Anal rengøring – De bedste produkter

1248

Uanset om man planlægger en vild aften med anal stimuli alene eller med en partner, er det vigtigt, at du er ren. Der skal særlige rengøringsprodukter til for at sikre, at de nederste 10-15 cm. af anus er ren.

For at mindste bakterieoverførsel og uheldige overraskelser, har vi her samlet de bedste produkter til anal rengøring.

Vi har kåret testvinderen, prisvinderen og nybegynderen samt listet resten af vores favoritter i indlægget herunder.

Hvorfor skal man rengøre sig analt – anal vask / anal skyldning?

Inden analsex eller anden anal stimulation (f.eks. rimming) er det vigtigt med rengøring. Den primære grund er for at undgå bakterieoverførsel til f.eks. penis eller mund. Den anden er, så man slipper for ubehagelige uventede overraskelser under sin anale stimulation.

Hvordan sker bakterieoverførsel?

Bakterieoverførsel sker f.eks. hvis du går direkte fra anal til vaginal eller oral stimulation, eller hvis du deler din anal douche med andre. Husk derfor altid kun at bruge din egen anal douche/anale rengøringsprodukt, og hvis du skifter fra anal stimulation til andet, så rengør dig selv eller skift kondom.

Godt at tænke på selv ved vask af penis och anal vask / anal rensning.

Stadig i tvivl?

Se udvalget af anale rengøringsprodukter her → 

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen for analrengøring, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

 

TESTVINDERSinful Soft Comfort Anal Douche

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Nem at anvende
 • Nem at rengøre
 • Simpelt produkt
 • Effektiv rengøring af endetarmen
 • Billig pris

Ulemper

 • Kræver øvelse for ikke at komme til at suge vandet fra endetarmen tilbage i pumpen

Beskrivelse af produktet

Sinful Anal Douche er et analt rengøringsprodukt fra Sinfuls eget mærke. Det er simpelt og let anvendeligt, og skyllerøret kan nemt tages af pumpen og påsættes igen. Produktet er ftalatfri og lavet af ABS-plast (skyllerøret) og gummi (pumpen).

Den kan indeholde 135 ml og er nem at rengøre. Pumpen rengøres ligesom det meste andet sexlegetøj med en god rengøringsspray. Skyllerøret kan tåle en hurtig skoldning i kogende vand for at slå bakterier ihjel, men må ikke ligge der for længe, da det kan blive deformt.

Anbefalet til

Til dig der vil eksperimentere med anal stimulation og have et simpelt produkt til at klare rengøringen.

Det siger andre kunder

En af de bedste anal douches på markedet.

Opsummering

Dette produkt omtales som en af de bedste produkter til anal rengøring på markedet. Det er simpelt og kan indeholde op til 135 ml vand, så du er sikret en ordentlig rengøring. Denne anal douche er nem at rengøre og skyllerøret kan skoldes for at slå bakterier ihjel.

Læs mere her

 


 

PRISVINDERPlastik Brusehoved til Intimrengøring

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Ftalatfri
 • Kropsvenligt plast
 • 360 graders rengøring af endetarmen
 • 100% korrekt rengøring af endetarmen
 • Kan skoldes kort for rengøring af produktet

Ulemper

 • Vær ekstra opmærksom på hårdhed af vandstrålen samt temperatur

Beskrivelse af produktet

Dette smarte brusehoved kan rengøre dig analt, når du er i bad. Du skruer blot brusehovedet på din bruseslange og tænder for vandet. Brusehovedet har et rundt hoved, der gør det rart at indføre, samt hullerne i toppen sørger for en 360 graders vandspredning i endetarmen. På den måde kan du klare en effektiv rengøring på mest behagelig vis.

Husk altid at bruge kropstempereret vand til dette, og brug ikke vand der er mere end 40 grader varmt. Vær også opmærksom på vandtilførslen og hårdheden af strålerne, så det føles mest behageligt for dig.

Brusehovedet kan skoldes kort i kogende vand, hvis du vil være ekstra sikker på at slå bakterier ihjel. Ellers kan det naturligvis også rengøres med en rengøringsspray som andet sexlegetøj.

