Strap on dildo – Bedste i test

4717

Leder du efter den bedste strap on til prisen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Sammen med +300 testere har jeg anmeldt de bedste strap on dildoer på markedet. Her kan du læse lidt om, hvilken strap on dildo jeg vil anbefale dig at købe.

Her er lidt for enhver smag, så hvad enten du er rutineret eller nybegynder, når det kommer til strap ons, så er der noget for dig her!

Du er meget klogere på, hvad der fungerer og hvad der ikke gør, når du er færdig med læse testen her.

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af strap-ons her →

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

TESTVINDER – Obaie Unisex Strap-on dildo

Obaie Unisex Strap-on dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Kan bruges sammen med andre dildoer
 • Kan bruges vaginalt og analt
 • Sidder tæt og godt på kroppen

Ulemper

 • Ikke det flotteste design

Min personlige oplevelse

Obaie er testvinder, og det er bestemt ikke uden grund! Min kæreste og jeg havde stor glæde af denne strap on!

Førstehåndsindtrykket var måske ikke det bedste, da vi ærlig talt ikke syntes den så ud af meget. Men man skal bestemt ikke lade sig snyde af dens udseende! For det vigtigste er nemlig, at modellen sidder tæt og godt på kroppen. Samt at man kan støde ordentligt med den – og det må man sige er tilfældet (og det vigtigste!).

Anbefalet til

Denne strap on er genial til par. Er I klar til at eksperimentere, så er her en strap on til både ham og hende.

Det siger andre kunder

Det er ikke uden grund at Obaie er den klare testvinder. Vi er super begejstrede for dens fleksible stropper, som kan justeres, så både mænd og kvinder har glæde af den.

Opsummering

Her får du en strap on, som passer både mænd og kvinder. Den medfølgende dildo kan bruges både vaginalt og analt. Derudover er det muligt at indsætte en vibrator i harnesset, så I kan få den ultimative stimulerende oplevelse. Der medfølger også to ringe i forskellig størrelse, så man kan skifte dildoen.

Obaie får 5 us af 5 stjerner!

Læs mere her


PRISVINDER – Realrock Elastic Deluxe Harness

Dillio Strap-On Suspender Harness Sæt 18 cm

Tjek prisen her

Fordele

 • 3 x dildo ringe medfølger
 • Lækker at have på

Ulemper

 • Lidt svært at sætte dildoen fast

Min personlige oplevelse

Realrock Elastic Deluxe Harness var mere mig, når det kom til det æstetiske udtryk. Super feminim, hvorfor den også er et stort hit hos lesbiske par.

Min kæreste var måske ikke til det lyserøde design i lige så høj grad som mig, men det var ikke noget, der betød det store.

Igen er der tale om et harness, som kan tilpasses den enkelte. Vi havde dog lidt problemer med at få sat dildoen fast. Det lykkedes heldigvis, og vi var ikke skuffede over resultatet, da vi først kom i gang! Jeg synes bestemt det er fortjent, at denne strap on er prisvinder.

Anbefalet til

Par. Denne strap on dildo er super til par. Den er lækker at have på, så der er intet, der niver og klemmer undervejs.

Det siger andre kunder

Kunderne er generelt begejstrede for Realrock Elastic Deluxe Harness. Derfor er det også testens prisvinder. Få påpeger, at det lige tager lidt tid at lære den ordentlig at kende, men når det først lykkedes, så har man sig en skøn strap on.

Opsummering

Den er blød og lækker at have på i alle stillinger, og da der er læder imellem dildoen og den, der har den på, føles det rart og blødt at blive redet. Det er gennemgående en virkelig fin harness strap on.

Skulle harnesset være helt perfekt, skulle den bagerste rem kunne justeres, så harnesset kan sidde helt tæt, uanset hvor ivrig man bliver i sexlegen. Men det er en mindre detalje.

Realrock Elastic Deluxe Harness får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


BEGYNDERE – Zado Tripple Strapon sæt

Zado Tripple Strapon sæt

Tjek prisen her

Fordele

 • Fungerer både vaginalt og analt
 • Fremstillet i kvalitets læder
 • 3 dildoer medfølger

Ulemper

 • Ikke det vildeste design

Min personlige oplevelse

Denne strap on er lidt af en anmelderfavorit. Og det forstår jeg virkelig godt! Den gør jo ikke meget væsen af sig, men jeg syntes, at det var ret fedt at komme tilbage til det klassiske læder look.

