De værste og bedste dildoer til mænd – sådan finder ‘mand’ en dildo til ham

4206

Mange mænd leder tit efter dildoer til sig selv. Og vi syntes simpelthen ikke den kan passe, at der ikke findes én eneste dildo guide til ham derude.

Det gør vi op med i dette indlæg, og forsøger derfor at guide dig frem til de bedste dildoer du kan købe som mand.

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo
Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Du kan læse mere om denne dildo til mænd lige her. Den er super god til dig der er begynder og passer de fleste, der vil eksperimentere med en dildo som mand.

Vi anbefaler, at du køber både en anal douche og en relax spray med, når du skal lege med en dildo til mænd første gang.

Hvis du vil læse anmeldelser af netop denne dildo kan det gøres her.

 

Sinful slender dildoer til mænd

Slender findes i 3 forskellige størrelser. Small, medium og large. Sagt på en anden måde: Mums, uha og wow!

Det kan være et utrolig godt sæt at købe, hvis du gerne vil have lidt muligheder. Du skal dog købe dem “enkeltvis”, hvilket du kan gøre lige her.

Det er alle 3 nogle virkelig lækre dildoer til mænd, som fungerer helt perfekt til anal stimulering.

De har alle et blødt silikone design og er rare at bruge og ikke for hårde. Omvendt er det heller ikke for bløde, så du vil have nemt ved at styre, hvor og hvordan du stimulerer dig selv.

 

Fun Factory The Boss Dildo

Fun Factory The Boss Dildo
Fun Factory The Boss Dildo

Hvis du ønsker en dejlig fyldig anal dildo som mand, så er denne Fun Factory én noget for dig. Du kan finde den her.

Her er lidt detaljer om den:

  • Den er 18 cm lang
  • Den er 4 cm i diameter
  • Den kan bruges i en harness / strapon
  • Lavet i medicinsk silikone
  • 100% fri for ftalater

 

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm
Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Dette er den sidste produkt anbefaling i denne guide til at finde en god dildo til mænd.

Du kan finde mange flere valgmuligheder lige her.

Hvis du gerne vil have fingrene i denne, så kan du klikke på linket her, eller lige under billedet.

Den anskaffes typisk til under 200 kr.

 

Anal sexlegetøj til mænd herunder dildoeranal dildo til mænd

Det drejer sig derfor om dildoer, som også passer godt til anal brug primært. Så selvom alle andre dildo guides udelukker andre køn end mænd og det mandlige køn – så kan denne guide altså godt læses af andre.

Vi åbner op for de muligheder der er som mand, og råder dig til det du måske skal holde dig fra. Der er mange dildoer, som ikke er lavet specifikt til mænd. Omvendt er der også mange som er. Hold derfor øjne og øre åbne og vær klar til at finde den helt rigtige mandlige-dildo i dette (forhåbentlige) super indlæg/guide/anmeldelse.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

Sådan vælger du

Som mand, skal du overveje, at den dildo du vælger skal kunne det du godt kan lide. Den behøver ikke alle mulige ekstra funktioner.

Derfor er det også håbløst at vælge efter eksempeltvist rabbit-dildoer eller dildoer som på den ene eller anden form har anordninger der er indbygget for at stimulere kvindelige køns organer (såsom klitoris.

prostata dildo til mændDu skal i stedet kigger efter mere simple produkter, som har gode vibrationer. Faktisk kan pulastorer også være en oplagt valgmulighed. Hvis du altså ønsker vibrationer i din dildo.

Det er der mange mænd der godt kan lidt.

Du kan alternativt overveje, om det måske ikke skal være en prostata vibrator til mænd du skal kigge efter. I ovenstående indlæg gennemgår vi 5 oplagte muligheder til nybegynderen.

Du behøver ikke være nybegynder til analsex, men omvendt skal du nok heller ikke være ualmindeligt erfaren, for at finde at de anmeldte anal dildoer til mænd i dette indlæg måske ikke rammer din smag eller dine ønsker.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

Hvis du i stedet bare ønsker en  helt normal dildo, kan det også være en ualmindeligt god idé at kigge efter en dildo, som har en stabil bund. Generelt når man køber dildoer til mænd (eller kvinder) så skal man sikre sig, at den ikke er så kort at den forsvinder.

dildo med sugekop til mændOfte kan det være en rigtig god idé at købe en dildo med en fod. Eksempelvis kan du som mand vælge at købe en dildo med en sugekop. Så undgår du, at du lige pludselig skal på udgravnings-mission. Det kan altså ødelægge enhver stemning og ende med at være en rigtig ubehagelig overraskelse for især dig men også din eventuelle partner.

Dermed ikke sagt, at du ikke kan købe en dildo uden “bund” på som mand. Du skal heller ikke tro, at bare fordi vi gør opmærksom ved potentielle risici der kan forefinder – at det så er direkte farligt.

Køber du et godt produkt, som ikke er en billig kina-dildo, så kan du være rimelig sikker på at du ikke kommer til skade ved at bruge den.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

 

Køb ikke enhver dildo som mand

sort dildo til hamSom vi allerede har indikeret i første afsnit, er det vigtigt du ikke bare køber enhver dildo som mand. Eller til andre mænd.

Hvis du rent faktisk påtænker at bruge den, kan det være en god idé at overveje forskellige aspekter.

Først og fremmest er det som skrevet bare langt fra alle dildoer som er egnet til mænd.

Det er selvfølgelig i sig selv en skam, men det betyder omvendt ikke at du ikke har rigeligt med muligheder som mand, når du skal vælge en dildo.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

dildo til mandDildoer til ham har ikke eksisteret særligt længe. Det er dog en voksende kategori hos flere og flere sexshops, som har fået øjnene op for at de ordinære analplugs eller en god gammeldags prostata massage bare ikke er nok. De bliver nød til at tilbyde kunderne, især den mandlige del, noget mere.

For mange mænd kan det være utrolig smart at købe en blød dildo. Hvertfald, hvis det er første gang, at man skal ud og købe en mandedildo. Det gode ved en blød (blødere) dildo er, at du ikke rigtigt kan komme så galt afsted med din. Det er lidt mere et sikkert valg i den forstand at pludselig ryk med hånden eller pludselig sammentrækninger ikke resulterer i lige så stort ubehag med en blød dildo til anal som en hårdere.

Samtidig med at vi nu alligevel snakker om dildoer beregnet til ham der er begynder så kan det også nævnes, at det måske skal overvejes om ikke man burde købe en tyndere model, end den man først faldet over.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her]

Det ville, selv hvis du bare tænker over det, vel være rarere for dig at modtage en dildo som ikke er for stor overfor én som er for lille. Hvilket scenarie vil du helst stå i. Jeg ved hvertfald godt hvilket jeg foretrækker. Og nu har jeg alligevel stået i begge op til flere gange.

Vores råd opsummeret og helt kort er derfor bare:

  • Ikke alt for kort dildo
  • Helst med “bagstopper” i form af sugekop eller lignende
  • For blød > For hård
  • For tynd > For tyk

Det kan måske virke som basale regler. Men selv efter at have læst dem møder jeg alligevel flere og flere som ikke følger dem. Ellers kommer de bare ikke naturligt frem til de regler selv, selvom det kan virke åbenlyst for enhver mand.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

Sikkerhed

Når en mand skal bruge en dildo, så foregår det som de fleste måske kan regne ud analt. En dildo kan selvfølgelig også bruges til meget andet, men vi må formode det er formålet.

lille dildo til mandSom med så mange andre former for sex, så findes der en række sikkerhedsforanstaltninger. Det gælder dog i sær for anal sex. Du kan eventuelt tage og læse denne guide til, hvordan du har smertefrit analsex.

Hvis du ikke helt har tid til det, eller lige kan overskue det. Så kommer der her en kort opridsning, som samtidig også fokuserer mere specifikt på analsex med dildoer til ham. Og altså ikke alle former for og typer af analsex.

For det første kan det være en rigtig smart idé at tage det man ville på godt dansk kalde et anal-bad. Det fungerer ved at du køber en mindre skyller, som du med mellem-varmt vand skyller den første del af rectum med.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

Når du har gjort det har du sikret dig fri passage og derved også en mere behagelig omgang med og sikkerhed i at bruge en mandedildo.

Dernæst er det vigtigt at du tager det stille og roligt. Husk at du/I har alt den tid i verdenen som du/I har lyst til at tage. Der er ingen grund til at forcere noget. Stop hvis det gør ondt. Køb eventuelt en mindre model.

Det kan også være oplagt at bruge små buttplugs til at varme op med. Når du har brugt dem, vil du ahve vænnet din krop til at dit rectum er en smule udspilet. Det vil mindste sandsynligheden for at du oplever pludselige sammentrækninger.

Derudover er det hamrende vigtigt, at du bruger rigeligt med glidecreme under brugen af en dildo som mand. Røvhullet er ikke naturlig “skaber” af glidecreme som vagina eksempeltvis er det – derfor skal du både fra starten men bestemt også løbende sørge for det hele glider smurt.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here