Anbefalet til

Dette brusehoved på 15 x 2 cm. er ideelt til dig, der gerne vil rengøres 360 grader analt, mens du bader. Produktet skrues direkte på din bruseslange og sikrer, at du bliver ren indvendigt. Diameteren på 2 cm. gør, at du samtidig bliver stimuleret ved brug.

Det siger andre kunder

Simpel og effektiv, og stimulerer godt, hvis man vil bruge den til det.

Opsummering

Et brusehoved der er nemt at montere på din bruseslange og giver dig en 360 graders vandspredning i endetarmen, så din rengøring bliver helt ordentlig. Er også god til anal stimuli.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDERClean Stream Deluxe Enema Bulb

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • 2 slanger og 2 skyllerør medfølger
 • Nemt at sætte op og pakke væk
 • Diskret og kan tages med ud af huset
 • Gør automatisk selv vandtrykket blidt, så du ikke skal tænke over det
 • Effektiv og hurtig rengøring

Ulemper

 • Rengøringen er lidt omfangsrig

Beskrivelse af produktet

Perfect Fit Ergoflo kræver ikke montering på bruseslanger eller andet, der tager tid. Man hænger blot tragten på brusehovedet, tænder for vandet og voila! Rengøringen kan nu påbegynde. Det er simpelt og nemt, og man kan tage den med overalt.

Der følger 2 slanger med, en på 152 cm og en på 183 cm. Derudover medfølger der 2 forskellige skyllerør/brusehoveder – en fleksibel og bøjelig af silikone på 20 cm, og en mere stabil af kropsvenligt plast på 13 cm.

Skyllerørene er begge smalle og super nemme og behagelige at indføre, og man kan som nybegynder nemt vænne sig til de beskedne størrelser. Derudover kan man, hvis man har en partner, benytte en slange og et skyllehoved hver, eller man kan alene bruge den ene til rengøring og den anden også til stimulation.

Anbefalet til

Dette er et perfekt analt rengøringsprodukt til nybegynderen. Det er simpelt at hænge tragten på brusehovedet og blot gå i gang med rengøringen. Den kan ogse anbefales til vedkommende, der er på farten, da den er nem at tage med på ferien og lignende, og kan hænges på langt de fleste brusehoveder.

Det siger andre kunder

Virkelig smart at det er så nemt at sætte op, og lækkert at have med på rejsen!

Opsummering

Produktet her er særligt egnet til, når anal rengøring skal foregå hurtigt og uden for meget besvær. Sættet består af en tragt med pose, der hænges på brusehovedet, to slanger, samt to skyllerør. Det kan nemt pakkes ned og tages med på rejsen.

Læs mere her

 


 

Baseks Anal Douche 225 ml

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Ftalatfri
 • Kan indeholde 225 ml
 • Skyllerøret kan skoldes hurtigt for ekstra rengøring
 • Simpel at anvende og rengøre

Ulemper

 • Kræver øvelse for ikke at komme til at suge vandet fra endetarmen tilbage i pumpen

Beskrivelse af produktet

Denne anal douche fra Baseks er et simpelt og lækkert produkt, der er produceret i kropsvenligt materiale. Man fylder blot produktet med kropstempereret vand, påsætter skyllerøret og klarer rengøringen.

Skyllerøret kan tåle en hurtig skoldning i kogende vand for at slå bakterier ihjel, men må ikke ligge der for længe, da det kan blive deformt.

Anbefalet til

Vedkommende der ikke vil bruge for mange penge på et analt rengøringsprodukt. En der har fokus på funktion og kvalitet til billige penge.

Det siger andre kunder

Gør hvad den skal og kan klart anbefales til andre!

Opsummering

Med denne anal skyller er du helt sikker på, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser, når du og din partner leger med anal stimuli eller analsex. Produktet rengør dig indvendigt, kan holde op til 225 ml. vand og kan genbruges.

