Den bedste Rabbit Vibrator til kvinder i 2019 (komplet guide til brug)

3178

Rabbit vibratoren har haft sit helt store gennembrud med hjælp fra tv-serien ”sex and the city” og det er ikke kun grundet deres product-placement, men tværtimod fordi den er ualmindelig unik. En Rabbit dildo er en af de mest solgte på markedet, og det er naturligvis nået vi hos Eroti forstår. Af selvsamme årsag har vi valgt at selektere i det relativt store udvalg, således I med tryghed kan blive taget i hånden og få anbefalet den ultimative Rabbit vibrator.

Nedenstående anmeldelse har fokus på én testvinder, som er den mest populære verden over, og det er med god grund – se nedenstående guide med dertilhørende video materiale.


RABBIT VIBRATOR – TESTVINDER

Rabbit Vibrator


Forhandler Pris Information
779,00 DKK Se produkt
711,00 DKK Se produkt
778,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Testvinder på EB.dk med 6 ud af 6 anmeldelser
 • Kendt fra serien ”Sex and the City”
 • Kraftige stimulerende vibrationer
 • En rabbit vibrator i stilfuldt design
 • 100 % vandtæt og 100 % lydsvag
 • Fri fragt, Diskret & Hurtig levering, Returret og Prisgaranti

Produktbeskrivelse

Denne mastodont er uden tvivl hvad der må kaldes for en succeshistorie. Denne bunny vibrator har taget markederne med storm. Det er simpelthen blevet en af de mest populære rabbit vibrator verden rundt. Dens ergonomiske kvaliteter i kombination med et tidsløst design er bare nået folk er vilde med, og vi må på redaktionen erkende, at 4 forskellige farve konstellationer hører til sjældenhederne når vi snakker produkter som en rabbit dildo. Den her Rabbit vibrator tilhører kvinder i alle aldre, som stiller krav til deres legetøj, og som søger stimulation i mere end ét sted af gangen.

Producenten/mærket er engelsk og har været aktiv siden 2008, og er et anerkendt brand i branchen. De er kendt for seksuelle oplevelser fra øverste hylde, og det er ikke et tilfælde, at kunderne bliver ved med at vende tilbage.  Det kræver nemlig en relativ stor erfaring, at fremstille en rabbit vibrator som denne.

Virksomhedens altoverskyggende mål er, at lede folk på vej til at kunne blive bedre til at kende sin krop og dermed tage dem i hånden i denne process.

Denne rabbit dildo er designet med udelukkende et formål og det er, at kunne stimulere på bedst mulig vis. Dette har man formået at skabe samtidigt med, at man har fundet et flot med et strejf af fræktdesign. Bunny vibratoren er som man kan se udarbejdet i bløde runde former, som gør den perfekt til at opnå den fulde nydelse – dette har nemlig den bagtanke at passe perfekt til den kvindelig krop, og det må vi se de har ramt plet med.

Materialet er lugtfrit, fremstillet i 100% silikone, 19 cm. lang og 2 – 3,5 cm. i diameteren og er derfor transportabel til de fleste formål. Du kan tage den med på ferie, virksomhedsrejser eller bare gemme den væk i skab/skuffe mv.

En rabbit dildo / bunny vibrator som denne unikke testvinder, har derfor den perfekte længde på hvad mænd i virkeligheden har af gennemsnitlige længder, så dette værktøj er med andre ord det perfekt træningsredskab således du er 100% klar til næste gang. Det skal desuden siges, at mange par anvender den til forspil – det er kun fantasien der sætter sine grænser.Rabbit dildo

 

Det er i denne flotte æske du modtager din nye rabbit vibrator, som du fremadrettet vil blive SÅ glad for. Faktisk skal du i lang tid ikke spekulere på andet legetøj når du først har fået fingrene i dette vidunder. Generelt er det, at hvis du passer på din rabbit dildo, så kan den holde i meget lang tid, faktisk har en af vores anmeldere haft sin i nu 4,5 år. Så der er ingen grund til at spekulere i om den mon går i stykker eller ej, og hvis uheldet er ude, så er der naturligvis fuld garanti.

Find din Rabbit Vibrator, Klik Her

Som vi har noteret i punktopstilllingen, så vandt den i 2012 en pris på EB.dk med 6 ud af 6 stjerne blev den kåret til den ultimativt bedste bunny dildo på markedet. Det de lagde meget vægt på i denne anmeldelse er dens powerfulde vibrationer med mulighed for, at blive stimuleret flere steder på samme tid, samt at den er utrolig nem af vedligeholde. Rabbit vibratoren skylles bare med varmt vand og tørres herefter af med papir / viskestykke eller lignende og den er herefter så god som ny.

En anden væsentligt faktor, som ikke kun EB har lagt vægt på er naturligvis dens kraftige vibrationer. Dette er nået som gør denne rabbit dildo / bunny dildo unik. Den er lydsvag med kan uden tvivl med sine lukseriøse vibrationer tilfredstille dig på ingen anden måde – du får simpelthen ikke en lignende kraftig motor som denne rabbit vibrator / bunny vibrator, det er vores produkttestere enstemmigt enige om.

Rabbit vibratoren har 5 forskellige vibrationsniveauer i 5 forskellige mønstre, som du kan forsøge dig med. Det bliver derfor aldrig kedeligt – du har derfor altid et nyt mønster du kan glæder dig til at afprøve.

Der medfølger naturligvis en oplader, samt rigtig god brugermanual som forklarer dig alt omkring dit nye fantastiske produkt såfremt du nogle spørgsmål måtte have. Alternativt er du mere end velkommen til at kontakte os, således vi kan være behjælpelige.

