Begynderens dybdegående guide til, hvordan du dyrker analsex.

Du kommer til at lære forskellen mellem dybt tilfredsstillende analsex, der giver dig fantastiske orgasmer og at have analsex, der blot gør ondt.

Først vil jeg fortælle om nogle grundlæggende tips til at have fantastisk analsex, herefter vil jeg gå over de forskellige analsex teknikker samt stillinger, som du bør bruge under hele seancen.

Vil du se analsex stillinger for begyndereklik her.

Vil du have 20 gode tips til forspillet, så se afsnittet om dette til sidst lige her.

Her kommer de 12 tips, spørgsmål og tricks du bør stille dig selv INDEN analsex:


1. Er du overhovedet interesseret i at dyrke analsex?

Jeg ville ønsker, det ikke var nødvendigt at skrive dette, men det er det…

Mange kvinder er ikke interesserede i at lære at have analsex. I stedet gør de det bare for at gøre deres mand glad. Faktisk er det måske nærmere modsat uinteresserede i at have analsex, de kan ikke lide det eller måske hader de ligefrem ideen.

Selvom jeg anbefaler at prøve nye ting, i hvert fald en gang for at se, om det er noget du kan lide eller ej, så skal du aldrig føle dig tvunget til at gøre noget, du ikke har lyst til. Det samme gælder analsex. Også selvom i vælger at gå forsigtigt frem. Husk, at det er ikke pikken der altid styrer, hvad i skal.

Så hvis du aldrig har lyst til at prøve det, eller hvis du har prøvet det en gang og ikke nød det, så er det vigtigste tip jeg har, at du ikke skal føle, at du bør gøre det med din mand, selvom det måske lidt er en selvfølgelig. Hvis dit sexliv består af at gøre ting, du ikke har lyst til, så er det ikke et specielt tilfredsstillende sexliv. Som jeg nævnte tidligere, er der mange flere ting, du kan gøre med din mand.


2. Kommunikation, seriøst

At lære at have god analsex kræver fantastisk kommunikation med din mand. Det skal forresten primært være envejskommunikation.

Du fortæller din mand, hvad han skal gøre, OG hvad han ikke skal gøre.

Derfor skal du være komfortabel med at sige til din mand:

 • Træk langsomt ud.
 • Stop med at bevæge dig.

Din mand skal også være en, der faktisk følger dine instruktioner. Hvis han tror, han skal være i kontrol og fortælle, hvad der skal ske, skal du hive ham ned på jorden igen og fortælle ham, at sådan kommer det ikke til at være.

At gøre dette er ikke en måde, hvorpå du kan dominere din mand, det er så du får oplevelsen af nydelsen, der følger med analsex og ikke smerten.


3. De fire typer glidecreme

Det vigtigste når det kommer til analsex er at bruge masser af glidecreme. Hele tiden.

Det er næsten altid nødvendigt for at dyrke smertefri analsex. Husk i øvrigt både at smøre pikken og endetarmsåbningen i glidecreme. Better safe than sorry!

Imidlertid er ikke alle glidecreme skabt ens. Der er fire typer, og det at vælge den rigtige spiller en stor rolle, når det kommer til din nydelse. Så rådet er ikke “bare” at brugere masser af glidecreme. Men at brugere masser af det rigtige glidecreme.

Vandbaseret glidecreme:

Som du sikkert kan gætte, er vandbaseret glidecreme primært lavet af vand.

Det gør det sikkert til analsex, men det er ikke perfekt. Problemet med vandbaseret glidecreme er, at det hurtigt udtørre og dermed skal påføres igen.

At stoppe for at påføre glidecreme igen kan selvfølgelig ødelægge stemningen.

Du KAN bruge en vandbaseret glidecreme med latexkondomer, da det ikke ødelægger dem. Det er også nemt at vaske at.

 

Silikonebaseret glidecreme:

Silikonebaseret glidecreme er den, vi anbefaler til dig, når du har analsex.

Den er brugbar med latexkondomer, så du behøver ikke smide dem ud.

Det holder også længere end vandbaseret glidecreme, så du behøver heller ikke bekymre dig om at påføre på ny.

Det føles super blødt og glattere end de fleste vandbaserede glidecremer.

Den eneste lille ulempe er, at det nogle gange kan være lidt svært at vaske af lagnerne.

 

Anal glidecreme:

Anal glidecreme er oftest oliebaseret og føles lidt glattere og blødere end den vandbaserede.

Det holder også for evigt, så det er perfekt til analsex, men der er nogle betydelige ulemper. Det er meget svære at vaske af lagnerne.

Vigtigere er det, at oliebaseret glidecreme ødelægger latexkondomer og får dem til at flække.

Grundlæggende set, hvis du ikke vil have, at kondomet går i stykker, skal du ikke bruge en oliebaseret glidecreme.

 

 

Spyt:

Jeg har besluttet at inkludere spyt, da det ikke er altid, du har adgang til glidecreme, og du får brug for en plan b, især hvis det er en hurtig omgang. Det er vandbaseret og dermed samarbejder det med latexkondomer. Det bør nok ikke være førstevalget, fordi det vil tørre, men det fungerer fint.

Sådan rangeres de forskellige typer glidecreme fra den mest tilfredsstillende og brugbare glidecreme:

 1. Silikonebaseret
 2. Vandbaseret
 3. Anal glidecreme (hvis ikke der bruges kondom, ellers #1)
 4. Spyt

 

Valg af glidecreme:

Når du vælger en glidecreme, skal du holde øje med, om de indeholder sæddræbende creme.

