Masturbator – De bedste i test

114

De fleste har hørt ordet masturbator før, men vidste du egentlig, hvor bredt et område af sexlegetøj, det egentlig dækker?

Vi har her samlet de bedste masturbators på markedet, baseret på anmeldelser fra vores testere. Der er alt fra de små strokers, til de mellemstørrelse fleshlights, og til slut til de helt store produkter som sexdukker.

Læs med her og find inspiration til dit næste masturbator-køb – du vil ikke fortryde det!

Er masturbators kun til mænd?

Ordet masturbator bruges primært til at beskrive onani-produkter til mænd, og man kan derfor sige, at produkterne primært henvender sig til mænd. Dog kan de fleste produkter sagtens indgå i par-lege, hvor både du og din partner kan få glæde af dem. Lad f.eks. din partner tage kontrollen og bruge et penissleeve til at give dig et frækt handjob med. Det er disse Tenga Æg rigtige gode til, og dem kan du læse om her.

Hvorfor købe en masturbator?

Hvis du er træt af blot at bruge hånden, når du skal onanere, så kan du optimere din onani-oplevelse på alle måder med en masturbator. Du kan få masturbators i alle størrelser, former og farver, og det er derfor nemt at finde et produkt, der lever op til dine krav og behov. Masturbators har effektive stimulationsdesign, der vil pirre dig ekstra meget under brug. Nogen kan endda skabe vakuum eller vibrere, hvilket gør brugen af produktet endnu mere intenst.

 

Bedste… Prismaskinen
AUTOBATOR 6+ Testvinder Tjek dagens pris
Mr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy Prisvinder Tjek dagens pris
Begynder Tjek dagens pris

Stadig i tvivl?

Klik her og se flere frække masturbators

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

 

TESTVINDERAutobator 6+

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Simulerer oralsex til perfektion
 • Kraftig motor
 • Holder strøm godt og er genopladelig
 • Justerbar omkreds
 • Pirrende indvendig struktur på sleevet
 • Har 10 mønstre og 5 hastigheder
 • Kan vinkles på mange måder

Ulemper

 • Er lidt tung og kan godt føles lidt klodset
 • Den skal sættes fast på en overflade
 • Ikke lydsvag

Beskrivelse af produktet

Autobar 6+ er en opdateret version af den allerede populære Autobar 4+. Forskellen er, at Autobar 6+ har fået en kraftigere motor samt et større og mere fleksibelt sleeve end den tidligere version.

Jeg var vildt overrasket over at prøve Autobar 6+, og det er virkelig en masturbator i verdensklasse. Udseendet er diskret, men produktet er lidt tungt i det – når man tænker på, hvilke egenskaber produktet har, så kan man dog se igennem fingre med det.

Et minus ved Autobar 6+ er, at man skal sætte det fast på en glat overflade for at bruge produktet; man kan derfor ikke blot lægge sig ned og lade den gøre arbejdet. Til gengæld er sugekoppen stærk, og når man først trænger ind i produktet, føles det fantastisk! Sleevet er fleksibelt og har en pirrende struktur, der gør det ekstra lækkert at bruge – særligt med glidecreme.

Der er 10 stimulationsmønstre og 5 hastigheder, og jeg fandt i hvert fald hurtigt vejen til mit klimaks. Simulerer et blowjob helt perfekt, men larmer dog en smule, når det er i gang. Til gengæld holder den godt strøm, og er genopladelig, så man kan have timevis af leg med produktet.

Anbefalet til

Ham som vil have en simulation af oralsex, der er ud over det sædvanlige. Måske er det til singlefyren, som vil stimulere sig selv på helt nye måder, men kan også bruges som en del af par-lege i soveværelset, hvor du giver din partner oral stimulation, mens du selv modtager det af produktet.

Det siger andre kunder

Autobator 6+ er en bestseller, når det kommer til masturbators, og det kan derfor kun tolkes som, at folk er tilfredse med deres køb af dette produkt.

Opsummering

Autobar 6+ er den opdaterede version af Autobar 4+. Den har 10 stimulationsmønstre og 5 hastigheder, holder godt strøm og er genopladelig. Produktet er ikke så lydsvagt, og lidt begrænsende at man skal fastgøre det til en glat overflade for at bruge det. Simulerer dog oralsex helt perfekt.

Læs videre om blowjob-maskiner her

 


 

PRISVINDERMr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy

Forhandler Prismaskinen
sinful logo billede Tjek dagens pris

Fordele

 • God kvalitet til en billig pris
 • Meget realistisk materiale
 • Ser realistisk ud
 • Ftalat- og latexfri
 • Diskret produkt
 • Giver en stram følelse om penis

Ulemper

 • Kan godt være lidt for stram, hvis man er stor i størrelsen
 • Lidt svær at holde ordentligt omkring produktet

Beskrivelse af produktet

Jeg blev enormt overrasket over kvaliteten på denne pocket pussy, selvom prisen var så billig. Materialet er blødt og meget realistisk at se på og røre ved, og åbningen er også realistisk udformet, så man får virkelig den fulde, frække oplevelse.

