Et analplug / anal plug kan være en hjælp til at åbne op for en ny verden af nydelse. Ikke mange ved det, men der sidder mange nerve i anus, som bare venter på at blive pirret.

Dette indlæg har til formål, at teste og guide dig til det bedste anal plug køb. Vi har udover at teste diverse anal plug også fundet en model, som for alvor er blevet populær. Her taler vi selvfølgelig om den anderkendte analplug diamant.

Det gode ved analplugs er, at de kommer i mange forskellige størrelser, former, med og uden vibrator. Markedet for anal plug er hvis ikke lige, så i hvert fald næsten lige så stort som fx dildoer. Vil du bare direkte til køb af din nye analplug? Så gå direkte til Sinfuls eller sexshops store udvalg herunder.

Bedste…Prismaskinen
slim og lang buttplug anal plug fra sinful i æskeTestvinderTjek pris
ANAL TRAININGBegyndereTjek pris
analplug diamant billedePrisvinderTjek pris

 


SINFUL BUMBUM

SINFUL BUMBUM

Tjek Prisen Her →

Denne model er hvert år utrolig populær, og det er der selvfølgelig en årsag til. Med sin ‘spidse’ ende er den nem at indføre. Yderligere tillader dens hærdet glas, at du kan både køle den ned og varme den op.

Foden er så bred, at den sikre, at den under onani eller sex ikke kan komme for langt op i anus. Denne anal plug til par kan derfor anbefales.

 


ANAL TRAINING

ANAL TRAINING

Tjek Prisen Her →

Her får du det perfekte anal plug starter set, eller analplug begyndersæt. Det kan naturligvis også bruges af mere øvede. Her anbefales det selvfølgelig, at man variere mellem den mellemstore eller helt store.

Ovenstående anal plug til kvinder og mænd er yderligere et relativt billigt produkt. Desuden får du også en anal douche med, således du kan skylle dig i numsen inden anal stimulationen.

 


ANALPLUG DIAMANT

analplug diamant billede

Tjek Prisen Her →

Her har vi den såkaldte analplug diamant. Der er vidst ingen tvivl om, at sådan en model bare kan noget andet end de resterende i dette indlæg. For det ser bare godt ud, når man eksempelvis er sammen med sin partner, og man så kan se denne skindende diamant.

Vi synes hvertfald, at det er sådan et produkt, som man som anal sexlegetøj interesseret, bare må prøve.

 


NJOY ANAL PLUG

Njoy anal plug

Tjek Prisen Her →

Denne model er med sit stilrene design i stål helt unik. Der medfølger en æske til opbevaringen. En fun fact er, at denne model er af ekstrabladet.dk blevet kåret som testvinder med 6 ud af 6 stjerner. Hvis du ønsker at se vores testvinder, så tjek næste produkt.

Vi anbefaler at du lige ser nedenstående video. For på den måde, kan du nemmere danne dig et overblik over produktet. Det giver en meget god indikation på, hvordan den ser ud i virkeligheden.

 


SLIM ANAL PLUG LARGE – Testvinder

slim og lang buttplug anal plug fra sinful i æske

Tjek Prisen Her →

Denne analplug er lavet af silikone, hvilket gør at bare det at røre ved. Den er behageligt og dermed slapper man allerede mere af, hvis man ikke er så ferm i analsex.

Med en vægt på 128 gram, en længde på 15,5 cm, heraf er det dog kun de 11 cm som kan komme ind, og med en diameter på 4,1 cm er der lagt op til stor nydelse.

Hvis man ikke er ude efter det store arsenal inden for analsex, men stadig er ude efter noget lidt større og fyldigt. Er denne en ganske udmærket begynder anal plug.

Det kan dog måske være en god ide, hvis man er helt ny at lægge ud med en. Som er lidt mindre, så man ikke bliver helt skræmt.

En af de helt store fordele ved denne analplug er, at den er lavet med en stor fod. Der fungere som en stopper så den ikke forsvinder steder hen, man ikke ønsker.

Derfor er den også perfekt under sex. Da foden er tilpas stor, at der bliver skubbet lidt til den hver gang manden giver et stød. Hvilket bare er med til at øge nydelsen.

slim og lang buttplug anal plug fra sinfulDer er dog et ekstra stort plus ved denne store fod. Den er nemlig formet som en sugekop, og kan derfor sidde fast på jævne overflader. Hvilket gør at man kan nyde den uden brug af hænder. Derfor er er der lagt op til endnu mere nydelse. Kun fantasien sætter grænser.

Dermed er den også perfekt i forhold til om man blot er ude efter lidt pirrende leg, eller længevarende skøn analsex.

Så for at samle op er denne anal plug et ganske godt bud på en, der tilbyder masser af nydelse og pirrende leg.

