Den famøse rabbit vibrator fik sit helt store gennembrud i tv-serien ”sex and the city”. Det er ikke kun grundet en direkte produkt-placement, men tværtimod fordi den er ualmindelig unik.

En Rabbit dildo er en af de mest solgte på markedet, og det er naturligvis noget vi hos Eroti.dk forstår. Af selvsamme årsag har vi valgt at selektere i det relativt store udvalg. Således I med tryghed kan blive taget i hånden og få anbefalet den ultimative Rabbit vibrator.

Vi håber du via nedenstående testvinder-oversigt finde den rabbit vibrator, som opfylder dine kriterie. En ting er hvertfald sikkert, og det er at du vil ikke fortryde dit køb.

STADIG I TVIVL? Læs vores e-bog:

“Sådan vælger du din første vibrator”

 

Opdatering:

Efter testen har jeg testet to nye rabbit vibratorer – den ene er utrolig billig sammenlignet med, hvor god kvalitet det stadig er. Hvis man er nybegynder vil jeg klart anbefale at købe den. Du kan læse mere om den her.

Jeg testede også denne lidt dyrere (men virkelig kraftfulde og gode) rabbit vibrator. Den koster under 400 kr. men giver dig kvalitet du typisk finder i rabbit vibratorer til over 1000 kr.! Du kan købe den her.


BASEKS MY DOLPHING-Punkt Rabbit Vibrator

baseks my bunny g-punkts rabbit vibrator


ForhandlerPrisleje
ca. 200,-Tjek pris

Fordele

 • Længde 21,5 cm. & bredde 3,1 cm (Bredeste sted)
 • 100% vandtæt og lydsvag
 • 10 vibrationshastigheder med 5 forskellige rotationsmønstre

Produktbeskrivelse

Her har vi en g-punkts rabbit vibrator, som stimulerer dig hele 3 steder på samme tid. Hovedet på rabbitvibratoren stimulere dit g-punkt og perlerækken stimulere dig indvendigt samtidig med, at ørerne stimulere klitoris.

Denne rabbit vibrator er primært henvendt til vaginal stimulation (dvs. ‘normal’ stimulation hos kvinden). Så hvis du leder efter en g-punkts dildo til analbrug for både mænd og kvinder, så læs videre her.


FIFTY SHADES OF GREYRabbit Dildo

Happy rabbit realistic vibrator


ForhandlerPrisleje
ca. 500,-Tjek pris

Fordele

 • Opladelig rabbit vibrator
 • 100% vandtæt og lydsvag
 • 36 forskellige vibrationsniveauer

Produktbeskrivelse

Her har vi en klassiker kendt fra filmene Fifty shades of grey. Produktet er vandtæt og kan derfor bruges i badet uden omgivelserne kan høre det. For ikke nok med den er vandtæt og har nogle kraftige vibrationer, så er den nærmest lydløs.

Så derfor vil dette være et rigtig godt alternativ til dig, som ønsker at have den med i bad. Den medfølgende guide er ligeledes utrolig nem at finde ud af.


Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator – Bedst til begyndere

Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator


ForhandlerPrisleje
ca. 320,-Tjek pris

Fordele

 • Billigt produkt i god kvalitet
 • God til både solo leg såvel som par leg
 • Genopladelig via USB

Produktbeskrivelse

Dette produkt har med sit stilrene look virkelig indtaget det danske marked. Der er ingen tvivl om at den genopladelig variant virkelig er blevet populær. Det er der en årsag til.

Den er fremstillet således at den ligger utroligt godt i hånden. Det vil sige, at man 100% har fokuseret på at skabe en kanon brugeroplevelse, og det er man virkelig lykkedes med.


SINFUL RABBIT VIBRATORTestvinder

Bedste rabbit vibrator billede


ForhandlerPrisleje
ca. 350,-Tjek pris

Fordele

 • 365 dages returret
 • Hurtig levering
 • Danmarks største forhandlers testvinder

Produktbeskrivelse

Dette produkt er af danmarks største sexlegetøj forhandler vurderet som det bedste. Det er deres mest solgte rabbit vibrator, og har yderligere fået yderst gode anmærkninger. Hertil er produktet overraskende billigt i forhold til hvilke priser den har vundet.