Det er dog svært at få et godt greb omkring produktet, da det har en stor omkreds men alligevel er blødt og fleksibelt, så man holder ikke så godt fast. Det er dog virkelig en fordel, at man selv skal holde produktet, for så kan man bruge det i langt flere stillinger, samt man kan selv styre, hvor fast grebet skal være omkring penis.

Den indre diameter er ikke så stor, så det giver en lækker, stram følelse, når man trænger ind i produktet – og man kan gøre det strammere ved at holde mere fast omkring produktet. Indersiden har også en pirrende struktur, som virkelig giver det ekstra under brug.

Hvis man vil gøre oplevelsen endnu bedre, så kan glidecreme gøre underværker!

Anbefalet til

Ham som skal have sin første masturbator, men ikke vil bruge en formue på det. Med dette produkt får du et produkt, der er i fin kvalitet til en billig pris. Det kunne også være som en billig gave til din partner eller lignende.

Det siger andre kunder

Andre kunder er enige i, at produktet er i overraskende god kvalitet i forhold til den billige pris. Det er et godt starter-produkt, eller hvis man skal give en diskret og billig gave til sin partner.

Opsummering

En pocket pussy i TPE, som er blød og fleksibel på både inder- og ydersiden. Den er realistisk i farve og form, og føles stram og lækker omkring penis. Kan bruges i alle stillinger, og oplevelsen forbedres markant med vandbaseret glidecreme.

Læs mere her

 


 

BEGYNDERJesse Jane Doggy Style Pussy and Ass

Forhandler Prismaskinen
sinful logo billede Tjek dagens pris

Fordele

 • Realistisk og frækt design
 • Har skedeåbning med kønslæber og anal-åbning
 • Man kan nemt variere stillingerne
 • Fræk størrelse der gør den endnu mere realistisk
 • Blødt men fast materiale

Ulemper

 • Ikke så dyb
 • Anal-åbningen kan god føles lidt for stram

Beskrivelse af produktet

Dette produkt er noget af det tætteste, man kan komme på en helt gennemført realistisk masturbator. Størrelsen på produktet svarer næsten til en almindelig, petite kvinde, men alligevel er produktet lidt mindre, så det er mere håndgribeligt. Det vejer ikke forfærdeligt meget, og er derfor nemt at kaste rundt og variere stillinger med.

Materialet føltes virkelig blødt, og skedeåbningen var så naturtro. Jeg benyttede produktet i flere stillinger, og det er rigtigt godt at tage i doggystyle eller simulere cow girl med. Skedeåbningen var tilpas stram at trænge ind i, og indersiden er nubret.

Jeg syntes dog godt, at produktet kunne have været lidt dybere. Jeg har en gennemsnitlig størrelse penis, men når jeg trængte dybt ind, følte jeg alligevel “bagvæggen” som en slags stopklods. Det var ikke forfærdeligt generende, men et par ekstra centimeter i dybden havde ikke skadet.

Anal-indgangen er lidt dybere, men kan godt føles lidt for stram i omkredsen. Det var dog også meget stimulerende for mig.

Anbefalet til

Rigtig god til nybegynderen, der vil investere i et godt og holdbart produkt fra starten. Dette produkt kan du bruge i så mange forskellige stillinger, og det er så realistisk, så du nemt kan bruge det til at øve dig, inden det går løs med den ægte vare.

Det siger andre kunder

Andre mænd der har købt dette produkt er virkelig tilfredse med det, og der lægges særligt vægt på, hvor realistisk og fantastisk det er. Der er orgasme-garanti med dette (særligt hvis man bruger glidecreme).

Opsummering

En meget realistisk masturbator, der både har en anal og en vaginal indgang. Produktet er ikke så stort og vejer ikke så meget, så du nemt kan kaste det rundt i sengen, som var det den ægte vare. God til nybegynderen, og lækkert produkt til prisen.

Læs mere her

 


 

NYHEDSinful Intense Texture Male Stroker

Forhandler Prismaskinen
sinful logo billede Tjek dagens pris

Fordele

 • Ftalat- og latexfri
 • Lille og diskret masturbator
 • Indre diameter på 2,5 cm (passer til de fleste penisstørrelser)
 • Man kan selv styre stramheden ved at klemme om produktet
 • Fleksibel
 • Nubret inderside

Ulemper

 • Lidt svær at få et fast greb om produktet

Beskrivelse af produktet

En helt fjerde type masturbator er denne male stroker, der minder meget om et penis sleeve. Jeg var lidt skeptisk, inden jeg skulle teste produktet, da prisen er ret lav, og jeg før har haft dårlige oplevelser med så budget-venlige produkter.

