Hvad er et penis hylster egentligt? Og har du overhovedet brug for et?. Disse spørgsmål vil vi i dette indlæg besvare.

Vi har prissammenlignet pik hylster hos de største forhandlere i Danmark, og dermed lavet den indledende research for dig. Du skal derfor blot bestemme dig for, hvilken af nedenstående penis hylster du bedste kan lide.

Vores test er baseret på +250 anmelderes feedback. Ønsker du blot at se hele udvalget af penis hylstre, så klik her →


TESTVINDER – Penis Hylster

Penis hylster

Tjek Prisen Her →

Dette penis hylster er uden tvivl testvinderen. For ikke nok med, at den kan have alle størrelser penis i sig, så har den også en vibrator.

Det vil altså sige, at udover at du får en større penis med dette penis hylster på, så vil du ligeledes kunne give din partner en klitoris stimulation ved hjælp af vibratoren.

Det er efter vores vurdering et produkt, som er intet mindre end fantastisk. Der skal lyde en klar anbefaling herfra.


DEN BILLIGE – Pik Hylster

Penishylster

Tjek Prisen Her →

Her har vi et pik hylster fra BASEKS, som har været producenter af sexlegetøj i mange år. De forstår at have fokus på begge parter. Det vil sige, at selvom manden har sit pik hylster på, så bliver han stadigvæk stimuleret. Som det fremgår nedenstående, dækker den nemlig ikke penishovedet.

Det er derfor et rigtig godt produkt til, at gøre din penis bredere / tykkere og derfor kunne tilfredsstille din partner endnu mere. Samtidig med, at du selv bliver det – Kan det blive bedre?

Penishylster billig


TIL BEGYNDERE – Penishylster

Pikhylster

Tjek Prisen Her →

Her har vi en klassisker. Produktet kan som det fremgår have alle størrelser penis i sig, og er derfor et godt produkt til alle. Det er produceret med det formål, at hvis din partner kunne tænke sig, at prøve en kæmpe pik. Ja, så har du nu muligheden for at give det til hende.

En lille detalje ved dette produkt er, at det omslutter din testikler rigtig godt. Du vil derfor føle, at det sidder super godt under hele akten.


DEN BEHAGELIGE – Pikhylster

Pik hylster

Tjek Prisen Her →

Nogle pikhylstre kan være tilbøjelige til at falde af, fordi man måske ikke har fået et som passer 100% til ens egen penis. Det er du hvertfald sikker på ikke er tilfældet med denne model.

Vores produkttestere melder desuden, at den også kan bruges som strapon. Så reelt set har du to produkter i ét. Og du vil med denne kæmpe pik virkelig kunne tilfredsstille din partner. (Produktet fungerer til homo-, hetero- og biseksuelle).


MEST POPULÆRE – Fantasy X-tensions

Bedste penis hylster

Tjek Prisen Her →

Her har vi et penis hylster, som har vundet en del priser de seneste år. Årsagen er naturligvis, at som det måske fremgår af billedet, at den sidder dejlig tæt på pikken. Derfor vil både din partner og dig blive stimuleret.

En anden klar fordel med denne model er, at den faktisk er relativ billigt på trods af, at det er et produkt i absolut højeste kvalitet. Vi synes helt sikkert, at du skal prøve denne model. Det vil du på ingen måde fortryde.


Mange brugsområder

Et penishylster kan for mange høre til i kategorien: ”Hvad er meningen? ”. Groft sagt er et penishylster et forvokset kondom, der forøger pikkens størrelse.

Hylstrene fås i mange størrelser, udformninger og farver.

hylster til penis Som med alt andet sexlegetøj er det personlige præferencer, der afgør, hvilken slag hylster, der passer dig bedst. Når jeg skriver passer dig bedst, antyder jeg, at mange kan have glæde af et.

Selvfølgelig er det ikke alle, der har samme gavn og glæde af en penishylster, men brugsområderne er mange.

Den første tanke de fleste får er, at hylsterets eneste opgave er at være en kæmpepik. Det er dog kun en måde at bruge et hylster.

Som med kondom har penis voldsomt nedsat følsomhed, som kan være både en fordel og en ulempe. Hvis manden oftest kommer (for) hurtigt, kan et penishylster forlænge legetiden.

penis sleeve

Hvis sex, som i mange forhold, handler om nydelse ind til manden kommer, kan et penishylster flytte fokus til kvindens nydelse i stedet.

Hylsteret kan f.eks. begrænse mandens nydelse og kvinden kan eventuelt nægte ham at komme, mens hun får alt den nydelse, hun har lyst til.

Dog skal man være meget afklaret med ens egne og partners grænser, da størrelsen på mandens pik er et følsomt område for det fleste. Erfaring fra andre slags sexlegetøj er en fordel, da især pik-erstatninger og pik-forstørrende legetøj kan virke truende for manden de første gange.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du har fundet det perfekte sted at købe dit hylster, skal udformningen bestemmes. Som nævnt findes hylstre i mange varianter, og det er selvfølgelig vigtigt at afgøre med sin partner, hvad ens formål med legetøjet egentlig er.

Det nytter ikke at købe det største pik hylster, man kan finde, for så at finde ud af at det gør ondt på hende at få op i sig. Dertil kommer diverse former, knopper, riller og andre finurligheder man kan få udstyret sin (eller mandens) pik med.

penis hylster

Til nybegyndere vil jeg anbefale at kigge på de glatte, som ikke er alt for store. Hvis man finder ud, at det er en fantastisk opfindelse, kan man altid vende tilbage og prøve de mere ekstravagante varianter.

De fleste penis hylstre kan strækkes, men det er, som med kondomer, bedst at finde et der passer nogenlunde i indre størrelse til den pik, der skal fylde det ud.

Glidecreme skal heller ikke undervurderes, når man bruger et penis hylster. Som med de mange dildoer, kan pik hylstre have mere friktion end en rigtig pik.

Hvis kvinden er meget våd, kan man godt bruge et penis hylster uden glidecreme, men i mange tilfælde vil (vandbaseret!) glidecreme gøre underværker.

Ulemper og udfordringer

Som med så meget andet, er der lige nogle punkter, man skal overveje, inden man kaster sig ud i at købe et pik hylster. Man skal være helt trygge ved hinanden og kunne snakke om sex og seksuelle præferencer med sin partner.

penis hylstre

Hvis kvinden hiver et kæmpe penis hylster frem en af de første gange, man har sex, er det næsten garanteret, at manden vil føle sig utilstrækkelig.

Så til kvinderne: vær lidt gelinde med hvordan i serverer ideen, det kunne blive misforstået, eller være direkte sårende.

Når I så endelig har fundet det perfekte hylster til jeres frække aftener, så skal mændene lige huske på, at det ikke er det store værktøj, de har gang i, men at formålet er nydelse. Det kan være rart at blive taget hårdt, men det kan også slide mere, end hvad godt er.

Alt i alt er et penishylster et alsidigt legetøj, som jeg dog vil anbefale til folk med erfaring med andet sexlegetøj.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here