Produktet har 6 forskellige vibrationsmønstre hvorfor du derfor vil kunne få en ualmindelig god orgasme.


AUTO RABBIT BUNNY VIBRATOR Den Frække

Dobbelt rabbit vibrator


ForhandlerPrisleje
ca. 300,-Tjek pris

Fordele

 • 100% Diskret levering
 • 5 ud af 5 stjerner i svensk avis
 • Dobbelt stimulation

Produktbeskrivelse

Denne bunny dildo eller vibrator er ligeledes en klart publikumsfavorit. Den er med sin flotte farve et friskt pust til rabbit vibratorerne. Mange af dem er nemlig enten sorte eller hvide.

Den er rigtig god og koster ikke voldsomt meget. Derfor vil denne model være til dig, som ikke ønsker at spendere voldsomt mange penge men alligevel vil have et fornuftig produkt.


RABBIT VIBRATORBedste Ekspert Anmeldelser

Rabbit Vibrator


ForhandlerPrisleje
ca. 720,-Tjek pris
ca. 720,-Tjek pris

Fordele

 • Testvinder på EB.dk med 6 ud af 6 anmeldelser
 • Kendt fra serien ”Sex and the City”
 • Kraftige stimulerende vibrationer
 • En rabbit vibrator i stilfuldt design
 • 100 % vandtæt og 100 % lydsvag
 • Fri fragt, Diskret & Hurtig levering, Returret og Prisgaranti

Produktbeskrivelse

Denne mastodont er uden tvivl hvad der må kaldes for en succeshistorie. Denne bunny vibrator har taget markederne med storm. Det er simpelthen blevet en af de mest populære rabbit vibrator verden rundt.

Dens ergonomiske kvaliteter i kombination med et tidsløst design er bare nået folk er vilde med, og vi må på redaktionen erkende, at 4 forskellige farve konstellationer hører til sjældenhederne når vi snakker produkter som en rabbit dildo. Den her Rabbit vibrator tilhører kvinder i alle aldre, som stiller krav til deres legetøj, og som søger stimulation i mere end ét sted af gangen.

Bunny vibratorProducenten/mærket er engelsk og har været aktiv siden 2008, og er et anerkendt brand i branchen. De er kendt for seksuelle oplevelser fra øverste hylde, og det er ikke et tilfælde, at kunderne bliver ved med at vende tilbage.  Det kræver nemlig en relativ stor erfaring, at fremstille en rabbit vibrator som denne.

Virksomhedens altoverskyggende mål er, at lede folk på vej til at kunne blive bedre til at kende sin krop og dermed tage dem i hånden i denne process.

Denne rabbit dildo er designet med udelukkende et formål og det er, at kunne stimulere på bedst mulig vis. Dette har man formået at skabe samtidigt med, at man har fundet et flot med et strejf af fræktdesign. Bunny vibratoren er som man kan se udarbejdet i bløde runde former, som gør den perfekt til at opnå den fulde nydelse – dette har nemlig den bagtanke at passe perfekt til den kvindelig krop, og det må vi se de har ramt plet med.

Specifikationer

Materialet er lugtfrit, fremstillet i 100% silikone, 19 cm. lang og 2 – 3,5 cm. i diameteren og er derfor transportabel til de fleste formål. Du kan tage den med på ferie, virksomhedsrejser eller bare gemme den væk i skab/skuffe mv.

En rabbit dildo / bunny vibrator som denne unikke testvinder, har derfor den perfekte længde på hvad mænd i virkeligheden har af gennemsnitlige længder, så dette værktøj er med andre ord det perfekt træningsredskab således du er 100% klar til næste gang. Det skal desuden siges, at mange par anvender den til forspil – det er kun fantasien der sætter sine grænser.Rabbit dildo

Det er i denne flotte æske du modtager din nye rabbit vibrator, som du fremadrettet vil blive SÅ glad for. Faktisk skal du i lang tid ikke spekulere på andet legetøj når du først har fået fingrene i dette vidunder.

