Fifty Shades of Grey sexlegetøj – Her er det bedste legetøj til de kinky

414

Her får du en anmeldelse af Fifty shades sexlegetøj, som kan give dig inspiration til dit sexliv på en sjov måde.


Vibratorer

Drømmer du om en vibrator i god kvalitet med mange forskellige funktioner, der kan stimulere dig?

I så fald bør du tage et kig på Fifty Shades Of Grey sexlegetøjet og produktseriens vibratorer.

Alt legetøjet fra denne serie kommer i højeste kvalitet, der giver optimal nydelse hver gang.

 

Fifty shades of grey – G-punkt vibrator

Fifty shades of grey - G-punkt vibrator

Tjek Prisen Her

Den første vibrator, der kunne være en mulighed er en rabbit g-punkts vibrator. Her får du en g-punkts stimulerende vibrator med hele 36 forskellige vibrationsmuligheder, der er fordelt på to motorer. Modellen, der også har navnet ”Greedy Girl”, er genopladelig og oplades via et USB-stik. Herudover er produktet vandtæt og uden ftalater. Herudover føres der i denne produktserie og en Freed Lavish Attention klitoris og g-punkts vibrator, der byder på både klitoris og g-punkts orgasmer. Her er der tale om en dobbeltvibrator med et lækkert og kvalitetsbevidst ydre, mens produktets indre gemmer på 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder. Modellen er genopladelig, og er fra den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection.

En anden kandidat, til en god g-punktsvibrator er denne ”Darker Oh My” rabbit vibrator, der er en lækker g-punkts stimulerende vibrator med et ergonomisk formet skaft, 8 vibrationsmønstre og 12 hastigheder. Rabbitformen sikrer både klitorisstimuli samt indvendig vibration med en ekstra buet spids for bedst mulig g-punkts påvirkning. Modellen er genopladelig og kommer i en silk-look opbevaringspose. Ydermere fås der i produktserien en lille vibrator, der kan bruges til klitorisstimulation såvel som vaginal stimulation. Vibratoren igangsættes ved at skrue nederst på den, og er ydermere vandtæt og kan derfor tages med i badet.

En anden klassiker, inden for g-punktvibratorer er denne ”Freed Come To Bed” vibrator, der både stimulerer klitoris og g-punktet. Modellen er genopladelig og vandtæt, og er derudover fremstillet i blød silikone. Vibratoren har 8 forskellige vibrationsmønstre samt 12 hastigheder. Modellen er ideel til onani eller brug i samspil med din partner, blandt andet under jeres forspil, der med denne vibrator bliver super intenst og pirrende.

 


Fifty shades of grey – Vibrator trusse

Fifty shades of grey - Vibrator trusse

Tjek Prisen Her

Udover de g-punkts stimulerende vibratorer, findes der naturligvis også et hav af andre varianter. En af disse kunne være en ”Freed My Body Blooms” trussevibrator, der kan ligge i dine trusser. Overlad kontrollen og styringen til din partner, der med denne vibrator kan give dig alt fra blide til yderst intense vibrationer. Få pirrende oplevelser med denne fjernbetjeningsstyrede trussevibrator fra Fifty Shades Freed Pleasure Collection.

En anden form for andre klassiske vibratorer er naturligvis et æg. Her føres der i Fifty Shades of Grey produktserien et æg, med navnet ”Ive Got You”. Ægget trækker direkte paralleller til scener fra Fifty Shades Of Grey serien og får dig til at føle som Ana. Ægget er i et kvalitetsmæssigt luksuriøst design og byder på 8 forskellige vibrationsmønstre samt 12 hastigheder. Ægget styres via en fjernbetjening, og der er dermed tale om et stykke legetøj, der er ideelt til brug både ude og hjemme.

Et andet æg er det populære fjernbetjente æg, der har 4 vibrationsmønstre og 3 vibrationshastigheder. Modellen er ergonomisk formet og har en tilhørende fjernbetjening, der kan styres af din partner. Ægget har en rækkevidde på op til 10 meter og er genopladeligt. En sikker vinder til den kontrollerende leg mellem dig og din partner.

