Hvem er Eroti.dk?

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; eroti.dk. Jeg er 36 år gammel og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj.

Jeg fandt relativt hurtigt ud af, efter mange år i branchen, at der simpelthen manglede en side/blog, som delte sine egne erfaringer inden for denne branche. Det kan nemlig, hvis man ikke ved særlig meget om det, være kompliceret og derfor uoverskueligt, at skulle sætte sig ind i hvordan produkterne og meget mere fungerer, men det har jeg valgt, at gøre op med.

Derfor vil mit primære mål med denne side (Eroti.dk) være, at inddrage eksterne bloggere, som produkttester diverse sexlegetøj eller som vi også kalder det erotisk legetøj, skrive om daglige problemstillinger man som par eller single har i sit sexliv og så vil jeg lave diverse guides og vejledning til hvilke produkter du bør købe – det er med andre ord en blog, som forhåbentligt giver dig alle svar du måtte have indenfor den erotiske verden.

Jeg håber du nyder mine indlæg her på siden, og en lille opfordring vil være, at deltage aktivt i dialogen på diverse sider. Her har du nemlig mulighed for, at henvende sig såfremt du måtte have spørgsmål eller andet til det jeg skriver. Jeg bestræber mig herefter på, at svare dig indenfor 24 timer.

Hvis du du brug for at komme i kontakt med mig, på en mere anonym måde så kan det gøres på min kontakt side via formularen her. Ellers kan du altid skrive en mail på: lisepetersen82@gmail.com

Kærlig hilsen
Lise Petersen