Sexdukker – De bedste til mænd

13001

Leder du efter de bedste & billigste sex dukker, og dermed den perfekte sex dukke til dig? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Nu har du endelig muligheden for, at få en oplevelse, som er så tæt på virkeligheden som det kan lade sig gøre. Vi har testet et spændende udvalg af sexdukker, og listet de absolut bedste i Danmark.

Testen har taget 10 timer om at lave, og er udarbejdet af 55 danske testere og 5 eksperter. Vi håber du ligesom dem finder nedenstående produkter interessant.

 

STADIG I TVIVL?

Se udvalget af sexdukker her

 


Mega Fuck Slut – TESTVINDER

Tjek prisen her

Fordele

 • Fremstillet i det realistiske Fanta Flesch
 • Nem at rengøre

Ulemper

 • Dyr

Min personlige oplevelse

Her har vi fat i en af de mest realistiske sexdukker, som Pipedream har fremstillet. Og det er absolut også det indtryk dukken efterlader mig med. Du får dig en sexdukke som giver dig mulighed for at prøve flere sexstillinger

Mega Fuck Slut giver et super godt førstehåndsindtryk, og efter at have testet dukken er jeg vildt begejstret, og kan ikke anbefale den nok.

Klem og niv i hendes store 36DD bryster og skub f.eks. din penis imellem dem. Du vil nemlig opleve, at lige netop denne sexdukke giver dig muligheder, som mange af de andre produkter på markedet ikke kan. Derudover kan du vride kroppen, således din nye populære sexdukke ligge som anvist på billedet.

Anbefalet til

Mænd der gerne vil prøve en sexdukke af virkelig god kvalitet! Prisen er i den høje ende, så den henvender sig også til kunder, som prioriterer at købe godt sexlegetøj.

Det siger andre kunder

Kunderne elsker denne dukke! Flere bemærker at de har svært ved at slippe hende, når de først er kommet i gang. Så pas på, hun er noget af en tidsrøver!

Opsummering

Fanta Flesh svulmer og masserer din penis, så det føles helt fantastisk! Fra sine sexede skuldre til hendes brede runde hofter, flad mave og perfekt fisse, er hun uden tvivl den perfekte kvinde. Dukken er super nem at rengøre, da du bare kan skylle den under varmt vand.

Bedst af alt, kan hun nemt gemmes væk under sengen eller i skabet. Det er dig der bestemmer slagets gang, og et hvert stød vil føles så realistisk, at du bliver i tvivl om, det er en rigtig kvinde der ligger under dig.

Jeg giver hende 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Tessie, den kåde sexdukke – PRISVINDER

Tjek prisen her

Fordele

 • Vejer 16 kg
 • Helkropsdukke

Ulemper

 • Ser lidt kunstig ud

Min personlige oplevelse

Jeg var super begejstret, da jeg så Tessie første gang. Her er en dukke i et virkeligt fedt design. Dukken vejer 16 kg, hvilket jeg personligt var ret glad for, da det giver følelsen af, at der er lidt mere at komme efter. Så føles hun heller ikke alt for kunstig.

Det eneste lille minus er, at hun måske ved nærmere eftersyn ser lidt for fake ud i ansigtet. Men det betyder heldigvis ikke det store, når man først kommer i gang.

Jeg elsker, at jeg her har mulighed for både at penetrere hende i anus og vagina. Det er ikke så tit begge dele er muligt.

Anbefalet til

Tessie er et genialt valg til manden, der søger en helkropsdukke for et mere realistisk indtryk.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for Tessie. Hun får mange rosende ord med på vejen. Særligt det faktum, at der er tale om en helkropsdukke er et kæmpe plus.

Opsummering

Hvis du er på udkig efter en god helkropsdukke, så er Tessie dukken for dig. Men den øgede vægt får du en mere realistisk følelse, så du ikke er så bevidst om, at det er en dukke du har sex med.

Tessie får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass – BEGYNDER

Tjek prisen her

Fordele

 • Nem at rengøre
 • Kan anvendes analt og vaginalt
 • Fremstillet i Fanta Flesh

Ulemper

 • Ikke så meget krop at tage fat i

Min personlige oplevelse

Som en mand der gemmer på sin egen lille “drøm”, var det kærlighed ved første blik, da jeg så mr.membr samantha pussy and ass.

Den er fremstillet med fanta flesh så hvert et stød sluttede sig om min penis, hvilket gav mig en ualmindelig behagelig oplevelse. Med denne sexdukke, kan du også sætte den ovenpå dig, og dermed få den lækre numse fra mr.membr til at ride dig. Det havde jeg personligt stor glæde af!

