Anal Dildo til mænd – De bedste i test

5218

Det kan være en jungle derude. Der findes et væld af forskellige slags anal dildoer, anal plugs og andet sexlegetøj til mænd. Men hvad skal du vælge? Hvilken størrelse er den rigtige til dig? Og hvad med materialet?

Hvis du leder efter den perfekte anal dildo til mænd, er du kommet til det helt rigtige sted. Med denne guide har vi nemlig samlet alt, hvad du skal bruge på ét sted. Du får både gode råd, tips og tricks samt produktforslag.

Der er nemlig mange ting, du med fordel kan overveje, inden du vælger, hvilken anal dildo til mænd der er den rigtige for dig.

Læs med og bliv klogere på hvad der findes af anal dildoer, samt hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en.

Testvinder – You2Toys Anal Training Sæt

You2Toys Anal Training Sæt

Tjek prisen her

Det kan være svært at finde den rigtige anal dildo til mænd. Men med dette anal trænings sæt har du virkelig mulighed for at afprøve forskellige anal dildoer. Derudover er det også et godt sæt til at træne dig op til at kunne bruge den helt store anal dildo.

De tre anal dildoer er i tre størrelser. Du kan med fordel starte med den mindste af dildoerne og herefter arbejde dig op til at kunne bruge den helt store.

Alle dildoerne er meget naturtro i deres udformning, hvilket giver en særlig realistisk følelse ved brug. Det markeret penishoved giver også en ekstra stimulerende oplevelse.

Når det kommer til anal dildoer til mænd, kan det være udfordrende at være sikker på, at størrelsen er rigtig. Det problem er du ude over med dette træningssæt fra You2Toys.

Fordele:

 • Fremstillet af TPE
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Med sugekop

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme følger ikke med

 

Prisvinder – Love To Love Godebuster Anal Plug med Sugekop Stor

Love To Love Godebuster Anal Plug med Sugekop Stor

Tjek prisen her

Med denne stilfulde anal dildo til mænd får du virkelig et blødt, fleksibelt og ikke mindst stimulerende sexlegetøj. Den vil hurtigt blive din nye bedste ven, og du får virkelig en masse nydelse for pengene.

Den bløde anal plug skaber en god fylde, og kan bruges i mange forskellige stillinger. Vil du være endnu mere fantasifuld, kan du bruge den håndfri. I bunden har den nemlig en sugekop. Hvis du sætter den fast på en lige overflade, kan du bruge den stående, siddende eller noget helt tredje.

For en ekstra pirrende oplevelse kan du sætte den medfølgende bullet vibrator i. Den har kun én vibrationsindstilling, men den er til gengæld yderst effektiv.

Det er en virkelig god anal dildo til mænd, hvor du får masser af sjov og nydelse for pengene. Den kan selvfølgelig bruges både alene og sammen med en partner.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Ftalatfri
 • Batterier medfølger
 • Med sugekop
 • Diameter: 4 cm
 • Fuld længde: 15,5 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme følger ikke med

 

Begynder – Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Sæt

Tjek prisen her

Er du ny, når det kommer til den pirrende verden af anal stimulering? Med en god start og den rette anal dildo til mænd kan du opdage en ny verden af nydelse. Derfor er et begyndersæt som dette fra Doc Johnson helt perfekt.

Sættet indeholder nemlig 3 forskellige anal dildoer til mænd som giver dig de bedste betingelser for en god introduktion til anal stimulering og penetrering.

De 3 anal dildoer kommer i en lille, mellem og stor størrelse. Begynd med den lille og opgrader derefter gradvist til de større dildoer.

Dildoerne er fremstillet af et blødt Sil-A-Gel PVC materiale, som Doc Johnson efterhånden er ret kendt for. Materialet er dejlig behageligt at røre ved, og gør det også nemt at indføre anal dildoerne. Sil-A-Gel sørger også for, at det er rart at have dildoen indført i længere tid.

Fordele:

 • Fremstillet af Sil-A-Gel PVC
 • Ftalatfri
 • Diameter: 2,5-5 cm
 • Fuld længde: 7,6-12,7 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme følger ikke med

 

Den frække – Lazy Buttcock 6.5 tommer

Lazy Buttcock 6.5 tommer

Tjek prisen her

Skal den anal leg være ekstra fræk? Så er det denne Lazy Buttcock, du skal have fingrene i. Som anal dildo til mænd fungerer den helt perfekt. Den kurvede form gør, at du rammer prostata hver gang. Og når den er ført helt op, vil det store markeret penishoved massere og stimulere det.

Den gennemsigtige anal dildo til mænd kan være særlig fræk, hvis du bruger den smarte sugekop i bunden. Det åbner nemlig op for et utal af stillinger, hvori du kan bruge dildoen. Samtidig gør sugekoppen at dine hænder er fri til at gøre andre pirrende ting.

Du får også en anal dildo, der giver dig en god fylde og stimulerende følelse. Med en diameter på over 3 cm samt en længde på 17 cm, skulle der være nok til at tilfredsstille de fleste. Derudover er den både blød og fleksibel, så du kan bøje og bruge den, præcis som du ønsker det.

Fordele:

 • Fremstillet af Jelly (PVC)
 • Diameter: 3,3 cm
 • Fuld længde: 17 cm

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Glidecreme følger ikke med

 

Nyhed – Realistic Plug

Realistic Plug

Tjek prisen her

Med denne anal dildo til mænd får du en realistisk dildo udformning i en perfekt butt plug størrelse. Den smarte sag kombinerer derfor det bedste fra to verdener. Den naturtro udformning vil nemlig sikre dig en realistisk følelse, når du bruger den og en generelt mere stimulerende oplevelse.

Udover at have en meget pirrende form er den også meget fleksibel. Det gør det lettere for dig at bruge den. Men fortvivl ej. Trods den bløde form har den selvfølgelig også den fasthed, der skal til for, at du kan opnå en målrettet og pirrende stimulering.

Brug den frække anal dildo til mænd når der skal varmes op til en større penis eller til en stimulerende sololeg. Du kan også gøre legen mere vild og våd ved at tage den med i badet. Du kan nemt bruge den kraftige sugekop i bruseren eller i badekarret.

Fordele:

 • Fremstillet af gummi
 • Diameter: 3 cm
 • Fuld længde: 11,5 cm

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Glidecreme følger ikke med

 

Mange mænd leder tit efter dildoer til sig selv. Og vi syntes simpelthen ikke den kan passe, at der ikke findes én eneste dildo guide til ham derude.

Det gør vi op med i dette indlæg, og forsøger derfor at guide dig frem til de bedste dildoer du kan købe som mand.

 

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Baseks Slimline Begynder Anal Dildo
Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

Du kan læse mere om denne dildo til mænd lige her. Den er super god til dig der er begynder og passer de fleste, der vil eksperimentere med en dildo som mand.

Vi anbefaler, at du køber både en anal douche og en relax spray med, når du skal lege med en dildo til mænd første gang.

Hvis du vil læse anmeldelser af netop denne dildo kan det gøres her.

 

Sinful slender dildoer til mænd

Slender findes i 3 forskellige størrelser. Small, medium og large. Sagt på en anden måde: Mums, uha og wow!

Det kan være et utrolig godt sæt at købe, hvis du gerne vil have lidt muligheder. Du skal dog købe dem “enkeltvis”, hvilket du kan gøre lige her.

Det er alle 3 nogle virkelig lækre dildoer til mænd, som fungerer helt perfekt til anal stimulering.

De har alle et blødt silikone design og er rare at bruge og ikke for hårde. Omvendt er det heller ikke for bløde, så du vil have nemt ved at styre, hvor og hvordan du stimulerer dig selv.

 

Fun Factory The Boss Dildo

Fun Factory The Boss Dildo
Fun Factory The Boss Dildo

Hvis du ønsker en dejlig fyldig anal dildo som mand, så er denne Fun Factory én noget for dig. Du kan finde den her.

Her er lidt detaljer om den:

 • Den er 18 cm lang
 • Den er 4 cm i diameter
 • Den kan bruges i en harness / strapon
 • Lavet i medicinsk silikone
 • 100% fri for ftalater

 

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm
Crystal Jellies Anal Starter Dildo 15 cm

Dette er den sidste produkt anbefaling i denne guide til at finde en god dildo til mænd.

Du kan finde mange flere valgmuligheder lige her.

Hvis du gerne vil have fingrene i denne, så kan du klikke på linket her, eller lige under billedet.

Den anskaffes typisk til under 200 kr.

 

Anal sexlegetøj til mænd herunder dildoeranal dildo til mænd

Det drejer sig derfor om dildoer, som også passer godt til anal brug primært. Så selvom alle andre dildo guides udelukker andre køn end mænd og det mandlige køn – så kan denne guide altså godt læses af andre.

Vi åbner op for de muligheder der er som mand, og råder dig til det du måske skal holde dig fra. Der er mange dildoer, som ikke er lavet specifikt til mænd. Omvendt er der også mange som er. Hold derfor øjne og øre åbne og vær klar til at finde den helt rigtige mandlige-dildo i dette (forhåbentlige) super indlæg/guide/anmeldelse.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

 

Sådan vælger du

Som mand, skal du overveje, at den dildo du vælger skal kunne det du godt kan lide. Den behøver ikke alle mulige ekstra funktioner.

Derfor er det også håbløst at vælge efter eksempeltvist rabbit-dildoer eller dildoer som på den ene eller anden form har anordninger der er indbygget for at stimulere kvindelige køns organer (såsom klitoris.

prostata dildo til mændDu skal i stedet kigger efter mere simple produkter, som har gode vibrationer. Faktisk kan pulastorer også være en oplagt valgmulighed. Hvis du altså ønsker vibrationer i din dildo.

Det er der mange mænd der godt kan lidt.

Du kan alternativt overveje, om det måske ikke skal være en prostata vibrator til mænd du skal kigge efter. I ovenstående indlæg gennemgår vi 5 oplagte muligheder til nybegynderen.

Du behøver ikke være nybegynder til analsex, men omvendt skal du nok heller ikke være ualmindeligt erfaren, for at finde at det anmeldte anal sexlegetøj til mænd i dette indlæg måske ikke rammer din smag eller dine ønsker.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

 

Hvis du i stedet bare ønsker en  helt normal dildo, kan det også være en ualmindeligt god idé at kigge efter en dildo, som har en stabil bund. Generelt når man køber dildoer til mænd (eller kvinder) så skal man sikre sig, at den ikke er så kort at den forsvinder.

dildo med sugekop til mændOfte kan det være en rigtig god idé at købe en dildo med en fod. Eksempelvis kan du som mand vælge at købe en dildo med en sugekop. Så undgår du, at du lige pludselig skal på udgravnings-mission. Det kan altså ødelægge enhver stemning og ende med at være en rigtig ubehagelig overraskelse for især dig men også din eventuelle partner.

Dermed ikke sagt, at du ikke kan købe en dildo uden “bund” på som mand. Du skal heller ikke tro, at bare fordi vi gør opmærksom ved potentielle risici der kan forefinder – at det så er direkte farligt.

Køber du et godt produkt, som ikke er en billig kina-dildo, så kan du være rimelig sikker på at du ikke kommer til skade ved at bruge den.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

 

Køb ikke enhver dildo som mand

sort dildo til hamSom vi allerede har indikeret i første afsnit, er det vigtigt du ikke bare køber enhver dildo som mand. Eller til andre mænd.

Hvis du rent faktisk påtænker at bruge den, kan det være en god idé at overveje forskellige aspekter.

Først og fremmest er det som skrevet bare langt fra alle dildoer som er egnet til mænd.

Det er selvfølgelig i sig selv en skam, men det betyder omvendt ikke at du ikke har rigeligt med muligheder som mand, når du skal vælge en dildo.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

dildo til mandDildoer til ham har ikke eksisteret særligt længe. Det er dog en voksende kategori hos flere og flere sexshops, som har fået øjnene op for at de ordinære analplugs eller en god gammeldags prostata massage bare ikke er nok. De bliver nød til at tilbyde kunderne, især den mandlige del, noget mere.

For mange mænd kan det være utrolig smart at købe en blød dildo. Hvertfald, hvis det er første gang, at man skal ud og købe en mandedildo. Det gode ved en blød (blødere) dildo er, at du ikke rigtigt kan komme så galt afsted med din. Det er lidt mere et sikkert valg i den forstand at pludselig ryk med hånden eller pludselig sammentrækninger ikke resulterer i lige så stort ubehag med en blød dildo til anal som en hårdere.

Samtidig med at vi nu alligevel snakker om dildoer beregnet til ham der er begynder så kan det også nævnes, at det måske skal overvejes om ikke man burde købe en tyndere model, end den man først faldet over.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her]

Det ville, selv hvis du bare tænker over det, vel være rarere for dig at modtage en dildo som ikke er for stor overfor én som er for lille. Hvilket scenarie vil du helst stå i. Jeg ved hvertfald godt hvilket jeg foretrækker. Og nu har jeg alligevel stået i begge op til flere gange.

