LELO Sexlegetøj – Her er det bedste i test

524

Leder du efter det bedste sexlegetøj fra LELO? Vi har i denne test, baseret på +500 anmeldelser, listet det bedste fra det anderkendte mærke.

LELO har alt fra dildoer og vibratorer til massagelys og penisringe.

Du finder derfor et bredt udvalg hos et af verdens mest kendte sexlegetøjs mærker.

Du finder nedenstående en oversigt over testvinderen i hver sin kategori:

Såfremt du blot ønsker at se hele udvalget af LELO sexlegetøj, så klik her →


LELO dildo

Det mest udbredte sexlegetøj er uden tvivl dildoen, og det er derfor nærliggende at starte her. Gennem hele testen vil der efter hver anmeldelse af et LELO produkt præsenteres et eller flere alternativer.

Dette er ment som forslag til dig, som måske har noget helt særligt i tankerne eller bare gerne vil finde et sexlegetøj, der er en lidt mere billig fornøjelse.

LELO Ella g-punkts dildo – TESTVINDER

LELO eller g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

LELO Ella er en kvalitetsdildo, der er lavet til at stimulere kvinders g-punkt. Dildoen kommer i en form, som er i stand til at stimulere den øvre væg i vagina med den helt rette intensitet – den kan dog også finde anvendelse for mænd.

Produktet kommer desuden i et så elegant design, at du nærmest kunne have din LELO dildo stående i vindueskarmen.

Alternativ: Sinful Slimline G-spot Vibrator

sinful slimline Gpunkt vibrator

Tjek Prisen Her

Sinful Slimline G-spot Vibrator er et billigere alternativ til LELO’s g-punkts dildo, som stadig tilbyder de grundlæggende samme features. Bruger du den sammen med vandbaseret glidecreme, får du i hvert fald noget for pengene i forhold til den lidt dyrere model.

Modsat LELO’s model, kan Sinful’s g-punkts vibrator også vibrere, som navnet angiver, og dermed tilføre nydelsen en ny dimension – produktet bruger AA-batterier til at drive denne proces.

Alternativ: Sinful Soft Opladelig g-punkts vibrator

soft opladelig g punkt vibrator

Tjek Prisen Her

Sinful tilbyder også en g-punkts vibrator i en mere blød tekstur og anderledes form. Denne kan også ses som et alternativ til LELO’s model. Hvilken form og tekstur, som du foretrækker, mere blød eller mere rigid, er helt op til dig.

På bundlinjen tilbyder Sinful’s bløde g-punktvibrator dog flere nyttige features, såsom muligheden for at lade apparatet op, en sugekop til at fæstne dildoen på en fast overflade, og 8 indstillinger, inklusiv en “turboknap”.

 


LELO vibrator

Vibratoren har faktisk sin oprindelse i slutningen af 1800-tallet som et lægeligt redskab, der kunne kurere alle former for stress og hovedpine.

Vi kan i hvert fald hjælpe dig med hovedpinen om at vælge den rette model.

LELO Elise 2 – TESTVINDER

LELO elise 2 g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

LELO’s Elise vibrator er kommet ud i en ny version, som giver produktet den optimale brugeroplevelse. LELO Elise 2 har vundet mange tests, og der er god grund til dette. Produktet har multifunktionalitet som både dildo og vibrator.

Desuden tilfører den en ny dimension ved at have to motorer, der kan indstilles til at følge forskellige vibrationsmønstre. For dig, der har brug for en multipel intens stimulation, kan Elise 2 altså sikkert hjælpe dig.

Alternativ: Velve Gaia Luksus g-punkts vibrator

Velve Gaia Lukses g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Med den kvalitet, der kendetegner en LELO vibrator, følger prisen også trop. Hvis du er lidt overvældet af denne, eller ikke oplever, at du behøver alle Elise 2’s avancerede features, findes der flere alternativer. Velve Gaia’s g-punkts vibrator tilbyder en billig vibrator i god kvalitet.

