Anmeldelse: Tenga SVR penisring

4222
Tenga SVR Vibrerende Penisring TESTVINDER prissammenligning billigst
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

I dette indlæg skal vi kigge på den omtalte Tenga SVR vibrator penis ring. Den har flere gange været featured i TV og er en af de bedste penis ringe på markedet overhoved! Ingen over ingen under.

Først kigger vi lidt på selve produktet og jeg vil så vidt muligt gennemgå objektive egenskaber, materialer og udseende. Herefter vil vi selvfølgelig bevæge os over i effekter og følelsen af SVR penisringen fra Tenga.

Vi kan starte med det helt kedelige. Hvorfor hedder den SVR? Jo. Det står for: “Smart vibrating ring”. Pænt oversat til dansk, smart vibrerende penis ring. Og smart er den!

Inden vi fortæller meget mere om produktet så har vi i nedenstående diagram sammenlignet priserne på Tenga SVR på tværs af de største danske sexshops og fundet den billigste pris til dig.

Billigste forhandlere af TENGA SVR


Forhandler Pris Information
sexshop logo ca. 550-600 DKK Tjek prisen her
 sinful logo ca. 550-600 DKK Tjek prisen her

Du har nu set hvor du kan købe Tenga SVR billigst muligt og det er på tide at kigge lidt nærmere på selve produktet.
Flere af de helt store sexlegetøjseksperter har både anbefalet og testet produktet og  det får utallige stjerne og gode anbefalinger hvor end man kigger på nettet.
En af de mest kendte personer til at anmelde TENGA SVR er JoanB som siger kun har positive ting at sige om produktet.

Pris: Lidt dyrt, men fantastisk investering.

Fordele: Effektiv, lækkert, kvalitet, nem, også god solo.

Ulemper: Ingen

Det er egentligt meget sigende om produktet. For ja, det ligger i et andet prislege end andre penisringe. Men det kommer til at være en fantastisk investering, specielt hvis du investerer i en penisring du ønsker at benytte sammen med en partner!
Faktisk påpeger JoanB at produktet er alt i alt faktisk nærmere et par produkt end én decideret penisring, netop pågrund af den tilhørende bullet vibrator, som er inkorporeret i designet.

TENGA SVR Penisring – Det bør du vide

SVR fra Tenga er en skøn og vibrerende penisring til dig, der ønsker at opnå en større pirring og stimulation under sex og mens I nyder hinanden. Efter penisringen er blevet placeret omkring penisskaft og den er blevet tændt, så vil du kunne mærke de kraftige vibrationer gennem ringen, mens hun derimod kan læne eller gnide sig op ad bulleten, så den bliver stimuleret af de vibrationer, der skabes af bulleten. Det betyder naturligvis også, at både han og hun får yderligere pirring og stimulation ved at bruge en velfungerende penisring som SVR fra Tenga.
 • Materiale: Silikone
 • Ftalatfri: Ja
 • Størrelse (bullet): Diameter: 2,3 cm. Længde 5,2 cm.
 • Størrelse (ring): 1,6 cm. i diameter (målt på indersiden)
 • Vandtæt: Ja

Enkelt og stilrent design

Penisringen kan bryste sig af et uhyre enkelt og stilrent design, men det er dog vigtigt, at man ikke lader sig snyde af udseendet, eftersom den er meget behagelig at bære for ham, mens både han og hun vil finde vibrationerne pirrende, frække og særdeles effektive. Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at der er tale om en meget fleksibel penisring, hvorfor langt de fleste mænd vil kunne passe Tenga SVR. Designet er selvfølgelig ikke noget, der er essentielt, men derfor er det alligevel rart, at den byder på et pænt, simpelt og selvfølgelig også stilrent design.
Tenga svr penisring

Til par

Som nævnt inden dette afsnit er produktet altså et fantastisk par produkt med uendelige muligheder.

Lad jer endelig ikke snyde af det minimalistiske design og den simple udformning. Denne lille anordning vil med garanti bringe jer timevis af sjov og ballade i sengen sammen.

Husk selvfølgelig med kommentaren om timevis af sjov, at der gælder nogle forholdsregler når du benytter en penisring. Du skal som udgangspunkt ikke have den på for længe ad gangen.

Nogle siger maksimalt én time ad gangen. Jeg har dog hørt flere forskellige tidsrammer. Det vigtigste er nok i sidste ende at du selv mærker efter og prøver dig stille og roligt frem, hvis det er første gang du prøver en penisring.

Heldigvis Tenga SVR dog også bruges på en anden smart måde. Hvis du tager dine to midterste fingre gennem ringen. og lader bullet vibratoren hvile i din håndflade som anvist på billedet.

tenga svr anmeldelse

 

Så kan du næsten gætte dig til resten. Ellers så kan din partner sikkert.

