Glidecreme test – Her er de 5 bedste

2458

Vi har i samarbejde med en produkttester lavet dette indlæg omkring de bedste glidecreme på markedet.

Der er blevet testet et hav af forskellige glidecreme, og vi har inden for de forskellige typer glidecreme kåret testvinderen og prisvinderen. Vi har testet glidecreme inden for 5 forskellige kategorier:

Silikonebaseret →
Vandbaseret →
Økologisk →
Pirrende →
Med smag →

Vi håber, dette indlæg kan inspirere dig til at vælge din næste glidecreme – og vælge den rigtige for dig.

Er du interesseret i glidecreme til bestemte formål? Så findes de her:

Hvad hvis jeg har meget sensitiv og følsom hud?

Hvis du har sensitiv eller følsom hud og har brug for en glidecreme, der er skånsom samt paraben- og parfumefri, så anbefales det, at du kigger på en økologisk glidecreme. De har mange lækre kvaliteter og ingredienser, og er mild mod huden og underlivet.


 

Silikonebaseret glidecreme

En silikonebaseret glidecreme kan holde virkelig længe sammenlignet med noget der er vandbaseret. Silikonebaseret glidecreme er tyk og holder længe. Det er værd at bemærke, at man ikke bør bruge silikonebaserede glidecremer med sexlegetøj lavet af silikone, da det ødelægger legetøjet. Det samme gælder også med kondomer, som er lavet af silikone. Den kan dog sagtens bruges til sexlegetøj lavet af glas eller medicinsk stål.

 

TESTVINDERENSliquid Naturals Silver Glidecreme

 Sliquid Naturals Silver Glidecreme

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vegansk glidecreme
 • Glycerinfri
 • Parabenfri
 • Neutral smag og duft
 • Holder længe efter påførsel

Ulemper

 • Fungerer ikke med de fleste typer sexlegetøj (dem af silikone)

Beskrivelse af produktet

Den er rigtig lækker både til det intime samt massage. Den føles rigtig lækker på huden, og fugter godt. samt er den dejlig neutral i sin duft, hvilket jeg fortrækker! Og ja den er vegansk hvilket jeg bare syntes er super dejligt. Man også kan finde produkter der tager hensyn til det behov!

Silikonebaseret glidecreme fra mærket Sliquid er super lækker. Den lever virkelig op til alle forventninger. Den føles lækker og blød. Så har den været yderst god at bruge på min kæreste. Han har været noget overrasket over, hvor lækker den var. Den er neutral i sin duft, og der skal ikke bruges særlig meget for, at man er godt kørende! Den er super lækker, og helt klart en af mine favoritter blandt alle!

Jeg elsker generelt at bruge den da en silikonebaseret glidecreme kan holde virkelig længe. Den kan anvendes til næsten alt sex inspireret (dog uden der er sexlegetøj involveret). Det gør den super lækker og rigtig fræk at bruge. Min kæreste og jeg har haft mange sjove timer med denne!

Når alt det her er sagt, vil jeg til en hver tid anbefale silikone baseret glidecreme, da jeg syntes de er så lækre i brug! Men man skal stadig huske på at de ikke er egnet til brug af sexlegetøjet! Da de kan gøre skade på det.

Anbefalet til

Parret der vil have en glidecreme, der holder længe under massage eller sex (uden sexlegetøj).

Det siger andre kunder

Den holder længe og er neutral og lækker at have med at gøre.

Opsummering

En tyk silikonebaseret glidecreme, som er holdbar og god til sex, massage og lignende.

Læs mere

 

 

PRISVINDEREN Pjur Woman Silikone Glidecreme

Pjur Woman Silikone Glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Allergivenlig
 • Kondomsikker
 • Neutral i smag og duft
 • Holder længe
 • Dermatologisk testet

Ulemper

 • Kan ikke bruges med de fleste typer sexlegetøj (dem af silikone)

Beskrivelse af produktet

Normalvis må du ikke bruge silikonebaseret glidecreme med kondomer, da det kan ødelægge kondomerne. Hvis du skal bruge en silikonebaseret glidecreme, men også bruger kondom, så sørg for at der står på glidecremen, at den er egnet til brug med kondom. Denne glidecreme fra Pjur er nemlig kondomsikker, trods den er silikonebaseret.

