Sex Stol – Her er de 5 bedste i test

966

Er du træt af de samme sædvanlige sexstillinger, og kunne tænke dig at spice jeres sex liv op?

Med sexstole har du løsningen. For ikke nok med, at de er behagelige og faktisk et relativt billigst sex møbel. Så tillader en sex stol bare stillinger, som sengen/sofaen ikke kan.

På den måde kan din partner og dig få en fræk og sjov oplevelse met frækt remedie. Læs vores komplette anmeldelse nedenstående.

Hvorfor købe sexstole?

Vi har været lidt inde på det ovenstående, men kort og godt skal du købe den for at spice dit sex liv op.

Det kan hurtigt blive de samme metoder og stillinger man afprøver, og derfor er det selvfølgelig en god idé at supplere med andet.

Ovenstående produkter er de bedste på markedet, og afdækker både stole til mere erfarne og de billige varianter.

Hvordan bruger man dem?

Det er faktisk ikke så kompliceret, som det måske kunne lyde. De fleste stole giver helt sig selv, og dem som ikke gør medfølger der også en manual til. Så uanset om der tale om en simpel- eller kompleks stol, så medfølger der en udførlig guide, som forklarer a-z.

Vi har endnu ikke oplevet en køber, som ikke har kunnet samle stolene. Så det er med andre ord ikke et problem.

 


 

Pipedream king cock hot seat sex stol


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 500,- Tjek pris

Anmeldelse

Her er en sexstol fra fetish tantasy, der kan give dig og din partner mange sjove øjeblikke i soveværelset – eller hvor som helst I ønsker det. Denne oppustelige sex stol er særligt god til singler, der gerne vil have følelsen af at blive penetreret fremfor følelsen af at lege selv.

Produktet er dog også god til par, der ønsker at inddrage sexmøbler i deres frække fantasier og sexlege. Sexstolen fungerer som en stor og fræk hoppebold, der med garanti kan få dig helt op og ringe. De trinløse multispeed vibrationer er særligt velegnet til kvinder, der gerne vil have lidt mere for pengene.

Til dette produkt medfølger en fjernbetjening, der styrer vibrationerne. Dette betyder naturligvis, at du kan overlade fjernbetjeningen til din partner og lade ham eller hende bestemme, hvor meget stimuli du skal have, når du bruger sexstolen.

Stolen måler 23 x 44,5 cm. og er naturligvis nem at pakke ud og væk efter behov. Til dette produkt medfølger to dildoer i forskellige størrelser. En lille dildo med en længde på 15,2 cm. og en diameter på 4,1 cm., samt en stor dildo på hele 20,3 cm. i længden og en diameter på 4,6 cm.

Produktet bruger AA-batterier, der ikke medfølger ved køb. Derfor kan I med fordel bestille dem sammen med produktet eller købe nogen, når I modtager jeres nye produkt.

Fakta:

 • Materiale: PVC, ABS-plast, vinyl
 • Dildo materiale: Fanta flesh silikone
 • Produktet er ftalatfrit
 • Stolens mål: 23 x 44,5cm.
 • Dildo 1: 15,2 x 4,1 cm.
 • Dildo 2: 20,3 x 4,6 cm.
 • Vibration: Trinløs, multispeed
 • Fjernbetjening medfølger
 • Bruger 2 x AA-batterier (Medfølger ikke)

 


 

Fetish Fantasy Sex Stol – PRISVINDER

sex stol


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 650,- Tjek pris
sinful logo ca. 650,- Tjek pris

Anmeldelse

Her er en sex stol, der er perfekt, hvis du og din partner ønsker at supplere jeres sexliv med nye frække stillinger og frækt udstyr. Stolen giver en fantastisk støtte for den, der sidder eller ligger henover den. Samtidig er dens design utrolig enkelt og lige til at bruge i det daglige.

Produktet er 38 cm. i højden og har en længde på 61 cm. Dens bredde er lige knap 40 cm., hvilket betyder at den er ideel til brug for de fleste, uanset hvilke stillinger man ønsker at bruge. Stolens sæder er fremstillet af TPU-plast, der er et særligt holdbart og slidstærkt materiale, og sæderne er placeret med et mellemrum, så du og din partner også kan bruge sexstolen til ridestillinger.

Stolen kan bruges til alt lige fra doggystyle til selv de mest indviklede kama sutra stillinger – det er kun jeres fantasier, der sætter grænsen for, hvordan I kan implementere denne sexstol i jeres hverdag. Materialerne der er brugt til denne stol er som tidligere nævnt særligt holdbare og slidstærke. Derudover er de også super nemme at rengøre efter brug.

Stolen har en bæreevne på op til 136 kg., hvilket er nok for de fleste. Dette betyder også, at især gravide, buttede kvinder eller kvinder med knæproblemer kan bruge stolen som hjælp til at ride deres partner, da stolen bærer noget af vægten, så man ikke føler sig tung og besværet.

Fakta:

 • Materiale: TPU-plast og stål
 • Højde: 38 cm.
 • Bredde: 39,37 cm.
 • Længde: 61 cm.
 • Bæreevne: 136 kg.
 • Nem at rengøre

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol – BEGYNDERE

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 3000,- Tjek pris

Anmeldelse

Her er tale om en sex stol, der har vundet manges hjerter – især kvindernes. Stolen kan bruges som en fræk siddeplads i soveværelset, men kan også pynte i jeres indretning uden nogen behøver at vide, hvad den ellers kan bruges til.

Denne sexstol er lavet af silikone og PET plastik, der giver god stabilitet og komfort, når stolen bruges. Hvis du og din partner elsker æstetik og smukke futuriske møbler og sexlegetøj er dette produkt det perfekte match for jer.