Pointen med denne ingrediens er at dræbe sperm og forhindre graviditet, hvilket er en lille risiko, når du dyrker analsex. Imidlertid indeholder de fleste glidecremer med sæddræbende creme også ingredienser, der er hårde mod dine følsomme kønsorganer og anus, og selv glidecreme uden kan ødelægge cellerne.

Denne skade gør det nemmere at få STIs som for eksempel HIV. Undgå glidecreme med sæddræbende creme til endetarmsåbningen og anden seksuel aktivitet.

Desværre kan selv glidecremer uden sæddræbende creme skade vævet i anus eller omkring endetarmsåbningen. Dette er på grund af osmolalitet, en mængde af partikler, der er opløst i blandingen.

Alle åbninger og væv har dets eget osmolalitet, og mængden er forskellige mellem anus og vagina, så du skal måske bruge forskellige glidecremer til forskellige aktiviteter.


4. Smertefri nydelse

Denne del er den vigtigste del af analsex guiden. Spring ikke over den. Her er en helt masse gode råd gemt.

Mange siger, at de synes det er smertefuldt når de dyrker analsex. Grunden til dette er dit anus. Der er en ring af muskler i din anus, der kaldes ringmusklen, der sørger for, at den er lukket tæt. Denne muskel er ikke ligesom din biceps eller læg muskel, som du hurtigt kan slappe af i og spænde igen på et splitsekund.

I stedet tager det et stykke tid at slappe af i den og tillade ting at passere. Tænk på den som en meget stærk, men langsom muskel.

Hvis du prøver at få noget igennem hurtigt (din mands penis), vil den ikke få nok tid til at slappe af, og det vil resultere i en masse smerte.

Nøglen til at have smertefri analsex er altså at få din ringmuskel til at slappe af og åbne sig nok til at din mand kan trænge ind uden problemer.

 

Sådan gør du:

analsex sikkerhed

Begynd med en finger med glidecreme – hvis du læste analsex forberedelsesguiden, vil du vide, at det er bedst at penetrerer sig selv alene først med en finger, der er smurt ind i glidecreme, så du kan se, hvordan din ringmuskel reagerer. Hvis du allerede har gjort dette nogle gange og har en god ide om, hvor lang tid det tager at slappe af omkring din fingre, kan din mand få æren. Hvis du ikke har prøvet det alene endnu, så anbefales det, at du gør dette og følger disse instrukser.

Din mand skal tilføre en lille smule glidecreme til tippen af hans finger og lidt til din numse også. Herefter skal han langsomt indfører sin finger (eller fingre) millimeter efter millimeter, mens du giver ham feedback, fortæller ham om han skal gå dybere ellers stoppe med at bevæge sig eller LANGSOMT trække ud (at trække ud hurtigt kan resultere i nogle smerter, han skal gøre det langsomt).

Mens han langsomt penetrerer dig dybere og dybere med sin finger, bør det føles mere komfortabelt.

Hvis det begynder at blive en smule ukomfortabelt, så fortæl ham, at han skal stoppe med at bevæge sig og holde sin finger i ro et minut eller to. Det vil give din ringmuskel tid til at slappe af om hans finger og åbne sig. Når smerten forsvinder, kan han trænge lidt dybere ind.

Hvis det bliver for ukomfortabelt og smertefuldt, bed ham om at trække sin finger langsomt ud. Tag en kort pause og prøv igen.

Bevægelse – når han ikke kan penetrere dig dybere, skal han begynde langsomt at bevæge sig ind og ud. Igen er det dig, der bestemmer tempoet, så fortæl ham om det går for langsomt eller hurtigt, alt efter hvad du ønsker.

Dobbelt op – Når det begynder at blive behageligt, mens han bevæger sig, skal han prøve at tilføre en finger mere. Igen skal det være meget langsomt og han skal være forsigtig og følge dine instrukser om enten at fortsætte, sætte farten ned, stoppe eller trække ud.

Når kan nemt kan bevæge sig ind og ud, kan han tilføje flere fingre eller I kan forsøge med analsex.

Lad være at bruge bedøvelse – Det kan være fristende at række ud efter produkter, der bedøver din anus til analsex. Imidlertid er disse ikke glidecremer, og de afholder dig fra at vide, hvad der sker med din krop. Du kan potentielt set være bedøvet, når noget ødelægges alvorligt. Bedøvende ingredienser kan desuden være irritable.


5. Han skal begynde på ryggen

Den mest behagelige stilling at begynde med, når I skal dyrke analsex, er med manden på ryggen, så du har kontrollen. Det betyder, at det er hårdere for ham at bevæge sig ind i dig og meget nemmere for dig at have kontrollen over, hvor dybt du tager ham, og hvor hurtigt han bevæger sig.

Få ham til at lægge sig ned på ryggen og bed ham om IKKE at bevæge sig inden i dig. Han bør i stedet ligge stille.

Efter at have påført noget glidecreme på din mand og inden i din anus, kan du sidde med et ben på hver side ligesom i cowgirlstillingen.

Tag fat i hans penis og guide den langsomt ind i din anus. Sørg for, du tager din tid. Som jeg nævnte ovenfor, hvis du føler dig ukomfortabel eller oplever nogen form for smerte, så stop og lad din ringmuskel slappe af om hans penis. Når den har gjort det, kan du prøve at tage ham dybere.

Når din mand er helt inde i dig og ikke kan komme dybere, kan du begynde at bevæge dig op og ned.

Det vigtigste her er at tage det roligt. Du skal ikke føle smerte, så hvis du oplever ubehageligheder på nogen måde, skal du sætte farten ned eller stoppe helt og tillade dig selv at slappe af. Imens skal din mand blive liggende uden at bevæge sig.

