Dansetrusser – De bedste trusser med dildo

384

Dansetrusser er skabt til at tilfredsstille dig og give dig lyst til at danse af nydelse.

Der findes forskellige slags, herunder typer med indbyggede dildoer og vibratorer.

Vi har samlet de 7 bedste dansetrusser i test, hvilket forhåbentlig kan hjælpe dig med at finde lige netop din favorit.

 

Late X Latex Dansetrusse Til Kvinder

Late X Latex Dansetrusse Til Kvinder

Tjek Prisen Her

Denne sorte latex dansetrusse har et hul til penis, og er perfekt til en forførerisk og pirrende aften eller et frækt outfit til en fest.

 

Velegnet til anderledes sexlege

Produktet er først og fremmest perfekt til fetish outfittet, hvis man ønsker at sætte prikken over i’et. Det er derudover også ideele til sexlege, hvis man ønsker at prøve noget nyt. Trussen har et indvendigt sleeve, som manden kan indsætte penis ind i – det fungerer lidt som et latex-kondom.

 

Garanti for fede oplevelser

Denne dansetrusse er et anderledes og frækt produkt, der sikrer dig nogle fede og særlige oplevelser, som uden tvivl også vil være pirrende for begge parter. De er fremstillet af 100% naturlatex, hvilket giver et frækt udtryk.

 

Sådan holder du produktet

Vil du gerne bevare din latex, så den fremstår som ny, så anbefales det, at du plejer den med en latex spray, hvilket tilfører smidighed og glans.

 

Late X – Latex Dansetrusse Til Kvinder

Late X – Latex Dansetrusse Til Kvinder

Tjek Prisen Her

Denne sorte dansetrusse er perfekt til kvinder, som ønsker at føre sexlegene til et nyt niveau. Trussen har et hul til penis, men den har også et indvendigt sleeve, som fungerer som et latex-kondom.

 

Sort latex dildo trusse sætter prikken over i’et

En sort latextrusse, der egner sig perfekt til fetish outfittet og kan uden tvivl sætte prikken over i’et ved enhver fræk sexleg. Der er lagt an til en anderledes oplevelse, som vil være pirrende for alle parter.

 

Dansetrussen er perfekt til alle fetish elskere

Tænder dig og din partner på fetish, bør I anskaffe jer et par dansetrusser til kvinden. De ser frække ud, men der er stor mulighed for at udforske nye ting og friske sexlivet op.

 

Sådan plejer du dit latex på bedste vis

Trusserne er udført i 100% naturlatex, og det er vigtigt at huske, at de kun må håndvaskes i koldt vand. De må hverken bleges, tørretumbles, stryges eller vaskes med latex tøj i andre farver. Plej gerne trusserne med plejematerialer fremstillet til latextøj, for at de holder sig pæne i lang tid.

 

Sharon sloane double dong – dansetrusse

Sharon sloane double dong

Tjek Prisen Her

Denne Sharon Sloane Double Dong Dansetrusse er til det par, der ønsker at hæve niveauet og tage sexlegene til nye højder. Denne trusse bringer dobbeltnydelse, eftersom den er udstyret med hele to dildoer: En indvendig og en udvendig, som begge sidder på denne frække trusse af latex.

 

Strap-on for en skøn nydelse

Dansetrussen fra Sharon Sloane fungerer som en strap-on med den bløde, udvendige dildo. Den er især perfekt til jer, der ønsker intens nydelse, da dildoens hoved er kurvet med et opadvendt hoved, således at den går ind og rammer perfekt for den bedste oplevelse.

 

Trussen er derudover også udstyret med en indvendig dildo, således at dig der bærer trussen, også får glæde og nydelse ud af legen. Den indvendige dildo er en smule kortere end den udvendige, men den er uden tvivl lige så lækker og glat, som den udvendige. Den er også let kurvet for en optimal nydelse.

 

Sharon Sloane Double Dong Dansetrusse – fremstillet af lækker latex

Sætter du pris på noget enkelt men frækt? Så er denne dansetrusse garanteret noget for dig. Foruden de to sorte dildoer, som den er udstyret med, så er den lavet i skinnende latex, som giver et luksuriøst look. Det er glat at røre ved og flot at se på. Dette par trusser vil uden tvivl tænde noget specielt i din partner og ligge op til nye lege, der kan bringe jeres frække lege til nye højder.

Latex – sådan plejer du det

Udover at Latex er et flot materiale, der gør trussen fræk at se på, så kræver materialet også en vis form for pleje. Det er vigtigt at huske på, at latextrussen udelukkende må håndvaskes i koldt vand. Derudover må de hverken bleges, puttes i tørretumbleren, stryges eller vaskes med latextøj, som er i andre farver for at undgå farveskift. For at latexmaterialet holder sig pænt i længst mulig tid, så kan du med fordel pleje trusserne med plejematerialer fremstillet til latextøj.

 

Et væld af muligheder

Der er mange muligheder med denne trusse. Det kan være, at I ønsker et produkt, hvor I begge kan have hænderne fri, men stadig nyde godt af nydelsen, så er denne dansetrusse skøn. Eftersom den er udstyret med en dobbeltdildo, så er den velegnet til alverdens erotiske lege – uanset jeres køn.

