Je Joue Sexlegetøj – De bedste produkter i test

232

Med så mange forskellige produkter at vælge mellem indenfor sexlegetøj, så kan det være svært at finde netop det, som du er på udkig efter. I denne tekst vil der bliver listet en masse produkter fra det kendte mærke, Je Joue, så det bliver nemmere og mere overskueligt for dig, som har svært ved at navigere rundt mellem de mange muligheder.

Je Joue er et engelsk brand med fokus på kvalitet og er designet med øje for stil og luksus.

Produkternes formål er at give kvinder oplevelsen af en tilfredsstillende orgasme.

Je Joue er kendt for at udvikle produkter som ikke mindst er brugervenlige, men også for at udvikle produkter i samarbejde med sexeksperter fra hele verden, for opnå det bedst mulige produkt. Her har Je Joue ekstra fokus på kvinders forskellige kroppe, hvor de går efter at udvikle produkter, som er universelle og fleksible.


 

Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk

Je Joue Ami Bækkenbundskugler

Tjek Prisen Her

Dette produkt er et samlet sæt som indeholder tre forskellige bækkenbundskugler i ekstra behageligt materiale. Dette produkt er udviklet på baggrund af eksperter og flere kvinders personlige holdninger til et sådan produkt, sådan at det performer på bedst mulig vis.

Disse kugler skal bruges i forbindelse med bækkenbundstræning. For at kuglerne kan blive siddende oppe i dit underliv, skal du nemlig knibe sammen så meget du kan, hvilket gør at du træner din bækkenbund. Dette er yderst sundt for dig og dit underliv, og det har endda også flere fordele. Flere kvinder oplever større sexlyst og følsomhed i underlivet, når deres bækkenbund er sund og vedligeholdt gennem træningsøvelser.

Hvem henvender produktet sig til?

Dette produkt er et produkt for dig som ønsker at træne din bækkenbund på en nem og behagelig måde. Sættet kommer med tre forskellige størrelser. Dette er super praktisk, da det gør det muligt for dig at variere træningsøvelserne og graden af dem. Hvis du er nybegynder er det også ideelt for dig at starte med den mindste i sættet, og derefter bevæge dig mod de to lidt mere udfordrende produkter i sættet. Produktet kan fås i tre forskellige farver; Lilla, sort og pink.

Den tredje og mest udfordrende i sættet er kuglen. Kuglen er lidt tungere end de to andre, hvilket gør at du skal knibe og anstrenge dig mere for at holde den oppe i skeden.


 

Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator

Je Joue Mio Luksus Penisring med Vibrator

Tjek Prisen Her

Dette produkt blev kåret som testvinder i 2014, og kan altså garantere god performance for dig som ønsker en god penisring.

Det som er bemærkelsesværdigt ved dette produkt er, at den er udviklet med henblik på at gøre oplevelsen for kvinden yderst behagelig. Penisringen placeres netop på mandens penis, og under samleje vil kvinden kunne mærke ringens vibrationer op mod sin klitoris.

Materialet er blødt og fleksibelt, hvilket gør den nem at bruge. Penisringen skal blot oplades i to timer, hvorefter den kan nydes i hele to timer, før den skal oplades igen. Derudover har penisringen fem forskellige vibrationsmønster, så du løbende kan variere intensiteten og hastigheden i vibrationerne. Herved kan du være sikker på at finde et mønster og en hastighed, som tilfredsstiller dig og din krop. Produktet kan også bruges i badet, da materialet alt sammen er vandtæt.

Effekt hos manden

Produktet har også fordele for manden, da det ofte ses, at en penisring giver en fyldigere erektion, da penisringen er placeret forneden og strammer ved roden. Dette kan også gøre, at manden holder i længere tid, når de benytter penisringen.


 

Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator

Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator

Tjek Prisen Her

Dette produkt er endnu et af Je Joues bedste, og denne vibrator var testvinder i det engelske blad ”Good housekeeping” i 2014.

Vibratorens funktioner

MiMi Soft er en lille og praktisk vibrator, som trods størrelsen har massere af styrke og power gemt i sig. Produktet har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, hvilket gør den super universel, da der netop er variation mellem de forskellige mønstre, så både dig som er erfaren kan nyde den, men også dig som prøver en vibrator for første gang. Der er altså noget for alle.