Når du føler dig komfortabel med at bevæge dig op og ned, kan han blive mere involveret ved at bevæge sig. Husk det stadig er dig, der skal have kontrollen. Hvis han lader sig rive med, kan du sige, at han skal gøre det roligere eller stoppe.

Og det er det!

Det er den nemmeste måde at lære at have smertefri analsex. Men lad os ikke stoppe her…

Det er tid til at skifte gear og lære nogle avancerede teknikker ved analsex. Så du kan opleve, hvordan du får dybt tilfredsstillende analsex og nyder kropsrystende anale orgasmer.


6. De bedste analsex-stillinger

At have analsex i cowgirl eller asiatisk cowgirl-stillingerne er okay, men hvis det er de eneste stillinger du bruger, går du glip af en masse sjov.

Bliv på toppen – der findes masser af stillinger, hvor du er ovenpå din mand, der ikke bare er cowgirlstillingen.

Bagfra – Når du er komfortabel med at din mand har mere kontrol og sørger for al bevægelsen, har du måske lyst til at prøve nogle doggy-style lignende positioner, hvor han tager dig bagfra.

På siden – Hvis du ligger dig på siden (i halv-forsterstillinger). Så kan din mand ligge bag dig og trænge forsigtigt op i dig. Her er ingen vægt-balance som skal opretholdes. Det betyder heller ingen smuttere.


7. Avancerede analsex teknikker

Når først du har styr på basis indenfor analsex, er det tid til at skifte gear og begynde at eksperimentere med nye og tilfredsstillende teknikker, der gør dine orgasmer mere intense.

Din klitoris – Når I har analsex, bliver klitoris ikke stimuleret, da det næsten er umuligt for din mand at manøvre sin krop ind i en stilling, der stimulerer med hvert stød. Med dette i mente, er der nogle alternative måder, hvorpå det kan stimuleres:

 • Dine egne hænder – når alt kommer til alt, ved du bedst hvordan din klitoris bedst bliver stimuleret!
 • Hans hænder – hvis din mand bruger en af disse 19 analsex stillinger, så er alt han skal gøre at række ned og massere din klitoris og vagina.
 • Vibrator – at bruge en vibrator er en enormt tilfredsstillende analsex teknik. Du kan mærke hele længden af din mand, mens du føler vibrationerne på din klitoris. Det kan resultere i nogle intense orgasmer.

Prøv noget legetøj- din mands penis er ikke det eneste der kan stimulere dig analt. Der er meget legetøj, der kan bruges under vaginal sex, der vil give dig fantastisk nydelse:

 • Butt Plugs – dette er kegleformetlegetøj, som du indfører analt. Hvis du kan lide følelsen af at være ”fuld”, så vil du nyde at bruge disse butt plugs under sex. De fleste sexbutikker sælger også vibrerende butt plugs og anal legetøjs sæt. Læs vores guide til butt plugs her.

Anal plugs

Læs mere her

 • Analkugler – Disse består af forbundne kugler, lidt som en halskæde, som du indsætter i anus og derefter trækker ud. Mange synes, at orgasmen forbedres, hvis du trækker dem ud under orgasmen.

Anal kugler

Læs mere her

 • Glidecreme ”kanyle” – disse ligner sprøjter, og bruges til at få glidecremen ind i anus før analsex, så din mands penis eller dit legetøj nemmere glider ind.

Dobbel penetration – Hvis normal analsex ikke kan gøre det, kan du prøve dobbel penetration, hvor du penetreres både analt og vaginalt på samme tid.

Hvis du ikke kan lide ideen (og manglen på kontrol), der følger med at være sammen med to mænd på en gang, så brug en dildo vaginalt mens din mand penetrerer.

Når alkohol kan hjælpe – normalt anbefaler jeg ikke at blande alkohol med analsex, men hvis du er nervøs eller angst på forhånd, kan et enkelt glas vin eller en øl gøre underværker med dine nerver.

Anal træning 

Mange kvinder er glade for at have analsex og opleve de kraftige orgasmer, der medfølger, mens andre finder det ukomfortabelt at få en orgasme og nyde det. Grunden til denne mangel på komfort er simpel.

Hvis du sjældent har analsex, bliver din ringmuskel ikke vant til at slappe af, så din mands penis kan trænge ind. Det betyder, at hver gang du løsne op for endetarmsåbningen, føles det som den første gang for din ringmuskel. Den lærer aldrig at slappe helt af og åbne sig op.

Den eneste måde at overkomme dette på, er ved at have analsex jævnligt. På den måde vænner du din ringmuskel sig til at slappe af om din mand. Hvis du ikke har mulighed for jævnlige analsex, anbefaler jeg at bruge en kegleformet dildo, (så den ikke bliver suget ind i dig), eller at bruge en butt plug, når du onanerer for at træne dig selv analt. I sidste ende bliver du måske endda klar til analfisting.


8. Det søde punkt ved analsex

Når du har prøvet at dyrke analsex med din mand nogle gange, begynder du at bemærke, hvordan din ringmuskel slapper af hurtigere. Det er tidspunktet, hvor analsex kan blive mere og mere behageligt.

Når det begynder at ske, skal du begynde at eksperimentere, så du lærer, hvordan du opnår maksimalt nydelse fra analsex. Den nemmeste måde at gøre dette er ved hjælp af nye positioner.

Lige såvel som at prøve ny stillinger, skal du også prøve noget af det følgende:

 • Eksperimenter med korte og lange stød og dybe penetrerende stød for at se, hvad du foretrækker. Mange par opdager, at de elsker at skifte imellem dem.
 • Eksperimenter med forskellige vinkler. Er en bestemt vinkel bedre end en anden? Lav små forsøg for at se, hvad du foretrækker.
 • Et godt analsextip er at tilføje lidt dominans-leg. Du synes måske, at analsex er langt frækkere, når din mand dominerer dig eller omvendt.

