Penis forstørrelse – De bedste i test til at få en større penis

423

Mange mænd drømmer om en større penis. Derfor findes der også et hav af forskellige produkter og remedier, der alle har til formål at forstørre penis. Men hvilke af dem virker rent faktisk? Hvilket produkt skal man vælge til penis forstørrelse og hvorfor?

Går du og savner et par ekstra centimeter i længde eller omfang, så skal du læse med her. Denne guide giver dig nemlig de bedste bud på penis forstørrer, der findes på markedet lige nu.

Testvinder: Baseks Klassisk Penis Pumpe

klassisk penispumpe

Tjek prisen her

En klassisk penis pumpe fra Baseks. Få hurtigt og effektivt en hårdere og mere fyldig erektion til glæde for både dig og din partner. Pumpen er nem at bruge og giver gode resultater.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • God pris
 • Danner effektivt vakuum, der har en forstørrende effekt
 • 22 cm. lang og 6 cm. i diameter

Ulemper:

 • Pumpen er manuel
 • Resultatet er kun midlertidigt

En af de helt klassiske produkttyper, når det kommer til penis forstørrelse, er penis pumpen, som har været at finde i forskellige afskygninger på markedet længe. Det skyldes, at penis pumpen er enormt effektiv til at skabe en mere potent erektion.

Pumpen fungerer ved, at man placerer penis i det 22 cm. lange plastikrør. Herefter benytter man den manuelle pumpe til gradvist at skabe vakuum i røret. Det er dette vakuum, der har den forstørrende effekt, og som er medvirkende til at skabe en mere fyldig erektion.

Ønsker du dig et endnu mere mærkbart resultat, kan du vælge at benytte en penisring sammen med pumpen for at skabe en yderligere fyldig erektion og samtidig sikre dig, at den holder længere.

Det er vigtigt at fremhæve, at pumpens effekt udelukkende er midlertidig. Din penis vil altså kun blive mere fyldig umiddelbart efter brug af pumpen, og du vil således ikke opnå bedre resultater generelt set over sigt. Mange er dog glade for penis pumpen på grund af dens mærkbare resultater, hvilket også er en af årsagerne til, at den har været at finde på markedet for penis forstørrelse så længe, som den har.

Denne pumpe fås til en rigtig god pris og kan derfor være et godt valg til dig, der kunne tænke dig at prøve en penis pumpes effekter uden at skulle investere i komplicerede og dyre produkter.

Mest solgte: Male Edge Basic Penis Forstørrer

traditionel penisforstørrer

Tjek prisen her

Ønsker du permanente resultater af pik forstørrelse? I så fald kan denne penis forstørrer fra Male Edge være det rigtige valg for dig. Mekanismen er nem at bruge og sikrer dig gode resultater på sigt.

Fordele:

 • Anbefales af læger verden over
 • Virkningen er klinisk bevist
 • Kåret til bedste produkt i 2011
 • Kan gøre penis cirka 30 procent større efter bare 3 til 6 måneder
 • Forstørrelse på op til 80 procent ved længerevarende brug

Ulemper:

 • Relativt høj pris

Male Edge Basic Penis Forstørrer hører til blandt de mest imponerende produkter, der findes på markedet. inden for forstørrelse af penis. Produktet lover en forstørrelse på 30 procent i gennemsnit efter blot tre til seks måneders brug og en samlet forstørrelse på helt op til 80 procent ved længerevarende brug. Der er altså god mulighed for ganske imponerende resultater, når du vælger denne variant.

Modsat ovenstående penis pumpe, er der her tale om et produkt i den lidt mere komplicerede ende af skalaen. Det er dog kun tilfældet, indtil man har lært produktet at kende, hvorefter det er både intuitivt og enkelt at bruge. Samtidig får du glæde af et produkt, som kan tilbyde dig permanente resultater af din penis forstørrelse.

Male Edge Basic Penis Forstørrer fungerer ved hjælp af et udtrækningssystem, som gradvist forlænger penis. Det betyder også, at du får bedre resultater, jo længere du bruger produktet.

