Frækt undertøj til mænd – Det bedste i test

261

I mange år – og lidt endnu – har sex været tabubelagt. Vi har ikke snakket om begær, vi har ikke snakket om, hvad der får os helt op at køre i soveværelset. Men sådan skal det ikke være længere, og det første skridt er også taget.

Hvorvidt kvinder har måtte begære sex, har svinget meget igennem tiden, men vi er landet et sted, hvor de selvfølgelig gerne må, da det er en naturlig del af livet. Dette har kvinden taget på sig, og der er mange kvinder, der nyder at klæde sig pænt på for sin mand – også selvom det ikke nødvendigvis indebærer alverden stof.

Dog er der ikke sket den samme udvikling hos mændene. Der er ikke den samme frihed, når det kommer til lingeri og undertøj – det hele skal helst være et par helt normale boxershorts. Men det er da kedeligt.

Er du en mand, der vil tage skridtet mod en frigørelse af mandens seksualitet og måde at udtrykke det på, så gør noget sødt for din partner og køb noget frækt undertøj – til mænd.

Vil du vide mere og, hvilket valgmuligheder, der er på markedet, så læs mere her, hvor du ser de bedste typer til enhver situation.

Testvinder – Svenjoyment Transparente Boxershorts med Swell Function

svenjoyment transparente boxershorts med swell function

Tjek prisen her

 

Denne testvinder er ikke en testvinder uden grund. Det er nemlig den perfekte løsning til manden, der ikke bryder sig om at gå ”all-out”, når det kommer til frækt undertøj til mænd, men gerne vil give sin partner en kinky overraskelse alligevel.

Fordele ved Svenjoyment Transparente Boxershorts med Swell Function:

 • De er fremstillet i 90% polyamid og 10% elastan
 • De er i et komfortabelt, opstrammende fit
 • De fås i størrelserne small, medium, large, extra large og 2xextra large.

Ulemper ved Svenjoyment Transparente Boxershorts med Swell Function:

 • De skal håndvaskes i koldt vand.

Disse transparente boxershorts er som sagt til herren, der gerne vil give sin partner en kinky overraskelse uden at skulle gå for langt ud over sin egen komfortzone. Boxershortsne er i et mesh materiale, der giver fantasien frit spil, men samtidig former og løfter den skræddersyede gylp naturligt de ædlere dele. Det nøje valgte snit ved numsen har samme effekt, da det understreger og opstrammer, så du ikke går ubemærket gennem lokalet.

Mest solgte – G-streng med Åben Front til Mænd

svenjoyment open front g string

Tjek prisen her

 

Er du derimod ikke typen, der er bange for at kaste dig ud i noget nyt for at overraske din partner på en fræk og kinky måde, så er denne type frækt undertøj til mænd, der består af en G-streng, nærmere det rette valg til dig.

Fordele ved G-streng med Åben front til Mænd:

 • G-strengen er fremstillet i 85% polyamid og 15% elastan.
 • G-strengen har en åben front, hvor penis og kugler stikker ud.
 • G-strengen fås i størrelserne small, medium, large og extra large.

Ulemper ved G-streng med Åben front til Mænd:

 • G-strengen skal håndvaskes og må hverken bleges, stryg eller tørretumbles.

Denne G-streng er bestemt ikke egnet til den generte mand, da den giver frit udsyn til hele pakken for neden. G-strengen har en åben front bestående af to huller, hvor ud igennem penis og testikler stikker frem. Det er simpelthen den perfekte blanding af et kinky, frækt og sjovt indslag til en aften, der skal ende i en happy ending. Derudover er det en g-streng, hvilket jo blot er ekstra frækt.

Den billige – Svenjoyment Wetlook Jock

svenjoyment wetlook jock

Tjek prisen her

 

Dette frække undertøj til mænd er, ligesom den forrige, ikke til den generte mand, men derimod til manden, der ønsker at give sin partner en uimodståelig overraskelse med klare associationer til filmen ”Magic Mike”.

Fordele ved Svenjoyment Wetlook Jock:

 • Den er fremstillet i 92% polyester og 8% elastan
 • Den giver klare associationer til filmen ”Magic Mike” – brug eventuelt i samme kontekst.
 • Den fås i størrelserne small, medium, large, extra large og 2 x extra large.

Ulemper ved Svenjoyment Wetllok Jock:

 • Den skal håndvaskes i koldt vand.