Den har en ergonomisk form, så du kan finde den rette “angrebsvinkel”. Derudover har den en smart opvarmningsfeature, som sørger for, at legetøjet har en behagelig temperatur, når du bruger det.

LELO Ina Wave

LELO ina wave produkt

Tjek Prisen Her

Ina Wave er en såkaldt rabbit-vibrator – disse har et ekstra hoved, som er smart til at stimulere klitoris, mens man stimulerer g-punktet med det andet. Når du først lærer teknikken, er der stor sandsynlighed for, at Ina Wave bliver en af dine favoritter.

Med en LELO vibrator følger der en masse nyttige features med brugervenlighed i tankerne. Ina Wave kan for eksempel huske indstillingen fra sidste gang du brugte den.

Alternativ: Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful rabbit vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du skulle være fan af Star Wars, så kunne det være, at Sinful Rabbits g-punkts vibrator er et alternativ, som er lige noget for dig. Spøg til side, er der nemlig tale om en fyldig og kraftfuld vibrator, som til forveksling godt kunne ligne håndtaget til et lyssværd.

Sinful Rabbit har vundet mange tests, og det skyldes nok bl.a., at hovedet til skedeindgangen har 3 roterende kugler på indersiden, mens kaninørerne på det andet hoved stimulerer klitoris intenst.

 

LELO Ina 2 rabbit-vibrator

LELO Ina 2 rabbit-vibrator

Tjek Prisen Her

Ligesom sin forgænger, er LELO’s Ina 2 vibrator en rabbit-vibrator eller en såkaldt dobbeltvibrator. Som enhver LELO vibrator får du et enkelt ergonomisk design og intelligente features. Version 2  videreudvikler disse. Lelo Ina 2 har bl.a. fordoblet batterilevetid i forhold til sin forgænger, så du kan bruge legetøjet i længere tid.

Desuden er Ina 2 lidt større end den første version, hvilket kan være en fordel, hvis du foretrækker lidt større fylde.

Alternativ: Baseks My Dolphin g-punkts rabbit-vibrator

Alternativ: Baseks My Dolphin g-punkts rabbit-vibrator

Tjek Prisen Her

Baseks tilbyder et relevant alternativ til Ina 2 med deres My Dolphin model. Der er tale om en kurvet dobbeltvibrator i nogenlunde samme størrelse som Ina 2. Det kurvede design gør det nemt at ramme g-punktet, og det delfinformede hoved stimulerer klitoris.

My Dolphin tilbyder 10 vibrationsmønstre, der kan kombineres på forskellig vis med 5 rotationshastigheder. Du kan altså med høj sandsynlighed finde en indstilling, der passer med dine præferencer.

 

LELO Isla dildo-vibrator

LELO Isla dildo-vibrator

Tjek Prisen Her

LELO Isla har et slankt og ergonomisk design med en indvendig støbning i guldfarve. De nydelige detaljer er dog ikke bare til pynt, for det støbte håndtag give plads til to af dine fingre, så du virkelig kan bruge finmotorikken, når du leder efter det rigtige stimuleringspunkt.

Den er dog ikke kun for viderekomne, for vibrationsmønstrene er relativt milde og størrelsen er ikke voldsom. Den er med andre ord også en god begyndervibrator.

Alternativ: Velve Gaia Luksus g-punkts vibrator

Alternativ: Velve Gaia Luksus g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Velve’s Gaia Luksus model kan siges at være et nærliggende alternativ til ovenstående LELO vibrator. Den er en ergonomisk og enkel at bruge, selv om man aldrig har prøvet at stimulere et g-punkt før.

Leder du efter en simpel model i elegant design, som ikke gør så stort indhug på pengepungen som en LELO vibrator, skal du altså ikke lede længere end en Velve Gaia Luksus.

