Kraftig Vibrator – Her er de 5 bedste i test

2280

Kender du det, at din vibrator ikke helt giver dig kraftige nok vibrationer? Det gør jeg også. Derfor har jeg lavet denne guide til flere kraftige vibratorer du kan overveje at skifte din nuværende ud med!

Lad os bare springe direkte ud i det. Det kommer kort fortalt til at fungere som en topliste, men min yndlings først og herefter rangordnet efter, hvor gode jeg samlet set syntes de er.

Hvis du allerede nu bare har lyst til at se et stort udvalg og ikke en topliste, så klik på linket herunder. Det tager dig til den samleder oversigt ↓

Se udvalget af kraftige vibratorer, Klik Her


Hitachi Kraftig Magic Wand vibrator

Hitachi Magic Wand Opladelig Personal kraftig vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • Bedst i test (ekstrabladets tester JoanB)
 • Årets produkt på Xbiz 2017
 • 4x normale vibrations niveauer & 4x pulserings niveauer
 • Genopladelig
 • Sikkerheden selv når det kommer til orgasmer

Ulemper

 • Ikke vandtæt
 • Kan kun bruges 20 min ad gangen (fordi den er så kraftig)

Hitachis egen og originale vibrator er den top performer når det kommer til kraftige vibratorer. Det gælder generelt Magic Wand vibrator produkter.

Men denne lille dronning er bare i en klasse for sig selv. Med hele 8 vidt forskellige vibrationsniveauer og pulseringsniveauer.

Når du bruger produktet, så vil jeg klart anbefale, at du benytter dig af en smule glidecreme på vibratorens hovede. Når du gør det, så vil du med stor sandsynlighed opleve en mere sensuel og behagelig oplevelse. Det gælder for den sags skyld også for andre kraftfulde vibratorer.

Denne vibrator med dens kraftige vibrationer er både ftalatfri fri for latex og derudover er selve staven lavet af plast mens hovedet er lavet af silikone.

Staven er som sagt ikke vandtæt, den er genopladelig og styres ved hjælp af 3 forskellige knapper. Der er en knap som tænder og slukker staven. Derudover findes der 1 knap til de 4x normale vibrationsniveauer og mønstre og en knap til de 4x pulseringsniveauer.

Læs mere om produktet

Kilde: https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/hun-proevede-tre-orgasmesikre-tryllestave-her-er-vinderen/6088605


LELO Smart Magic Wand

LELO Smart Wand Large Magic Wand kraftig vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • 8 vibrationsmønstre
 • Scorer højt i tests
 • Genopladelig
 • VANDTÆT ←

Ulemper

 • Kan være lidt forvirrende at styre i starten
 • Den er meget kraftig, så det kan hurtigt blive “for meget”
 • Den kan føles lidt tung i starten (400g ca.)

Den kraftige vibrator fra LELO er nok en af de mest omtalte og populære produkter blandt kvinder overhoved. Det er en fantastisk og anderledes magic wand vibrator, som har en krumning på håndtaget.

Normalt er disse “stav vibratorer” lavet som en lige pind, men LELO’s idé med at lade deres produkt krumme er helt genialt og giver rigtig god mening når man har prøvet produktet.

Den kraftige vibrator har også 8 forskellige vibrationsniveauer og kan fra fuldt opladt vibrere i op til 2 timer i træk! Det er ikke så lidt endda.

Nogle af anmeldelserne fra dette produkt er samtidig og af ovenstående grunde også, at produktet pludselig bliver stærkt vanedannende fordi det er så fantastisk.

Flere siger også, at det har hjulpet dem til orgasmer som de aldrig troede de skulle opleve dem. Det har sågar fået kvinder til at komme, som tidligere har oplevet vanskeligheder ved at opnå klimaks.

Derudover er der også flere der siger, at håndtaget form netop gør, at den på trods af dens lidt større størrelse stadig er nem at håndtere og bruge.

Afslutningsvist har produktet fået 6 ud af 6 stjerner i en test af forskellige kraftige stav vibratorer på Side6.dk.

Læs mere om produktet

Kilde: https://side6.dk/6-nyt/article4724010.ece


Hvis du ikke syntes at nogle af disse produkter er noget for dig.

Så skal du måske kigge på hele den samlede kategori af kraftige vibratorer.

Det gør du ved at klikke på knappen her:


You2Toys Kraftig klimaks Vibrator Æg

You2Toys kraftig klimaks vibrator æg

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • Det kraftigste vibrator æg på markedet
 • 6 volt moter
 • Kan give over 10.000 omdrejninger og multiorgasmer
 • x6 vibrationsmønstre

Ulemper

 • Bruger batterier, hvorfor den ikke er genopladelig
 • Ikke vandtæt

Produktet er lavet udelukkende af sikker ABC plast. Det gør, at den ikke føles så blød oppe i dig, men den er stadig et super vibratoræg.

Længden på ægget er 5,5 cm og den samlede diameter er på 2,6 cm. Selve ægget er altså ca. dobbelt så langt som den er bred. Derudover er den en smule “gammeldags” da der er ledningsføring mellem selve ægget og fjernbetjeningen.

Det er altså ikke et helt nyt og revolutionerende produkt. Men den har derimod super kvaliteter når det kommer til vibrationerne og funktionaliteten.

Læs mere om produktet


colt extreme kraftfuld vibrator

Hvis den måske ikke lige er dig, så kan COLT Extreme turbo bullet vibratoren måske være noget for dig i stedet.

Det er også en meget kraftig vibrator æg, som bestemt også kan sørge for, at du får et par orgasmer eller 3.

Dette vibrator æg er derudover også vandtæt, hvorfor du kan tage den med i badet. JUHU!

 


Bodywand Kraftfuld Magic Wand vibrator

Bodywand Kraftfuld Magic Wand vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • Lydsvag (næsten lydsløs).
 • Nem 1 knaps funktionalitet og kontrol.
 • Billig uden at være dårlig kvalitet.
 • Trinløse vibrationsniveauer (revolutionært!)

Ulemper

 • Ikke vandtæt
 • Ikke batteridrevet, skal kobles til med ledning.

Med den lette og simple kontrol mekanisme er du sikker på at være hurtigt i gang med at bruge din nye Bodywand!

Det er samlet set et fantastisk produkt. Selvom ledningen, og manglen på et genopladeligt batteri, kan lyde utiltalende, så er det faktisk ikke så slemt.

Ledningen er ret lang og man vænner sig hurtigt til at placere den sådan, at man ret hurtigt glemmer at den er til stede.

Dette er en af de absolut billigste kraftige vibratorer, som stadig formår at være lydsvage. Oftest vil det være sådan at prisen stiger ekstremt meget på produkterne når de både skal være lydsvage og kraftige!

Produktet har udelukkende fået ekstremt gode anmeldelser. Den “dårligste” ligger på 4,5 ud af 5. Det er på tværs af omkring de 20 læste anmeldelser jeg har kigget på. Det er altså utrolig fint!

Læs mere om produktet

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here