Sådan har du smertefri analsex

3395

Gør det ondt når i har analsex? Er det ubehageligt? Det skal det ikke være. Denne guide forklarer og fortæller dig, hvordan du undgår at det gør ondt når i har analsex sammen.

analsex smertefrit gif

Analsex er en fantastisk ting! Eller, det bør det hvertfald være. Men for mange ender dét desværre med at være en smertefuld oplevelse.

Her er de bedste råd til at undgå smerter under analsex. Du vil også som single, få råd til, hvordan du smertefrit stimulere dig selv analt.

Det psykiske og dét at kende din krop

Mit navn er Lise. Jeg er stor tilhænger af parolen: “At kende sig selv og sin krop”. Hvis du går ind til, hvad som helst, med tanken om at du ikke kommer til at kunne gøre det. Eller at du bare ikke har lyst. Så er chancen også rimelig stor for at det ikke kommer til at ske.

Du må aldrig lade dig presse til analsex, så bliver det med garanti smertefuldt for dig, og bare en dårlig oplevelse.

når analsex giver smerter

Vær sikker på, at du har lyst til analsex, når du endelig forsøger dig med det.

Lad være med at se analsex på nettet, og tro, at så langt skal du komme med det. De er udøvende og professionelle numse-atleter. De har trænet og trænet og trænet, for at nå dertil! Det skal du altså ikke kunne lige med det samme.

Din anus er omringet af ringmusklen. Den er en meget aktiv muskel som hurtigt strammer til. Det er derfor også bedst, hvis du selv bliver bekendt med den, inden du tager din partner med i legen.

Du er den bedste person til at eksperimentere med dig selv, og selvom analsex var noget “i to skulle have sammen”, så kan det være en god idé at han lige venter lidt.

Langsomt, langsomt, langsomt.

anal sex gif

Det kan ikke siges nok gange – gør det nu langsomt og mærk godt efter. Ringmusklen har det med at reagere pludseligt, så slap af, og nyd at i kan være sammen i et langsomt tempo.

Analt legetøj som nem indgang

I løbet af jeres forsøg med analsex, vil i med stor sandsynlighed støde på muligheden og idéen omkring at starte med anallegetøj.

Det vil jeg på det kraftigste anbefale jer!

Starte gerne ud med at købe en mindre buttplug, eller andet anal legetøj.

Sinful har eksempelvis et super udvalg af anal legetøj til begyndere:

Gå til Sinful’s anal legetøj kategori, Køb diskret og hurtigt HER

anal kugler til smertefri analsexSexlegetøj til numsen er en fantastisk mulighed, for at starte ud med noget småt og nemt. Anal kugler, beads, plugs eller lignende legetøj gør det nemt at starte ud.

Det giver dig også bedre mulighed for alene at udforske, hvad du bedst kan lide deromme. Det kan du efterfølgende forklare din partner.

Anal legetøj øger bare sandsynligheden for at du oplever analsex som smertefyldt eller ubekvemt!

Anal glidecreme

Nok faktisk den vigtigste når i skal have analsex. Og nej, lad nu være med at bruge vaseline… Det virker ikke lige så godt som glidecreme beregnet til analsex og det anale område. Det gør det bare ikke.

Det er en stolpe i analsex, at du aldrig kan bruge for meget glidecreme.

Dit anus optager hurtigere glidecremen end vagina gør, så sørg for at i bruger rigeligt.

Køb anal glidecreme, diskret og hurtig levering HER

Hvis du er i tvivl om alle de forskellige typer, så fortvivl ikke. I linket herover har jeg sørget for at henvise til en kategori, som kun har glidecremer beregnet til anal brug. Det giver den bedste smørelse og størst sandsynlighed for smertefri analsex.

Hvis du alligevel tænker, det er meget godt at have styr på alle de forskellige typer, så kommer der her et kort oprids omkring de forskellige typers kompatibilitet med både anal og andre områder:

  • Vandbaseret:  Disse glidecreme er super til vaginal sex. De er omvendt ikke de bedste til analsex, da de hurtigere tørrer ud end andre glidecremer. Det skyldes at de er baseret på en vis fugtighed som optages af din hud.
  • Oliebaseret: Denne type er meget bedre til analsex. Der er dog 2 mindre gode ting ved netop denne type. Først og fremmest kan oliebaseret nedbryde silikonen i kondomer og legetøj. Det er ikke særligt betryggende. Det er dog ikke alle typer oliebaseret der gør det. Hvis i ikke benytter nogle af delen under akten er det dog en super glidecreme! Vaseline er en oliebaseret glidecreme, hvilket også er grunden til at jeg generelt fraråder disse.
  • Silikonebaseret: Det er uden tvivl favoritten til analsex. Den er både langtidsholdbar, og tørrer ikke ud. Derudover er den også meget ‘glat’, specielt sammenlignet med de andre glidecremer.
  • Følelseshæmmende: Selvom man under sex, gerne vil mærke sin partner mest muligt, så kan disse være optimale. Hvis nu manden er meget stor, kvinden ekstra følsom, eller det måske er første gang. Så kan jeg klart anbefale en glidecreme med følelsesnedsættende effekter.

buttplug til analsex uden smerter

Forspillet er altafgørende

Som tidligere beskrevet skal analsex ikke forceres eller skyndes frem.

rimmingStart med at brug lang tid på at ‘varme hinanden op’. Gør det evt. med fingrene, legetøj eller rimming. 

Start med 1 finger, og bevæg jer gerne videre til min. 2 inden i forsøger med penis.

Det er vigtigt at både dig og din partner bruger rigeligt med glidecreme. Det er klart bedst, når i begge påfører det. Så undgår i at der er et tørst område.

Hellere for meget glidecreme under forspillet, så undgår i nemmest muligt at det gør ondt til sidst eller i løbet af forspillet.

Stop hvis det gør ondt, du føler smerter eller har det ubehageligt. Der er ingen grund til at forsøge sig videre med noget, hvis det alligevel gør ondt.

Anal rengøring: rensning af det anale område.

Det kaldes oftest et anal douche og kan for mange være en fantastisk fin idé inden anal sex.

Det er mit sidste lille råd til jer, inden jeg vil overlade jer til den favre og smertefrie analsex-verden.

Først og fremmest er det vigtigt, at i ikke har analsex og vaginalsex lige efterfølgende af hinanden. Som hovedregel: 1 område ad gangen. Ellers så skal i hvertfald sørge for, at i kun bevæger jer fra vaginal til anal og ikke den anden vej rundt.

analsex gif 2

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning anbefaler jeg dog et analt bad. Det skal ikke misforståes med en direkte tarmskyldning. Men i stedet at du “vasker” det nederste del og første del af anus, sådan at de fleste bakterier (rester) fjernes fra det område han kommer til at bevæge sig i.

Du kan finde udstyr til de i linket herunder.

Anal Douche og rense sæt, køb diskret og billigt HER

I kan potentielt rengøre det anale område uden disse små remedier. Men det er næsten ikke ‘det værd’ ikke at bruge de småpenge på ovenstående, hvis i overvejer at have analsex – som ikke skal gå hen og blive ubehagelig eller pinlig.

Opsummerende

Smertefri analsex er mulig for alle. Det er bare vigtigt at huske på nogle grundsten

  1. Langsomt, frem for alt! Gør meget ud af forspillet. Brug rigeligt analt glidecreme og varm godt op, så i ikke går direkte til indføring af penis.
  2. Køb analt sexlegetøj og eksperimenter selv med det inden du introducerer en partner til ligningen. Han må gerne være med, men det er vigtigt du er tryg. Her kan analt sexlegetøj være en kæmpe hjælp for de fleste.

Følger du disse simple regler og ikke gør noget forhastet, så er jeg sikker på du også kan få dejlig analsex uden smerter eller ubehag. Hvis i lidt ekstra ‘vilde’ kan i overveje at kigge på noget sm udstyr.

buttplug

Skriv endelig til mig omkring dine oplevelse, eller erfaringer.

Jeres

Lise P

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here