Anmeldelse: We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

161

Anmeldelse: We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

 

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator – Opsummering

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator er en lille og diskret klitorisvibrator. Et lækkert og langt mere udviklet alternativ til bulletvibratoren. Den er blød og fleksibel, og designet er meget ergonomisk ift. stimulation af klitoris.

Den ser indbydende og eksklusiv ud, og er nem at betjene. Man navigerer mellem de 8 vibrationsindstillinger på den lille knap i bunden. Den har 4 konstante vibrationsindstillinger samt 4 -mønstre. Den er både vandtæt og genopladelig.

Den kan bruges alene, hvis du vil gøre din alene-tid ekstra lækker og stimulerende. Du kan også inddrage den i forspil eller samleje med din partner for ekstra fræk stimulation. Anbefales hovedsageligt til dem, der nyder mest af kraftige vibrationer og meget direkte stimulation.

Den får 4 ud af 5 stjerner fra mig.

Har du brug for at læse nærmere om udvalget af klitorisvibratorer?

Tjek vores guide til klitorisvibratorer her

 


 

Kort beskrivelse af We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator er en lille klitorisvibrator fremstillet i silikone, hvilket gør den blød og fleksibel at bruge. Spidsen er en kurvet flade, som giver dig målrettet stimulation af klitoris, når du placerer fladen på den. Den har 8 vibrationsindstillinger, som man navigerer mellem på knappen i bunden.

Der reklameres med, at den er lydsvag, hvilket jeg bestemt må give We-Vibe ret i. Derudover er produktet vandtæt og genopladelig, selvom laderen kan have lidt problemer med at binde ordentligt til produktet. Der medfølger en fin lille pose, som man kan opbevare produktet i og beskytte det mod støv.

 

 

Fordele

 • Lækkert og blødt materiale
 • Spidsen er blød og fleksibel
 • Produktet er meget lydsvagt
 • Den er vandtæt
 • Effektivt design og spidsen omfavner nemt klitoris
 • Nem at holde om og meget let
 • Genopladelig og kan bruges i lang tid på en opladning
 • Pose til opbevaring medfølger
 • 8 forskellige vibrationsindstillinger

Ulemper

 • Der er kun én knap til at navigere mellem vibrationerne, så man skal igennem alle vibrationerne, hvis man vil frem til en bestemt
 • Den svageste vibration er ikke helt svag
 • Problemer med at binde til den magnetiske lader
 • Hele produktet vibrerer kraftigt, og ikke kun spidsen, så det kan give en summen i fingrene, når man holder om produktet under brug

 


 

Min personlige oplevelse

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator Produktet kom i en fin og indbydende æske, hvor farverne var rolige men alligevel havde en eksklusiv signalværdi. Det virkede professionelt og vækkede en nysgerrighed om, hvad der gemte sig i æsken. Da jeg åbnede æsken, blev jeg mødt af den fineste lille vibrator, samt en blød opbevaringspose og et opladerkabel.

Vibratoren var lille og diskret, og jeg kunne mærke, den var langt mere ergonomisk korrekt og effektiv, end en bulletvibrator. Designet var kurvet, og overfladen var blød og hurtigt varmeabsorberende. Den lå godt i hånden og var blød men alligevel fast.

Efter at have opladet den, var det tid til at afprøve den. Jeg smurte vandbaseret glidecreme på spidsen, så den ville føles vådere og mere behagelig mod klitoris. Da jeg tændte den, blev jeg overrasket over, hvor stærk selv den svageste vibration er. Jeg er selv meget følsom på og omkring klitoris, og hård/målrettet stimulation kan ofte gøre mere ondt end gavn for mig. Den var dog virkelig fin, og jeg nåede da også klimaks et par gange.

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

Det var dog lidt ærgerligt, at der kun var en enkelt knapt til at navigere mellemvibrationsindstillingerne på. For hvis man f.eks. kommer til at trykke forbi sin yndlingsindstilling, så skal man trykke sig igennem de resterende, for at komme tilbage til den. Det fjerner lidt af den frække stemning. De 4 vibrationsmønstre syntes jeg ikke, var så effektive og gjorde ikke så meget for mig. De almindelige vibrationer var dog gode, selvom den kraftige var lidt for meget for mig.

Hele vibratoren vibrerer dog utroligt meget under brug, så selvom den er behagelig at holde om, så er ens hånd meget summende og en smule følelsesløs, når man er færdig.

Jeg syntes til gengæld, det var et kæmpe plus, at klitoris vibratoren var så lydsvag! Det overraskede mig virkelig, og den kan nemt bruges til diskret brug både i og uden for hjemmet. Det var også positivt, at der medfulgte en opbevaringspose, så man kan passe bedst muligt på sit produkt. Alt i alt en rigtig skøn oplevelse med et lækkert og mere udviklet alternativ til bulletvibratoren!

 

 

Sådan anvendes produktet

We-Vibe Touch Klitoris VibratorOplad altid dit produkt helt inden brug. Der medfølger et opladerkabel i produktpakken, som med magnet forbindes i bunden af din klitoris vibrator. Når den oplader rigtigt, vil den lille pære for enden af opladeren lyse. En opladning tager cirka 1-1,5 time.

For at tænde produktet, trykker du en enkelt gang på den lille knap i bunden af produktet – samme sted hvor opladeren tilsluttes. Den vil begynde på den svageste vibrationstilstand, og med et enkelt tryk går den videre til næste vibration.

De første 4 vibrationsindstillinger er konstante vibrationer, som går fra svag til stærk. Herefter er der 4 vibrationsmønstre, hvor produktet vibrerer i et givent mønster. Du navigerer mellem dem ved at trykke en enkelt gang på knappen i bunden. Hvis du kommer til at springe over din yndlings vibrationsindstilling, skal du derfor trykke på knappen og komme igennem alle de andre indstillinger, indtil du når tilbage til det mønster, du ønsker.

Produktet slukkes ved at holde knappen inde i få sekunder. Da silikone tiltrækker støv, så opbevar det altid i opbevaringsposen uden for brug.

 

Anbefalet til

Alle som nyder følelsen af en klitorisorgasme kan tage denne i brug. Jeg vil dog primært anbefale den til dem, som nyder kraftige vibrationer, da de svage vibrationer hos vibratoren ikke er så svage igen. Den er meget målrettet i stimulationen, så den egner sig efter min mening nok mere til dem, der nyder en mere direkte og kraftig stimulation af klitoris, end til dem, der er super følsomme dernede.

Du kan nyde den alene, eller som en del af et forspil med din partner. Lad din partner bruge We-Vibe Vibratoren på dig, og giv dig hen til de nydelsesfulde vibrationer. Brug den også som en supplering til under samleje, hvis du ikke opnår nok stimulation af penetrering.

 

Det siger andre kunder

We-Vibe Klitoris Vibrator har fået rigtig fine anmeldelser fra køberne. Den omtales som et diskret produkt, der er nem at betjene med én hånd og får orgasmerne til at komme lige så nemt. Den er et hit, særligt fordi den er genopladelig og lige så lydsvag som lovet – og så kan den tages med overalt.

 

Nysgerrig på mere? Tjek denne fine videoguide til, hvordan We-Vibe Klitoris Vibrator fungerer!

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here