Male Edge har flere forskellige produkter af denne type på markedet, hvoraf denne er ”basic” modellen. Det betyder, at den er et godt valg for dig, der kunne tænke dig at prøve kræfter med et produkt af denne type uden at skulle foretage en større investering. Har du planer om at bruge produktet i en længere periode, kan det dog godt anbefales at investere i en af de større, ”opgraderede” varianter, som har lidt ekstra at byde på.

Male Edge Basic Penis Forstørrer anbefales af læger verden over, og produktets virkning er klinisk bevist. Samtidig blev denne penis forstørrer kåret til ”Bedste Produkt” tilbage i 2011, og mange mænd har haft glæde af den siden da. Du kan derfor føle dig sikker på et resultat, når du investerer i dette produkt.

Selvom prisen for denne penis forstørrer er en anelse højere end priserne for en stor del af de øvrige produkter i denne guide, vil den for mange være investeringen værd.

Den billige: Perfekt Fit Fat Boy Penis Sleeve

perfekt penisærme

Tjek prisen her

Få øjeblikkeligt en større penis med hjælp fra dette produkt til penis forstørrelse. Der er her tale om et smart sleeve, som gør dig mere fyldig både i længde og omkreds til glæde for både dig og din partner

Fordele:

 • Øjeblikkeligt resultat
 • God pris
 • Bliv 5 cm. større i omkreds
 • Pirrende indvendig struktur
 • Fleksibel pasform

Ulemper:

 • Nedsætter graden af hud-til-hud-kontakt under sex

Få øjeblikkeligt et større omfang med denne smarte penis forstørre. Produktet virker ved, at sleevet monteres uden på penis, hvor det tilføjer ekstra fylde både i længde og omfang. Faktisk vil du blive hele 5 cm. større i omkredsen. Inden i sleevet er en pirrende struktur, som forkæler din penis, når du bevæger dig. Materialet er meget blødt og føles enormt lækkert mod huden. Af disse årsager er produktet også velegnet til brug i forbindelse med onani.

Sleevet måler 16,5 cm. indvendigt, men materialet er blødt og fleksibelt, så produktet også kan bruges til større penisser. De fleste kan derfor få glæde af dette produkt, og både du og din partner vil helt sikkert sætte pris på at eksperimentere med det.

Selvom der findes andre produkter i denne guide, som fås til en lavere pris, får du her et meget mærkbart øjeblikkeligt resultat, hvorfor prisen – taget effekten og virkningen i betragtning – er rigtig god. Dette produkt er især anbefalelsesværdigt til dig, som af og til kunne tænke dig en mere fyldig penis, men som ikke ønsker at kaste dig ud i mere omfattende og komplicerede projekter med penis forstørrelse.

Nyhed: Jes Extender Original Penis Forstørrer

original penisforstørrer

Tjek prisen her

Opnå en permanent penis forstørrelse på helt op til 60 procent med denne Jes Extender Original Penis Forstørrer. Produktet er opfundet og designet af læger, og der er blevet solgt over en halv million eksemplarer på verdensplan.

Fordele:

 • Kan forøge penis størrelsen med op til 60 procent
 • Opfundet og designet af læger
 • Anbefales af læger verden over
 • Har solgt over 500.000 eksemplarer på verdensplan
 • Produceres i Danmark
 • Permanent effekt

Ulemper:

 • Relativt høj pris
 • Skal bruges mange timer dagligt

Et nyere produkt på markedet er denne Jes Extender Original Penis Forstørrer. De resultater, produktet indtil nu har udrettet, er dog meget imponerende og lover rigtig godt. Det afspejler da også i et enormt stort salg, som har rundet hele 500.000 eksemplarer på verdensplan.

Produktets popularitet er ikke svær at forstå, taget i betragtning af at det er opfundet og designet af læger, at det anbefales af læger verden over og kan tilbyde en penis forstørrelse på helt op til 60 procent ved brug over tid. Der er altså tale om et af de absolut mest effektive produkter til permanent penis forstørrelse på denne liste.

