Pikring – De 3 bedste pikringe til mænd

4383

Det fine ved en pik ring eller pik ringe er klart, at de virkelig formår at stimulerer manden på sådan en måde at en hårdere erektion forekommer.

En hårdere erektion via en pikring er noget som I som partnere virkelig bliver glade for. Det betyder at hele samlejet bare bliver bedre.

Dette indlæg har listet de absolut bedste pikringe på markedet. Så hvis du leder efter et billigt sexlegetøj med stor effekt, så tjek nedenstående testvinder-oversigt.

 


 

MARC DORCEL PIKRING – Den Billige

Pik ring billede

Forhandler Prismaskine
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vibrator funktion
 • Billig pikring i tidsløst design
 • Stimulerer din partner ved penetration

Produktbeskrivelse

Pikring billedeHer har vi en af de klart billigste pik ringe på markedet, som har nærmest alt det tilbehør man kan forvente. Det har en vibrerende funktion, og det hører til de billige pikringe og derfor vil du under samlejet opleve en erektion, som vi godt tør sige, du ikke har prøvet før.

En anden nævneværdig fordel er, at din partner også vil blive stimuleret, på sådan en måde at han/hun kan mærke den vibrerende funktion – og det skulle vi hilse og sige fra os kvinder, at det er rart!

Produktet er designet i et unikt og i et lille design, på den måde får du et produkt som er transportabel men samtidig super enkelt, og her har vi faktisk essensen af hvad vi hos eroti mener er godt design.

For nogle gange kan producenterne af pikringe have svært ved, at lave gode produkter som er simple, og det bliver derfor relativt kompliceret for forbrugeren – og det er jo til ingen verdens nytte.

Det handler om, at producerer et simpelt produkt, som en bred andel kan forstå at bruge. På den måde skabes de bedste pikringe og det er med de søgekriterier der er fælles for alle produkterne på denne side.

Produkttesterne er vilde med produktet

Vi har fokus på forbrugeren, og har derfor produkttestere som har prøvet et væld af forskellige pik ringe, for på den måde at komme frem til de absolut 3 bedste på markedet. De 3 vi er kommet frem til, er dem som fremgår i dette indlæg, og vi kan stå 100% inde for dem allesammen.

Tilbage til denne billige pik ring fra Marc Dorcel. Når du penetrerer din partner, vil den lille vibrator som ligger ovenpå nemlig vibrere på din partners klitoris eller mellemkød, og det er en kanon følelse. Helt praktisk fungere din pikring på den måde, at den øger blodtilførslen til penis og på den måde giver dig en hårdere og længere erektion.

Undersøgelse viser endda, at mænd som har ejerskab over pikringe holder længere i senge, og det tror vi er fuldstændigt rigtigt. Vores mandlige medarbejdere på redaktion har som led i udarbejdelsen af dette indlæg fået en af den bedste pikringe med hjem således de kunne teste hvorvidt det rent faktisk virkede, og de siger enstemmig at det har optimeret deres sexliv, og at de mener de holder længere.

Derfor slåer du altså to fluer med et smæk ved at købe sådan et produkt. Du stimuleres selv under sex, din partner stimuleres og du kan hold længere. Det kan man næsten ikke stå for.

 


 

FIFTY SHADES OF GREY PIKRING – Nyhed

Pik ringe billede

Forhandler Prismaskine
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

Produktbeskrivelse

Pikringe billedeHer får du en pik ring, som er 8,8 centimeter lang og som en af de eneste på markedet har en justerbar strop, på den måde er den havnet blandt de bedste pik ringe på markedet. Den giver som alle andre pikringe en hårdere erektion, og du vil med sikkerhed opleve at du får mere ud af samlejet. For når blodtilførslen øges i penis, så sker der ligeledes det, at du vil have en skærpes føle sans i penis hovedet, og derfor vil stimulationen virke bedre.

Din partner vil desuden elske, at få en super hård penis op i sig. Så med andre ord kan du får intet mindre end 100 kroner optimerer dit sexliv for både dig og din partner. Det kan man da ikke sige nej til?

Umiddelbart kunne man godt få den tanke, at producenterne bag dette fifty shades og grey pik ring måske har været en tand for hurtige i udarbejdelsen, men her skal man ikke lade sig snyde.

Produktet fungere fuldstændig optimalt, og du vil nemt kunne mærke en forskel på med og uden. Produktet er nemt at anvende – det er bare at gøre som på billedet. Men husk altid først at tage din pikring på når du har en erektion. Og så skal du stramme sådan at du kan se din penis blive lidt hævet. Men at du selvfølgelig stadig kan få blod til den.

Du er ikke i tvivl om, når den sidder korrekt. Denne billige pikring er vandtæt og fremstillet i silikone, på den måde kan den også anvendes i vand uden at tage skade.

 


 

VELVE PIK RING MED VIBRATOR – Testvinder

velve pik ring

Forhandler Prismaskine
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Mest købte pik ring i 2017
 • Vibrations mulighed
 • Diskret levering og hurtig levering

Produktbeskrivelse

velve rio love pikring med vibratorEndnu et produkt som er flot og klart er den mest populære pik ring på markedet. Den har vibrator muligheder, som stimulere begge partnere. Hertil er en af de væsentlige årsager til at netop denne variant af pikringe, at en kendt reality stjerne i Spanien er set på offentligtgjorte videoer på nettet anvende denne.

