Der findes mange måder, man kan bruge i det daglige for at få flere frække oplevelser med sin partner eller med sig selv. Her får du 13 af de bedste bud på at skabe en hed og romantisk aften, der med garanti munder ud i de bedste sex oplevelser.

Frække oplevelser kommer ikke af sig selv, derfor må man tage tiden til at genfinde hinanden og udforske sexlivet på ny – prøv f.eks. at varme op med et spaophold, købe noget lækkert sexlegetøj eller tage på romantisk weekend sammen på et lækkert hotel.


Sinful Rabbit Vibrator Original – TESTVINDER

Dette er en af de erotiske oplevelser du ikke må gå glip af. I 2016 blev den af Ekstrabladet kåret som værende den bedste rabbit vibrator på markedet, hvilket betyder at du med sikkerhed kan få mange spændende og frække oplevelser med den.

Rabbitvibratoren er fantastisk, da den stimulerer både indvendigt i skeden og samtidig kilder klitoris på en lækker måde, der med sikkerhed får dig op og ringe. Den er fremstillet af god kvalitets TPR og har hele 6 forskellige vibrationsmuligheder og 6 forskellige rotationsmuligheder.

Dette er garanteret den bedste sex oplevelse du længe har haft, du kan bruge den til både solosex og parleg, men pas på – den er stærkt vanedannende.

Tjek prisen her

 


Sinful Mandel Massageolie 200 ml

Med denne lækre massageolie er der garanteret gode og frække oplevelser både i hjemmet og på ferier eller weekendophold med din partner. Mandler er rige på en lang række vitaminer, der er fantastisk god for huden, hvorfor den er særligt god til intim massage, hvor du og din partner bliver smurt ind fra top til tå og nærmest går i trance mens i masserer hinanden på skift.

Produktet er fremstillet af vegetabilske olier og har en sart duft af mandel, der kan virke ophidsende for både mænd og kvinder, derfor er I sikret gode sex oplevelser med dette produkt, da den ikke kun kan bruges udvendigt, men også er egnet til intim massage i og på kønsdelene.

Produktet er naturligvis paraben- og parfumefri, og kan derfor bruges af alle, der ikke er allergiske overfor nødder. Prøv den f.eks. i forbindelse med sex valentin på valentinsdag – det er den perfekte overraskelse.

Tjek prisen her

 


Romantisk ophold på Kragerup Gods

Du og din partner kan ved kun en times kørsel fra København få mange frække oplevelser sammen på Kragerup Gods. Hverdagen kan hurtigt blive triviel og ensformig, da man ofte ender med at køre i de samme riller og vaner – ved at lægge hverdagen bag jer og tag på en erotisk oplevelsestur, kan I genfinde jer selv og udforske jeres parforhold på ny.

På dette romantiske ophold får i en enkelt overnatning i et lækkert dobbelværelse, hvor I bliver modtaget med både vin og chokolade på værelset. For at I kan komme i gang med at slappe af sammen, er der naturligvis fri adgang til pool og saunaområdet og kokken sørger for både en lækker to-retters middag, samt en skøn morgenbuffet. Om aftenen kan I gå ombord i hinanden og genfinde jeres frækkeste sex oplevelser, eller skabe nogle nye sammen.

Tjek prisen her

 


Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Siden romertiden er spabade blevet brugt til at lade kroppen restituere og hele, dog handler de fleste spaophold i dag om at genoplade sine mentale batterier og få bedre mental sundhed. Som par kan man bruge spaophold til at slappe af sammen uden dagligdagens stress og jag og samtidig komme tættere på hinanden på værelset, da ingen daglige pligter tynger en.

Ved at tage en tur på Himmerland golf og spa resort kan I nyde hinanden på et af de stilfulde værelser med lækker udsigt, nyde morgenbuffeten sammen, hoppe i afslappende badekåber og varme op til hede aftener med erotiske oplevelser i Himmerland spabadet.

Der er hele tre forskellige restauranter I kan hygge jer på med romantiske dinnerdates, hvor hede blikke over bordet indikerer, at I spiser hinanden til dessert.