For at få glæde af alle stolens mange funktioner, skal den blot tilsluttes en stikkontakt. Dette betyder også, at I sagtens kan have den stående fremme, når svigermor kommer forbi, da I bare fjerner ledningen, så hun ikke får et frækt indblik i, hvad der foregår når I er alene.

Stolen har trinløse vibrationer, hvilket er nydelsesfuldt for både mænd og kvinder, der benytter dette frække og vibrerende sæde. Selve stolen har en længde på 44,4 cm., en bredde på 31,7 cm. og en højde på 36,8 cm.

Der er derfor tale om et lille møbel, der er så frækt som det er komfortabelt, unikt og fuldstændig uundværligt for ethvert par, der ønsker lidt ekstra sjov i hjemmet. Denne sex stol er en kombination af en sexstol og en sexmaskine, da dens vibrationer er perfekte til klitorisstimulering, eller stimuli af mænds kønsdele.

Fakta:

 • Materiale: PET plastik og silikone
 • Produktet er ftalatfrit
 • Længde: 44,4 cm.
 • Højde: 36,8 cm.
 • Bredde: 31,7 cm.
 • Vibration: Trinløs
 • Produktet tilsluttes stikkontakt
 • Mulighed for fjernbetjening
 • Medfølger: Blindfold, bodylotion og sexlegetøjsrengøring

LoveBotz Maestro Multi Erotisk Stol – POPULÆR I UDLANDET

love botz love glider sex maskine stol


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 4000,- Tjek pris

Anmeldelse

Her er tale om en sex stol, der er mere sexmaskine end egentlig stol. Dette er ikke et produkt, man bare lige sætter sig i eller på for at slappe af – den bruges udelukkende til penetrering og stimulering på bedst mulig vis.

Produktet er ikke som mange andre sexstole eller sexmaskiner – der er ingen tilslutning til strøm eller huller til batterier nogen steder. Dette betyder, at du selv skal gøre dit ypperste for at få maskinen til at give dig dét, du vil have.

Produktet er designet til at støtte og stabilisere dig ved hjælp af de polstrede sæder, så du selv kan styre hvor hårdt, hurtigt og dybt den monterede dildo bevæger sig i dig. Maskinen kan bruges til både vaginalt og analt brug og er særligt god i forbindelse med stillinger såsom ridestillingen eller cowboyen.

Er du alene, og har du ikke tid eller overskud til en partner eller kæreste, er dette produkt den ideelle investering, da det sagtens kan bruges alene, når du har lyst og behov. Stolen kan dog også sagtens bruges af par, der ønsker at bruge en smule dominans eller frække lege for at sætte mere ild i sexlivet.

Fakta:

 • Materiale: ABS-plast og træ
 • Længde: 57 cm.
 • Højde: 50 cm.
 • Bredde: 33,5 cm.
 • Dildo 1 ’Rillet’: 16,5 cm. x 4 cm.
 • Indføringslængde: 13 cm.
 • Analt legetøj: 16,5 cm. x 3,8 cm.
 • Anal indføringslængde: 15,8 cm.
 • Kan bruges med alle former for Vac-U-Lock sexlegetøj

LoveBotz Bangin Bench Extreme Sex Stol – NYHED

lovebotz bangin bench extreme sex stol


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 999,- Tjek pris

Anmeldelse

Med denne sexstol kan du tage styringen over dit eget sexliv. Stolen kan bruges til onani, til at forføre din partner med et frækt show eller i forbindelse med at afprøve nye og spændende sex stillinger. Stolen er designet som et stabilt metalskelet med to fleksible sæder, der har et stort mellemrum mellem sig.

Samtidig er der mulighed for at opsætte en bar mellem de to sæt stoleben således, at du kan montere en dildo eller andet sexlegetøj på produktet og bruge det til fri leg. Denne sexstol er kendt og elsket af mange, da den er nem at bruge og ikke kræver den vilde rengøring, når man er færdig.

På samme tid giver denne sex stol jer mulighed for at afprøve nogle af de fantastiske fantasier I har gået og drømt om længe, eller den kan være en hjælp for jer i det daglige, hvis I af en eller flere grunde har problemer med ridestillingen eller cowboyen.

Mange kvinder døjer med psykiske problemer angående dét at skulle ride. Man føler sig for tyk, for klodset, for tung og for besværet til at sidde øverst, men med denne stol kan I bruge den præcis, som I ønsker det. Ved at bruge monteringsstykket på midten af stolen kan du selv styre, hvor dyb penetration du ønsker, hvis du vælger at bruge sexstolen sammen med frækt sexlegetøj såsom dildoer og vibratorer.

Du kan bruge alle former for sugekop-dildoer sammen med dette produkt, men du har også muligheden for at bruge alle andre former for dildoer og analt sexlegetøj, da der medfølger en strop med et belejligt hul, der holder dildoen i position, mens du leger.

Fakta:

 • Materiale: ABS-plast og stål
 • Højde: 37 cm.
 • Bredde: 46 cm.
 • Længde: 48 cm.
 • To behagelige og fleksible sæder
 • Mulighed for montering af dildoholder
 • Medfølgende bånd til fastgøring af dildoer

 

Hvad er en sex stol?

En sex stol er en stol, som på den ene eller anden måde tillader en fræk stilling. Det kan være ved, at have en dildo integreret, eller en vibrator indbygget i stolesæddet.

Det er med andre ord et stykke sexmøbel, som kan bruges til både par og singler.

Med en sexstol får du en god variation ind i soveværelset, som du uden tvivl vil blive glad for.

Vi oplever ofte, at folk bliver overrasket over, hvor hurtigt den er en naturlig del af de frække lege. Og ofte hører vi folk sige, at de ikke forstår hvordan de kunne leve uden.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here