Bondage Tape – De 6 bedste BDSM tape

520

BDSM er en betegnelse, der bruges om seksuelle lyster og lege, der blandt andet handler om bondage, dominans og submission samt sadomasochisme. Der findes mange forskellige undergene af BDSM, og det er meget individuelt og personligt, hvilke aktiviteter og lyster hvert enkelt menneske har. Uanset hvilken undergren der foretrækkes, handler BDSM om respekt, opmærksomhed og tillid.

Bondage i form af tape er ét af de mest anvendte og populære sexlegetøj, som bruges i BDSM. Herunder finder du 6 af markedets bedste bondage tape, der kan bruges i forbindelse med alle undergene i BDSM.

Obaie Bondage Tape – Testvinder

Obaie Bondage Tape – Testvinder

Tjek Prisen Her →

Er du nybegynder med bondage, er det en fordel at vælge en god og alsidig tape, der er nem at arbejde med. Med denne selvklæbende tape er du garanteret de bedste oplevelser med BDSM, uanset om du er dén, som lægger tapen, eller om du er dén, som bliver fikseret.

Den store fordel ved tapen er, at den kan bruges overalt på kroppen. Du kan fiksere håndled, ankler, eller du kan lave mønstre på din partners krop.

Der er 20 meter selvklæbende tape i én rulle og nok til, at du kan få mange gode oplevelser med fiksering.

Den sorte tape egner sig til både mænd og kvinder, og den er fremstillet i et slidstærkt og skånsomt materiale, så der ikke er skarpe kanter, der skærer mod huden.

Den budgetvenlige pris på tapen gør det muligt for enhver at eksperimentere med bondage og få de bedste oplevelser med BDSM. Tapen er ftalatfri, hvilket gør den til det bedste produkt.

Fordele og ulemper ved Obaie Bondage Tape

 • Nem at bruge for nybegynderen med bondage
 • Kan anvendes overalt på kroppen
 • Kraftigt med hudvenligt PVC-materiale
 • Sort
 • Selvklæbende
 • Ftalatfri

Funky Bondage Tape – God og alsidig bondagetape

Funky Bondage Tape

Tjek Prisen Her →

Vil du have en god, kraftig, alsidig og personlig tape til fiksering, skal du vælge dette Funky produkt. Tapen er fremstillet i 100% kraftigt og skånsomt PVC-materiale, der er det mest fleksible og bløde tape, du kan finde på markedet.

Tapen kan bruges af både mand og kvinde og er nem at arbejde med som følge af, at den klæber på sig selv. Du kan bruge den til fiksering af håndled og ankler, eller du kan designe dit eget, frække outfit.

Den selvklæbende tape kan bruges til lege med fiksering og bondage, og den henvender sig til enhver uanset BDSM erfaring eller ej. Mens de fleste kvalitetstape findes i én bestemt farve, får du her en række valgmuligheder i forhold til at vælge den farve, som du ønsker. Du vælger selv, om du er til sort, hvid, rød eller pink.

Uanset hvilken farve du vælger, får du en rulle med 20 m tape, som kan bruges igen og igen. Der er garanti for masser af spændende og intense oplevelser, når du har bondage tape i bedste kvalitet.

Fordele og ulemper ved Funky Bondage Tape:

 • Findes i 4 smarte farver
 • Har mange anvendelsesmuligheder
 • Selvklæbende
 • Egner sig til nybegynderen indenfor bondage samt den erfarne
 • Ikke ftalatfri

Love To Love – Bedste bondage tape til nybegynderen

Love To Love – Bedste bondage

Tjek Prisen Her →

Som nybegynder med BDSM har du brug for bondage og fikseringsprodukter, som er simple, pålidelige og nemme at anvende. Det har stor betydning, at du og din partner får de bedste oplevelser sammen, når I leger og eksperimenterer med bondage.

Dette kan I få, når I vælger denne Love To Love tape, der er en klassisk tape til fiksering i bedste kvalitet.

Når du vælger denne selvklæbende, sorte tape, er du sikret, at fikseringen af din partner foregår problemfri. Den selvklæbende effekt har særlig stor betydning for dig som nybegynder, da du får frihed til at ændre på tapen, fjerne den, lægge den bedre og dermed få de bedste erfaringer med bondage.

Tapen har en bredde på 5cm, hvilket gør det endnu nemmere for dig at få succes med bondage. Med Love To Love tapen vælger du, hvordan bondagen skal lægges på din partners krop. Tapen kommer i en rulle på 15m.

Fordele og ulemper ved Love to love Bondage Tape:

 • God bredde for nem og ubesværet anvendelse (5cm)
 • Kan bruges af både mand og kvinde
 • Sort
 • Selvklæbende
 • Nemmeste anvendelse

Fifty Days Of Play – Bedste bondage tape til de erfarne

Fifty Days Of Play

Tjek Prisen Her →

Ligesom der findes forskellige undergene af BDSM, findes der også forskellige niveauer i hver enkelt undergren. Mens nogle sexpartnere holder af fiksering og bruger dette som en kilde til ekstra spænding fra tid til anden, findes der ligeså mange par, som ofte gør brug af tape. Hører du til den sidstnævnte gruppe, skal du vælge udstyr, som giver dig og din parter de bedste og største udfoldelsesmuligheder og friheder.

