Penis Creme – De 4 bedste i test

390

Kunne du tænke dig en større, hårdere og længere erektion? Så er penis creme / pik creme din løsning.

Denne test henvender sig til især til manden, der ønsker lidt ekstra krydderi til sexlivet, hvad enten det er ifbm. onani eller samleje. Testen henvender sig også til par eller til partneren der vil give manden en glædelig og spændende overraskelse.

Testen tager udgangspunkt i testanmelderens egne oplevelser af nogle af de mest populære penis cremer, der findes på markedet.

Såfremt du blot ønsker, at se hele udvalget af de bedste og billigste Penis cremer / pik cremer:

SE UDVALGET HER →

Obs. Du finder svaret på hvad en penis creme er nederst i indlægget.


Penis XXL creme – TESTVINDER

Penis xxl creme

Tjek prisen her →

Penis XXL Creme kommer som vist på billedet i en praktisk tube på 80 ml og selve tekst og billede lover ikke så lidt endda.

Cremen indeholder ginkgo-ekstrakt, der kan være med til at øge blodgennemstrømmen af penis ved erektion. Derudover fungerer cremen særdeles godt som en massagecreme i og med den indeholder E-vitamin og jojobaolie.

Cremen minder meget i konsistens og farve om en almindelig creme eller massagecreme. Den dufter dejlig let og tenderende til neutralt, hvilket for mig er positivt. Den er enorm lækker at påføre penis, køler en lille smule og giver med det samme penis en blød og lækker følelse på huden. Penis cremen absorberes hurtigt men ”fedter” stadig lidt. Hvilket ikke er en dårlig ting når det kommer til fx onani.

På produktet anføres det, at cremen er kondomvenlig. Hvilket jeg sagtens kunne forestille mig. Dette er dog ikke afprøvet.

Produktet i test

Hvad angår selve effekten – bliver penis til en XXL penis, eller blot større end normalt? Det ærlige svar; Jeg oplever desværre ingen særlig ændring i erektionens størrelse. Men jeg ved ærlig talt heller ikke om dette er specielt realistisk at forvente.

Jeg vil dog sige at én ting cremen formår er, at stimulere til en hårdere erektion, lidt ligesom hvis man bruger en penisring. Derudover får penis en blød og lækker følelse efter brug, så alt i alt er cremen bestemt en anbefalelse værd.

Penis cremen koster 79 kr hos Sinful og til den pris, kan jeg sagtens forstå hvorfor netop denne penis creme (pik creme) er blevet så populær over hele verden.

Fordele

 • Lækker creme med mild/neutral duft
 • Giver en hårdere erektion og måske endda for nogen en minimalt større penis kortvarigt – hvem ved?
 • Giver blød og lækker følelse efter sex/onani. Kan bruges som massagecreme også
 • Kondom venlig

Ulemper

 • For mig ikke en kæmpe effekt på erektionen – dog kan dette naturligvis variere fra person til person

Anbefalet til

Mænd og par der er til en lækker penis og massagecreme. Der er mild i duft og giver en lækker erektion og hud bagefter.

Opsummering

Enorm populær penis creme (pik creme) til en super skarp pris, der kan bruges både som erektionsfremmende creme og massagecreme for mænd og par.

Læs mere her


Get Hard Erektions spray – DEN BILLIGE

Pik creme

Tjek prisen her →

Fordele

 • Lille og handy og super nem at spraye på
 • Kraftig / potent
 • Pirrende fornemmelse – flytter fokus til penis
 • Billig 79 kr

Ulemper

 • Måske for kraftig for nogen. Kan svie lidt.
 • Moderat kraftig duft – forsvinder dog hurtigt igen.

Get Hard Erektions er noget anderledes end nogle af de andre penis cremer og pik cremer. Denne kommer nemlig som spray og skal således sprayes på penis inden onani. Det er en potent lille sag. Der virkelig sætter gang i følelserne i penis. To tryk – vent op til 15 minutter og så er der gang følesanserne.

Produktet i test

Straks mærker man at der er smæk for skillingen her. Duften er lidt mentol-agtig, men uden at være for meget. Næsten med det samme den sprayes på penis kan man mærke, at der sker noget. Det svier på en >ubehagelig-behagelig< måde, hvilket faktisk er meget pirrende. Det faktum at produktet skal sprayes på 15 minutter før ”brug” giver også en fræk periode fra ide til handling, hvor fantasien og tankerne kan få frit løb. Det giver faktisk et eller andet.

Jeg vil dog give en lille advarsel: Start med 1 spray og start eventuelt med at spray på penis uden forhud trukket tilbage. Første gang jeg prøvede sprayen var det direkte på glans og der måtte jeg simpelthen hurtigt ud i bad. Da følelsen simpelthen var for meget.

Anden gang var en helt anden oplevelse og meget bedre oplevelse og jeg er glad for, at jeg gav det et forsøg mere. Efter 5-10 minutter spreder der sig en varme som om al fokus flyttes ned til penis og det er ikke svært at forestille at blodgennemstrømningen øges.

Anbefalet til

Manden der ønsker en spray der kan give en potent effekt af øget følelse og fokus omkring penis under onani.

Opsummering

Det bliver næsten ikke mere simpelt. 1-3 sprays fra den lille smarte flaske på penis. Vent ca. minutter og du har hermed givet dig selv et ekstra pift til din næste onani oplevelse.

Læs mere her


CoolMann Delay Gel 30 ml – MEST SOLGTE

Delay gel

Tjek prisen her →

Fordele

 • Kan i høj grad anbefales til alle mænd der døjer med for tidlig sædafgang
 • Øger din udholdenhed ved at nedsætte følelsen i penis uden at det går ud over nydelsen.
 • Frisk duft

Ulemper

Denne Delay Gel fra CoolMann skiller sig ud fra de andre penis cremer. I det, at dens effekt har fokus på at forsinke udløsningen og forlænge den seksuelle udholdenhed for manden. For mange mænd er dette meget efterspurgt, hvorfor dette er et utroligt spændende produkt.

Produktet i test

Gel-sprayen indeholder castorolie og pebermynte, hvis funktion er at nedsætte følsomheden i penis, så du holder længere. Der skal påføres 1-2 sprøjt pr. gang, hvilket er både nemt og bekvemt med den medfølgende spray/pumpe. Duften er ganske frisk og peniscremen er dejlig at arbejde med. Effekten af denne gel er på ingen måde fx sammenligne med Get Hard sprayen i følelsen når den påføres penis.

Denne gel har ingen varmende eller sviende fornemmelse. Dog er der en diffus fornemmelse af, at følelsen nedsættes uden at det går ud over onani-oplevelsen. Det er svært at sætte en finger på hvordan og hvorfor pik cremen virker. Men trods ophidselse, var det som om, at penis gelen netop gjorde hvad den lovede og forlængede erektionen og selve oplevelsen.

Anbefalet til

Alle mænd og par hvor den mandlige partner lider af for tidlig udløsning og som endnu ikke har prøvet denne eller en lignende gel.

Opsummering

CoolMann Delay Gel er en smart lille gel. Der blot skal sprayes og smøres på penis for at opnå en lettere nedsat sensation i penis under onani og sex. Dermed forlængelse den seksuelle oplevelse for manden og det kan både være en dejlig gevinst for manden såvel som partneren.

Læs mere her


Sensuva On Power Glide – TIL NYBEGYNDEREN

Penis gel

Tjek prisen her →

Fordele

 • Hurtig virkende
 • Nem og lækker at arbejde med og påføre penis
 • Kølende og pirrende fornemmelse
 • Øger sensibiliteten og hårdheden af penis

Ulemper

 • Testens dyreste 149 kr.

Dette er testens dyreste og mest ekslusive gel. Sensuva On Power Glide gel indeholder bl.a. Aloe Vera og E-vitamin og virker ved at øge blodgennemstrømningen af penis under erektion. Gelen er hurtigvirkende og er nem og hurtig at smøre på. Pik cremen kommer i en 50 ml udgave med en praktisk pumpe, der er nem og bekvem at bruge.