 


Fifty shades of grey – Klassisk vibrator

Fifty shades of grey - Klassisk vibrator

Tjek Prisen Her

Fifty Shades of Grey sexlegetøjet er i god og robust kvalitet, samtidig med, at man finder en til et hvert formål. En af de bedst ratede er ”Classic” vibratoren med 4 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder. Modellen hedder også ”Charlie Tango”, og er et godt starterprodukt til dig, der netop har fået øjnene op for den erotiske verdens mange pirrende muligheder.

En anden vibrator, der er yderst populær er ”Freed Deep Inside”, der med en bølget overflade, sikrer en ekstra intens vaginalstimulation. Modellen har 3 hastigheder og 7 vibrationsmønstre. Vibratoren er fremstillet i blød silikone og er desuden vandtæt. Derfor kan denne vibrator bruges i badet såvel som i soveværelset, eller hvor du nu ønsker at benytte den. Herudover førers der i produktserien en ”Freed Desire Blooms” klitorisvibrator, der tilpasser sig det aller mest følsomme sted, på hele kvindekroppen. Vibratoren stimulerer ikke blot klitoris, men faktisk hele vulva og kan bryste sig af 7 forskellige vibrationsmønstre samt 3 hastigheder. Igen, er der tale om en vandtæt og genopladelig model, der sikrer ekstra komfort.

Andre populære vibratorer i denne produktserie er den vibrerende bullit der kan benyttes lige der, hvor du ønsker det. Modellens originale navn er ”We Aim To Please” og er en lille og diskret model med én vibrationsmulighed. Vibratoren er vandtæt og kan derfor også benyttes i badet. Herudover er det ”Freed Crazy for You”, der er en lækker og diskret klitorisvibrator med hjerteformet tip, der rummer 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige hastigheder. Modellen er genopladelig samt vandtæt, og har desuden en ”Travel Lock funktion”, der sikrer, at vibratoren ikke starter på tidpunkter, hvor den ikke skal. Sidst, men ikke mindst, er der ”Wand” vibratoren, der er en særdeles kraftig vibrator med 8 forskellige og kraftfulde vibrationsmønstre. Modellen er alsidig og kan sågar også bruges til massage af ømme muskler, men er ideel til stimulation af klitoris. Grundet modellens kraftfuldhed kan den benyttes både uden på tøj, men selvfølgelig også helt uden tøj.

 


Bondage

Når vi taler Fifty Shades Of Grey sexlegetøj, kommer vi bestemt ikke uden om bondage, reb og håndjern, der er nogle af de bærende elementer i filmenes erotiske scener.

Derfor er der i produktserien naturligvis også et bredt udvalg af diverse bondagemuligheder.

 

Fifty Shades of Grey – Bondage Reb Dobbelt Pakke

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

Tjek Prisen Her

Først og fremmest er der mulighed for køb af dobbeltpakke af bondagereb, der kan benyttes til fiksering af arme, ben, håndled og ankler.

Sættet indeholder 2 reb, der hver er 5 menter lange. Rebbene er fra den officielle Fifty Shades Of Grey kollektion, og åbner op for dominerende erotiske oplevelser, der trækker tråde til SM-universet.

Ydermere findes der et reb i en enkeltpakke, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for bondagemulighederne. Rebet er lavet af bomuld og polyester, der giver mulighed for blid bondage.

 

Fifty Shades of Grey – Kryds Bondagesæt Til Sengen

Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen

Tjek Prisen Her

Herudover finder vi i denne serie et kryds bondagesæt til sengen, der giver dig mulighed for at forvandle dobbeltsengen til en vaskeægte bondageseng, hvor det er muligt at fæstne både ben og arme. Sættet er lavet i blød kvalitet, der ikke giver mærker, og er ærligt egnet til jer, der ønsker at stifte bekendtskab med bondage på en blid og bekvem måde.

Et andet sæt, lidt i samme stil, er et sengebindesæt, der byder på dominans og pirrende oplevelser. Med dette sæt kan du fæstne hele kroppen til sengen med manchetter, der ikke laver mærker på huden. Igen, er der tale om et sæt, der er ideelt til dig, der ønsker at lege med bondage på en blid facon

 

Fifty Shades of Grey – Bondage håndjern

>Fifty Shades of Grey - Bondage håndjern

Tjek Prisen Her

Pruduktserien byder da også på andre bondagemuligheder end de allerede nævnte. Blandt andet føres de stærke og robuste ”You Are Mine” håndjern med tilhørende nøgler.

