Penis gag – den bedste gag penis

123

Er I allerede store fans af kinky BDSM leg? Og er I klar på en ny og fræk oplevelse? Så er det en penis gag, I skal have fat i. Det frække legetøj er det perfekte udstyr til leg med dominans, magt og afstraffelse. Bæreren vil føle en ophidsende ydmyghed, mens den dominerende partner har fuld kontrol.

En penis gag fungerer lige som normal gag-ball. I stedet for en rund bold i munden er den dog udstyret med en lille dildo. Dildoen sidder for det meste inde i munden på bæreren. Det giver både en stimulerende fylde for bæreren. Og gør bæreren ude af stand til at tale. Det eneste du vil høre fra din submissive partner, er støn, når du udmåler den rette straf.

En gag penis er nok mest til jer, der allerede har prøvet en eller anden form for gag ball før. Men er I klar til at gøre legen vildere, er en penis gag helt perfekt. Du kan derfor også finde en penis gag til begynderen i denne opsamling af de bedste penis gags.

Er du blevet nysgerrig på, hvad en penis gag kan gøre for dig og din partner, så skal du læse med her. Vi introducerer dig for tre forskellige penis gags. Derudover får du gode råd med på vejen, når det kommer til at vælge den rigtige penis gag til dig og din partner.

Testvinder – Strict Leather gag penis

Tantus Beginner penis gag

Tjek prisen her

Denne penis gag blev testvinder af flere grunde. God størrelse, justerbar og kvalitetsmaterialer er bare nogle af grundene. Den er perfekt til dig, der gerne vil prøve en lidt anden gag-ball oplevelse, end du er vant til.

Med denne frække sag i munden vil du kun, kunne komme med støn, når din partner giver dig den ophidsende afstraffelse.

Mundstykket der skal ind i munden, er formet som en penis. Det giver derfor en utrolig pirrende oplevelse for bæreren, der hele tiden er fyldt ud af det penisformet mundstykke. Du skal derimod ikke bekymre dig om en grim smag i munden. Dette er nemlig en penis gag lavet af medicinsk silikone. Det vil sige, at den er både fri for smag og lugt.

Derudover er der gjort god plads til tænderne, når penis gagen bæres. På den måde kan den bæreres i længere tid, uden der opstår krampe i kæben.

Du kan justere remmen, der skal rundt om hovedet. Stropperne er fremstillet af læder. Hvilket gør det til en endnu frækkere gag penis. Mundstykkes sættes på ved hjælp af de tryklåsknapper, der er på stropperne. Herefter kan du justere størrelsen, så den sidder, som den skal.

Brug den frække penis gag sammen med andet BDSM udstyr I allerede har samlet sammen. Med en gag penis i samlingen vil I helt sikkert få mange frække og ophidsende timer til at gå i hinandens selskab.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone og læder
 • Ftalatfri
 • Penis diameter: 4 cm
 • Penis længde: 7,5 cm
 • Håndlavet og produceret i USA

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Prisvinder – Strict Leather gag penis

strict leather penis gag

Tjek prisen her

Her får du virkelig en penis gag, der kan noget. Og så behøver den endda ikke at koste en formue. Med en penis gag kan I tage jeres kinky BDSM leg til nye højder. Gør din slave helt tavs med det frække penis mundstykke eller lad din partner tage kontrollen over dig, når du bærer den pirrende gag penis.

Dildoen der sidder på mundstykket, er udformet som en realistisk dildo. Du vil derfor kunne mærke et markeret penishoved, når den sidder inde i munden. Det er helt klart med til at gøre oplevelsen ekstra stimulerende.

Der er også tale om en gag penis, der gør det helt umuligt for bæreren at tale. Du vil derfor kun høre støn og små lyde fra din submissive partner. Der er derfor også tale om en ophidsende underdanighed for bæreren, når denne penis gag sættes på.

Læderremmen der sidder rundt om hovedet, kan justeres. På den måde kan penis gagen bruges af flere uanset hovedstørrelse. Derudover er der polstring ved mundstykket og kæben. Det gør den rar at have på også over længere perioder.