9. Analsex sikkerhed

Analsex kan være helt vildt sjovt, men der er nogle sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages op til overvejelse. Jeg ved, det lyder som et af de mere kedelige afsnit, men sikker sex er ingen joke.

kondomer

Læs mere her

Kondomer – ubeskyttet analsex er vurderet til at være en aktivitet, der spreder STIs og sygdomme mere end vaginal sex, fordi anus er mere delikat end vagina. Faktisk er det den mest risikable form for seksuel aktivitet, når det kommer til smitte af HIV, især fordi modtageren er 13 gange mere modtagelig.

Andre STIs, som du kan få fra analsex, er:

 • Klamydia
 • Herpes
 • Vorter
 • Gonore
 • Syfilis
 • Hepatitis
 • HPV (ses som anale vorter)

Det er ikke bare dig, der kan blive smittet, du kan også videregive til ham (HIV kan smitte igennem rektal væske), så jeg anbefaler stærkt at bruge kondom under analsex. Nogle går endda så langt som til at sige, at du ikke kan have 100% sikker analsex uden.

Din partner er måske tilbageholdende med at bruge et kondom under analsex grundet den manglende graviditetsrisiko (og mange bruger oftere kondom til vaginalsex end analsex, når de bliver spurgt om sidste samleje). Men sikkerhed bør være en prioritet, når det kommer til sex.

Du kan bruge kondomer til kvinder under analsex, men nogle af dem glider nemmere eller fører til blødning. Som jeg nævnte tidligere, bør du ikke bruge oliebaseret glidecreme med latexkondomer. Dette kan føre til at kondomet ødelægges. Hold dig til silikone eller vandbaseret glidecreme.

Hvis du foretrækker maraton sexseancer, ønsker du måske at bruge et nyt kondom oftere end ved vaginalsex. Analsex ødelægger oftere kondomet.

Lad være med at dobbelt-dyppe – at bytte mellem anal og vaginal sex uden af skifte kondom kan føre til infektioner som for eksempel bakteriel vaginose. Det er også vigtigt ikke at have sex med kvinder, der har sex med andre kvinder, da det øger chancen for bakteriel vaginose. Jeg tror, det kommer som en selvfølge, at fækale ærinder i din vagina er en dårlig ide.

Det samme gælder oralsex. Hvis du vil skifte mellem anal og at give ham et blowjob, bør du vaske hans penis først, ellers risikerer du en infektion.

Legetøj – det ovenstående råd gælder også, når det kommer til anal brug af sexlegetøj. At bruge en dildo/vibrator/butt plug analt og derefter skifte til vaginalt brug, kræver en rensning først.

En hurtig måde at gøre dette på, er ved at bruge et kondom over legetøjet og binde enden, så den er helt dækket. Når du er færdig med at bruge legetøjet, kan du blot tage den af, og den er god som ny.

Fækal inkontinens er en, og anal kræft er en anden risiko ved analsex. At følge sikkerhedsforanstaltninger minimerer risikoen for bivirkninger af analsex.


10. Kommunikation og feedback

Jeg er altid overrasket over, hvor ofte par ikke snakker sammen om deres sexliv.

Mange mænd forstår ikke den potentielle smerte, eller at du har brug for tid til, at din ringmuskel kan slappe af. Mange par taler om den slags ting indirekte, men udtrykker aldrig helt deres ønsker og mangler. At være indirekte er ikke et stort problem, men ofte er det at give konkret feedback mere hjælpsomt.

Hvis der er specifikke aspekter af jeres analsex, som du ikke kan lide, så vær sikker på, at din mand ved det. I stedet for at sige ”det var okay”, så vær mere specifik.

”Jeg har brug for mere tid til at slappe af omkring din penis” eller ”din penis var en smule stor for min første gang, så det var ret smertefuldt” eller ”næste gang ville jeg sætte pris på at du ikke støder overhovedet og lod mig kontrollere rytmen”.

Sørg for at spørge om hans feedback også. I takt med I begge finder ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør, kan I ændre tingene, så det bliver mere nydelsesfyldt. Det handler både om stillinger, hvem der har kontrollen, hvor hurtigt og dybt han trænger ind og hans teknikker.

Dette angår ikke kun analsex, men alle aspekter af sexlivet. Hvis du absolut hader analsex, er det også bedre at være åben omkring det – og ligeledes hvis du er vild med det.


11. Analsex for mænd

Kvinder er ikke de eneste, der kan opnå orgasmer fra analsex, mange mænd kan nemlig også. Mænd har en indvendig kirtel i anus kaldet prostatakirtlen, den er meget følsom, og mange mænd finder det tilfredsstillende at få den stimuleret. Men husk at få forsigtigt frem.

Prostata stimulator

Læs mere her

Hvis dig og din mand er åbent sindede, kan I forsøge jer med en strap-on. At penetrerer din mand analt med en strap-on kaldes pegging og er meget lig analsex for dig – nogle elsker det, andre er ikke interesserede. Det betyder også, at al ovenstående rådgivning gælder her.

Selvfølgelig behøver I ikke gå direkte til pegging for at stimulere manden analt. Der er andre måder, hvorpå I kan gøre det. Han kan forsøge sig med en butt plug, eller du kan forsøge at indsætte en finger med glidecreme under sex, et hand job eller et blowjob.

Gør det ondt når i har analsex? Er det ubehageligt? Det skal det ikke være. Denne guide forklarer og fortæller dig, hvordan du undgår at det gør ondt når i har analsex sammen.

