Bedstraps – Bedste sengesæt til bondage

179

Forvandl din helt almindelige seng til en bondageseng med sengesæt til bondage.

Med bedstraps til bondage kan du let få helt styr på din partner i sengen. Sengesæt til bondage er især oplagte til begynderne, der gerne vil eksperimentere med fiksering.

Øvede kan dog også få meget sjov ud at de nemme sengesæt til bondage, der let transformerer sengen i soveværelset, på hotelværelset eller på ferien.

I denne anmeldelse får du en præsentation af de 8 bedste sengesæt til bondage på markedet.

 

Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen – Testvinder

fifty shades of grey kryds bondagesæt til sengen

Tjek prisen her

Kom i stemning med dette sengesæt til bondage fra Fifty Shades-seriens frække sexlegetøj. Sættet forvandler let en almindelig dobbeltseng til en fræk bondageseng med manchetter.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forvandler en seng til en bondageseng
 • Bløde manchetter med justerbar størrelse
 • Slidstærke nylonstropper

Ulemper:

 • Passer bedst en dobbeltseng, da stropperne ikke kan justeres

Om Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen

Dette sengesæt til bondage er designet i samarbejde med forfatteren bag den berømte Fifty Shades-bogserie, E.L. James.

Stropperne i slidstærk nylon placeres i en kryds over madrassen. Herefter spændes manchetterne til de små metalkroge. Manchetterne er bløde om håndled og ankler og kan let justeres i størrelsen med en velcrolukning.

Dette sæt passer bedst til en dobbeltseng med målene 160×200 cm., da stopperne ikke kan justeres i længden.

 

 

Obaie Bondage Sæt til Sengen – Prisvinder

obaie bondage sæt til sengen

Tjek prisen her

Med dette sengesæt til bondage fra Obaie kan du let forvandle dit soveværelse til en bondagelegeplads. Stropperne, der løber under madrassen, kan let indstilles, så de passer senge op til en trekvartseng.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Enkelt og nemt sengesæt til bondage
 • Polstrede manchetter for komfort

Ulemper:

 • Passer ikke en dobbeltseng

Om Obaie Bondage Sæt til Sengen

Dette sengesæt til bondage forvandler nemt og enkelt din seng til en bondage seng. Designet er flot, enkelt og helt holdt i sort.

Stropperne er samlet, så du let kan installere dem under madrassen og trække ringene til manchetterne op i hvert hjørne. De slidstærke stropper indstilles let, så de passer de fleste senge op til en trekvartseng.

Du får 4 manchetter i alt: 2 til håndled og 2 til fodled. Manchetterne er polstrede, så de er behagelige selv under langvarig brug. Omkredsen af manchetterne til håndledet har en max størrelse på 32 cm., mens ankelmanchetterne kan blive op til 36 cm. i omkreds.

 

 

Scandal Bed Restraints Bindesæt til Sengen – Bedst til erfarne

scandal bed restraints

Tjek prisen her

Til de erfarne er dette sengesæt til bondage en nem måde at forvandle senge overalt til bondagesenge. Manchetterne er lavet i flot rødt og sort mønstret stof, der gør dette sæt særligt visuelt flot.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Flotte røde og sorte mønstrede manchetter
 • Justerbare stropper og manchetter
 • Passer alle senge

Ulemper:

 • Ikke for begyndere

Om Scandal Bed Restraints Bindesæt til Sengen

Dette sæt fra California Exotics er visuelt flot med sit genkendelige mønstrede stof fra Scandal-serien.

Manchetterne er bløde og behagelige mod huden og har en bredde på 5,7 cm. Yderstoffet er i et flot rødt og sort stof med mønster, der ser elegant ud. Hver manchet kan justeres i størrelsen med en nem velcrolukning, så de passer de fleste ankler og håndled.

Manchetterne kan bruges for sig eller let spændes fast til de medfølgende stropper. Stropperne løber under madrassen, hvor de låser hænder og fødder fast i et kryds.

 

 

Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt – Bedst til begyndere

fifty shades of grey senge binde sæt

Tjek prisen her

Vil I gerne eksperimentere med fiksering er dette sengesæt til bondage designet af Fifty Shades-forfatteren et godt bud. Stropperne går under madrassen i et kryds, hvor de 4 manchetter kan fastspændes.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Enkelt system med justerbare stropper
 • 4 bløde og justerbare manchetter

Ulemper:

 • Passer ikke en dobbeltseng

Om Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

Dette kit gør det nemt at fiksere din partner i sengen. Designet i samarbejde med forfatteren E.L. James er der lagt vægt på en nem og enkel måde at spænde en partner fast, der ser elegant og stilfuld ud. Der følger også en matchende blindfold med dette kit.

Sættet er holdt i lysegrå og sort. Manchetterne er bløde at have på, og de laver ikke mærker i huden ved længere brug. Du spænder let manchetterne med velcrolukningen, der sikrer en god pasform om både håndled og ankler. Hver manchet har en lille metalkrog, der kan hægtes på de medfølgende sengestropper.