Produktet i test

Sensuva On Power Glide gel er utrolig lækker at få i hånden. Produktet ser lækkert ud og selve gelen dufter eksklusivt og giver en kølende og pirrende fornemmelse i penis når den påføres. Man mærker straks at gelen trænger hurtigt ind og giver en fornemmelse af at erektionen øges i hårdheden og følelsen af penis forstærkes. Effekten er at sammenligne med XXL Penis Creme men mindre intens end bl.a. Get Hard spray’en, mens duften, konsistensen og helhedsindtrykket måske lige er en lille smule mere lækkert end hos de tre tidligere testede produkter.

Anbefalet til

Sensuva On Power Glide gel kan varmt anbefales alle mænd, men henvender sig måske især til dem, der ønsker lidt ekstra og er villig til at betale for det. Penis gelen henvender sig eventuelt også til de mænd, der måske allerede har stiftet bekendtskab med andre mere prisvenlige penis cremer eller lignende.

Opsummering

Sensuva On Power Glide gel er testens dyreste gel og det er også den gel der samtidig efterlader det lækreste indtryk i brug i form af konsistens, duft, udseende på produktet og så videre. Hvad angår selve effekten er det ikke min oplevelse, at det er testens mest kraftige eller potente produkt, men den er alligevel bestemt en anbefalelse værd.

Læs mere her


Opsummering

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg inden denne test af penis cremer, ingen anelse havde om hvad en penis creme reelt var. Det er ikke noget jeg tidligere har stiftet bekendtskab med og derfor var det også meget spændende at udforske og være med til at teste. Det er altid sjovt at prøve noget nyt og være åben for produkter og andet, der kan være med til at gøre sex bedre generelt men specifikt for manden i dette tilfælde.

Overordnet kan jeg anbefale alle fire produkter, da de har hver deres forcer og styrker. Til trods for at jeg ikke er sikker på, at en creme reelt kan få penis til at ”vokse”, så er det min oplevelse, at produkterne bestemt lever op til det de lover ift. at øge hårdheden og følelsen af erektionen og sex-oplevelsen. Et perfekt pift til især onani.

Cremen/gelen fra CoolMann med ”Delay” funktion skiller sig en smule ud fra de andre tre produkter, men jeg tænker alligevel at denne gel har enormt stort potentiale til at kunne hjælpe rigtig mange mænd derude ved at bidrage til en lidt længere erektion eller forsinket udløsning.

Jeg tvivler på, at jeg er den eneste mand derude, der ikke ved/vidste hvad en penis creme er og kan bidrage med og derfor håber jeg at denne test eventuelt kan være med til at give nogle ideer til hvad du fx kan bruge en af disse produkter til.

Når vi er i kategorien af produkter der kan øge erektionen eller potensen hos mænd, vil jeg slutteligt kort nævne at disse produkter med klar fordel kan benyttes sammen med eksempelvis en penis ring. Penis ringe kan du se og læse mere om her:

Hvad er en penis creme?

Hvis du som mand, kvinde eller som par læser med endnu, så fortvivl ej hvis du/I heller ikke ved eller vidste hvad en penis creme var indtil nu. Det vidste undertegnet heller ikke indtil jeg blev spurgt om jeg ville teste disse produkter.

Som mand er jeg meget for, at vi mænd også skal have lov, at eksperimentere med sex legetøj og andre sex-”hjælpemidler”. Derfor var jeg bestemt heller ikke et sekund i tvivl om, at selvfølgelig skulle jeg teste disse produkter. Tænk nu hvis disse cremer rent faktisk kan være med til at forbedre sex-oplevelsen for solomanden eller for par derude i de danske soveværelser.

En penis creme kan både være en gel eller spray, der påføres penis, med enten det formål at 1) forstærke erektionen og følelsen af penis eller 2) at forlænge erektionen samt forsinke udløsningen. De forskellige geler/sprays har diverse, i øvrigt ganske lovlige og på ingen måde sundhedsskadelige, virkemidler eller (andet ord), der gør fx at blodgennemstrømningen under erektion øges. Eller at manden oplever en fræk følelse af varme/kulde i penis, som har til hensigt at tage onani til et helt nyt niveau.

En penis creme må ikke forveksles med glidecreme, bl.a. fordi at et par af cremerne/sprays ikke må benyttes under samleje (uden kondom) mens andre sagtens kan benyttes i den forbindelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here