Derudover var det muligt både at anvende den analt og vaginalt, så jeg var virkelig godt underholde og yderst tilfredsstillet efter dette bekendskab.

Anbefalet til

Produktet fra mr.membr er til dig, som kan lide en flot numse. Med en sexdukke som denne kan du tage fat i den dejlige bløde numse og dermed tilpasse oplevelsen til dig. Og for en nybegynder er her en sexdukke, som er super nem at bruge og enm at gemme af vejen.

Det siger andre kunder

Kunderne betegner Mr.membr samantha pussy and ass, som nem at anvende og fremhæver, at pris og kvalitet følger hinanden.

Opsummering

Der har været en del rygter omkring, at produktet her er bedre end virkeligheden grundet fremstillingen med fanta flesh. Og det er ikke helt løgn. Glæd dig til en fantastisk oplevelse! Du kan også tage et kig på Roxanna her – en sexdukke også fra Mr. Membr.

Dukken får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Oxana Pussy and Ass 

Tjek prisen her

Fordele

 • God kvalitet
 • Fremstillet i cyberskin

Ulemper

 • Onesize

Min personlige oplevelse

Oxana har igennem tiden vundet flere priser, så jeg var naturligvis meget nysgerrig, da jeg skulle prøve hende første gang. Og hun skuffede ikke!

Designet er lavet i et naturligt udseende, ud fra underdelen af en kvinde. Selve vaginaen har en dybde på 14 cm og den anale åbning er 16 cm. Da sexdukken som sagt er fremstillet i cyberskin, tilpassede den sig min penis, selvom jeg er større end 16 cm. Det var virkelig lækkert, for jeg var bange for, at den ville være for kort. Men åbningen tilpassede sig blot efter min penis – så det er altså en onesize model som passer til alle.

Anbefalet til

Super til begyndere. Her får du et godt redskab til dig i at øve dig. Dvs. du stimulerer din holdbarhed når du får en oplevelse der ligger så tæt på virkeligheden som muligt.

Det siger andre kunder

Oxana har længe været en publikumsfavorit. Og kunderne elsker hende stadig. Flere bemærke det dejlige naturlige design, som giver en realistisk følelse.

Opsummering

Denne sex dukke er ikke vandtæt men efter brug skal den blot renses med varmt vandt, og herefter er den klar til brug igen. Generelt så giver Oxana sexdukken dig mulighed for, at slippe dine tanker fri og prøve noget andet og på den måde vil du forbinde oplevelsen med noget godt.

Oxana får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Pipedream Phat Ass

Tjek prisen her

 

Fordele

 • 2 åbninger (Vaginalt og analt)
 • Medfølgende glidecreme og bullet-vibrator
 • Fremstillet i fanta flesch

Ulemper

 • Onesize

Min personlige oplevelse

Da jeg så denne sexdukke første gang blev jeg virkelig begejstret! Her er tale om et super gennemført produkt, hvilket jeg i den grad kunne mærke, da jeg prøvede den.

Man kan ikke andet end glæde sig når man ser den numse, der ligger og venter på dig. Den er ualmindelig indbydende og dens design giver nogle muligheder ift. at kunne tage fat på en behagelig måde.

Dukken er fremstillet i Fanta Flesch, som jo giver den mest fantastiske følelse. Det er virkelig et materiale, som former sig efter penis. Og at dukken her kommer med en vibrator gør på ingen måde oplevelsen ringere. Du kan godt glæde dig!

Anbefalet til

Dig som har smag for luksus og god kvalitet. Her får du en dukke, som du kan penetrere både vaginalt og analt, så det er kun fantasien, der sætter grænser!

Det siger andre kunder

Kunderne er helt vilde med denne sexdukke. Og med god grund! Flere har fremhævet den for at være super nem at justere og dermed kunne prøve diverse stillinger med.

Opsummering

Her har vi virkelig en sexdukke i god kvalitet, som gør oplevelsen helt unik. Den medfølgende vandbaseret glidecreme smøres på denne sexdukke, og herefter tændes for bullet-vibratoren, som giver muligheden for trinvise vibrationer. Man kan selv bestemme om vibratoren skal være tilsluttet eller ej, men min klare anbefaling er at du skal prøve dig frem.

Sexdukken får 4 ud af 5 stjerner.