Denne trusse er som sagt et modigt valg, men det kan godt betale sig at hoppe i den alligevel, da din partner bestemt vil få sig en uimodståelig overraskelse. Den er fremstillet i et materiale, der giver et wetlook, hvilket antydes i navnet, og så dækker den jo kun over de ædlere dele, da den er formet som en g-streng. Den skræddersyede gylp sørger for at løfte og forme de ædlere dele på en naturlig, men flatterende måde, og så vil det frække snit på numsen understrege denne – selv når du endnu har bukserne på.

Nyhed – Black Level Åben Lak Trusse til Mænd

black level ben lak trusse mænd

Tjek prisen her

 

Denne Black Level Åben Lak Trusse er af samme type frækt undertøj til mænd som g-strengen med åben front, da den ligeledes er åben og lader de ædlere dele vise sig for beskueren.

Fordele ved Black Level Åben Lak Trusse til Mænd:

 • Trussen er fremstillet i 94% polyester og 6% elastan.
 • Trussen er en fræk, sexet og farlig lak trusse.
 • Trussen fås i størrelserne small, medium, large og extra large.

Ulemper ved Black Level Åben Lak Trusse til mænd:

 • Trussen skal håndvaskes i koldt vand.

Denne Black Level Åben Lak Trusse er det oplagte valg til en fantastisk og overraskende aften for dig og din partner – du kan nemlig være sikker på, at den ender i en happy ending og en partner, der føler sig værdsat og tænkt på. Trussen er let skinnende og komfortabel på trods af, at materialet ikke fremstår behageligt, og så åbner den skræddersyede gylp op for godterne samtidig med, at den løfter og former de ædlere dele, så de fremstår mest fordelagtigt. Det samme gør trussen for din bagdel, så denne er formet under et par lækre jeans.

Bedste anmeldelser – Svenjoyment Jock med O-ring

zado læder bryst harness mænd

Tjek prisen her

 

Er du en modig fyr med erfaring indenfor sexet undertøj til mænd, så er det måske på tide at tage skridtet videre til noget endnu vildere og endnu frækkere – der er dog en chance for, at det også er en smule mere grænseoverskridende.

Fordele ved Svenjoyment Jock med O-ring:

 • Den er fremstillet i 92% polyester og 8% elestan.
 • Den er en fræk, farlig og anderledes trusse.
 • Den giver numsen den perfekte runding.

Ulemper ved Svenjoyment Jock med O-ring:

 • Den fås kun i one size.
 • Den skal håndvaskes i koldt vand.

Svenjoyment Jock med O-ring er det ideelle valg til den modige mand, der vil udfordre sig selv med frækt undertøj til mænd, så kæresten får den helt rigtige aften med den helt perfekte happy ending. Det bliver nemlig hverken mere udfordrende eller mere kinky end denne Jock, der samtidig giver din numse den perfekte runding. Svenjoyment Jock med O-ring har en åben front, der er indrammet af en ring i stå af 6,5 cm, og så kan du indstille pasformen via de rå nitter, da disse ikke kun er til pynt.

Den smarte – Sorte Latex Trusser til Mænd

Sorte latex trusser til mænd

Tjek prisen her

 

Er du en stilren, smart og eksperimenterende mand, der blot venter på den rigtige trusse, så han kan skabe den rigtige lejlighed – så har du nu fundet trussen.

Fordele ved Sorte Latex Trusser:

 • De er fremstillet i Latex
 • De er diskrete under tøjet, hvilket øger overraskelsesmomentet.
 • De minimalistiske, hvilket gør dem ekstra frække

Ulemper ved Sorte Latex Trusser:

 • De skal håndvaskes med vand og sæbe.

Denne type frækt undertøj til mænd er de perfekte latex trusser til den frække mand, der vil gøre det perfekte for sin kæreste. Vis din spontane og eksperimenterende side frem ved at iføre dig disse lækre, men simple latex trusser i et sexet design under tøjet og overrask din partner, når I atter vender hjem fra arbejde, byen eller noget helt tredje. Det frække undertøj til mænd sidder fortrinligt og fremhæver din mandlige form, samt indrammer dine ædlere dele, så de sidder trygt og fornemt. Trussen kan bruges alene, men den kan også sættes sammen med andet sex tøj til mænd eller bare frækt tøj til mænd, hvis du vil fremføre dig selv i latex fra top til tå.