Der er desværre ikke lavet nogle særligt gode introduktionsvideoer til produktet.

Jeg fandt dog denne kinesiske reklame video, som egentligt introducerer produktets størrelse, odformning, kraft og virkning meget godt. Man skal selvfølgelig lige kigge forbi den lidt mærkelig setting, det lidt pornografiske setup og struktur. Men ellers synes jeg videoen giver et anderledes og godt indblik i produktet.

 

Billigste forhandlere af TENGA SVR


Forhandler Pris Information
sexshop logo ca. 550-600 DKK Tjek prisen her
 sinful logo ca. 550-600 DKK Tjek prisen her

Eksklusiv og støjsvag penisring

I og med, at der er tale om en penisring, der er fremstillet i blød silikone, så føles den ikke blot behagelig for begge parter, men samtidig virker den også mere eksklusiv. Materialer er dog også med til at sikre, at den er støjsvag, så den sagtens kan bruges selvom andre er hjemme. Den er desuden også vandtæt, så derfor kan I også fint eksperimentere med, hvad en penisring som Tenga SVR vil kunne bidrage med under bruseren eller i badekarret – det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og til hvad en Tenga SVR kan benyttes.

Kan også bruges som klitorisvibrator

Tenga SVR er – uden tvivl – en helt særlig penisring, eftersom den også kan bruges som en velfungerende klitorisvibrator. Det kræver blot, at hun trækker ringen ned over sin ring- og langefinger, hvorefter hun kan placere den vibrerende bullet i håndfladen. SVR fra Tenga er naturligvis ikke afhængig af batterier, da den er genopladelig via USB (det medfølger selvfølgelig) – når den er fuldt opladt, så kan den køre i helt op til en time ad gangen.

Egenskaber

Produktet er lavet af 100% ftalatfrit silikone.
Diameteren på penis ringen er 3,2 centimenter. Det er målt på indersiden. Penisringen er selvfølgelig fleksibel. Så selvom det skulle vise sig at du har mere end hvad hjertet måtte begære for neden, så er vi sikre på den nok skal passe dig også.
På penisringen sidder en mini bullet vibrator. Den kan tændes efter ønske for at øge stimuleringen og nydelsen. Og kan i særdeleshed komme kvinden til gode også. Men den del kommer vi til senere i indlægget.
Bullet vibratoren er 5,2 centimeter lang og 2,3 centimenter bred.
Penisring og vibrator kommer med opladeligt batteri og oplader.
tenga svr penisring med virbator anmeldelseDerudover følger der selvfølgelig en manuel med. Manualener på mange forskellige sprog, herunder Engelsk, Tysk og Fransk.
Batteriet kan opladet med den medfølgende USB oplader. Men bare rolig, blot fordi dette stykke sexlegetøj er elektronisk, så betyder det ikke at produktet ikke er vandtæt. SVR fra Tenga er 100% vandtæt, hvis nu det skulle blive rigtig vådt.
Kort om vibratoren der medfølger så er den total lydsvag. Den eneste lyd du vil høre stammer ikke fra motoren inde i produktet. Men derimod kun fra selve produktets vibrationer mod overflader eller hud.
OVERBLIK OVER ANMELDELSER
TENGA SVR
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

11 KOMMENTARER

 1. På trods af den lidt sjove og meget simple form på selve vibrator delen af penisringen så er det virkelig en sikker vinder, jeg ville klart også selv give den 5 stjerner ud af 5 (mand der giver karakter). Jeg kan ikke vurdere, hvor god den er for kvinde af naturlige årsager. Jeg kan dog konstatere at den ser ud til at virke og min kærester virker glad for at vi tilføjede den til den lille samling.

  • Hej “Ermm”

   Jeg formoder det ikke er dit rigtige navn. Du skal selvfølgelig vide at jeg værdsætter din kommentar selvom du ønsker at være anonym – sådan har mange det – og det er bare super fint. Jeg er dog utrolig glad for at det ikke holdt dig fra alligevel at kommentere.

   Jeg kan love dig meget så betrykkeligt at TENGA’s SVR helt sikkert er lige så (hvis ikke bedre) god for kvinden. Det er et fantastisk produkt og en helt genial kobling og “merge” af to vidunderlige produkter som giver et frækt resultat.

