Sex Julekalender – De frækkeste adventskalendere

457

Skal julen være ekstra fræk i år? Så lun hinanden på de mørke og kolde aftener med en fræk julekalender fyldt med erotiske overraskelser til både ham og hende.

Med en “sex julekalender” kan I virkelig gøre december til årets hotteste måned.

Hverdag kan blive som juleaften, når I nyder hinandens selskab med en sex julekalender og de mange frække produkter, der gemmer sig bag lågerne.

Det gælder uanset om i vælger den populære Sinful julekalender eller en fra Amorelie. Under nedenstående tabel finder du et større udvalg af de frækkeste kalendere i 2022.

 


 

TestvinderSinful Julekalender 2022

Sinful Original Julekalendar

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Hvert år lancerer Sinful deres egen sex julekalender med frække overraskelser til de mørke vinteraftener. Julekalenderen er limited edition, og er meget populær år efter år. Der er altså god grund til, at det også er blevet vores testvinder.

Men hvad får du med denne populære og pirrende kalender? Den erotiske pakkekalender indeholder 24 låger, hvor der bag hver gemmer sig en fræk overraskelse til enten ham eller hende, eller måske noget I kan bruge sammen.

Kalenderen er spækket med klassiske sexlegetøj og bestsellere, så I kan udforske hinanden og nyde mange skønne orgasmer sammen. Udover sexlegetøj finder du også pirrende accessoires til at sætte gang i forspillet samt frækt udstyr til blid bondage leg.

En sex julekalender er perfekt til jer, der ønsker at sætte lidt ekstra krydderi på december måned og forkæle hinanden med overraskende og nydelsesfulde stunder. For at give jer gode ideer kommer kalenderen også med et inspirationshæfte. Her kan i få tips og tricks til, hvordan produkterne kan bruges, og give fræk inspiration til hvad den kolde aften kan byde på.

Fordele

 • Indeholder 24 forskellige produkter
 • Indeholder inspirationshæfte
 • Produkterne er alle ftalat- og latexfri
 • Vandbaseret glidecreme medfølger

Ulemper

 • Kommer i begrænset antal

 


 

Den billigeOrion Grey Box Sexlegetøj Sæt

Orion Grey Box Sexlegetøj Sæt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Giv jer selv en lille gave med denne sex julekalender fra Orion. Boksen indeholder en række produkter, der kan give jer mange pirrende oplevelser og sætte ekstra gang i julens mange kolde og mørke aftener. Giv en gave til hinanden med en Grey Box der indeholder det, I skal bruge for en særlig hed december.

Med i boksen får du 9 forskellige produkter, der både kan pirre og stimulere, som passer til både ham og hende. Du får derfor en samlet kasse, der gør jeres parleg særlig sensuel og erotisk. Du vil både finde produkter til legende og blid stimulering samt mere hardcore bondage og leg.

Du får virkelig meget for pengene med en fræk adventskalender som denne. Boksen henvender sig særligt til jer, der gerne vil udforske hinanden på ny og have alle remedierne til det. I kan begynde helt stille ud med en kildefjer, hvorefter I kan bruge et blindfold og vibratoren. I kan samtidig også bruge manchetterne og pisken for en særlig hårdtslående og fræk oplevelse. Der er mange muligheder for at opdage nye lyster og udforske grænser med en sex julekalender fra Orion.

Fordele

 • Indeholder 9 forskellige produkter
 • Produkterne er fremstillet af kunstlæder, ABS-plast, silikone, bomuld og elastik
 • Produkterne er alle ftalat- og latexfri
 • Glidecreme medfølger

Ulemper

 • Manual på engelsk

 


 

Den frækkeFifty Shades Freed Pleasure Overload Par Sæt

Fifty Shades Freed Pleasure Overload Par Sæt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Med en fræk pakkekalender fra den officielle Fifty Shades Freek Pleasure Collection kan dig og din partner se frem til 10 hede dage. Med pakkekalenderen kan I udforske hinanden og opdage nye glæder sammen. Er I nysgerrig på blid bondage eller lidt erotisk sanseleg? Så får I alt, hvad I skal bruge samlet i denne pakke.

