Det kan være ualmindeligt frækt at binde sig selv og sin partner med bondage tape eller sex tape. Yderligere kan man supplere disse bindelege med bondage reb eller sex reb, som det også kaldes.

Dette indlæg har til formål, at teste og anmelde sådanne bondage sæt. Så hvis du ønsker at købe et bondage udstyr sæt og/eller bondage reb så se nedenstående prissammenligning.

 


 

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

Hele bondage sættet består af 4 forskellige stropper. Der er til både hænderne og fødderne i sættet.

Stropperne og binde-sektionerne er udformet i velcro. Det betyder samtidig, at de kan passe til alle størrelser.

Selve manchetterne er 29 cm mens stropperne der kan fastgøres til ting er 120 cm.

Det skulle være rigeligt at gøre med, for de fleste.

Læs mere om produktet her

 

 

Sportsheets Bondage Sæt til Sengen

Dette frække bondage sæt er lavet i stærkt og holdbart Nylon.

Så er du sikker på, at din partner, slave eller lignende ikke slipper væk.

Ikke nok med, at der er nogle rigtig fine manchetter så medfølger der også 4x stropper med. En til hver manchet.

HVer strop måler ca. 1 m og 52 cm. De er 5,1 cm brede. Manchetterne kan udvides til en omkreds på 30,5 cm.

Læs mere om produktet her

 

 

Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

Som en del af det officielle Fifthy Shades of Grey mærke er dette produkt hurtigt blevet én af de mest sælgende bondage sæt til par.

De er nemt og hurtigt at bruge, og så medfølger der en fræk blindfold. Det gør bare legene endnu frækkere, når du ikke kan se, hvad din partner foretager sig.

Hele sættet vejer lidt over 350 gram. alle stropperne er nemme at justere og passer til alle størrelser – både på hænder og fødder. Det er lavet i materialerne: Satin, neopren, kunstlæder, elastik.

Læs mere om produktet her

 

 

Scandal Bed Restraints Bindesæt til Sengen

Dette bondage sæt fra mærket Scandal er en af de mest anmelderroste sæt.

Det er til jer, der gerne vil have mulighed for at kombinere det i mange forskellige afskygninger. Gerne også med andre lignende bondage produkter. Potentielt også fra Scandal.

Sættet er lavet i polyester, velcro, POM og metal. Det er 5,7 cm brede (manchetterne) og 2,5 cm brede (stropperne). stropperne er lidt over 150 cm lange og manchetterne er ca. 1 cm tykke.

Sættet er virkelig godt som et sengesæt, hvor personen bindes fast til sengen. Det er det fordi det kan fæstnes i sig selv under sengen. Uden at have behov for andre hægter.

Læs mere om produktet her

 

 

Fetish Fantasy Spread´em Bar og Manchetter

Dette bondage sæt er en smule anderledes end de andre.

Det har nemlig inkorporeret spredestænger i det. Hvilket kan være super frækt.

Af selvsamme grund er sættet også til jer, der gerne vil eksperimentere med netop benspredning.

Dernæst er sættet typisk ikke anvendt til at binde fast til andre ting eller genstande. Men udelukkende brugt til at fiksere en person.

Der medfølger 2x spredestænger. En kort på 25,5 cm lang.

Læs mere om produktet her

 

Master Series Subdued Full Body Bindesæt

Til jer/dig der ønsker et virkelig simpelt bondage sæt. Det eneste dette BDSM sæt består af er udelukkende klips stropper.

Det er faktisk en af mine yndlings fordi der er så mange muligheder med de mange forskellige længde stropper.

De er alle justerbare og fungerer via en nem klipse mekanisme, som du eksempelvis kender det fra rygsække eller lignende.

1 – 36,6 cm.
2 – 54,6 cm.
3 – 54,6 cm.
4 – 81,3 cm.
5 – 102 cm.
6 – 104,5 cm.
7 – 105,5 cm.

Læs mere om produktet her

 

 

You2Toys Bondage Board med Tilbehør

Denne er til jer, der vil fuldende jeres lille sex og BDSM grotte. Bordet her har alt tilbehør man overhoved kunne tænke sig.

Det er et fuldt BDSM sæt, som kan foldes sammen og tilbyder uendelige muligheder, for at binde hinanden fast.

Der medfølger både flogger, blindfold og gag ball, samt de synlige manchetter fra billedet. Der udover medfølger der også et sex halsbånd.

I sin fulde længde er bordet 120 cm langt og 60 cm bredt. Det vejer omkring 7 kg.

Læs mere om produktet her

 

 


OBAIE BONDAGE SÆT TIL SENGEN

Obaie bondage sæt til sengen

Find sættet hos Sinful, Klik her

Den sidste ting i vores pakke var dette bondage sæt til sengen. Kassen den var i var ikke den mest spændene, men hvad gør det når bare indholdet er spændene.

Ivrigt gik vi i gang med at få det lagt under vores topmadras så vi kunne komme i gang med at prøve det. Der gik dog ikke mange minutter før vi opdagede at vi havde fået det vendt forkert.