Sættet kommer med hele 3 dildoer, så der er rig mulighed for at lege med den. Og da den fungerer både vaginalt og analt, så er der jo ingen grænser for, hvad man kan finde på her.

Vi var godt underholdt, da vi testede den. Og jeg må da nok indrømme, at den er kommet for at blive hjemme hos os. Designet tiltaler desuden både mig og min kæreste.

Anbefalet til

Den er super god til begyndere. De 3 dildoer som medfølger gør, at I stille og roligt kan arbejde jer op i størrelse, hvis I ønsker. Derudover er den super nem at få på og behagelig undervejs.

Det siger andre kunder

Denne strap on scorer rigtig høje anmeldelser fra kunderne. Flere påpeger, at de havde bedst succes med den, når kvinden havde den på. Derudover var kunderne rigtig glade for de 3 medfølgende dildoer.

Opsummering

Dette er den omtalte og absolut bedst anmeldte på markedet. Årsagen er simpelthen, at den har intet mindre end 3 dildoer på sig. Den passer til både mænd og kvinder.

Hvis ikke du har prøvet sådan en model før, så vil vi uden tvivl anbefale den. Det vil du virkelig ikke fortryde.

Den får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


TIL MÆND – Fetish Fantasy Strapon dildo m. kugler

Fetish Fantasy Strapon dildo m. kugler

Tjek prisen her

Fordele

 • Kan påføres penis
 • Vibrator i toppen

Ulemper

 • Bedst til mænd

Min personlige oplevelse

Her har vi en gammel klassiker, nemlig en strap on til mænd. Årsagen til at denne strapon dildo er til mænd er, at der er et hul i den.

Den er altså rigtig god til mænd med rejsningsproblemer, da den er hul, så mangen kan komme penis ind i dildoen.

Derudover er den ret effektiv til par, hvis nu manden er kommet, men den anden ikke er helt i mål endnu. For så kan han bare tage strap on dildoen på og fortsætte med at tilfredsstille sin partner. Det havde vi ret god erfaring med!

Anbefalet til

Denne strap on dildo er rigtig god til par, som måske har udfordringer i sengen i forbindelse med blivenede erektion, eller at manden kommer før den anden part er helt tilfredsstillet.

Det siger andre kunder

Fetish Fantasy Strapon er en klassiker og med god grund. Den er en kæmpe hjælp til mange par, som ønsker, at legen skal fortsætte lidt længere. Og kunderne roser den generalt.

Opsummering

Manden kan stikke sin erigeret lem ind i den og herefter tilfredsstille din partner. Den er perfekt til, at få en større penis, eller til at tage på efter manden har fået sin udløsning. Så vil du nemlig i uendelighed kunne tilfredsstille din partner efterfølgende.

Vibratoren i toppen er desuden et glimrende ekstra feature.

Fetish Fantasy Strap on får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


VIBRERENDE – Fun Factory vibrerende strap on dildo

Fun Factory vibrerende strap on dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Vandtæt
 • Stimulerer begge parter
 • Opladelig

Ulemper

 • Ikke for begyndere
 • Bedst til kvinder

Min personlige oplevelse

Denne dildo fra Fun Factory havde jeg især glædet mig til at prøve. Den er ergonomisk udformet og fungerer anderledes end de andre strap ons her i testen, da der ikke er tale om en almindelig strap on funktion.

Kvinden skal nemlig have den ene del og i sig, og så kan hun tilfredsstille sin parter. Derfor fungerer den også kun, når minimum den ene i forholdet er en kvinde.

Og sikke en oplevelse! Den var så lækker at bruge! Den har de skønneste vibrationer og vi blev begge til stimuleret undervejs. Kæmpe fornøjelse. Det eneste minus er, at man skal være rimelig trænet i sin bækkenbund, for at holde den ordentlig på plads.

Anbefalet til

Par som har eksperimenteret med strap on dildo før. Den er lidt mere avanceret at bruge end de almindelige, så det er nok ikke den bedste løsning til nybegyndere.

Det siger andre kunder

Kunderne roser denne strap on til skyerne. Men samtidig er der flere, som fremhæver, at den bare er bedst til de lidt mere rutinerede.

Opsummering

Her har vi en strap on til kvinder. Den placeres i vaginaen, og herefter kan du penetrere din partner. Det ekstraordinært frække ved denne model er klart, at der er indbygget en vibrator i den. Det vil altså sige, at både du og din partner vil samtidig opleve frække vibrationer.

Den er fremstillet i en super god kvalitet, og så er den vandtæt og derfor rigtig nem at rengøre. Kan med fordel bruges i badet.