Tjek prisen her

 


Starter kit (sexlegetøj)

Hvis I gerne vil have en fræk oplevelse med at eksperimentere med sexlegetøj – så forstår jeg det virkelig godt.

Overraskende 70% af danske par, der har været sammen i mere end 12 måneder har prøvet sexlegetøj!

Det store MEN er dog, at de fleste oftest køber noget forkert! Enten fordi de ikke ved, hvor de skal starte eller fordi de køber produkter der ikke giver mening for dem på sigt.

Det gør denne samlede pakke op med. Dette starter kit vil med garanti have noget til enhver smag. Man får VILDT mange produkter med til en helt uhyrligt billig pris!

Så er I et par, der vil have flere frække oplevelser sammen (og må det gerne inkludere sexlegetøj?). Ja. Så er dette klart købet for jer.

Tjek prisen her

 


Aromamassage hos Complete Me

Hvis I er kørt lidt fast i jeres parforhold, eller I bare ønsker at gøre noget godt for hinanden, så giv din partner en tur på massagebriksen hos Complete Me. Dette er i sig selv ikke en af de mange frække oplevelser I kan have sammen, men oftest udløser en massage hos professionelle en eller flere erotiske oplevelser, da ’tilbagebetaling’ oftest sker når lyset er slukket i hjemmet og lagnerne trænger til at blive krøllede.

En tur hos Complete Me udløser enten 25 minutters rygmassage eller 50 minutters kropsmassage. Der bliver udelukkende brugt økologiske olier, der opvarmes for en mere behagelig oplevelse. Du får også en lille forfriskning i form af enten en smoothie, filtreret kølet vand eller forskellige snacks. Massagerne kan naturligvis tilpasses den enkeltes ønsker og behov, da muskelknuder og spændinger kan opstå ved forskellige typer arbejdsstillinger.

Tjek prisen her

 


SpaDag hos Lübker

Som par kan I med fordel trække stikket engang mellem og få passet børnene så I selv kan få nogle frække oplevelser sammen. Ved at lade hverdagen være hverdag, kan I lægge al stress og ansvar bag jer i nogle timer og nyde en lækker spa pause.

Lübker er et wellnesscenter, hvor I både finder muligheder for spa og fitness, der er fri parkering og I får naturligvis udleveret en blød og lækker badekåbe samt håndklæde ved ankomst. Sammen kan I nyde jeres lille nyopdagede oase, der er fri for stress og jag så I kan nyde hinanden og snakke sammen om andet end dagligdagens udfordringer.

En tur hos Lübker kan give jer dét overskud I ellers mangler i hverdagen for at jeres sex oplevelser kommer op og ringe ligesom dengang i var nyforelskede.

Tjek prisen her

 


Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Læg hverdagens trummerum bag jer og nyd en nat på Skodsborg Kurhotel, hvor I kan tillade jer at have hinanden i fokus. Kurhotellet befinder sig i skønne og rolige omgivelser, der giver jer tid og ro til at slappe af så I bare kan nyde hinanden.

Den store dobbeltseng giver anledning til mange erotiske oplevelser, når i hele dagen har brugt tid på at nyde hinanden og forkæle hinanden med både spa og massager. The Brasserie tilbyder en skøn tre-retters middag, der kan give jer appetitten tilbage – både på at klare nye udfordringer, men også jeres seksuelle appetit.

Som en ekstra bonus kan I her vælge fra en pudemenu, så I kun får bløde, lækre og naturligvis allergivenlige puder og dyner at putte jer under sammen.

Tjek prisen her

 


Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

På Lyng dal hotel har I hele to muligheder for at kickstarte jeres frække sex oplevelser. I kan vælge mellem to typer ophold, der hver især kan noget for jer som par. Med Gudenå opholdet får I et hyggeligt dobbeltværelse, en tre-retters menu og morgenmad, hvilket efterlader jer selv til hyggen og de frække oplevelser.

Vælger I derimod sæsonopholdet får I i stedet en seks-retters menu, champagne, petit fours, snacks og kaffe serveret, hvilket giver anledning til endnu frækkere og mere intime stunder. Der er fri leg på værelset, så I kan med fordel pakke noget uartigt sexlegetøj hjemmefra og give den gas med hinanden i fokus.