Læs mere her

 

 


SILICONE ANALPLUG SÆT

analplugsæt 3 forskellige størrelse buttplugs

Tjek Prisen Her →

Dette burde være alle anal-begynderes must have. I dette sæt er der tre forskellige størrelse. Hvorfor dette anal sexlegetøj tilbyder, at man løbende kan prøve sig mere og mere af.

Den mindste er 9 cm høj, hvoraf de 7,5 cm kan indføres og har en diameter på 2,5 cm. Hvilket gør at, det er en lille fræk sag som alle kan være med på.

Da den er så lille og diskret. Kan man nemt have den oppe i sig uden den er generende. Dermed kan den blive en pirrende hemmelighed på en date med partneren.

Den mellemste er 12,5 cm, hvoraf de 11 cm kan indføres og den har en diameter på 4 cm.

Denne kan med fordel anvendes, hvis man er ny i alt dette med analsex, efter at man har vænnet sig til den lille.

Den store er 14,5 cm, hvoraf de 12 cm kan indføres og med sine 4,5 cm i diameter er der lagt op til ekstra nydelse.

Den helt store fordel ved dette sæt er at man kan begynde i det små og derfra tage den næste i rækken når man føler sig klar. Eller at begge parter kan nyde anal-sex samtidig.

Lille, mellem, stor

anal plug sæt fra sinful mellem anal plug sæt fra sinful lille anal plug sæt fra sinful stor

Læs mere her

Fodens form er ekstra lang, smal og ergonomisk. Hvilket gør at den ligger sig behageligt mellem ballerne når den er oppe i en. Dette er også med til at sikre at, den eller de ikke smutter nogle forkerte steder hen, også selvom man gør brug af den eller dem i lang tid.

Så uanset om man er den lidt mere erfarne anal-sex udøver eller helt grøn i den anale verden så er dette sæt noget alle burde have i deres sex-kiste, da der er noget for enhver smag.

Dette sæt er også perfekt for parret, som ønsker at udforske denne vidunderlige verden sammen, og opnå nye nydelseshøjder sammen.

Den samlede vurdering af disse anaplugs er således at, hvis man er ny i det anale og gerne vil starte ud i det små. sdå er det klart bumbum silicone anal plug set man skal købe. Her er noget for enhver smag, og hvis man hurtigt får mod på mere. Er der ikke langt til den næste opgradering.

Man skal dog ikke glemme at slim analplug large har mulighed for at sidde fast på en væg eller lignende. Hvilket er en stor fordel i forhold til bum bum silicone anal plug set, som ikke har denne mulighed.

Det eneste man måske kunne ønske sig af disse buttplug er, at de også blev solgt med vibratorer og/eller med en fjernbetjening så nydelsen kan blive total.

 

 


Anal plug: Her er mine erfaringer

Jeg er en gift kvinde, og min mand er ikke typen som elsker anal-sex, så længe det ikke er ham, som skal have noget op. Vi har været sammen i snart 12 år, og tro mig samtalen har været oppe og vende MANGE gange.

Da jeg modtog pakken, og så den mindste i bumbum silikone analplug set tænkte jeg: ”Den er da så sød og lille at den kan han da ikke sige nej til.”

Efter en lidt længere snak gik han med til det. Vi lagde ud med de gyldne regler og da han havde taget et anal douch var det bare om at komme i gang med opvarmningen.

Jeg sørgede naturligvis for at han slappede meget af, og begyndte derefter at lade vores lille nye ven cirkulere rundt om ned nedre regioner. Dette fik ham i små perioder til at miste sin afslapning. Når dette skete, lod jeg den blive hvor den var til jeg igen kunne mærke han slappede af.

anal plug billede

Jeg vandt til sidst

Til sidst fik jeg endelig lov til at komme den op og han slappede fuldkommen af. Eller i hvert fald så meget som det var muligt under den behandling han fik af mig.

Da vi var færdige, var det en meget glad mand som kom tilbage fra anal verdens nydelser, som sagde til mig: ”hold nu kæft, hvor var det bare godt skat. Næste gang vil jeg gerne prøve den lidt større”.

Aldrig havde jeg troet jeg skulle høre disse ord fra min mand. Som ellers før i tiden har skreget som en tøs når jeg har nævnt ordet ”termometer”.

En anden er erfaring vi også gjorde os, var at bruge slim analplug large som dildo. Dette kan klart anbefales. Da den føles utroligt behageligt mens den er oppe også selvom man er meget aktiv under akten. Da min mand foreslog det var jeg først afvisende. Da jeg mente den kun skulle benyttes til det der stod på æsken. Men efter lidt snak frem og tilbage gik jeg med til det.