Hvordan du bruger den silikonebaseret glidecreme bedst muligt: på trods af at du ikke må bruge denne type glidecreme til sexlegetøj. Er der en masse andet guf du kan bruge den til hvor den egner sig super godt! I og med at det er denne type glidecreme, som egner sig bedst til almindelig sex uden kondomer vel og mærket!

Samt er den super god til handjobs (hvilket min kæreste er super taknemlig for) og hvis man er til analsex, vil denne her også være det perfekte match til jer som par! Denne form for glidecreme tørre langtfra, ligeså hurtigt ud som den vandbaseret og samtidig med det, klistrer den ikke og der skal knap bruges så meget for at fuldfører missionen!

Anbefalet til

Parret der vil have et billigt alternativ til silikonebaseret glidecreme, som alligevel har de gode kvaliteter. Også anbefalet til sex med kondom, da den er kondomsikker.

Det siger andre kunder

Denne glidecreme fra Pjur er kåret som “Bedste Silikone Glidecreme” i en brugertest i den svenske avis Aftonbladet – det synes vi, er meget sigende!

Opsummering

En kondomsikker glidecreme, som også er kåret til at være den bedste silikonebaseret glidecreme i den svenske avis Aftonbladet. Den er god til massage og sex uden sexlegetøj, og holder længe efter påføring.

Læs mere

 


 

Vandbaseret glidecreme

Vandbaseret glidecreme er den mest standart glidecreme at have liggende i skuffen derhjemme, dog kan man sige at den fordamper hurtigt under anvendelse, samt skal der bruges noget mere for at opnå et super frækt og lækkert resultat. Det er en type glidecreme som kan være dejlig skånsom mod huden.

Denne type glidecreme egner sig bedst til sex med kondom i og med det ikke gør kondomet skrøbelig. Det er også den type glidecreme, der anbefales til sexlegetøj af silikone.

 

TESTVINDERENSinful Aqua Vandbaseret Glidecreme

Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Parabenfri
 • Kondomsikker
 • Neutral smag og duft
 • Flasken har god doseringsteknik
 • Anbefales til silikonelegetøj

Ulemper

 • Tørrer lidt hurtigt ud, hvis det bruges til sex uden legetøj

Beskrivelse af produktet

Sinful Aqua er et af Sinfuls egne glidecreme, som er i lige så høj kvalitet som resten af deres produkter. Glidecreme anbefales særligt til brugen af silikonebaseret sexlegetøj eller sex med kondom, da den ikke ødelægger materialerne. Fordi den er vandbaseret, kan den godt føles udtørrende lidt hurtigt, men den er til gengæld skånsom mod både dig og dit legetøj.

Glidecremen er fløjsblød og føles rar at påføre. Du kan med fordel varme glidecremen mellem dine hænder inden påføring, så det ikke føles så koldt.

Anbefalet til

Dem der benytter sig meget af silikonelegetøj, hvor denne glidecreme er skånsomt mod legetøjet og gør overfladen silkeblød og lækker at benytte. Også til dem, der bruger kondom.

Det siger andre kunder

Glider rigtig godt og er et skønt produkt til prisen. Tørrer dog hurtigt, da den er vandbaseret.

Opsummering

En af Sinfuls egne vandbaserede glidecreme, som er fløjlsblød og cremet at påføre. Den fungerer med sexlegetøj af silikone samt kondomer, og er skånsom for både dig og dit legetøj.

Læs mere

 

 

 

PRISVINDERENJoydivision Aquaglide Glidecreme

vandbaseret glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Stor mængde glidecreme for prisen
 • Kan bruges med alt sexlegetøj (god med silikone)
 • Dermatologisk testet
 • God til sex uden sexlegetøj
 • Kondomsikker
 • Tyk og cremet glidecreme

Ulemper

 • Indeholder parabener
 • Tørrer hurtigt ud ved sex uden legetøj

Beskrivelse af produktet

Glidecremen fra Joydivision er med god grund vores prisvinder – du får nemlig en hel liter glidecreme til en billig pris. Glidecremen er god til leg med sexlegetøj af silikone (og andre materialer), og du kan derfor både nyde den med dit favorit legetøj eller uden legetøj overhovedet.

Den er også kondomvenlig, så du ikke skal være bange for at ødelægge kondomet undervejs. Med en neutral smag og duft er du sikret de bedste betingelser for brug af denne lækre glidecreme.