Sengestropperne er lavet i slidstærk nylon og er justerbare. De installeres hurtigt og enkelt under madrassen.

Dette sæt passer til senge under 180 cm. i bredden, og er derfor ikke oplagte til en dobbeltseng.

 

 

Fetish Fantasy Bondage Belt Senge Kit – Slidstærkt bondagesæt til sengen

fetish fantasy bondage belt senge kit

Tjek prisen her

Med dette sengesæt til bondage får du mulighed for at gøre din partner aldeles hjælpeløs. Sættet består af en taljestrop til sengen, 4 manchetter, remme og et blindfold.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Mange muligheder med sættet
 • Fremstillet i blødt neopren og slidstærk nylon
 • Manchetter med en omkreds på max 47,8 cm.

Ulemper:

 • Stropperne laver ikke et kryds i sengen

Om Fetish Fantasy Bondage Belt Senge Kit

Med dette sæt fra Fetish Fantasy har du mange muligheder for at fastspænde din partner. Med et bælte om taljen og en strop, kan du let centrere din partner i sengen. Taljebæltet har en omkreds på max 101,6 cm., og det har en bredde på 5 cm.

Du spænder taljebæltet til sengen ved hjælp af de medfølgende stropper. Stropperne er fremstillet i slidstærk nylon og kan let justeres for en god pasform om både seng og krop.

Manchetterne er lavet af blødt neopren og stærk nylon, så du let holder både hænder og fødder på plads. Omkredsen af manchetterne kan blive helt op til 47,8 cm., og de passer derfor mange forskellige størrelser.

 

 

Sportsheets Bondage Sæt til Sengen – Enkelt sengesæt til bondage

sportsheets under the bed restraint system

Tjek prisen her

Dette bondagesæt til sengen er nemt og enkelt at bruge. Du får to stropper i slidstærk nylon og 4 manchetter til håndled og ankler, der er lette at gemme væk, når I er færdige med at lege.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forvandl let både seng og dør til bondageudstyr
 • Fremstillet i slidstærk nylon
 • Kan let gemmes under sengen

Ulemper:

 • Manchetter med en max omkreds på 30,5 cm.

Om Sportsheets Bondage Sæt til Sengen

Med dette sengesæt til bondage forvandles enhver seng let til en bondageseng. De to stropper kan føres under sengen, og de er justerbare op til 152 cm. Det betyder, at dette sæt passer de fleste senge, og det kan også bruges eksempelvis til at forvandle en dør til bondageudstyr.

Manchetterne er polstrede, så de er behagelige mod huden. De spændes let fast til stropperne med den lille karabinhage på hver manchet.

Manchetterne har en max omkreds på 30,5 cm., og de har en bredde på 5,1 cm. De justeres og lukkes ved hjælp af en nem velcrolukning.

Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt – Diskret bondagesæt

sex mischief senge bondage saet

Tjek prisen her

Dette sengesæt til bondage fra Sex & Mischief gør det let at gemme jeres frække legetøj, hvis der kommer gæster. Det består nemlig af en central strop, der løber under sengen med 4 manchetter i hvert hjørne.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til begyndere
 • Smart, diskret og justerbart stroppesystem
 • Passer de fleste senge

Ulemper:

 • Manchetterne har en max omkreds på 25 cm.

Om Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

Dette bondagesæt gør det nemt at få fuld kontrol med din partner i sengen. Den centrale strop løber under madrassen, og den kan justeres, så den passer flere størrelser af senge.

Samleremmen har en længde på max 150 cm., og manchetremmene kan blive 146 cm. lange. Du vælger selv, om du vil bruge alle 4 manchetter på én gang eller nøjes med to ad gangen.

Manchetterne er bløde og forede. Omkredsen kan justeres op til 25 cm., og bredden på manchetterne er 5,7 cm.

 

 

Master Series Interlace Senge Bindesæt – Mange muligheder

master series interlace senge bindesæt ny

Tjek prisen her

Dette sengesæt til bondage fra Master Series giver mange muligheder med hele 8 forskellige D-ringe, hvor de medfølgende manchetter kan monteres. Jeres seng bliver dermed til en bondageseng, hvor man kan tage fuld kontrol over sin partners krop.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 8 D-ringe til montering af manchetter
 • 4 bløde manchetter i neopren

Ulemper:

 • Passer kun en dobbeltseng

Om Master Series Interlace Senge Bindesæt

Master Series sengesæt til bondage giver mange muligheder for leg. Stropperne danner et kryds over sengen, hvor 8 D-ringe gør det muligt at fiksere de 4 medfølgende manchetter til håndled og ankler. Du kan også let fæstne andre former for bondageudstyr til de 8 D-ringe for en varieret leg.

Manchetterne er lavet i neopren, og størrelsen justeres ved hjælp af velcrolukningen. Manchetterne har en max omkreds på 33 cm., der passer de fleste. Du kan både fæstne manchetterne til stropperne på sengen, eller fiksere manchetterne sammen.

Vær opmærksom på, at selve krydset af stropper ikke kan justeres i størrelsen, og dette sengesæt passer til en dobbeltseng.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here