Læs mere her

 


 

Sinful Passion Purple Anal Douche 250 ml

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Fleksibelt skyllerør
 • Mere behagelig at indføre
 • God til nybegynderen
 • Nem at anvende og rengøre

Ulemper

 • Kræver øvelse for ikke at komme til at suge vandet fra endetarmen tilbage i pumpen

Beskrivelse af produktet

En simpel anal douche, der dog alligevel er lidt anderledes end de andre. Skyllerøret på denne anal douche fra Sinful er nemlig fleksibelt, og giver dig endnu bedre betingelser for en afslappende og behageligrengøring. Denne anal douche er også fra Sinfuls eget mærke, og minder om vores prisvinder.

Det vil ikke føles nær så stift at indføre dette skyllerør, og det tilpasser sig nemt formen på din endetarm. Dette gør også, at dine ringmuskler nemmere kan slappe af omkring skyllerøret.

Anbefalet til

Dem der vil gøre rengøringen mere behagelig for sig selv. Også ideel til nybegynderen, der skal prøve en anal douche for første gang.

Det siger andre kunder

Begyndervenlig og behagelig at indføre og rengøre med.

Opsummering

Med dette produkt bliver anal rengøring meget lettere i det daglige. Du kan slappe mere af – også under indføringen af denne douche, der med sin fleksible indføringstip følger din krop, uden at du føler, du skal presse den ind. Produktet kan indeholde 175 ml.

Læs mere her

 


 

 

Læs mere her

 


 

Nexus Anal Douche Pro

nexus douche pro anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Denne anal skyller er særligt egnet til mænd, der vil gøre sig ekstra lækker og ren inden anal stimuli eller analsex. Produktet har en indføringstud, der målrettet går efter prostata, hvilket sikrer at du ikke kun bliver ren, men også opstemt af at bruge produktet. Den kan indeholde 330 ml. vand.

 


 You2Toys Love Shower Anal Douche

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

 

Denne anal skyller sikrer, at du kan blive ren uden at der er noget, der føles ubehageligt. Til produktet medfølger hele 3 skyllerør, der sikrer at du får den mængde vand ud ad gangen, som du finder mest behagelig – prøv dig frem med denne 200 ml. anal rengøring.

 


 

CleanStream Engangs Anal Douche

https://eroti.dk/go/cleanstream-engangs-anal-douche-2/

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Hvis du er med på udfordringer kan dette engangsprodukt være lige noget for dig. Produktet til anal rengøring har en lille størrelse på 150 ml., der passer perfekt i din taske, når du tager i byen for at få nye og frække analeventyr.

 


 

Splash-Queen Intim Douche

splash queen analrenser anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette feminine produkt er en sikker vinder, da det både kan bruges vaginalt og analt – dog anbefales det, at man køber en til hver kropsåbning grundet bakterier. Produktet har et slankt design og er fremstillet af silikone og ABS – så husk at bruge vandbaseret glidecreme til denne 250 ml. beholder.

 


 

COLT Anal Douche

colt anal douche anal rengøring

 

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris
belugi titel bdsm butik Tjek dagens pris

 

Med denne anal renser kan du føle dig ren og stimuleret på samme tid. Produktet har en rillet indføringstip, hvilket sikrer at du allerede er tændt, når du eller din partner forsøger at trænge ind analt. Produktet er fremstillet af gummi og ABS-plast og kan indeholde 200 ml. vand.

 


 

Clean Stream Luksus Enema Rub

clean stream luksus enema bulb anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Her er anal rengøring /analrens /analskyller på et let plan. Der er her tale om et brusehoved med 8 små huller, der kan rengøre dig analt, inden du påbegynder anal stimulus og anal penetration. Produktet kan indeholde 300 ml., hvilket betyder at du kun skal fylde det én gang for at blive rigtig ren.

 


 

Bathmate Hydro Rocket Douche

bathmate hydro rocket douche anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette produkt sikrer, at du får en ren anus inden brug af sexlegetøj eller analsex med din partner. Produktet har en ventil, der sikrer at brugt vand ikke ryger med ned i pumpen igen, mens du skyller. Produktet har et maskulint design og kan indeholde 325 ml.

 


 

Sport Fucker Silikone Brusehoved 16,5 cm

dusedo sport fucker silikone brusehoved 15 cm anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette brusehoved gør anal rengøring utrolig let og stimulerer dig samtidig til efterfølgende anal leg. Produktet passer til de fleste bruseslanger med gevind på 1,3 cm. Produktet kan føres 15 cm. ind i anus og har en diameter på 1,9 cm.