Dildoen får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DOBBELT STIMULATION – Fetish fantasy dobbelt dildo strap on

Fetish fantasy dobbelt dildo strap on

Tjek prisen her

Fordele

 • Dobbelt stimulerende strap on
 • Justerbart harness

Ulemper

 • Brugermanual på engelsk

Min personlige oplevelse

Denne dobbelt strap op var jeg meget spændt på at prøve. Den dobbelte funktion består i, at der på indersiden er en lille dildo, som indføres i kvinden, og på ydersiden er så den almindelige dildo.

Jeg havde ret store forventninger til dildoen, men måtte erkende, at den var lidt svær at arbejde med. Harnesset var først og fremmest for stor til mig, så jeg måtte selv lave et ekstra hul, for at kunne passe den.

Derudover oplevede jeg desværre, at den indre dildo, der skal være oppe i mig, ikke blev siddende. Hver gang jeg skulle støde, så op i hende og trækker tilbage, gled den indre dildo ud af mig. Lidt ærgerligt, men det lykkedes dog, da jeg fik strammet remmen yderligere.

Selve dildoen fungerede efterfølgende fint i alle stillingerne, og hvis vi havde kunne justere harnesset som ønsket er jeg sikker på, at vi havde haft en bedre oplevelse, men alle forhindringerne tog toppen af liderligheden, da vi ikke kunne give os helt hen til akten.

Anbefalet til

Mand-kvinde (pegging) eller kvinde-kvinde. Da den skal bæres af en kvinde.

Det siger andre kunder

Kunderne har delte meninger omkring denne strap on dildo. Den er ikke super nem at bruge, da den er stor i størrelsen. Flere kvinder påpeger, at de meget nemt taber den indvendige dildo. Det kræver altså lidt justering og tilvænning.

Opsummering

Strap on dildo med dobbelt funktion. Den er ikke i den bedste kvalitet, og kræver en del tilvænning for parret. Men når først den sidder fast, så er den faktisk ret god, og tilfredsstiller begge parter.

Dobbelt dildo strap on får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DEN FRÆKKE – You2Toys Justerbar dobbelt strap-on

You2Toys Justerbar dobbelt strap-on 1

Tjek prisen her

Fordele

 • God kvalitet
 • Dobbelt stimulation

Ulemper

 • Ikke for begyndere

Min personlige oplevelse

Her har jeg prøvet You2Toys Justerbar dobbelt strap-on. Det første jeg bemærkede, da vi tog den ud af pakken var, at den var den havde betydeligt mere vægt end jeg havde regnet med. Remmene er i kunstlæder og virkede meget robuste, ikke mindst fordi de er brede. Remmene er bløde og lækre at røre ved, og det samme indtryk har vi, da vi får den på.

Vi testede den i fire forskellige stillinger (missionær, doggie style, forfra og bagfra), og den sad, som den skulle. Vi var begge to meget tilfredse og ikke i tvivl om, at denne dobbelt strap on virkelig lever op til sit formål.

Anbefalet til

Kvinde-kvinde og mand-kvinde. Kvinden skal have den på, da den indvendige dildo føres op i hende. Dildoen på begge strap-ons er relativt lille og egner sig rigtig godt til nybegyndere. Der gerne vil prøve anal eller pegging.

Det siger andre kunder

You2Toys Justerbar dobbelt strap-on er helt klart en favorit dobbeltdildo! Kunderne er særligt glade for den høje kvalitet og tyngden i dildoerne.

Opsummering

Her får du virkelige en dobbelt dildo, som bringer både dig og din partner stor fornøjelse. Der er ingen tvivl om, at der er tænkt meget over kvalitet og funktionalitet her.

You2Toys’ strap on får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DEN BEHAGELIGE – Fetish Fantasy Elite åndbart Universal strap on (harness)

Fetish Fantasy Elite åndbart Universal harness

Tjek prisen her

Fordele

 • Åndbart materiale
 • Nem at indsætte dildo

Ulemper

 • Dildo medfølger ikke

Min personlige oplevelse

Her er en strap on uden medfølgende dildo. Så her skulle vi bruge en af vores egne, hvilket var helt fint. Dildoen sættes meget nemt ind via en åbning på indersiden af stoffet, og det er den hurtigste isætning af dildo, jeg prøver i løbet af testen.

Det er tydeligt, at der er tænkt meget over design. Den hårde velcro peger væk fra kroppen, så man IKKE risikerer at det kradser mod huden. Det tager under 1 minut, fra vi pakker den ud, til vi er klar til sex.