Generelt er det, at hvis du passer på din rabbit dildo, så kan den holde i meget lang tid, faktisk har en af vores anmeldere haft sin i nu 4,5 år. Så der er ingen grund til at spekulere i om den mon går i stykker eller ej, og hvis uheldet er ude, så er der naturligvis fuld garanti.

Som vi har noteret i punkt opstilllingen, så vandt den i 2012 en pris på EB.dk med 6 ud af 6 stjerne blev den kåret til den ultimativt bedste bunny dildo på markedet. Det de lagde meget vægt på i denne anmeldelse er dens powerfulde vibrationer med mulighed for, at blive stimuleret flere steder på samme tid, samt at den er utrolig nem af vedligeholde.

Rabbit vibratoren skylles bare med varmt vand og tørres herefter af med papir / viskestykke eller lignende og den er herefter så god som ny.

Batteritid og forskellige vibrationsniveauer

En anden væsentligt faktor, som ikke kun EB har lagt vægt på er naturligvis dens kraftige vibrationer. Dette er nået som gør denne rabbit dildo / bunny dildo unik. Den er lydsvag med kan uden tvivl med sine luksuriøse vibrationer tilfredstille dig på ingen anden måde – du får simpelthen ikke en lignende kraftig motor som denne rabbit vibrator / bunny vibrator, det er vores produkttestere enstemmigt enige om.

Rabbit vibratoren har 5 forskellige vibrationsniveauer i 5 forskellige mønstre, som du kan forsøge dig med. Det bliver derfor aldrig kedeligt – du har derfor altid et nyt mønster du kan glæder dig til at afprøve.

Der medfølger naturligvis en oplader, samt rigtig god brugermanual som forklarer dig alt omkring dit nye fantastiske produkt såfremt du nogle spørgsmål måtte have. Alternativt er du mere end velkommen til at kontakte os, således vi kan være behjælpelige.

Den nævnte oplader stikkes blot i din nye rabbit dildo, også oplades den i 2 på hinanden følgende timer og den er så klar til 4 timers brug igen. Du skal derfor ikke tillægge yderligere omkostninger til batterier eller lignende – det er simpelthen plug-and-play.

Udover at være utrolig stimulerende således du med næsten statsgaranti får en orgasme, så du næsten besvimer, har vi med en bunny vibrator at gøre, som er 100 % vandtæt, og du kan derfor tage den med i bad – det kan den sagtens holde til.

Får at kunne give dig så megen information som overhovedet muligt har vi naturligvis i samarbejde med sinful udarbejdet denne video, som kort forklarer dig alle fordele ved denne testvinder. Se den endelig igennem, hvis ikke du har tiden til at læse vores anmeldelse igennem:

Sinful Bunny Dildo Bredt Udvalg

Sinful er en af danmarks mest anerkendte forhandlere af blandt andet rabbit dildoer, hvorfor vi naturligvis klart kan anbefale jer at kigge dette igennem. Her er et bredt udvalg af forskellige typer rabbit vibrator i alle prisklasser.

Sinful er desuden kategoriseret som certificeret forhandler af os grundet følgende kriterier er opfyldt:

 • Fri fragt
 • Disket & Hurtig levering
 • Godkendt af E-handelsfonden
 • Kvalitetsprodukter
 • Dybt og bredt sortiment

rabbit vibratorer

Sexshop Rabbit Vibrator Bredt Udvalg

Sexshop har ligesom Sinful et bredt udvalg af diverse rabbit vibratorer, og kategoriserer sig derfor som oplagte i denne sammenhæng. Vi er ikke i tvivl om hos Eroti, at vi har fat i nogle af de største i Danmark, som vi gentagende gange har positive erfaringer med.

Tjek nedenstående oversigt over Sexshops udvalg af diverse bunny vibrator – det er nået du ikke vil fortryde.

 • Fri fragt
 • Disket & Hurtig levering
 • Godkendt af E-handelsfonden
 • Kvalitetsprodukter
 • Dybt og bredt sortiment

Når du har købt en rabbit vibrator

Der er en lang række vibratorer at vælge mellem, når du skal vælge din første. Hver vibrator er selvfølgelig forskellig og findes under forskellige kategorier. Men uden at kritiserer de andre vibrator typer eller kategorier af vibratorer, så er rabbit, også kaldet bunny vibratorer bare den ultimative type. Nogle kalder også denne type vibrator ’jack’.

