Kæmpe Store Dildoer – Her er de største

13355

Trænger du til at prøve noget nyt?

Måske er du klar til at eksperimentere med en stor dildo? Jeg har testet ud udvalg af kæmpe store dildoer.

For mange er springet til en kæmpe dildo det helt naturlige efter at have leget med en almindelig dildo igennem lang tid.

Og jeg kan kun anbefale dig at tage springet, hvis du trænger til fornyelse og spænding under dynen!

Denne guide er baseret på mine egne personlige vurderinger og en test med +250 respondenter.

Så du har rig mulighed for at blive klogere på, hvilken dildo passer bedst til dig og dine lyster.

Hvis du mangler en god gave til en sjov anledning. Så køb denne kleppert af en sort dildo.Willie City Realistisk Dildo 30 cm

Tjek prisen her

Stadig i tvivl?

Se det store udvalg lige her → 

KING COCK STOR DILDO – Testvinder
Stor dildo

Tjek pris

Fordele

 • Realistisk udseende
 • Fleksibelt PVC plast
 • Ftalatfri

Ulemper

 • Ikke den største dildo

Min personlige oplevelse

Jeg var meget spændt på at prøve denne store dildo! Jeg kunne godt lide dens naturlige look og følelse. Dog vil jeg ikke mene, at der her er tale om den største dildo. Men man skal ikke være bange for, at den ingen effekt har. For det har den!

Alt i alt havde jeg en skøn oplevelse med King Cock. Den kunne sagtens gå hen og blive en fast del af mit sexlegetøj. Den er super behagelig at bruge.

Anbefalet til

King Cock er testvinder og kan bruges af alle. Den er ikke for stor i størrelsen, så hvis det er relativt nyt for dig at bruge dildo, kan denne være lige den rette for dig. Den er også god, hvis du gerne vil varme op til de virkelig store dildoer!

Det siger andre kunder

Som testvinder er den lidt af en kundefavorit. Dem der har testet denne dildo siger, at den er helt fantastisk at have med under dynen. Og mange er især vilde med dens realistiske udseende, som giver en meget realistisk følelse.

Opsummering

Her får du en rigtig god dildo, som med garanti får dig til at komme. Det er ikke uden grund, at King Cock er testvinder. Det er en sikker vinder, for dig der gerne vil prøve en stor dildo, men som endnu ikke er helt klar til en kæmpe dildo.

King Cock får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere

 

DOC JOHNSON KÆMPE DILDO – Prisvinder

Kæmpe dildo rambone fra doc johnson

Tjek pris

Fordele

 • 42 centimeter!
 • Fleksibelt PVC plast
 • Ftalatfri

Ulemper

 • Kan være for stor for nogle

Min personlige oplevelse

Denne kæmpe dildo er altså ikke for alle og enhver. Jeg har haft en spændende oplevelse med den, men må også erkende, at den er helt ekstremt stor!

Er du til frække kæmpe dildoer, så er her den helt perfekte dildo til dig. Min klare anbefaling vil være, at du starter med en af de lidt mindre her i guiden og så varmer op, så du er klar til denne.

Anbefalet til

Modige kvinder, som ikke er bange for størrelsen! Hvis du elsker at eksperimentere og kan håndtere sådan en stor størrelse, så er det bare om at komme i gang med Dick Rambone  af mærket Doc Johnson.

Det siger andre kunder

De fleste måbede lidt da de så kæmpe dildoen. Og med god grund, for med sine 42 centimeter, får du altså noget af en dildo her. Generelt er der kun sagt positive ting om Doc Johnson dildoen. Så du kan roligt give den et forsøg.

Opsummering

Den absolut mest gigantiske og massive kæmpe dildo du overhovedet finder! Og det gælder altså på HELE det danske marked, blandt alle forhandlere.

Kæmpe dildoen får 5 ud af 5 stjerner!

Læs mere

 

ALL BLACK XL DILDO – Begyndere

XL dildo

Tjek pris

Fordele

 • Realistisk udseende
 • Sugekop

Ulemper

 • Ikke så stor som man kunne forvente

Min personlige oplevelse

Da jeg fik denne dildo i hånden første gang fik jeg et super førstehåndsindtryk! Jeg synes personligt det er ret frækt med en sort dildo. Måske er jeg ikke alene om at gå rundt med den slags fantasier?

Størrelsen er skøn. En god mellemting mellem testvinderen og prisvinderen. Den er altså stor nok til, at det virkelig kan mærkes, men ikke så stor, at det kan blive ubehageligt. Jeg er bestemt fan, men efter noget tid trængte jeg altså til at prøve noget nyt.

Anbefalet til

Denne XL dildo er perfekt til dig, som er klar til at prøve kræfter med en kæmpe dildo. Det er en rigtig god begynder dildo til dig, der er blevet lidt træt af almindelige dildoer.

Det siger andre kunder

Kunderne elsker All Black XL Dildo. Den er særligt populær for sit behagelige design, som tilfredsstiller på alle tænkelige måder. Flere påpeger, at den ikke er helt så stor, som de havde forventet.

Opsummering

En XL dildo er faktisk ikke helt så voldsomt som det lyder. Den er hvertfald langt fra så stor som i kategorien med den tidligere kæmpedildo fra Doc Johnson i tidligere kategori. Den er genial til dig, som vover dig ud i en kæmpe dildo for første gang.

Vi giver denne dildo 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere

 

REAL STALLION XXL DILDO – Den Brede

XXL DILDO billede

Tjek pris

Fordele

 • 27 centimeter
 • Sugekop

Ulemper

 • Lidt for stor for nogle

Min personlige oplevelse

Jeg har både haft Real Stallion XXL Dildoen med i sengen alene og sammen med min partner. Jeg har dog begge gange valgt at benytte en god omgang glidecreme (Læs evt. vores glidecreme test).

Her er altså tale om en rigtig stor dildo, der kan mærkes! Sugekoppen er genial, når man lige skal vænne sig til den. Jeg havde god erfaring med at sætte den fast på gulvet i badet. Så kan man lige øve sig i sit eget tempo.

Anbefalet til

Kvinder der er klar til at komme op i størrelse. Også en rigtig god dildo til dig, der gerne langsomt vil vænne sig til den store størrelse.

Det siger andre kunder

Kunderne er super glade for Real Stallion XXL Dildoen. Flere påpeger det naturlige look som virkelig lækkert.

Opsummering

XXL dildoen til dig, der gerne vil op i størrelse! Nyd sugekoppen, når du vænner dig til den- Du kan sætte den fast på et vindue eller på badeværelsesgulvet, mens du roligt vender dig til størrelsen på denne krabat af en dildo.

XXL dildoen får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere

 

HESTE DILDO – Alternativet

heste dildo frison

Tjek pris

Fordele

 • Super til kvinder med en fetish
 • Sjov og udfordrende

Ulemper

 • Lidt for speciel til nogle

Min personlige oplevelse

Her er dildoen til sig med en spændende fetish. Og selvfølgelig de mange af jer, som synes det kunne være sjovt eller frækt at prøve en hestedildo! Måske netop fordi det at onanere eller bare generelt have en heste dildo med i seng er så anderledes.

For mit vedkommende var det bestemt noget nyt. Jeg var da også lidt skeptisk, da jeg så den første gang. Men efter at have givet den en fair chance kan jeg bestemt se, at den har potentiale.

Her er nok tale om en dildo, som deler vandene. Men giv den en chance. Det vil du ikke fortryder.

Anbefalet til

Kvinder som gerne vil prøve noget (helt) nyt. Eller til de af jer med en lille fetish gemt i maven. Der er tale om en stor dildo, så er du klar til det, er her dildoen til dig.

Det siger andre kunder

Kunderne har generelt haft det meget blandet med heste dildoen. Dem der virkelig gav den en chance var super begejstrede. Men der var også nogle, som ikke kunne affinde sig med at prøve en hestedildo.

Opsummering

Det er ikke hver dag at man ser en monster heste dildo. Dildoen er populær hos de fleste, når de først kommer i gang. Men man skal selvfølgelig have smag for denne type dildo.

Derudover kan det selvfølgelig også være noget af en sjov gave at købe til en veninde der er meget glad for sine heste (og sine dildoer).