 


 

SToys Anal Intim Brusehoved

intim brusehoved anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette brusehoved, der bruges som anal skyller, er fremstillet af 100 % aluminium, hvilket sikrer en let indføring i anus. Samtidig kan du bruge en hvilken som helst glidecreme til produktet. Brusehovedet måler 13 cm. i længden og har en diameter på 2 cm.

 


 

Waterclean 2 in 1 Diskret brusehoved Til Intimrengøring

showerhead with anal douche rengøring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette brusehoved kræver ingen besværlige skift mellem dit normale brusehoved og din anal skyller. Skylleren er gemt inde i brusehovedet, hvilket betyder at brusehovedet blot kan fjernes, når du ønsker anal rengøring.

Bruseren giver dig hele 3 forskellige vandstråler, du kan indstille som du ønsker.

 


 

Clean Stream Enema Anal Shower Sæt

clean stream intim rengoerings shower saet anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette produkt giver dig mulighed for at skifte hele bruseslangen ud, da denne nye bruseslange med to brusehoveder kan monteres direkte på dit armatur eller blandingsbatteri. Efter brug skal hele sættet skylles i kogende vand, dog må det ikke ligge i blød.

 


 

COLT Shower Shot Anal Rengørings Sæt

colt shower shot anal rengørings sæt anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Denne anal skyller er særligt egnet til dig, der vil stimuleres, mens du bliver ren. Sættet består af en slange, der kan skrues direkte på din vandhane eller blandingsbatteri, samt en ftalatfri PVC dildo med huller. Dildoen har en længde på 16 cm. og en diameter på 3 cm., hvilket ikke er for nybegyndere.

 


 

Sport Fucker Silikone Brusehoved 30 cm

sport fucker silikone brusehoved 30 cm anal rengøring

Tjek Prisen Her

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

 

Dette brusehoved på 30 cm. i længden sikrer, at du altid er fuldstændig ren og klar til anal stimulus og anal leg. Brusehovedet passer til de fleste bruseslangegevind på 1,3 cm. Brusehovedet har en diameter på 1,9 cm. og en længde på 30 cm.

 


 

Clean Stream Anal Rengørings Sæt

clean stream anal reng rings sæt rengøring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Dette produktsæt består af en varmepude, renseslange og to anal skyller, der kan monteres efter lyst og behov. Derudover medfølger en krog, der sikrer, at varmepuden holdes højt nok oppe til, at vandet kan løbe ned og skylle dig ren. En meget god en anal renser.

Udløbet

Sinful Deluxe Anal Douche

Fordele

 • Ftalatfri
 • Lavet i kvalitets PVC plast
 • Nem at anvende og rengøre
 • Effektiv rengøring af endetarmen
 • Rar at holde på

Ulemper

 • Kræver øvelse for ikke at komme til at suge vandet fra endetarmen tilbage i pumpen

Beskrivelse af produktet

Dette produkt er en mere luksuriøs udgave af Sinfuls egne anal douches. Et produkt der lever fuldt ud op til forventingerne, og er endnu mere behagelig og blød at holde på end de andre. Den kan indeholde 225 ml.

Anbefalet til

Den som gerne vil have en anal douche i god kvalitet til en billig pris.

Det siger andre kunder

Et rigtig godt analt rengøringsprodukt med god funktionalitet og effektiv rengøringdesign.

Opsummering

Hygiejne er særlig vigtigt, når man leger med anal stimulus – uanset om der er tale om brug af dildoer eller din partners penis. Dette produkt hjælper dig med anal skylning således, at du kan føle dig sikker på, at I ikke får nogle ubehagelige overraskelser undervejs. Produktet kan indeholde 225 ml.

WaterClean Spike Brusehoved

waterclean spike brusehoved anal rengøring

Dette produkt til anal skylning er fremstillet af kvalitetsplast og har et kegleformet design, der gør indføringen lettere. Produktet har en længde på 13 cm. og en diameter på mellem 0,4 cm. til 2 cm., hvilket sikrer en nem indføring.

