Den famøse rabbit vibrator fik sit helt store gennembrud i tv-serien ”Sex and the city”. Så derfor kender de fleste kvinder den rigtig godt i dag.

Jeg havde faktisk ikke selv prøvet en før, så jeg var vildt begejstret og fuld af forventning, da jeg skulle i gang med at teste den.

Jeg har testet nogle forskellige, som du kan læse om her. Men en ting kan jeg love dig allerede nu. Du kommer til at ønske dig en rabbit vibrator, når du har læst færdig!

STADIG I TVIVL?

Se udvalget af rabbit vibratorer her ->

 


SINFUL RABBIT VIBRATORTestvinder

Bedste rabbit vibrator billede

Tjek prisen her

Fordele

 • 6 vibrationsprogrammer og 6 rotationsprogrammer
 • Vundet en award for mest innovative produkt
 • Få den bedste effekt med en vandbaseret glidecreme

Ulemper

 • Kræver 4 stk. AA-batterier

Min personlige oplevelse

Sinful Rabbit Vibrator var et glædeligt bekendskab. Jeg synes den så rigtig fin ud, og spottede med det samme, at her er tale om en ret fyldig vibrator. Det er jo en smagssag, hvad man er til, men personligt synes jeg det er ret lækkert med en fyldig vibrator fremfor en mere spids.

Den har 6 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige rotationer, som kan bruges samtidig. Det kan jeg varmt anbefale dig at eksperimentere lidt med. Og når du rammer rigtig er du ikke et sekund i tvivl! Der var orgasmegaranti for mit vedkommende HVER gang.

Anbefalet til

Kvinder som er til en klassiker af en rabbit vibrator. Er du til en fyldig/bred vibrator, så er denne sag lige noget for dig.

Det siger andre kunder

Vibratoren her er testvinder, hvilket man ikke er i tvivl om, når man læser kundernes kommentarer. Vibratoren scorer højt på alle parametre. Det eneste nogle bemærker som noget mindre positivt er, at den kræver 4 batterier af gangen. Og de medfølger ikke.

Opsummering

Fyldig og kraftfuld vibrator til dig, som vil være sikker på en god orgasme. Brug den sammen med en god vandbaseret glidecreme, så får du den optimale effekt.

Sinful Rabbit Vibrator får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


BASEKS MY DOLPHIN G-Punkt Rabbit Vibrator

baseks my bunny g-punkts rabbit vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • 100% vandtæt og lydsvag
 • 10 vibrationshastigheder med 5 forskellige rotationsmønstre

Ulemper

 • Kun til vaginal stimulation

Min personlige oplevelse

Her har jeg prøvet en g-punkts vibrator, som stimulerede mig hele 3 steder på samme tid! Det er altså ikke hver dag man oplever det. Så som man nok kan regne ud, er jeg meget glad og tilfreds oven på denne oplevelse.

Hovedet på rabbit vibratoren (som faktisk er en delfin) stimulerede mit g-punkt og perlerækken stimulerede mig indvendigt samtidig med, at spidsen stimulere klitoris.

Jeg kan varmt anbefale dig at give My Dolphin en chance. Jeg tør faktisk godt love, at du ikke vil blive skuffet. Og så kan jeg lige tilføje, at den nu har fået sin faste plads i mit natbord.

Anbefalet til

Kvinden som gerne vil have en hurtig sikker orgasme. Vibratoren rammer dig 3 steder på en gang, hvorfor det nærmest er umuligt ikke at komme.

Det siger andre kunder

Vibratoren er et kæmpe hit blandt kunderne. Særligt de 10 vibrationsmønstre og 5 rotationshastigheder får rosende ord med på vejen. Det er nemt at indstille, hvilket er rigtig positivt.

Opsummering

Denne rabbit vibrator er primært henvendt til vaginal stimulation (dvs. ‘normal’ stimulation hos kvinden). Så hvis du leder efter en g-punkts dildo til analbrug for både mænd og kvinder, så læs videre her.

