Hvem er Eroti.dk?

Hej! Mit navn er Lise Petersen. Jeg er til daglig sexolog, parterapeut og indehaver af Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, sexlegetøj og dating.

Efter mange år i branchen, fandt jeg relativt hurtigt ud af, at der simpelthen manglede en side/blog, som delte sine egne erfaringer med alverdens erotiske spørgsmål. Det kan nemlig, hvis man ikke ved særlig meget om det. Være kompliceret og derfor uoverskueligt, at skulle sætte sig ind i hvilke produkter man skal købe, hvilke datingsider der er de bedste eller for den sagsskyld, at få svar på daglige problemstillinger man som par eller single har i sit sexliv.

Sådanne problemstillinger har vi valgt, at gøre op med ved, at skabe dette erotiske univers, hvor du kan finde svar på alt indenfor erotik, romantik og dating. Alle indlæg er skrevet af eksperter på området således du altid er sikker på, at få et 100% korrekt svar.

Mere end 100.000 læsere om måneden

Eroti.dk altoverskyggende mål er derfor, at gennemskueliggøre de forskellige erotiske brancher. Dette gør min redaktion og jeg ved, at få uafhængige produkttestere til at teste diverse sexlegetøj, eller ved at oprette os og efterfølgende anmelde diverse dating sider.

Grundlæggende gør vi alt hvad vi kan for løbende, at holde siden opdateret med nyt indhold. Således vores mere end 100.000 læsere om måneden hele tiden har noget interessant læsning.

Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden, og en lille opfordring vil være, at deltage aktivt i dialogen på diverse sider. Her har du nemlig mulighed for, at henvende sig såfremt du måtte have spørgsmål eller andet.

Du kan også kontakte os her →

Medarbejdere

Lise Petersen

Lise Petersen
Sexolog & Indehaver

Køb mig en kaffeKøb mig en kaffe

Niklas Linus Petersen

Niklas Linus Petersen
Redaktør
niklas-linus-petersen@eroti.dk

Jaqueline Karlsen

Sanne Sorello
Sexolog & Skribent
sanne-sorello@eroti.dk

Allan Nikolajsen

Allan Nikolajsen
Parterapeut & Skribent
allan-nikolajsen@eroti.dk

Per Albertsen

Per Albertsen
Marketing & Design
per-albertsen@eroti.dk

Mette Sofie Hansen

Mette Sofie Hansen
Sexolog & Researcher
mette-sofie-hansen@eroti.dk

Annemette Persson

Annemette Persson
Sexolog & Skribent
annemette-persson@eroti.dk

Partnerskaber & Reklame

Hos Eroti.dk er det altoverskyggende mål, at gennemskueliggøre erotik, romantik og dating for danskerne. Dette gøres ved, at redaktionen skriver test, anmeldelser og guides således læserne har det absolut bedste beslutningsgrundlag før købsbeslutningen.

Vi indgår hos Eroti.dk løbende partnerskaber med nøje udvalgte selskaber. Nedenstående fremgår alle vores aktuelle partnerskaber.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med diverse sexlegetøjsforhandlere & datingsider med det formål, at få en indsigt i deres forretning. Selvom vi samarbejder med disse sider vil vores anmeldelser, prissammenligninger, test og guides forblive 100% uafhængige. På den måde vil vi altid gå efter, at du får et uforbeholden anmeldelse som ikke er biased med derimod fuldstændig objektiv.

Vi sørger derfor løbende for ikke at have et incitament til, at udvælge specifikke produkter men derimod hvergang laver vores tests mv. så rigtig som muligt. Det skinner allerede igennem ved, at vi på nogle test bruger langt over 50 timer på at teste og skrive om produktet. På den måde er vi sikre på, at de produkter/sider vi anbefaler er de absolut bedste.

CSR & Mærkesager

Danmarks absolut største erotiske magasin (Eroti.dk) støtter op omkring udvalgte bæredygtige projekter. Se hvilke projekter vi er gået 100% ind i her: