse, og det er derfor en god måde at starte ud med håndjern på. Plyssen kan tages af, hvis man ikke er til det, og indenunder gemmer der sig bare et almindeligt par håndjern. De kan justeres i bredden, og de kan åbnes med en sikkerhedsudløser og med nøgle. Lad din partner tage magten, og først når han eller hun er tilfredsstillet, må du komme fri.

Tjek prisen her

 

Mest Solgte – Quickie Cuffs Silikone Håndjern

Er du mere til et råt udtryk, så er Quickie Cuffs Silikone Håndjern Medium noget for dig. Personligt var vi også vilde med dem. De er lettere at bruge, og så slipper man får den til tider lidt trælse raslen af metallet, som man får ved mange andre håndjern.

Disse cuffs er lavet i silikone, og de er meget behagelige at have rundt om håndleddene. De er stærke, og du kan vride og vende dig nok så meget, men de giver sig ikke. Desuden er de rigtig gode at have med i kufferten, så ferien ikke bliver for kedelig. Da de er i silikone, så risikerer du ikke, at de bipper i lufthavnskontrollen. Den eneste ulempe, efter vores mening, er dog, at de ikke sidder så stramt om håndleddene. Den meget fastholdte følelse får du derfor ikke.

Tjek prisen her

 


 

Bindesæt

Bindesæt er ikke bare bindesæt. Der findes bindesæt til sengen, og så findes der hele sæt.

Så du let kan binde hele din partner på hele kroppen. Lyder det spændende, så følg med her. Vi har afprøvet tre forskellige bindesæt og er meget begejstrede.

 

Testvinder – Obaie Bondage Sæt til Sengen

Vi kommer ikke uden om det fantastiske Obaie Bondage Sæt til Sengen. For det er virkelig uundværligt, hvis man ikke har en seng, der ikke egner sig til at spænde håndjern eller andet bondage udstyr fast til. Det er let at indstille alle remmene, så de passer til længden af arme og ben på den, der skal bindes. Da bindesættet skal under sengen eller madrassen er der også mulighed for at lade det sidde. Der er altså ingen grund til at pille det af og på, hvis det bliver brugt relativt ofte.

Sættet og de tilhørende manchetter er meget stærke. Uanset hvor meget man vrider sig, så giver det sig ikke. Det vidner om høj kvalitet.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Master Series Subdued Full Body Bindesæt

I har rig mulighed for at udleve jeres vildeste bondage og dominans fantasier med Master Series Subdued Full Body Bindesæt. Dette full body bindesæt er lavet, så du let binder din partner (eller binder op). Stropperne er justerbare, så de passer langt de fleste, og de er lette at stramme. Den stramme følelse er vigtig for nogen, hvor den for andre er mere ligegyldig. Her er det mere vigtigt, at man ikke kan komme fri. Om du er til det ene eller andet, så kan du få det lige, som du vil have med dette bondage bindesæt.

Sættet består af syv stropper. De er alle i forskellige længder, og du kan derfor bruge dem, som du synes de passer på din partners krop. De er lavet i solid nylon og med easy-lock spænder, så du let kan spænde dem. Selvom dette bindesæt er billigt, så er det et virkeligt godt sæt, som helt sikkert kan bruges på mange forskellige måder.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z guide

Du får hele pakken med denne Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide. Boksen indeholder alt, hvad du behøver for at komme godt i gang med dit BDSM bondage eventyr. Er du til dominanslege, let smerte og blid bondage, så er du godt på vej med denne boks. Den indeholder nemlig både et blindfold, bindebånd, bondage tape, brystklemmer og en lille flogger pisk.

Hele sættet er holdt i en stilfuld sort farve, og det hele er lavet i lækre materialer med komfort for øje. Du har mulighed for at bruge hele boksen på en gang, men der er også til mange enkelte lege. Bind f.eks. din partner med tapen, giv ham eller hende blindfoldet på og giv ham blide pisk med floggeren. Det lyder frækt, ikke? Det er med god grund, at denne boks er én af de mest solgte.

Tjek prisen her

 


 

Halsbånd

Har du ikke prøvet at lege med halsbånd endnu? Så har du noget godt i vente. For selvom det kan lyde grænseoverskridende, så er det virkelig frækt, hvis I nyder at lege dominanslege sammen i dobbeltsengen.

Når én af jer er i halsbånd og snor, så handler det om magt og dominans. Den er jer, der har halsbåndet på, er den anden underdanig og skal gøre, som der bliver befalet. At overgive magten til sin partner er ophidsende og frækt.