Du kan for eksempel binde din partner fast med de bløde satin manchetter eller pirre ham eller hende med den lette fjer. Du kan også straffe din partner med erotiske piskeslag eller sende stimulerende vibrationer til de erogene zoner med den kraftfulde bullet vibrator.

Der er også mulighed for at afprøve nye spændende områder med en anal plug eller pirrende brystvorte klemmer. Der er altså mulighed for at begynde helt blidt og arbejde jer op til endnu mere fræk og udforskende leg. Er I nysgerrig på nye former for nydelse giver denne frække sex julekalender jer de perfekte muligheder.

Når I køber sættet, får I en flot og praktisk satinpose med, som I kan bruge til opbevaring. Det er vigtigt, at legetøjet opbevares, og rengøres korrekt efter brug, da det vil udvide produkternes levetid.

Fordele

 • Indeholder 10 forskellige produkter
 • Batterier medfølger
 • Produkterne er alle ftalat- og latexfri

Ulemper

 • Ingen manual

 


 

NyhedAmorelie Erotisk Julekalender

Forhandler Prismaskinen
cool stuff Tjek dagens pris

Skal december i år byde på nye frække oplevelser og overraskelser? Så skal I prøve denne erotiske pakkekalender fra Amorelie. Pakkekalenderen indeholder 24 sensuelle produkter, der virkelig kan sætte gang i jeres kolde og mørke aften.

Med en sex julekalender kan hver dag i december, føles som juleaften og slutte med et nydelsesfuldt klimaks. Bag lågerne finder du frækt sexlegetøj, pirrende massageprodukter og fantasifulde accessoires. Uanset hvad I er til, kan I med garanti finde interessante og æggende produkter i denne frække julekalender.

De mange forskellige produkter kan bruges hver for sig, eller jo længere I kommer i december, kan de kombineres for ekstra frække oplevelser. Skab en stimulerende leg når hver dag byder på en ny overraskelse, der selvfølgelig skal testes af med det samme.

Kalenderen er skabt, så den kan passe til både mænd og kvinder uanset orientering, og passer derfor til alle. Vær kreativ og nysgerrig på hinanden når I åbner lågerne og find nye former for nydelse. Med i pakken får du også et livsstilsmagasin, der kan give jer god inspiration til, hvordan produkterne kan bruges, og hvad I ellers kan gøre for at sætte gang i den pirrende leg.

Fordele

 • Indeholder 24 forskellige produkter
 • Batterier og USB-kabel medfølger
 • Indeholder også livsstilsmagasin
 • Indeholder bl.a. produkter fra Womanizer, Kink og Moqqa
 • Passer til både mænd og kvinder uanset orientering

Ulemper

 • Ingen manual

 


 

LuksusSinful Premium Julekalender 2022

Sinful Premium

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Giv jer selv en ekstra luksuriøs december måned med en deluxe sex julekalender fra Sinful. Med denne pakke får du bestseller produkter fra eksklusive mærker som We-Vibe, Tenga og Obaie. Skal der sættes ekstra gang i de sensuelle lege, er det en luksus erotisk pakkekalender som denne, I skal have fingrene i.

De 24 produkter er håndplukket, så I får et udvalg, der er både bredt og af god kvalitet. Produkterne varierer imellem sexlegetøj af høj kvalitet, forskellige bondage produkter og erotiske accessoires. I får derfor et udvalg, der kan gøre jeres parleg endnu mere fræk og pirrende.

Hver dag kan byde på nye former for nydelse og ekstra stimulerende leg med din partner. Kombiner flere af produkterne eller brug det enkle produkt hver dag for en ny og frisk oplevelse.