My Dolphin får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator – Bedst til begyndere

Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • 7 vibrationsprogrammer
 • Genopladelig

Ulemper

 • Kun 2 vibrationshastigheder

Min personlige oplevelse

Power Bunny vibratoren er super enkel i sit design. Her er vi tilbage ved den klassiske kanin på siden.

Jeg er positivt overrasket over den. Først syntes jeg den så lidt kedelig ud, men den skuffede på ingen måde. Med sine kun 2 vibrationshastigheder er der selvfølgelig ikke så meget at vælge imellem. Til gengæld har den 5 vibrationsmønstre, så lidt magi kan den altså godt skabe.

Jeg var også ret begejstret for, hvor godt den lå i hånden. Nogle gange får jeg næsten helt krampe i hånden, hvis vibratoren ikke er godt lavet til formålet, men det er denne altså!

Anbefalet til

Her er den perfekte begyndervibrator. Hvis du er ny i gamet, så kan jeg virkelig anbefale dig at prøve kræfter med denne. Den er ikke dyr, men kvaliteten er alligevel rigtig god.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for Power Bunny vibratoren, som er nem at anvende. Den har ikke så mange forskellige funktioner, men den klarer hvad den skal.

Opsummering

Dette produkt har med sit stilrene look virkelig indtaget det danske marked. Der er ingen tvivl om at den genopladelig variant virkelig er blevet populær. Det er der en årsag til.

Den er fremstillet således at den ligger utroligt godt i hånden. Det vil sige, at man 100% har fokuseret på at skabe en kanon brugeroplevelse, og det er man virkelig lykkedes med.

Power Bunny vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


FIFTY SHADES OF GREYRabbit Dildo

Happy rabbit realistic vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • 36 forskellige vibrationsmuligheder
 • Opladelig

Ulemper

 • Lidt kedelig design

Min personlige oplevelse

Her er den officielle Fifty Shades of Grey vibrator. Som stor fan af filmene, havde jeg glæder mig meget til at prøve denne vibrator. Kombinationen af de hele 36 vibrationsmuligheder, 2 kraftige motorer og ind- og udvendig stimulation, gav mig virkelig mulighed for at opnå meget intense orgasmer.

Faktisk er en af vibratorens styrker også dens svaghed. Jeg følte nemlig, at de mange forskellige funktioner gik hen og blev lidt for meget. Det tog mig lang tid at finde lige den kombinationen, som jeg syntes bedst om. Men det er jo lidt af et luksusproblem.

Anbefalet til

Den kræsne kvinde, som vil have den helt rigtige kombination, og gerne bruger tid på at finde den.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for Fifty Shades – vibratoren. Den er vandtæt, så flere siger, at de har testet den i badet med stor succes.

Opsummering

Her har vi en klassiker kendt fra filmene Fifty Shades of Grey. Produktet er vandtæt og kan derfor bruges i badet uden omgivelserne kan høre det. For ikke nok med den er vandtæt og har nogle kraftige vibrationer, så er den nærmest lydløs.

Så derfor vil dette være et rigtig godt alternativ til dig, som ønsker at have den med i bad. Den medfølgende guide er ligeledes utrolig nem at finde ud af.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

AUTO RABBIT BUNNY VIBRATOR Den Frække

Dobbelt rabbit vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Vibrationer i selve dildo-delen

Ulemper

 • Brugermanual på engelsk

Min personlige oplevelse

Denne rabbit vibrator var også en fornøjelse at teste. Som noget ret unikt for ligge denne model er, at den har vibrationer i selve dildoen. Det er der ikke mange, som har. Derfor er den oplagt til dig, som foretrækker vibrationer fremfor rotationer.

Personligt er jeg til begge dele, så jeg var lidt spændt på, om det føltes tilstrækkeligt kun med vibrationer. Men det gjorde det! Kombineret med en vandbaseret glidecreme kom jeg i mål uden problemer.