Med et halsbånd kan man typisk have en snor i, eller man kan spænde det fast til f.eks. et bindesæt. Du er altså ikke bare bundet på hænder og fødder, men også om halsen. Det giver helt sikkert et ekstra kick og en ekstra dimension til jeres SM bondagelege. Vi har testet og anmeldt tre forskellige halsbånd her.

 

Testvinder – Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde

Den absolutte testvinder inden for halsbånd er dette Obaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde. Det giver den fulde følelse af underkastelse. Det er lavet i imiteret læder, og materialet er lækkert mod huden, så det ikke efterlader nogen gener eller skrammer. Der er ikke noget ved at være helt rød rundt om halsen, når man skal på arbejde næste morgen efter en vild nat.

Halsbåndet kommer med en kæde, så du får den helt rigtige fornemmelse af at være en andens slave. Du bliver holdt i kort snor og bevæger du dig på alle fire, så vil I helt sikkert begge leve jer endnu bedre ind i fantasien. Der er endnu en smart feature ved dette sex bondage udstyr, at du kan bruge det i andre sammenhænge. Det betyder, at du kan tage kæden af, der fungerer som snor. Du kan spænde halsbåndet eller kæden sammen med noget af det andet bondage udstyr.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring

Det næste halsbånd er virkelig lækkert, og så er det billigt. Det drejer sig om dette Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring. Det er i en lækker kvalitet af imiteret læder. Det betyder, at alle kan være med, også dyreaktivister eller veganere. Halsbåndet kan justeres, så det kan bruges af langt de fleste. Det er betrukket med blødt stof, så det føles behageligt om halsen.

Derudover er halsbåndet udstyret med en D-Ring. Den kan du sætte enten en kæde eller en snor på, så du kan bruge det som en ”hundekæde”. Du kan også sætte den sammen med andet sexlegetøj eller bondage udstyr, hvilket giver så mange muligheder.

Er du til sex, hvor der bliver gået hårdt til den, så kan du også bruge dette halsbånd. Du kan nemlig stramme det så meget, så du får den helt rigtige kvælningsfornemmelse. Når du bruger et halsbånd som dette til kvælningssex, så kan det let spændes op, hvis det bliver for meget, hvilket er en god sikkerhed.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Spartacus Halsbånd med Brystklemmer

Det sidste halsbånd i denne omgang er dette frække Spartacus Halsbånd med Brystklemmer Sort. Det kombinerer lysten til nydelsesfuld smerte og blid bondage. Ofte hænger SM fetichen sammen med en lyst til bondage. Og med et halsbånd som dette får du begge dele. Brystvorterne ved både mænd og kvinder er erogene zoner, og ved stimulans er det let at blive ophidset. For dem af os der kan lide smerte, er det så frækt og fantastisk at bruge brystklemmer. Sæt klemmerne på brystvorterne og mærk den pirrende og ophidsende følelse.

Halsbåndet her er i ægte læder, og kæden er i rustfrit stål. Der er altså tale om robuste materialer. Det er vigtigt at tjekke, hvad materialerne er lavet af, i tilfælde af at en partner har nogen allergier. Med dette halsbånd er i sikre, i hvert fald overfor nikkel allergi.

Kombinationen af halsbåndet og brystklemmerne er virkelig smart, og det fungerer rigtig godt, når man har det i brug. Det understreger ens status som slave, når man har det på, hvilket er frækt. Klemmerne strammer tilpas, så det giver en smertefuld nydelse uden at være for meget eller for lidt.

Tjek prisen her

 


 

Bondage Reb & Tape

Når du tænder på sex bondage, SM og BDSM, finder du hurtigt ud af, at der findes andre metoder end håndjern, når man skal bindes eller binde. For nyligt har vi selv fået øjnene op for tape. Tidligere har både min mandlige partner og jeg selv været nervøse for, om tapen ikke hang i hårrene. For smerte imens den seksuelle akt står på er frækt, men efterfølgende er det træls.

Men til vores store glæde fandt vi ud af, at det meste tape er lavet så smart, at det ikke hænger i nogen hår. Det klæber udelukkende på huden.

Reb har vi længe været fans af. For der er så mange frække muligheder for at blive bundet. Og man kan bruge et reb mere frit. Blandet andet bruger vi også rebet som snor til nogle af vores halsbånd. Hvordan bruger I jeres reb? De næste 3 sex bondage produkter, som vi vil præsentere, er indenfor kategorien bondage reb og tape. Så følg godt med, hvis I er interesserede i den slags.

