Leder du efter den bedste strapon dildo til prisen? Så skal du nemlig læse videre…

Baseret på +300 testere har vi anmeldt de bedste strap on dildoer på markedet. Du kan dermed let og elegant danne dig et overblik over, hvilken strap on dildo du bør købe.

Der vil yderligere løbende blive beskrevet, bestående af en guide, hvorledes du bør have sex med en strapon.

Har du ikke tiden til, at læse nedenstående anmeldelse, og derfor blot ønsker at se hele udvalget af strapon dildoer, så klik her →

Vi anbefaler dog, at du som minimum tjekker vores testvinder-oversigt her:

 


TESTVINDER – Obaie Unisex Strap-on dildo

Obaie Unisex Strap-on dildo

Tjek Prisen Her

Her har vi testens helt klare vinder. Umiddelbart var vores indtryk, at den ikke var særligt tiltrækkende sammenlignet med hvad der ellers er på markedet. Men det skal du virkelig ikke lade dig snyde af.

For det vigtigste er nemlig, at modellen sidder tæt og godt på kroppen. Samt at du kan støde ordentligt med den – og det må man sige er tilfældet.


TIL MÆND – Fetish Fantasy Strapon dildo m. kugler

Fetish Fantasy Strapon dildo m. kugler

Tjek Prisen Her

Her har vi en gammel klassiker, nemlig en strap on til mænd. Årsagen til at denne strapon dildo er til mænd er, at der er et hul i den.

Dvs. at manden kan stikke sin erigeret lem ind i den og herefter tilfredsstille din partner. Den er perfekt til, at få en større penis, eller til at tage på efter manden har fået sin udløsning. Så vil du nemlig i uendelighed kunne tilfredsstille din partner efterfølgende.


VIBRERENDE – Fun Factory vibrerende strap on dildo

Fun Factory vibrerende strap on dildo

Tjek Prisen Her

Her har vi en strap on til kvinder. Meninger er, at den placeres i vaginaen og herefter kan du penetrere din partner. Det ekstraordinært frække ved denne model er klart, at der er indbygget en vibrator i den.

Det vil altså sige, at både du og din partner vil samtidig opleve frække vibrationer.


BEDSTE ANMELDELSER – Zado Tripple Strapon sæt

Zado Tripple Strapon sæt

Tjek Prisen Her

Dette er den omtalte og absolut bedst anmeldte på markedet. Årsagen er simpelthen, at den har intet mindre end 3 dildoer på sig. Derfor passer den som udgangspunkt bedst til kvinder.

Da de med denne model vil kunne blive stimuleret i samtlige huller og derudover stadigvæk stimulere sin partner. Hvis ikke du har prøvet sådan en model før, så vil vi uden tvivl anbefale den. Det vil du virkelig ikke fortryde.


DOBBELT STIMULATION – Fetish fantasy dobbelt dildo strap on

Fetish fantasy dobbelt dildo strap on

Tjek Prisen Her

De består begge af en ydre dildo, samt en indre dildo, der skal op i den, der har strap-on på.

Vi starter med Fetish Fantasy dobbelt strap on. I æsken lå der en blindfold maske og krydstape til at sætte på brystvorterne.

Blindfold masken er lidt stiv i det, men den dækker helt for lyset og giver et frækt ekstra pirrende element under akten.

Krydstapen er dejlig blød og sidder godt fast på huden, men er nem at pille af bagefter. Tapen går lidt løs under akten, men vi når også at blive ret svedige efter et par orgasmer. Så der er ikke noget at sige til, den går lidt løs.

Da vi tog Strap-on’en ud, kommenterer vi begge, at den ikke vejer ikke særlig meget, og virker som et billigt stykke plastik. Remmene er tynde og ser ikke ud til at kunne holde til en vild omgang sex. Selve den ydre dildo er ifølge æsken 15 cm, og den indre er 10 cm. Men da vi synes de virker mindre, finder vi målebåndet frem.

Det viser sig da også, at den ydre dildo kun er 13 cm og den indre 8,5 cm. Begge dildoer er ret bløde og sidder fast på harnesset og kan derfor ikke skiftes.

Vores lidt dårlige førsthåndsindtryk skal ikke stoppe os fra straks at gå i gang med at prøve den.

I brug

Da jeg begynder at tage den på, støder jeg ind i det første problem. Jeg har en livvide på 83 cm, og da jeg strammer den ind, er der ikke flere huller så den kan ikke lukkes.

Hverken jeg eller min veninde kan lukke den, og da vi måler. Kan vi se, at den passer til en livvide på 99-129 cm. Det skal dog ikke stoppe os. Så vi får hurtigt kreeret nogle ekstra huller.