Heste dildoen får 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere

 

CRYSTAL JELLIES MEGA DILDO – Den Smarte

Crystal Jellies Big Boy Dildo 30 cm

Tjek pris

Fordele

 • Flot design
 • Vandtæt
 • Fås i forskellige farver

Ulemper

 • Ikke voldsom stor

Min personlige oplevelse

Crystal Jellies Mega Dildo er en ren fryd for øjet. Hvor er den pæn! Jeg var selvfølgelig spændt på om den havde mere at byde på end bare et lækkert udseende.

Men det havde den! Da dildoen er vandtæt greb jeg strakt muligheden for at have den med en tur i badet. Og sikke en badetur.

Det eneste lille minus ved denne dildo er for mit vedkommende, at den ikke er super stor. Den var bestemt lækker at bruge, men jeg savnede et par ekstra centimeter, når du det er kæmpe dildoer jeg tester.

Anbefalet til

Super god til begyndere, eller jer som gerne vil have en dildo i et flot design. Dildoen fås i forskellige farver, så du kan nemt lege med udtrykket.

Det siger andre kunder

En af kunderne sagde om produktet: ”Fantastisk mega dildo. Der er ingen tvivl om, at jeg den lyserød dildo, gør oplevelsen en smule mere eksklusiv. Sugekop funktionen og det, at den er vandtæt gør den mulig at anvende i badet.

Opsummering

Her er en mega dildo til dem, der gerne vil optrappe størrelserne i eget tempo. Derudover er der her tale om en dildo i et super fint design. Så er du mere til de kunstige feminine farver, er dette lige noget for dig.

Crystal Jellies Mega Dildo for 3 ud af 5 stjerner.

Læs mere

 

KING COCK STORE DILDOER – Den Realistiske

store dildoer billede

Tjek pris

Fordele

 • 25 centimeter
 • Fås i flere farver

Ulemper

 • Ikke voldsom stor

Min personlige oplevelse

Denne King Cock dildo er lækker og klassisk i sit udseende. Her følte jeg, at jeg kom tilbage til det klassiske, som var sjovt efter de seneste dildoer, jeg havde testet. Størrelsen har lige fået et lille nyk op. Så for mig var den ikke for voldsom, men kunne bestemt mærkes.

Jeg hyggede mig med den et par gange, men var så ellers parat til at lægge den fra mig. På trods af at det var fedt at vende tilbage til en klassisk realistisk stor dildo, så var den lidt kedelig for mig.

Anbefalet til

Dig der elsker en god stor klassiker. Har du altid haft en almindelig dildo og synes du nu er klar til en udfordring? Så King Cocks store dildo noget for dig.

Det siger andre kunder

Grundlæggende er tilbagemeldingen fra testerne, at denne realistiske dildo gør oplevelsen en smule mere triviel. Det vil sige, at det hurtigt kan minde om det du oplever i virkeligheden.

Opsummering

Produktet er fra pipedream, som uden tvivl er nogle af de absolut bedste på markedet. Forstået på den måde, at deres produkter er fremstillet i høj kvalitet. En god og sikker vinder, som for nogle bliver lidt triviel i længden.

Den store dildo får 2 ud af 5 stjerner.

Læs mere

 

Bliv inspireret af

Jeg håber, at dette indlæg har været med til at inspirere dig, og at du har fundet en kæmpe dildo, som du finder interessant. Der er hvertfald ingen tvivl om, at jeg synes det er værd at afprøve. For en dildo i denne størrelse, kan bare noget som normale dildoer ikke kan.

Du bliver stimuleret på en helt anden måde. Vi hører faktisk ofte både mænd og kvinder, som oplever, at de oplever deres første orgasme eller sprøjteorgasme med disse produkter.

Og grundlæggende er det jo lidt spøjst, for der findes produkter til at løse dette. Vi er kommet frem til den konklusion, at det må have noget at gøre med det, at man bliver udfyldt (stimuleret) på en helt anden måde.

Således opfordret til at prøve dette univers af. Jeg vil i øvrigt advokerer for, at du/I skrive i nedenstående diskussionsfelt. Her vil vi meget gerne høre din historier med dildoer såvel som store dildoer.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

1 KOMMENTAR

 1. Hej er vild med den heste dildo
  Den må jeg mærke oppe i mig
  Filmer gerne som jeg har gjort med mine andre dildoer er du til at forhandle med

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here