G-punkt vibrator – De 4 bedste i test

879

I nedenstående anmeldelse er der 3 forskellige g-punkt vibratorer, der er opdelt i testvinder, en prisvinder og den bedste til begynderen.

Jeg håber du kan bruge anmeldelsen til, at finde lige præcis den g punkts vibrator der passer dig.

På vegne af mere end 150 frivillige danske testere og 3 eksterne eksperter. Har du her en komplet oversigt over de bedste g punkt vibratorer på markedet.

STADIG I TVIVL?

Se udvalget af g-punkt vibratorer her

 


 

Sinful Slim Sort G-punkts Vibrator

Sinful Slim Sort G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

Sinful Slimline g-spot vibrator, er en ret standard g punkts vibrator. Den er formet, så den nemt kan føres op i skeden og rammer g punktet perfekt. Den er lavet i blød plastik og er 20,7 cm lang. Den har en konstant vibration, hvor man selv kan skrue op eller ned for styrken.

Min personlige oplevelse

Det er et virkelig stilfuldt stykke sexlegetøj. Især på grund af den matte sorte farve, formen og materialet den er lavet af. Den er ubøjelig hvilket, jeg synes, er en meget positiv ting! Så rammer den det rigtige sted, uden at glide væk fra det. Medmindre man selv rykker på den.

Derudover gør ubøjeligheden også, at man selv kan bestemme hvor meget pres, den skal ligge. Det kan gøres bare ved at justere på håndtaget.

Den konstante vibration føles virkelig dejlig. Endnu bedre er, at man selv kan justere styrken den, hvilket gør den exceptionel god til at stimulere g punktet.

Udover at blive brugt som g-punkts vibrator, fungerer den også meget godt som klitoris vibrator. Især under sex i missionær stilling, er den virkelig smart. Jeg kan holde ved den, uden at jeg og mine hænder er i vejen for fyren, fordi håndtaget er så langt. Det gør den uden tvivl til dig der ønsker nem stimulering af dit g punkt.

Der er dog et lille minus ved den, når den bliver brugt under leg. Hvis det er en anden der leger med den oppe i damen, kan personen på ingen måde se og mærke, hvordan den vender oppe i hende. Stimulationen kan derfor blive noget inkonsistent. Specielt hvis den får vendt sig om under legen. Det kan jo ske ret tit og det kan godt ødelægge stemningen lidt at man skal bede ham justere rundt.

Der kunne have været rart med et lille pejlemærke på den, der viser hvordan den vender. Det er dog ret generelt (af en eller anden grund) for en g-punkt vibrator. Man kan derfor med fordel sætte et stykke tape som han/hun der hjælper dig kan kigge på.

Fordele

 • Den er lavet i blød plastik, som gør den behagelig at røre ved
 • Den har en perfekt form
 • Den er ubøjelig
 • Den er vandtæt
 • Den kan bruges som klitoris vibrator, bl.a. under sex
 • Rammer g-punktet rigtig godt

Ulemper

 • Der mangler et pejlemærke til at vise hvordan den vender

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne g-punkts vibrator til nybegyndere, da den er meget simpel og ret nem at bruge til stimulation af dig selv eller andre. Den har ingen fancy ekstra funktioner, som kan virke forvirrende, hvis man er nybegynder.

Den kan både bruges alene, men også som par, der gerne vil prøve nye ting

Opsummering

Det er en god g-punkts vibrator til begyndere, da den er super nem at bruge og har et lækkert og praktisk design. Den rammer g-punktet godt og er nem at rette til, hvis den skulle glide væk fra det magiske sted. Den eneste ulempe der er, er at man ikke kan se hvordan den vender, så det er kun damen der har den oppe i sig, der kan mærke det.

Køb produktet her

 


 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Overraskelsen
Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Overraskelsen

Tjek prisen her

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator er en ret fancy g-punkts vibrator. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre og kan rotere med 5 rotationshastigheder. Derudover kan den også ændre retningen, den roterer i.

Den er ret simpel at finde ud af, når man lige har brugt et par minutter på at studere den og prøve de forskellige indstillinger. Tuden stimulerer g-punktet, imens delfinen stimulerer mig yderligt.

Den er 21,5 cm, hvor af de 9,5 kan føres ind i skeden. Materialet er blødt, og delfinen er ret bøjelig. 

