I nedenstående anmeldelser vil der være 3 forskellige g-punkt vibratorer, som hver især har deres fordele og ulemper.

Mit gode tip: Til en normal g-punkts vibrator, har jeg haft stor glæde af at bruge en klitoris vibratorer samtidig, så både klitten og g-punktet bliver stimuleret, det giver en virkelig dejlig følelse, især under din g punkts orgasme.

Dette giver næsten det samme resultat som en Rabbit vibrator.

Jeg håber i kan bruge anmeldelsen til at finde den eller de g-punkts vibratorer, der passer lige præcis til jer.

Herunder ser du en oversigt over de 3 bedste g-punkt vibratorer opdelt efter en testvinder, en prisvinder og den bedste til begyndere.

STADIG I TVIVL?

Se udvalget af g-punkt vibratorer her

 


Sinful Slimline G Spot Vibrator – Prisvinder

sinful g punkts vibrator

Tjek prisen her

Sinful Slimline g-spot vibrator, er en ret standard g punkts vibrator. Den er formet, så den nemt kan føres op i skeden og rammer g punktet perfekt. Den er lavet i blød plastik og er 20,7 cm lang. Den har en konstant vibration, hvor man selv kan skrue op eller ned for styrken.

Min personlige oplevelse

Sinful Slimline G-Spot Vibrator – Den bedste til begynderenDet er et virkelig stilfuldt stykke sexlegetøj. Især på grund af den matte sorte farve, formen og materialet den er lavet af. Den er ubøjelig hvilket, jeg synes, er en meget positiv ting! Så rammer den det rigtige sted, uden at glide væk fra det. Medmindre man selv rykker på den.

Derudover gør ubøjeligheden også, at man selv kan bestemme hvor meget pres, den skal ligge. Det kan gøres bare ved at justere på håndtaget.

Den konstante vibration føles virkelig dejlig. Endnu bedre er, at man selv kan justere styrken den, hvilket gør den exceptionel god til at stimulere g punktet.

Udover at blive brugt som g-punkts vibrator, fungerer den også meget godt som klitoris vibrator. Især under sex i missionær stilling, er den virkelig smart. Jeg kan holde ved den, uden at jeg og mine hænder er i vejen for fyren, fordi håndtaget er så langt. Det gør den uden tvivl til dig der ønsker nem stimulering af dit g punkt.

Der er dog et lille minus ved den, når den bliver brugt under leg. Hvis det er en anden der leger med den oppe i damen, kan personen på ingen måde se og mærke, hvordan den vender oppe i hende. Stimulationen kan derfor blive noget inkonsistent. Specielt hvis den får vendt sig om under legen. Det kan jo ske ret tit og det kan godt ødelægge stemningen lidt at man skal bede ham justere rundt.

Der kunne have været rart med et lille pejlemærke på den, der viser hvordan den vender. Det er dog ret generelt (af en eller anden grund) for en g-punkt vibrator. Man kan derfor med fordel sætte et stykke tape som han/hun der hjælper dig kan kigge på.

Fordele

 • Den er lavet i blød plastik, som gør den behagelig at røre ved
 • Den har en perfekt form
 • Den er ubøjelig
 • Den er vandtæt
 • Den kan bruges som klitoris vibrator, bl.a. under sex
 • Rammer g-punktet rigtig godt

Ulemper

 • Der mangler et pejlemærke til at vise hvordan den vender

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne g-punkts vibrator til nybegyndere, da den er meget simpel og ret nem at bruge til stimulation af dig selv eller andre. Den har ingen fancy ekstra funktioner, som kan virke forvirrende, hvis man er nybegynder.

Den kan både bruges alene, men også som par, der gerne vil prøve nye ting

Opsummering

Det er en god g-punkts vibrator til begyndere, da den er super nem at bruge og har et lækkert og praktisk design. Den rammer g-punktet godt og er nem at rette til, hvis den skulle glide væk fra det magiske sted. Den eneste ulempe der er, er at man ikke kan se hvordan den vender, så det er kun damen der har den oppe i sig, der kan mærke det.

Køb produktet her

 


Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator – Den budgetvenlige

Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator – Den budgetvenlige
Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator – Den budgetvenlige

Tjek prisen her

Baseks Butterfly Kiss er en såkaldt Rabbit vibrator der er formet til at ramme g-punktet. Den lange stang stimulerer g-punktet inde i skeden, samtidig med at den knoppede flade, stimulerer klitoris.

Den har en konstant vibration, hvor man selv kan justere styrken. Den er i alt 11,7 cm lang, hvor af de 7 cm kan komme ind i skeden.

Min personlige oplevelse

Baseks Butterfly Kiss ser ret billig ud, hvis man kigger på farven, materialet og formen, men man bliver positivt overrasket synes jeg. Den er god, i forhold til prisen. Materialet den er lavet af, er meget blødt, og det mærkes rigtig godt, men det er ikke så praktisk.