Spændet sidder desværre så langt tilbage, at den på os begge sidder på lænden. Så ingen af os selv kan lukke den, men må have hjælp. Vi er langt om længe klar og går straks i gang med at prøve den i fire forskellige stillinger: missionærstillingen, med hende ridende, bagfra og bagi.

Da harnessets rem, der går imellem benene, ikke kan spændes ind. Løber vi hurtigt ind i næste udfordring. Den indre dildo, der skal være oppe i mig, bliver ikke siddende oppe i mig. Hver gang jeg ståder op i hende og trækker tilbage, glider den indre dildo ud af mig.

Jeg tager harnesset af og binder en knude på remmen, og så er det problem løst. Da hun så skal prøve at tage mig med den, er vi nødt til at binde den om. Da hun selvfølgelig ikke har samme str. som mig.

Selve dildoen fungerer fint i alle stillingerne, og hvis vi havde kunne justere harnesset som ønsket er jeg sikker på. Vi havde haft en bedre oplevelse, men alle forhindringerne tog toppen af liderligheden, da vi ikke kunne give os helt hen til akten.

Læs mere her


DEN FRÆKKE – You2Toys Justerbar dobbelt strap-on

You2Toys Justerbar dobbelt strap-on

Tjek Prisen Her

Vi skiftede til You2Toys Justerbar dobbelt strap-on. Det første vi bemærker, da vi tager den ud af pakken, er den betydelige mere vægt, der er i dildoerne. Remmene er i kunstlæder og virker mere robuste, ikke mindst fordi de er brede. Remmene er bløde og lækre at røre ved, og det samme indtryk har vi, da vi får den på.

Den ydre dildo måler 15 cm og den indre 8,5 cm. Selve harnesset passer til en livvide på 80-109 cm, og vi kunne begge passe den uden problemer.

Remmen mellem ballerne justeres, ved at man trækker i den, og bliver den for stram. Kan den nemt løsnes, imens man har den på. Spændet til at lukke harnesset med, sidder igen lidt langt omme på lænden. Når man skal have den lukket, men da spændet er større end på Fetish fantasy, får vi begge lukket den uden hjælp.

Remmene kan tages af, og det gør det nemt at undgå, de bliver våde, når dildoerne skal rengøres. Strap-on’en er på, og jeg er klar til at tage hende på under 2 minutter. Dildoen er tungere end den anden, og det gjorde, at den bedre kunne mærkes på os begge to.

You2Toys Justerbar dobbelt strap-on 1

Strapon dildo i brug

Vi tester den i alle fire stillinger, og da den sidder, som den skal. Kan vi kaste os ud i akten uden forstyrrelser, til stor tilfredshed for os begge.

Hvis vi skulle komme med en anbefaling til forbedring, så vi gerne at lukke spændet blev flyttet væk fra lænden og tættere på hoften, evt, med en mulighed for justering. Så den bliver nemmere at lukke.

Dildoen på begge strap-ons er relativt lille og egner sig rigtig godt til nybegyndere. Der gerne vil prøve anal eller pegging.

You2Toys Justerbar dobbelt strap-on er helt klart vores favorit dobbeltdildo af de to, og da de koster det samme. Vil vi helt klart anbefale You2Toys Justerbar dobbelt strap-on.

Vi går nysgerrigt videre til de næste fire harness, hvor fælles for dem alle er, at man skal have sin egen dildo til at sætte på.

Vi havde købt en tilfældig strap on dildo, så ingen af mærkerne havde fordel af at dildoen passede specifikt til deres harness. Vi brugte derfor også den samme dildo på alle fire harness.

De første to vi prøver er Fetish Fantasy Elite åndbart Universal harness og Realrock Elastic Deluxe Harness. Da de begge er lavet som en g-streng. Men udover at de begge er lavet som en g-streng, er de to harness vidt forskellige.

Læs mere her


DEN BEHAGELIGE – Fetish Fantasy Elite åndbart Universal strap on (harness)

Fetish Fantasy Elite åndbart Universal harness

Tjek Prisen Her

Vi starter med Fetish Fantasy Elite åndbart Universal harness. Der er lækkert blød at røre ved, da det er lavet i åndbart materiale.

Dildoen sættes meget nemt ind via en åbning på indersiden af stoffet, og det er den hurtigste isætning af dildo, vi prøver i løbet af testen.

Ringen der skal holde dildoen på plads er syet ind i stoffet, og kan derved ikke skiftes, men kan passe en dildo helt op til 4 cm i Ø.