LELO Liv 2 g-punkts vibrator

LELO Liv 2 g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

LELO Liv 2 er en ny version af en af de mest populære modeller i LELO’s udbud. Den indtager nichen som en kraftfuld, omend støjsvag, vibrator i en overkommelig størrelse. Legetøjet vejer faktisk under 100 gram, og derfor skal du ikke bekymre dig om at optræne armene.

Ligesom andre mindre modeller, kan Liv 2 anbefales til nybegyndere, da den på ingen måde er voldsom.

Alternativ: Sinful Slimline G-spot vibrator

Sinful Slimline G-spot vibrator

Tjek Prisen Her

Sinful’s slimlinemodel kunne være noget for dig, som leder efter en vibrator, der både er overkommelig i størrelse og pris. Ligesom LELO Liv 2 og lign. produkter er den støjsvag, hvilket er en klar fordel.

Hvis man føler sig lidt intimideret som nybegynder over de brølende maskiner, som større modeller på markedet godt kan være. Led altså ikke længere end Sinful’s Slimline model, hvis du kan se dig selv i disse standpunkter.

 

LELO Mona 2 g-punkts vibrator

LELO Mona 2 g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du meget målrettet går efter stimulering af g-punktet, så kan LELO Mona 2 måske være løsningen for dig. Der er tale om en middelstor LELO dildo skræddersyet til den kvindelige anatomi.

Mona 2 tilbyder 6 vibrationsmønstre kombineret med 8 forskellige vibrationsstyrker med et relativt mildt og overkommeligt maksimum. Den primære virkning på g-punktet kommer ved at give det rette tryk, og Mona 2 har bestemt massefylden til at udrette dette.

Alternativ: Sinful Curve 10-Speed g-punkts vibrator

Sinful Curve 10-Speed g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Er du målrettet ude efter direkte stimulering af g-punktet til en meget overkommelig pris, så kunne Sinful Curve’s 10-speed vibrator måske være et relevant alternativ til LELO Mona 2. Det slanke skaft giver mulighed for uhindret at finde den helt rigtige vinkel.

Sinful Curve tilbyder desuden 10 vibrationsindstillinger, som kan hjælpe dig over målstregen, og videre endnu.

LELO Soraya rabbit-vibrator

LELO Soraya rabbit-vibrator

Tjek Prisen Her

Til forveksling kunne LELO Soraya godt ligne LELO Isla, omend der er tale om en dobbeltvibrator. Produktet bliver markedsført som verdens smukkeste vibrator, og det kunne der godt være noget om. Der gemmer sig dog meget under motorhjelmen på dette elegante design – to motorer faktisk.

Der er en dedikeret motor til hver af dildoens to hoveder. Den ydre tap er desuden bøjelig, hvilket er en hjælp til at stimulere klitoris optimalt.

Alternativ: Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator Original

Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator Original

Tjek Prisen Her

Sinful’s Mr. Big model er et muligt alternativ til LELO Soraya, hvis du er ude efter kraftig stimulering til en billig penge. Til at starte med, hjælper formfaktoren Mr. Big på vej – som navnet antyder, er der tale om en fyldig model.

Ligesom andre rabbit-vibratorer i Sinful’s produktfølge, fører der en pirrende ydre tap med til stimulering af klitoris og en perlerække rundt om hovedet til skeden, som tilbyder intens stimulering.

 

LELO Gigi II g-punkts vibrator

LELO Gigi II g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

LELO Gigi II er en af de mest populære vibratorer på markedet, når det kommer til kompakthed. Batterilevetiden er desuden langvarig i forhold til mange andre dildoer, og støjen fra vibrationen meget diskret.

Som helhed kan man altså sige, at LELO Gigi er creme de le creme, hvis du leder efter en kompakt og diskret model, der er nem at tage med på farten.

 

Alternativ: Sinful Soft Opladelig g-punkts vibrator

Sinful Soft Opladelig g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Sinful Soft udgør også en g-punkts vibrator med stor kompakthed og fleksibilitet. Den har mange af LELO Gigi II’s fortrin, og kan derfor anses som et billigere alternativ.