 

Latex trusser med tre dildoer

Latex trusser med tre dildoer

Tjek Prisen Her

Denne sorte danse trusse fra Late X giver dig mulighed for at tilfredsstile dig selv såvel som din partner på en og samme tid. Der er en dildo til din partner og to dildoer til dig – analt og vaginalt.

 

3 dildoer – en til dig og en til din partner

De sorte latex trusser sidder tæt, som latex nu engang gør. Derudover er de udstyret med 3 dildoer. Udvendigt sidder en almindelig dildo i naturlig størrelse, som er forholdsvis naturtro. Derudover er der på indersiden af trusserne monteret to mindre dildoer. De har til opgave at tilfredsstille analt såvel som vaginalt, når du bærer trusserne, hvorimod den ydre dildo er til for at tilfredsstile din partner.

 

Perfekte til frække stunder i soveværelset

Denne trusse med dildo er velegnet til de intime og frække stunder i soveværelset. Der er lagt an til mange særlige oplevelser og frække øjeblikke, hvorfor det er perfekt til dig og din partner, hvis I ønsker at bringe noget nyt i spil.

 

Praktisk information om produktet

Den udvendige dildo måler 16 x 4 cm, hvor de indvendige måler henholdsvis 12 x 3,5 cm og 12,5 x 4 cm. Derudover er det vigtigt at huske at rengøre trusser og de dertilhørende dildoer efter brug med varmt vand og sæbe.

 

Latex trusse med analdildo

Latex trusse med analdildo

Tjek Prisen Her

Denne sorte latex dansetrusse med dildo er af høj kvalitet.

Perfekt til heteroseksuelle og bøsser

Denne latextrusse er udstyret med en analdildo, som er placeret indvendigt. Den føres op i anus, når trussen bæres. Den egner sig godt til alle køn, og er perfekt hvis man ønsker at friske de frække lege lidt op.

Danse trusse i høj kvalitet

Denne trusse er af mærket Late X, som især er kendt for at levere eksperimenterende og kinky lingeri- såvel som sexprodukter. Denne trusse er iblandt en af de mange spændende ting fra deres udvalg. Husk altid at rengøre trussen i vand og sæbe efter brug.

Forførende oplevelse

Trussen sikrer en forførende og pirrende oplevelse. Når du eller din partner bærer latex trussen, kan I fornøje jer med hinanden på et utal af måder, alt imens en af jer bærer trussen. Derudover har dildoen pirrende riller og en spids, der er udformet som et penishoved, hvilket øger nydelsen under brug.

 

 UDGÅET: Sharon Sloane Latex Trusse med Dobbelt Strapon Dildo

Sharon Sloane Latex Trusse med Dobbelt Strapon Dildo

Latex trussen fra Sharon Sloane er udstyret med en dobbelt strapon dildo. Det er et lækkert sexlegetøj, der kan bringe jeres leg i soveværelset til nye højder.

 

Til den friske kvinde

Det rigtige udstyr får kvinder til at indtage lige den rolle i de frække lege, som de har lyst til. Denne latextrusse egner sig til de friske og initiativrige kvinder,

Med det rigtige udstyr kan kvinder indtage præcis den rolle i sexlegen, de har lyst til. Sharon Sloane latextrussen er til alle friske og initiativrige kvinder, som har lyst til at være mere aktive i sengen – uden selv at gå glip af nydelsen, naturligvis.

 

Danse trusse med to indbyggede dildoer

Latextrussen har hele to indbyggede dildoer. Den ene dildo er placeret på indersiden og vil trænge ind øjeblikkeligt, når trussen tages på. Den anden dildo sidder på ydersiden, og sørger for at du kan tage sig godt af din partner imens. Den udvendige dildo er cirka 18 cm lang, hvorfor du med garanti kan tilfredsstille hvem som helst med en sådan imponerende størrelse.

 

Leveres med mat overflade

Denne trusse leveres med en mat latex overflade. Ønsker du i stedet en blank overflade, kan du med fordel efterbehandle med en latex glansspray, som gør overfladen skinnende. Derudover fås trussen i 3 forskellige størrelser.

 

UDGÅET: Late X Latex Trusse med Dobbelt Strapon Dildo

Late X Latex Trusse med Dobbelt Strapon Dildo

Dette stykke sexlegetøj er udstyret med to strap-on latex dildoer for ekstra dobbelt nydelse for dig og din partner.

 

Indvendig og udvendig dildo – intens stimulation

Du har fuld kontrol over den udvendige dildos bevægelser, når du bærer trussen. Imens du deler ud af det udvendige lem, så mærker du selv intens stimulation gennem den indvendige dildo. Den vil støde med samme rytme som den udvendige, hvorfor den er ideel til tilfredsstillelse af dig såvel som din partner.

Husk…

Det anbefales at smøre dildoen med en god glidecreme inden brug – også inden du trænger ind i din partner. Vær også opmærksom på, at latex er et naturprodukt, som kan fremkalde allergiske reaktioner hos nogle personer.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here