Håndjernene giver et væld af muligheder indenfor bondagens og dominansens verden. En anden håndjernstype er den de bløde ”Totally His” håndjern med velcrostropper, der gør dem nemme at bruge.

Håndjernenes bløde inderside sørger for, at du undgår mærker og kan derudover klipses fra hinanden, så de kan benyttes i samspil med anden bondage.

En sidste mulighed, i forhold til bondage er et sølv slips i ægte Mr. Grey stil, der kan benyttes til fastspænding eller som et alternativ til håndjern.

Slipset er fremstillet i polyester, der ikke giver mærker på huden. En ideel løsning til dig der ønsker at påbegynde leg med blid bondage.

 


Fifty Shades of Grey – Analstimulation

 

Fifty Shades of Grey - Analstimulation

Tjek Prisen Her

 

Fifty Shades Of Grey sexlegetøjet byder også på diverse analstimuli via buttplugs, analkæder og andre stimulerende produkter. Fælles for dem alle er, at de er i en lækker og blød kvalitet, der sikrer optimal nydelse, hver gang produktet er i brug. En af de mange muligheder, inden for denne kategori er ”Driven By Desire” analpluggen der giver intens analstimulation, der både kan nydes alene eller sammen med din partner. Pluggen er 8 cm lang, hvoraf de 7 kan føres ind i anus. Pluggen er ideel til begyndere og er fremstillet i blød silikone.

En anden mulighed er en silikone buttplug, der med sin spidse og slanke form, gør den ideel til dig, der først lige har fået øje på analstimulation. Pluggen er designet med et håndtag til et par fingre, der sikrer, at den ikke glider for langt op. En anden buttplug er den vibrerende, der sikrer pirrende analstimulation med sine 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder. Produktet er vandtæt og fremstillet i silikone. Inden for buttplugkategorien finder vi også ”Darker Beyond” buttpluggen, der er fremstillet i stål og giver en kølig, glat og pirrende fornemmelse. Pluggen er formet som en rosenknop og fylder ud på den helt rigtige måde. Stimulér og pir dig selv eller din partner ved enten at afkøle eller opvarme pluggen inden brug.

Sidst buttplugmulighed er ”Freed Feel so Alive”, der er en medium størrelse fjernbetjent silikone buttplug med 12 hastigheder og 8 forskellige vibrationsmønstre. Produktet er ideelt til solobrug, men også som erotisk forspil. En perfekt løsning til dig, der ønsker at stifte bekendtskab med analstimulation på en blid, men pirrende måde.

Andre muligheder i forhold til analstimulation er Silikone anal beads, der er en analkæde, der er sammensat af 6 kugler i forskellige størrelser og fremstillet i silikone. Analkæden kan bruges af både mænd og kvinder samt med eller uden partner. Grundet den bløde silikone er kæden fleksibel, hvilket sikrer optimal nydelse og komfort. Sidste mulighed er den vibrerende analkæde ” Darker Carnal Promise”, der har 4 silikonekugler i forskellige størrelser. Modellen har 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder. Velegnet til begynderleg både alene og sammen med din partner.

 


Fifty Shades of Grey – Bækkenbundskugler og anden stimulation af kvinden

Fifty Shades of Grey - Bækkenbundskugler og anden stimulation af kvinden

Tjek Prisen Her

 

klitoris klemme fifty shades of grey

Tjek Prisen Her

 

Fifty Shades Of Grey sexlegetøjet byder også på bækkenbundskugler og andre stimulationsmuligheder til kvinden. I forhold til de klassiske bækkenbundskugler, støder vi, først og fremmest på ”Pleasure Balls” i metal, der der både kan bruges til seksuel tilfredsstillelse samt træning af bækkenbunden. Kuglerne er tunge og er derfor særligt henvendt til dig, der allerede har erfaring med denne form for nydelsesprodukt. Herudover føres der i denne serie ”Tighten and Tense” bækkenbundskugler i blød silikone med lang udtrækningssnor. Kuglerne kan føres 7 cm ind og vejer 70 gram, hvilket gør dem særligt egnede som begynderkugler. Smør dem med glidecreme og før dem ind en ad gangen.

Det mest populære produkt indenfor denne kategori er ”Kegel Balls” sættet, der blev verdenskendt efter deres medvirken i Fifty Shades OF Grey serien. Sættet lægger op til, at du selv kan bestemme, hvor meget vægt, du ønsker. Vælg mellem 15g, 25g, 35g og 55g. Hermed er der tal om et sæt, der egner sig til nybegynderen såvel som den erfarne bækkenbundskuglebruger.

I forhold til anden stimulation af kvinden byder fifty Shades of Grey sexlegetøjet på en ”Darker Just Sensation” klitorisklemme med vedhæng, der er designet til at forstærke dine orgasmer. Klemmen glider nemt på plads og øger blodtilstrømningen til klitoris, hvilket gør den ekstra følsom. Både klemme og vedhæng er i nikkelfrit metal og produktet er henvendt til nybegynderen såvel som den erfarne. Ydermere byder produktserien på en massage dildo i glas der giver mulighed for flere forskellige stimuli. Modellen er forskelligt udformet i dens to ender, hvoraf den ene er yderst realistisk, mens den anden er udstyret med en dobbeltkugle. Dildoen er designet til g-punkts stimulation og kan med fordel opvarmes eller nedkøles inden brug.

Sidst, men ikke mindst finder du i denne kategori en ”Darker Deliciously Deep” g-punktsstav i stål, hvor begge ender kan benyttes, alt efter, hvad du ønsker. Vælg mellem den glatte eller den kugleformede ende og oplev pirrende g-punkts stimulation. Opvarm eller nedkøl staven inden brug for yderligere effekt.

 


Glidecremer og andre flydende produkter

Fifty Shades Of Grey universet byder naturligvis også på kvalitetsprægede glidecremer og andre flydende produkter, der giver dig den bedst mulige oplevelse, hver gang erotikken er i højsædet. Først og fremmest er der den vandbaserede glidecreme specielt designet til anale stimulationer. Cremen har en tyk og blød konsistens, og er ydermere fugtgivende. Cremen er velegnet til brug sammen med alle former for sexlegetøj og kondomer og er nem at vaske af med vand.

En anden glidecreme er den silkebløde, vandbaserede glidecreme, der egner sig til massage, forspil og samleje. Cremen er tyk i konsistensen og velegnet til brug med kondomer og diverse sexlegetøj. Sidste glidecremesprodukt er en vandbaseret glidecreme, der der fungerer optimalt med diverse sexlegetøj og som giver en optimal glideevne. Produktet er nemt at vaske af med vand. I forhold til andre flydende produkter finder vi i denne produktserie en klitoris gel, hvis formål er at øge blodgennemstrømningen til klitoris, så berøring forstærkes og nydelsen optimeres. Gelen kan bruges til onani, forspil og samleje og virker efter et par minutter. Herudover er der et spray-rengøringsmiddel til sexlegetøj, der skånsomt og effektiv renser legetøjet. Sprøjt blot lidt af væsken på legetøjet, og skyl eller tør det af herefter.

 


Diverse klemmer

fifrty shades of grey klemmer

Tjek Prisen Her

Legetøjet fra Fifty Shades Of Grey produktserien involverer også diverse klemmer, der har til formål at stimulere, blandt andet brystvorterne. Vælg mellem et hav af modeller, der har hver deres fordele. Den første mulighed er ”Nothing But Sensation” brystsugekopper, der øger blodgennemstrømningen, hvilket sikrer øget følsomhed og sensitivitet. Sugekopperne er ideelle til forspil såvel som samleje, er lette at benytte og er fremstillet i medicinsk silikone. Modellen er 5 cm lang og 3 cm, hvilket passer til langt de fleste typer af brystvorter.

En anden mulighed indenfor klemmeuniverset er ”Freed All Sensation” bryst- og klitorisklemmer, der øger følsomheden og sensitiviteten. Klemmerne er forbundet via en kæde, der giver ekstra nydelse og er yderst pirrende grundet dens tyngde. Andre muligheder er ”Darker At My Mercy” brystklemmerne med kæde i tweezermodel, der er justerbare og derfor egner sig til begynderen såvel som den øvede. Kæden giver tyngde og er pirrende, samtidig med, at den tillader din partner fuld kontrol over dig og akten. Og herudover ”Sweet Torture” brystvortestimulatorerne. Oplev en ekstra pirrende og nydelsesmæssig stor følsomhed under samleje eller forspil med disse brystvortestimulatorer. Placer stimulatorerne på brystvorterne og justér indtil de sidder perfekt. Stimulatorerne er 10,7 cm lange og passer derved til alle Ydermere giver disse brystvortestimulatorer mulighed for vibration, der sikrer ekstra pirring.


