Mini Vibrator – Her er de bedste små vibratorer

684

Læs denne test og overvej én af disse mini vibratorer / små vibratorer som dit næste eller måske første køb af sexlegetøj.

Vi tør godt love at der er orgasme garanti for dig.

Der er overraskende store kræfter og voldsomme orgasmer i en størrelse som passer perfekt til håndtasken, på farten, i/på natbordet eller lignende.

Og så tilmed til priser så du tror det er løgn!

Mere om det i testen – vi starter med de 3 bedste i testen – én samlet testvinder, en prisvinder og den bedste til begynderen…

 


Baseks My First Mini G-Punkts Vibrator – DEN BILLIGSTE

Mini vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Kraftfulde vibrationer af både G-punkt og klitoris, som den eneste i testen.
 • Utrolig billig 19-69 kr. (uden at det går ud over kvalitet eller funktion, vel at mærke).
 • Feminin look.
 • Nem at betjene.

Ulemper

Baseks Mini G-punkts vibrator er lille og feminin, men lad dig ikke narre – der er masser med power bag denne lille vibrator. Vibratoren er perfekt designet til at nemt stimulere kvindens G-punkt og dermed give intense og vilde orgasmer. Hvis du ikke tidligere har prøvet en G-punkts micro vibrator er du gået glip af noget! Heldigvis kan du få denne for en super skarp pris mellem 19 og 69 kr

Produktet i test

Baseks Mini G-punkts vibrator er super nem at betjene og føles godt i hånden. Du drejer blot et lille klik til højre og så er du/I i gang. Vi forsøgte vibratoren både som klitoris vibrator og G-punkts vibrator og i begge tilfælde med stor succes.

Anbefalet til

Kvinder og par med eller uden erfaring med G-punkts stimulation og orgasmer.

Opsummering

Meget kraftig, simpel og billig Mini G-punkts vibrator, der vil give vilde orgasmer hos langt de fleste. Det kan ikke udelukkes, at vibratoren vil være en smule for voldsom hos enkelte kvinder/par.


Baseks Magic Wand Micro Vibrator – OVERRASKENDE LÆKKER SAG

små vibratorer

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Multispeed funktion, så du kan styre og justere vibrationshastigheden ned til mindste detalje.
 • Meget effektiv klitoris vibrator – både solo men også til forspil eller under samleje.
 • Medfølger batterier – du er straks i gang.
 • Igen en utrolig billig vibrator – kan fås til mellem 49-79 kr.

Ulemper

 • Begge hænder skal bruges til at justere hastigheden. Funktionen med at dreje er genial på mange punkter, men er også en lille smule mere besværligt end hvis man kunne justere via et enkelt tryk.
 • Ikke vandtæt.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator er en lille, simpel og effektiv klitoris vibrator, der vil være helt oplagt at kunne liste med i håndtasten eller rejsekufferten. Vibratoren har en såkaldt ’multispeed’ funktion, der gør det nemt for dig at justere hvor kraftfulde vibrationer du ønsker. 

Produktet i test

Vi forelskede os hurtigt i denne lille og lækre sag. Det var super nemt at komme i gang, da vibratoren kom med medfølgende batterier. Du drejer på toppen af vibratoren og herfra kan du styre din egen eller din partners orgasmer med hård hånd. Vi fandt det klart en fordel, at kunne justere styrken op og ned. Det var både pirrende og effektivt, fx efter den første orgasme, lige at kunne skrue lidt ekstra op for vibrationerne til den næste bølge af orgasmer.

Anbefalet til

Kvinder og par der ønsker en effektiv, lille og billig mini klitoris vibrator.

Opsummering

For hvad der svarer til prisen på en cafe latté kan du få denne effektive klitoris vibrator med multispeed funktion. Der er utrolig mange timers lækre orgasmer enten alene eller sammen med din partner og den er tilmed ideel at tage med på farten.