Den nævnte oplader stikkes blot i din nye rabbit dildo, også oplades den i 2 på hinanden følgende timer og den er så klar til 4 timers brug igen. Du skal derfor ikke tillægge yderligere omkostninger til batterier eller lignende – det er simpelthen plug-and-play.

Udover at være utrolig stimulerende således du med næsten statsgaranti får en orgasme, så du næsten besvimer, har vi med en rabbit vibrator at gøre, som er 100 % vandtæt, og du kan derfor tage den med i bad – det kan den sagtens holde til.

Får at kunne give dig så megen information som overhovedet muligt har vi naturligvis i samarbejde med sinful udarbejdet denne video, som kort forklarer dig alle fordele ved denne testvinder. Se den endelig igennem, hvis ikke du har tiden til at læse vores anmeldelse igennem:

Sinful Bunny Dildo Bredt Udvalg

Sinful er en af danmarks mest anerkendte forhandlere af blandt andet rabbit dildoer, hvorfor vi naturligvis klart kan anbefale jer at kigge dette igennem. Her er et bredt udvalg af forskellige typer rabbit vibrator i alle prisklasser.

Sinful er desuden kategoriseret som certificeret forhandler af os grundet følgende kriterier er opfyldt:

 • Fri fragt
 • Disket & Hurtig levering
 • Godkendt af E-handelsfonden
 • Kvalitetsprodukter
 • Dybt og bredt sortiment

Find din Rabbit Vibrator, Klik Her

Sexshop Rabbit Vibrator Bredt Udvalg

Sexshop har ligesom Sinful et bredt udvalg af diverse rabbit vibratorer, og kategoriserer sig derfor som oplagte i denne sammenhæng. Vi er ikke i tvivl om hos Eroti, at vi har fat i nogle af de største i Danmark, som vi gentagende gange har positive erfaringer med.

Tjek nedenstående oversigt over Sexshops udvalg af diverse bunny vibrator – det er nået du ikke vil fortryde.

 • Fri fragt
 • Disket & Hurtig levering
 • Godkendt af E-handelsfonden
 • Kvalitetsprodukter
 • Dybt og bredt sortiment

Find din Rabbit Dildo, Klik Her

Når du har købt en rabbit vibrator

Der er en lang række vibratorer at vælge mellem, når du skal vælge din første. Hver vibrator er selvfølgelig forskellig og findes under forskellige kategorier. Men uden at kritiserer de andre vibrator typer eller kategorier af vibratorer, så er rabbit, også kaldet bunny vibratorer bare den ultimative type. Nogle kalder også denne type vibrator ’jack’.

Rabbit vibratoren er formet som en dildo, men oftest i bløde kurver i et minimalistisk design. De har dog en helt bestemt lille feature som distancerer den fra alle de andre typer. Det er nemlig de små ører, som enten er enkelt eller todelt. Derfor har rabbit vibratoren også fået sit skønne navn netop på baggrund af kanin ørene for enden af dildoens form.

Med dette produkt kan du få både skede stimulering gennem penetration af rabbit dildo delen og samtidig stimulere din klitoris med kanin ørene. Mange af produkterne har separate motorer til både ørene og dildodelen. Det gør at du selv kan styre vibrationsfrekvensen og styrken på de individuelle motorer.

Du kan dog også vælge at udelukkende stimulerer din klitoris med produktet, dette kan du gøre både med ørene eller selve rabbit dildo delen.

Er du omvendt til stimulering både indvendig og udvendig så er dette produkt et helt fantastisk valg. Denne lille seksuelle massør gør netop det for dig.

Nu har vi selvfølgelig ikke snakket særlig meget om hastighed, andet end at nogle kan fungerer med 2-delte motorer. Det kan dog være en super smart idé en gang i mellem at sætte hastigheden meget ned på begge eller dele af motoren og kombinere det på en sjov og anderledes måde. Eksperimenter med det alt hvad du kan. Den bedste løsning er den du selv syntes er den bedste.

Når du sænker farten så vil du også opleve at få langt dybere og længere. Sex handler om den nydelse du oplever. Og, derfor har du altså også bare brug for en af disse fantastiske små kaniner til at udforske det.

Slutteligt skal det siges at det kan være helt fantastisk at bruge legetøjet med din partner. Selvom det kan være svært at håndtere og introducere for en partner, så vil det uden tvivl tage jeres sexliv til et helt andet niveau.

God råd

Det kan være en rigtig god idé at tage produktet ud af indpakning, pakke det ud og lege med det uden at du stimulere dig selv. Det før du bare ved at sætte dig med en god kop kaffe og eksperimentere med de forskellige knapper. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at du lærer betjeningen bedre at kende. På den måde får du også mere tryghed første gang du skal bruge produktet.

Gør du ikke ovenstående vil du med stor sandsynlighed ende med at skrue over på noget forkert eller ramme den forkerte knap når du er i gang med at bruge produktet. Det handler om at være tryg ved betjeningen, og være klar over, hvad du laver.

Inden du begynder er det en rigtig god idé at tilføje lidt glidecreme. Det er vigtigt, at denne glidecreme er vandbaseret. Hvis du køber en silikonebaseret glidecreme og bruger den på din rabbit vibrator så risikerer du at materialet bliver porøst og bliver opløst under brug. Det sker selvfølgelig ikke fra det ene sekund til det andet, men det er ikke desto mindre bedst for legetøjet at du benytter dig af vandbaseret glidecreme. Du vil på den måde få den klart bedste oplevelse af produktet, da det hele simpelthen glider lidt nemmere, og det vil kun forøge nydelsen til dig. Glidecreme kan tilkøbes relativt billigt, og fordelen er naturligvis at der er til mange gange, så det er ikke sådan at du køber en og så næste gang du skal anvende din bunny vibrator, så skal du købe en ny.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here