   Tak for din kommentar

   Frække og vibrerende hilsner fra Lise P

 2. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige typer penisringe. Også har de vibro-penisringe. Men jeg må alligevel bøje mig i stødet for den her. Vi bestilte den for lidt over en uge siden. Mig og min kæreste. Nu har vi efterhånden prøvet den en del gange – aldrig har vi haft så meget og så skøn sex. Det har altid været en smule svært for hende at komme, og måske også lidt mig at holde en hård erektion over længere tid. Mn det he fantastisk pridukt fra Tenga gør virkelig underværker. DEt ligger selvfølgelig også i et prisleje, hvor alt andet end mirakler ville være mærkeligt. SPecielt når man tænker på at penis ringe normalt kun koster de der 30-50 kr. max. Men ikke desto mindre er det godt nok hver og en sidste krone værd!

  • Hej Finn.

   Du har fuldstændig ret. Produktet er en smule dyrt. Men det er altså, som du selv nævner KUN hvis man sammenligner det med andre i penis-ring-kategorien. Og jeg må også ærligt indrømme. Efter selv at have prøvet det. Det er bare i en helt anden kategori, hvad oplevelser angår. Perfekt udformet og fremstillet til både at tilfredstille mand og kvinde. Koblingen af vibrator go penisring er selvfølgelig genial i sig selv, men Tengas SVR er bare niveauet over alle andre – og så gælder det selvfølgelig også prisen.

   Jeg håber din kone og dig får mange dejlige stunder med dette skønne produkt fremadrettet også.

 3. Yo Lise
  Først og fremmest vil jeg bare sige tusinde mange gange tak fordi du har valgt at skrive så mange fine indlæg! Det er et fantastisk sted, jeg bliver ved med at vende tilbage til for både gode råd og vejledning. Endnu en gang skuffer du bare slet slet ikke med en anbefaling. Nej, hvor har det bare været en kæmpe succes for kæresten og jeg! Jeg har læst utallige af dine indlæg og syntes derfor det var på tide jeg endelig fik takket dig.

  Vi ses nok snart igen Louise

 4. Hej lise kan man få denne penisring uden at den strammer for meget? Vi kunne godt bare tænke os vibrationseffekten og ikke selve det med at den stopper for blodet kan strømme ud. Hvis der findes andre størrelser så vil jeg gerne se dem eller noget?

  • Hej FF.

   Der findes mange forskellige penisringe, som alle strammer mere eller mindre. De fleste strammer dog ikke om penis så meget at det skulle være ubehageligt. Medmindre du selvfølgelig er meget meget stor. I så fald ville jeg lige skrive ind tl sexshoppen og høre, hvad de anbefaler til dig af penisringe med vibratorer.

 5. Hej Lise.

  Nu vil jeg lige pointere at jeg ikke hedder Karenmarenmarie, det er altså bare lidt et “dæknavn”. Jeg ved godt det måske ikke er helt cool at være anonym, men syntes måske det er nemmest for mig at kommentere på den måde.

  Mit spørgsmål til dig går på, hvor stor produktet er, har fundet lidt forskellige mål rundt omkring. Jeg har også fundet billeder af de SVR vibrator pikringen rundt omkring, men syntes ikke rigtigt jeg kan få en fornemmelse af størrelsen. Specielt vibrator delen af den?

  • Hej “Karenmarenmarie”.
   Først og fremmest skal du vide at dæknavne bare er HELT i orden og så velkomne. Det vigtigste er dialogen, ærligheden og åbenheden her på bloggen. Det er altså så cool at være anonym, så længe man er aktiv, spørg og søger råd om usikkerheder.

   Jeg mener, at have angivet de præcise mål i beskrivelsen. Men jeg kan fornemme du måske søger lidt mere håndgribelige mål. Er den for stor, er den for lille? Måske også ift. hvor meget den vibrerer?
   Til det kan jeg sige at den ved første øjekast godt kan virke en smule “for stor”. Som om vibrator-delen er sådan lidt forvokset på en skør måde på selve pik-ringen. Men når man kommer i gang med den giver størrelsen bare så meget mening. Jeg har prøvet et par andre penisringe, som havde en mere velorienteret størrelse på vibratoren. Problemet med en meget lille vibrator på en penisring er dog at du som kvinder har svært ved at “finde” den når du ridder ham. Her er TENGA’s SVR helt perfekt i størrelsen. Ikke for stor, ikke for lille.

   Held og lykke med den!

 6. Hej Lise
  Jeg vil bare skrive en hurtig kommentar og fortælle dig hvor sej du er. Så den kommer her – tak for dine super anmeldelser. Jeg har bestilt denne lækre penisring hjem fra Sinful i dag og glæder mig ualmindeligt meget til den kommer hjem. Jeg vil elske at høre dine tanker omkring, hvordan jeg får mest muligt ud af den?

  • Hejsa!

   Så fedt, at du har valgt at bestille.

   Uhh, tror snart jeg skriver en guide omkring det – følg tæt med her på siden!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here