Mange kvinder kan ikke få orgasme ved almindelig penetrativ sex. Derfor findes der også mange spændende udgaver af sexlegetøj til kvinder.

I denne købsguide bliver du præsenteret for den hellige treenighed, når det kommer til det bedste sexlegetøj til kvinder: Womanizer, Magic Wand og Rabbit-vibratoren.

Disse tre produkter kan stimulere dig på hver sin måde, og de har hver deres kvaliteter. Derfor er de også elsket af kvinder rundt omkring i verden, der sværger til disse tre som det bedste sexlegetøj til kvinder.

 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator – Testvinder

dk womanizer premium klitoris stimulator roed

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil prøve en helt ny og spændende stimulering med noget af det bedste sexlegetøj til kvinder, så leverer denne Womanizer klitoris stimulator varen. Med en særlig teknologi udnytter dette apparat luftbølger til blidt, men effektivt at stimulere klitoris på en meget skånsom måde.

Hvad er en Womanizer?

Da Womanizeren blev lanceret i 2015, tog det nytænkende produkt sexlegetøjsverdenen med storm. Det skyldes, at Womanizeren ikke er en klassisk vibrator, men i stedet udnytter luftbølger til at stimulere klitoris, den såkaldte Pleasure Air Technology. En Womanizer er derfor også målrettet klitorisstimulering, men uden at overstimulere den, hvilket har gjort det til noget af det bedste sexlegetøj til kvinder.

Hvis du tidligere har oplevet at blive overstimuleret eller miste følelsen efter at have brugt en klassisk vibrator, så kan Womanizeren måske være noget for dig. Fordi hætten slet ikke kommer i berøring med klitoris, men blot omslutter den, er der ingen risiko for beskadigede nerveender. Det er nemlig blot blide trykbølger, der henholdsvis suger og puster hurtigt. Vibratoren er stadig en god garanti for orgasme, men en Womanizer er mere skånsom for nerverne i klitoris.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Blid Pleasure Air Technology
 • Ergonomisk udformet
 • 4 timers leg i én opladning.

Ulemper:

 • Udelukkende til klitorisstimulering.

Om Womanizer Premium

En Womanzier er ergonomisk udformet, så den ligger godt og sikkert i hånden, hvor du let kan komme til knapperne. Ydersiden af udformet i silkeblød silikone, der føles rart mod nøgen hud.

Motoren er lydsvag motor og har 12 forskellige stimuleringstrin. Du får en opbevaringspose og to forskellige størrelser udskiftelige hætter med.

Apparatet bruger en særlig teknologi med pulserende trykbølger. Det betyder, at klitoris udelukkende stimuleres ved trykbølger og ikke med berøring. Dette bevirker, at du ikke bliver overstimuleret og derfor har større chance for at få flere orgasmer i streg.

Dette produkt kan snildt medbringes i badet eller badekarret få en ekstra spændende oplevelse. Den er nemlig vandtæt. Dette stykke sexlegetøj har ingen udgang til opladning, fordi den oplader via et magnetisk opladningstik. Når en Womanizer er fuldt opladet er der til hele 4 timers sjov.

Ydermere har en Womanizer følgende funktioner, der gør det til noget af det bedste sexlegetøj til kvinder:

 • Smart silence: Denne funktion gør, at legetøjet stopper med at udsende trykbølger, så snart du ligger det til side. Hvis du lader den komme tæt på kroppen igen, starter den automatisk op.
 • Autopilot: Hvis du gerne vil overraskes er forskellig stimulans, så kan du sætte din Womanizer på autopilot. Det betyder afvekslende stimulanser, du ikke selv er i kontrol over. Der vil ikke være to gange med autopilot, der er ens, og derfor bliver den ved med at overraske spændende nye stimulanser.

Ved rengøring fjernes hætten i silikone, der rengøres med lunken vand og en sexlegetøjsrens. Hvis selve apparatet er blevet beskidt, kan den blot holdes under vandhanen og derefter tørres af med en tør klud.

 

 

Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Opladelig – Bedst til prisen

velve macy wand vibrator

Tjek prisen he

Denne kraftfulde Magic Wand er designet og produceret i Skandinavien. Med denne vibrator er der rig mulighed for vilde stimuleringer helt uden ledning. En Magic wand er for mange det bedste sexlegetøj til kvinder.

Hvad er en Magic Wand?

En Magic Wand er en større og kraftfuld vibrator. Du kan få den både med batteri, ledning eller som en genopladelig vibrator. Batteridrevne og genopladelige vibratorer giver en stor frihed, og du kan tage den med og bruge den, hvor end du er. En Magic Wand med ledning, der skal sættes i en stikkontakt, giver de kraftigste vibrationer, men de ledningsfri Magic Wands er i dag også kraftige vibratorer, der giver god stimulans.

Du kan få Magic Wands i mange størrelser fra de helt store til de helt små. Jo større vibrator du vælger, jo mere kraftfuld vibrator vil det også være. Det er dog uanset størrelsen noget af det bedste sexlegetøj til kvinder.

Hvis du gerne vil have ekstra udstyr til din vibrator, kan du få forskellige hætter til din Magic Wand. På den måde kan din Magic Wand forvandles til eksempelvis en Rabbit-vibrator eller en G-punktsvibrator.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 2 lydsvage motorer (en i hoved og en i skaft)
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Ftalatfri og udført i kvalitetssilikone.