Dette produkt fungerer gradvist, hvilket også betyder, at du vil opnå bedre resultater, jo længere du bruger det. Der er ingen grænse for, hvor længe du kan bruge produktet. Derfor er der også mulighed for at opnå meget imponerende resultater. Selve effekten opnås ved hjælp af et udtrækningssystem.

Produktet, som i øvrigt produceres i Danmark, er altså et, du kan stole på. Selvom det hører til i den dyre ende, hvad angår produkter til forstørrelse af penis, så er produktet pengene værd, hvis du ønsker dig et produkt til penis forstørrelse, som du kan stole på.

Bedste anmeldelser: Baseks Stretchy Penis Sleeve Sæt

udstrækkende penisforstørrer

Tjek prisen her

Disse smarte små anordninger fra mærket Baseks er mere effektive, end man måske umiddelbart skulle tro. De giver både fylde og skaber en pirrende fornemmelse med den teksturerede overflade.

Fordele:

 • Meget billig
 • Flere forskellige valgmuligheder
 • Fungerer som en p-ring
 • Giver fylde

Ulemper:

 • Giver ikke så meget mere fylde

Giv din partner ekstra nydelse under sex eller mærk en særlig pirrende fornemmelse i forbindelse med onani med dette Stretchy Penis Sleeve Sæt fra det anerkendte mærke Baseks. Sættet består af hele seks forskellige sleeves med forskellige overflader, som derfor hver især bidrager med deres unikke fornemmelse. Vælg mellem eksempelvis knopper eller pigge i forskellige størrelser.

Ud over den pirrende fornemmelse i kraft af de forskellige teksturer har disse sleeves også en penis forstørrende effekt. Forstørrelsen er dog ikke så mærkbar, som den er ved brug af de fleste andre produkter i denne guide, og vil derfor for nogens vedkommende være mere en bonus end en funktion i sig selv. Ønsker du en anelse mere fylde i omkredsen, kan dette produkt dog være et rigtig fornuftigt valg.

De seks sleeve er lavet af et blødt og lækkert materiale, som er meget fleksibelt. De måler hver især 4,3 cm. i længden og har en indre diameter på 1,5 cm. Det fleksible materiale gør dog, at de kan strækkes i en sådan grad, at de passer de fleste.

Den relativt lille diameter gør dog, at disse sleeves også fungere som penisringe. Det vil sige, at de skaber en hårdere og længerevarende erektion, som du og din partner kan have glæde af under sex, eller du kan have glæde af under onani.

Disse sleeves fås til en virkelig god pris. Det betyder også, at du sagtens kan købe dem og prøve dem af uden at sætte budgettet over styr. Er du nybegynder udi penis forstørrelse, eller kunne du bare godt tænke dig at krydre sexlivet eller onanioplevelsen en anelse, er dette smarte sæt altså et virkelig godt valg.

Den smarte: Mr. Membr Automatisk Penis Pumpe

automatisk penispumpe

Tjek prisen her

En penis pumpe for dig, der vil have et produkt lidt ud over det sædvanlige. Her har man nemlig gentænkt og opgraderet den klassiske penispumpe og skabt et luksuriøst produkt, der yder penis forstørrelse i særklasse.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • God pris
 • Opgraderet udgave af en klassiske penis pumpe
 • Automatiseret vakuum-funktion
 • Tryk blot på en knap og oplev effekten

Ulemper:

 • Giver ikke en vedvarende penis forstørrelse

Få øjeblikkeligt en større rejsning ved hjælp af denne opgraderede penispumpe fra Mr. Membr. Pumpen er en gentænkt udgave af den klassiske, manuelle penispumpe og gør dit arbejde endnu nemmere ved hjælp af en automatiseret vakuum-funktion. Du kan derfor ganske enkelt trykke på en knap og opleve den effektive effekt. Pumpen kommer med tre forskellige intensiteter, som du ligeledes ved et tryk på en knap kan skifte imellem, så intensiteten passer dig.