Læs komplet anmeldelse af produktet her

 


Sinful Black Pocket Lille Vibrator – JOKEREN

lille vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • 4 forskellige hoveder du kan skifte imellem alt efter lyst og præference.
 • Nem at betjene.
 • Stærk power, lille størrelse.
 • Pris 59-79 kr.

Ulemper

 • Moderat støjende.
 • Lidt stiv/hård i materialet. Mangler måske lige lidt lækkerhed, men til prisen kan man måske heller ikke forvente alt.

Glæd dig til mange timers spændende og fræk leg med Sinfuls Black Pocket lille vibrator. Vibratoren kommer med forskellige hoveder du kan sætte på, hvilket virkeligt er et kæmpe plus. Det er både pirrende og lækkert at kunne variere og være kreativ. Vibratoren er bogstaveligtalt ikke større end en læbestift og er som de to forrige mini vibratorer oplagte at have med på farten eller i tasken.

Produktet i test

Vi bliver igen og igen overraskede over den power der er bag denne lille frække sag. Vibratoren er meget simpel at styre og har ligesom Baseks My First Mini G-punkts vibrator kun én indstilling. For dem som godt kan lide fuld fart frem fra start til slut er det en fordel, men for mange vil man måske savne fx Multispeed funktionen i Baseks Micro Magic Wand micro vibrator. Hvad der mangler af variationsmuligheder på hastigheden er til gengæld opgjort i den geniale funktion, at vibratoren kommer med 4 forskellige hoveder du kan sætte på. Der er med garanti mindst én af dem der passer perfekt lige netop til DIG.

Sinful black pocket micro vibrator

Anbefalet til

Kvinden eller par der ønsker en kraftfuld lille vibrator, som virkelig ikke fylder meget og som dermed let kan tages med på farten. Man kan selv vælge om man vil medbringe én eller flere af de forskellige hoveder til vibratoren.

Opsummering

Baseks My First Mini G-punkts vibrator er en lille snyder. Den syner ikke af meget og kan nemt forveksles med en læbestift, men skinnet bedrager. Det bliver i så fald din nye yndlingslæbestift tør vi godt love. Der er masser af mulighed for kraftige orgasmer og variationsmuligheder.


Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator – TESTVINDER

Micro vibrator

 Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Testens mest avancerede mini vibrator.
 • Lækker touch og følelse af høj kvalitet.
 • 10 vibrationsindstillinger.
 • Fungerer både som massageapparat og klitoris vibrator.
 • Fungerer perfekt både alene og med partner.
 • Genopladelig.
 • Vandtæt.
 • Bøjelig vibratorhoved til perfekt ergonomi.

Ulemper

 • Testens dyreste (299 kr.)
 • En anelse større end de andre små vibratorer i testen, derfor måske lidt mindre anvendelig til håndtasken og på farten.

Som testens absolut dyreste, men stadig billig, mini vibrator har vi også testens topscorer. Sinful Petite Mini Magic Wand er en smule større end de øvrige testede mini vibratorer men sejrer virkelig hvad angår kvalitet og funktionalitet. Med denne (mini) vibrator får du en virkelig lækker vibrator med hele 10 forskellige vibrationsindstillinger. Derudover så er den vandtæt. Har mulighed for USB opladning samt kan bruges både som massageapparat og klitoris vibrator

Produktet i test

Straks vi fik denne Mini Magic Wand i hænderne kunne vi mærke, hvorfor den lige er en anelse dyrere end de andre i testen. Mini vibratoren fra Sinful emmer af kvalitet, lækkerhed og sex. Materialet af silikone føles enormt lækkert og indbyder til fræk leg i timevis. Det smarte ved denne vibrator er netop at den faktisk fungerer både til pirrende massage af din selv eller din partner men naturligvis også som en ekstremt kraftfuld og effekt klitoris vibrator med tæt på garanti for lyn orgasmer igen og igen.