 Læs mere her


TwerkingButt Deluxe

twerkingbutt fra pornhub sexdukke-røv

Tjek prisen her

Fordele

 • Genopladeligt batteri med medfølgende oplader
 • Produceret af Pornhub

Ulemper

 • Lidt kunstig i udseende

Min personlige oplevelse

Sikke en oplevelse jeg har haft med denne sexdukke! Her her Pornhub virkelig gjort sig en genistreg. Bagdelen kan ryste, og faktisk kan den varmes op til 37 grader, så den har kropstemperatur som et menneske. Og jeg må bare sige, at du ikke kommer tættere på virkeligheden end med dette produkt. Der er virkelig tænkt på selv den mindste detalje!

Der medfølger virtual reality briller, som du kan vælge at tage på, hvilket naturligvis kun fuldfører produktet endnu mere. Desuden er der en indbygget vibrator, som ud over at få numsen til at vibrer, også masserer penis under samlejet, og dermed giver dig en ubeskrivelig unik oplevelse. Du kan styre disse vibrationer som denne sexdukke giver dig ved hjælp af fjernbetjeningen. Det havde jeg stor glæde af!

Anbefalet til

Dig der gerne vil have en fed helhedsoplevelse. Sætter du pris på, at der er kælet for detaljerne, så er det her sexdukken til dig. Det er ikke så tit man finder en dukke af denne kaliber.

Det siger andre kunder

Kunderne er selvfølgelig helt vilde med sexdukken her. Og det er forståeligt! Enkelte har påpeget, at de godt kunne have ønsket sig et lidt bedre design, da de synes dukken ser lidt kunstig ud.

Opsummering

Her har vi med en mastodont på markedet. Denne pornhub sexdukke er hvad der må siges, at være en publikumsfavorit, som for længst har fundet sin plads i toppen på markedet. Vi kunne naturligvis ikke undgå at tage den med her, da den bare må siges at være en oplevelse man ikke skal gå glip af.

Hvis du lige nu sidder og tænker, om den er alt for avanceret til dig, så tager du grueligt fejl! Den medfølgende brochure forklarer alt nøje. Så det er bare om at komme i gang.

Dukken får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Fuck Me Silly Bubble Butt

fuck me silly bubble butt sexdukker

Tjek prisen her

Fordele

 • Squat røv
 • Anal + vaginalt dukke

Ulemper

 • Ikke den bedste kvalitet

Min personlige oplevelse

Her blev jeg mødt af en rigtig trænet squat-røv, som naturligvis er lidt af en drøm. Jeg kunne holde fat i hofterne, og dermed støde hårdt igennem! Den kan desuden vendes således en alternativ stilling bliver mulig.

Dertil har den sex dukke ligesom størstedelen i dette indlæg både en vaginal og anal indgang, som gav mig mulighed for at forøge intensiteten og behageligheden.

Den ualmindelige gode røv i samspil med det medfølgende glidecreme gør virkelig den her oplevelse unik. Det må siges, at være et ubeskriveligt syn at kigge ned på en sådan røv! Jeg er kæmpe fan.

Anbefalet til

Sexdukken er det perfekte remedie til dig, som gerne vil have kvalitet men alligevel ikke vil bruge rigtig mange penge. Kvaliteten er god, men ikke den bedste. Så her har du en sexdukke i et godt mellemleje.

Det siger andre kunder

Sexdukken er lidt af en kundefavorit. Og med god grund! Mange fremhæver den realistiske følelse og de fantastiske former, som det helt centrale ved dukken her.

Opsummering

Der er ingen tvivl om hvorfor denne sex dukke er strøget til tops på listerne, på trods af den er en relativ ny spiller på markedet.

Virksomheden bag dette produkt har eftersigende brugt utallige timer i produktionen på denne, og faktisk ligger denne prototype helt tilbage til en af de første gange man for alvor begyndte at forme dem efter rigtige kvindekroppe.

Dukken er fremstillet i ekstraordinært blødt silikone, som gør oplevelse tilnærmelsesvist realistisk. Jeg synes hvertfald en lever op til sit navn og sin pris.

Sexdukken får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


You2Toys Joann Sexdukke

you2toys joann dukke til sex

Tjek prisen her

Fordele

 • Nem at anvende
 • Diskret levering

Ulemper

 • Oppustelig

Min personlige oplevelse

Da jeg så denne sexdukke første gang, var jeg lidt skeptisk. Jeg syntes ærlig talt hun så lidt komisk ud. Og så bringer det jo minderne tilbage til pranks med drengene.