Min personlige oplevelse

Det er første gang, jeg har prøvet noget sexlegetøj, som roterede, så jeg var virkelig spændt på at prøve den! Og blev rimelig overrasket over følelsen af det. Det er en dejlig følelse, når den roterer oppe i skeden, men samtidig kan det os være virkelig irriterende.

Hvis den sidder et sted, hvor den ikke kan rotere, fordi der er for trængt, så kan man selvfølgelig mærke at den ikke rotere, men man kan også høre på lyden, at den virkelig arbejder for at kunne rotere igen.

Når det sker, hvilket det gør ret tit, så tænker man over det, og prøver at rette det, men det hjælper ikke rigtigt. Til gengæld stopper man med at være liderlig, fordi man ikke kan abstrahere fra tanken om det.

Den er lavet i blødt materiale. Det mærkes virkelig godt inde i skeden, men den er ikke særlig blød at røre ved. Desværre hænger alt skidt og fnuller fast i den, så den bliver hurtigt snusket og fedtet at se på, selvom man vasker den.

Delfinen er meget bøjelig, hvilket er en ulempe, fordi man skal trykke direkte på den. Hvis man vil have den til at trykke ordentligt imod klitoris, men det føles heller ikke, som om den er lang nok, til at kunne nå ordentligt.

Der er en del forskellige indstillinger, så det er ret sikkert at der er noget for enhver smag. Det er et kæmpe plus.

Læs mere om den her: https://www.sinful.dk/baseks-my-dolphin-g-punkts-rabbit-vibrator

Fordele

 • Mange indstillinger og vibrationsmønstre

Ulemper

 • Materialet bliver hurtigt snusket, fordi alt støv og skidt hænger fast på den
 • Delfinen er bøjelig og er derfor svær at få til at presse mod yderdelen
 • Hvis der er trængt, kan den ikke rotere og det resulterer i en anderledes lyd, der er svær at abstrahere fra
asdasd

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne g-punkts vibrator til par eller singler, der mangler noget nyt og spændende i soveværelset. Den er i hvert fald spændende, hvis man ikke har prøvet roterende vibratorer før.

Hvis man øver sig med den, tror jeg, at man kan få nogle vilde orgasmer. Hvis du vælger denne skal du ikke have noget imod at prøve den nogle gange, før den sidder i skabet.

Opsummering

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator har en del indstillinger, som gør den utrolig spændende at bruge. Især den roterende del, har jeg virkelig været spændt på og overrasket over.

Materialet den er lavet af, føles dejligt inde i skeden, men det bliver hurtigt beskidt at se på.

Delfinen er bøjelig og lidt lille, så det kan godt være svært at ramme ordentligt på klitoris samtidig med at man også skal ramme g-punktet. Men med lidt øvelse, så tror jeg, at den nok skal blive pengene værd og vil levere nogle gode orgasmer.

Køb produktet her

 


 

Amaysin Rillet G-punkts Vibrator

Amaysin Rillet G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

Amaysin Rillet G-punkts Vibrator en ret standard g-punkts vibrator. Den har et håndtag, som man bruger til at føre den op i skeden, og en knop øverst som går op og rammer g-punktet.

Knoppen øverst er ret bøjelig. Den har en konstant vibration, hvor man selv kan justere styrken på den. Den er 17 cm lang og er lavet i blødt silikone.

Min personlige oplevelse

Baseks Desire G-punkts Vibrator gør et godt stykke arbejde, af så billig en g-punkts vibrator at være. Den er lavet i blød silikone, som er virkelig dejligt at røre ved og føles også virkelig dejligt at have oppe i sig.

Tuden er bøjelig, hvilket er en ulempe, fordi den nemt bøjer sig væk fra g-punktet og man kan ikke rigtig komme til at presse ordentligt på g-punktet.

Hvis man bruger den under leg, kan det være svært for personen der fører den ind, at fornemme hvordan den vender. Det er kun en del, der er indeni, som man kan se det på. Det er en ulempe, fordi kvinden hele tiden skal sige, hvis den ikke stimulerer rigtigt.

Fordele

 • Lavet i blød silikone

Ulemper

 • Tuden er bøjelig
 • Der mangler et pejlemærke, så man kan se hvordan den vender

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne til begyndere, som gerne vil starte med en billig g-punkts vibrator.