 

Testvinder – Obaie Bondage Reb 10 m

Det sorte reb fra Obaie Bondage Reb 10 m er bare populært. Det holder godt, og så har det en rigtig god længde. Mange reb, som vi tidligere har leget med, har ikke været nær så lange. Og alt efter, hvad man skal bruge det til, kan det selvfølgelig også være godt. Kan I lide at bruge reb, så er det en god idé at træne sig i at blive bedre til at binde gode og holdbare knuder. For der er ikke noget ved at binde knuder, der går op, hvis man kommer til at hive for hårdt i rebet. Det skal kunne holde til at få nogle tæsk. Bruger du rebet til at binde hele kroppen med, kan det især være godt med en god knude.

Med et reb som dette har du mulighed for at dyrke din passion for bondage på alle tænkelige måder. Du kan binde hænderne sammen, fødderne sammen og bruge det som halsbånd. Men har I prøvet at binde både hænderne og fødderne sammen? Det er virkelig frækt. Umiddelbart kan man ligne en besejret rodeotyr, men stillingen giver rigtig gode muligheder for både smæk og pisk. Der er også fri adgang til, at din partner kan føle på dig og afstraffe dig.

Ofte hænger bondage sammen med nydelsesfuld smerte og underkastelse. Og med et reb som dette og jeres gode og frække fantasi, så kan I få det hele.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Obaie Bondage Tape

Vil I have den helt stramme følelse af at være bundet, så er det tape, som I skal bruge. Du bliver nemlig bundet endnu strammere, end det er muligt med nogen andre redskaber. Med en tape som, Obaie Bondage Tape kan I binde meget andet end hænder og fødder. I kan nemlig også binde arme og ben sammen. Eller I kan tape benene spredte eller i en anden stilling, hvis det er det som I har lyst til.

Det smarte ved en tape som denne er, at den ikke klæber på hverken stof, hår eller hud. Den klæber udelukkende på sig selv. Så undgår I nemlig trælse og kedelige situationer, når I er færdig med at lege.

Har I nogensinde leget med en gag ball før? Ideen er den, at du får noget i eller for munden, så du ikke kan tale. Som med alt andet bondage udstyr og BDSM bondage, så handler det om sanserne. Tape munden til på din partner og lad ham eller hende blive lydløs. Nu er vedkommende tvunget til at kommunikere på en anden måde, og det kan virkelig være frækt. Med tape behøver I nemlig ikke en rigtig gag ball, og den er let at tage af igen uden at hænge i hår eller hud.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Shibari Bondage Reb Rød 3 m

Det bedst solgte reb, Shibari Bondage Reb Rød 3 m, er virkelig lækkert. I stedet for altid at vælge, at alt skal være sort, så er dette kinky røde reb virkelig lækkert. Brug det i stedet for håndjern og manchetter og oplev hvor meget mere, man kan med et reb.

Du kan naturligvis også kombinere både håndjern og reb. Brug håndjern rundt om håndleddene og reb om fødderne. Det giver en rigtig godt og ”stram” fornemmelse, når man bruger begge dele. I kan også gøre det ekstra frækt ved at bruge håndjern og bruge rebet som halsbånd. Træk din partner rundt, imens han eller hun er båndet og lad vedkommende vide, hvem der bestemmer.

På pakken af dette reb finder du en virkelig smart knudeinstruktion. For har du ikke tidligere været spejder, så kan det være lidt svært at binde knuderne stramt. Vi gjorde selv brug af det, så det er let at binde. Derudover er det også godt at kunne binde knuderne stramt nok, så de ikke kan gå op ved, at man bare vrider sig og hiver i rebet. Det skal helt sikkert kunne holde til lidt af hvert for at give den helt ægte følelse af at være bundet.

Tjek prisen her

 

 

Manchetter

Manchetter har i mange år været vores favorit. Det er muligt at blive bundet fastere med manchetter end med håndjern, og så kan de ofte skilles ad, så man kan bruge dem på forskellige måder.

Vi har testet 3 forskellige manchetter. Se med her.

 

Testvinder – Obaie Bløde Håndleds Manchetter

De lækre og bløde Obaie Bløde Håndleds Manchetter er en klar testvinder.

De fungerer rigtig godt under leg, og så er de behagelige at have på.

De kan kombineres med meget andet bondage udstyr, hvilket giver endnu flere timers fri leg.

De er helt sikkert anbefalelsesværdige.

Tjek prisen her

 

Den Billige – Obaie Hogtie med Bløde Manchetter

Dette billige sæt, Obaie Hogtie med Bløde Manchetter, indeholder både manchetter til håndled, ankelmanchetter og en fikseringsring. De er alle justerbare med en kraftig velcrolukning. De holder godt, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt de ryger af i kampens hede – for det gør de ikke.

