Vi har i samarbejde med en produkttester lavet dette indlæg omkring de bedste glidecreme. Vi har testet et hav af forskellige typer glidecreme. For hver kategori har vi så kåret den bedste glidecreme. På den måde kan du ud fra resultaterne vælge den bedste glidecreme til dit formål.

Med andre ord finder du her information omkring diverse typer af glidecremer på markedet, samt hvordan de bedst muligt kan anvendes.

Du kan også læse denne guide til at vælge den rigtige glidecreme.

Herunder kan du læse mere om hver TESTVINDER indenfor kategorierne:

Oversigt:Seivindereniher
Bedste SilikoneSe produkt
Bedste VandbaseretSe produkt
Bedste ØkologiskSe produkt
Bedste PirrendeSe produkt
Bedste med smagSe produkt

 

Er du interesseret i glidecreme til bestemte formål? Så findes de her:


SILIKONEBASERET GLIDECREME – Sliquid Naturals Silver 125 ml

Silikonebaseret glidecreme

TJEK PRISEN HER

Jeg har prøvet en der hedder ”Vegan silikonebaseret Sliquid Naturals Silver”.

Den er rigtig lækker både til det intime samt massage. Den føles rigtig lækker på huden, og fugter godt. samt er den dejlig neutral i sin duft, hvilket jeg fortrækker! Og ja den er vegansk hvilket jeg bare syntes er super dejligt. Man også kan finde produkter der tager hensyn til det behov!

Silikonebaseret glidecreme fra mærket Sliquid er super lækker. Den lever virkelig op til alle forventninger. Den føles lækker og blød. Så har den været yderst god at bruge på min kæreste. Han har været noget overrasket over, hvor lækker den var. Den er neutral i sin duft, og der skal ikke bruges særlig meget for, at man er godt kørende! Den er super lækker, og helt klart en af mine favoritter blandt alle!

Jeg elsker generelt at bruge den da en silikonebaseret glidecreme kan holde virkelig længe. Den kan anvendes til næsten alt sex inspireret (dog uden der er sexlegetøj involveret). Det gør den super lækker og rigtig fræk at bruge. Min kæreste og jeg har haft mange sjove timer med denne!

Når alt det her er sagt, vil jeg til en hver tid anbefale silikone baseret glidecreme, da jeg syntes de er så lækre i brug! Men man skal stadig huske på at de ikke er egnet til brug af sexlegetøjet!! Da de kan gøre skade på det.

Samt er det også værd at sige, at man kan finde bedøvende glidecreme der kan mindste ubehag under analsex. Det gør at penetrationen ikke vil føles så ubehagelig. En spændende bedøvende glidecreme finder du her.

Læs mere

 


VANDBASERET GLIDECREME – Joydivision Aquaglide 1000 ml

vandbaseret glidecreme

TJEK PRISEN HER

Vandbaseret Joydivision Aqua glide Glidecreme. Denne vandbaseret glidecreme er en jeg ville kalde for en ”standard” til at have derhjemme. Den er god og gør arbejdet som den skal. Vi har særligt brugt denne sammen med legetøj da den ikke skader sexlegetøjet.

Denne vandbaseret glidcreme kan fåes op til 1 liter. Derfor vil denne vandbaseret glidecreme være billig. Nok af samme grund er den blevet en af de mest populære ret hurtigt.

Den har vundet adskillige priser. Dette er i øvrigt noget vi sjældent ser. Altså, at en vandbaseret glidecreme er billig, og samtidig vinder priser! Så hvis du ønsker noget nærmest den bedste vandbaseret glidecreme. Denne vanbaserede glidecreme er ifølge vores glidecreme test helt perfekt da den kan bruges til alle formål.

Læs mere

 


ØKOLOGISK (TESTVINDER) – Sliquid Soul Kokos Moisturiser 60 ml.

Økologisk glidecreme

TJEK PRISEN HER

Min favorit i blandt de økologiske produkter jeg fik hjem. Er den oliebaseret Sliquid Soul Kokos Moisturiser, som er en kokos moisturiser og glidecreme. Den kan bruges til massage samt til samleje og solo leg, super lækker glidecreme. Jeg og min kæreste har brugt denne her til intime massage, hvilket bare var super frækt og pirrende!