Det stykke der går op og rammer g-punktet er bøjeligt og derfor kan det godt være svært at ramme g-punktet, fordi den bøjelige del, bøjer sig væk fra området, og man kan af samme grund ikke presse ordentligt på det ønskede sted.

Den knoppede overflade er et ret stort område, så det er nemt at ramme med. Men til gengæld kommer dens vibrattioner ikke ordentligt ud i knopperne, så det bedste er faktisk at ramme med kanten af fladen. Det er desværre ret besværligt, når man samtidig prøver at få denne g-punkt vibrator til stimulere g-punktet.

Læs mere om den her: https://www.sinful.dk/baseks-butterfly-kiss-klitoris-og-g-punkts-vibrator

Fordele

 • Blødt materiale, som mærkes virkelig dejligt
 • God størrelse

Ulemper

 • Bøjelig, som gør det svært at styre den inde i skeden

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne til begyndere, som allerede har prøvet en standard g-punkt vibrator, men som nu ønsker at udvide med en Rabbit vibrator. Det er god til begyndere, fordi den har så simple indstillinger til dens vibrationer.

Derudover er den billig, så hvis man finder ud af, at det ikke er noget man kan lide, så har man ikke spildt så mange penge

Opsummering

Den er god til begyndere, som ikke har prøvet sådan en type af g-punkts vibratorer før. Netop fordi den er simpel og billig, men den er ikke super fantastisk.

Den er lavet af noget blødt og bøjeligt materiale, som gør det lidt svært at ramme det rigtige sted inde i skeden. Derudover er vibratoren ikke så kraftig i området, der skal ramme klitoris, men det kan sagtens gå alligevel.

Køb produktet her


Baseks Desire G-punkts Vibrator – Den billige

Baseks Desire G-punkts Vibrator – Den billige
Baseks Desire G-punkts Vibrator – Den billige

Tjek prisen her

Baseks Desire G-punkts Vibratorer en ret standard g-punkts vibrator. Den har et håndtag, som man bruger til at føre den op i skeden, og en knop øverst som går op og rammer g-punktet.

Knoppen øverst er ret bøjelig. Den har en konstant vibration, hvor man selv kan justere styrken på den. Den er 17 cm lang og er lavet i blødt silikone.

Min personlige oplevelse

Baseks Desire G-punkts Vibrator gør et godt stykke arbejde, af så billig en g-punkts vibrator at være. Den er lavet i blød silikone, som er virkelig dejligt at røre ved og føles også virkelig dejligt at have oppe i sig.

Tuden er bøjelig, hvilket er en ulempe, fordi den nemt bøjer sig væk fra g-punktet og man kan ikke rigtig komme til at presse ordentligt på g-punktet.

Hvis man bruger den under leg, kan det være svært for personen der fører den ind, at fornemme hvordan den vender. Det er kun en del, der er indeni, som man kan se det på. Det er en ulempe, fordi kvinden hele tiden skal sige, hvis den ikke stimulerer rigtigt.

Læs mere om den her: https://www.sinful.dk/baseks-desire-g-punkts-vibrator

Fordele

 • Lavet i blød silikone

Ulemper

 • Tuden er bøjelig
 • Der mangler et pejlemærke, så man kan se hvordan den vender

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne til begyndere, som gerne vil starte med en billig g-punkts vibrator.

Den er dejlig at have oppe i sig, og sammen med en klitoris vibrator, kan den gøre underværker, hos én, der aldrig har prøvet denne type legetøj før. Den kan bruges både alene, men også sammen med andre.

Opsummering

Baseks Desire G-punkts Vibrator er en god vibrator til prisen, og er god til nybegyndere. Man skal dog ikke forvente for meget af den, hvis man ligesom mig, har prøvet andre og bedre g-punkts vibratorer.

Køb produktet her


Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Overraskelsen

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Overraskelsen
Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Overraskelsen

Tjek prisen her

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator er en ret fancy g-punkts vibrator. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre og kan rotere med 5 rotationshastigheder. Derudover kan den også ændre retningen, den roterer i.

Den er ret simpel at finde ud af, når man lige har brugt et par minutter på at studere den og prøve de forskellige indstillinger. Tuden stimulerer g-punktet, imens delfinen stimulerer mig yderligt.

Den er 21,5 cm, hvor af de 9,5 kan føres ind i skeden. Materialet er blødt, og delfinen er ret bøjelig. 

Min personlige oplevelse

Det er første gang, jeg har prøvet noget sexlegetøj, som roterede, så jeg var virkelig spændt på at prøve den! Og blev rimelig overrasket over følelsen af det. Det er en dejlig følelse, når den roterer oppe i skeden, men samtidig kan det os være virkelig irriterende.