Den tilbyder også ekstra fleksibilitet i form af håndfri betjening med den kraftige sugekop i bunden af skaftet. Ligesom mange andre Sinful produkter, har Sinful Soft vibratoren en turboindstilling blandt i alt 10, så du kan frit indstille produktet efter dine præferencer.

 


LELO klitoris vibrator og stimulatorer

LELO udbyder også forskellige former for vibratorer og lign., der er skræddersyet til formålet at stimulere klitoris intensivt.

 

LELO Sona klitoris stimulator – TESTVINDER

Sona klitoris stimulator - TESTVINDER

Tjek Prisen Her

Den første model på listen er LELO Sona, og den er også et godt sted at starte. Der er tale om en kompakt klitoris stimulator, som stimulerer hele området med pulserende bølger – her har du mulighed for at vælge mellem 8 grundlæggende indstillinger.

LELO siger ligefrem, at apparatet stimulerer op til 75% mere af klitorisområdet end gængse metoder.

Alternativ: Womanizer Starlet 2 klitoris stimulator

Womanizer Starlet 2 klitoris stimulator

Tjek Prisen Her

Womanizer Starlet 2 udgør et nærliggende alternativ til Lelo Sona. Der er ligeledes tale om en kompakt og diskret stimulator, og konturerne er nogenlunde de samme – prisen er dog betydeligt lavere.

Simuleringskilden er desuden en anden for Starlet 2: Den patenterede Pleasure Air Technology leverer præcist afmålte trykbølger på klitoris, helt uden behov for berøring.

 

LELO SONA Cruise klitoris stimulator

LELO SONA Cruise klitoris stimulator

Tjek Prisen Her

LELO Sona Cruise  er en handy klitoris stimulator, som udvider den almindelige Sona’s faciliteter med en såkaldt Cruise Control. Teknologien svarer til sine paralleller i bilverdenen, i og med at den tilbyder automatisk hastighedsjustering, alt efter hvor intenst du bruger legetøjet.

Dette tilbyder en konstant og ubesværet oplevelse, når du bruger apparatet. Da den ikke er en reel vibrator, er den desuden meget lyddiskret.

Alternativ: Womanizer Liberty klitoris stimulator

Womanizer Liberty klitoris stimulatorTjek Prisen Her

Womanizer tilbyder ligesom LELO en rejsevenlig udgave af deres klitoris stimulatorer til almen brug, Liberty.

Et praktisk magnetisk låg sørger for, at du sikkert kan tage apparatet med i kufferten eller håndtasken, og du kan få glæde af Womanizer’s trykluftsteknologi til at levere nydelsen, hvor det passer dig.

 

LELO Mia 2 klitoris vibrator

LELO Mia 2 klitoris vibrator

Tjek Prisen Her

Mange mener, at LELO Mia 2 sagtens kunne forveksles med en læbestift eller en mascara. Du har altså diskretion til din fordel her, hvis du vælger at transportere legetøjet i en dametaske eller andet.

Der er tale om vibrationsteknologi, og det er gennem denne, at stimuleringen leveres. Batteriet er desuden genopladeligt, hvilket er endnu en hjælp til dig, der altid er på farten.

Alternativ: Sinful Curve Mini g-punkts vibrator

Sinful Curve Mini g-punkts vibratorTjek Prisen Her

Ligesom LELO Mia 2 er Sinful’s Curve Mini en vibrator, omend den er målrettet g-punktet i stedet for klitoris. Den har en karakteristisk kurvet facon, som gør det muligt at stimulere g-punktet præcist og effektivt.

Den kan siges at være et godt alternativ, hvis du leder efter noget rejse- og prisvenligt, der kan håndtere stimuleringen af g-punktet for dig.