Når du er erfaren med 1 eller flere af undergrenene i BDSM, har du brug for udstyr og legetøj, som kan kombineres og skabe ekstra spænding og intensitet. Med denne tape får du de bedste anvendelsesmuligheder i forhold til at anvende forskelligt udstyr på samme tid. Du kan f.eks. bruge tapen sammen med manchetter eller pisk, hvis du holder af SM.

Uanset hvilke lyster og behov du har, vil denne Fifty Days Of Play tape tilfredsstille dine behov. Tapen er selvklæbende og kan bruges til fiksering af både hænder og ankler samt bruges som blindfold eller som bondage om mund.

Tapen kan anvendes til forspil, fiksering, SM og eksperimenterende lege, og du bestemmer, hvor den skal fikseres på din partner.

Den sorte tape henvender sig både til mænd og kvinder og vil med garanti bringe ekstra spænding ind i forholdet.

Fordele og ulemper ved Fifty Days Of Play Bondage-Tape:

 • Egner sig til mange forskellige bindingsmetoder
 • Selvklæbende effekt
 • Kan bruges med andet udstyr og sexlegetøj
 • Masser af fikseringsmuligheder

Obaie Submissive Play Kit – Bedste BDSM sæt til nybegynderen

Obaie Submissive Play Kit

Tjek Prisen Her →

 Der kræves ingen erfaring med SM for at få masser af intense og spændingsfyldte oplevelser med dette udstyrssæt. Sammen med din parter kan du få erfaringer med sexlege, hvor den ene part underkaster sig den anden.

Vil du og din sexpartner skabe jer de bedste erfaringer med BDSM, har I brug for et komplet sæt med legetøj og udstyr. Denne Obaie Submissive Play Kit henvender sig til enhver, som har interesse for at eksperimentere med dominans og submission.

Sættet indeholder alt det bedste BDSM udstyr, der med sikkerhed vil give mange timer med seksuel udfoldelse og nysgerrighed.

Er du og din partner allerede bekendt med bondage, og ønsker I at tage jeres sexliv til et nyt niveau, er dette Obaie Submessive Play Kit det helt perfekt BDSM sæt. I får gag, brystklemmer og bondage tape, som I kan tage i brug i forhold til jeres lyster og behov. I kan udfordre hinanden og skabe masser af intense oplevelser sammen, når I har det bedste BDSM udstyr.

Hvert et redskab er skabt af de bedste materialer i forhold til såvel hudvenlighed som fleksibilitet. Mens nogle er til bondage med tape, tænder andre på de pirrende effekter, som blandt andet brystklemmer kan give. Med de justerbare brystklemmer, kan du skabe det pres, der er lyst til.

Fordele og ulemper ved Obaie Submessive Play Kit:

 • Egner sig til eksperimenterende BDSM lege
 • Indeholder brystklemmer, gag og bondage tape
 • Perfekt til de erfarne med bondage
 • Justerbare brystklemmer og regulerbar gag
 • 20m bondage tape

Tie Me Up Sexlegetøj Boks – Bedste BDSM sæt til de erfarne

Tie Me Up Sexlegetøj Boks

Tjek Prisen Her →

Til de erfarne med BDSM og SM er der brug for komplet udstyr, der giver maksimal frihed til at lege, eksperimentere og udvikle sexlivet. Med dette Tie Me Up Sexlegetøj er der garanti for, at ethvert par med fascination for og hang til SM vil få samtlige ønsker opfyldt.

Den fuldkomne boks indeholder alt det udstyr, som er et must, når det kommer til dominans og submission.

Det er ikke kun de erfarne, der allerede har styr på brugen af bondage tape, brystklemmer og mini flogger, som vil få mange timers nydelse og spænding ud af den indholdsrige boks. Du og din partner vælger selv, hvor meget af udstyret I anvender, og om der er effekter, som I ønsker at gemme til senere brug. Boksen kan også bruges af jer, som ønsker at kaste jer ud i lege med dominans og submission.

Tie Me Up Sexlegetøj boksen indeholder en A-Z guide, som giver enhver praktisk og værdifuld inspiration til anvendelsesmetoder og sikker brug. Dette kan komme enhver til gode, uanset om du har erfaring med BDSM eller ej. Guidet er skrevet på engelsk men har gode, illustrative billeder, der kan bruges som inspirationskilder.

Alt indhold i boksen er ftalatfri og er i onesize størrelse, så både mand og kvinde kan bruge udstyret, uanset hvem i forholdet der er den dominerende og den underkastende part.

Fordele og ulemper ved Tie Me Up Sexlegetøj Boks:

 • Indeholder bondage tape, brystklemmer, bindebånd, blindfold, mini flogger
 • Sundhedsvenlige materialer
 • One size
 • Engelsksproget A-Z guide til inspiration og beskrivelse af sikker anvendelse
 • Bondage tape på 2,5cm i bredde
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here