Anbefalet til

Singlen eller parret der vil være sikker på at have nok glidecreme derhjemme (til dem som ikke er allergisk over for parabener). Til dem som vil have en glidecreme af god kvalitet, og som kan bruges med sexlegetøj af silikone.

Det siger andre kunder

Aquaglide er et af de bedst sælgende produkter på markedet. Der lægges dog vægt på, at produktet ikke er parabenfrit.

Opsummering

Du får her en hel liter glidecreme til en fornuftig pris, og det er derfor vores klare prisvinder i denne kategori. Produktet er dermatologisk testet, kondomsikker og fungerer med næsten alle stykker sexlegetøj.

Læs mere

 


 

Økologisk glidecreme

Det er super fantastisk at vi nu kan vælge økologiske glidecreme. Hvis du går ind for økologi i dagligdagen, er dette et super valg. Det er rart at have samleje og kunne dyrke sex velvidende om, at smørelsen er økologisk og med sikkerhed fri for parabener! Hvis du har følsom og sensitiv hud, så er økologisk glidecreme også et godt valg til dig.

 

TESTVINDERENSliquid Soul Økologisk Kokos Moisturiser og Glidecreme

Økologisk glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vegansk og økologisk
 • Parabenfri
 • Glycerinfri
 • Parfumefri
 • Ikke testet på dyr

Ulemper

 • Kan IKKE benyttes med kondomer

Beskrivelse af produktet

Min favorit i blandt de økologiske produkter jeg fik hjem. Er den oliebaseret Sliquid Soul Kokos Moisturiser, som er en kokos moisturiser og glidecreme. Den kan bruges til massage samt til samleje og solo leg, super lækker glidecreme. Jeg og min kæreste har brugt denne her til intime massage, hvilket bare var super frækt og pirrende!

Økologisk glidecreme er først for alvor kommet ind på det danske marked i de sidste par år. Årsagen til dette har været, at det kan være utroligt svært at producere disse. Dette er dog lykkedes, hvilket danskerne er glade for. En økologisk glidecreme kan have mange fordele. Denne har de klare fordele, at den er fremstillet i organiske materialer. Så skulle du have allergi eller haft dårlige oplevelse grundet irritation. Så vil en økologisk glidecreme være løsningen.

Anbefalet til

Til dem der har sensitiv hud og har brug for et produkt, der er skånsomt over for dem, samt indeholder andre gode ingredienser. Til dem der går op i dyrevelfærd og vil have en glidecreme, der ikke er testet på dyr.

Det siger andre kunder

En lækker glidecreme der er der lagt meget tanke og arbejde bag ved. Den har mange gode kvaliteter og indeholder mange gode ting.

Opsummering

En økologisk glidecreme, der både er paraben- og parfumefri, er vegansk og økologisk og ikke er testet på dyr. Kan ikke benyttes med latexkondomer.

Læs mere

 

PRISVINDEREN – Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Svanemærket
 • Glycerinfri
 • Parabenfri
 • Parfumefri
 • Alkoholfri
 • Kondomsikker
 • Neutral smag og duft
 • Fungerer med sexlegetøj af silikone

Ulemper

 • Ingen – denne er den ultimative glidecreme!

Beskrivelse af produktet

Jeg har testet ”Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme” hvilket er en svanemærket vandbaseret økologisk glidecreme. Den er ph-neutral, og har en ekstra ordinær gode glideevne – hvilket kan være ret frækt. Den er fremstillet i Danmark og har en neutral smag/duft, som derfor ikke sætter sig i dyne/lagen/tøj mv. Hertil er produktet ideelt til anvendelse med sexlegetøj!

Derudover er glidecremen kondomsikker, så den kan anvendes med latexkondomer (og andre typer). Konsistensen på glidecremen er tyk og cremet, så det føles endnu mere behageligt at påføre og anvende.

Anbefalet til

God til dig med sensitiv hud, som vil have noget, der er skånsomt for dig. Den fungerer også med sexlegetøj af silikone samt kondomer, så den er til dig, der stiller høje krav til din glidecreme.

Det siger andre kunder

Glidecremen er helt fantastisk til dem, der har sensitiv hud og ønsker noget skånsomt – som også fungerer med diverse sexlegetøj. Virker som det skal, og konsistensen er god. Tørrer ikke så hurtigt ud som andre vandbaserede glidecreme.

Opsummering

Et produkt til den, der stiller høje krav til sin glidecreme. Er kondomsikker, parfume- og alkoholfri, Svanemærket og meget andet.