Hvis den sidder et sted, hvor den ikke kan rotere, fordi der er for trængt, så kan man selvfølgelig mærke at den ikke rotere, men man kan også høre på lyden, at den virkelig arbejder for at kunne rotere igen.

Når det sker, hvilket det gør ret tit, så tænker man over det, og prøver at rette det, men det hjælper ikke rigtigt. Til gengæld stopper man med at være liderlig, fordi man ikke kan abstrahere fra tanken om det.

Den er lavet i blødt materiale. Det mærkes virkelig godt inde i skeden, men den er ikke særlig blød at røre ved. Desværre hænger alt skidt og fnuller fast i den, så den bliver hurtigt snusket og fedtet at se på, selvom man vasker den.

Delfinen er meget bøjelig, hvilket er en ulempe, fordi man skal trykke direkte på den. Hvis man vil have den til at trykke ordentligt imod klitoris, men det føles heller ikke, som om den er lang nok, til at kunne nå ordentligt.

Der er en del forskellige indstillinger, så det er ret sikkert at der er noget for enhver smag. Det er et kæmpe plus.

Læs mere om den her: https://www.sinful.dk/baseks-my-dolphin-g-punkts-rabbit-vibrator

Fordele

 • Mange indstillinger og vibrationsmønstre

Ulemper

 • Materialet bliver hurtigt snusket, fordi alt støv og skidt hænger fast på den
 • Delfinen er bøjelig og er derfor svær at få til at presse mod yderdelen
 • Hvis der er trængt, kan den ikke rotere og det resulterer i en anderledes lyd, der er svær at abstrahere fra
asdasd

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne g-punkts vibrator til par eller singler, der mangler noget nyt og spændende i soveværelset. Den er i hvert fald spændende, hvis man ikke har prøvet roterende vibratorer før.

Hvis man øver sig med den, tror jeg, at man kan få nogle vilde orgasmer. Hvis du vælger denne skal du ikke have noget imod at prøve den nogle gange, før den sidder i skabet.

Opsummering

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator har en del indstillinger, som gør den utrolig spændende at bruge. Især den roterende del, har jeg virkelig været spændt på og overrasket over.

Materialet den er lavet af, føles dejligt inde i skeden, men det bliver hurtigt beskidt at se på.

Delfinen er bøjelig og lidt lille, så det kan godt være svært at ramme ordentligt på klitoris samtidig med at man også skal ramme g-punktet. Men med lidt øvelse, så tror jeg, at den nok skal blive pengene værd og vil levere nogle gode orgasmer.

Køb produktet her


Samlet opsummering

Jeg har kun haft én g-punkts vibrator før, så jeg var ikke helt inde i, hvordan de skulle bruges. Eller hvor godt det egentlig var, men jeg har lært en del, af at teste disse 4!

Jeg har fået bedre g-punkts orgasmer end jeg nogensinde har fået. Specielt sammenlignet med andre jeg har prøvet. Det har helt sikkert været en øjenåbner, at jeg nu også har prøvet at få stimuleret g-punktet af en vibrator.

Min favorit af de 4, er Sinful Slimline G-Spot Vibrator”, fordi den er lavet i hårdt materiale, der gør at man kan lægge ordentligt pres på g-punktet, og som os gør, at den ikke bare smutter rundt derinde, men at man har mere styr på den. Men jeg synes den fungerer bedst, sammen med en klitoris vibrator. Det giver nogle virkelig vilde orgasmer.

Men jeg var os ret overrasket over Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator fordi den så virkelig eksklusiv ud, og fordi den kunne snurre rundt, som er noget jeg aldrig har oplevet før, men desværre blev jeg lidt skuffet over den. Da den roterende del, ikke fungerede så godt, som jeg havde håbet.

Men alt i alt, har det været virkelig sjovt, spændende og lærerigt at prøve dem alle. Og jeg håber at du eller i, også kan bruge det til noget.

Lille note: Ingen af de testede vibratorer er genopladelige. Alle bruger batterier. Hvis du gerne vil have det, så skal du nok lede efter nogle andre.

Ofte stillede spørgsmål:

😮 Hvordan stimuleres g-punktet?

G-punktet stimuleres bedst med en g-punkts vibrator. Er du nybegynder anbefaler vi du køber denne. Du kan også vælge denne begynderpakke.

💦 Kan en g-punkt vibrator give sprøjteorgasmer?

Hvis du gerne vil have en sprøjteorgasme, så er en g-punktvibrator et RIGTIG godt sted at starte. Det er vigtigt at lære at elske g-punkts stimuleringen inden du rigtigt forsøger. Vil du læse mere om sprøjteorgasmer kan det gøres her.

💥 Hvor godt føles g-punkts orgasmer?

De er helt fantastiske! Så der er ingen grund til, at du skal vente med at købe en g-punktsvibrator. Stimulering af g-punktet kan også give meget dybere og mere fantastiske klitoris orgasmer.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here