Latex nederdel og kjole – Her er de frækkeste

323

Forestil dig lige det her: En latex kjole eller en latex nederdel, en latex bh, et par selvsiddende strømper og et par høje stiletter… Så er outfittet til en fræk, forførende og kinky aften vidst lige i skabet. Der er ingen tvivl om, hvorfor latex tøj er så populært. For det skinnende, frække, og stramtsiddende tøj overlader noget til fantasien, og så er det alligevel afslørende. Uanset om du skal til en fræk fest, skal overraske din partner eller en tur i en swingerklub, så finder du det frækkeste og mest forførende tøj i latex.

Og når du føler dig fræk og sexet, så udstråler du det også, og det kan alle og enhver se. Lad dig inspirere af de her 9 forskellige stykker latex tøj, som vi har testet her. Vi er selv to kvinder i midt 30’erne og 40’erne i meget forskellig størrelse. Vi har prøvet tøjet og haft det i hænderne, og vil her give vores anmeldelse af det tøj, som vi personligt var mest vilde med. Vi håber, at I vil læse med, for det har virkelig været sjovt at lave denne anmeldelse.

Testvinder – Late X Kort Latex Kjole

Vi starter ud med denne virkelig frække sag, Late X Kort Latex Kjole. Den er i et enkelt og meget stramt design, hvilket virkelig appellerede til os begge. Måden som den smyger sig omkring kroppen og fremhæver alle formerne (både dem man er glade for, men også de andre), får én til at udstråle sex. Vi ville helt klart begge bruge denne til en fræk kinky fest. Latex materialet er jo 100% naturskabt, hvilket også gør, at alle kan bruge den uanset hvilken overbevisning man har i forhold til dyrevelfærd. Det er nu ikke det, der gjorde udslaget for os, men for andre gør det måske.

Det er en kort Latex kjole, der virkelig viser benene. Uanset om du har korte eller lange stænger, så bliver de virkelig flot fremhævet. Hopper du samtidig i et par stiletter, så vil dit outfit helt sikkert tage kegler. Vi havde den også med hjemme, og det gav virkelig bonus, da vi viste den til vores mænd. De var helt vilde af begejstring. Men det skulle naturligvis ikke være for let, så de fik ikke lov til at flå den af med det samme.

Dominer din partner med frækt latex tøj

Hvis der er noget som en fræk latex nederdel eller kjole ligger op til, så er det jo frække dominanslege. Og det blev der i høj grad gjort brug af. Vores mænd fik lov til at underkaste sig, for at tilfredsstille vores behov, før de fik lov til bare at røre. Det var så pirrende og helt sikkert en leg, som vi også synes, at I skulle prøve at praktisere hjemme hos jer.

Ellers er der ikke så meget at sige om denne kjole, da den jo er meget simpel i snittet. Der findes en størrelsesguide, som passer meget godt. Uanset om du er en lille eller lidt større kvinde (eller mand, hvis du holder af at tage frækt latex tøj på), så skal den jo sidde til.

Nåå, jo forresten, så er det her altså vores absolutte testvinder. Den er bare mega fræk og sidder perfekt. Den er alsidig, da man kan bruge den i mange forskellige sammenhænge og i forskellige lege og situationer. Den er helt sikkert et vanvittig godt køb.

Tjek prisen her

 

 

Mest Solgte – Late X Latex Mini Kjole med Ærmer

Den næste kjole som vi har prøvet, er denne Late X Latex Mini Kjole med Ærmer. Det er den bedst sælgende latex kjole, så den måtte vi naturligvis også have fingrene i. Og wow! Den er bare så ultra fræk. Den skinner virkelig flot, den smyger sig om kroppen og så udstråler den jo bare sex.

En af de detaljer som vi var særligt vilde med, er udskæringen ved brystet. Det viser lidt af brystet, men alligevel er det en fræk kjole, der helt sikkert overlader noget til fantasien. Vi kan begge godt lide de simple kjoler, men derfor må der gerne være gjort lidt ekstra også. Og det er der helt sikkert med denne latex kjole. Derudover så har denne kjole ærmer. Nu ved vi ikke med jer, men personligt kan vi godt lide at skjule vores arme en gang imellem. Her er denne kjole jo også helt perfekt.