Produktet er opladeligt og kan også bruges i badet, da den er vandtæt. Materialet er blødt og skånsom mod huden og kan parres med en glidecreme, hvis man ønsker at bevæge vibratoren, mens den er i gang.


 

Je Joue FiFi Opladelig Rabbit Vibrator

Je Joue FiFi Opladelig Rabbit Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne vibrator har ekstra meget styrke i sig, og den er designet således, at der er stimulation flere steder på en gang. Modellen hedder ”Rabbit Vibrator”, idet at der er to øre for enden af dildoen, som vil vibrere omkring din klitoris, mens dildodelen af produktet sidder oppe i dig – hermed får du altså både en vaginal stimulering, samt stimulering på klitoris. Ligegyldigt hvordan din krop ser ud og er formet, kan du være sikker på, at ørene er placeret omkring din klitoris, da ørene er fleksible. Du kan altså rykke dem frem og tilbage, indtil de sidder præcis, som de skal.

Hvem er produktet henvendt til?

Dette produkt er henvendt til dig som ønsker ekstra meget power i din vibrator. Derudover hører materialet og designet til den mere luksuriøse ende, og er altså perfekt for dig som vil have noget for pengene. Både indpakningen og det brugte materiale vil give dig en følelse af, at du har noget unikt og specielt.

Denne vibrator adskiller sig dog fra andre rabbit-vibratorer, da den er lidt mindre, end hvad man ellers ser af denne model. Dette kan dog ses som en fordel, da den er lille og kompakt. Herved er den også nem at fragte rundt omkring med sig. Dog er vibrationerne stadig super effektive, og du kan selv styre, hvordan de skal være; milde, kraftige eller bankende.

Dette produkt af Je Joue blev også kåret til Danmarks Bedste Vibrator i 2012, hvilket viser hvor stor positiv feedback, der har været på dette produkt.


 

Je Joue G-Kii Opladelig Justerbar G-punkts Vibrator

Je Joue G-Kii Opladelig Justerbar G-punkts Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne g-punkts vibrator er udviklet, sådan at den kan tilpasses præcis til dig og din krop. Du kan nemlig ændre på vinklen, sådan at den sidder perfekt til at kunne simulere dit g-punkt.

Derudover kan du også stimulere klitoris, mens du stimulerer dit g-punkt. Produktet har netop to forskellige motorer, som arbejder uafhængigt af hinanden. I og med at de to motorer er uafhængige af hinanden, kan du altså indstille forskellige mønstre og hastigheder på hver motor og derved få stimulation begge steder på forskellige måder.

Udviklet med henblik på at skabe det bedste produkt

Vibratoren har fem forskellige hastigheder og seks forskellige mønstre, hvilket gør den universel og attraktiv for mange. Produktet er også udviklet i samarbejde med sexeksperter, for at opnå bedst mulige resultater.

Priser

Derudover har produktet vundet en AVN Pris for ”Bedste Sexlegetøj til Kvinder”


 

Je Joue Opladelig Rabbit Bullet Vibrator

Je Joue Opladelig Rabbit Bullet Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne vibrator er nem og praktisk at bruge. Produktet er lille, men har hele syv forskellige mønstre, når det kommer til vibrationen, og har også fem forskellige hastigheder, som du kan variere mellem. Du kan nemt skifte både mønster og hastighed, mens du er i gang, ved at trykke på de tre knapper. Hvis du er sammen med din partner, så kan du også lade ham eller hende skifte på knapperne løbende, så du bliver overrasket over hvilket mønster, der kommer.

Materiale og brug

Materialet er vandtæt, hvilket betyder at du også kan nyde din Bullet Vibrator i badet. Vibratoren skal blot oplades i 1 time, hvorefter den kan nydes i 1,5 time.


 

Je Joue Opladelig G-spot Bullet Vibrator

Je Joue Opladelig G-spot Bullet Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne g-punkts vibrator har lækkert materiale, som vil føles blødt og glat mod din hud. Du kan eventuelt bruge Je Joues glidecreme med produktet, for at gøre det ekstra behageligt. Derudover kan du bruge denne lille vibrator til at stimulere og tirre dit g-punkt. Ellers kan du bruge produktet udvendigt og stimulere dit klitoris. Produktet har en kompakt størrelse, som gør det praktik at have med uanset, hvor du er.

