Brevkasse: Sådan føles anal sex

1900

Mange par er i tvivl om de tør begive sig ud i anal sex, da man hører mange forskellige historier omkring hvordan anal sex føles, og derfor har vi på baggrund af mange henvendelser besluttet, at beskrive hvordan anal sex føles.hvordan føles anal sex

Det er som udgangspunkt relativt svært at sige: sådan føles anal sex, men vi mener, at ligesom så meget andet, så er den bedste måde at forklare hvordan nået føles, at sammenligne det med nået man har prøvet før og/eller høre fra andre der har erfaringer med dette hvad de synes.

Vi har derfor spurgte 2 forskellige personer følgende spørgsmål: Hvordan føles anal sex?


 

Inden vi for alvor vil forklarer hvordan analsex føles, så vil vi til dig/jer, som allerede har besluttet sig for at prøve det tjekke dette indlæg, hvor en af vores produkttestere har anmeldt forskellige typer anal sexlegetøj, som I med sikkerhed vil føle jer godt tilpasse med.

De giver nemlig, som hun kommer ind på en fantastisk pirrende følelse, som er svært at få uden disse former for legetøj – derfor bør du gøre dig selv den tjeneste, at kigge det indlæg igennem for på den måde at danne dig et overblik over markedet.

Anna:
Jeg havde aldrig prøvet denne form for sex før, så jeg var meget spændt på hvordan anal sex egentligt føles. Jeg havde nemlig forhørt mig hos venner, som havde sagt anal sex føles sådan, at det til at starte med vil føles en smule ubehageligt, men efter få minutter vil du hurtigt synes det er kanon dejligt. 

For de gjorde mig hurtigt opmærksomme på, at uanfægtet hvad man har hørt, så bør man altid forsøge sig med det, for det kan jo være, at du vil elske det. Derfor vil det selvfølgelig være super ærgerligt, hvis du ikke prøver det. 

Min kæreste og jeg besluttede os derfor for, at købe til glidecreme til formålet og så begyndte vi ellers stille og roligt med det. 

Til at starte med føltes det en smule mærkeligt, som om jeg ligesom optog ham i mig, men efter vi forsøgte os i en doggystyle, fik jeg nogle virkelig kraftige g-punkts orgasmer, som bare var helt fantastisk. Jeg vil faktisk gå så langt, som at sige jeg ikke har haft en bedre orgasme end det. 

Derfor er det nået vi fortsat gør hjemme hos os.

Faktisk vil jeg også lige sige, at uanset hvad du/I hører fra nogle, så bør du prøve det – for det ville da være SÅ træls hvis du aldrig finder ud af hvordan anal sex føles, sådan havde jeg det hvertfald

sådan føles anal sex

Per: 

Min kæreste og jeg har altid snakket om at forsøge os af med anal sex, men ligesom så mange andre har vi også været meget i tvivl om hvordan analsex føles. Derfor har vi søgt og søgt med søgeord som: sådan føles anal sex, men vi har aldrig rigtig fundet en side, som virkelig kunne forklare os det. 

Vi besluttede os derfor, for at prøve det af, og jeg kan ligeså godt sige fra start, at inden vi hvordan føles analsexoverhovedet startede havde vi købt en glidecreme således oplevelsen med det for alvor var god. 

Da vi så begyndte, kunne jeg virkelig bare mærke, at det var en intens følelse, som virkelig mærkedes underligt. Men det var ligesom om, at glidecremen fik det hele til at føles ualmindeligt godt. Jeg har altid troet at g-punkts orgasmer var nået der ikke fandtes, men det må jeg bare sige det gør. 

For jeg har da aldrig nogensinde oplevet sådan en fantastisk oplevelse som det der. Det føles mest af alt som hvis du stikker cykelsæddet op i rumpen, men efter et stykke tid så bliver det bare fantastisk” 

Så til spørgsmålet: hvordan føles anal sex, må vi bare sige, at det er en pirrende og utrolig dejlig oplevelse, som du uanset hvad bør prøve – for det er virkelig den eneste måde hvorpå du finder ud af, om det er nået for dig.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here