Harnesset har knapper i bunden, så stykket bagpå også kan justeres. For ikke at risikere at nive de ømfindtlige dele i mellemkødet. Anbefaler vi, at man ikke justerer trykknapperne, imens man har det på.

Harnesset er lavet med velcro hele vejen rundt. Så det er nemt at få af og på og nemt at justere, og vi kan meget nemt skiftes til at have det på.

Fetish Fantasy Elite åndbart Universal harness

Specifikationer

Den hårde velcro peger væk fra kroppen, så man IKKE risikerer at det kradser mod huden. Det er det harness, hvor det er nemmest at få dildoen sat på og justeret, og det tager under 1 minut, fra vi pakker den ud, til vi er klar til sex.

I missionærstillingen og bagfra fungerer den rigtig godt. Da hun skal ride mig, kan jeg mærke sammensyningen. Der hvor man sætter dildoen ind, samt kanten af bunden på dildoen, og det samme kan hun, da jeg rider hende.

I Bunden af harnesset sidder der en plastikring, der er 3 cm bred. Efter at have haft harnesset på et par minutter synes vi begge at ringen er en smule irriterende at kunne mærke mellem balderne. Vi kunne godt have tænkt os, at de havde placeret justeringen og derved også ringen på lænden i stedet.

Det virker som et harness, hvor der er tænkt over detaljerne, men da dette er testens andendyreste harness. Havde vi nok forventet os en smule mere, og vi synes ikke, at det helt lever op til prisen.

Læs mere her


TIL LESBISKE – Realrock Elastic Deluxe Harness

Dillio Strap-On Suspender Harness Sæt 18 cm

Tjek Prisen Her

Vi skifter til Realrock Elastic Deluxe Harness, der er lavet i læder, og som ingen spænder eller justeringsmuligheder har. Det gør det meget nemt og hurtigt at tage på. Der medfølger 2 ringe i metal, og vi går i gang med at sætte dildoen på.

Dette viser sig at være en smule svært, og vi bruger noget tid på at få sat dildoen fast.

Da dildoen ikke overstiger en Ø på 58 mm passer den i, men basen fylder næsten for meget til at kunne være imellem trykknapperne.

Efter lidt asen og masen lykkedes det os at lukke den sidste trykknap, og vi er ikke skuffede over resultatet.

Den er blød og lækker at have på i alle stillinger, og da der er læder imellem dildoen og den, der har den på, føles det rart og blødt at blive redet.

Det er gennemgående en virkelig fin harness strap on.

Skulle harnesset være helt perfekt, skulle den bagerste rem kunne justeres, så harnesset kan sidde helt tæt, uanset hvor ivrig man bliver i sexlegen.

Men omvendt er det en mindre detalje.

Af de to er harnesset fra Realrock absolut vores favorit, og den er efterfølgende blevet brugt flere gange.

Læs mere her


Næste skridt:

Så kom vi til de to sidste harness. Det er Fetish Fantasy Vibrating Plus og Sportsheets Harness Corset med vibrator.

Der medfølger vibrator til dem begge, og de er begge med justerbare stropper, hvor man strammer ved at trække i remmen.

Det gør det nemt at skifte fra person til person, da de er hurtige at løsne og stramme.


DEN JUSTERBARE – Fetish Fantasy vibrating plus

Fetish Fantasy vibrating plus

Tjek Prisen Her

Vi starter med Fetish Fantasy vibrating plus og får nemt lagt den medfølgende vibrator ned i lommen, og sat den rigtige af de medfølgende 3 ringe på og dildoen fast.

Vi er begge godt tændte, så det er hurtigt benene i remmene, og så er harnesset på. Da vi strammer remmene, er dildoen lige ved at falde ud, fordi ringen, den sidder i, er så blød, at den udvider sig i takt med, at vi strammer.

Anden gang vi tester den, ender vi med at udskifte den medfølgende gummiring, med en ring fra et andet harness, og det gør, at vi bedre kan stramme harnesset.

Vibratoren sidder lige på klitoris, og kan mærkes, hver gang man støder dildoen ind.

Når der trækkes tilbage, kommer der luft imellem harnesset og klitoris, hvilket gør, at vibrationerne kun kan mærkes af den, der har dildoen oppe.

Vi tester igen harnesset i alle fire stillinger. På os begge sidder dildoen en smule lavt, og det gør, at det ikke føles optimalt, for den der rider.

Vi er også nødt til at justere vores stilling en smule, da vi skal prøve den bagfra.