Det har givet den en form for kvalitets stempel, og vi må sige, at det kan godt være måden hvorpå den for alvor blev eksponeret var tilfældig – men det er dets kvalitet godt nok ikke. Vi er meget begejstret for denne pikring. Den har virkelig overrasket os. Vi er i det hele taget rystet i vores grundvold over, at et produkt som ser så let og elegant ud kan have så kraftig en vibrator.

Vi har faktisk været igang med at researche på hvorledes den blev fremstillet, og det viser sig, at den udkommer fra et mekanisk produkt i forbindelse med en flymotor. Hvordan motoren er kommet I denne pikring er stadig uklart. Men opdagelsen og historien er simpelthen for god til at undlade produktet i dette indlæg.

Produktet ligger godt i hånden og er i det hele taget rigtig godt. Som vi allerede har været lidt inde på, så er pikringe en måde hvorpå mange kommer i gang med sexlegetøj på. Det er nemlig sådan, at hvis man er meget ny og aldrig har prøvet det før. Så er det her en stille og rolig måde at prøve sig på markedet.

Kan bruges til onani

Mange gør faktisk også det, at det køber en pik ring til at optimere sin onanioplevelse, og det er faktisk ligeså godt. For hold da op hvor er det en skøn fornemmelse. Når man river den af og kan mærke vibrationerne ved penis roden. Det er som om man er ved at komme hele tiden uden rigtig at være det. Derfor skal man selvfølgelig benytte sig af den mulighed det er, at købe et billigt produkt som du kan have i mange år. Og få en markant bedre onani oplevelse.

Hvis du er i tvivl om hvordan pik ringe fungere generelt og mere specifikt hvordan produktet fra VELVE. Så bedes du se nedenstående video, den illustrerer det rigtig godt. Det er i det hele taget meget bedre, at se produkter i en video. Så det vil vi når muligt gøre hvergang.

Det har desværre ikke været muligt med de andre produkter, men vi håber det går alligevel.

 


 

SINFUL PIK RING 3 SÆT – Begyndere

Sinful pikringe Sæt 3 stk

Forhandler Prismaskine
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • God til begyndere
 • Kan bruges til samleje og onani
 • Billigt produkt der holder længe

Produktbeskrivelse

bedste pik ringeHer har vi et produkt, som har taget markedet med storm. For ofte med pik ringe er det sådan, at de enten kan bruges til onani eller samleje.

Her har vi et produkt der kan begge dele. Og yderligere i 3 forskellige størrelser. Således du har mulighed for at stramme det til som du ønsker.

Ringene er bløde og fremstillet i silikone og hertil 100% ftalatfrit. Der er derfor ingen årsag til, at blive bekymret ift. din sundhed.

Hvis du hertil tænker, om din penis er stor nok eller lignende. Så skal du ikke tænke på det. Diameteren på de forskellige pikringe er hhv: 2,7 cm., 3,4 cm. og 4,0 cm, og passer derfor til nærmest alle.

Vi synes klart dette produkt skal købes af dig, som ikke har prøvet en pik ring før.


Pikring guide – sådan bruger du den

Når man bliver liderlig så øges blodet til penis. Det gør den som de fleste mænd ved, at blive hårdere og dermed klar til at klare de mest nødvendige øvelser. Formålet med pik ringe er, at øge blodtilførslen (som nævnt tidligere). Og fange det i penissen dermed får du en meget eregeret penis – som oftest henvises til som en ‘mega stivert’.

Den mere eregeret penis vil give en markant større følelseshed og orgasme, og det er virkelig en fornøjelse som mand.

 1. Du bruger din pik ringe ved, at tage den på når den er i stiv tilstand. Her glider du den egenligt bare ned over pikhovedet og så når den sidder nede ved din penisrod er den korrekt sat på. Når din penis er eregeret vil du nemlig hurtigt mærke, når din pik ring sidder korrekt.
 2. Herefter tænder du den eventuelle vibrations mulighed og I er nu klar til at gå igang.

Det er væsentligt når man skal købe pik ringe at man finder en der passer. For hvis du har fået en, som er alt for stram i det. Så vil du lukke fuldstændig af blod omløbet eller hvad værre er slet ikke kunne få den på. Derfor har vi valgt nogle modeller som er fleksible – og dermed produceret i silikone. På den måde er du sikret at disse pikringe passer dig.

Afslutningsvist bør vi nævne, at vi anbefaler at du bruger en form for smøremiddel ved anvendelse af disse produkter. Det gør nemlig a) at du nemmere kan få dem på og b) at samlejet bliver MEGET bedre.

Disclaimer

Vi har i ovenstående valgt at henvise til enkelte penisringe således du altid kan finde lige netop den. Når du er inde på siden vi henviser til vil der være et stort udvalg.

Så hvis du ikke lige synes om disse produkter vi har valgt at fremvise. Eller hvis du bare vil se hvad der er af andre muligheder. Så klikker du bare på ovenstående links. For der kan du se resten af udvalget hos danmarks største forhandler af sexlegetøj.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here