Normalt siger man, at viden er magt, men viden kan også være nydelse, fornøjelse, behag… i hvert fald når man snakker om klitorisorgasmer.

Der er mange forskellige måder at opnå orgasme på, og der er ingen generel opskrift. Alle er forskellige og foretrækker noget forskelligt. Men hvis du er nysgerrig på klitorisorgasmer, og du gerne vil opnå lækker og pirrende nydelse ved at stimulere klitoris, så er her en lille guide til, hvordan det kan lykkes.

Vi har længere nede i indlægget anbefalet nogle lækre kvalitetsprodukter, hvis du gerne vil tage din klitorisorgasme til næste niveau.

Hvad er en klitorisorgasme?
Klitoris er faktisk et stort nydelsesorgan i kvindens underliv – meget større end man skulle tro. Den synlige del af klitoris er dog kun den lille forhøjning, der sidder i toppen, hvor skamlæberne mødes. Der sidder tusindvis af nerveender i og omkring klitoris, som føles helt fantastisk at få stimuleret. Ved at stimulere klitoris, kan man opnå en intens orgasme – klitorisorgasmen.

 


 

Hvordan opnår man en klitorisorgasme?

Klitoris ikke blot er den lille “knap” i toppen af kønsorganerne, men det faktisk er et stort nydelsesorgan, der breder sig i hele kvindens underliv. Alle er forskellige, og det handler lige så meget om, hvad ens personlige præferencer er, når man rører ved sig selv.

Hvis vi dog tager udgangspunkt i den lille “knap” som værende den, man stimulerer for at opnå en klitorisorgasme, så er det lidt mere lige til. Følg disse trin for at komme godt i gang med stimulering af klitoris.

klitoris

1. Gør det et sted, du er komfortabel

Hvis du skal stimulere klitoris, så er det en god idé at skabe en afslappet stemning omkring dig. Gør det et sted, hvor du ikke pludselig bliver afbrudt eller forstyrret. Rør gerne dig selv andre steder og stimuler dine krops erogene zoner. Hvis du er sammen med en partner, så sørg for at komme i den rette stemning med et lækkert forspil og udforsk hinandens kroppe.

2. Udforsk området omkring klitoris

Bevæg hånden ned mod klitoris. Nus dig selv på inderlårene, kærtegn skamlæberne og nyd, hvordan du roligt bevæger hånden rundt om området ved klitoris. Du kan også lade din partner kærtegne og udforske området omkring. Når du føler dig komfortabel og afslappet, kan du gå videre til direkte stimulation af klitoris.

3. Stimulation af klitoris

Bevæg hånden mellem skamlæberne og stimuler klitoris. Det er sagt meget simpelt, men folk kvinder har forskellige præferencer, når det kommer til stimulation. Nogen kan lide at stimulere hurtigt og direkte, andre foretrækker en mere let berøring. En god start er dog med let berøring at køre fingrene rundt i cirkler, eller roligt frem og tilbage.

Brug med fordel glidecreme, hvis du føler, området er lidt tørt. Det giver en afslappende og våd fornemmelse.

Leg med fingrene omkring klitoris og find ud af, hvad du foretrækker. Og tag din tid! Giv dig selv lov til at udforske din egen krop, og hvad du kan lide. Hold pauser hvis du har brug for det. Hvis du gør det med en partner, så kommuniker med vedkommende. Det er din krop, og kun du kan mærke, hvad der er rigtigt og forkert.

4. Teknikken

Når du har fundet ud af teknikken ved at stimulere klitoris, kan du med fordel eksperimentere med hastighed, hvor meget der presses på klitoris og evt. lade din partner stimulere dig med tungen.

Husk at klitoris er enormt følsom. Du kan derfor opleve ubehag, hvis du stimulerer klitoris for længe eller for hårdt af gangen. Det er helt normalt. Oplever du dog ubehag, så tag en pause. Det skal være rart og lækkert, ikke ukomfortabelt.

Hvis du stadig føler dig på bar bund eller mangler mere inspiration, så se denne lette videoguide.

5. Stimulation med sexlegetøj

Når du føler dig komfortabel omkring stimulation af din klitoris, kan du tilføje lækkert sexlegetøj til legen. Vi har her anbefalet forskellige typer sexlegetøj, men alle med det samme formål: at give dig den bedste orgasme-oplevelse.

Brug aldrig silikonebaseret glidecreme til sexlegetøj af silikone. Vandbaseret anbefales til dette.

 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

 

 • Lydsvag
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • 12 intensiteter
 • Sugehoveder medfølger
 • Vandtæt
 • Simpelt og ergonomisk design
 • Autopilot-indstilling
 • 4 timers leg på en opladning
Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

___

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

 • Prisvindende produkt
 • Vandtæt og lydsvag
 • Nem at holde rundt om
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • 11 intensiteter
 • Lav pris
 • Brugervenlig
Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

___

 

We-Vibe Tango Klitoris Vibrator

We-Vibe Tango Klitoris Vibrator

 • Lydsvag
 • Vandtæt
 • Genopladeligt batteri
 • 8 forskellige vibrationstilstande
 • Simpelt, diskret design
 • Nem betjening
 • Lækkert, glat materiale

 

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Kommunikation er alt!

Hvis du lader din partner stimulere din klitoris, så husk kommunikationen. Fortæl hvad der er rart, og hvad der ikke føles godt, og guide vedkommende undervejs. Din partner kan ikke mærke, hvordan det føles på din krop, og for jeres begges skyld er det derfor vigtigt, at du gør din partner opmærksom på tingene. Og det er DIN krop.

Hvis du som partner stimulerer en kvindes klitoris, så er det derfor altid vigtigt, at du er forsigtig. Alle kvindes klitoris er forskellige.

Nogle kvinder kan lide at have du stimulerer dem lige på og hårdt, og stimulerer den frem og tilbage. Andre igen kan ikke lide, at deres klit bliver berørt direkte, og vil hellere have at man stimulerer området omkring klitoris. Det er derfor også vigtigt for dig at spørge undervejs. Bare fordi det virkede for den ene, virker det nødvendigvis ikke for den anden.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here