 

LELO Siri 2 Musik Vibrator

LELO Siri 2 Musik Vibrator

Tjek Prisen Her

LELO Siri 2 er på trods af sin beskedne størrelse en kraftfuld vibrator med store musikalske ambitioner. Den er nemlig i stand til levere vibration efter forskellige musikgenrer: Jazz, reggae, klassisk, eller hvad man ellers har lyst til.

Derudover kan den intelligent levere vibrationer som respons på lyde omkring sig. Alt dette gør Siri 2 til en unik LELO vibrator, som tilbyder en ekstra dimension til nydelsen.

Alternativ: Velve Chloe Luksus klitoris vibrator

Velve Chloe Luksus klitoris vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du ikke føler for musisk akkompagnement i din klitoris vibrator, men stadig godt kan lide formfaktoren ved LELO Siri 2, så kunne Velve’s Chloe Luksus model måske være et relevant alternativ.

Den har et ergonomisk design, som både ligger godt i hånden, når man stimulerer sin partner og sig selv. Derudover slipper du for at betale for ekstra gimmicks, hvis du bare gerne vil have et godt grundlæggende redskab.

 

LELO LILY 2 vibrator med duft

LELO LILY 2 vibrator med duft

Tjek Prisen Her

 

LELO Lily 2 er en spændende klitoris vibrator, som kommer i flere feminine farver. Til hver af farverne hører der en bestemt behagelig duft: Lilla er chokolade og rødvin, lyserød er roser og blåregn osv.

Duftstofferne er forsvarligt indkapslet i apparatet og tilbyder en ekstra oplevelsesdimension, samtidigt med, at Lily 2 kan levere intense vibrationer i vant LELO kvalitet.

Alternativ: Velve Chloe Luksus klitoris vibrator

Alternativ: Velve Chloe Luksus klitoris vibrator

Tjek Prisen Her

Atter bør Velve’s Chloe Luksus nævnes som det bedste alternativ for dig, der godt kan lide formfaktoren ved LELO’s avancerede produkter, men foretrækker en mere enkel vibrator, der ikke giver køb på den grundlæggende brugeroplevelse.

Du får en vandtæt model med 10 forskellige vibrationsmønstre. Som altid kan Velve altså levere en god basismodel til konkurrencedygtig pris, som bestemt aldrig skuffer, når den bliver taget i brug.

 


LELO vibrator æg og par vibratorer

Vibrator æg indføres i vagina og giver mulighed for en intens oplevelse.

Ydermere kan en fjernbetjening til vibrationerne tilbyde en helt ny facet, når den bruges sammen med din partner.

LELO Lyla 2 – TESTVINDER

LELO vibrator æg og par vibratorerTjek Prisen Her

Hvis du er parat til at tilføre dit sexliv noget nyt, om det så er alene eller med en partner, så kan LELO Lyla 2 i hvert fald være værd at overveje.

Der er tale om et luksuriøst vibrator æg lavet i behagelig silikone, og der hører en fjernbetjening med. Fjernbetjeningen bruger bevægelsessensorer – jo mere lodret den holdes, desto mere intens bliver stimuleringen.

Alternativ: Sinful opladeligt fjernbetjent vibrator æg

Alternativ: Sinful opladeligt fjernbetjent vibrator æg

Tjek Prisen Her

Sinful udbyder også et vibrator æg i deres produktfølge i god kvalitet, som kan ses som et alternativ til den mere avancerede LELO vibrator.

Fjernbetjeningen er mere simpelt knapstyret, omend der er hele 11 indstillinger at vælge mellem – alternativt kan vibrationerne styres på selve ægget. Samlet set får du altså mulighed for at udrette stort set det samme som den dyrere model til en lavere pris.

 

LELO Tiani 3 par vibrator

LELO Tiani 3 par vibrator

Tjek Prisen Her

Tiano 3 er en LELO vibrator, som særligt har parret i tankerne. Selve Tiani 3 har en buet V-form, som muliggør, at en af enderne stimulerer g-punktet, mens den anden stimulerer klitoris på samme tid.