Og den lille kanin sidder godt placeret, så min klitoris også blev forkælet.

Anbefalet til

En god begyndervibrator, som ikke koster voldsomt meget. Derfor vil denne model være til dig, som ikke ønsker at spendere voldsomt mange penge men alligevel vil have et fornuftig produkt.

Det siger andre kunder

Denne bunny dildo eller vibrator er ligeledes en klart publikumsfavorit. Flere roser de skønne vibrationsmuligheder.

Opsummering

Den er med sin flotte farve et friskt pust til rabbit vibratorerne. Mange af dem er nemlig enten sorte eller hvide. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre, så der er mange muligheder.

Rabbit vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

RABBIT VIBRATORBedste Ekspert Anmeldelser

Rabbit Vibrator

sexshop logo

Tjek prisen her

sinful logo

Tjek prisen her

Fordele

 • Kraftige stimulerende vibrationer
 • 100% vandtæt og 100% lydsvag
 • En rabbit vibrator i stilfuldt design

Ulemper

 • Ikke god til begynderen

Min personlige oplevelse

Rabbit vibratoren er fremstillet i et ergonomisk design, som jeg tror vil tilfredsstille langt de fleste kvinder. Den er ikke nær så stor som de andre vibratorer i testen, men hold da op, hvor er den god!

Dens kraftige vibrationer fik mig simpelthen til at komme igen og igen. Så man mister lidt fornemmelsen for tid og sted, når man hygger med denne vibrator. Jeg skulle lige lære den at kende, men så var det bare en leg.

Anbefalet til

Den her Rabbit vibrator tilhører kvinder i alle aldre, som stiller krav til deres legetøj, og som søger stimulation i mere end ét sted af gangen.

Det siger andre kunder

Denne bunny vibrator har taget markederne med storm. Det er simpelthen blevet en af de mest populære rabbit vibrator verden rundt.

Opsummering

Dens ergonomiske kvaliteter i kombination med et tidsløst design er bare noget, som folk er vilde med, og jeg må erkende, at 4 forskellige farvekonstellationer hører til sjældenhederne, når vi snakker produkter som en rabbit dildo.

Nem at lade, så du altid har den ved hånden, når du ønsker.

Vibratoren får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Sinful Bunny Dildo Bredt Udvalg

Sinful er en af danmarks mest anerkendte forhandlere af blandt andet rabbit dildoer, hvorfor vi naturligvis klart kan anbefale jer at kigge dette igennem. Her er et bredt udvalg af forskellige typer rabbit vibrator i alle prisklasser.

Sinful er desuden kategoriseret som certificeret forhandler af os grundet følgende kriterier er opfyldt:

 • Fri fragt
 • Disket & Hurtig levering
 • Godkendt af E-handelsfonden
 • Kvalitetsprodukter
 • Dybt og bredt sortiment

rabbit vibratorer

Sexshop Rabbit Vibrator Bredt Udvalg

Sexshop har ligesom Sinful et bredt udvalg af diverse rabbit vibratorer, og kategoriserer sig derfor som oplagte i denne sammenhæng. Vi er ikke i tvivl om hos Eroti, at vi har fat i nogle af de største i Danmark, som vi gentagende gange har positive erfaringer med.

Tjek nedenstående oversigt over Sexshops udvalg af diverse bunny vibrator – det er nået du ikke vil fortryde.

 • Fri fragt
 • Disket & Hurtig levering
 • Godkendt af E-handelsfonden
 • Kvalitetsprodukter
 • Dybt og bredt sortiment

Når du har købt en rabbit vibrator

Der er en lang række vibratorer at vælge mellem, når du skal vælge din første. Hver vibrator er selvfølgelig forskellig og findes under forskellige kategorier. Men uden at kritiserer de andre vibrator typer eller kategorier af vibratorer, så er rabbit, også kaldet bunny vibratorer bare den ultimative type. Nogle kalder også denne type vibrator ’jack’.