Tjek prisen her

 


Erotic 4 Real Brætspil på Dansk

Dette frække spil er genialt til at kickstarte jeres kommende erotiske oplevelser. Spillet handler ikke om at vinde eller tabe, men i stedet om at åbne op for sin partner og have dybe samtaler om både moralkodeks, følelser, lyst og frække fantasier.

Der findes mange af disse spil på internettet, dog er dette et af de eneste, hvor sproget er dansk. Dette betyder at alle kan være med, da der ikke er nogle kringlede fremmedord man skal tage stilling til. Spillet handler om at snakke om både dine egne lyster, men også for at I som par kan lære mere af hinanden og hvor du kan gætte på din partners lyster, følelser og moral.

Tjek prisen her

 


Lovense Hush App-Styret Butt Plug Medium

Leder du og din partner efter frække sex oplevelser kan I prøve dette produkt fra Lovense Hush. Der er her tale om en anal butt plug, der kan sende din partner op i den syvende himmel og være med til at I sammen kan opleve nogle fantastiske anale orgasmer.

Butt pluggen har en klassisk kegleform med en afrundet spids, der gør indføringen en del lettere, især hvis I bruger en vandbaseret glidecreme, der er drøj i brug. Pluggen styres ved hjælp af en app og er kompatibel med både Android og iOS styresystemer.

I appen kan I selv skabe jeres egne vibrationsmønstre, eller downloade andres yndlingsindstillinger og forsøge jer frem til I finder den type vibration I bedst kan lide.

Tjek prisen her

 


Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

Dette onaniprodukt er ideelt til solobrug, men kan også bruges af par, der ønsker flere erotiske oplevelser i hverdagen. For at I kan få den bedste sex oplevelse, kan I lade denne Autoblow styre forspillet således at I begge bliver stimuleret inden selve sexakten.

For mange kvinder kan det være svært at koncentrere sig om partnerens penis i en standard 69’er, men med dette produkt kan I begge opleve oral stimulering, der får jer begge til bristepunktet. Produktet er fremstillet af kvalitets ABS-plast med en blød TPE kerne.

Der hører tre forskellige sleeves til produktet for at sikre, at det passer til alle penisstørrelser. Produktet tilsluttes stikkontakten og kan bruges håndfrit.

Tjek prisen her

 


Fleshlight Pink Lady Value Pack

Denne value pack indeholder alt, hvad du behøver for at få den bedste sex oplevelse. Produktet indeholder naturligvis en fræk og forførende fleshlight samt en god vandbaseret glidecreme, så du kan komme i gang med det samme.

Indvendigt finder du et lækkert sleeve fremstillet af Real Feel Super Skin, der sikrer at din penis bliver kærtegnet præcis som den ville, hvis der var tale om en rigtig vagina. Der medfølger også et shower mount så du kan bruge produktet håndfrit i badet.

Alt, hvad du behøver for at opleve sex valentin er med i dette produkt, selv rengøringen bliver en leg, når du blot bruger de medfølgende sexlegetøjsrens og vedligeholdelsesprodukter.

Tjek prisen her

 


Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature

Ønsker du at forkæle din kvinde, så skal du give hende en graviditetsmassage. Langt de fleste kvinder trænger til forkælelse og omsorg i hverdagen, men når man er gravid og føler sig som en hvalros på land, er det ekstremt vigtigt med denne forkælelse.

Det kan være en god idé at komme med små hints, da mange gravide kvinder ikke bryder sig om at blive overrasket med kropskontakt fra fremmede under deres graviditet. Dog er denne lækre massage et godt bud på at give omsorg og måske endda give hende det ekstra energi hun skal bruge for at I sammen kan få gode erotiske oplevelser på trods af familieforøgelsen der sparker og puffer hende.

Denne graviditetsmassage giver hele 2 timers forkælelse af dit barns mor, hun kommer i mælkebad med skøntduftende olier og får en massage, hvor hun kan ligge på maven ved hjælp af særlige graviditetspuder.

Tjek prisen her

 

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here