Men da jeg først kom i gang med hende, blev jeg alligevel positivt overrasket. Dukken er super hurtig at puste op, så efter bare 5 minutter var jeg i gang med at bruge sexdukken. Og dukken fik mig helt klart i mål. Så jeg blev positivt overrasket!

Derudover var det rart, at den var så hurtig at rengøre og pakke væk igen.

Anbefalet til

Sexdukken er super til dig, som er nybegynder og gerne lige vil teste dig selv, inden du kaster dig ud i de mere vilde løsninger.

Det siger andre kunder

Kunderne er generelt glade for sexdukken her. Flere påpeger det lidt nostalgiske præg ved dukken, som de synes er sjovt. Samtidig er der også nogle, som påpeger, at i og med dukken er oppustelig, så holder den ikke så længe som nogle af de andre sexdukker.

Opsummering

Den helt klare fordel ved denne type er, at den er super billig og dermed er en god indikator for dig, som aldrig har prøvet sex dukker før, om denne type legetøj er noget for dig.

Dukken har 3 forskellige huller du kan anvende, så du for hvad der må vurderes som en relativ alsidig sex dukke. Da det er en oppustelig sex dukke, så kan den hurtigt tages op og ned.

Den oppustelige sexdukke får 3 ud af 5 stjerner.

 Læs mere her


Lidt ekstra sexdukker

Har du ikke helt fået nok? Så kommer der lige et par gode og oplagte valg. Nogle jeg synes du også skal kigge på!

Jeg har inddelt dem i billige og højkvalitets dukker. Herefter får du serveret et par i en relativ normal prisklasse.

DE BILLIGE

Pipedream Extreme Nasty Nympho

Pipedream Extreme Nasty NymphoTjek prisen her

Fordele

 • Toy Cleaner prøve (10 ml) og Moist Glidecreme prøve (10 ml) medfølger

Ulemper

 • Lidt kedeligt udseende

Min personlige oplevelse

Jeg må indrømme, at jeg ikke forventede mig det store af denne sexdukke. Mit førstehåndsindtryk var ikke det bedste, da jeg synes dukken ser lidt kedelig ud. Men der tog jeg nu alligevel fejl.

Sexdukken er faktisk rigtig god, når man først giver den en chance. Så kan den godt gå hen og blive lidt vanedannende. Den har ikke mange ekstra features, men den klarer i den grad jobbet.

Den føles skøn på penis og er nem at rengøre og pakke væk igen. Så jeg kan godt anbefale den!

Anbefalet til

Til dig som ikke vil ofre alverden på en sexdukke, men stadig gerne vil have noget, der holder. Er du nybegynder, kan denne dukke være en god dukke at begynde med inden du kaster dig ud i en dyrere løsning.

Det siger andre kunder

Kunderne er generelt glade for dukken. Den lever op til folks forventinger, men det skal også siges, at forventningerne for de fleste ikke var skyhøje grundet det lidt kedelige udseende.

Opsummering

Her får du dig en stabil og god sexdukke. Den gør ikke meget væsen af sig, men skal med garanti sørge for at du kommer hver gang. Den klarer sig rigtig godt for sin pris, så du kan roligt give den en chance.

Som et ekstra plus er dukken nem at rengøre og pakke væk, hvis du ikke ønsker den skal stå fremme.

Dukken får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini Sexdukke

Pipedream Fuck Me Silly Dirty Talk Interaktiv Mini sexdukkeTjek prisen her

Fordele

 • Realistisk Fanta-Flesh
 • Prøver på glidecreme, sexlegetøjsrens og plejende pulver medfølger
 • Interaktiv

Ulemper

 • Ikke vandtæt

Min personlige oplevelse

Denne sexdukke er jeg positivt overrasket over. Jeg må erkende, at jeg lige skulle ordentligt i gang før jeg kunne se det gode i den interaktive del. Det var lidt specielt, og det føltes lidt som om, jeg var med i en pornofilm, da jeg hørte stemmen.

Men det viste sig, at jeg sagtens kunne vende det til noget positivt. Og det gik hen og blev en ret fræk oplevelse. Kombineret med Fanta Flesh, som giver en skøn følelse, når man er oppe i dukken, så var det en rigtig god oplevelse!

Anbefalet til

Mænd som fantaserer lidt om at være med i en pornofilm. Her får man virkelig en på opleveren. Glæd dig til at prøve sexdukken.

Det siger andre kunder

Kunderne er overordnet glade for denne sexdukke. Flere fremhæver den interaktive del som spændende og udfordrende. Enkelte påpeger dog, at det kan virke forstyrrende, at det er engelsk tale, så det skal man være opmærksom på.