Økologisk glidecreme er først for alvor kommet ind på det danske marked i de sidste par år. Årsagen til dette har været, at det kan være utroligt svært at producere disse. Dette er dog lykkedes, hvilket danskerne er glade for. En økologisk glidecreme kan have mange fordele. Denne har de klare fordele, at den er fremstillet i organiske materialer. Så skulle du have allergi eller haft dårlige oplevelse grundet irritation. Så vil en økologisk glidecreme være løsningen.

Læs mere

 


ØKOLOGISK – Kaerlig Økologisk Glidecreme 200 ml.

kaerlig økologisk

TJEK PRISEN HER

Jeg har testet ”Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 200 ml” hvilket er en svanemærket vandbaseret økologisk glidecreme. Den er ph-neutral, og har en ekstra ordinær gode glideevne – hvilket kan være ret frækt. Den er fremstillet i Danmark og har en neutral smag/duft, som derfor ikke sætter sig i dyne/lagen/tøj mv. Hertil er produktet ideelt til anvendelse med sexlegetøj!

Denne økologiske glidecreme fra Sliquid organix sensations er en sand fornøjelse. Den giver virkelig en nydelse, som jeg var meget tilfreds med. Ikke nok med, at denne økologiske glidecreme var funktionsdygtig. Så kom den også i en fantastisk flot indpakning. Yderliger er der at tilføje, at den også kunne købes til en fornuftig pris.

Læs mere

 

Alternative økologisk glidecremer

Nogle alternative økologiske glidecreme har vi listet nedenstående. De fungerer ligeledes rigtig godt – du kan læse meget mere om dem ved at følge vores links.

JO Organic

Jo økologisk glidecreme

En anden økologisk mulighed er JO Organic glidecremen med smag. Her har vi at gøre med en vandbaseret glidecreme. Den jeg fik hjem, var med smagen jordbær. Det er en tynd glidecreme, og duften er meget gennemtrængende. Den er helt sikkert ideal til oralsex og sololeg med legetøj.

YES vandbaseret intimpleje 100 ml.

YES vandbaseret glidecreme

YES vandbaseret glidecreme, som denne model er også et økologisk produkt. Den er super lækker. Dog er det et produkt som er vandbaseret hvilket vil sige, at virkningen forsvinder hurtigere. Men jeg er personligt ret vild med denne!


PIRRENDE GLIDECREME – Sensuva Insane 125 ml. 

Pirrende glidecreme

TJEK PRISEN HER

Den Pirrende varmende Sensuva insaneglidecreme, har en rar varmende effekt og er rigtig god at bruge til selve samlejet, da den stimulere klitoris, på en vildt pirrende måde, hvis man gerne vil prøve en varmende effekt, er denne helt sikkert det rigtige valg! Min kæreste var dog ikke til denne!

Glidecremen er kølende og varmende på samme tid. Dette lyder måske underligt, men er faktisk realiteten. Den varmer både penis og vagina, og derfor vil i begge have en super følelse. Faktisk plejer det, at være så sjov pirrende en glidecreme. At vi hører, nogle får orgasmer som aldrig før. Det sætter bare kroppen igang.

Derfor skal jeg på det kraftigste anbefale denne. Det vil du aldrig fortryde! Hvis du skulle være nervøs for, om den måske er for pirrende en glidecreme til dig. Så skal du ikke være nervøs for at prøve. Det vil nemlig ikke på nogen som helst måde gøre ondt.

Læs mere

 


GLIDECREME MED SMAG – French Kiss 75 ml.

Glidecreme med smag

 

TJEK PRISEN HER

Derimod hvis man vil have noget med en lækker smag er Joydivision French Kiss Glidecreme super fræk, den er vandbaseret og lidt mere drøj i brug, i og med den er vandbaseret, skal der bruges lidt mere. Karmel smagen er meget kraftig, og smagen og duften er meget lækker, så hvis du er til smag, er denne fræk!

Joydivision French Kiss er med karamel smag, så hvis du er til smag, er disse produkter et oplagt valg for dig der ikke er til de naturlige smage og dufter.

Det giver hele oplevelsen en ekstra ting, når glidecremen er med smag. Det er der absolut ingen tvivl om. Jeg havde stor glæde af det, og synes stadigvæk om idéen. Jeg glæder mig meget til nogle af de andre glidecremer produceres med smag.