Fetish Fantasy vibrating plus 1

Fordele & Ulemper

Vi oplevede begge, at vibratoren pressede så meget mod klitoris, at det gjorde ondt at blive redet, og vi tog hurtigt vibratoren ud.

I alle andre stillinger virker harnesset rigtig fint med vibratoren.

Vi testede den både med og uden vibrator i alle stillinger, og var begge enige om, at vi foretrak den uden vibrator, da den med vibrator ofte kom til at sidde ubehageligt.

Harnesset er nemt at skille og derved også nemt at vaske, hvis det trænger.

Da dette harness ikke har en rem mellem benene, er det nemt for den, der har det på at få enten pik eller dildo imens.

Det er helt klart en fordel, at man ikke behøver at tage det af, for at partneren kan give en dildo eller fingre imens, eller hvis man som os prøvede en trekant, hvor fyren kunne tage mig imens jeg tog pigen.

Læs mere her


TIL HETEROSEKSUELLE – Sportsheets strap on Corset med vibrator

Sportsheets Harness Corset med vibrator

Tjek Prisen Her

Så gik vi i gang med at prøve Sportsheets Harness Corset med vibrator, og også her puttes vibratoren ned i en lomme.

Denne lomme er dyb, og det gør at vibratoren kan komme lidt længere ned at sidde og derved ikke bliver presset ind af dildoen på samme måde som på den anden.

Da lommen er dyb er det muligt at lægge vibratoren der, hvor man synes, den virker bedst, og det er helt klart en fordel, da der er stor forskel på bare os to piger, der prøvede den, hvor vi helst vil have den liggende.

Harnesset er nemt at få på og nemt at justere, da man bare trækker i remmene, og så strammes de. Harnesset er nemt at skille og derved også at vaske, hvis den trænger efter en svedig omgang sex.

Harnesset sidder behageligt bagpå og det bløde velour-lignende stof, får den til at se ekstra fræk ud. Dildoen sidder godt fast på harnesset, og den var nem at få sat på og taget af igen.

Sportsheets Harness Corset med vibrator 1

Sex positioner med strapon dildo

Vi starter i missionærstillingen til begges fornøjelse, da den, der har harnesset på selv kan bestemme, hvor meget pres der skal lægges på vibratoren, ender det da også med mere end en orgasme inden der skiftes stilling.

Da vi skifter til ridende, går det lidt bedre end før, men vi er begge enige om, at det bliver ubehageligt med presset på vibratoren.

Uden vibrator i fungerer det meget bedre ridende, men da dildoen også på dette harness sidder en smule lavt, er det ikke vores favorit harness til den ridende stilling.

Vi får prøvet den i alle fire stillinger, og hvis ikke det var for de ekstra cm løse overskuds remme der hang og dinglede, glemte man helt, at man havde noget på.

Vi måtte igen justere vores stilling i anal en smule, fordi dildoen sidder lidt lavere, men da det var hurtig gjort, kunne vi sexe videre uden problemer og til stor fornøjelse for os begge.

Vi prøver også dette harness i en trekant og har samme gode oplevelse, som med Fetish fantasy.

Det sidder godt, og det er nemt at komme til både for fyren og med en dildo.  Prisforskellen på Fetish Fantasy vibrating plus og Sportsheets Harness Corset med vibrator er lille, og da vi synes materialet, samt ringene er bedre på Sportsheets harness, vil vi klart anbefale det.

Læs mere herKonklusion

Vi har efterfølgende prøvet alle 10 harness et par gange, og foretrækker Realrock Elastic Deluxe Harness, når vi er to piger og Sportsheets Harness Corset, hvis det er med en fyr. Dog er ingen tvivl om, at den klare testvinder er det først anmeldte produkt fra obaie. Men de andre kan også sagtens anvendes. Så faktisk vil vi gå så langt som, at sige at du sagtens kan føles dig tryk ved at købe alle andre produkter.

Hvis du ønsker at læse en lignende anmeldelse af disse påspændingsdildoer eller af harness dobbeltdildoer, så synes vi helt sikkert, at det en god idé. På den måde vil du nemlig kunne få en komplet oversigt over udvalget. Og dermed have det absolut bedste købs- og beslutningsgrundlag.

Vi håber du har fundet denne anmeldelse interessant, og ønsker at dele dine oplevelser med strap on dildoer. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til testen, vil vi meget gerne høre mere fra dig nedenstående.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

1 KOMMENTAR

  1. Flot skrevet indlæg. Jeg er selv til den form for dildoer, så kan ligeledes kun anbefale den til alle.
    Kærlig julehilsen Majbrit

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here