I missionærstillingen og bagfra fungerer den rigtig godt. Da hun skal ride mig, kan jeg mærke sammensyningen. Der hvor man sætter dildoen ind, samt kanten af bunden på dildoen, og det samme kan hun, da jeg rider hende.

Alt i alt var vi glade for denne strap on, men der er bestemt plads til forbedring.

Anbefalet til

Rigtig god til par, som trænger til at prøve strap on. Husk jeres egen dildo!

Det siger andre kunder

Kunderne siger, at materialet er lækkert blød at røre ved, da det er lavet i åndbart materiale. Det gør oplevelsen bedre!

Opsummering

En strap on hvor der er tænkt meget på kvalitet og design. Langt hen af vejen lykkedes det, men der er småjusteringer, som kunne være med til at gøre det til den ultimative løsning. Lidt dyr i forhold til, hvad man får for pengene.

Den får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


DEN JUSTERBARE – Fetish Fantasy vibrating plus

Fetish Fantasy vibrating plus

Tjek prisen her

Fordele

 • Vibrator

Ulemper

 • Dildo medfølger ikke

Min personlige oplevelse

Da jeg hørte, at denne strap on kom med vibrator, tænkte jeg YES! Desværre viste det sig, at det der skulle være en af dens bedste features faktisk ikke gjorde særlig meget godt for os.

Vi oplevede begge, at vibratoren pressede så meget mod klitoris, at det gjorde ondt at blive redet, og vi tog hurtigt vibratoren ud. I alle andre stillinger virker harnesset rigtig fint med vibratoren.

Vi testede den dog både med og uden vibrator i alle stillinger, og var begge enige om, at vi foretrak den uden vibrator, da den med vibrator ofte kom til at sidde ubehageligt. Så det var lidt skuffende for mig, at vibratoren ikke var det store plus.

Anbefalet til

Bedst til lesbiske par. Ikke nybegyndere da den tager lidt tid at vænne sig til.

Det siger andre kunder

Der er meget delte meninger om denne strap on. Nogle kunder er glade for vibratoren, mens andre siger, at den er meget bedre efter vibratoren er taget ud.

Opsummering

Da dette harness ikke har en rem mellem benene, er det nemt for den, der har det på at få enten pik eller dildo imens.

Det er helt klart en fordel, at man ikke behøver at tage det af, for at partneren kan give en dildo eller fingre imens, eller hvis man har lyst til at prøve en trekant.

Denne strap on får 3 us af 5 stjerner.

Læs mere her


TIL HETEROSEKSUELLE – Sportsheets Red Lace Korset Strap-On Harness

Tjek prisen her

Fordele

 • Harnesset er nemt at justere
 • Vibrator medfølger

Ulemper

 • Dildo medfølger ikke

Min personlige oplevelse

Med Sportsheets Harness Corset er det nemt at lægge vibratoren i en god position.

Vi startede med missionærstillingen til begges fornøjelse, da den af os, der havde harnesset på selv kunne bestemme, hvor meget pres der skulle lægges på vibratoren. Det fører faktisk til mere end en orgasme.

Da vi skifter til ridende, går det endnu bedre, men vi er begge enige om, at det bliver ubehageligt med presset på vibratoren. Uden vibrator fungerer det meget bedre, men da dildoen også på dette harness sidder en smule lavt, er det ikke vores favorit harness til den ridende stilling.

Vi får prøvet den i alle fire stillinger, og hvis ikke det var for de ekstra cm løse overskudsremme, der hang og dinglede, glemte man helt, at man havde noget på.

Vi måtte igen justere vores stilling i anal en smule, fordi dildoen sidder lidt lavere, men da det var hurtig gjort, kunne vi fortsætte videre uden problemer, og til stor fornøjelse for os begge.

Anbefalet til

Lesbiske par, som gerne vil have glæde af en vibrator samtidig med, at de skiftes til at tage hinanden. Også god til trekant.

Det siger andre kunder

Kunderne er overvejende glade for denne strap on. De siger, at den er behagelig at have på og sidder godt.

Opsummering

God strap on, hvor I selv skal indsætte dildoen. Vibratoren kan være lidt for kraftig i nogle stillinger, så det skal man lige være forsigtig med.

