Om os

På Eroti finder du test og anmeldelser af sexlegetøj.

Vi sender sexlegetøj til helt normale kvinder og mænd i Danmark.

De tester sexlegetøjet og sender anmeldelse retur til redaktionen på Eroti.

Sexlegetøj anmeldelserne bliver så gennemlæst af eksperter og efterfølgende lagt online.

Kontakt os

Vi gør alt hvad vi kan for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Hvis du derfor vil være sexlegetøj tester, har ubesvaret spørgsmål, eller noget helt tredje – så hold ikke tilbage med at skrive til os på:

E-Mail:
Kontakt@eroti.dk
Presse@eroti.dk
Support@eroti.dk

Adresse:
“The Kitchen”
Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C

 

sexlegetøj tests

Hvorfor eksisterer Eroti?

Efter mange år i branchen, fandt vi ud af, at der manglede en side, hvor erfaringer med alverdens erotiske spørgsmål herunder sexlegetøj blev delt. Det kan være kompliceret og derfor uoverskueligt, at skulle sætte sig ind i hvilke sexlegetøj produkter man skal købe, hvilke datingsider der er de bedste eller for den sagsskyld, at få svar på daglige problemstillinger man som par eller single har i sit sexliv.

Sådanne problemstillinger har vi valgt, at gøre op med ved, at skabe dette erotiske univers, hvor du kan finde svar på alt indenfor sexlegetøj, romantik og dating. Alle indlæg er skrevet på baggrund af testere der har haft produkterne i hånden og brugt dem – og derfor skriver deres helt subjektive holdninger, samt eksterne tilknyttet eksperters anbefalinger.

Hos Eroti.dk er det altoverskyggende mål derfor, at gennemskueliggøre sexlegetøj-branchen, således du har det absolut bedste beslutningsgrundlag før købsbeslutningen. Med vores hjælp kan du nu købe det bedste produkt til den billigste pris første gang!

Vi bruger gns. 9 timer på research, tekstforfatning mv. til hvert indlæg. På den måde sikrer vi at kvaliteten er helt i top, og at vores mere end 100.000 månedlige læsere hele tiden har noget interessant læsning.

Vi håber du nyder vores indlæg her på siden!

 

Redaktionen

 

Medarbejdere

Lise Petersen, Eroti.dk blogger om sexlegetøj‘Lise Petersen’
Redaktør
lise@eroti.dk eller kontakt@eroti.dk

Iben Helena Mortensen

Iben Helena Mortensen
Redaktør
iben@eroti.dk

Sanne Sorello, Eroti.dk blogger om sexlegetøj‘Sanne Sorello’
Guides & test skribent
sanne@eroti.dk

Mette Sofie Hansen, Eroti.dk blogger om sexlegetøj‘Mette Sofie’
Grafiker
mette@eroti.dk

Niklas Linus, Eroti.dk blogger om sexlegetø‘Niklas Linus’
Dating skribent
niklas@eroti.dk

Bliv den næste

Bliv den næste
Læs mere her

Frivillige testere

Annette Elshøj - Beskrivelse

Annette Elshøj
Anmelder & tester
annette@eroti.dk

 

Anders Nielsen - Beskrivelse

Anders Nielsen
Anmelder & tester
anders@eroti.dk

Katrina Søndergaard - Beskrivelse

Katrina Søndergaard
Anmelder & tester
katrina@eroti.dk

Torben Michael Nikolajsen - Beskrivelse

Torben Michael Nikolajsen
Anmelder & tester
torben@eroti.dk

Karina Justesen - Beskrivelse

Karina Justesen
Anmelder & tester
karina@eroti.dk

Bliv den næste

Bliv den næste
Læs mere her

 

Virksomheden bag Eroti.dk: CleverDeal ApS

 

Hvem står bag CleverDeal og Eroti.dk?


Vi er ejerne, Benjamin (tv.) og Jacob (th.).

