Pubisring – Få hårdere og længere rejsning

2270

Nu har du endelig muligheden for at gøre nået ved din erektion.

Du kan nemlig med en pubesring stimulere din penis på en helt anden måde, som du med garanti ikke har oplevet før.

Vi har nemlig hos eroti for alvor fået øjnene op for hvad en sådan pubisring kan.

Her finder du de bedste pubisringe og penisringe:

pubisring med vibrator
pubisring til begyndere
pubis ring til penis og kugler

 

Pubisring

Det er ikke nogen hemmelighed, at en bred andel af mændende i Danmark bøvler med erektionsproblemer, eller mangel på bedre følelse under samleje. Dette har vi med dette indlæg om pubisring / pubesringe fundet en holdbar løsning på.

En Pubisring er nemlig på meget kort tid blevet et af de mest handlede produkter i branchen, og det er der naturligvis en god grund til. Faktisk kan en pubesring ikke bare give dig en bedre og og længere erektion, den giver dig desuden en øget følelse under samlejet.

Du får altså en større penis, og vil have en helt anden følelse når du er sammen med din partner – der er af den grund ingen undskyldninger for ikke at bruger de næste 5 minutter på at læse resten af indlægget.

Find din Pubisring diskret og billigt, Klik Her

Pubes ring billede

 

Pubesring

En Pubes ring findes både til begyndere og til de mere øvede, hvilket naturligvis er en af mange forklaringer på hvorfor produktet er blevet så populært må hvad der må siges, at være kort tid. Det er vores opfattelse, af mænd efterspørger mere og mere under samlejet, og netop dette kan man for næsten ingen penge sikre sig med en pubis ring.

Denne mere længerevarende og hårdere erektion er selvfølgelig ikke nået kun du som mand vil kunne mærke. For ved anvendelse af en pubisring vil din partner selvfølgelig også kunne mærke en klar forskel. Vores anmeldere siger, at det næste er sådan en ‘ah-ha’ oplevelse, hvor man hurtigt bebrejder sig selv, om hvorfor man ikke har fået fat i sådant et produkt nået før.

Find din Pubisring diskret og billigt, Klik Her

 

Fokus

Pubisring for begyndere

Vi har som altid stort fokus på, at du som læser føler dig godt tilpas på vores side og at du kan finde den fornødne information i vores indlæg.

Af selvsamme årsag har vi fokusset i dette indlæg på at fremvise hvilke forhandlere vi synes du skal kigge nærmere på, og i denne omgang har vi valgt at vores links kun går til en forhandler. De har hvad vi vurdere som det største og bredeste udvalg af pubisringe på det danske marked.

Pubis ring med vibrator

Som du nok allerede har fundet ud af, er en pubesring og en pubisring to ord for samme produkt. Vi har valgt at fremvise de pubisringe, som vi mener er de bedste på markedet.

Faktisk vil vi her knytte kommentaren, at vi ikke entydigt kan henvise dig til det ultimativt bedste produkt, da der som sagt findes en bred vifte af muligheder indenfor denne produtk kategori.

Så vores ultimative anbefaling vil være at du danner dig et overblik over de produkter vi linker til i dette indlæg.

Tenga

Pubisring billede 1

En anden nævneværdig fordel ved en pubesring er selvfølgelig, at den er super nem at vedligeholde. Faktisk kræves der ikke fantastisk meget – der skal nemlig blot en våd fugtig klud til, også er den allerede klar til næste omgang.

Anmeldelser

Den helt store forskel med og uden en pubes ring må klart være, at vores anmeldere oplever at deres føling er en helt anden. Det vil altså sige, det føles som at tage kondomet af og være sammen med din partner. Den følelse vil du have med din pubesring på, du vil optimere oplevelsen med samlejet og hvad andet er, så træner du din penis.

Hermed menes der, at du vil kunne have længere samleje. Din udløsning holdes tilbage da du træner din penis og dermed vil du altså kunne tilfredsstille din partner i markant længere tid. Det giver selvfølgelig et løft til din selvtillid men også til din partners nydelse.

Køb

Der er af den grund mange som køber en pubesring, og starter med at onanere med den på for at træne, at man ikke kommer for tidligt. Herefter når man er blevet en tand mere dus med sit nye yndlingsprodukt, så bruger en majoritet den under samlejet – da man som sagt får en bedre erektion.

Der findes faktisk også penis ring med vibrator, og til dette synes vi helt sikkert at man skal bruge de få 100 kr. ekstra og opleve denne behagelighed. Der ingen grund til at være sparsom, når man alligevel vil forkæle sig selv.

