Penis Hylster – Her er de bedste i test

2606

Hvad er et penis hylster egentligt? Og har du overhovedet brug for et?. Disse spørgsmål vil vi i dette indlæg besvare.

Vi har prissammenlignet pik hylster hos de største forhandlere i Danmark, og dermed lavet den indledende research for dig. Du skal derfor blot bestemme dig for, hvilken af nedenstående penis hylster du bedste kan lide.

Vores test er baseret på +250 anmelderes feedback.

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE?

SÅ SE ET ANDET UDVALG HER

 


 

TESTVINDERSinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Ftalatfri
 • 10 vibrationer
 • Indre diameter er fleksibel og kan strækkes
 • Kan bruges af langt de fleste penisstørrelser
 • Batterier medfølger
 • Blødt materiale
 • Produktet har ball-strap

Ulemper

 • Ikke oplyst om produktet er vandtæt
 • Ikke dyb nok til større penislængder

Beskrivelse af produktet

Dette transparente penis sleeve er uden tvivl en af de frækkere tilføjelser til soveværelset. Gennemsigtigheden gør, at penis stadig an anes gennem materialet, så oplevelsen stadig beholder sin realistiske del.

Indersiden af sleevet har et effektivt stimulationsdesign, der stimulerer langs skaftet, når du penetrerer eller onanerer. Bruger du sleevet sammen med en partner, vil vedkommende også nyde godt af sleevets yderside, der også har en effektiv struktur for ekstra stimuli.

Sleevet har en lille vibrator, som gør hele oplevelsen endnu mere stimulerende og pirrende. Vibratoren har 10 funktioner, så der med garanti er en, der passer til dig. Vibratoren og sleevets nubrede inderside gør, at du ikke mister følsomheden omkring penis, men blot får tilført lidt ekstra.

Sleevet har en ball-strap, som sikrer dig, at det holdes på plads uanset hvad, og ikke falder af midt i det hele.

Anbefalet til

Ham som vil optimere sin onani-oplevelse eller vil give sin partner en lækker overraskelse. Der er masser af stimuli at hente både for dig og din partner med den stimulerende tekstur og den lille vibrator.

Det siger andre kunder

Folk er godt tilfredse med produktet og materialet – og det er deres partnere også! Der kommenteres for på, at sleevet ikke egner sig super godt til større penisstørrelser, da dybden ikke er lang nok.

Opsummering

Dette penis hylster er uden tvivl testvinderen. For ikke nok med, at den kan have alle størrelser penis i sig, så har den også en vibrator.

Det vil altså sige, at udover at du får en større penis med dette penis hylster på, så vil du ligeledes kunne give din partner en klitoris stimulation ved hjælp af vibratoren.

Det er efter vores vurdering et produkt, som er intet mindre end fantastisk. Der skal lyde en klar anbefaling herfra.

Læs mere her

 


 

PRISVINDERBaseks Stretchty Penis Sleeve Sæt

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Sæt bestående af 6 forskellige sleeves
 • Hvert sleeve har sit eget pirrende udvendige design for ekstra stimuli
 • Dækker ikke hele penis
 • Har funktion lignende penisringe
 • Passer til de fleste penisstørrelser
 • Egner sig til alle uanset niveau af tidligere erfaring

Ulemper

 • Kan nemt falde af når det går vildt for sig

Beskrivelse af produktet

Dette penis sleeve sæt indeholder 6 forskellige penis hylstre fra mærket Baseks. Hylstrene dækker ikke penishovedet men sidder i stedet på skaftet. De fungerer derfor også lidt som penisringe, og kan, hvis de sidder helt tæt, give dig en hårdere og længerevarende erektion.

Hvert sleeve har sit eget stimulationsdesign, så du og din partner kan udforske og se, hvad der passer bedst til jer. Alle sleeves er transparente, og da penishovedet er frit, er produktet meget beskedent at have på.

Det er derfor et rigtig godt produkt til, at gøre din penis bredere / tykkere og derfor kunne tilfredsstille din partner endnu mere.