Rabbit vibratoren er formet som en dildo, men oftest i bløde kurver i et minimalistisk design. De har dog en helt bestemt lille feature som distancerer den fra alle de andre typer. Det er nemlig de små ører, som enten er enkelt eller todelt. Derfor har rabbit vibratoren også fået sit skønne navn netop på baggrund af kanin ørene for enden af dildoens form.

Med dette produkt kan du få både skede stimulering gennem penetration af rabbit dildo delen og samtidig stimulere din klitoris med kanin ørene. Mange af produkterne har separate motorer til både ørene og dildodelen. Det gør at du selv kan styre vibrationsfrekvensen og styrken på de individuelle motorer.

Du kan dog også vælge at udelukkende stimulerer din klitoris med produktet, dette kan du gøre både med ørene eller selve rabbit dildo delen.

Bunny vibrator

Hastigheden har også betydning

Er du omvendt til stimulering både indvendig og udvendig så er dette produkt et helt fantastisk valg. Denne lille seksuelle massør gør netop det for dig.

Nu har vi selvfølgelig ikke snakket særlig meget om hastighed, andet end at nogle kan fungerer med 2-delte motorer. Det kan dog være en super smart idé en gang i mellem at sætte hastigheden meget ned på begge eller dele af motoren og kombinere det på en sjov og anderledes måde. Eksperimenter med det alt hvad du kan. Den bedste løsning er den du selv syntes er den bedste.

Når du sænker farten så vil du også opleve at få langt dybere og længere. Sex handler om den nydelse du oplever. Og, derfor har du altså også bare brug for en af disse fantastiske små kaniner til at udforske det.

Slutteligt skal det siges at det kan være helt fantastisk at bruge legetøjet med din partner. Selvom det kan være svært at håndtere og introducere for en partner, så vil det uden tvivl tage jeres sexliv til et helt andet niveau.

Gode råd

Det kan være en rigtig god idé at tage produktet ud af indpakning, pakke det ud og lege med det uden at du stimulere dig selv. Det før du bare ved at sætte dig med en god kop kaffe og eksperimentere med de forskellige knapper. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at du lærer betjeningen bedre at kende. På den måde får du også mere tryghed første gang du skal bruge produktet.

Gør du ikke ovenstående vil du med stor sandsynlighed ende med at skrue over på noget forkert eller ramme den forkerte knap når du er i gang med at bruge produktet. Det handler om at være tryg ved betjeningen, og være klar over, hvad du laver.

Inden du begynder er det en rigtig god idé at tilføje lidt glidecreme. Det er vigtigt, at denne glidecreme er vandbaseret. Hvis du køber en silikonebaseret glidecreme og bruger den på din rabbit vibrator så risikerer du at materialet bliver porøst og bliver opløst under brug. Det sker selvfølgelig ikke fra det ene sekund til det andet, men det er ikke desto mindre bedst for legetøjet at du benytter dig af vandbaseret glidecreme.

Du vil på den måde få den klart bedste oplevelse af produktet, da det hele simpelthen glider lidt nemmere, og det vil kun forøge nydelsen til dig. Glidecreme kan tilkøbes relativt billigt, og fordelen er naturligvis at der er til mange gange, så det er ikke sådan at du køber en og så næste gang du skal anvende din bunny vibrator, så skal du købe en ny.

Vi anbefaler også

Der er ingen tvivl om, at hvis en rabbit vibrator er interessant. Så vil du ligeledes finde vores indlæg omkring sprøjte dildoer og dildoer med sugekop spændende. Det er selvsagt produkter, som kan anvendes til nøjagtigt det samme. Nemlig til at du kan hygge dig som kvinde.

Et sidste og faktisk relativt nyt produkt i porteføljen hos de danske sexlegetøj forhandlere er såkalt viagra til kvinder. Tjek det indlæg ud – her vil det blive forklaret meget bedre hvad der tales om.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here