Lad hver dag i december byde på en stimulerende overraskelse så hele december bliver en nydelsesfuld fryd. Mangler I inspiration til, hvordan I skal bruge de mange nye produkter, har Sinful også sørget for den rette hjælp. Med i kalenderen får I nemlig også et inspirationshæfte, så I kan få det meste ud af jeres sex julekalender. Lad jer inspirere af hæftet og de mange nye produkter der selvfølgelig kan give mange stimulerende timer også ind i det nye år.

Fordele

 • Indeholder 24 forskellige produkter
 • Indeholder inspirationshæfte
 • Indeholder lingeri i onesize
 • Alle produkter er ftalat- og latexfri
 • Glidecreme medfølger

Ulemper

 • Inspirationshæfte er på engelsk

 


Ny overraskelseSinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalendar

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Prøvede du en af de succesfulde julekalendere fra Sinful sidste år? Gør dig klar til december fyldt med endnu mere leg med den nye Sinful Advent Julekalender. Den frække nyhed giver dig 4 låger, hvor der bag hver låge gemmer sig lækre produkter. Kalenderen har en samlet værdi af 2100 kr.

Med kvalitetsprodukterne er du sikker på, at få en december, du aldrig glemmer.

Produkterne i kalenderen kan både bruges af manden, kvinden og af parret. Der er helt klart lagt op til en pirrende december, og det medfølgende inspirationshæfte giver jer forslag til, hvordan I kan bruge produkterne bedst muligt. Vandbaseret glidecreme kan i hvert fald anbefales.

Sjekk også ut deluxe-versjonen her – Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender.

Fordele

 • Kan bruges af alle, fra nybegyndere til erfarne
 • Indeholder 12 frække produkter fordelt bag lågerne
 • Inklusiv inspirationshæfte

Ulemper

 • Inspirationshæfte er på engelsk

 


 

Lækker nyhed til parret Altertystys adventskalender

altertystys adventskalender

Forhandler Prismaskinen
altertystys logo Tjek dagens pris

Vil du og din partner sikre jer den frækkeste december sammen? Gør de ellers kolde vinteraftener varme, hyggelige og intime med denne adventskalender fra Altertystys. I kalenderen er der både produkter til ham og hende, som I som par kan få glæde af i soveværelset.

Kalenderen indeholder 4 pakker, så I hver søndag i advent kan åbne en gave og lade jer overraske af indholdet. Der er 14 af de bedste produkter fordelt ud i de 4 gaver; lige fra det frækkeste sexlegetøj til bondage udstyr og meget mere. Produkterne er nøje udvalgte bestsellere, og du er derfor sikker på at få kvalitet for pengene.

Selvom kalenderen er tiltænkt par, kan singlerne naturligvis også få timevis af nydelse ud af denne. Der medfølger et lille inspirationshæfte til brugen af produkterne, så I kan få mest muligt ud af jeres legetøj.

Fordele

 • 5 stykker sexlegetøj
 • 6 bondage-produkter
 • 3 erotiske tilbehørsprodukter
 • Både til parret og singlen
 • Ligeligt fordelte produkter til hende og ham
 • Inspirationskort til hvert enkelt pakke

Ulemper

 • Egner sig mest til parret

 

Derfor skal du købe en fræk pakkekalender

En fræk pakkekalender er et perfekt køb til dig og din partner, når der skal sættes lidt ekstra krydderi på hverdagen. En erotisk pakkekalender indeholder sensuelle produkter, der kan være en pirrende overraskelse og sætte gang i jeres erotiske samliv.

Den ekstra frække spænding når lågen skal åbnes er nok til at sætte gang i lysterne, og det er jo altid sjovt at afprøve nye produkter eller nye teknikker sammen med din partner. I flere pakkekalendere får I endda et inspirationshæfte med, så I kan få nye og gode idéer til, hvordan de mange produkter kan bruges. Der er altså god mulighed for at give nyt liv til jeres sexliv.