Opsummering

Alt i alt en super sexdukke, som giver mange skønne oplevelser. Fanta Flesh giver et realistisk præg, som man kun kan være glad for. Lukker du øjnene, så føles det som et rigtigt samleje, hvilket det alligevel ikke er alle dukker, der kan klare.

Dukken er ikke vandtæt, så du skal være lidt forsigtig, når du rengør den.

Sexdukken får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Pipedream Mini Fuck Me Silly

Pipedream Mini Fuck Me Silly

Tjek prisen her

Fordele

 • Realistisk Fanta-Flesh

Ulemper

 • Vejer ikke ret meget

Min personlige oplevelse

Det største plus ved denne sexdukke er helt klart, at den er lavet i det realistiske Fanta Flesh. Det giver som bekendt en lækker virkelighedstro oplevelse. Men ellers var jeg ikke ovenud begejstret for dukkens design.

Jeg syntes den så lidt kedelig ud, men her er jeg jo heldigvis tidligere kun blevet positivt overrasket, så jeg gik ind til det med forventningen om, at det ville jeg også blive denne gang. Og det blev jeg!

Jeg kom ret hurtigt med denne sexdukke, hvilket er et kæmpe plus. Det eneste minus udover design er, at dukken er meget let. Så jeg fik ikke så meget modstand, hvilket gjorde, at jeg var meget bevidst om, at det var en dukke jeg var sammen med.

Anbefalet til

Begynderen som er klar til at eksperimentere med en sexdukke, men som ikke ønsker, at bruge en formue på det. Her får du dig en rigtig god begynderdukke.

Det siger andre kunder

Kunderne er tilfredse med dukken her. Den gør ikke meget væsen af sig, men kvaliteten er i orden. Et par har bemærket, at de kunne have ønsket sig, at den vejede lidt mere. Men det var ikke noget, der ødelagde deres oplevelse.

Opsummering

En rigtig fin sexdukke fra Pipedream, som er kendt for deres gode kvalitet i sexlegetøj. Her får du en sexdukke, som holder længe og gør sig godt til prisen. Og man jo aldrig galt i byen med en dukke med Fanta Flesh.

Dukken får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Doc Johnson Doggie Style Debbie Vagina sex dukke

Doc Johnson Doggie Style Debbie Vagina sex dukke

Tjek prisen her

Fordele

 • Prøve på refresh pulver (5 g)
 • Passer de fleste størrelser
 • Vandtæt

Ulemper

 • Ser lidt kunstig ud

Min personlige oplevelse

Her fik jeg virkelig prøvet kræfter med doggie style! Det var en vildt fed oplevelse, som jeg i den grad kan anbefale andre at prøve. Sexdukken her er super nem at bruge, og kræver ikke de store forberedelser.

Jeg var lidt spændt på, hvordan den passede mig i størrelsen. Men her blev jeg også positivt overrasket, da den sidder lige som den skal. Den tilpasser sig nemlig i størrelsen, da materialet kan give sig. Så du kan være helt sikker på, at den nok skal passe dig.

Sexdukken var yderst tilfredsstillende, og fik mig i mål hver gang jeg prøvede den. Så jeg kan helt klart anbefale dig, at give den et forsøg!

Anbefalet til

Alle jer som savner mere doggie style! Den er god både til begynderne og til de øvede.

Det siger andre kunder

Kunderne er glad for sexdukken. De fleste påpeger, at den lever op til forventningerne, men at de godt kunne have tænkt sig, at det også var muligt med anal penetration.

Opsummering

Her får du en rigtig god sexdukke for pengene. Det er bestemt muligt at finde en, der kan mere, men dukken her skal nok få dig i mål. Er du glad for doggie style, så er det lige en dukke for dig.

Derudover er dukken vandtæt, så du kan også have den en tur med i badet, hvis det er noget for dig. Og så er den jo nem at rengøre efter brug.

Sexdukken får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DE DYRE

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdukke

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdukke

Tjek prisen her

Fordele

 • 3 åbninger: Mund, vagina og anus
 • Rigtig mange remedier medfølger

Ulemper

 • Stramme led, så lidt svær at ændre stilling

Min personlige oplevelse

Denne her sexdukke gav mig en af de bedste helhedsoplevelser, jeg har haft. Da det er en helkropsdukke af en vis vægt, så gav den mig det tætteste jeg kom på et samleje med en rigtig kvinde.