Analsex er en fantastisk ting! Eller, det bør det hvertfald være. Men for mange ender dét desværre med at være en smertefuld oplevelse.

Her er de bedste råd til at undgå smerter under analsex. Du vil også som single, få råd til, hvordan du smertefrit stimulere dig selv bagtil.

12. Hvad du skal vide om analsex – fordele og ulemper

Der er en masse vildt fantastiske ting, som du vil opdage, når du begynder at lære at dyrke analsex. Men der er også et antal ulemper, som du skal kende til.

Det vigtigste er, at du kender til en række gode råd og forholdsregler inden du starter.

Lad os starte med fordelene ved at dyrke analsex:

fordele versus ulemper ved analsex

Fordele ved analsex

En anden type orgasme – mange kvinder har meget mere intense orgasmer ved stimulation af endetarmsåbningen. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor. Jeg ved dog, at der er tusinder af nerveender i anus, men at der er endnu flere i din vagina og klitoris. Så hvis du på nuværende tidspunkt har svært ved at få en orgasme ved normalt vaginal sex, kan det være, at du finder anal sex meget mere tilfredsstillende.

”Kinky”-faktoren – et andet meget tiltrækkende aspekt af analsex er ”kinky”-faktoren eller tabuet, der ligger i at gøre noget, du ikke ”burde”. At bryde tabuer kan være helt vildt sjovt og et stort turn-on i sig selv. Mange ser det ikke på den måde, men hvis du gør, så er der bare endnu en grund til, at du skal have analsex med din mand.

Udskiftningen – Nogle gange er vaginal sex helt af bordet. Du har måske ikke lyst til at have det, når du har din menstruation. Du har måske en UTI, som du ikke vil forværre. Du er måske øm fra den forrige seance. Det er her, analsex er den perfekte plan b.

Ingen risiko for at blive gravid – Den her er åbenlyst, men analsex betyder, at der næsten er 0 procents chance for at blive gravid.

 

Ulemper ved analsex

Kræver planlægning – et af de største problemer ved at have analsex er, at det kræver lidt planlægning. Du vil højest sandsynligt ikke forsøge dig med det lige efter, du har fået en stor vegansk frokost.

Der er også nogle andre forberedelser, du vil skulle klare på forhånd, især hvis det er første gang, du skal sørge for at du er ren og at det ikke gør ondt. Denne guide vil lære dig alt, du skal vide om at forberede dig selv til seances før du overhovedet prøver det med din mand.

Hans besættelse – nogle mænd har tilsyneladende en besættelse af analsex, især uerfarne mænd. For mange mænd er det en kasse, der skal tjekkes af, og noget de kan prale til deres venner med. Hvis du ikke er specielt interesseret, men din mand er helt besat af at få lov, kan presset virkelig være et turn-off.

Nogen elsker det, andre gør ikke – Nogle kvinder er virkelig glade for analsex. De finder det enormt tilfredsstillende, mens andre ikke finder det tilfredsstillende overhovedet. I sidste ende handler det om personlige præferencer, så hvis du prøver det og ikke kan lide det, er det okay. Der er ingen grund til at stresse over det, hvis ikke du bliver stimuleret af det, prøv i stedet noget andet fra Bad Girls Bible.


Analt legetøj som nem indgang

I løbet af jeres forsøg med analsex, vil i med stor sandsynlighed støde på muligheden og idéen omkring at starte med anal sexlegetøj.

Det vil jeg på det kraftigste anbefale jer!

 


Vigtigt Inden du læser resten af denne guide så er de 3 abolut must-have produkter.

…Bare rolig, de koster ikke det store, men vil gøre jeres oplevelse med analsex 10.000-gange bedre!

Det er disse 3 produkter, som kan købes for sammenlagt under 500 kr.:

Alternativt kan I med fordel købe denne starter-boks til 299 kr!


 

Starte gerne ud med at købe en mindre buttplug, eller andet anal legetøj.

Sinful har eksempelvis et super udvalg af anal legetøj til begyndere.

Sexlegetøj til numsen er en fantastisk mulighed, for at starte ud med noget småt og nemt. Anal kugler, beads, plugs eller lignende legetøj gør det nemt at starte ud.

Det giver dig også bedre mulighed for alene at udforske, hvad du bedst kan lide deromme. Det kan du efterfølgende forklare din partner.

Anal legetøj øger bare sandsynligheden for at du oplever analsex som smertefyldt eller ubekvemt!

 

Anal glidecreme

Nok faktisk den vigtigste når i skal have analsex. Og nej, lad nu være med at bruge vaseline… Det virker ikke lige så godt som glidecreme beregnet til analsex og det anale område. Det gør det bare ikke.

Det er en stolpe i analsex, at du aldrig kan bruge for meget glidecreme.

Dit anus optager hurtigere glidecremen end vagina gør, så sørg for at i bruger rigeligt.

Hvis du er i tvivl om alle de forskellige typer, så fortvivl ikke. I linket herover har jeg sørget for at henvise til en kategori, som kun har glidecremer beregnet til anal brug. Det giver den bedste smørelse og størst sandsynlighed for smertefri analsex.