Rabbit vibratoren er formet som en dildo, men oftest i bløde kurver i et minimalistisk design. De har dog en helt bestemt lille feature som distancerer den fra alle de andre typer. Det er nemlig de små ører, som enten er enkelt eller todelt. Derfor har rabbit vibratoren også fået sit skønne navn netop på baggrund af kanin ørene for enden af dildoens form.

Med dette produkt kan du få både skede stimulering gennem penetration af rabbit dildo delen og samtidig stimulere din klitoris med kanin ørene. Mange af produkterne har separate motorer til både ørene og dildodelen. Det gør at du selv kan styre vibrationsfrekvensen og styrken på de individuelle motorer.

Du kan dog også vælge at udelukkende stimulerer din klitoris med produktet, dette kan du gøre både med ørene eller selve rabbit dildo delen.

Bunny vibrator

Hastigheden har også betydning

Er du omvendt til stimulering både indvendig og udvendig så er dette produkt et helt fantastisk valg. Denne lille seksuelle massør gør netop det for dig.

Nu har vi selvfølgelig ikke snakket særlig meget om hastighed, andet end at nogle kan fungerer med 2-delte motorer. Det kan dog være en super smart idé en gang i mellem at sætte hastigheden meget ned på begge eller dele af motoren og kombinere det på en sjov og anderledes måde. Eksperimenter med det alt hvad du kan. Den bedste løsning er den du selv syntes er den bedste.

Når du sænker farten så vil du også opleve at få langt dybere og længere. Sex handler om den nydelse du oplever. Og, derfor har du altså også bare brug for en af disse fantastiske små kaniner til at udforske det.

Slutteligt skal det siges at det kan være helt fantastisk at bruge legetøjet med din partner. Selvom det kan være svært at håndtere og introducere for en partner, så vil det uden tvivl tage jeres sexliv til et helt andet niveau.

Gode råd

Det kan være en rigtig god idé at tage produktet ud af indpakning, pakke det ud og lege med det uden at du stimulere dig selv. Det før du bare ved at sætte dig med en god kop kaffe og eksperimentere med de forskellige knapper. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at du lærer betjeningen bedre at kende. På den måde får du også mere tryghed første gang du skal bruge produktet.

Gør du ikke ovenstående vil du med stor sandsynlighed ende med at skrue over på noget forkert eller ramme den forkerte knap når du er i gang med at bruge produktet. Det handler om at være tryg ved betjeningen, og være klar over, hvad du laver.

Inden du begynder er det en rigtig god idé at tilføje lidt glidecreme. Det er vigtigt, at denne glidecreme er vandbaseret. Hvis du køber en silikonebaseret glidecreme og bruger den på din rabbit vibrator så risikerer du at materialet bliver porøst og bliver opløst under brug. Det sker selvfølgelig ikke fra det ene sekund til det andet, men det er ikke desto mindre bedst for legetøjet at du benytter dig af vandbaseret glidecreme.

Du vil på den måde få den klart bedste oplevelse af produktet, da det hele simpelthen glider lidt nemmere, og det vil kun forøge nydelsen til dig. Glidecreme kan tilkøbes relativt billigt, og fordelen er naturligvis at der er til mange gange, så det er ikke sådan at du køber en og så næste gang du skal anvende din bunny vibrator, så skal du købe en ny.

Vi anbefaler også

Der er ingen tvivl om, at hvis en rabbit vibrator er interessant. Så vil du ligeledes finde vores indlæg omkring sprøjte dildoer og dildoer med sugekop spændende. Det er selvsagt produkter, som kan anvendes til nøjagtigt det samme. Nemlig til at du kan hygge dig som kvinde.

Et sidste og faktisk relativt nyt produkt i porteføljen hos de danske sexlegetøj forhandlere er såkalt viagra til kvinder. Tjek det indlæg ud – her vil det blive forklaret meget bedre hvad der tales om.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here