Vi står for hele det tekniske setup på Eroti og assisterer eksperterne og de frivillige testere her på siden. Sådan at deres gode guides, anmeldelser og alt deromkring ser godt ud.

Vi sørger samtidig for, at det hele tiden er penge nok, til at viderudvikle Eroti.dk. Så vi stolt kan sige, at vi rent faktisk hjælper dig med at træffe den helt rigtige beslutning når du skal købe dit næste (eller første) stykke sexlegetøj.

Hvem er CleverDeal?

Vi hører til på adresse:
The Kitchen
Nørrebrogade 44
8000 Aarhus

Virksomhedsoplysninger:
CVR: 40972293

Kontakt os på:
Kontakt@eroti.dk

Hvor kommer navnet ‘CleverDeal’ fra?
CleverDeal var navnet på vores første virksomhed sammen. Da vi overtog Eroti.dk virkede det derfor sjovt og nostalgisk at navngive den nye virksomhed efter navnet på den første.

 

Reklamefinansieret

Eroti er reklamefinansieret. Det betyder, at køber du sexlegetøj hos en forhandler, så modtager vi et lille beløb fra forhandleren.

Det er 100% gratis for dig. Men det betyder tilgengæld, at vi kan:

  1. Fortsætte med at sende sexlegetøj til testere.
  2. Betale lønninger til redaktionen og eksterne eksperter.
  3. Betale udviklere for at opdatere og udvikle på Eroti.dk.
  4. Betale for serverhosting.
  5. Betale for alle andre udgifter forbundet med at holde Eroti.dk kørende.

 

Partnerskaber & Reklame

Vi indgår hos Eroti.dk løbende partnerskaber med nøje udvalgte selskaber. Nedenstående fremgår nogle af vores aktuelle partnerskaber.

Hvordan tjener Eroti.dk penge?

Eroti.dk er som tidligere nævnt fra brugere til brugerne – og derfor er alt indholdet på siden gratis. Vi tjener penge ved, at henvise til forskellige forhandlere. Hvis du derfor køber produkter gennemt vores links tjener vi i nogle tilfælde penge.

Favoriserer Eroti.dk nogle samarbejdspartnere?

Alle brugernes anmeldelser udgives på siden uden at blive rettet. Vi kan derfor ikke bestemme hvordan produkterne anmeldes af de enkelte brugere – og sådan skal det også være.

Vi bestræber os efter, at henvise til den forhandler, som vi mener er det bedste match til de fleste mennesker. Vi anmelder derfor de produkter, sider, mv. som vi mener passer bedst til den almene danskers hverdag.

Anmeldelserne på Eroti.dk har derfor taget adskillige uger og måneders undersøgelser, samt flere års erfaring at danne. Supplerende med vores egen viden, har vi tilknyttet eksterne eksperter der hjælper med tekstforfatning, anmeldelser og lign. Hertil ajourføre vi os løbende med kundeundersøgelser, statistikker mv. for at forstå hvad den gængse læser præcist ønsker.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med diverse sexlegetøjs forhandlere & datingsider med det formål, at få en indsigt i deres forretning. Selvom vi samarbejder med disse sider vil vores anmeldelser, prissammenligninger, test og guides forblive 100% uafhængige. På den måde vil vi altid gå efter, at du får et uforbeholden anmeldelse som ikke er biased med derimod fuldstændig objektiv.

Vi sørger derfor løbende for ikke at have et incitament til, at udvælge specifikke produkter men derimod hver gang laver vores tests mv. så rigtig som muligt. Det skinner allerede igennem ved, at vi på nogle test bruger langt over 50 timer på at teste og skrive om produktet. På den måde er vi sikre på, at de produkter/sider vi anbefaler er de absolut bedste.

CSR & Mærkesager

Danmarks absolut største erotiske magasin (Eroti.dk) støtter op omkring udvalgte bæredygtige projekter. Se hvilke projekter vi er gået 100% ind i her: