Det er ikke altid, at man kan få noget på den dumme, når man trænger til det. Mangel på sex er noget, som kan gå enhver på, men heldigvis kan man tage sagen i egen hånd. Hvis man virkelig savner sin partner eller slet ikke har en, så kan man sagtens føle, at almindelig onani ikke er nok. Heldigvis kan man få en oplevelse, som er tæt på at være lige så intens som den ægte vare igennem sexlegetøj.

Der er især mange mænd, som er imod tanken om sexlegetøj. Det er især fordi, at mange forbinder sexlegetøj med dildoer, hvilket ikke er til alle. Dog findes der mange forskellige typer af sexlegetøj, som passer til mænd og deres seksuelle behov. Det kan dog være svært at finde det bedste sexlegetøj til mænd.

Du kan læse mere om 3 forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at opnå mere nydelse solo nedenfor. Her kan du læse mere om det bedste sexlegetøj til mænd.

Testvinder: Autoblow A.I. Blowjob Maskine

autoblow ai blowjob machine

Tjek prisen her

Med denne maskine får du et blowjob, som næsten føles som den ægte vare. Dette er det ultimative sexlegetøj til dig, som gerne vil væk fra den højre hånd.

Fordele:

 • Næsten som den ægte vare
 • 10 forskellige teknikker
 • Bliver ved, indtil du kommer.

Ulemper:

 • Ikke særlig diskret

Denne A.I. blowjob maskine er lavet til at give dig mest mulig nydelse. For at give den mest livagtige oplevelse har maskinen et blødt silikone-sleeve, hvis formål er at gøre følelsen så autentisk som mulig. Derudover har sleevet hele 250 stimuleringspunkter, så du får den mest intense oplevelse som muligt.

Den er programmeret med hele 10 forskellige oralsex-teknikker, så du aldrig træt bliver af den samme rytme, men kan eksperimentere dig frem. Hver teknik er nøje programmeret til at give mest mulig nydelse. For at gøre oplevelsen så livagtig som mulig har teamet bag lavet så meget research som muligt. Faktisk har de sammen set over hunrede timers porno for at få både inspiration og viden om forskellige teknikker, som de kunne bruge i deres produkt. Du kan sagtens gøre oplevelsen mere intens ved at se en af disse ”research”-videoer, imens du bruger maskinen.

Maskinen skal sluttes til en stikkontakt for at fungere. Til gengæld kan den blive ved indtil, at du ikke kan mere, og er klar igen, når du er.

Maskinens fulde længde er på 24 cm og vejer omkring 1,5 kg. Det stimulerende sleeve har en indre længde på 20 cm og en diameter på 1 cm. Den lille diameter er for at lave et stramt og sensuelt greb om din penis, når du bruger maskinen. Du skal dog være opmærksom på, at denne maskine kun passer til mænd med en penis på max 5,2 cm i diameter.

 

Bedst til prisen: Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

mr. membr lucy original pussy masturbator

Tjek prisen her

Denne lille sag er en klar opgradering fra hånden. Denne pocket pussy byder på en intens oplevelse, som næsten kun kan overgås af den virkelige vare.

Fordele:

 • Stram pasform
 • Detaljerig
 • Justerbart vakuum.

Ulemper:

 • Ikke særlig diskret
 • Svær at gøre ren.

Med denne realistiske pocket pussy vil du ikke have svært ved at forstille dig have sex med den pige, du savner. Sleevet er lavet i et blødt materiale, som giver den en livagtig følelse. Derudover byder denne pocket pussy på talrige detaljer både udvendig og indvendig. Du vil altså ikke bare blive ført ind i et glat hul, men møde et pirrende og stimulerende indre, som du ikke vil kunne modstå. For at gøre oplevelse endnu mere intens kan du justere det indvendige vakuum, hvilket vil gøre det umuligt ikke at komme.

De flotte kønslæber og stramme indre vil gøre denne pocket pussy uimodståelig for dig. Den kommer i et hylster med låg, som gør den nem at opbevare uden at få støv og snavs ind i vaginaen. Denne pocket pussy har en fuld længde på 29 cm og er 20 cm dyb. Hullets diameter er 0,5 cm, hvilket gør pasformen ekstra stram og pirrende. Hullet kan dog strækkes til hele 6 cm i diameter, så det er muligt for dig at trænge dybt ind.

 

Bedst til begynderen: Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

mr. membr roxanna pussy and ass

Tjek prisen her

Denne sexdukke er perfekt til dig, som gerne vil have noget at tage fat i. Denne er blandt andet god til dig, som ikke har den store erfaring med pocket pussy, da den har en mere livagtig form.