Den får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Konklusion

Vi har efterfølgende prøvet alle 10 harness et par gange, og foretrækker Realrock Elastic Deluxe Harness, når vi er to piger og Sportsheets Harness Corset, hvis det er med en fyr. Dog er ingen tvivl om, at den klare testvinder er det først anmeldte produkt fra obaie. Men de andre kan også sagtens anvendes. Så faktisk vil vi gå så langt som, at sige at du sagtens kan føles dig tryk ved at købe alle andre produkter.

Hvis du ønsker at læse en lignende anmeldelse af disse påspændingsdildoer eller af harness dobbeltdildoer, så synes vi helt sikkert, at det en god idé. På den måde vil du nemlig kunne få en komplet oversigt over udvalget. Og dermed have det absolut bedste købs- og beslutningsgrundlag.

Vi håber du har fundet denne anmeldelse interessant, og ønsker at dele dine oplevelser med strap on dildoer. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til testen, vil vi meget gerne høre mere fra dig nedenstående.

 


 

FAQ – Strap on dildoer

Hvad er en strap on dildo?

“Strap on dildo” betyder “påsætningsdildo”, og er en dildo, der spændes på en sele (mest omtalt som “harness”), hvorefter den er klar til brug. Dildoerne fås i alle forskellige størrelser, former og farver, og nogle har ekstra funktioner som at kunne vibrere og lignende. Når man udforsker med en påspændingsdildo, så er det den ene part, der bærer selen med dildoen på, og det er denne person, der penetrerer den anden. Dette åbner for en helt ny verden af stimulation.

Hvorfor købe en strap on dildo?

En strap on dildo åbner en helt ny verden for dig. De nærmest uendelige muligheder, produktet giver, er uerstattelige. Du kan bruge en strap on med din partner, uanset køn, og dildoerne kommer både i store, små, brede og smalle versioner, så du nemt kan finde en dildo, der passer til netop det, du foretrækker. Hvis du og din partner skal kaste jer ud i anal stimulation, er det naturligvis bedst at starte ud med en smal dildo.

Hvem kan bruge en strap on dildo?

Mange tror, at strap on dildoer kun er for kvinder, der ønsker seksuel aktivitet med andre kvinder – dette er en udbredt misforståelse. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvem der kan bruge en strap on dildo. Kvinder bruger strap on dildoer for at have mulighed for at penetrere deres partnere og opnå stimulation og nydelse derfra.

Kvinder kan dog også bruge den til at penetrere deres mandlige partner analt – også kendt som pegging. Pegging kan være yderst stimulerende for manden, da det mandlige G-punkt – også kaldet P-punktet eller prostata-punket – sidder få centimeter oppe analt.

Der findes også strap on dildoer, som er hule, hvoraf manden kan bære den som et sleeve over sin penis og penetrere sin partner således.

Hvilke slags strap on dildoer findes der?

Der findes mange forskellige strap on dildoer, som alle kan bidrage til lækker stimulation. Den mest velkendte er den typiske dildo, der sidder i en sele/harness. Denne dildo bæres typisk af en kvinde, da den kan være upraktisk at have på som mand. Dildoen kan være i alverdens størrelser og former; nogle er gennemsnitlige størrelser, nogle er smalle og glatte, og er særligt god til anal penetration – andre kan vibrere osv.

En anden type strap on er en harness-fri strap on. Mærket Feeldoe er særligt kendt for disse. En harness-fri strap on føres med den ene ende op i skeden og holdes fast med bækkenbundsmusklerne, hvoraf den anden ende bruges til at penetrere din partner. Harness-fri dildoer fra Feeldoe kan dog kun bæres af kvinder, da det kræver indføring i skeden. Vil du se nærmere på disse? Tjek dem ud her!

En tredje type strap on dildo er den hule af slagsen. Disse sidder stadig i et harness, men kan både bæres af kvinder og mænd, da der er plads til mandens penis i den hule dildo. Den fungerer derfor ligesom et penis sleeve, og har ofte en nubret inderside, så manden også stimuleres under penetration.

Kan man udskifte dildoen uden at købe nyt harness?

Det kan du sagtens. Langt de fleste strap on harnesses har udskiftelige dildoer. Dette betyder, at du sagtens kan købe en ny dildo og påsætte den i det harness, du har i forvejen – uden du også skal købe nyt harness. Du kan altid tjekke, om den pågældende dildo passer til netop dit harness, men mange dildoer passer i de fleste seler. Dette giver dig mulighed for at udforske denne verden langt mere.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

1 KOMMENTAR

 1. Flot skrevet indlæg. Jeg er selv til den form for dildoer, så kan ligeledes kun anbefale den til alle.
  Kærlig julehilsen Majbrit

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here