Pumpen er både velegnet at bruge inden sex og i forbindelse med onani. Resultatet ses og mærkes utroligt hurtigt, og du kan derfor benytte pumpen umiddelbart inden, du ønsker at have gavn af resultatet.

Bemærk, at penispumper ikke giver et vedvarende resultat. Der er altså her tale om et produkt til midlertidig penis forstørrelse – dog et yderst effektivt og veludviklet produkt.

Til førstegangskøberen: Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

vibrerende penisforstørrer

Tjek prisen her

Kast dig ud i penis forstørrelse med dette Vibrerende Penis Extender Sleeve fra Sinful. Sleevet giver dig med det samme mere fylde, og du kan forkæle både dig selv og din partner med den vibrerende egenskab.

Fordele:

 • Fleksibel pasform
 • God til nybegyndere
 • Giver strakt en større penis både i længde og omfang
 • Giver en sexoplevelse ud over det sædvanlige
 • Blødt og lækkert materiale
 • Pirrende vibrationsegenskab til glæde for både dig og din partner
 • Smart hul til kuglerne, som sikrer, at sleevet sidder godt fast
 • Fleksibel pasform, der passer de fleste
 • Rigtig god pris
 • Bullet vibrator med hele 10 forskellige vibrationsmønstre medfølger

Ulemper:

 • Mindsker hud-til-hud-kontakten under sex

Skal du til at kaste dig ud i penis forstørrelse for første gang? Som nævnt er markedet fyldt med forskellige produkter i mangeartede afskygninger. Det kan derfor som nybegynder på området være svært at finde hoved og hale i de mange muligheder og vælge det rigtige produkt. Hvilket produkt, der lige akkurat er det rigtige for dig kan selvfølgelig være en smagssag og et spørgsmål om præferencer.

Ønsker du dig et alsidigt og pålideligt produkt, som egner sig godt til nybegyndere, er dette Vibrerende Penis Extender Sleeve fra altid pålidelige Sinful bestemt værd at tjekke ud.

Med dette produkt får du øjeblikkeligt en større penis både i omkreds og længde. Samtidig får du glæde af en vibrerende egenskab, der giver en sexoplevelse ud over det sædvanlige for både dig og din partner. Med sleevet følger nemlig en fiks bullet vibrator, som kan fastgøres til sleevet. Vibratoren har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, hvilket giver mulighed for masser af variation og nye oplevelser til glæde for jer begge.

Sleevet er desuden udstyret med et hul til kuglerne, så du er sikker på, at det sidder godt fast – også når det virkelig bliver intenst mellem lagenerne. Har du ikke prøvet at bruge et sleeve før, er dette derfor et godt valg, fordi du mere eller mindre er sikret en god oplevelse.

Sleevet måler 12 cm. i længden indvendigt og 3 cm. i diamater indvendigt. Materialet er dog meget fleksibelt, hvilket betyder, at sleevet kan strækkes, så det passer de fleste.

Alt dette fås til en rigtig god og fordelagtig pris, hvilket altså blandt andet gør dette sleeve egnet til nybegynderen, der kunne tænke sig at afprøve penis forstørrelse, men som i første omgang ikke ønsker at foretage nogen større investeringer.

Produktet er dejligt uforpligtende at bruge, idet det hurtigt kan tages af og på og derfor ikke kræver nogen stor forberedelse eller noget omfattende arbejde at sætte sig ind i.

Populær i udlandet: Bathmate Hydro7 Penispumpe

penisforstørrer til badet

Tjek prisen her

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med en penispumpe lidt ud over det sædvanlige? Så skal du helt sikkert prøve denne Bathmate Hydro7 Penispumpe, der ved hjælp af vand skaber et særligt kraftfuldt vakuum. Det giver en imponerende fyldig erektion.

Fordele:

 • Ekstra kraftfuld penispumpe
 • Bruges i vand
 • Kan bruges under bruseren eller i badekaret
 • Giver en fyldigere erektion

Ulemper:

 • Lidt dyrere end de fleste andre penispumper
 • Penis pumper skaber ikke en vedvarende effekt

Siden penis pumpen første gang fandt vej til markedet, er den blevet gentænkt og genopfundet af flere omgange. I dag findes der således en hel række af forskellige typer af penis pumper, som kan noget forskelligt og besidder forskellige egenskaber.