Fjernbetjeningen, som kan udleveres til partneren, hvis man ønsker det. Kommer i et ergonomisk og brugervenligt design, som gør det nemt at tage på nye erotiske eventyr med legetøjet.

Alternativ: Lovense Lush app-styret g-punkts vibrator

Lovense Lush app-styret g-punkts vibrator

Tjek Prisen Her

Som alternativ til LELO Tiano 3 har Lovense Lush mange fortrin – det vigtigste er nok den facilitet, at selve vibratoren fjernstyres med en app over Bluetooth eller Wifi (Android/iOS). Dette muliggør, at din partner kan stimulere dig over potentielt meget store afstande.

Hvis du pønser på at bruge apparatet offentligt, er det desuden stort set lydløst, når det bruges.

LELO Ida fjernbetjent par vibrator

LELO Ida fjernbetjent par vibrator

Tjek Prisen Her

Lelo Ida er endnu en par vibrator på listen, og den gør sig fuldt ud fortjent til denne position. Selve vibratoren kommer i et eksklusivt sølvdesign, som emmer af den luksus, der kendetegner LELO som mærke.

Ligeledes tilbyder fjernbetjeningen LELO’s avancerede bevægelsessensorer til at styre slagets gang. På denne måde, skal ingen til at bekymre sig om at betjene små knapper under samlejet.

Alternativ: Magic Motion Candy app-styret klitoris vibrator

 

Magic Motion Candy app-styret klitoris vibratorTjek Prisen Her

Hvis du leder efter en alternativ stimuleringsoplevelse til LELO Ida, men stadig godt kunne tænke dig et produkt med brugervenlighed i tankerne, så led ikke længere end Magic Motion Candy.

Der er tale om en klitoris vibrator, som eksempelvis kan placeres i trussen og styres med mange forskellige vibrationsmuligheder via smartphone eller tablet. Den kraftige vibrator er desuden lydløs nok til at bære offentligt.

 

LELO Noa par vibrator

LELO Noa par vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du er på udkig efter en par-vibrator i høj kvalitet, men ikke kan se hypen ved en fjernbetjening, så kunne LELO Noa være et godt bud. Den er genopladelig, og betjeningen foregår på selve apparatet – brugeroplevelsen er altså enkel og ligetil.

LELO Noa kan desuden bruges samtidigt af et par, da indføringsdelen er smal nok til, at dette kan lade sig gøre.

Alternativ: Sinful Partner par vibrator

Sinful Partner par vibrator

Tjek Prisen Her

Hvis du leder efter en simpel par vibrator, men godt kunne tænke dig noget i et mere beskedent prisleje, så kunne Sinful’s Partner model være et godt alternativ.

Vibratoren kan bæres under samlejet af både ham og hende. Begge ender muliggør stimulering af klitoris og g-punkt såvel som penis. Der er altså rig mulighed for at eksperimentere med Sinful Partner, og kun fantasien sætter grænser.

 


LELO penisring

Den gængse brug af penisringe har været at styrke mænds erektion under samleje. Nyere modeller tilbyder dog forskellige faciliteter, der er til glæde for alle deltagere.

LELO Tor 2 penisring – TESTVINDER

LELO penisring

Tjek Prisen Her

LELO er kendt for at tage skridtet videre, når det kommer til intelligente features på deres produkter. Tor 2 er en penisring, som udover den basale funktionalitet at styrke mandens rejsning også tilfører kvinden ekstra nydelse under samlejet ved hjælp af vibration.

Du får altså to produkter i ét, da penisringen samtidigt fungerer som en slags klitorisvibrator. Når du først lærer at bruge Tor 2, tilfører den en ekstra nydelsesdimension for både manden og kvinden under samlejet.

Alternativ: Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator

LELO penisring erstatning alternativ

Tjek Prisen Her

Leder du efter noget billigere hardware end Tor 2, som stadig kan give en tilsvarende oplevelse, så er Velve’s Rio Luksus penisring bestemt værd at kigge efter.

