Anmeldelse: Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

363

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Roxanna Pussy And Ass fra Mr. Membr anmeldelsen:

En lang hård dag, det nu trykket skal lettes, du er utrolig liderlig og vil gerne have den helt store omgang.

Indbydende, frække, nubret og stramme Roxanna pussy and ass er klar til dig. Klar til at give dig en vidunderlig oplevelse.

Det gav hun i hver fald mig, i forskellige stillinger. Det var en god aften, hvilket er noget mange flere burde opleve.

Er du ude efter en virkelighedsnær, lækker og våd oplevelse? Så er dette produkt lige noget for dig. Mød frække Roxanna Pussy and Ass fra Mr. Membr.

Fordele:

  • Frækt design.
  • Naturlig kønsløber og skede.
  • Lækker størrelse og håndgribelig.
  • Muligt at benytte forskellige stillinger.
  • God vægt, hvilket gør oplevelsen mere virkelighedstro
  • Fast materiale, hvilket gør det nemmere at bringe dig til klimaks

Ulemper:

  • Nogen vil måske føle den et lidt kort.
  • Nubret hele veje, her kunne den godt have haft riller noget af vejen fx.
  • Den kan følelse tør, husk glidecreme.
  • Lidt svært at rengøre.

 

Anmeldelse

Anmeldelse roxanna pussy and assRoxanna Pussy and Ass fra Mr. Membr kan kun give dig en god aften, efter en lang dag eller hvilket som helst andet tidspunkt, dette produkt er nemlig nemt at håndtere og kræver ikke særlige midler, plads eller sted.

Den kan give mig varmen på få sekunder, dette kan den helt præcis grundet dens helt fantastiske, stimulerende vaginale åbning, her ses et par realistiske kønslæber. Hvor hendes inderside er nubret indvendig struktur, hvilket giver en helt igennem virkelighedsnær fornemmelse.

Hvorfor købe dette produkt?

Jeg synes dette produkt helt klart er det bedste onaniprodukt jeg har prøvet længe, da det er meget realistisk og formerne er lækre, de er lige til at holde fast i, hvilket virkelig giver noget til fantasien, som andre onaniprodukter ikke ville gøre.

Her har du udsyn til begge indgang, dine hænder på ”hende” og muligheden for de forskellige stillinger. Her ses detaljerne endnu bedre, de går også noget for hele oplevelsen. Derudover er den latexfrit hvilket for mit vedkommende var super godt, da det ikke er det huden, har bedst af.

Nummer to

Hvad dette helt igennem fantastiske produkt ellers gav mig var en oplevelse af en ekstra stram, super pirrende og ikke mindst næææsten ligeså fræk som den virkelig oplevelse. Her kan man jo udleve mange fantasier.

Jeg har anvendt produktet mange gange snart og er utrolig glad for det, den har en perfekt højde og jeg kan med sikkerhed sige at produktet gav mig en oplevelse jeg sent glemmer. Den har et lækkert design ingen mand kan modstå. Dens tynget gør at kønslæberne mærkes meget bedre. Jeg er nemlig helt vild med vægten, fordi den gør oplevelsen mere virkelighedstro.

Pris

Derudover er dette produkt noget jeg vil anbefale til folk som ikke har gjort sig i denne salgs før eller bare dem som ikke vil ud og bruge op mod 1000 kroner for produkter som disse. Det er en kniv skab pris. Der er også fri fragt og retur, hvilket altid er super lækkert. Samtidige bliver den også leveret i en diskret indpakning, så man ikke skal få røde kinder på fx posthuset.

Vild med produktet:

Her får du virkelig noget for pengene. Roxanna Pussy and Ass fra Mr. Membr kan hurtigt blive din favorit i soveværelset eller hvor du ellers har lyst til at udleve fantasien. Jeg er vild med mit køb, hvis jeg skal nævne noget jeg synes er lidt negativt, så skulle de være hun ikke er så dyb, jeg kunne godt have brugt bare 1,5-2 cm mere. Men det er bestemt ikke noget der gør jeg ville vælge produktet fra.

Dette er mit bedste og frækkeste onani produkt og helt klar ikke noget jeg vil undvære. Endnu engang vil jeg gerne understreget at valgmuligheden med den anale indgang, virkelig er en fed ”ekstra” ting, da det pirre en endnu mere, for så kan man skifte mellem indgangene. Hvilket i hver fald tager pusten endnu mere fra mig end hvad produktet ellers gør.

Konklusion

Jeg vil sige den kan gå til alle, lav som høj, lang som bred, ung som gammel. Produktet vil jeg mene kan passe til alle som har en drøm om en stram og lækker oplevelse.

Dens pris er knivskarp, høj kvalitet og super fræk med flotte detaljer. Den kan give dig mange gode aftner, morgner osv.

Så hvis du er vild med skabe priser, en stram og lækker oplevelse, fri fragt og retur, samt indpakning som er meget diskret, så er det da det perfekte valg! Helt klart værd at anbefale, så det bør du helt klart afprøve!

Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner

Obs. Du kan overveje at læse vores anmeldelse af Oxana Pussy and Ass, som minder utroligt meget om dette produkt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here