Produktet var naturligvis ikke helt yderst fantastisk, men det var faktisk overraskende godt i forhold til, hvor billigt det er. Strokeren sættes ned over penis, og så giver du – eller din partner – dig blot et handjob, du sent vil glemme!

Indersiden var nubret, og jeg kunne nemt stramme og løsne grebet omkring produktet, for at få en strammere/løsere fornemmelse omkring penis. Sammenlignet med andre masturbators, er denne meget simpel, men jeg var glad for at prøve den, og den var overraskende lækker. Det var lidt svært af og til at holde grebet omkring produktet, men man skal bare vænne sig til det.

Anbefalet til

Anbefalet til manden, der gerne vil spice sine handjob-oplevelser op. Det kan enten være, hvis du vil sætte ordentligt gang i din onani, eller hvis du og din partner vil benytte det som en del af jeres sex-lege.

Det siger andre kunder

Der er selvfølgelig kritiske kommentarer omkring produktet, men generelt er der en tilfredshed ift., hvor billigt produktet egentlig er.

Opsummering

En mere simpel masturbator, der fungerer nærmest som et penis sleeve. Det er ideelt til at spice handjob-oplevelserne op, hvad end det er alene eller sammen med din partner. Meget budgetvenligt og nemt at betjene.

Læs mere her

 


 

POPULÆR I UDLANDETSpace Stroker Penisvibrator

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Diskret
 • Genopladelig
 • Kraftige vibrationer
 • Materialet er blødt og behageligt

Ulemper

 • Svært at få det rigtige greb omkring penis
 • Ikke så fleksibel
 • Svær at bruge uden erektion

Beskrivelse af produktet

Idéen med denne masturbator er virkelig fin, men jeg synes desværre ikke helt, den levede op til forventningerne. Materialet var virkelig blødt og behageligt mod penis, og i bunden af produktet kunne man tænde for vibrationen, som også skal roses til skyerne.

Dog var det noget andet at bruge masturbatoren. Den var ikke helt så fleksibel, som jeg havde regnet med, og det var svært at få det rigtige greb omkring penis med dette produkt. Der var riller indvendigt, som tilførte lidt ekstra pirrende fornemmelse, men ellers var de lidt svære at mærke.

Masturbatoren var genopladelig og den holdte fint strøm, hvilket den også skal roses for. Til prisen synes jeg dog, det var et lidt skuffende produkt. Jeg prøvede også at bruge den i slap tilstand, og det var lidt svært at få til at fungere også.

Produktet klassificeres også som en penisvibrator, og du kan læse om vores guide til den bedste penisvibrator lige her. 

Anbefalet til

Anbefalet til ham som til optimere sine handjob oplevelser – eller bruge det sammen med sin partner.

Det siger andre kunder

Produktet er populært i udlandet, og der sættes særligt fokus på det simple men effektive design. I Danmark har de fleste mænd dog samme tilgang til produkt, som jeg har; fint, men ikke yderligere fantastisk.

Opsummering

Et lille og diskret produkt, der er særligt fremstillet til at optimere handjob-oplevelser. Produktet er blødt og behageligt mod penis, men er ikke så fleksibelt. Vibrationsfunktionen er pirrende og fræk, men ellers er det ikke det mest fantastiske produkt.

Læs mere her

 


 

Fordele

 • Ftalatfri
 • Realistisk materiale og design
 • Har både vaginal og anal åbning
 • 18 cm dyb
 • Fræk og realistisk oplevelse

Ulemper

 • Den kropslige anatomi føles forkert
 • Er lidt tung, så besværlig at rive rundt

Beskrivelse af produktet

Jeg har aldrig prøvet en sexdukke før, og derfor var denne masturbator også en af dem, jeg så mest frem til. Materialet var virkelig realistisk, og underlivet så virkelighedstro ud og føltes stram, når jeg trængte ind i produktet.

Begge indgange er 18 cm dybe, hvilket var virkelig rart. Selvom jeg er gennemsnitlig i penisstørrelsen, så er dyb penetration og hårde stød noget, jeg foretrækker, og derfor er det rart, når der er lidt ekstra plads til dette.

Brysterne føltes også bløde og behagelige at røre ved – men! Det anatomiske ved denne kvindekrop er helt forkert. Overkroppen er meget kort, og da jeg tog produktet i missionær, gik brysterne imod min mave, og jeg havde derfor heller ikke mulighed for at lege med disse under penetration. Dette var noget, der trak produktet lidt ned i forhold til, hvor meget jeg ellers faktisk syntes om det.

Masturbatoren var også lidt tung, så det var svært at rive det rundt i sengen, men jeg synes alligevel, at oplevelsen var virkelig fræk med produktet. Det er nemt at rengøre produkt, men pga. størrelsen skyllede jeg det under bruseren i stedet for håndvasken.

Anbefalet til

Til ham der vil have noget større og endnu mere virkelighedstro end mange af de andre masturbators.

Det siger andre kunder

Andre mænd er helt enig med mig i, at overkroppen er alt for kort, og det er en distraherende detalje, hvis man gerne vil lege med brysterne under penetration.

Opsummering

En gennemført og komplet realistisk masturbator, der både har skedeåbning og anal-åbning. Produktet er nemt at rengøre, og føles meget realistisk i materialet. Til gengæld er overkroppen meget kort, og det tager lidt af den virkelighedstro følelse væk.

Er du nysgerrig på andre sexdukker, der er lige så frække som denne?

Læs mere om sexdukker her!

 


 

Fordele

 • Ftalat- og latexfri
 • Meget intens stimulationsdesign
 • Man kan selv styre stramheden
 • Man kan selv skabe vakuum med produktet
 • Realistisk og blødt sleeve
 • Indersiden er rillet og har tand-lignende knopper

Ulemper

 • Kan godt være lidt for intens for begynderen
 • Prisen er i den dyre ende

Beskrivelse af produktet

Jeg havde aldrig prøvet et rigtigt fleshlight før, og jeg blev virkelig positivt overrasket over denne! Den er baseret på pornostjernen Stoya Destroyas underliv, og det er virkelig en destroyer! Hold da fast, hvor var det en vild stimulation, jeg fik ud af denne.

Når det siges, at dette fleshlight er til den erfarne, er det ikke, fordi den er svær at bruge – mere fordi stimulationen man får, er så intens. Åbningen var virkelig realistisk i farven og med kønslæberne, og det var smalt men frækt og pirrende at trænge ind i produktet.

Indersiden er ikke blot nubret, men når man trænger helt ind, er der nogle tand-lignende knopper, der stimulerer penis endnu mere intens. Da jeg skruede på låget i bunden af fleshlightet for at skabe mere vakuum, var det virkelig en intens destroyer-stimulation, jeg modtog.

Efter brug kunne jeg nemt tage sleevet ud og rengøre det, så det var klar til omgang nummer to. Dette er helt klart en af mine favoritter!

Anbefalet til

Til ham der kan lide intens og vild stimulation. Denne masturbator giver dig en meget direkte og målrettet stimulans, når du trænger ind i produktet, sammenlignet med de andre masturbators.

Det siger andre kunder

“Stoya viser tænder” er en af top-anmeldelserne, og den beskriver virkelig godt, hvordan oplevelsen med denne masturbator er! Folk er vilde med Stoya, og lige så vilde med denne tro kopi af hende.

Opsummering

En masturbator fra mærket Fleshlight, som er baseret på pornostjernen Stoya Destroya. Har et vildt stimulationdesign, når man trænger ind i produktet, og man kan strammer låget i bunde af produktet og skabe endnu mere vakuum. Nemt at rengøre, og er klart et af favoritterne!

Læs mere her

 


 

FAQ – Masturbators

Hvad er en masturbator?

En masturbator er et produkt til mænd, som bruges til at onanere (masturbere) med. Det kan være alt fra maskiner, der kan simulere blowjobs, til Fleshlights, sexdukker og penissleeves. I ovenstående guide viser vi dig et bredt udvalg af vidt forskellige masturbatorer – store som små. For at finde den rigtige masturbator til dig, så start med at finde ud af, hvilke krav du har til produktet. Skal det bruges alene eller med en partner, skal det simulere blowjobs eller skal det føles helt realistisk?

Hvordan anvendes en masturbator?

De mindre masturbatorer som penissleeves, strokers eller penisvibratorer anvendes ved, at du holder produktet i hånden og herefter kører det op og ned langs penisskaftet. De styres derfor med hånden, og du kan stramme grebet for en mere fast penetration.

De større masturbators (som fleshlights og lignende) styres også med hånden, og så trænger også blot ind i produktet med penis, og lader din hånd gøre arbejdet. De kan typisk stimulere dig endnu mere, end de mindre masturbatorer, og er derfor også lidt dyrere – men oplevelsen er endnu vildere.

Ved de helt store masturbators (som sexdukker), er det faktisk som at være sammen med den virkelig vare. Her kan du penetrere, som hvis du var sammen med et andet menneske, og du bruger nu både hænderne og underlivet for penetration.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here