Brug dem med fikseringsringen enten på ryggen eller på maven. Lad din partner ligge i en vild stilling og udnyt, at han eller hun ikke kan bevæge sig. I vil helt sikkert nyde det begge to. Med dette sæt får du både manchetter til håndled og ankler, og de kan også bruges uden fikseringsringen. Der er altså ikke bare tale om et rigtig billigt sæt, men også et virkelig brugbart et.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – SToys Fodleds Manchetter Læder

Med disse SToys Fodleds Manchetter Læder får du den helt ægte vare. De er af ægte læder, og de kan virkelig tåle at blive hevet og flået i. De er kraftige i materialet og udstråler kvalitet. Det kan altså godt betale sig at investere i et par manchetter, der er en smule dyrere end mange, hvis I bruger dem relativt ofte.

Det er også med god grund, at dette sæt machetter er så populært og ligger i kategorien mest solgte. For de er gode. De lukkes med en kraftig rem og kan justeres, så de passer stort set alle. Der medfølger desuden en ekstra fikseringsring, så du kan spænde dem sammen med et par håndledsmanchetter.

Tjek prisen her


 

Spredestænger

Har du ikke hørt om en spredestang før, så følg med her. En spredestang er et bondage udstyr, hvor du kan tage fuld kontrol over din partners krop.

Ofte kan du både spænde hænder og fødder fast på samme tid, og du har derfor din partners krop i en favorabel position.

 

Testvinder – Fetish Fantasy Spread’em Bar og Manchetter

Den absolutte testvinder er denne Fetish Fantasy Spread’em Bar og Manchetter. Med en spredestang har du ikke længere brug for en sengeramme eller et bindesæt for at holde styr på, at din partner ikke løber nogen steder. Du kan sætte din partner i både frække og ydmygende stillinger med en spredestang.

I dette sæt er der to stænger. En kort og en lang. Der er også medfølgende manchetter, der sidder fast på stængerne. Det giver mange muligheder for at spænde ham eller hende på vilde og frække måder.

Tjek prisen her

 

Den Billige – Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Her har vi en enkelt stang, hvor der sidder fire fastgjorte manchetter. To til fodled og to til håndled. Forestil dig bare, hvilken fræk og lækker stilling din partner bliver fastspændt i, når du spænder ham eller hende i denne.

Det bliver med enden i vejret uden mulighed for at kunne gøre noget. Du kan derfor frit røre, afstraffe og belønne.

Tjek prisen her

 

Mest Solgte – Rimba Spredestang Metal Justerbar

Den bedst solgte spredestang er denne Rimba Spredestang Metal Justerbar. Manchetter medfølger ikke, men det har du højst sandsynligt også derhjemme allerede. Stangen kan blandt andet bruges som benspreder, så din partner ikke kan samle benene.

Forestil dig, at benene er spændt fast i denne, og armene er spændt fast til sengerammen. Du har nu frit udsyn til din frække partners krop og kan både slikke, suge og hvad der ellers lige falder dig ind. Der er i hvert fald god grund til, at denne spredestand er så populær.

Tjek prisen her

 

Hvad er bondage?

Bondage stammer fra BDSM, der står for bondage, dominans, sadisme og Mascochisme. Nu er det B’et vi koncentrer os om her, og det handler primært om bindelege. Når man bliver bundet, handler det for nogen om, at man mister kontrollen og overlader den til en partner. Følelsen af at partneren kan straffe eller tilfredsstille én virker enormt ophidsende. For andre handler det mere om det frække aspekt ved, at man ikke kan bevæge sig, når man har lyst.

Men bondage handler også om sanserne. Vi mennesker er dybt afhængige af vores sanser, som synet, hørelsen, smagssansen, lugtesansen og følesansen. Når vi bliver bundet og måske får et blindfold for øjnene, så træder de andre sanser for alvor frem. Pludselig bruger du høresansen til at finde ud af, hvad din partner nu er ude på. Kan du høre en stille vibrering, så har han eller hun nok fundet vibratoren frem, og du kan bare ligge og glæde dig, uden at kunne gøre noget.

Om du er til reb, manchetter eller håndjern eller noget helt fjerde er en smagssag. Mange nyder dog at have et helt arsenal af bondage eller SM udstyr, så man altid kan bruge netop det, som man er i humør til den pågældende dag.

Vi har her lavet en anmeldelse af en helt række lækkert bondage udstyr i forskellige kategorier. Vi synes selv, at det har været både sjovt, spændende og lærerigt, og vi håber, at I også vil få det på samme måde, når I læser den. Om I er nybegyndere eller mere erfarne, så kan I helt sikkert få meget god inspiration. Selvom vi har prøvet meget forskelligt sex bondage og BDSM bondage udstyr, så har vi også fået ny inspiration. Så læs med her.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here