Anbefalet til

Til dig der gerne vil have flere forskellige muligheder af produkter ved hånden, men ikke vil betale super meget for det.

Det siger andre kunder

Designet er godt og lækkert, og de er nemme at anvende og rengøre. Fleksibiliteten i materialet gør dog, at de er tilbøjelige til at falde af under penetration.

Opsummering

En produktpakke med 6 forskellige sleeves, så du og din partner rigtig kan udforske og prøve jer frem. Hvert sleeve har sit eget stimulationsdesign, og de er alle gennemsigtige og har penishovedet frit.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDEREN – Loving Joy Mighty Penis Sleeve

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Giver 7,6 cm ekstra længde
 • Klemmer blidt om roden (samme funktion som penisring)
 • Dækker hele penis
 • Føles blødt mod huden
 • Passer til de fleste penisstørrelser under gennemsnittet
 • Egner sig til alle uanset niveau af tidligere erfaring
 • Ball-strap der sikrer fastgørelse

Ulemper

 • Brugermanual: engelsk
 • Kan være lidt svær at få på (glidecreme er en fordel)

Beskrivelse af produktet

Dette produkt er et af de større penis sleeves. Dette sleve giver dig hele 7,6 cm ekstra i længden samt 25 % mere fylde, så du rigtigt kan forkæle din partner med en ekstra stor overraskelse.

Produktet er meget fleksibelt og passer til de fleste penisstørrelser. Fleksibiliteten gør også, at det omslutter penis tæt uden at sidde for stramt. Sleevet har ball-strap som gør, at det sidder, hvor det skal under hele akten. Strukturen samt det markerede penishoved giver ekstra stimuli til din partner.

Det tætomsluttende sleeve samt ball-strappen gør, at det også får samme funktion som en penisring. Det giver dig simpelthen en fyldigere og længerevarende erektion samtidigt med, at det gør dig større. Hvad mere kan man ønske sig?

Anbefalet til

Produktet er anbefalet til ham, der ønsker at føle sig midlertidigt større og overraske sin partner. Da produktet passer til de fleste penisstørrelser og det sidder godt fast under samleje, er det også ideelt til nybegynderen.

Det siger andre kunder

Et virkelig lækkert produkt, der sidder, som det skal under hele akten. Ideel til både nybegynderen og den erfarne.

Opsummering

Et produkt der gør dig midlertidigt større til en beskeden pris. Transparent sleeve der har et effektivt stimulationsdesign på ydersiden, samt ball-strap til at holde sig på plads.

Læs mere her

 


 

DEN BEHAGELIGEMaster Series Grand Mamba XL Penis Sleeve

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Udvendig diameter: 5 cm
 • Indvendig diameter: 3,5 (fleksibel)
 • Fleksibel strap harness i one-size
 • Hul til testiklerne
 • Indførbar længde på hele 20,3 cm

Ulemper

 • Bedre til den erfarne end til nybegynderen
 • Lidt svær at tage på

Beskrivelse af produktet

En af de større modeller når det kommer til penis sleeves. Sleevet er fleksibelt og dybt, så der er med garanti plads til din størrelse også. Dette sleeve har et strap harness, som sidder godt omkring hofte og baller, og holder sleevet på plads, når det går vildt for sig i soveværelset.

Sleevet er derfor ekstra sikret mod at falde af under penetration. Der er en hul til testiklerne, hvoraf der er en dejlig stramning omkring din pung, når du putter den igennem. Det fungerer ligesom en penisring og giver dig på den måde en hårdere erektion.

Sleevet kan dog også sagtens bruges uden erektion. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge dette sleeve. En lang og fyldig følelse er i hvert fald garanteret med dette sleeve.

Anbefalet til

Til ham, der ønsker en ekstra stor penis han kan forkæle sig selv og sin partner med. Produktet er et af de større modeller, og det er derfor mere anbefalelsesværdigt til dem, der har benyttet sig af penis sleeves før og har lidt erfaring.

Det siger andre kunder

Kan være lidt svært at sætte på, men ellers er det et fremragende produkt med masser af stimulation til både ham og hans partner.