En penis gag som denne er perfekt til jer, der allerede har en del erfaring, når det kommer til SM og leg med dominans. En gag penis lader jer skrue op for intensiteten i jeres leg og gøre den endnu mere pirrende.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone, metal og læder
 • Penis diameter: 4,5 cm
 • Penis længde: 7 cm
 • Justerbar

Ulemper:

 • Ingen manual

Til begynderen – Rimba Silikone penis gag

Rimba Silikone penis gag

Tjek prisen her

Tag styringen over din submissive partner med denne silikone penis gag fra Rimba. Du kan bestemme, om den påsatte dildo skal sættes ind i munden. Eller om den skal vende væk fra ansigtet. Denne funktion giver jer en masse muligheder, når det kommer til at udvide jeres pirrende dominans leg.

Sætter du den på med dildoen ud ad, kan bæreren gøre det frække arbejde. Her er det selvfølgelig op til jer, om der skal tilfredsstilles anal eller vaginalt.

Vælger i derimod at sætte den ind i munden på bæreren, kan der ikke komme en lyd ud af den frække mund. Dildoen vil i stedet fylde munden ud og give en stimulerende oplevelse. Dildoen har et realistisk design. Det vil sige, at du både vil kunne mærke penishoved og riller langs skaftet.

Remmen der skal sætte denne penis gag på plads, er justerbar. Du kan også vælge at låse penis gagen fast med en hængelås. Det vil give en ekstra kinky dimension til legen, og vil passe perfekt ind i jeres frække BDSM leg.

Husk altid at blive enig om et stopord eller -tegn, når I leger med bondage og penis gags. Den frække leg bliver først sjov, når der er styr på sikkerheden, og når der er fuld tillid mellem parterne.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og metal
 • Penis diameter: 4 cm
 • Penis længde: 8 cm
 • Justerbar

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Hvad er en penis gag?

En penis gag er en slags gag ball. I stedet for en kugle der skal sidde i munden, er en penis gag udstyret med en penis. En gag penis har også en rem, der skal rundt om hovedet, og som sørger for, at den sidder rigtigt på.

Du kan få penis gags, der har dildoen indvendigt. Det vil sige, at den skal sidde inde i munden. Eller som er vendbare. Det vil sige, at du selv kan bestemme, hvilken vej den skal vende.

Med en vendbar gag penis har du virkelig mange muligheder. Vender du den ud af, kan du stimulere din partner på en helt ny og fræk måde. Her kan du selvfølgelig vælge både vaginal og anal penetrering.

Når dildoen vender ind i munden, får bæreren en stimulerende følelse af at være fyldt ud i munden. Det gør også, at du ikke kan snakke, mens du bærer en penis gag.

Af netop denne grund er en gag penis også utrolig populær, når det kommer til fræk BDSM leg. Her kan en penis gag bruges ligesom en almindelig gag ball. Og den kan bruges sammen med hvad end BDSM udstyr, I ellers bruger.

Du vil ofte finde, at dildoen er lavet af silikone. Silikone er et blødt materiale, og er derfor behageligt at have i munden. Der er samtidig også tænkt på, at en gag skal være behagelig at bære – også over længere tid. Derfor er der ved en penis gag også gjort plads til tænder og kæbe, så du undgår irriterende krampe.

Hvilken gag penis skal jeg vælge?

Hvilken penis gag der er den bedste til jer, kan komme an på mange ting. Hvor stor skal dildoen være? Er der et bestemt materiale, I vil undgå? Eller skal der være tale om en vendbar gag penis?

Det er alle spørgsmål, der er værd at overveje, inden I beslutter jer. Det kan også være vigtigt at overveje, hvor erfaren man er, når det kommer til at bruge gagballs generelt. Det kan nemlig betyde meget i forhold til, hvor behagelig det vil være at have en penis gag på.

Er det jeres første gag penis, kan Rimbas silikone penis gag anbefales. Den er nem at bruge, og har en virkelig god pasform. Det er vigtigt første gang i bruger en penis gag, at I måske ikke bruger den hele tiden. Det kan nemlig godt tage lidt tid at vænne sig til at bære det store udstyr.

Skal det derimod være det bedste af det bedste. Så er det vores testvinder, I skal have fat i. Tantus Fantasy penis gag har en god størrelse dildo, lavet i høj kvalitets silikone, der hverken smager eller lugter. Og så er den selvfølgelig justerbar, og har god plads til tænder og kæbe for den ultimative komfort. Det bliver svært at finde en bedre penis gag, når først du har fået øje på denne frække sag.

Kast jer ud i den frække BDSM leg eller skru op for varmen med en penis gag. Uanset hvilken I vælger, vil I få et pirrende udstyrsstykke til den frække leg.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here