Med en fræk adventskalender ved du ikke altid, hvad du får, hvilket kun vil gøre det hele mere spændende. Det kan derfor også være en god idé, hvis I ikke har prøvet særlig meget sexlegetøj. Med en sex julekalender bliver I introduceret til mange forskellige produkter, og kan hurtigt finde ud af, hvad der virker for jer, og hvad I skal udforske videre. I kan selv bestemme, om det skal være en med få produkter, eller om I ønsker 24 små pakker til hver dag i op til juleaften. Med en sexet julekalender kan I gøre december til årets bedste måned.

Hvad indeholder en sex julekalender

Alt efter hvilken sex julekalender I vælger, får I forskelligt indhold. Nogle gange er indholdet oplyst, mens det andre gange er det gemt, så I hver dag kan glæde jer til en fræk overraskelse. Men de alle kalenderne gør deres bedste for at give et varieret indhold, der kan være til glæde for både mænd og kvinder. Du kan også finde en kalender, der har produkter, der matcher uanset, hvilken seksuel orientering du har.

Derudover gør de fleste kalendere også meget I at sørge for, at indholdet både er før nybegynderen og den mere erfarne. Det kan for eksempel være at en fræk adventskalender, både indeholder en let fjer til lidt erotisk pirring. Samtidig med at du også finder en analplug til lidt mere udfordrende anal stimulering.

Der er derfor gode muligheder for at afprøve jeres egne grænser med en sex julekalender og måske opdage nye former for nydelse. Opdager I, at et buttplug er helt fantastisk, kan det være, I skal ud og investere i flere former for sexlegetøj, der giver den frække anale stimulering, I har opdaget, virker helt fantastisk for netop jer.

Er en erotisk kalender for mænd eller kvinder?

Det korte svar er, at en erotisk kalender selvfølgelig er for både mænd og kvinder. Alt efter hvilken erotisk pakkekalender du vælger, kan du ofte se, hvad den indeholder. På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere, om det er produkter som du eller din partner, kan bruge.

Men ofte vil der i kalenderen være sexlegetøj, der kan bruges af både mænd og kvinder og nogle gange af jer begge. Du kan også finde en kalender, der også er tilpasset mænd og kvinder uanset seksuel orientering. Mange produkter som for eksempel pisk, blindfold eller buttplug kan med fordel bruges af jer begge. Mens produkter som en rabbit vibrator eller penisring selvfølgelig naturligvis er fremstillet til henholdsvis kvinder og mænd.

Du kan med fordel også købe en fræk adventskalender, hvis du er single. De fleste af produkterne vil du sagtens kunne bruge alene, og vil med sikkerhed gøre julen meget mere stimulerende. En erotisk pakkekalender kan være en perfekt måde at give dig selv lidt selvforkælelse i en ellers mørk og kold tid.

Opsummering:

En sex julekalender er det perfekte køb til et par. En sex julekalender giver jer mulighed for at afprøve nye produkter og nye former for sexlegetøj, som måske kan give jer inspiration til at udforske hinanden og jeres lyster yderligere. En fræk adventskalender kan virkelig sætte gang i jeres erotiske samliv og gøre, at I på ny finder glæden ved hinanden.

Du kan få en fræk pakkekalender, der matcher lige præcis dine ønsker, hvad end det skal være enkelt og billigt, eller om der skal være mange luksuriøse produkter at vælge i mellem. I nogle af kalenderne kan du endda se, hvad du får på forhånd, så du kan vælge den helt rigtige til netop jeres lyster.

Vi har samlet et bud på fem forskellige sex julekalendere, så du kan finde den, der passer til dine ønsker og præferencer. Du finder både den, der er kåret som testvinder samt den billigste, den frækkeste og ikke mindst den mest luksuriøse. Læs med og lad dig blive inspireret til julens hyggelige stunder. Med en fræk pakkekalender vil julen igen blive din yndlingstid på året.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here