Anmeldelse: Orion Erotisk Julekalender

408

En erotisk julekalender fra Orion kan være en god gave ikke bare til din partner men også til dig selv. Med de mange sensuelle overraskelser og frække produkter kan i virkelige forsøde tilværelsen og gøre december til jeres nye yndlingsmåned.

Med julekalenderen får du 24 forskellige gaver, der kan gøre hver dag til juleaften. Du kan fylde den ventetiden op til den 24. med pirrende lege og ikke mindst mange glædelige orgasmer. Bag de mange låger finder du både pirrende massageprodukter, frækt tilbehør og ikke mindst stimulerende legetøj.

Julekalender 2022 ORION

Forhandler Prismaskinen
Orion billede Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Uanset hvilken låge du er kommet til, vil der være god grund til at putte sig tidligt under dynerne og bruge tiden på at udforske hinanden med jeres spændende nye gaver. Idet I kommer længere ind i december, kan I med fordel bruge flere af produkterne sammen og skabe en helt særlig og erotisk oplevelse.

En erotisk julekalender kan give fornyet sensuel energi, og er perfekt til par, der søger ny inspiration til det intime samliv. Læs anmeldelsen af Orions erotiske julekalender, og bliv klogere på hvad den frække julegave kan gøre for dig og din partner.

 

Opsummering af anmeldelse af Orion erotisk julekalender

Er du i tvivl om en erotisk julekalender, er noget for dig og din partner? Så kan vi kun anbefale dig at prøve det af. Du får nemlig et virkelig varieret udvalg af frækt sexlegetøj, pirrende udstyr og sensuelt tilbehør, der kan imødekomme stort set enhver smag og præference.

Julekalender 2022 ORION

De mange produkter giver dig mulighed for at afprøve mange forskellige ting, så du kan finde det, der netop får dig helt op og ringe. Det kan derfor være en ideel mulighed for at udforske din og din partners krop, samt frække fantasier I har gået og gemt på.

Brug december måned til at udforske hinanden og opdag nye lyster og sider af jeres sexliv. Kalenderen indeholder legetøj til både mænd og kvinder, så begge parter har noget sjovt at lege med. Jo længere i kommer ind i december måned, jo større bliver jeres samling af frækt udstyr, som kan gøre legen endnu mere pirrende. Du kan med fordel bruge de forskellige gaver sammen for en endnu mere intens oplevelse, der kun vil give dig endnu flere nydelsesfulde timer sammen med din partner.

Fordele

  • Indeholder 24 erotiske produkter
  • Indeholder bl.a. produkter fra kendte mærker
  • Glidecreme medfølger
  • Kan bruges af både mænd og kvinder
  • Indholdet har en værdi af ca. 4.849 kr.
  • Batterier medfølger

Ulemper

  • Medfølgende manual er på engelsk
Julekalender 2022 ORION

Hvad indeholder Orion erotisk julekalender

Når du køber en erotisk julekalender fra Orien, får du 24 erotiske gaver. Én til hver dag op til juleaften d. 24. december. De mange gaver varierer, så du får et indhold, der kan imødekomme netop dine præferencer og ønsker. Udover at give dig produkter som glidecreme og massageolie, vil kalenderen også indeholde forskelligt sexlegetøj og andet erotisk udstyr.

Indholdet kan både indfri dine forventninger, men det kan også komme med uventede overraskelser. Det er nemlig også en af ideerne med at købe en erotisk julekalender. Idet kalenderen indeholder produkter, du måske normalt ikke selv ville købe, får du og din partner mulighed for at afprøve nye ting i måske ikke selv havde valgt at købe. Det kan åbne op for nye former for nydelse, som I slet ikke vidste, I var til. Og som i efterfølgende ønsker at udforske endnu mere.

Den erotiske julekalender indeholder produkter, der kan bruges af både kvinder og mænd så begge parter får glæde af de mange gaver. Derudover er der mange af produkterne, som kan bruges af begge, eller som er ideelle at bruge under samleje. Det store og varieret udvalg giver jer gode muligheder for at opdage nye ting og udforske verden af sexlegetøj og andet erotisk udstyr.

 

Derfor skal du købe en erotisk julekalender fra Orion

En erotisk julekalender kan måske virke som en gimmick gave eller en lidt useriøs gave. Men når du køber en julekalender fra Orion, får du flere kvalitetsprodukter, der med sikkerhed kan sætte gang i den seksuelle lyst hos dig og din partner.

Det kan selvfølgelig ikke garanteres, at alt indholdet passer perfekt til jer. Noget vil helt sikkert fungere bedre end noget andet. Men det er jo netop denne udforskning, der er sjov og ikke mindst givende for jeres sexliv. De nye remedier kan være sjove og helt sikkert også stimulerende at afprøve. Og det kan i sidste ende gør jer klogere på, hvad der fungerer for jer, og hvad der ikke gør.