Tag den på i swingerklubben

Der er hvert fald god grund til, at denne smukke og frække latex kjole, er den mest solgte. Den kan bruges til både en kinky fest, men vi kunne også forestille os at tage den på til en bestemt anledning i swingerklubben. Og forestil jer lige engang, hvordan både kvinder og mænd ville vende sig om efter dig, hvis du kom i denne frække latex sag. Spice den op med et par høje hæle og eventuelt et par selvsiddende strømper.

Bagsiden af kjolen er lige så lækker som forsiden. Den er lukket med en lang lynlås hvilket betyder, at du skal have hjælp til at få den af. Selvom I leger dominanslege, så skal du alligevel have hjælp af partneren til at få den af – eller partneren skal have lov af sin herskerinde til at måtte tage den af hende.

Tjek prisen her

 

 

Den Billige – Late X Latex Nederdel

Denne Late X Latex Nederdel er simpelthen også bare så fræk. Den ligger i den absolut billig ende, og derfor kan alle være med. Har du ikke udforsket latex tøj eller SM eller BDSM, så kan vi anbefale, at du starter ud med en latex nederdel. Du vil helt sikkert hurtigt få lyst til at investere i mere, når du finder ud af, hvor frækt det er.

Nederdelen er meget enkel i sit design, og kan derfor styles på mange forskellige måder. Skal du til en fest, kan du helt sikkert tage denne latex nederdel på sammen med en smuk og fræk overdel. Skal du overraske din partner, så er denne nederdel også oplagt. Sæt den igen sammen en smuk blonde bh og lad ham se, men ikke røre. Han eller hun vil helt sikkert ikke kunne få øjnene af dig.

Tjek prisen her

 

 

Bedste Ekspert Anmeldelser – Late X Lang Latex Kjole

Late X Lang Latex Kjole
Late X Lang Latex Kjole

Tjek prisen her

Det er med god grund, at denne enormt frække og sexede dominatrix latex kjole har fået så mange gode anmeldelser fra flere steder. Det er den ultimative kjole, for dig der går selvsikkert ind i ethvert rum og bare ”ejer” det.

Late X Lang Latex Kjole er en gulvlang kjole med mange flotte detaljer. Den har en kort turtleneck, hvilket fremhæver skuldre og hals. Den er lavet i et meget stramt design hvilket betyder, at den smyger sig om din krop og fremhæver din smukke figur. Den har 3/4 ærmer, hvilket gør den elegant samtidig med, at den udstråler magt og sex. På ryggen er den helt lukket med en lang lynlås, hvilket er en virkelig flot detalje. Den er fremstillet i lækker og blank 100% naturlatex.

Kjolen er til den selvsikre kvinde. Selvom det kan lyde skørt, så skal der meget selvtillid til at tage en så tildækkende og alligevel fræk latex kjole på, når det kan være ”lettere” at iføre sig en kort meget afslørende kjole.

Den fødte dominatrix eller herskerinde

Den gulvlange latex kjole er helt sikkert til dig, der ønsker at dominere din partner. Du er den fødte dominatrix og nyder, at se din partner underdanig. Vi er selv kvinder, der holder meget af at udøve både SM og BDSM, som flere undersøgelser viser, skulle give et sundere mentalt helbred. Vi får lov til at udfolde og udtrykke os, hvilket det frække latex tøj helt sikkert er med til.

Tjek prisen her

 

 

Til Nybegynderen – Noir Handmade Wetlook – Kjole Med Stor Krave

Den her virkelig frække og forførende kjole er oplagt til dig, der ikke har gjort sig så mange erfaringer indenfor latex kjoler eller latex nederdele endnu. Noir Handmade Wetlook – Kjole medStor Krave er lavet i et frækt latex wetlook design og har mesh stof i siderne. Kombinationen af de to typer af stof, giver et lækkert og frækt look. Kjolen kan både bruges til en fræk fest, en udklædningsfest eller til en fræk aften hjemme i dobbeltsengen.