Den er dejlig at have oppe i sig, og sammen med en klitoris vibrator, kan den gøre underværker, hos én, der aldrig har prøvet denne type legetøj før. Den kan bruges både alene, men også sammen med andre.

Opsummering

Baseks Desire G-punkts Vibrator er en god vibrator til prisen, og er god til nybegyndere. Man skal dog ikke forvente for meget af den, hvis man ligesom mig, har prøvet andre og bedre g-punkts vibratorer.

Køb produktet her

 


 

Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator

Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator – Den budgetvenlige
Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator – Den budgetvenlige

Tjek prisen her

Baseks Butterfly Kiss er en såkaldt Rabbit vibrator der er formet til at ramme g-punktet. Den lange stang stimulerer g-punktet inde i skeden, samtidig med at den knoppede flade, stimulerer klitoris.

Den har en konstant vibration, hvor man selv kan justere styrken. Den er i alt 11,7 cm lang, hvor af de 7 cm kan komme ind i skeden.

Min personlige oplevelse

Baseks Butterfly Kiss ser ret billig ud, hvis man kigger på farven, materialet og formen, men man bliver positivt overrasket synes jeg. Den er god, i forhold til prisen. Materialet den er lavet af, er meget blødt, og det mærkes rigtig godt, men det er ikke så praktisk.

Det stykke der går op og rammer g-punktet er bøjeligt og derfor kan det godt være svært at ramme g-punktet, fordi den bøjelige del, bøjer sig væk fra området, og man kan af samme grund ikke presse ordentligt på det ønskede sted.

Den knoppede overflade er et ret stort område, så det er nemt at ramme med. Men til gengæld kommer dens vibrattioner ikke ordentligt ud i knopperne, så det bedste er faktisk at ramme med kanten af fladen. Det er desværre ret besværligt, når man samtidig prøver at få denne g-punkt vibrator til stimulere g-punktet.

Læs mere om den her: https://www.sinful.dk/baseks-butterfly-kiss-klitoris-og-g-punkts-vibrator

Fordele

 • Blødt materiale, som mærkes virkelig dejligt
 • God størrelse

Ulemper

 • Bøjelig, som gør det svært at styre den inde i skeden

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne til begyndere, som allerede har prøvet en standard g-punkt vibrator, men som nu ønsker at udvide med en Rabbit vibrator. Det er god til begyndere, fordi den har så simple indstillinger til dens vibrationer.

Derudover er den billig, så hvis man finder ud af, at det ikke er noget man kan lide, så har man ikke spildt så mange penge

Opsummering

Den er god til begyndere, som ikke har prøvet sådan en type af g-punkts vibratorer før. Netop fordi den er simpel og billig, men den er ikke super fantastisk.

Den er lavet af noget blødt og bøjeligt materiale, som gør det lidt svært at ramme det rigtige sted inde i skeden. Derudover er vibratoren ikke så kraftig i området, der skal ramme klitoris, men det kan sagtens gå alligevel.

Køb produktet her


 

Samlet opsummering

Jeg har kun haft én g-punkts vibrator før, så jeg var ikke helt inde i, hvordan de skulle bruges. Eller hvor godt det egentlig var, men jeg har lært en del, af at teste disse 4!

Jeg har fået bedre g-punkts orgasmer end jeg nogensinde har fået. Specielt sammenlignet med andre jeg har prøvet. Det har helt sikkert været en øjenåbner, at jeg nu også har prøvet at få stimuleret g-punktet af en vibrator.

Min favorit af de 4, er Sinful Slimline G-Spot Vibrator”, fordi den er lavet i hårdt materiale, der gør at man kan lægge ordentligt pres på g-punktet, og som os gør, at den ikke bare smutter rundt derinde, men at man har mere styr på den. Men jeg synes den fungerer bedst, sammen med en klitoris vibrator. Det giver nogle virkelig vilde orgasmer.

Men jeg var os ret overrasket over Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator fordi den så virkelig eksklusiv ud, og fordi den kunne snurre rundt, som er noget jeg aldrig har oplevet før, men desværre blev jeg lidt skuffet over den. Da den roterende del, ikke fungerede så godt, som jeg havde håbet.

Men alt i alt, har det været virkelig sjovt, spændende og lærerigt at prøve dem alle. Og jeg håber at du eller i, også kan bruge det til noget.

