Hvad er et penishylster og har jeg brug for det?

1329

Mange brugsområder

Et penishylster kan for mange høre til i kategorien: ”Hvad er meningen? ”. Groft sagt er et penishylster et forvokset kondom, der forøger pikkens størrelse.

Hylstrene fås i mange størrelser, udformninger og farver.

hylster til penis Som med alt andet sexlegetøj er det personlige præferencer, der afgør, hvilken slag hylster, der passer dig bedst. Når jeg skriver passer dig bedst, antyder jeg, at mange kan have glæde af et.

Selvfølgelig er det ikke alle, der har samme gavn og glæde af en penishylster, men brugsområderne er mange.

Den første tanke de fleste får er, at hylsterets eneste opgave er at være en kæmpepik. Det er dog kun en måde at bruge et hylster.

Som med kondom har penis voldsomt nedsat følsomhed, som kan være både en fordel og en ulempe. Hvis manden oftest kommer (for) hurtigt, kan et penishylster forlænge legetiden.

penis sleeve

Hvis sex, som i mange forhold, handler om nydelse ind til manden kommer, kan et penishylster flytte fokus til kvindens nydelse i stedet.

Hylsteret kan f.eks. begrænse mandens nydelse og kvinden kan eventuelt nægte ham at komme, mens hun får alt den nydelse, hun har lyst til.

Dog skal man være meget afklaret med ens egne og partners grænser, da størrelsen på mandens pik er et følsomt område for det fleste. Erfaring fra andre slags sexlegetøj er en fordel, da især pik-erstatninger og pik-forstørrende legetøj kan virke truende for manden de første gange.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du har fundet det perfekte sted at købe dit hylster, skal udformningen bestemmes. Som nævnt findes hylstre i mange varianter, og det er selvfølgelig vigtigt at afgøre med sin partner, hvad ens formål med legetøjet egentlig er.

Det nytter ikke at købe det største hylster, man kan finde, for så at finde ud af at det gør ondt på hende at få op i sig. Dertil kommer diverse former, knopper, riller og andre finurligheder man kan få udstyret sin (eller mandens) pik med.

penis hylster

Til nybegyndere vil jeg anbefale at kigge på de glatte, som ikke er alt for store. Hvis man finder ud, at det er en fantastisk opfindelse, kan man altid vende tilbage og prøve de mere ekstravagante varianter.

De fleste hylstre kan strækkes, men det er, som med kondomer, bedst at finde et der passer nogenlunde i indre størrelse til den pik, der skal fylde det ud.

Glidecreme skal heller ikke undervurderes, når man bruger et penishylster. Som med de mange dildoer, kan hylstre have mere friktion end en rigtig pik.

Hvis kvinden er meget våd, kan man godt bruge et hylster uden glidecreme, men i mange tilfælde vil (vandbaseret!) glidecreme gøre underværker.

Ulemper og udfordringer

Som med så meget andet, er der lige nogle punkter, man skal overveje, inden man kaster sig ud i at købe et hylster. Man skal være helt trygge ved hinanden og kunne snakke om sex og seksuelle præferencer med sin partner.

penis hylstre

Hvis kvinden hiver et kæmpe hylster frem en af de første gange, man har sex, er det næsten garanteret, at manden vil føle sig utilstrækkelig.

Så til kvinderne: vær lidt gelinde med hvordan i serverer ideen, det kunne blive misforstået, eller være direkte sårende.

Når I så endelig har fundet det perfekte hylster til jeres frække aftner, så skal mændene lige huske på, at det ikke er det store værktøj, de har gang i, men at formålet er nydelse. Det kan være rart at blive taget hårdt, men det kan også slide mere, end hvad godt er.

Alt i alt er et penishylster et alsidigt legetøj, som jeg dog vil anbefale til folk med erfaring med andet sexlegetøj.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here