Penisringe

Penisringe fra fifty shades of grey

Tjek Prisen Her

Fifty Shades Of Grey lejetøjet byder også på pirrende penisringe, der giver øget nydelse for både dig og din partner. En af de mest polulære penisringe er den vibrerende love ring, der er et ideelt parprodukt til jer, der ønsker en større nydelse for jer begge under samleje. Ringen giver ham en længerevarende og større erektion, der behager hende. Herudover har ringen en lille vibrator der stimulerer klitoris og giver yderligere nydelse og pirring under samleje. Ringen er vandtæt og fremstillet i blød silikone. En anden ring, der også er vibrerende er ”Secret Weapon”, der giver øget tilfredsstillelse for begge parter. Ringen klemmer let og giver en større og mere intens erektion til glæde for begge. Herudover kommer ringen med en vibrator, der har til formål at stimulere begge parter yderligere undr samleje.

Den sidste penis ring er ”Lost i Each Other, som giver ham en længerevarende og større erektion og hende en yderligere stimulation af klitoris. Ringen har 3 forskellige hastigheder samt 7 vibrationsmønstre, der giver rig mulighed for diverse erotiske eksperimenter.

 


Piske, paddles og andre pirrende remedier

Piske, paddles og andre pirrende remedier fra fifthy shades of grey

Tjek Prisen Her

 

pinwheel fra fifty shades

Tjek Prisen Her

De fleste, der kender bare en lille smule til Fifty Shades OF Grey universet ved, at det indebærer dominans og remedier, der trækker tråde til SM-universet. Derfor er der i denne produktserie selvfølgelig også et bredt udvalg af piske, paddles og andre pirrende remedier.

Første produkt, der giver et yderligt pirrende touch til de erotiske momenter er et dobbelt blindfoldsæt, der består af 2 blindfolds i sort og hvid til dig og din partner. Skærp sanserne og oplev intensiteten stige ved brug af disse blindfolds. Sættet er lavet i blødt satin og kunstlæder. En anden mulighed, indenfor samme genre er ”Masquerade” maskerne. Oplev og eksperimentér med de velkendte masker fra Fifty Shades Of Grey serien, der vil få jer til at føle som Ana og Mr. Grey. Maskerne er i en one size størrelse og er let formbare og bøjelige så de passer til langt de fleste.

Når vi kommer til produkterne, der i høj grad drager paralleller til SM-universet er det, først og fremmest, værd at nævne ”Darker Adrenaline Spikes Pinwheel”. Her er der tale om en spore i nikkelfrit metal, der kan benyttes til pirring over alt på kroppen. Sporen tillader både blid pirring og hårdere smerteeksperimenter under forspil og samleje. Sporen består af 22 pigge og er velegnet til begyndere såvel som øvede.

Et andet produkt, vi ikke kommer udenom, er den klassiske ridepisk, der giver mulighed for hårdere slag, grundet dens stærke og fleksible udformning. Pisken har et langt skaft og er herudover i et delikat og stilrent design. Endvidere finder vi i denne kategori en floggerpisk, som giver mulighed for hårde og skarpe slag, men også følsomme, sensuelle og blide kærtegninger. Pisken er fremstillet i kunstlæder og har 48 sølv-snerter samt et håndtag med strop. Sidst, men ikke mindst, er det værd at nævne spanking paddlen, der på den ene side er polstret med neopren med blødt satin ud over, mens den, på den anden side er designet i kunstlæder. Grundet de to sider giver paddlen mulighed for diverse SM-fantasier for begynderen såvel som den erfarne.

 


Parsæt

parsæt fifty shades of grey

Tjek Prisen Her

Sidst, men ikke mindst, føres der i Fifty Shades Of Grey sexlegetøjsserien to parsæt. Det første hedder ”Peasure Overload” og der består af 10 forskellige dele, der hver har til formål at sikre en pirrende og ekstraordinær nydelse under forspil og sameleje. Sættet består blandt andet af en pirringsfjer og en bulletvibrator. Det andet er ”Dark Desire”, der består af 7 dele, der får smerte og lidenskab til at smelte sammen. Sættet indeholder blandt andet reb og spanking paddle.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here