Læs mere

 


SILIKONEBASERET GLIDECREME – Pjur Woman 100 ml.

Pjur woman

TJEK PRISEN HER

Hvad du ikke må anvende sammen med den silikonebaseret: som sagt før egner den silkonebaseret glidecreme sig ikke til sexlegetøj, da det meste af sexlegetøj ikke kan tåle det, hvilket kan medføre at dit legetøj går i stykker, det samme gælder hvis du bruger kondom, så må du absolut IKKE bruge den silkonebaseret, da den kan gøre at kondomet går i stykker.

MEN hvis du skal bruge en silikonebaseret glidecreme så sørg for at der står på glidecremen at den er egnet til brug med kondom. Som fx den jeg har testet der hedder ”Pjur woman” den er både allergi testet samt kondomsikkert.

Hvordan du bruger den silikonebaseret glidecreme bedst muligt: på trods af at du ikke må bruge denne type glidecreme til sexlegetøj. Er der en masse andet guf du kan bruge den til hvor den egner sig super godt! I og med at det er denne type glidecreme, som egner sig bedst til almindelig sex uden kondomer vel og mærket!

Samt er den super god til handjobs (hvilket min kæreste er super taknemlig for) og hvis man er til analsex, vil denne her også være det perfekte match til jer som par! Denne form for glidecreme tørre langtfra, ligeså hurtigt ud som den vandbaseret og samtidig med det, klistrer den ikke og der skal knap bruges så meget for at fuldfører missionen!

Læs mere

 


SILIKONEBASERET – Silk Silikonebaseret 

Sinful silikonebaseret glidecreme

TJEK PRISEN HER

Og den jeg testede fra Sinful der hedder ”Sinful silk silikonebaseret glidecreme” vil jeg helt klart anbefale med det varmeste den kan bruges til analsex. Den kan også bruges til massage og stort set alle sexstillinger som hjertet og kroppen kan begære! Som jeg måske allerede har skrevet er silikonebaseret glidecreme en af mine favoritter og en af de mest populære typer glidecreme.

Det hele gik bare meget bedre med denne model. En ting der er hver at bemærke er selvfølgelig, at det er en model fremstillet af sinful. Derfor får du altså et produkt, som er lavet af forhandleren. Hvilket min partner og jeg så som en klar fordel. Eftersom de har mange års erfaring med sexlegetøj og for den sags skyld glidecremer.

Denne silikone baseret glidecreme er perfekt til sensuel massage. Du vil derfor ikke opleve, at den tørre ud, som mange billige glidecremer typisk gør. Det er ikke tilfældet med denne fantastiske model fra Sinful.

Læs mere

 


Sådan bruges det sikkert

Glidecremer findes i et hav af forskelligheder:

  1. økologiske
  2. vandbaseret
  3. silikonebaseret
  4. med smag
  5. med varme og kulde fornemmelser.

Det er også nogle der fungerer bedøvende, hvilket er super godt hvis man er nervøs for analsex!

Der er et stort udvalg, hvor du har muligheden for at finde den som præcis passer til dig eller jer som par!

Men du skal huske at være opmærksom på at bruge det rigtigt.

Især når du overvejer at bruge glidecreme i forbindelse med sex med sexlegetøj.

Du kan se reglerne forsimplet på denne lille grafik.

glidecreme regler

 

 

Forskellige typer:

Glidecremer med smag

De egner sig super godt til oral sex, hvis du er en af de mange som ikke altid er glad for kroppens naturligsaft. Så er det jo fantastisk at man kan give det lidt smag!

Jeg har testet den der hedder JO Organic glidecremen med jordbær smag. Og jeg vil sige at hvis du er glad for smagen og duften af gennemtrængende jordbær er det et godt produkt. Men du skal vide at smagen ikke er helt jordbæragtig men derimod mere hen af slikagtig, men duften er der. Denne glidecreme kan være god til blowjobs!

Læs mere om glidecremer med smag her

 

Økologiske glidecremer

JA! Det er super fantastisk at vi nu kan vælge økologiske glide creme, hvis du går ind for økologiske madvare, er dette et super valg. Det er rart at have samleje og kunne dyrke sex velviden om smørelsen er økologisk og med sikekrhed fri for parabener! Det er de fleste andre dog også. Samt at hvis du er overfølsom, er det et super godt valg for netop dig.