Funktioner

Denne vibrator har syv forskellige vibrationsmønstre, hvilket gør det nemt at finde ét eller flere, som du kan lide. Derudover er der hele fem forskellige hastigheder, og du kan nemt skifte undervejs ved at bruge knapperne. Dette resulterer i over 30 forskellige kombinationer, som du til hver en tid kan skifte mellem.

Ekstra detaljer

Produktet er vandtæt og kan nydes i badet.


 

Je Joue Opladelig Classic Bullet Vibrator

Je Joue Opladelig Classic Bullet Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne vibrator er en klassisk klitoris vibrator, som du kan få intense orgasmer med. Den har også en lille og kompakt størrelse, som gør at du nemt kan bringe den med dig, hvor end du befinder dig.

Funktion og design

Dette produkt har syv forskellige vibrationsmønstre og 5 forskellige hastigheder, som du kan veksle mellem undervejs. Herved findes der altså over 30 forskellige kombinationer, så du aldrig kommer til at kede dig.

Ekstra funktion

Denne vibrator kommer dog med noget specielt, nemlig en silikoneholder til to fingre, som gør det nemmere for dig at holde produktet, mens du stimulerer klitoris. Produktet er vandtæt og kan derfor også bruges i badet.


 

Je Joue Dua App-Styret G-Punkts

Je Joue Dua App-Styret G-Punkts

Tjek Prisen Her

Dette produkt kan bruges til stimulation af både dit klitoris, men også dit G-punkt, eftersom at designet er lavet således, at begge områder kan berøres samtidigt.

Formen på produktet gør, at den er super fleksibel, og du kan nemt tilpasse det til din egen krop.

Uanset hvad du er til, kan du være sikker på at finde et mønster eller en hastighed, som passer netop til dig og dine behov. Der er nemlig over 30 forskellige kombinationer i denne lille vibrator, som du løbende kan skifte mellem for at skabe spænding og ændring. Du kan endda løbende skrive ned, hvilke kombinationer du har prøvet, så du er sikker på at komme igennem dem alle.

Måder at bruge vibratoren på

Du kan vælge at bruge dette produkt, når du er alene og har brug for lidt stimulation, ellers kan du nemt tage produktet med ind i sengen til din partner, og lade ham eller hende styre både hastigheden og hvilket mønster, du skal stimuleres med.


 

Je Joue Nuo App-styret Anal Vibrator

Je Joue Nuo App-styret Anal Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne vibrator er designet til både mænd og kvinder, og kan styres gennem en fjernbetjening eller en app, som du kan downloade på din smartphone.

Den har to vibratorer, som gør at du både kan stimulere indvendigt og udvendigt.

Sådan bruges appen

Selve vibratoren styres gennem bluetooth på Je Joues app, som ovenikøbet er gratis.  På appen kan du skifte mellem de syv forskellige mønstre for vibrationerne og fem forskellige hastigheder. Derudover kan du selv kreere dine egne mønstre og kombinationer, som kan blive gemt på appen, så du nemt kan finde dem igen. Herved kan du også nemt se, hvilke kombinationer du endnu ikke har sammensat.

Lad din partner lave et mønster til dig

Hvis dig og din partner har et langdistance forhold, hvis en af jer er ude og rejse eller hvis du skal være væk fra ham eller hende i noget tid, så er det muligt for din partner at lave et program med de forskellige mønstre og hastigheder, som han eller hende kan maile til dig. Herefter du kan downloade mønsteret til din app. Nu kan du altså stimuleres af et program, som din egen partner har udviklet specielt til dig. Så føles det næsten som om, at i er sammen, trods i er langt fra hinanden.


 

Je Joue Uma Opladelig G-punkts Vibrator

Je Joue Uma Opladelig G-punkts Vibrator

Tjek Prisen Her

Denne vibrator er god for dig som er ny i dette felt og måske ikke har prøvet en g-punkts vibrator før. Materialet er blødt og føles glat mod din hud, og selve produktet er kompakt og har en lille størrelse. Du kan eventuelt smøre lidt glidecreme på for at gøre det ekstra glat og behageligt.

Denne vibrator har seks forskellige vibrationer, og du kan selv justere hver enkelt vibration fra mild til kraftig, så du har stor mulighed for at finde et mønster, som tilfredsstiller dine behov.

Funktioner og benyttelse

Denne vibrator er vandtæt,  så du kan nemt tage produktet med i badet eller badekarret, hvis du føler for det. Derudover følger der en magnetisk oplader med.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here