Hvis du alligevel tænker, det er meget godt at have styr på alle de forskellige typer, så kommer der her et kort oprids omkring de forskellige typers kompatibilitet med både anal og andre områder:

 • Vandbaseret:  Disse glidecreme er super til vaginal sex. De er omvendt ikke de bedste til analsex, da de hurtigere tørrer ud end andre glidecremer. Det skyldes at de er baseret på en vis fugtighed som optages af din hud.
 • Oliebaseret: Denne type er meget bedre til analsex. Der er dog 2 mindre gode ting ved netop denne type. Først og fremmest kan oliebaseret nedbryde silikonen i kondomer og legetøj. Det er ikke særligt betryggende. Det er dog ikke alle typer oliebaseret der gør det. Hvis i ikke benytter nogle af delen under akten er det dog en super glidecreme! Vaseline er en oliebaseret glidecreme, hvilket også er grunden til at jeg generelt fraråder disse.
 • Silikonebaseret: Det er uden tvivl favoritten til analsex. Den er både langtidsholdbar, og tørrer ikke ud. Derudover er den også meget ‘glat’, specielt sammenlignet med de andre glidecremer.
 • Følelseshæmmende: Selvom man under sex, gerne vil mærke sin partner mest muligt, så kan disse være optimale. Hvis nu manden er meget stor, kvinden ekstra følsom, eller det måske er første gang. Så kan jeg klart anbefale en glidecreme med følelsesnedsættende effekter.

buttplug til analsex uden smerter

 

Forspillet er altafgørende

Som tidligere beskrevet skal analsex ikke forceres eller skyndes frem.

rimmingStart med at brug lang tid på at ‘varme hinanden op’. Gør det evt. med fingrene, legetøj eller rimming

Start med 1 finger, og bevæg jer gerne videre til min. 2 inden i forsøger med penis.

Det er vigtigt at både dig og din partner bruger rigeligt med glidecreme. Det er klart bedst, når i begge påfører det. Så undgår i at der er et tørst område.

Hellere for meget glidecreme under forspillet, så undgår i nemmest muligt at det gør ondt til sidst eller i løbet af forspillet.

Stop hvis det gør ondt, du føler smerter eller har det ubehageligt. Der er ingen grund til at forsøge sig videre med noget, hvis det alligevel gør ondt.

 

Anal rengøring: rensning af det anale område.

Det kaldes oftest et anal douche og kan for mange være en fantastisk fin idé inden anal sex.

Det er mit sidste lille råd til jer, inden jeg vil overlade jer til den favre og smertefrie analsex-verden.

Først og fremmest er det vigtigt, at i ikke har analsex og vaginalsex lige efterfølgende af hinanden. Som hovedregel: 1 område ad gangen. Ellers så skal i hvertfald sørge for, at i kun bevæger jer fra vaginal til anal og ikke den anden vej rundt.

analsex gif 2

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning anbefaler jeg dog et analt bad. Det skal ikke misforståes med en direkte tarmskyldning. Men i stedet at du “vasker” det nederste del og første del af anus, sådan at de fleste bakterier (rester) fjernes fra det område han kommer til at bevæge sig i.

Du kan finde udstyr til de i linket herunder.

Anal Douche og rense sæt, køb diskret og billigt HER

 

I kan potentielt rengøre det anale område uden disse små remedier.

Men det er næsten ikke ‘det værd’ ikke at bruge de småpenge på ovenstående, hvis i overvejer at have analsex – som ikke skal gå hen og blive ubehagelig eller pinlig.

 

Opsummerende

Smertefri analsex er mulig for alle. Det er bare vigtigt at huske på nogle grundsten

 1. Langsomt, frem for alt! Gør meget ud af forspillet. Brug rigeligt analt glidecreme og varm godt op, så i ikke går direkte til indføring af penis.
 2. Køb analt sexlegetøj og eksperimenter selv med det inden du introducerer en partner til ligningen. Han må gerne være med, men det er vigtigt du er tryg. Her kan analt sexlegetøj være en kæmpe hjælp for de fleste.

Følger du disse simple regler og ikke gør noget forhastet, så er jeg sikker på du også kan få dejlig analsex uden smerter eller ubehag. Hvis i lidt ekstra ‘vilde’ kan i overveje at kigge på noget sm udstyr.

Skriv endelig til mig omkring dine oplevelse, eller erfaringer.

 

Er analsex det forbudte?

En del render rundt med et indbygget tabu i forhold til analsex. Jeg oplever heldigvis personligt, at flere og flere kaster det tabu ud af vinduet. Hvilket er skide godt!

Note: Analsex er fint for både mænd og kvinder!

Det er dog vigtigt for mig at påpege overfor resten, at analsex altså hverken er uhygiejnisk, ulækkert, forbudt eller noget pinligt!

Så længe det altså bliver gjort sikkert og ordentligt.

Det gøres det blandt andet ved at sikre sig en god forberedelse i form af:

 1. God opvarmning
  • Gerne med et buttplug-sæt i forskellige størrelser, som dette
 2. God anal-egnet glidecreme
 3. Sikkerhed og hygiejne gennem rengøring

Alternativt kan I med fordel købe denne starter-boks til 299 kr., den indeholder alle de nødvendige produkter til at sikre hygejnisk og forsvarlig analsex.

 

Hvordan føles analsex og gør det ondt?

Generelt er endetarmen et ømt område på kroppen hos alle mennesker. Det er en følsom zone med enormt mange nerveender.

Det betyder dog samtidig at det kan være en enromt rar og skøn fornemmelse at blive stimuleret der. For kvinden.

For manden er det typisk godt fordi det strammer hårdt omkring penis og derved stimulere bedre end ordinær vaginal samleje.

Mænd kan også stimuleres vaginalt. Mænd er faktisk særligt anlagte, da de besidder en prostata, som under samleje hæver op (på en god måde) og bliver følsom. Den kan stimuleres ved prostata massage og det kan faktisk fører til en prostata orgasme.

Kvinder vil dog også få god stimulering analt ud over ved endetarmens nerveende. G-punktet sidder nemlig tilgængeligt analt. Det kan faktisk give en stærkere orgasme end ved normalt samleje. Endetarmen ligger desuden tæt op ad skeden og klitoris.