De tre åbninger var bestemt et plus. Så der er ingen begrænsinger for, hvad jeg kunne lave med hende. Og jeg kunne skifte stilling, som jeg ønskede. Hun havde lidt stive og stramme led, så det kunne nogle gange være lidt svært for mig at få hende i den ønskede stilling. Men ellers vil jeg sige, at det var en rigtig god oplevelse!

Anbefalet til

Dig som ønsker en helhedsoplevelse og som ikke er bange for at bruge penge på dit sexlegetøj. Sexdukken er ikke billig, men hvis du prioriterer kvalitet, så er dukken lige noget for dig.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for Kitty dukken. Enkelte har påpeget munden er til den lille side, så ikke alle havde lige god effekt her. Men ellers meget ros til dukken.

Opsummering

Er du erfaren og klar til at prøve the real deal, så er dukken her det tætteste du kommer på en fantastisk helhedsoplevelse. Med sine 38 kg er der her tale om en tung dukke, så det skal du være indstillet på. Men det er også det, der giver dig en oplevelse af at være sammen med en rigtig kvinde.

Med til dukken følger en lang række ting som glidecreme, rens, lingeri, kunstige negle osv. Så du har rig mulighed for at skabe dig en virkelighedstro oplevelse.

Dukken får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Topco Penthouse Nicole Aniston Realistisk Cyberskin Sexdukke

Tjek prisen her

Fordele

 • Fremstillet i cyberskin
 • Vandtæt

Ulemper

 • Brugermanual er på engelsk

Min personlige oplevelse

Jeg elsker hende. Huden har en realistisk følelse, hun har lidt vægt på det, brysterne er herlige, sjovt at klemme, og pukkel, alle huller er tilgængelige. Munden, der er et forseglet hulrum, udvikler en stor sugning, når du dybt halser hende.

Fisse og røv er ribbet inde, hvilket føles godt. Hendes røv er et stramt hul. Håret føles rigtigt, hendes øjne ser godt ud. Hun er livsstil, så et godt opbevaringsområde er påkrævet. Jeg anbefaler stærkt denne sexdukke!

Anbefalet til

Dig som ikke er bange for at bruge penge på godt sexlegetøj. Dukken er super til den øvede, som er vant til sexdukker.

Det siger andre kunder

Kunder er så glade for denne sexdukke. Den er dyr, hvilket nogle påpeger som lidt ærgerligt, da alle ikke kan være med her.

Opsummering

Super skøn helkropsdukke i fikseret stilling. Her kan du virkelig udfolde dig og følelsen af at være sammen med en virkelig kvinde! Dukken er vandtæt, hvilket er rigtig godt, da hun så er super nem at rengøre.

Grundet størrelse og vægt kræver det lidt ekstra opbevaringsplads at have dukken boende.

Dukken får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

4 KOMMENTARER

 1. Hej

  Jeg henvender mig for, at kunne komme nærmere på, at træffe hvad der må vurderes til den mest optimale beslutning for mit vedkommende. Jeg er lige pt. ved at undersøge markedets forskellige legetøjs muligheder, og som det ser ud nu står valget imellem en sexdukke eller en fleshlight, men synes prisforskellen er væsentligt derfor denne henvendelse.

  Skal man som ny indenfor legetøj bare springe ud i et lidt dyrere produkt eller anbefaler i man ‘bare’ tager et fleshlight og på den måde bliver bekendt med hvad et sexlegetøj gør for mig?

  God aften fra det sønderjydske!

  • Hej ‘Ukendt’
   Jeg kan ikke rigtigt rådgive dig til, hvor mange penge du skal bruge. For mange er det lettere at købe en fleshlight, altså et mindre onaniprodukt som nybegynderen. Og altså som deres første onaniprodukt. Omvendt er en sexdukke bare altid en langt bedre oplevelse. Altså med længder bedre oplevelse. Det er både mere realistisk med en dukke til onani. Fordelen ved at købe et mindre produkt end en dukke er dog prisen og muligheden for at “gemme det væk”. Det er selvsagt sværere med en kæmpe sexdukke – du kan dog købe en oppustelig en i stedet.
   I sidste ende handler det nok om, at du selv gør dig nogle overvejelser og derfra tager en beslutning hvad du vejer tungest: prisen, muligheden for at gemme produktet og/eller nydelsen under.

  • Jeg synes personligt det er en af de mest realistiske på markedet.
   Har du ikke prøvet en sexdukke før, så tror jeg du bliver utrolig imponeret over, hvor dygtige de er blevet til at lave dem!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here