Produktet tilgodeser på samme måde kvindens klitoris med en vibrationsfunktion, der har 10 indstillinger, betjent på selve ringen. Derudover har produktet den rette elasticitet til, at den er nem at få af og på for manden.

LELO Oden 2 Fjenbetjent par vibrator ring

LELO Oden 2 Fjenbetjent par vibrator ring

Tjek Prisen Her

Er du interesseret i at tage konceptet fra Tor 2 skridtet videre, så kan den eksklusive Oden 2 imødekomme dit behov. Med denne vibrerende penisring følger der nemlig en fjernbetjening til indstilling under samlejet, der bruger bevægelsessensorer til at styre slagets gang.

Apparatet kræver altså ikke finmotorik at betjene under samlejet, hvilket er et klart plus. Derudover har Oden 2 en lidt anderledes form end Tor-modellen, hvilket kan være en fordel, hvis du foretrækker bestemte positioner frem for andre.

Alternativ: Magic Motion Candy og Dante Par Sæt

Alternativ: Magic Motion Candy og Dante Par Sæt

Tjek Prisen Her

Hvis du ser værdien i et parorienteret koncept som Oden 2, men leder efter noget lidt anderledes, så kunne Magic Motion’s Candy og Dante Par Sæt måske være noget for dig. Sættet tilbyder både en trussevibrator til kvinden og en vibrerende penisring til manden, som begge kan fjernstyres med en gratis app.

Hele denne alsidige pakke til en brøkdel af prisen for en af LELO’s penisringe.

 


LELO bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler bruges bl.a. til at træne muskler i vagina. Fordelene ved disse øvelser er mange og ikke kun nydelsesrelaterede – de kan for eksempel gøre blærekontrol og fødsel nemmere.

LELO Luna Beads – TESTVINDER

LELO bækkenbundskugler

Tjek Prisen Her

LELO har med Luna Beads lanceret et sæt luksus bækkenbundskugler, som gør det nemt for såvel nybegyndere som mere øvede at træne musklerne i skeden – du kan selv vælge.

Hvor mange kugler, du vil bruge af gangen, og om du vil bruge dem i den medfølgende kugleramme eller ej. Med lidt træning kan vagina føles betydeligt strammere for manden, og den anden vej rundt øges kvindens følsomhed under samlejet.

Alternativ: Sinful Kegel Exerciser Boks

Sinful Kegel Exerciser Boks

Tjek Prisen Her

Sinful’s bækkenbundskuglesæt er også et glimrende, og lidt billigere, sted at starte, når du er interesseret i at træne mellemgulvet – sættet kan på mange måder siges at udgøre en fuldendt fitness-suite for en vagina.

Kuglerne kommer i flere størrelser til gradvis progression. Derudover medfølger en manual, som hjælper dig godt i gang, samt glidecreme og rengøringsmiddel.

LELO Luna Beads Mini

LELO Luna Beads Mini

Tjek Prisen Her

Luna Beads udgør en glimrende model til almen træning af vagina, mens Luna Beads Mini er særligt skræddersyet til yngre kvinder.

Kuglerne i sættet kommer i to vægtklasser og har en diameter på ca. 3 cm. De er særligt egnede til kvinder under 30 år, der endnu ikke har født barn, og derfor har brug for andre mål til deres bækken.

Alternativ: Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt

Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt

Tjek Prisen Her

Der kan siges at være to gode alternativer til LELO Luna Beads Mini. Det første produkt er Sinful Ava’s dobbelte bækkenbundskuglesæt. Sættet er ideelt for dig, som er en yngre nybegynder, men stadig gerne vil give vagina en intens workout.

Som navnet angiver, kommer selve kuglerne sammensmeltet i en tvillingekonstellation, og du får relativt meget vægt for pengene: Hele 60 gram.