Til førstegangskøberen – NEK Gennemsigtige Boxershorts

nek gennemsigtige boxershorts

Tjek prisen her

 

Førstegangskøberen er sjældent klar til at kaste sig ud i det helt vilde, når det kommer til frækt undertøj til mænd. Derfor findes der også sexet undertøj til mænd, der lader din partner vide, at du gerne vil forsøge, men samtidig ikke kaster dig for langt ud af din komfortzone, inden du føler dig klar til det. Og her er denne trusse perfekt.

Fordele ved NEK Gennemsigtige Boxershorts:

 • De er fremstillet i 90% polyester og 10% elestan.
 • De bærer elementer af det frække uden at overskride grænser.
 • De fås i størrelserne small, medium, large og extra large.

Ulemper ved NEK Gennemsigtige Boxershorts:

 • De skal håndvaskes i koldt vand.

NEK Gennemsigtige Boxershorts er et sæt frækt undertøj til mænd, fremstillet i en blanding af wetlook materiale og mesh, hvilket giver udsyn til hofter og bagdel, men lader din partner vente tålmodigt for at se godterne, der gemme sig bag gylpen i wetlook. Derudover ses dette wetlook materiale også i et mønster af tern omkring på det bløde meshmateriale, der indrammer din numse og hofter på en behagelig måde, hvorfor det frække undertøj til mænd også er behagelige at have på. Du kan have dem på under tøjet, så mulighederne for at give din partner en overraskelse på ethvert tidspunkt er der altså altid.

Populær i udlandet – Black Level Lak Boxershorts

black level lak boxeshorts

Tjek prisen her

 

Et par frække underbukser til mænd, der er populær i udlandet, men som også sagtens kunne blive det herhjemme, er denne Black Level Lak Boxershorts, der ikke overskrider grænser i form af en mærkelig form, men alligevel lader din partner fornemme, at du har mere at byde på, end du tidligere har vist.

Fordele ved Black Level Lak Boxershorts:

 • De er fremstillet i 100% polyester
 • De giver dig mulighed for at imponere uden at overskride grænser
 • De fås I størrelserne small, medium, large, extra large og 2 x extra large.

Ulemper ved Black Level Lak Boxershorts:

 • Black Level Lak Boxershorts skal håndvaskes i koldt vand.

Denne type frækt undertøj til mænd, bestående af en trusse, er til dig, der ønsker at imponere, men endnu ikke har forsøgt dig med sexet undertøj til mænd. Den er nemlig dækkende, men fræk grundet det flotte lak materiale.

Det frække undertøj til mænd former og forfører med sine mange detaljer og contour af de ædlere dele. Den giver numsen den perfekte runding, da den er tætsiddende, og lynlåsen og materialet strammet og indrammer om de vigtigste dele. Bevæg dig ud i en overraskelse overfor din partner, og se hvordan selvtilliden stiger og kærligheden vokser.

Den frække – Svenjoyment Hofteholder med Blonder og Sløjfer

svenjoyment hofteholder med blonder og sløjfer

Tjek prisen her

 

Svenjoyment Hofteholder med Blonder og Sløjfer er til manden, der vil bryde grænserne mellem kønnene og tør gå forrest. De giver dig nemlig mulighed for at gøre noget ekstra ud af en lidenskabelige og fræk aften med partneren, men det kræver også et skridt ud af komfortzonen fra din side af, blot ved at iklæde dig frækt undertøj til mænd.

Fordele ved Svenjoyment Hofteholder med Blonder og Sløjfer:

 • Den er fremstillet i 90% polyamid og 10% elestand.
 • Den er perfekt til en sjov og fræk aften i kærligheden og nutidens navn.
 • Den fås i størrelserne small, medium, large extra large og extra extra large

Ulemper ved Svenjoyment Hofteholder med Blonder og Sløjfer:

 • Den skal håndvaskes i koldt vand.

Hvis du er manden, der tør gå forrest i kampen mod kønsroller, og gerne vil vise dit mod overfor din partner, så kan du blot iklæde dig denne type frækt undertøj til mænd, bestående af hofteholder med Blonder og Sløjfer. Det frække undertøj til mænd er designet i en let gennemsigtig sort mesh med blonder og satinsløjfer, hvilket skaber en fræk kontrast mellem det sexede og uskyldige.

Du får både en 6-hæftet lukning bagpå samt 2 justeringsmuligheder, så du er sikker på den passer, og så er stropperne også justerbare. Kast dig ud i det, overrask partnere, se magien ske og skab en sexet historie.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here