Glidecreme test – Her er de 5 bedste

1168

Vi har i samarbejde med en produkttester lavet dette indlæg omkring glidecreme. Indlægget finder de bedste glidecreme og tester dem efterfølgende. På den måde er du sikker på hvilken glidecreme du skal købe.

Med andre ord finder du her information omkring diverse typer af smørelser på markedet, samt hvordan du bedst muligt kan anvende dem. Vores produkttester har været de forskellige typer igennem dvs:

Nr.NAVN:FORHANDLER
1Silikone GlidecremeTil Butik
2Vandbaseret GlidecremeTil Butik
3Økologisk GlidecremeTil Butik
4Pirrende GlidecremeTil Butik
5Glidecreme med smagTil Butik

 


 

SILIKONEBASERET GLIDECREME – Sliquid Naturals Silver 125 ml

Silikonebaseret glidecreme

 

TJEK PRISEN HER

Jeg har prøvet en der hedder ”Vegan silikonebaseret Sliquid Naturals Silver”.

Den er rigtig lækker både til det intime samt massage. Den føles rigtig lækker på huden, og fugter godt. samt er den dejlig neutral i sin duft, hvilket jeg fortrækker! Og ja den er vegansk hvilket jeg bare syntes er super dejligt. Man også kan finde produkter der tager hensyn til det behov!

Silikonebaseret glidecreme fra Sinful er super lækre. De lever virkelig op til deres ry. Den føles lækker og blød. Har været yderst god at bruge på min kæreste, som også var noget overrasket over hvor lækker den var. Den er neutral i sin duft, og der skal ikke bruges særlig meget, for at man er godt kørende! Denne her er super lækker, og helt klart en af mine favoritter!

Denne silikonebaseret glidecreme! Hvilket bare er mit absolut fortrukne produkt. Jeg elsker silikonebaseret glidecremer, super lækker, og rigtig fræk at bruge. Min kæreste og jeg har haft mange sjove timer med denne!

Når alt det her er sagt, vil jeg til en hver tid anbefale silikone baseret glidecreme, da jeg syntes de er så lækre i brug! Men man skal stadig huske på at de ikke er egnet til brug af sexlegetøjet!! Da de kan gøre skade på det.

Samt er det også værd at sige at man kan finde bedøvende glidecremer, hvis man har et ønske om det, i forhold til hvis at glidecremen skal bruges til anal sex, hvilket gør at penetrationen ikke vil føles så ubehagelig, da mange frygter det gør ondt, er dette også en mulighed at undersøge nærmere. En spændende bedøvende glidecreme finder du her.


VANDBASERET GLIDECREME – Joydivision Aquaglide 1000 ml

Aquaglide glidecreme vandbaseret

 

TJEK PRISEN HER

Vandbaseret Joydivision Aqua glide Glidecreme. Denne glidecreme er en jeg ville kalde for en ”standard” til at have derhjemme, den er god og gør arbejdet som den skal, har særligt brugt denne sammen med legetøj da den ikke skader sexlegetøjet.

Denne vandbaseret glidcreme fåes med 1 liter eller 1000 ml. Derfor vil denne vandbaseret glidecreme være billig, og netop derfor er den selvfølgelig blevet utroligt populær hurtigt.

Den har vundet adskillige priser. Dette er i øvrigt noget vi sjældent ser. Altså at vandbaseret glidecremer er billige og samtidige vinder priser. Så hvis du ønsker noget nærmest den bedste glidecreme, så er denne model ifølge vores glidcreme test perfekt.


ØKOLOGISK GLIDECREME (TESTVINDER) – Sliquid Soul Kokos Moisturiser 60 ml.

Økologisk glidecreme

TJEK PRISEN HER

Min favorit i blandt de økologiske produkter jeg fik hjem. Er den oliebaseret Sliquid Soul Kokos Moisturiser, som er en kokos moisturiser og glidecreme. Den kan bruges til massage samt til samleje og solo leg, super lækker glidecreme. Jeg og min kæreste har brugt denne her til intime massage, hvilket bare var super frækt og pirrende!

Økologisk glidecremer er først for alvor kommet ind på det danske marked i de sidste par år. Årsagen til dette har været, at det kan være utroligt svært at producere disse. Dette er dog lykkedes, hvilket danskerne er glade for. En økologisk glidecreme som denne har de klare fordele, at den er fremstillet i organiske materialer. Så skulle du have allergi eller haft dårlige oplevelse grundet irritation. Så vil en økologisk glidecreme som denne model være løsningen.


ØKOLOGISK GLIDECREME – Sliquid Organic Sensations 125 ml.

Sliquid organic glidecreme

TJEK PRISEN HER

Jeg har testet ”Sliquid organic sensations glidecreme”hvilket er en pirrende økologisk glidecreme. Den har en kølende effekt, hvilket kan være ret frækt, og intens. Den køler ikke lige med det samme, når man ligger og leger med den. Den kølende effekt kommer efterfølgende. Og vare ved et lille stykke tid. Men det er en super god, og lækker glidecreme samt den kølende effekt virker!