Alternativ: Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt

Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt

Tjek Prisen Her

Baseks tilbyder endnu et alternativ til LELO’s minibækkenbundskugler med et vægtigt tvillingekuglesæt på 60 gram. I forhold til Sinful’s sæt indeholder Baseks’ model dog den ekstra feature, at den indre kugle roterer under træningen.

Dette giver musklerne i vagina ekstra udfordring, når det kommer til at stabilisere kuglerne under knibeøvelserne.


Opsummering:

Nordiske LELO er et af de mest anerkendte og førende brands inden for eksklusivt sexlegetøj. De står for svensk luksus og kvalitet.

LELO har eksisteret siden 2003 og er stiftet i Sverige. De var blandt de første til at tænke innovativt og se på sexlegetøj med andre øjne. De kan sammen med et par andre af de største brands, takkes for at løfte sexlegetøj fra af være en billig og snusket løsning til at være noget eksklusivt og luksuriøst – og det er noget vi fra PurePleasure.dk kan lide.

LELO kombinerer funktionalitet og design som aldrig før. Du får ikke bare et fantastisk og luksuriøst produkt, du får også et elegant og flot stykke sexlegetøj. LELO er rene linjer og æstetisk en fryd for øjet. De mest populære produkter fra LELO er bl.a. Tor, Soraya, Ora og Lyla, hvilke alle lever op til dette.

LELO Sexlegetøj er for alle

bedste lelo sexlegetøj

LELO har gennem tiden bidraget til at sexlegetøj ikke skal være en skam at have liggende. De henvender sig til både mænd og kvinder – uanset seksualitet. For ikke at tale om deres eksklusive produkter til par, der ønsker at pifte deres sexliv op.

Produkterne fra LELO er ikke blandt de billigste på markedet, hvilket ikke er overraskende, når du ser på hvad du får for pengene! Som med alt andet går kvalitet og pris hånd i hånd – og du vil fortryde at have sparet på dette område. Når du køber et LELO produkt, er det ikke kun en fryd for øjet og god kvalitet for en stund, det er produkter der kan følge dig i mange år, hvis du passer godt på dem. LELO er en investering i mange års nydelse og øget tilfredsstillelse!

Langt størstedelen af LELO’s produkter er fremstillet helt eller delvist af det lækre silikone, som efterhånden er det bedste og mest brugte materiale til godt kvalitets sexlegetøj. Silikone har lang levetid og harmonerer fantastisk med kroppens hud. Ydermere er det kropssikkert og slider ikke på huden.

Deres produkter er ergonomisk gennemtænkt ned til selv den mindste detalje.

LELO sexlegetøj

Et bredt udvalg af frække oplevelser

lelo tor penisring

LELO har som før nævnt en lang række populære produkter. De specialiserer sig ikke kun inden for ét område, men formår at række vidt og bredt.

De laver ganske simpelt alt inden for sexlegetøj, parvibratorer, bækkenbundskugler, penisringe, vibratorer til forskellige og flere fokusområder, glidecremer samt produkter til blid bondage. Du finder ikke ét produkt i serien, der ikke lever op til deres eksklusive image.

Det er ikke LELO der sætter grænserne! De møder tværtimod alle med enhver smag og ethvert behov.

Et prisvindende brand

Gennem tiden har LELO vundet en lang række priser for deres flotte design og ikke mindst innovative produkter. De seneste og meget attraktive priser de kan skrive på CV’et, er den britiske ETO Award. Den har de vundet både i 2013 og 2014. Men dette er blot et par af dem!

Det svenske brand er kort sagt blevet anerkendt verden over siden de startede med deres eksklusive produkter, der taler for sig selv!

Konklusion

Hvis du derfor mangler et godt mærke indenfor sexlegetøj, så er LELO det rette valg. Det er svensk kvalitet, som du med sikkerhed ikke vil blive skuffet af.

Vi er her på redaktionen hvertfald yderst begejstret med LELO ‘s produkter. Derfor tror vi også, at det vil falde i god jord hos dig.

Tjek ovenstående udvalg der er både produkter til Sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til par.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here