Læs mere om økologiske glidecremer her

 

Vandbaseret glidecreme

Vandbaseret glidecreme er den mest standart glidecreme at have liggende i skuffen derhjemme, dog kan man sige at den fordamper hurtigt under anvendelse, samt skal der bruges noget mere for at opnå et super frækt og lækkert resultat! Samt kan den vandbaseret virke klistret i brug. Det er en type glidecreme som kan være dejlig skånsom mod huden.

Denne type glidecreme egner sig bedst til sex med kondom i og med det ikke gør kondomet skrøbeligt og samtidig med er den god mod dit sexlegetøj, da vand ikke nedbryder gummien!

Læs mere om vandbaseret glidecreme her 

 

Silikonebaseret glidecreme

Jeg har allerede forklaret en del om fordelene ved at bruge en silikonebaseret glidecreme. Så det er klart en glidecreme type jeg vil anbefale under samleje! Det har du formentligt allerede kunne læse af ovenstående. En silikonebaseret glidecreme kan holde virkelig længe sammenlignet med noget der er vandbaseret.

Det er værd at bemærke, at man ikke bør bruge silikonebaserede glidecremer med sexlegetøj. Det kommer jeg også ind på senere. Det samme gælder også med kondomer, som kan være lavet af silikone.

Læs mere om silikonebaseret glidecreme her

 

Oliebaseret glidecreme

Der findes også oliebaserede glidecreme. Dem har jeg ikke personligt testet. Men jeg hører meget godt fra dem der vælger at bruge en oliebaseret glidecreme. Du kan læse mere om de oliebaserede glidecremer i dette indlæg.

 

Hvad er det og hvorfor overhovedet bruge det?

At bruge glidecreme kan nogle gange kan være nødvendigt. Både mænd og kvinder danner den naturlig smørelse i form af skede sekret og præsperm i forbindelse med ophidselse. Nogen gang kan man komme ud for man ikke danner nok, samt hvis man bruger kondom, kan det hæmme den naturlig smørelse.

Glidecreme er super godt til brug ved sex og intimitet, analsex og handjobs på både kvinder og mænd. Hvis du er en af dem der dyrker analsex, er det virkelig vigtigt at bruge glidecremer fordi at endetarmen ikke danner den naturlig smørelse under sex, samtidig kan det være et smertefuldt projekt hvis man ikke gør brug af glidencreme, samtidig med mindsker glidecremen også risiko for ømhed og rifter. Når alt det er sagt kan glidecremer også være med til at bidrage til en større seksuel nydelse.

En god ting at have i minde! Er at kigge efter om pH værdien i glidecremen er hudneutral. Da både parfume og for høj pH værdi kan skabe en irritation i slimhinderne.

 

Graviditet:

Glidecreme kan være godt at bruge under sex når du er graviditeten.

Da de hormonelle betingelser i kroppen kan ændre sig.

Dette kan medføre at slimhinderne kan tørre ud og bliver sarte. De vand baseret produkter ville være at fortrække under graviditeten. For ikke at belaste pH værdien.

Da man godt kan være extra sart og overfølsom i forbindelse med graviditet.

 

Vigtig viden i forhold til brug med sexlegetøj!

Det anbefales at bruge vandbaseret glidecremer til sexlegetøj, da sexlegetøj oftest er lavet af et silikonebaseret materielle, i og med det er blødt og føles noget hen af hud. Hvis du bruger silikone baseret glidecreme til dit sexlegetøj, kan det blive beskadiget, ifølge af en kemisk reaktion.

OBS: husk at være opmærksom på hvis man bruger kondom, at man bruger glidecreme der ikke ødelægger kondomet! Her er det vigtigt at bruge de vandbaserede produkter, da de ikke gør skader på kondomet!

Jeg har haft en fornøjelse med at teste de produkter jeg har haft modtaget af Sinful.dk, jeg og min kæreste har haft mange sjove, dejlige og frække oplevelser med disse produkter. Jeg håber du bliver en anelse klogere på om hvilket valg du skal tage i forhold til netop den glidecreme du mener skal være en del af din samling derhjemme.

Har du nogle spørgsmål så kan du skrive til os på vores e mail: kontakt@eroti.dk

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here