Vores råd opsummeret og helt kort er derfor bare:

 • Ikke alt for kort dildo
 • Helst med “bagstopper” i form af sugekop eller lignende
 • For blød > For hård
 • For tynd > For tyk

Det kan måske virke som basale regler. Men selv efter at have læst dem møder jeg alligevel flere og flere som ikke følger dem. Ellers kommer de bare ikke naturligt frem til de regler selv, selvom det kan virke åbenlyst for enhver mand.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

 

Sikkerhed

Når en mand skal bruge en dildo, så foregår det som de fleste måske kan regne ud analt. En dildo kan selvfølgelig også bruges til meget andet, men vi må formode det er formålet.

lille dildo til mandSom med så mange andre former for sex, så findes der en række sikkerhedsforanstaltninger. Det gælder dog i sær for anal sex. Du kan eventuelt tage og læse denne guide til, hvordan du har smertefrit analsex.

Hvis du ikke helt har tid til det, eller lige kan overskue det. Så kommer der her en kort opridsning, som samtidig også fokuserer mere specifikt på analsex med dildoer til ham. Og altså ikke alle former for og typer af analsex.

For det første kan det være en rigtig smart idé at tage det man ville på godt dansk kalde et anal-bad. Det fungerer ved at du køber en mindre skyller, som du med mellem-varmt vand skyller den første del af rectum med.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

 

Når du har gjort det har du sikret dig fri passage og derved også en mere behagelig omgang med og sikkerhed i at bruge en mandedildo.

Dernæst er det vigtigt at du tager det stille og roligt. Husk at du/I har alt den tid i verdenen som du/I har lyst til at tage. Der er ingen grund til at forcere noget. Stop hvis det gør ondt. Køb eventuelt en mindre model.

Det kan også være oplagt at bruge små buttplugs til at varme op med. Når du har brugt dem, vil du ahve vænnet din krop til at dit rectum er en smule udspilet. Det vil mindste sandsynligheden for at du oplever pludselige sammentrækninger.

Derudover er det hamrende vigtigt, at du bruger rigeligt med glidecreme under brugen af en dildo som mand. Røvhullet er ikke naturlig “skaber” af glidecreme som vagina eksempeltvis er det – derfor skal du både fra starten men bestemt også løbende sørge for det hele glider smurt.

Find anal sexlegetøj til mænd billigt og diskret, Klik her

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

1 KOMMENTAR

 1. Jeg har nu op til flere gange læst om at drenge os havde et g-punkt ligesom piger bare i deres NUMSE istedet og om hvor godt og direkte
  Ubeskrivelig vidunderligt en orgasme en dreng kunne få ja faktisk så skulle det være så guddommeligt at samtlige sexologer ville ønske at alle drenge gav sig selv den oplevelse da de ik ved hvad de går glip af ☺ og en af de drenge var jeg selv som aldrig kunne finde på at få bolle min numse, JEG ER KUN TIL TISSEKONE hehe men men men min perverse fantasi blev ved med at vende tilbage til tanken om hvor frækt og beskidt det kunne være at prøve i alt hemmelighed haha lang historie kort en efter byen tændt jeg computeren gik ind på SINFUL og 123 VUPTI så havde jeg bestilt en dejlig ægte lignende sugekop tissemand hehe JA ELLER WOOOW MÅ JEG hellere SIGE FOR.NEJ HVOR JEG.DOG FORTRYDER AT.JEG.IK TOG CHANCEN LÆNGE SIDEN for OMG OMG kan sige så meget at første gang fastsat jeg den på væggen i gangen smed alt tøjet vende mig rundt lukkede øjnene og så lege jeg med fantasien om ar jeg imod min vilje med magt af en stor fuldvoksen fremmed mand blev bedt om ik at sige.et ord også bliv ved med at lukke øjnene så trak han min buksermed (jeg sagde nejj stop jeg er kun til piger) åhhhhhh med lukkede øjne endt jeg med.at tag mig selv og.min meget lille snævre jomfru drenge NUMSE sååå vildt dybt og hurtigere hurtigere så min baller klaskede mod væggen hurtigere hurtigere jo tættere orgasmen kom også til sidst meget hurtigere OMG elsker elsker elsker det sååå meget bolle.min numse hver evig eneste dag nuuu åhhh

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here