 

Er det generelt sådan at kvinder kan lide analsex?

Typisk vil folk sige, at det er mænd der er vilde med analsex og kvinderne der går med til det.

Mange kvinder finder dog ud af, at det faktisk er noget de tænder på og nyder.

Min opfattelse er dog, at kvinder er dårligere til at snakke om netop det emne, hvorimod mænd glædeligt fortæller om deres anale eskapader.

Mange kvinder har desværre samtidig en frygt for at føle sig beskidte og usexede under anal samleje.

Her er det eksempelvis en RIGTIG god idé at gøre brug af anal rengøring i den ene eller anden form.

 

Efter analsex

Efter analsex vil i typisk gerne overgive jer til sengen sammen. Hvis det er første gang vil der formentligt også være en række spørgsmål til partnere, som presser sig på umiddelbart efter det anale samleje.

MEN!

Sørg nu for, at få vasket endetarmen på hende eller ham grundet efter!

Dette gøres med en analdouche som denne eller denne. De er relativt billige og en VIRKELIG essentielt investering!

Det kan også være en rigtig fin idé at bruge en anti-bakteriel sæbe efterfølgende.

Du skal følgen en proces der lyder som følger:

 • Gå på toilet
 • Skyld med lunkent vand
 • Vask evt. med sæbe
 • Skyld grundigt igen med lunkent vand.

Husk altid at skifte kondom, hvis i bruger det og ønsker at overgå fra anal til vaginal sex!

 

 

20 tips til analsex forspillet du ikke vil være foruden

Du varmer op før du træner, og du har analt forspil, før du begynder med analsex.

Heldigvis for numser overalt i verden er analsex ikke længere et tabu, som det engang var. Hvilket er en god ting! Kvinder, der har prøvet det, siger, at det er en velkommen tilføjelse til deres seksuelle Repertoire. Men ligesom, at du må gå, før du kan løbe, så skal du også have en eller anden form for analt forspil, før du går hele vejen. Eller du ved, du kan lave analt forspil og så bare stoppe der for evigt, fordi det er din numse, og du laver reglerne.

Du kender (forhåbentligt) allerede det grundlæggende: Brug ALTID glidecreme, put aldrig noget, der har været i din numse i din mund eller vagina, og butt plugs er din ven. Men der er meget mere at vide om analt forspil, og derfor har flere eksperter indenfor sex samlet deres bedste råd indenfor analt forspil både til nybegynderen og den erfarne numse-rejser. Glædeligt numse-halløj!

1. Slap af i numsemusklerne

Der er en masse bitte små muskler omkring din anus, der kan blive ret stramme, hvis ikke du slapper af. Og som logikken følger, hvis disse muskler og din anale lukkemuskel er spændte, bliver det smertefuldt at indføre noget, i stedet for tilfredsstillende og nemt.

Forsøg forskellige ting, som for eksempel dybe vejrtrækninger og afslappende massage med din partner, for at sikre at både dig og dine numse-muskler er afslappede nok til analt forspil.

 

2. Byg et afslappet analt forspilsområde

Hør her… alt sex kan nogle gange være griset, og analsex og forspil er ikke en undtagelse.

Hvis dette kommer til at stresse dig til det punkt, hvor du ikke kan være afslappet og nyde det, så forsøg at forberede et område i forvejen. For eksempel kan du tage de dyre lagner af sengen eller bruge bløde tæpper, der kan vaskes.

 

3. Du tror måske du laver nummer 2, men det gør du ikke

Numsen er fyldt med nerver (dermed pointen med analsex og forspil), men det betyder ikke nødvendigvis, at du kan vurdere om noget går ud eller ind.

Du kan stoppe det hele på ethvert tidspunkt, men du skal bare vide, at følelsen du får nok bare, er fra den ~ nye stimulation ~, og ikke et pludseligt behov for at bruge toilettet.

 

4. Brug en vandbaseret glidecreme

Sexolog Jill McDevitt siger, at du skal sikre, at du har en kvalitets vandbaseret glidecreme til rådighed på forhånd. Det vil gøre massagen endnu bedre.

Selv hvis dit forspil ikke involverer penetrering lige nu, gør glidecreme alting bedre og kan øge sensitiviteten. Det kan være en god idé at finde en anal glidecreme, som er lavet til formålet.

sinful anal glidecreme 200 ml analsex

Tjek Prisen Her

 

 

5. Find legetøjet frem

McDevitt anbefaler også at prøve et vibrerende analt legetøj med et bredt hoved. ”Placer blot hovedet imod den anale åbning, men lad være at føre den ind, eller at glide legetøjet i cirkler omkring åbningen.

Eksterne anale vibrationer tilføjer en helt ny sensation. Skift mellem vibratoren og din finger for virkelig at tease”.

 

6. Vær også opmærksom på ballerne

Bare fordi dit ultimative mål er anal åbningen, betyder det ikke, at du skal glemme din partners baller fuldstændigt. Sadie Allison, grundlæggeren af TickleKitty.com og forfatteren til Tickle My Tush–Mild-to-Wild Analplay Adventures for Every Booty, anbefaler at begynde med en sensuel numse massage.

Brug glidecreme, ”placer dine tommelfingre der hvor benene møder ballerne og bevæg dine tommelfingre langs linjen fra inderlåret til yderlåret. Løft og gentag. Herefter lægger du håndfladerne mod hinanden, som når man beder, placer dem på halebenet og kør ned mellem ballerne.