Læs mere

 


 

Pirrende glidecreme

En pirrende glidecreme er en glidecreme, der typisk har en varmende effekt, så den virker opvarmende og pirrende omkring kønsdelene eller på erogene zoner. Det er det, der giver den pirrende effekt, så oplevelsen bliver endnu mere intens.

 

TESTVINDERENPink Hot Varmende Glidecreme

pink hot varmende glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Kondomsikker
 • Vandbaseret (kan bruges med sexlegetøj af silikone)
 • Glycerinfri
 • Allergivenlig
 • Neutral duft og smag

Ulemper

 • Tørrer hurtigere ud
 • Smagen er lidt mærkelig

Beskrivelse af produktet

Hot Pink er vandbaseret, og kan derfor bruges med både sexlegetøj af silikone samt kondomer. Dens varmende effekt gør stimulation langt mere intens og følsom, så den er ideel til dig, der vil opleve intense og pirrende orgasmer.

Flasken er nem at dosere af, og glidecremen er tysk og cremet, så den er lækker at have med at gøre. Den er allergivenlig, så den er skånsom mod din hud og dit underliv.

Anbefalet til

Til dig der vil opleve pirrende effekt under sex eller under brug af sexlegetøj, men som stadig vil have et mildt og skånsomt produkt.

Det siger andre kunder

Der er delte meninger om, hvorvidt den varmende effekt er intens nok.

Opsummering

En glidecreme med varmeeffet, der er pirrende og gør dine orgasmer og opbygning af klimaks mere intens.

Læs mere

 

PRISVINDERENSensuva Insane Arousal Glidecreme

Pirrende glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Glycerinfri
 • Kan bruges med sexlegetøj af silikone
 • Parabenfri
 • Vandbaseret glidecreme med silikone
 • Indeholder ikke menthol

Ulemper

 • Indeholder kunstige smagsstoffer

Beskrivelse af produktet

Den pirrende varmende Sensuva Insane glidecreme, har en rar varmende effekt og er rigtig god at bruge til selve samlejet, da den stimulere klitoris, på en vildt pirrende måde, hvis man gerne vil prøve en varmende effekt, er denne helt sikkert det rigtige valg! Min kæreste var dog ikke til denne!

Glidecremen er kølende og varmende på samme tid. Dette lyder måske underligt, men er faktisk realiteten. Den varmer både penis og vagina, og derfor vil i begge have en super følelse. Faktisk plejer det, at være så sjov pirrende en glidecreme. At vi hører, nogle får orgasmer som aldrig før. Det sætter bare kroppen igang.

Derfor skal jeg på det kraftigste anbefale denne. Det vil du aldrig fortryde! Hvis du skulle være nervøs for, om den måske er for pirrende en glidecreme til dig. Så skal du ikke være nervøs for at prøve. Det vil nemlig ikke på nogen som helst måde gøre ondt.

Anbefalet til

Kan både bruges alene og sammen med sin partner, hvis I vil opleve den pirrende, varmende effekt sammen.

Det siger andre kunder

Der er en udbredt tilfredshed omkring dette produkt, og det har bestemt været en fræk detalje i manges sexliv.

Opsummering

Glidecremen har en pirrende varm effekt, du kan nyde både alene og med din partner. Glidecremen er vandbaseret med silikone, men den kan alligevel benyttes med sexlegetøj af silikone.

Læs mere

 


 

Glidecreme med smag

De egner sig super godt til oral sex, hvis du vil tilføje lidt smag til akten. Det kan gøre oplevelsen mere lækker og lidt frækkere for begge parter. Der findes et utal af forskellige smage, og der er med garanti noget, I også kan lide.

 

TESTVINDERENSinful Glidecreme med Jordbær Smag

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandbaseret (fungerer med sexlegetøj af silikone)
 • Parabenfri
 • Kondomsikker
 • Smager og dufter af jordbær

Ulemper

 • Jordbærsmagen er lidt svag

Beskrivelse af produktet

Denne glidecreme med jordbærsmag fra Sinful har en næsten slik-agtig smag og duft, der virkelig kan gøre din oralsex lækker og fræk. Hvis du og din partner vil tilføje lækker smag til jeres oralsex, så er denne glidecreme perfekt for jer.

Glidecremen er vandbaseret, og I kan derfor også inkludere jeres yndlingssexlegetøj af silikone til legen, hvis I vil det. Den er også kondomsikker, så I skal ikke bekymre jer om at ødelægge kondomet undervejs.