Lille note: Ingen af de testede vibratorer er genopladelige. Alle bruger batterier. Hvis du gerne vil have det, så skal du nok lede efter nogle andre.

Ofte stillede spørgsmål

😮 Hvordan stimuleres g-punktet?

G-punktet stimuleres bedst med en g-punkts vibrator. Er du nybegynder anbefaler vi du køber denne. Du kan også vælge denne begynderpakke.

💦 Kan en g-punkt vibrator give sprøjteorgasmer?

Hvis du gerne vil have en sprøjteorgasme, så er en g-punktvibrator et RIGTIG godt sted at starte. Det er vigtigt at lære at elske g-punkts stimuleringen inden du rigtigt forsøger. Vil du læse mere om sprøjteorgasmer kan det gøres her.

💥 Hvor godt føles g-punkts orgasmer?

De er helt fantastiske! Så der er ingen grund til, at du skal vente med at købe en g-punktsvibrator. Stimulering af g-punktet kan også give meget dybere og mere fantastiske klitoris orgasmer.


 

Andre gode alternativer til g-punkts vibratorer

Mangler du stadig inspiration til, hvad en god g-punkt vibrator kan være for dig eller din partner? Så giver vi dig her andre gode alternativer til en g-punkt vibrator. Læs med og bliv inspireret. Det kan være, at din næste g-punkt vibrator findes lige her.

Tjek prisen her

Med denne g-punkt vibrator vil du virkelig opdage den verden af nydelse, der åbner sig, når du finder og stimulerer dit g-punkt. Vibratoren er designet, så den giver dig de optimale betingelser for at ramme helt rigtigt hver gang.

Uanset om du bruger den alene eller sammen med din partner, vil den med garanti sætte gang i legen og stimulere dig på helt nye måder.

Fordele:

 • Fremstillet af ABS-plast og har en PU-belægning
 • Er ftalatfri
 • Er stænktæt
 • Har 10 vibrationsindstillinger
 • Fuld længde: 19 cm
 • Diameter: 2,5 cm

Ulemper:

 • Manualen er på engelsk
 • Batterier medfølger ikke

Virgo G-punkts Vibrator

Virgo G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

Virgo er en g-punkt vibrator, der er helt enestående. Den vil hurtigt sende dig direkte mod orgasmehimlen. Hvis du kombinerer den med klitorisstimulering, vil det gå helt vildt for sig.

Vibratoren har ekstra buet vinkel i spidsen. Det er denne ekstra egenskab, der gør, at du altid kan ramme g-punktet helt perfekt. For at hjælpe dig endnu mere på vej kan du bruge en af de 10 forskellige vibrationsintensiteten.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Er stænktæt
 • Har 10 vibrationsindstillinger
 • Fuld længde: 16,5 cm
 • Diameter: 3 cm

Ulemper:

 • Manualen er på engelsk

Pillow Talk Sassy G-Punkts Vibrator

Pillow Talk Sassy G-Punkts Vibrator

Tjek prisen her

Denne g-punkt vibrator er ikke bare pæn og lækker at se på. Den er også yderst effektiv med sit ergonomiske design og kraftige vibrationer.

Du vil hurtigt mærke, hvor dejligt den bløde silikone føles mod din intime hud. Og når vibrationerne går i gang, vil du mærke, hvordan den buet spids kan stimulere dit g-punkt meget præcist. Vibratoren er vandtæt, og kan nemt oplades med det medfølgende opladerkabel.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone, ABS-plast og Swarovski krystal
 • Er vandtæt
 • Trinløse vibrationer
 • Fuld længde: 20 cm
 • Diameter: 3,8 cm

Ulemper:

 • Manualen er på engelsk

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Tjek prisen her

Er du klar til en dobbelt klimatisk omgang, som du sent glemmer? Womanizer har gjort det igen. Denne Dou dobbelt stimulator tager sig både godt af klitoris såvel som g-punktet.

Klitoris bliver stimuleret af den unikke Pleasure Air teknologi, der sender skønne pulseringer over det følsomme punkt.