Her er vores klare opfattelse, at hvis man spare få hundrede kroner på en pubisring, så vil man uden tvivl fortryde det kort efter. Fordi man alligevel stræber efter mere.

Find Pubisringe diskret og billigt, Klik Her

 

Pubisring

Pubis ring billedeFor mange mennesker starter deres oplevelser med legetøj med en pubisring, og det er der ikke nået at sige til.

Det er et billigt produkt, som ligger i en prisklasse alle kan være med på, og af selvsamme årsag er det selvfølgelig et produkt vi kun kan anbefale.

Mange har også den oplevelse, at en pubisring med vibrator stimulere klitoris således, at når du er helt inde i din partner vibrere den på både penis og klitoris – hvilket selvfølgelig er rart for begge parter.

Hertil bør det ligeledes nævnes, at en pubis ring fås med forskellige vibrationsprogrammer og det derfor er vigtigt, at man inden køb sætter sig ind i hvad netop det produkt du har i kikkerten kan. Vi er til stadighed af den opfattelse at en være mand bør eje en pubisring.

Instrukser

Som det fremgår af billederne i dette indlæg er de relativt nemme at sætte på og forstå. Det kræver derfor ikke en afhandling for at kunne sætte sig ind i hvorledes du anvender dem. Det er mere eller mindre plug and play.

Der vil selvfølgelig medfølge instruktioner således du er på den sikre side, hvis nu du har en pubisring med vibrationsmuligheder, så vil specifikationer samt hvorledes du oplader den fremgå heraf.

 

Beskrivelse fra en anmelder

I anledning af dette indlæg har en af vores anmeldere valgt at dele en historie fra den virkelige verden:

”Jeg har igennem en længere periode været meget i tvivl om hvilken pubisring / pubesring jeg skulle købe, og efter en relativ lang beslutningsprocess fandt jeg endelig frem til, at der ikke var en som var bedre end andre, men at jeg simpelthen bare skulle have fat i en eller anden. Til mit held valgte jeg at købe en pubisring med vibrator, som faktisk fremgår af nedestående billede.

Jeg gik og glædet mig helt vildt dagene op til, og pludselig da jeg kom hjem fra arbejde lå den der i min postkasse. Jeg var nærmest som et lille barn i 4.klasse, som ikke kan vente på sine julegaver. Jeg skyndte mig nemlig ind for at pakke pakken op, og efter intet mindre end 5 minutter var jeg allerede igang med at anvende min nykøbte pubesring.

 

Videre forklaring

Vandtæt pubisring med vibrator

Der er ingen tvivl om, at til at starte med, skulle jeg lige igang og jeg vidste derfor ikke rigtigt hvordan man fik den på, eller hvordan den skulle anvendes, men dette var relativt hurtigt ovre. Da jeg først havde fået den på, var der ingen vej tilbage jeg var simpelthen så fortryllet, at jeg bare må overlade mig til hvor fantastisk et produkt vi har med at gøre.

Jeg har siden været så begejstret af dette produkt, at jeg faktisk nu allerede har 4 alternativer. Jeg anvender dem både sammen med min partner, men også når jeg bare skal hygge mig alene – her vil næsten reklamere for at man for alvor kan mærke hvor godt et produkt det er.

Nogle gange når jeg sammen med min partner lader jeg den nemlig ligge – bare lige for at mærke om jeg kan mærke forskel, og her må jeg entydigt sige, at det kan jeg. Dog er den klare forskel at jeg ikke bliver stimuleret på samme måde uden min pubesring.

En klar fordel er dog, at jeg uden kan holde længere efter jeg har anvende min pubisring igennem et godt stykke tid.

Faktisk vil jeg her sige, at fra da jeg anvendte den første gang til jeg for alvor kunne mærke forkskel der gik ikke mere end 4-5 dage.”

 

Pubisring med tilbehør

En pubisring / pubesring kan købes med en bred vifte af tilbehør, og generelt anbefaler vi at der tilkøbes midler, som får oplevelsen til at glide mere og her menes selvfølgelig glide creme. Det øger din oplevelse med produktet og din partner og dig vil få en mere intim oplevelse, som er svær at kommentere yderligere på.

Afslutningsvist vil vi meget gerne opfordre til at tage kontakt til os såfremt du ikke har fået svar på nogle spørgsmål. Du kan kontakte os via vores kontakt side eller ved at skrive i nedenstående indlægsdiskussionsfelt, hvor vi plejer at svarer indenfor 24 timer.

Vi elsker en god dialog, så benyt endelig muligheden for at dele oplevelser eller bare for at få svar på et spørgsmål du måtte have brændt inde med i gennem en længere periode.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here