Ulemper:

 • Stor vibrator
 • Holder 90 minutter, før den igen skal oplades.

Om Velve Macys Luksus Magic Wand

Velve Macys Magic Wand er en kraftfuld vibrator, der kan give dybe og intense klitorisorgasmer, og som gør det til noget af det bedste sexlegetøj til kvinder. Hovedet på denne vibrator er fleksibelt, så det let kan ramme de helt rigtige steder. Denne vibrator er både god til kropsmassage af ømme muskler og intimmassage af dine mest følsomme steder. Hovedet har et blødt lag af ftalatfri og højkvalitets silikone, der føles behageligt mod huden.

Denne Magic Wand har 10 forskellige indstillinger, så du kan finde dit eget yndlingsmønster. Selve skaftet har en separat indbygget vibrator, som gør, at skaftet kan anvendes som en dildo med vibrator. Kan du godt lide at lege i badet, så er denne udgave helt vandtæt, så du kan medbringe den både i bruseren og badet. Vibratoren har følgende mål:

 • Længde: 24,5 centimeter
 • Hoved: 4,3 centimeter i diameter
 • Skaft: 9 centimeter kan indføres, og skaftet er 4 centimeter i diameter.

Velve Macy Magic Wand er genopladelig, så du slipper for generende ledninger. Derfor behøver du heller ikke skulle have et strømstik i nærheden, før du kan bruge massageapparatet. Når du skal oplade vibratoren, så bruger du den medfølgende magnetiske USB-oplader. Ved en fuld opladning kan denne Magic Wand som noget af det bedste sexlegetøj til kvinder holde i op til 90 minutter.

Udover opladeren følger der også en brugermanual på engelsk og pose til opbevaring af vibratoren med.

 

 

Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig – Bedst til begynderen

velve riva rabbit vibrator

Tjek prisen her

Du får både udvendig og indvendig stimulering, hvis du går med en Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator. Der er nemlig både en dildo og en klitorisstimulator i noget af det bedste sexlegetøj til kvinder.

Hvad er en rabbit vibrator?

Rabbit-vibratoren blev verdenskendt, da Samantha fra Sex and the City lovpriste dens evner som noget af det bedste sexlegetøj til kvinder. I dag kan du få et utal af forskellige udgaver, men karakteristikaene ved en Rabbit er:

 • Den har en dildo
 • Indeni dildodelen er roterende kugler
 • Påsat dildoen er en lille klitorisstimulator (oprindeligt udført som en kanin, men kan i dag fås i mange udformninger).

Du kan altså ret let genkende en Rabbit på dens kendetegn. Indeni dildoen er de roterende kugler, der stimulerer din skede indvendigt. Oveni roterer selve dildoen også om sig selv for endnu mere intens stimulans. Klitorisdelen er udformet så den rammer dit kvindelige lystpunkt og sender vibrationer til dette område.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Både udvendig og indvendig stimulering
 • Genopladelig med magnetisk USB-oplader
 • Udført i ftalatfri silikone.

Ulemper:

 • Den er ikke nem at anvende udelukkende på klitoris.

Om Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator

Denne vibrator har alle de gode ting, der gør en Rabbit til et noget af det bedste sexlegetøj til kvinder. Du får en intens indvendig stimulering med den kraftfulde vibrator i dildoen. Denne Rabbit har en længde på 21 centimeter og en diameter på 3,5 centimeter på det bredeste sted.

Der er 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem. Du får en unik varmefunktion, der øger følsomheden og de stimuleringer, som både dildoen og klitorisdelen afgiver. Med et tryk på en knap kan apparatet varme op til kropstemperatur på mellem 37 og 39 grader.

Denne vibrator er designet i Skandinavien, hvor eksperter har givet deres besyv med i forhold til stimulering og design. Designet er elegant og enkelt, så du ikke behøver gemme dit sexlegetøj helt ned i bunden af sokkeskuffen.

Du oplader let denne vibrator helt uden stik med en magnetisk USB-oplader. Det betyder, at der er  ingen udgange i selve legetøjet til stik, så den er helt vandtæt. Du kan derfor tage denne Rabbit med i badet eller bruseren. En fuld opladning giver mellem 60 til 90 minutter alt efter dit valg af program.

Med til denne vibrator følger en opbevaringspose, en brugermanual på engelsk og den magnetiske USB-oplader.

 

Hvilken vibrator skal du vælge mellem det bedste sexlegetøj til kvinder?

Der findes mange lækre stykker sexlegetøj, og her har du fået tre eksemplarer af det bedste sexlegetøj til kvinder. Hvis du er mest til klitoris stimulering, så er en Magic Wand eller Womanizeren et godt valg blandt det bedste sexlegetøj til kvinder. Med en Magic Wand får du kraftige vibrationer, mens Womanizeren stimulerer blidt med luftbølger uden direkte stimuli af klitoris.

Er du derimod efter noget af det bedste sexlegetøj til kvinder, der kan stimulere både ind- og udvendigt, så er en Rabbit oplagt. Med både roterende dildo og klitorisvibrator er der masser af pirrende fornemmelser i dette stykke legetøj, der er blandt det bedste sexlegetøj til kvinder.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here