Samtidig sørger g-punkt vibratoren for, at du også indvendigt bliver forkælet. Denne del er selvfølgelig også udformet med den perfekte bue form for optimal nydelse.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Er vandtæt
 • 10 vibrationsmønstre
 • 12 vibrationsniveauer
 • Længde: 10,5 cm
 • Diameter: 3,5 cm

Ulemper:

 • Manualen er ikke på dansk

Je Joue G-Kii Opladelig Justerbar G-punkts Vibrator

Je Joue G-Kii Opladelig Justerbar G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

Denne g-punkts vibrator er ikke helt som alle andre. Den er nemlig verdens første justerbare g-punkts vibrator. Det vil sige, at du kan tilpasse og justere den, så den passer perfekt til netop din anatomi og behov.

Designet er total strømlinet. Den er fremstillet i kvalitetssilikone. Og så er den selvfølgelig også udstyret med flere forskellige og effektive vibrationsindstillinger.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Er ftalatfri
 • Er vandtæt
 • 5 vibrationsprogrammer
 • 7 vibrationsmønstre
 • Længde: 16,5 cm
 • Diameter: 3,3 – 4,9 cm

Ulemper:

 • Manualen er på engelsk

G-Spot Rocket Vibrator

G-Spot Rocket Vibrator

Tjek prisen her

En g-punkt vibrator kan ofte mere end bare stimulere g-punktet. Det beviser denne effektive g-punkt vibrator hvert fald. Vibratoren giver selvfølgelig den skønne indvendige stimulering, og rammer helt rigtigt på grund af det buet design.

Men den kan også bruges på andre erogene zoner. Den bløde og glatte overflade føles skøn over den sensitive klitoris eller på andre erogene zoner. Og med det praktiske håndtag har du hele tiden styr på de kraftige vibrationer.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Er stænktæt
 • 10 vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Manualen er på engelsk

CalExotics Power Stud Curvy Dildo Vibrator

 

CalExotics Power Stud Curvy Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Her får du en g-punkt vibrator, der virkelig kan noget! Den effektive vibrator har hele 12 forskellige vibrationsniveauer. Der skulle derfor gerne være mindst én, der bare rammer helt rigtigt hver gang. Men det enkle design og interface lader dig også nemt skifte mellem dem.

På den måde kan du skabe den helt perfekte stimulering, der matcher dine behov og ønsker.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Er stænktæt
 • Er ftalatfri
 • 12 vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Batterier medfølger ikke

Rave G-Spot Vibrator – iOS App

Rave G-Spot Vibrator – iOS App

Tjek prisen her

We-Vibe er som altid leveringsdygtige i godt design, kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi. Og denne app styret g-punkt vibrator er ingen undtagelse.

Tag kontrol over din partners orgasmer via den gratis app. Herfra kan du nemlig styre, præcis hvordan den effektive vibrator skal stimulere og pirre. Leg jer gennem de mange vibrationsindstillinger og find jeres nye favorit.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Er vandtæt
 • App-styret
 • Appen er gratis
 • Over 10 vibrationsindstillinger
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Manual på engelsk

Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator

Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Med denne g-punkts vibrator kommer du ikke til at mangle noget som helst. Den tager sig nemlig ikke kun af det følsomme g-punkt. Den sørger også for, at klitoris bliver stimuleret. Oplev derfor dobbelt så meget nydelse med den dejlige vibrator

Den indre del har den perfekte buet form, så du opnår en pirrende g-punkt stimulering. Samtidig vil det ekstra bundstykke ramme klitoris med den rillede overflade. Vibratoren er desuden vandtæt, har en Travel Lock funktion og så er den genopladelig.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Er vandtæt
 • Ftalat- og latexfri
 • 10 vibrationsindstillinger
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Manual på engelsk

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Tjek prisen her

Denne lille og lækre sag sidder godt og gør, at du kan opnå den eftertragtet g-punkt orgasme relativt nemt. Derudover er den perfekt til fræk parleg. Det er nemlig en app-styret g-punkt vibrator. Det vil sige, at din partner kan styre de stimulerende vibrationer fra den gratis app.

I kan også vælge at tage legen med ud fra soveværelset og gøre det ekstra pirrende. Vibratoren har nemlig en rækkevidde på op til 14 meter.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Er vandtæt
 • Uendelige mange vibrationer
 • Genopladelig
 • Rækkevidde: op til 14 meter

Ulemper:

 • Manual på engelsk

Amaysin Pleasure G-punkts Vibrator Opladelig

Amaysin Pleasure G-punkts Vibrator Opladelig
Amaysin Pleasure G-punkts Vibrator Opladelig

Tjek prisen her

Har du frække fantasier om skønne og intense g-punkts orgasmer? Så er det denne frække og sjove g-punkt vibrator fra Amaysin, du skal have fat i. Designet er både anderledes og effektivt. Brug den indvendigt for at opnå den helt rette form for g-punkt stimulering. Eller brug delfinens snude på klitoris.