Et eksempel på en gentænkt udgave af den klassiske, manuelle penis pumpe er denne Bathmate Hydro7 Penispumpe. Denne model adskiller sig fra de klassiske varianter ved at være mere kraftfuld, idet der anvendes vand, når vakuummet skabes.

For at bruge penispumpen skal du først fylde den med vand. Ved hjælp af vand og ventiler skabes der et kraftfuldt vakuum, som giver en særlig fyldig og potent erektion. Penispumpen kan både bruges inden sex og i forbindelse med onani.

Denne Bathmate Hydro7 Penispumpe måler indvendigt 24,8 cm. i længden, 5,7 cm. i diameter og 17,9 cm. i omkreds. Den kan med andre ord bruges af de fleste, og alle kan derfor få glæde af dens kraftfulde effekter.

Det er vigtigt at bemærke, at en penis pumpe ikke giver en vedvarende forstørrelse af penis. Penis forstørrelse med penis pumpe er midlertidigt, og pumpen skal derfor bruges umiddelbart inden sex eller onani, eller umiddelbart inden, du ønsker en forstørret penis.

Mange er dog alligevel glade for penispumper, fordi de giver et både synligt og mærkbart resultat, fordi de er nemme og intuitive at bruge, og fordi processen under brug ikke er omfattende.

Vil du have endnu mere ud af din penis pumpe, kan du vælge at bruge den sammen med en penisring. En penisring sørger for, at blodet ikke forlader penis så hurtigt igen, hvilket giver en hårdere og længerevarende erektion og samtidig kan gøre erektionen mere potent.

Bathmate Hydro7 Penispumpe vil med sine særlige kraftfulde egenskaber formentlig være nok i sig selv for de fleste brugere.

Den frække: Androextender Penis Forstørrer

udvidende penisforstørrer

Tjek prisen her

Få en vedvarende effekt med denne Androextender Penis Forstørrer. Der er her tale om et medicinsk forstørrelsesapparat, som kan hjælpe dig godt på vej med en penis forstørrelse.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Synlige og mærkbare resultater
 • Vedvarende effekt
 • Forstørrelse på op til 4 cm. i længden og 1,5 cm. i omkredsen
 • Indeholder instruktionsbog på 30 sprog
 • E-bog med 100 sex-tips medfølger

Ulemper:

 • Relativt dyr
 • Skal bruges mange timer om dagen for den fulde effekt

Denne Androextender Penis Forstørrer gør din penis større ved hjælp af en udtrækningsmekanisme. Det vil sige, at der forekommer en gradvis effekt over tid. Apparatet kan give dig en vedvarende effekt, og jo længere du bruger det, desto mere mærkbart et resultat vil du få. Det anbefales dog, at du bruger produktet i seks til ni måneder for at få den bedste oplevelse med denne penis forstørrer.

Selvom denne penis forstørrer måske umiddelbart kan virke kompliceret og omfattende at bruge, er den i praksis både nem at sætte på, behagelig at have på og meget intuitiv. Selvom den er i den dyre ende, hvad angår produkter til penis forstørrelse, er der derfor tale om en rigtig god og pålidelig investering.

Følger du retningslinjerne, kan du opnå en forstørrelse på op til 0,5 cm. om måneden – det vil sige mere end 4 cm. på ni måneder. Samtidig er det muligt at opnå en forstørrelse af penis i omkredsen på op til 1,5 cm. Med andre ord er det muligt at opnå resultater, som både kan ses og mærkes. Faktisk er producenten bag så sikre på virkningen af deres eget produkt, at de tilbyder 15 dages tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med de resultater, du opnår inden for 15 dage, kan du derfor få det fulde beløb refunderet af producenten. Det giver dig som forbruger en ekstra sikkerhed.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here