Denne økologiske glidecreme fra Sliquid organix sensations er en sand fornøjelse. Den giver virkelig en nydelse, som jeg var meget tilfreds med. Ikke nok med, at denne økologiske glidecreme var funktionsdygtig. Så kom den også i en fantastisk flot indpakning. Yderliger er der at tilføje, at den også kunne købes til en fornuftig pris.

Alternativ økologisk glidecreme

Nogle alternative økologiske glidecreme har vi listet nedenstående. De fungerer ligeledes rigtig godt – du kan læse meget mere om dem ved at følge vores links.

JO Organic Glidecreme

Jo økologisk glidecreme

En anden økologisk mulighed er JO Organic glidecremen med smag. Her har vi at gøre med en vandbaseret glidecreme. Den jeg fik hjem, var med smagen jordbær. Det er en tynd glidecreme, og duften er meget gennemtrængende. Den er helt sikkert ideal til oralsex og sololeg med legetøj.

YES vandbaseret intimpleje og glidecreme 100 ml.

YES vandbaseret glidecreme

YES vandbaseret glidecreme, som denne model er også et økologisk produkt. Den er super lækker. Dog er det et produkt som er vandbaseret hvilket vil sige, at virkningen forsvinder hurtigere. Men jeg er personligt ret vild med denne!


PIRRENDE GLIDECREME – Sensuva Insane 125 ml. 

Pirrende glidecreme

 

TJEK PRISEN HER

Den Pirrende varmende Sensuva insaneglidecreme, har en rar varmende effekt og er rigtig god at bruge til selve samlejet, da den stimulere klitoris, på en vildt pirrende måde, hvis man gerne vil prøve en varmende effekt, er denne helt sikkert det rigtige valg! Min kæreste var dog ikke til denne!

Glidecremen er kølende og varmende på samme tid. Dette lyder måske underligt, men er faktisk realiteten. Den varmer både penis og vagina, og derfor vil i begge have en super følelse. Faktisk plejer det, at være så sjov pirrende en glidecreme. At vi hører, nogle får orgasmer som aldrig før. Det sætter bare kroppen igang.

Derfor skal jeg på det kraftigste anbefale denne. Det vil du aldrig fortryde! Hvis du skulle være nervøs for, om den måske er for pirrende en glidecreme til dig. Så skal du ikke være nervøs for at prøve. Det vil nemlig ikke på nogen som helst måde gøre ondt.


GLIDECREME MED SMAG – French Kiss 75 ml.

Glidecreme med smag

 

TJEK PRISEN HER

Derimod hvis man vil have noget med en lækker smag er Joydivision French Kiss Glidecreme super fræk, den er vandbaseret og lidt mere drøj i brug, i og med den er vandbaseret, skal der bruges lidt mere. Karmel smagen er meget kraftig, og smagen og duften er meget lækker, så hvis du er til smag, er denne fræk!

Joydivision French Kiss er med karamel smag, så hvis du er til smag, er disse produkter et oplagt valg for dig der ikke er til de naturlige smage og dufter.

Det giver hele oplevelsen en ekstra ting, når glidecremen er med smag. Det er der absolut ingen tvivl om. Jeg havde stor glæde af det, og synes stadigvæk om idéen. Jeg glæder mig meget til nogle af de andre glidecremer produceres med smag.


SILIKONEBASERET GLIDECREME – Pjur Woman 100 ml.

Pjur woman silikonebaseret glidecreme

 

TJEK PRISEN HER

Hvad du ikke må anvende sammen med den silikonebaseret: som sagt før egner den silkonebaseret glidecreme sig ikke til sexlegetøj, da det meste af sexlegetøj ikke kan tåle det, hvilket kan medføre at dit legetøj går i stykker, det samme gælder hvis du bruger kondom, så må du absolut IKKE bruge den silkonebaseret, da den kan gøre at kondomet går i stykker.

MEN hvis du skal bruge en silikonebaseret glidecreme så sørg for at der står på glidecremen at den er egnet til brug med kondom. Som fx den jeg har testet der hedder ”Pjur woman” den er både allergi testet samt kondomsikkert.

Hvordan du bruger den silikonebaseret glidecreme bedst muligt: på trods af at du ikke må bruge denne type glidecreme til sexlegetøj. Er der en masse andet guf du kan bruge den til hvor den egner sig super godt! I og med at det er denne type glidecreme, som egner sig bedst til almindelig sex uden kondomer vel og mærket!

Samt er den super god til handjobs (hvilket min kæreste er super taknemlig for) og hvis man er til analsex, vil denne her også være det perfekte match til jer som par! Denne form for glidecreme tørre langtfra, ligeså hurtigt ud som den vandbaseret og samtidig med det, klistrer den ikke og der skal knap bruges så meget for at fuldfører missionen!


SILIKONEBASERET GLIDECREME – Silk Silikonebaseret 

Sinful silikonebaseret glidecreme

TJEK PRISEN HER

Og den jeg testede fra Sinful der hedder ”Sinful silk silikonebaseret glidecreme” vil jeg helt klart anbefale med det varmeste den kan bruges til analsex, massage også kan den bruges til stort set alle sexstillinger som hjertet og kroppen kan begære!