Vibratoren har en dejlig blød overflade på grund af den medicinske silikone.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone og ABS-plast
 • Er vandtæt
 • Er ftalatfri
 • 10 vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Batterier medfølger ikke

Tjek prisen her

Mærk de skønne vibrationer helt dybt når du bruger denne g-punkt vibrator. Det lange skaft har en buet form, og er udstyret med en ekstra bule i enden. Dette design er skabt med øje for g-punkt stimulering, og du vil nemt kunne ramme helt rigtigt hver gang.

I bunden af vibratoren finder du et simpelt og brugervenligt interface med tre knapper. Herfra kan du nemt skifte mellem de 8 vibrationsmønstre og 12 intensiteter.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Er vandtæt
 • Genopladelig
 • 20 vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Ingen manual

Vibe Couture Front Row Dildo Vibrator

Vibe Couture Front Row Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Søger du en blid start på den stimulerende verden af g-punktsorgasmer? Så er det denne Front Row Dildo Vibrator fra Vibe Couture, du skal have fingrene i. Vibratoren er på grund af silikonen silkeblød at røre ved, og skaftet er også dejlig fleksibelt.

Krumningen i vibratorens skaft gør også, at du let kan ramme g-punktet og stimulere det med de skønne vibrationer. Brug multispeed funktionen eller skift mellem de 10 vibrationsvariationer.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Er ftalatfri
 • Er vandtæt
 • 10 vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Batterier medfølger ikke

Amy G-Spot Vibrator

AMY G-SPOT VIBRATOR

Tjek prisen her

Denne g-punkt vibrator føles ikke bare dejlig. Den er også en fryd for øjet. Det ultra feminine design er fyldt med romantiske detaljer.

Brug den smukke vibrator til at stimulere g-punktet eller mærk de skønne vibrationer direkte mod klitoris.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Er lydsvag
 • App-styret
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Ingen manual

LELO Liv 2 G-punkts Vibrator

LELO Liv 2 G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

Med denne g-punkt vibrator fra LELO får du et stilrent design og ikke mindst en effektiv vibrator. Vibratoren har selvfølgelig den lette krumning, som der skal til for, at du kan opnå den intense og skønne g-punktsorgasme.

Det anbefales altid, at du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Her skal du bruge en god vandbaseret glidecreme. Derudover er vibratoren genopladelig, og kommer med en praktisk og flot opbevaringspose.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og kvalitets ABS
 • Er ftalatfri
 • Er lydsvag
 • Er vandtæt
 • 5 vibrationsmønstre og 6 niveauer
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 


Hvordan finder jeg den rette G-punkts vibrator til mig?

At vælge den perfekte G-punktsvibrator kræver overvejelse af individuelle præferencer og behov.

Forstå Din Krop:

For at finde den rette G-punktsvibrator er det afgørende at forstå din egen krops anatomi. Lær om G-punktets placering og følsomhed for at guide dit valg.

Størrelse og Form:

Overvej forskellige størrelser og former. Nogle foretrækker mere subtile kurver, mens andre kan lide en mere markant form. Vælg en vibrator, der passer til dine personlige præferencer.

Materiale og Tekstur:

Materialer varierer fra blødt silikone til hårdere plast. Overvej den ønskede tekstur og følelse. Nogle foretrækker glatte overflader, mens andre foretrækker mere strukturerede.

Vibrationsindstillinger:

Undersøg forskellige vibrationsindstillinger. Nogle foretrækker kraftige og intense vibrationer, mens andre foretrækker mere subtile og pulserende mønstre.

Fjernbetjening eller Ikke:

Nogle G-punktsvibratorer leveres med fjernbetjening, hvilket kan tilføje ekstra spænding. Overvej om dette er vigtigt for dig og din partner.

At finde den perfekte G-punktsvibrator er en personlig rejse, der kræver tid til selvrefleksion og udforskning af forskellige muligheder for at sikre den mest tilfredsstillende oplevelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here