 

7. Det bør ikke gøre ondt

Det er her, glidecremen kommer ind i billedet. Det bør grundlæggende set blot føles som om, du er ved at lave nummer 2. Det er du ikke! (det håber jeg ikke du er).

”Slap af i musklerne og træk vejret” anbefaler sexologen Emily Morse. ”Brug en masse vandbaseret glidecreme”.

 

8. Prøv først alene

Du ved godt, hvordan det næsten er umuligt at kilde sig selv? Det her er ikke det samme, men at prøve analt forspil alene er styret af et lignende mind-set.

Du bliver ikke ligeså overrasket over dit egen, øh, berøring. Det vil ikke være det samme, som hvis det kommer fra en partner, men det er en god måde at finde ud af, om du overhovedet er interesseret i følelsen.

 

9. Det her er et tilfælde, hvor sex i badet måske er godt

Normalt er sex i badet dårligt og meget svært at gøre succesfuldt. Men fordi afslapning er nøgleordet her, så er det hjælpsomt at prøve analt forspil et sted, hvor du højest sandsynligt slapper af.

Desuden, hvis du er bekymret om renhed (hvilket ikke er et reelt problem, men en forståelig bekymring), så hjælper det at flytte til et sted, hvor du allerede bliver ren.

Analsex

 

10. Begynd småt

Hele pointen med analt forspil er at holde det simpelt og arbejde sig op ad. ”For at lægge bunden til analt forspil begynd med fingre, tunge eller et meget lille sexlegetøj designet til numsen”, siger kliniksexologen Nancy Sutton Pierce.

”En mulighed er at købe et butt plug sæt, der indeholder flere butt plugs, der bliver større i størrelsen, bare til træningen”.

 

11. Personen, der gør det, skal blive på den lave side

Alt, der går ind, skal kun være toppen af isbjerget. Nerveenderne, som du prøver at stimulere, er i anus – dermed navnet ”rimming” – og ikke hele vejen op, hvilket generelt set, er den smertefulde del og også den del, der får det til at føles, som om du er ved at skide i bukserne.

Forestil dig det som en basketballring, og bolden kun skal rulle rundt på kanten af kurven, ikke hele vejen ned i kurven. Giver det mening? Jeg ved ingenting om basketball.

 

12. Der bør ikke være nogle hurtige bevægelser til at starte med

Voldsomme bevægelser af fingre noget som helst sted, bør ikke ske til at starte med. ”Så meget sex går stærkt – især i porno – men analsex skal være forberedt” siger Morse.

 

13. Du kan skifte mellem stillinger

Ikke alt numse-halløj behøver ske i doggy-style. Det er sandt, at det måske er lidt svære at få solid øjenkontakt under ansigt-til-anus-ting.

Men! Der er et udvalg af stillinger, der kan prøves, som for eksempel at ligge på ryggen med din hofter løftede, eller siddende på hans ansigt i omvendt cowgirl. Flyt rundt indtil I finder den, I har det bedst med.

 

14. Kommunikation er nøgleordet.

Den eneste måde hvorpå I kan vide, hvad det virker, og hvad der ikke er virker, er ved at være fuldstændig ærlige med jeres partner om, hvad de laver.

Pierce understreger, hvor vigtig det er at vide, hvordan din partner føler, og hvor vigtigt det er at snakke om, hvad du foretrækker.

 

15. Det er ikke beskidt.

Som kliniksexolog Kat Van Kirk siger, anus og den nederste del af endetarmen har meget lidt fækalt materiale i sig, hvilket betyder, at det normalt ikke er nær så beskidt, som du tror.

 

16. Dermed ikke sagt, at du kan blive helt ren

Nøglen til analsex er komfort, så gør hvad end der skal til for at dulme nervøsiteten. ”At bruge en anal bruser er ikke skadelig, hvis det kun gøres engang imellem, og det kan måske hjælpe med at dulme dine bekymringer om dine tarme”, rådgiver Pierce.

Du kan bruge noget så simpelt som varmt vand til et hurtigt skyl.

 

17. Det føles bedst, når der foregår en anden form for stimulering samtidigt

Vaginal, klitoris, nippel-orienteret – hvad end der føles bedst for dig. Hvor nogle kvinder kun har brug for analsex, kan andre kvinder ikke komme udelukkende af anal stimulering.

”Den anale del er en accent. Det tilføjer ekstra til oplevelsen”, siger Ian Kerner, sex ekspert, researcher, og forfatter til She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman. (I øvrigt oplever flere kvinder, der har prøvet analsex, oftere orgasmer end dem, der ikke har). Når det er sagt…

 

18. Vær sikker på, at din partner ikke bruge den samme numsefinger i din vagina efterfølgende

Hvorfor tror du ”The Shocker” eksisterer? Nødvendighed er moderen til opfindelser. ”vådservietter burde være obligatoriske på ethvert natbord”, siger Morse.

 

19. Hvis du prøver det nogle gange og hader det, så lad være at fortsætte bare fordi, du tror det bliver til at tolererer med tiden

”Antageligt har du en betænksom elsker, der er interesseret i, at du har det godt, og jeg tror, du ville vide indenfor de første fem gange, om du kan lide det eller ej”, siger Kerner, og forklarer, at det afhænger af forskellige faktorer.

”Jeg har mødt kvinder, der hadede at få oralsex, men elsker det nu, og det var på grund af deres selvbillede. Det afhænger af dine hæmninger, dine følelser omkring din partner, dine følelser omkring din krop. Hvis alle disse er gode, og du ikke kan lide følelsen, mærker du det ret hurtigt”.

 

20. Du behøver ikke få den vokset.

”De fleste kvinder behøver ikke blive vokset bare for at deltage i analt forspil”, siger Kerner baseret på sin research.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here