Waterclean Silikone Brusehoved Deep 40 cm

waterclean silikone brusehoved deep 40cm anal rengøring

 

Dette produkt kan bruges af både nybegyndere og entusiaster, der ønsker at være rene inden analleg og stimuli påbegyndes. Produktet er fremstillet af fleksibel silikone og skrues på din bruseslange ved hjælp af den medfølgende ventil.

Produktet sikrer, at du kan blive fuldstændig ren indvendigt – som nybegynder behøver du ikke indføre hele slangen.

 


 

Hvordan bruger man et analt rengøringsprodukt?

Det kommer helt an på, hvilket produkt, du bruger. En anal douche bruges således:

 1. Fyld pumpen med vand. Lad det være kropstempereret vand, så skylningen bliver mest behagelig. Put evt. glidecreme på skyllerøret for at gøre indføringen nem.
 2. Indfør røret analt. Tryk blidt på pumpen for at få en behagelig, ikke for hård, vandstråle. Gå på toilettet og lad vandet fra endetarmen falde ned i toilettet.
 3. Gentag skylningen indtil vandet, der ryger ned i toilettet, ser rent ud – og til du føler dig ren analt.
 4. Man kan også bruge sin anal douche i badet, hvis man foretrækker det. Lad dog stadig det beskidte vand fra endetarmen falde ned i toilettet.

Det smarte med brusehoveder er, at skylningen er mere effektiv, og man derfor ikke skal skylle så meget. Et brusehoved bruges således:

 1. Skru dit eget brusehoved af og skru dit anale brusehoved på. Er du i tvivl så tjek altid manualen.
 2. Tænd for vandet. Du kan selv styre hårdheden på strålen og temperaturen. Kropstempereret vand anbefales altid (og aldrig varmere vand end 40 grader).
 3. Påfør evt. glidecreme på dit brusehoved for at gøre indførslen mere behagelig. Lad vandet løbe ind.
 4. Gå på toilet og lad vandet løbe ud der eller lad det løbe ud i brusekabinen. Gentag skylningen indtil vandet, der ryger ned ud ser rent ud – og til du føler dig ren analt, analskyl.

 

Hvordan rengør man et analt rengøringsprodukt?

Skru brusehovedet af bruseslangen, eller fjern skyllerøret fra din anal douche pumpe og skyl alle dele grundigt i varmt vand. Der bruges antibakterielt sexlegetøjs rengøringsprodukt til rengøring af disse ting.

Nogle ting (som nogle brusehoveder og skyllerør) kan også holde til at skoldes i kogende vand for at slå bakterier effektivt ihjel. Lad dog ikke produktet ligge for længe, da det kan blive deformt.

 

Denne siden ineholder:

 • Anal renser / Analrens/ Analrenser
 • Anal Vask / Anal vasker
 • Anal rensning
 • Analskyl / Analskyller / Anal skyldning / Anal Skylder
 • Analrengøring
 • Anal duch
 • Tøjrens tarm

 

Skal man rengøre anus før anal stimulation eller analsex?”

At rengøre anus inden anal stimulation eller analsex er en personlig præference, men det kan bidrage til en mere komfortabel og hygiejnisk oplevelse.

Fordele ved Rengøring:

Rengøring kan mindske risikoen for uønskede bakterier og minimere risikoen for ubehag under legen.

Metoder til Rengøring:

Brug en mild intimsæbe og varmt vand, eller invester i en anal douche for mere grundig rengøring. Undgå aggressive kemikalier for at bevare den naturlige flora.

Ting at Undgå:

Undgå at bruge overfladiske metoder som fx rengøring med sprit eller andre skrappe midler, da dette kan irritere området.

Hygiejne under Analsex:

Brug altid kondom for at minimere risikoen for bakteriespredning. Skift kondom mellem forskellige former for penetration for at bevare hygiejnen.

Kommunikation og Respekt:

Vigtigst er det at kommunikere med din partner og respektere deres komfortniveau. Nogle foretrækker rengøring som en del af forspillet, mens andre føler sig trygge uden.

Husk, at hver person har forskellige præferencer, og det er afgørende at respektere disse for en positiv og behagelig oplevelse.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here