Fordele:

 • Livagtig
 • Nem at bruge
 • Stimulerende indre.

Ulemper:

 • Overhovedet ikke diskret.

Denne sexdukke har både røv og vagina, så du kan vælge det hul, som du helst vil have. Du kan både tage den i missionary eller doggy, hvilket er 2 af de frækkeste stillinger. Den velformede røv er perfekt at tage fat i, når du er på grænsen af klimaks.

Den naturtro dukke gør det næsten svært ikke at forstille sig, at man ikke boller den ægte Roxanna. Du bliver budt velkommen af både naturlige og flotte skamlæber og anus. Det lækre materiale er blødt og rart og røre ved. Både den vaginale og anale indgang har et detaljeret indre, som øger intensiteten af oplevelsen markant.

Dukken måler i alt 17 cm i længden, 22 cm i bredden og 12 cm i højden. Den vaginale åbning af en dybde på 13 cm og en diameter på 1 cm. Den anale åbning har en dybde på 15 cm og en diameter på 0,5 cm. Du får altså to forskellige stramme åbninger, som hver vil tænde dig, som var det den ægte Roxanna som lå foran dig.

 

 

Sådan bruger du en Fleshlight

Fælles for alle disse produkter er en åbning til din penis. Dette er ligesom i de populære fleshlights eller pocket pussy. Nedenfor kan du læse en masse gode råd til, hvordan du kan gøre oplevelsen endnu mere intens.

1. Brug glidecreme

Dette er ikke som en ægte vagina, hvor hun bliver våd, når du pirrer hende. Derfor kan det være en god ide at bruge en glidecreme til at gøre oplevelsen endnu mere ægte. Det er dog ikke alle glidecremer, du kan bruge på de materialer, som sleevet er lavet af i disse produkter. Glidecremer med olie eller silikone kan nemlig ødelægge materialet. Du kan altid starte ud med en lille smule og justere med mere glidecreme, hvis du føler for det.

2. Brug vakuum

Det er ikke alle de ovenstående produkter, som gør det muligt at justere vakuummet. Vakuumet har en betydning for, hvor stram din pocket pussy føles, så du kan med fordel eksperimentere med forskellige indstillinger for at se, hvad du foretrækker mest.

3. Varm den op

Faktisk har temperaturen stor betydning for, hvor livagtig din oplevelse føles. Den ægte vare er dejlig lun indeni, hvilket ikke helt er det samme med silikone. Hvis du gerne vil gøre følelsen mere intens, kan du med fordel varme din ”pige” op, inden du trænger ind i hende. Du kan blandt andet bruge en hårtørrer, som er indstillet på varm, eller du kan investere i en varmer, som er lavet specifikt til at varme et sleeve op.

Eksperimenter med forskellige stillinger

Det kræver en lille smule øvelse at få helt styr på, hvilken stilling som passer bedst til dig. Der er nogle som foretrækker at ligge på siden og andre på ryggen. Prøv dig frem for at finde det som passer bedst til dig.

Pas godt på den

Vedligeholdelse er vigtig for, hvor længe levetiden er på en pocket pussy eller lignende produkt. Når du er kommet inde i sleevet, er det bedst at vaske den, inden det tørrer. Hvis du kan fjerne selve sleevet, så giver det en nemmere rengøring. Ellers skal du skylle det meste ud med lunkent vand. Du bør aldrig bruge varmt vand og sæbe, da det kan skade materialet. Du kan købe forskellige sæber som er lavet specifikt på det materiale, som din pocket pussy er lavet af. Når den er skyllet og gjort ren, kan du enten tørre den af eller lade den lufttørre. For at forlænge levetiden så meget som muligt, kan du med fordel købe et specielt pulver, som børstes på den tørre overflade for at holde materialet blødt.

 

Det bedste sexlegetøj til mænd

Det bedste sexlegetøj til mænd er uden tvivl dem som er lavet til penetration. Disse er dem, hvor du vil få den mest intense følelse og største orgasme, hvilket er det, som det handler om. Sexlegetøj bliver kun bedre, når du får følelsen af, at du får den rigtige vare. Der er dog ikke et endegyldigt svar på, hvad der er det bedste sexlegetøj til mænd, da alle mænd har forskellige præferencer. Nogle vil gerne have så livagtig en oplevelse som muligt, hvor andre måske vil have noget andet. For nogle er det vigtigt, at det er diskret, hvor der er andre, som gerne vil give plads til et større produkt. Det kræver altså en smule erfaring at finde frem til et bedste sexlegetøj til mænd og til dig.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here