Det hele gik bare meget bedre med denne model. En ting der er hver at bemærke er selvfølgelig, at det er en model fremstillet af sinful. Derfor får du altså et produkt, som er lavet af forhandleren. Hvilket min partner og jeg så som en klar fordel. Eftersom de har mange års erfaring med sexlegetøj og for den sags skyld glidecremer.

Denne silikone baseret glidecreme er perfekt til sensuel massage. Du vil derfor ikke opleve, at den tørre ud, som mange billige glidecremer typisk gør. Det er ikke tilfældet med denne fantastiske model fra Sinful.


Glidecreme – Sådan bruges det

Glidecremer findes i et hav af forskelligheder, de findes økologiske, vandbaseret, silikone baseret, med smag, med varme og kulde fornemmelser, samt er der også nogen der fungerer bedøvende, hvilket er super godt hvis man er nervøs for analsex!  der er et stort udvalg, hvor du har muligheden for at finde den som præcis passer til dig eller jer som par!

Jeg har fået lov til at teste lækre glidecremer fra Sinful.dk så her får du min guide. Ovenstående fremgår mine anbefalinger til de glidecremer du bør købe.

Glidecremer med smag

De egner sig super godt til oral sex, hvis du er en af de mange som ikke altid er glad for kroppens naturligsaft. Så er det jo fantastisk at man kan give det lidt smag!

Jeg har testet den der hedder JO Organic glidecremen med jordbær smag. Og jeg vil sige at hvis du er glad for smagen og duften af gennemtrængende jordbær er det et godt produkt, men du skal vide at smagen ikke er helt jordbæragtig men derimod mere hen af slikagtig, men duften er der.

Læs mere om glidecremer med smag her 

Økologiske glidecremer

JA! Det er super fantastisk at vi nu kan vælge økologiske glide creme, hvis du går ind for økologiske madvare, er dette et super valg, også kunne dyrke sex velviden om smørelsen er økologisk! Samt at hvis du er overfølsom, er det et super godt valg for netop dig.

Læs mere om økologiske glidecremer her

Vandbaseret glidecreme

Vandbaseret glidecreme er den mest standart glidecreme at have liggende i skuffen derhjemme, dog kan man sige at den fordamper hurtigt under anvendelse, samt skal der bruges noget mere for at opnå et super frækt og lækkert resultat! Samt kan den vandbaseret virke klistret i brug.

Denne type glidecreme egner sig bedst til sex med kondom i og med det ikke gør kondomet skrøbeligt og samtidig med er den god mod dit sexlegetøj, da vand ikke nedbryder gummien!

Læs mere om vandbaseret glidecreme her 

Hvad er glidecremer og hvorfor overhovedet bruge det?

Glidecreme er et supplerende smøremiddel hvilket nogle gange kan være nødvendigt. Både mænd og kvinder danner den naturlig smørelse i form af skede sekret og præsperm under ophidselse. Nogen gang kan man komme ud for man ikke danner nok, samt hvis man bruger kondom, kan det hæmme den naturlig smørelse.

Glidecreme er super godt til brug ved sex og intimitet, analsex og handjobs på både kvinder og mænd. Hvis du er en af dem der dyrker analsex, er det virkelig vigtigt at bruge glidecremer fordi at endetarmen ikke danner den naturlig smørelse under sex, samtidig kan det være et smertefuldt projekt hvis man ikke gør brug af glidencreme, samtidig med mindsker glidecremen også risiko for ømhed og rifter. Når alt det er sagt kan glidecremer også være med til at bidrage til en større seksuel nydelse.

En god ting at have i minde! Er at kigge efter om pH værdien i glidecremen er hudneutral. Da både parfume og for høj pH værdi kan skabe en irritation i slimhinderne.

Glidecreme og graviditet: Glidecreme kan være godt at bruge under graviditeten. Da de hormonelle betingelser i kroppen kan ændre sig. Dette kan medføre at slimhinderne kan tørre ud og bliver sarte. De vand baseret produkter ville være at fortrække under graviditeten. For ikke at belaste pH værdien. Da man godt kan være extra sart og overfølsom under en graviditet.

Vigtig viden i forhold til brug med sexlegetøj!

Det anbefales at bruge vandbaseret glidecremer til sexlegetøj, da sexlegetøj oftest er lavet af et silikonebaseret materielle, i og med det er blødt og føles noget hen af hud. Hvis du bruger silikone baseret glidecreme til dit sexlegetøj, kan det blive beskadiget, ifølge af en kemisk reaktion.

OBS: husk at være opmærksom på hvis man bruger kondom, at man bruger glidecreme der ikke ødelægger kondomet! Her er det vigtigt at bruge de vandbaserede produkter, da de ikke gør skader på kondomet!

Jeg har haft en fornøjelse med at teste de produkter jeg har haft modtaget af Sinful.dk, jeg og min kæreste har haft mange sjove, dejlige og frække oplevelser med disse produkter. Jeg håber du bliver en anelse klogere på om hvilket valg du skal tage i forhold til netop den glidecreme du mener skal være en del af din samling derhjemme.

Andre interessante indlæg

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here