Opsummering

Et penis sleeve der er stor og fyldig i størrelsen, og derfor egner sig bedst til dem, der har lidt erfaring med disse produkter. Strap harnesset sikrer sig mod at sleevet falder af under brug. Der er hul hvor du kan putte dine testikler igennem, og det fungerer som en penisring.

Læs mere her

 


 

MEST POPULÆRE – Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek dagens pris

Fordele

 • Fleksibelt TPR-materiale
 • Enkelt og stimulerende design
 • Glidecreme og sexlegetøjsrens medfølger

Ulemper

 • Da længden er 13,9 cm, egner sleevet sig ikke til mindre penisstørrelser
 • Svær at få på

Beskrivelse af produktet

Her har vi et penis hylster, som har vundet en del priser de seneste år. Den omslutter penis tæt, hvilket giver en lignende følelse af en penisring. Penishovedet er stadig frit, da sleevet kun sidder på skaftet, og du har derfor fri adgang til at stimulere dette som normalt.

Den rillede yderside giver en lækker stimuli til partneren. Du kan også vende sleevet på vrangen, så du selv oplever den rillede struktur langs penisskaftet.

Anbefalet til

Modellen har en længde på 13,9 cm og en diameter på 3,1. Den egner sig derfor bedst til mænd, der har en erigeret penis på den størrelse eller over. Mindre penisstørrelser passer ikke til dette sleeve.

Det siger andre kunder

Svær at få på og ikke god til mænd med små penisstørrelser.

Opsummering

Et enkelt og stilfuldt penis sleeve, der sidder tæt omkring skaftet og giver dig en hårdere og fyldigere erektion. Den rillede yderside stimulerer din partner godt, men du kan også vende vrangen ud af og selv opleve den stimulerende struktur på penisskaftet.

Læs mere her

 


 

FAQ – Penis hylster

Hvad er et penishylster?

En penishylster er et produkt, du sætter ned over penis, som omslutter penis tæt. Penis hylstre kan have mange forskellige udformninger og designs. Det kan være dem, der kun sidder på skaftet, dem der dækker hele penis, dem der har harness og ball-straps osv. Du skal derfor afgøre, hvilke krav du stiller til dit penishylster, inden du køber et.

Hvorfor købe et penishylster?

Et penishylster kan give ekstra stimuli til både ham og hans partner, samt det kan gøre erektionen hårdere og længerevarende. De fleste penishylstre tilfører også noget fylde til penis, så manden (og hans partner) kan opleve følelsen af en fyldigere erigeret penis. Indersiden af de fleste sleeves har også et særligt stimulerende design, så du ikke mister følsomheden omkring penis, når I er i gang.

Hvordan vælger jeg det rigtige penishylster?

Du skal gøre dig tanker om, hvorledes sleevet skal dække hele penis eller kun sidde på skaftet. Derudover skal du overveje, om det skal bruges til at optimere din egen onani eller til samleje med en partner, samt om sleevet skal have en ball-strap, der holder det på plads under penetration. Der er mange overvejelserne at gøre sig, men når man har besluttet sig, er det heldigvis meget ligetil.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på ved et penishylster?

En udbredt misforståelse er, at penishylstre der dækker hele penis også kan bruges som prævention. Det kan de ikke! De er ikke sikre, og er udelukkende godkendt til formålet om at tilføre ekstra stimuli til sex.

Derudover er nogle sleeves sværere at få på end andre. En god huskeregel er derfor at benytte sig af glidecreme. Da de fleste sleeves er af silikonemateriale, anbefales vandbaseret glidecreme til disse. Det gør oplevelsen lettere og glattere for dig (og din partner).

Hvad hvis jeg vil have permanent forstørring af penis?

Et penis sleeve er blot en midlertidig løsning til at øge størrelsen på din penis. Det er ikke et vidundermiddel til permanent større penis, selvom det er et produkt med mange lækre kvaliteter. Kunne du i stedet tænke dig at kaste dig ud i en permanent forstørring af penis, så tjek vores indlæg om penisforstørrere her. Der finder du både vejledning og produktanbefalinger.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here