Vi var lidt skeptiske over om den nu også ville fungerer til pirrende massager, men dette blev hurtigt gjort til skamme. Du kan naturligvis vælge at sprænge denne del over og gå direkte efter ’guldet’, men vi udfordrer jer til at bruge 5-10 minutter til at pirre hinanden med frække vibrationer over hele kroppen inden sex. Dét vil i ikke fortryde!

bedste Små vibratorer

Anbefalet til

Vi kan virkelig anbefale denne bedste mini vibrator fra Sinful til alle par og kvinder alene. Hvad angår små vibratorer ligger denne micro vibrator i den absolutte top ift. funktioner og kvalitet og henvender sig måske til de kvinder eller par der har en smule øvelse eller erfaring med mere simple og ’billige’ produkter og som trænger til at tage næste step mod endnu dybere orgasmer.

Opsummering

Sinfuls Petite Mini Magic Wand er testens dyreste men samtidig også lækreste og mest avancerede mini vibrator. Den koster 299 kr., hvilket jo stadig er enormt billigt for en kraftfuld og effektiv lille vibrator der både kan give lækre massager og endeløse orgasmer og så er den tilmed genopladelig og vandtæt.


Opsummering

Det har været enormt sjovt og spændende at teste disse 4 forskellige mini vibratorer. Fælles for dem alle er at for os har der ingen dårlige oplevelser været, tværtimod. Orgasmerne har nærmest stået i kø og det til næsten latterligt lave priser. De har hver især haft deres små forcer og små begrænsninger, men denne lille verden af små vibratorer har virkelig åbnet vores øjne for et nemt og lækkert ekstra krydderi i par-sengen men også til alene leg.

Det er virkelig smart at størrelsen ikke betyder at der er gået på kompromis på funktion eller effekt og vi vil helt sikkert benytte mini vibratorerne sammen og alene fremadrettet og mon ikke også en eller flere af dem vil snige sig med på fremtidige ferier, weekendture o.l. i håndtasken eller kufferten.

Testens vinder blev Sinfuls Petite Mini Magic Wand der måske er testens dyreste mini vibrator, men til gengæld også testens lækreste og mest effektive mini vibrator. Prisforskellen ned til de øvrige mini vibratorer opvejes mere end rigeligt når man får den i hænderne og tager den i brug. Sinfuls Petite Mini Magic Wand har bare lige det ekstra lækkerhed der skal til og er tilmed genopladelig og vandtæt. 

bedste mini vibrator

Generelt om Mini vibratorer

Det er næppe en tilfældighed at mini vibratoren er en af de allermest populære stykker sexlegetøj til par og kvinder på markedet lige nu. Mini vibratoren kommer i alskinds former og farver og med forskellige funktioner, men er som navnet måske antyder, en mindre vibrator. Mindre betyder dog i denne sammenhæng bestemt ikke mindre nydelse eller at der mangler saft og kraft bag vibrationerne.

Mange af mini vibratorerne på markedet er tæt på ligeså kraftige som en almindelig størrelse vibrator. Det smarte ved en lille vibrator er, at de ofte kan fås til relativt få penge og grundet størrelsen er nemme at tage med i håndtasten eller med på små og store rejser.

Skal der leges alene er det altså næppe til at komme uden om en mini vibrator, men det er bestemt også værd at nævne at mini vibratorer ofte fungerer ligeså godt til par både som forspil men måske især også under samleje, da det er nemt og bekvemt at håndtere den lille kraftfulde mini vibrator under samlejet. Der findes i alt fire typer af små vibratorer: G-punkts vibrator, klitorisvibrator, fingervibrator og dildovibrator.

Afsluttende kommentar

Vi håber, at dette indlæg har været medskyldig i, at du har fundet lige netop den micro vibrator / mini vibrator / lille vibrator, som du ønsker. Det skal hvertfald siges, at uanfægtet hvilken af ovenstående du vælger. Så vil du ikke blive skuffet.

Vi er meget interesseret i, at høre om du har nogle erfaringer med små vibratorer. Så hvis det er tilfældet, må du meget gerne skrive dem herunder.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here