Rent rationelt set kunne jeg jo godt se, at det godt kunne lade sig gøre at bruge den vaginalt også og ikke kun analt. Allerede fra første sekund var jeg i den syvende himmel. Med den perfekte pasform, var det en sand fryd, hver gang den gled ud. Den der skønne følelse når den bredeste del kom ud og op igen langsomt. Var med til at sende mig afsted til en af de bedste orgasmer jeg har fået i lang tid.

analplug test

 

Anal-sex med analplugs er for alle

I anus sidder der mange nerveceller, og med få huskeregler kan alle få glæde af anal-sex og den vidunderlige nydelse, som følger med.

Mange vrænger næse, når de hører ordet anal-sex. Mange mener det kun er noget for homoseksuelle, mens andre tror. Det har noget med fetish at gøre. Men hvis man holder sit sind åbent, slapper af og lader sig rive lidt med. Er der faktisk utrolig meget nydelse at hente. Derfor kan analplug give en helt igennem unik tilføjelse til sexlivet. Udover de anviste i dette indlæg findes der også mere spændende varianter, som eksempelvis analplugs med haler. Du finder en anmeldelse af disse ved at klikke her.

Det er dog vigtigt at man husker at læse op på. Hvordan man bærer sig ad inden man kaster sig ud i det. Hvis man ikke gør dette, kan det hurtigt ende med smerte og ubehagelige erfaringer. Som gør man ikke har lyst til at prøve det igen en anden gang.

 

De gyldne regler

Derfor er der nogle simple huskeregler i forbindelse med anal-sex.

 1. Rengøring inden leg
 2. Den rette olie
 3. Afslapning
 4. Rengøring når legen er slut

Først og fremmest er det vigtigt med en god rengøring inden, så man ikke oplever uheldige beskidte episoder. Der også kan skræmme mange væk fra anal-sex. Derfor kan det være en god ide at købe et analdouch, som er beregnet til dette.

Regel nummer to: sørg for den rette olie. Det kan komme som en overraskelse for nogen, at det ikke er ligegyldigt. Hvilken olie man benytter sig af. Fx er det et stort no go at bruge vaseline, madolie og massageolie, hvis man bruger kondom. Da dette vil nedbryde kondomet, men også legetøjet hvis det er lavet af silikone.

Derimod er det en god ide at bruge vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme. Her er det dog den silikonebaseret flere sværger til i forbindelse med anal-sex. Da den giver en bedre gildeevne samt, at den holder længere og ikke tørre ud lige så hurtigt som den vandbaseret glidecreme.

analplug diamant

 

Regel nummer 3 er afslapning

Når man skal dyrke anal-sex er afslapning yderst vigtig. Ingen afslapning ingen sjov. Her er det også vigtigt at huske, at et godt forspil også er en rigtig god ting. Sørg for at den som skal leges med, er godt varmet op med kys, kæl eller hvad der nu måtte tænde vedkommende. Derefter kan man enten tage en finger (husk glidecreme), stille fører den ind og varme stille og roligt op inden. Man tager legetøjet i brug.

Efter endt leg kan det være en god ide at gøre rent igen. Dette er for at undgå bakterier og andre uønskelige ting dernede.

Med disse få gyldne regler kan du nu give dig i kast med anal-sex, og dens mange forskellige nydelser den har at byde på, om du er alene eller har en partner at lyste dig med. Som et sidste godt råd, er det godt at læse mange forskellige anmeldelser om anal-sex, da mange oplever og gør det forskelligt. Det er dog heller ikke udelukket at man kan hente inspiration igennem disse anmeldelser.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

4 KOMMENTARER

  • Hej Jacob.

   Jeg vil ikke anbefale det. Særligt ikke hvis du er ny til analplugs. Mener også, at jeg har skrevet det et sted. Men i sidste ende er det op til dig. Et lidt offentligt uheldigt tilfælde er eks. til reality awards. Tror en simpelt google søgning kan fortælle dig, at der vidst var en celeb det skulle et smut forbi hospitalet.

   Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre, eller at du behøver være bange for det. Bare vær forsigtig og prøv dig frem med den i længere tid ad gangen. Sæt evt. en timer på telefonen, så du ikke glemmer det. Husk at mærk godt efter når du er færdig.

   Jeg håber det lidt ukonkrete svar hjælper dig. Tænker måske vi skriver et brevkasse indlæg om det senere.

   Mvh
   Lise P

  • Det er jeg ked af du syntes John.
   Testerne på vores side er 100% frivillige og får som tak for arbejdet lov at beholde det legetøj de tester.
   At der så enten ikke er fokuseret nok på kommaer til dit humør kan vi nok ikke gøre så meget ved. Mon ikke du fanger pointen alligevel 🙂
   Håber 2020 bliver et mere glad år for dig – ellers er jeg sikker på en af ovenstående anal plugs med garanti kan hjælpe på det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here