Har I endnu ikke prøvet noget sexlegetøj, men er nysgerrige, når det kommer til penisringe, vibratorer og piske, så er en erotisk julekalender fra Orion også en god idé. Julekalenderen har et varieret indhold som gør, at I kan finde ud af, hvad de forskellige produkter kan, og ikke mindst hvordan de kan stimulere jer bedst muligt. Har I fundet noget, der virkelig fungerer, kan I altid undersøge, hvilke andre produkter der findes på markedet, som har lignende funktioner. Hvis du ikke synes denne falder i din smag, så kunne det være, at sinfuls julekalender gør. Eller kalenderen fra Amorelie. Hvis ingen af disse, så kan du se alle tilgængelige julekalender i Danmark her.

 

Både til mænd og kvinder

Det er vigtigt at understrege, at du i kalenderen finder produkter, der er målrettet både kvinder og mænd. Derudover vil der være produkter, som både er til anal og vaginal indføring. Hvordan I ender med at bruge dem, og på hvem er selvfølgelig helt op til jer. Derfor kan den erotiske julekalender også bruges af både mænd og kvinder uanset seksuel orientering.

Igen kan der være produkter, der vil passe bedre til en kvinde eller en mand, men her er det jo helt lovligt at være ekstra kreativ, og se hvad de frække legetøj kan byde på. Med en erotisk julekalender fra Orion kan begge parter eksperimentere med grænser og finde ud af, om I skulle have nogle lyster og fantasier, I endnu ikke havde opdaget.

En erotisk julekalender kan derfor hurtigt blive startskuddet for en ny og spændende sensuel rejse, der forhåbentlig indeholder mange glædelige orgasmer og pirrende stimuleringer. Husk at det altid kun er fantasien, der sætter grænser, og at en erotisk julekalender virkelig lader jer lege med hinanden. Hvis I er rigtig uartige, kan det være, at I åbner flere låger på én gang. Det kan der selvfølgelig også komme meget sjov ud af. Men det er også ret pirrende og gå at vente og glæde sig til at se, hvad den kommende aften kommer til at byde på af fræk og stimulerende leg.

 

Kan singler bruge en erotisk julekalender fra Orion?

Den erotiske julekalender fra Orion er helt sikkert lavet med tanke på, at par skal kunne nyde den sammen. Men det skal ikke holde dig fra at købe den, hvis du er single. Som single mand eller kvinde gemmer der sig også mange brugbare produkter bag de 24 låger. Penisring, klitorisvibrator, analplug og meget andet kan sagtens bruges til lidt fræk sololeg. Og de vil med sikkerhed kun gøre din selvforkælelse endnu mere intens og stimulerende.

Julekalenderen kan være en fræk gave til dig selv. Du vil helt sikkert kunne få nogle stimulerende aftener med kalenderens indhold. Det kan for eksempel være en god måde at forkæle dig selv på, i en ellers trist og mørk måned som december jo godt kan gå hen og være.

Når du får produkter, som du ikke kan bruge alene, kan de med fordel gemmes til næste gang, du har en fræk date. Med en erotisk julekalender som denne får du hurtigt opbygget dig en pæn samling af vibratorer, penisringe, og diverse glidecreme og olier. Ikke dårligt at have på lager når muligheden skulle byde sig. Så hold dig ikke tilbage bare fordi du er single.

 

Samlet vurdering af den erotiske julekalender

Der findes mange forskellige erotiske julekalendere på markedet. Men Orions bærer præg af både kvalitet og fantasi. Du får virkelig et godt produkt for dine penge. Eller skulle vi sige 24 gode produkter. Så der er altså masser at gå i krig med hele december måned. Jo længere man kommer i december, jo flere produkter får du samlet. De mange forskellige produkter kan med fordel bruges sammen for en ekstra stimulerende oplevelse.

Produkterne varierer, og er både i den blide ende til nybegynderen såvel som i den mere hardcore ende til den mere erfarne forbruger af sexlegetøj. Der skulle derfor gerne være noget uanset, hvor du befinder dig på skalaen. Er du ny, når det kommer til sexlegetøj, kan du med fordel begynde blidt og udforske de mere udfordrende produkter løbende. Det kan være du opdager, at du er mere modig, end du først troede.

Julekalenderen indeholder også produkter, der er tiltænkt både mænd og kvinder. Men det handler jo også om at være kreativ og udfolde sig seksuelt. Så brug jeres frække fantasi og se hvordan de forskellige produkter kan bruges på nye måder. Der vil helt sikkert være mange nydelsesfulde overraskelser i vente for dig og din partner.

Med en erotisk julekalender fra Orion kan I genfinde hinanden på ny eller udforske jeres egen grænser. Det alsidige produkt har et væld af muligheder, og I vil ikke komme til at kede jer mens I venter på juleaften. Gør december til jeres yndlingsmåned og hold varmen langt ind i det nye år med en erotisk julekalender.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here