Der er en lynlås foran, som du kan lyne op og ned efter behov. Den har en stor udskæring, så din barm virkelig får lov til at komme frem. En anden virkelig sjov og fræk gimmick, så har kjolen også en stor aftagelig krave. Den kan bruges efter behov, men selv synes vi, at den er virelig sjov og sætter virkelig prikken over I’et i forhold til at cementere, at man er en ægte herskerinde.

Tjek prisen her

 

 

Til den Erfarne – Noir Handmade Lang Kjole

Her er endnu en kjole, som vi begge var helt vilde med. Den utrolig smukke, frække og forførende Noir Handmade Lang Kjole er ”to die for”. Det ligner ved første øjekast en blondebluse, der er sat sammen med en latex nederdel, men der er tale om en latex kjole. Vi er helt sikre på, at enhver kvinde ville se smuk, lækker og fræk ud i denne fantastiske kjole.

Overdelen af denne latex kjole er en blondebluse med lange ærmer og en lille turtleneck. Den er som udgangspunkt gennemsigtig. Om du vil have nogen inden under eller ej, er naturligvis op til dig. Er du glad for dine bryster, så ser den helt klart flottest ud uden nogen bh eller andet. Underdelen eller det der ligner en latex nederdel, er lavet i et wetlook design. Det er skinnende og smyger sig om dine hofter.

Tjek prisen her

 

 

Den Frække – Noir Handmade Skørt 

Den næste latex nederdel som vi har prøvet, er denne ultra frække sag, Noir Handmade Skørt. Den er lavet i et peplum design og en kortere fortil end bagtil. Det fremhæver din figur og dine flotte former. Der er flæser rundt i kanten, og den er lavet i et lækkert wetlook design.  Men det absolut frækkeste ved denne latex nederdel er helt sikkert udskæringen med bindebånd, hvor der er et lille kig til lår og underliv.

Er du ekstra vovet kan du lade være med at tage trusser på, og dermed kan du lade dine tilskuere få et frækt kig ind. En nederdel som denne er nok mest til de helt frække og kinky fester. Den skriger sex, og din partner vil helt sikkert elske at se dig i den.

Tjek prisen her

 

 

Nyhed – Noir Handmade Ruler – Nederdel

Denne latex nederdel er en nyhed, og vi må være ærlige at sige, at vi er helt vilde med den. Den er super flot, og kan i høj grad både bruges til hverdag og fest. Noir Handmade Ruler – Nederdel er en kort latex nederdel i et skinnende wetlook. Den har en virkelig flot detalje, nemlig en lang lynlås, der sidder på tværs af hele nederdelen. Det giver din latex nederdel et ekstra pift.

Vi mener helt oprigtigt, at du sagtens kan bruge denne latex nederdel til almindelig brug. Det er klart, at det også er frækt med en gennemsigtig blondbluse eller bh sammen med i dobbeltsengen. Men sæt den sammen med en almindelig bluse eller t-shirt og du har en nederdel, som du kan tage på arbejde eller i skole i.

Tjek prisen her

 

 

Populær i udlandet – Noir Handmade Wetlook – Kjole Med Halterneck

Den sidste kjole som vi har prøvet, er også en virkelig fræk sag. Det er Noir Handmade Wetlook – Kjole Med Halterneck. Den er lavet i et lækkert skinnende wetlook latex materiale. Og selve overdelen eller halternecken er lavet i mesh – altså gennemsigtigt stof. Det betyder, at du kan bruge den uden noget inden under og vise dine smukke bryster. Men du kan også bruge den med en halterneck bh, og dermed kan du måske bruge den i flere sammenhænge.

Kjolen er designet, så den fremhæver din talje som en form for corsage. Selve det nederste af latexkjolen er løs, hvilket bare fremhæver din lille talje endnu mere. Med en kjole som denne får du en latex kjole, hvor du vil ligne en international stjerne.

Skal du bruge en latex kjole til en fræk date, så undlad at tage trusser på. Lad din partner vide, at du er bundløs og se ham eller hende savle.

Tjek prisen her

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here