Anbefalet til

Du kan naturligvis bruges denne glidecreme alene, men da den smager af jordbær, egner den sig særligt godt til oralsex med en partner. Du kan dog også bruge den alene, hvis du nyder duften af jordbær – glidecremen er nemlig vandbaseret, og kan benyttes med sexlegetøj af silikone.

Det siger andre kunder

Selve smagen er lidt svag, men det smager og dufter eller super godt, og er blevet manges nye favorit i natbordsskuffen.

Opsummering

En glidecreme fra Sinfuls eget mærke, der smager og dufter af jordbær. Glidecremen er vandbaseret, så den kan bruges med langt det meste sexlegetøj, og så er den kondomsikker og parabenfri.

Læs mere

 

PRISVINDERENSwede Fruity Love Glidecreme med Smag

Swede Fruity Love Glidecreme med Smag

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vegansk
 • Parabenfri
 • Vandbaseret
 • God pH-værdi
 • 7 forskellige smage

Ulemper

 • Smagen kan godt være lidt svag

Beskrivelse af produktet

Denne fine glidecreme fra Swede er naturlig og vandbaseret, så den fungerer også med sexlegetøj af silikone. Der findes 7 forskellige smage, så du og din partner har rig mulighed for at prøve af og vælge den, I bedst kan lide. Den kommer i en flot tube, der er nem at dosere af.

Smagene og duftene er allesammen naturlige, og materialerne er godkendte af fødevareindustrien. Dette gør disse glidecreme til et sikker valg, hvis du gerne vil stille lidt krav til din glidecreme med smag. De er blide og skånsomme mod huden.

Anbefalet til

Dem der gerne vil have en vandbaseret glidecreme af god kvalitet, hvor der findes et utal af forskellige smagsvarianter, så man kan udforske markedet.

Det siger andre kunder

Perfekt produkt til prisen og helt fantastisk til oralsex.

Opsummering

Naturlig glidecreme der kan fås i 7 forskellige smagsvarianter. God til dig der stiller krav til din glidecremes egenskaber, også selvom den er med smag. Er vandbaseret og kan anvendes med sexlegetøj af silikone samt kondomer.

Læs mere

 


 

FAQ omkring glidecreme

Hvorfor bruge glidecreme?

At bruge glidecreme kan nogle gange kan være nødvendigt. Både mænd og kvinder danner naturlig smørelse i form af skede sekret og præsperm i forbindelse med ophidselse. Nogen gang kan man komme ud for man ikke danner nok, samt hvis man bruger kondom, kan det hæmme den naturlig smørelse. Det kan gøre oplevelsen rarere og vådere, hvis man benytter en god glidecreme.

Hvem kan bruge glidecreme?

Glidecreme kan bruges af alle, og du behøver ikke nødvendigvis føle dig tør eller lignende, før det er fordelagtigt for dig. Glidecreme tilføjer blot ekstra smørelse, og gør det vådere. Glidecreme kan også være god at bruge under forspil eller til massage, og dem med smag kan bruges til oralsex, hvis du har svært ved at fugte munden.

Hvis du er en af dem der dyrker analsex, er det virkelig vigtigt at bruge glidecremer fordi at endetarmen ikke danner den naturlig smørelse under sex, samtidig kan det være et smertefuldt projekt hvis man ikke gør brug af glidencreme, samtidig med mindsker glidecremen også risiko for ømhed og rifter.

Hvilken type glidecreme skal jeg vælge?

Det kommer helt an på formålet, når du skal vælge glidecreme. Skal du dyrke ubeskyttet sex uden sexlegetøj af silikone, så er silikonebaseret glidecreme god. Skal du bruge kondom eller inddrage sexlegetøj af silikone i sex, så benyt en vandbaseret. Glidecreme med smag er god til oralsex, og glidecreme med varmeeffekt er god til at gøre sex mere intens. En god huskeregel er dog:

glidecreme regler

Hvad skal jeg undgå, når jeg vælger glidecreme?

Når du skal vælge glidecreme, så undgå så vidt muligt dem, der ikke er parfume i, da det kan være ret hårdt mod kønsdelene, og kan skabe irritation i slimhinderne. Gå også efter en glidecreme, der har en hudneutral pH-værdi, da en for høj pH-værdi også kan skabe irritation.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here