Klitoris Orgasme – Sådan får du en

1936

Når det kommer til kvindens “lommeraket”, er klitoris ofte den vigtigste lyserøde del af dem alle.

Om de indrømmer det eller ej, da du var i gymnasiet onanerede pigerne lige så meget som du selv gjorde. Og hvad der fik dem til at tænde mest var legen med deres kilder. Lokaliserede i en lille lomme af hud lidt over hendes skede. Kilderen er hvad der gør at et flertal piger viser det hvide i øjnene.

Dette betyder ikke de kan ikke kan lide at blive penetreret med vaginal stimulation. Det kan de! Dette betyder heller ikke at de ikke kan få orgasme med stimulation at vagina. Det kan de!

Det betyder bare at det er meget nemmere for dem at få orgasme med stimulation at klitoris, end det er på nogen anden made. Hvis du ikke har nemt ved det, kan en løsning være en orgasme gel.

Vi har her listet nogle produkter, som du med sikkerhed vil få en klitorisorgasme med.

BEDSTE PRODUKTER TIL AT FÅ EN KLITORIS ORGASME

Womanizer premium klitorisorgasme
 • Orgasmegaranti
 • Fåes i farverne: Hvid, sort og rød
 • Patenteret teknologi
 • Vandtæt & Lydsvag
sinful opladelig magic wand vibrator
 • 365 dages returret
 • Genopladelig
 • Testvindende produkt
 • Fåes i lyserød, rød og sort
satisfyer klitoris stimulation
 • Billigt produkt
 • Prisvindende produkt
 • Bruger AAA+ batterier
 • Vandtæt & Lydsvag

 

Video guides:

 

Få ram på klitoris

Klitoris har tusinder og atter tusinder af følsomme nerver der ender ude i sig. Faktisk, selvom den er lille, har den lige så mange om end flere følsomme nerver end hele din penis til sammen.

Tænk hvordan det må føles når du rammer den på den helt rigtige måde.

Men, på grund af at klitten har så mange følsomme nerver i sig. Kan den hvis du rammer den forkert give kvinden mange smerter. Hiver, giver små slag eller leger med hende klitoris på en forkert måde. Er ikke anderledes end hvis hun sparkede dig i kuglerne og tænk på hvordan det føles

Det er derfor altid vigtigt at du er forsigtig. Alle klitter er forskellige som vi er forskellige.

Nogle kvinder kan lide at have du leger med dem lige på og hårdt, og stimulere den frem og tilbage. Andre igen kan ikke lide at deres klit bliver berørt direkte, og vil hellere have at man stimulere omkring området omkring klitten og på siderne.

Om det enten er den ene eller den anden måde. Betyder det intet hvis du ikke kan finde det rigtige sted! Det er altid en god ting at du ikke har brug for et landkort for at finde vej.

Som en start til at finde hendes klitoris, er det altid en god ide at dyrke oralsex. Lad tungen køre omkring kanterne af hendes vagina indtil hun er lidt våd. Begynd herefter langsomt at rykke højere op.

Du burde derefter snart kunne se en lille lyserød knop. Rør den med din tunge og stønner hun har du ramt jackpot.

Vi vil tale om hvad man ellers kan gøre med kilderen engang i et senere kapitel lige. Lige nu skal du ud på en vigtig opdagelse, vi ønsker dig en god rejse.

Afsluttende kommentar

Vi håber ud med ovenstående komplette guide, tør forsøge dig ud i at give eller få en klitorisorgasme. Det er nemlig en af de absolut bedste orgasmer, som en kvinde kan få. Så derfor skal der ikke være tvivl omkring, at det bestemt er noget som vi her på redaktionen kan anbefale.

Det kan som nævnt i indlægget klare ved både, at bruge hænderne og munden. Men hvorfor ikke købe noget billigt udstyr, hvor der er orgasmegaranti. Og du dermed bruger noget udstyr, som er planlagt til netop at stimulere dig.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here