Der mangler noget der kan anvise hvad der er til hænder og hvad der er til anklerne, måske noget farve på den ene del, det ville gøre det noget nemmere. Vi valgte at sy en rød sløjfe på dem til hænderne.

Obaie bondage sæt til sengen låse

Find sættet hos Sinful, Klik her

Nå men vi fik det vendt rigtig, og wow siger vi bare. Det har flere muligheder til hvordan man kan bruge dette til at spænde sin partner fast med. Den er nem at indstille i længden det kræver ikke den store viden at gå til dette produkt. Når man er den der bliver spændt fast, tænker man bare hvor er velcrobåndene pakket dejligt ind i det skønneste bløde stof, og man får lyst til at blive spændt fast igen og igen. Med velcrobåndene har man mulighed for selv at vælge hvor stramt man vil have det.

Ved dette sæt har du også mulighed for at vende det så anklerne bliver spændt fast øverst og hænderne til de nederste og ved at man ligger på den, så gav den ikke efter og flyttede sig. Vælger du at fastspænde din partner modsat er det nemt og hurtigt at flytte hånd og ankellænkerne, da de er sat på med karabinhage.

Vi prøvede også at anvende den uden for sengen, ved at sætte kæder i karabinhagerne og så spændte vi den fast til loftet, hvilket gave en utrolig anderledes oplevelse af sættet.

Med dette sætte kan alle uanset størrelse, tyk, tynd, høj og lav mulighed for at opleve nydelsen i bondage verden, da den er fantastisk flexibel. Både øvede og nybegynder kan få stor glæde at sættet, som kan indstilles 5 forskellige steder i længden.

Sættet fylder ikke ret meget så hvis man er typen der godt kan lide at have noget ekstra spænding med på en ferie er det nemt at pakke med i kufferten og tage frem når man er fremme.

Fordele ved sættet, det er nemt at betjene af alle og alle kan spændes fast. Det fylder ikke noget er er derfor nemt at tage med sig. Kun fantasien sætter grænser for hvor du kan bruge den henne.

Ulemperne, er få, men dog noget der kunne antyde hvad der er til ankler og hvad der er til hænder ville hjælpe rigtig meget når man skal bruge den.


OBAIE BONDAGE TAPE

Obaie bondage tape

Find tapen hos Sinful, Klik her

Vi valgte at prøve bondage tapen som det første. Den første gang endte det mere i grin da tapen kræver lidt øvelse, så den snoede sig sammen og skar lidt i huden, da det nemt kan blive for stramt.

En af betænkelighederne ved tapen var om hvor meget det ville klistre til huden, ville man skulle stå bagefter og bruge neglebørste for at få klister af kroppen, men der blev vi gjort til skamme. Aldrig har noget været nemmere at få af igen. Tapen klister bestemt ikke til huden men til sig selv så det glider ikke rundt.

Men vi opgav ikke så let, efter lidt søgen på nettet og YouTube fandt vi nogle simple metoder, hvorpå man alligevel kan få en stor nydelse af tapen, både med hensyn til hvor stramt man kan sætte det, og hvor skøn den glatte tape føles mod huden.

Tapen er meget stærk og alsidig, ved at man både kan bruge det til at tape sin partners hænder sammen, eller armen. Man kan også sagtens våge sig ud i den lidt større kunst at tape hinanden.

Bondage tapen giver mulighed for at man kan pakke sin partner ind i det som var det et stykke tøj. Og på den måde gøre det mere frækt og sexet. Når partneren så er pakket ind i dette flotte dress, indbyder det til at finde pisken frem og lade opvarmningen begynde, da både lyden og følelsen af pisken er meget mere intens, når man er iført tapen.

Obaie bondage tape med hænder

Find tapen hos Sinful, Klik her

Det er kun fantasien der sætter grænser for brug af bondage tape

Det pirrende med tapen er at med lidt fantasi kan man som kvinde sagtens bruge det som f.eks. undercorsage uden på kjolen, og derved pirre sin partner en hel aften.

Det at tage tapen af sin partner, er en god ting at bruge efterspillet på, da det giver god mulighed for fjerlette berøringer. Et lille pust i nakken, let berøring af ballerne der måske stadig er varme efter pisken. Den tapede partner har her mulighed for at lave piruetter mens tapen forsigtigt rulles tilbage på rullen.

En af fordelene er at det kan genbruges igen og igen, hvis man er påpasselige med det når man taper hinanden ind.

En af ulemperne er at hvis man bliver for ivrig når man er ved at tape sin partner ind, så kan det hurtigt klistre sammen, og så kan det godt være noget af en opgave at få det kilt ad igen.

Alt i alt omkring tapen

Vi blev gjort til skamme ved vores fordomme omkring bondage tape.

Da vi først fik teknikken med at bruge bondage tapen, blev det en fantastisk nydelse at bruge det. Og når den rulle ikke kan mere, så skal der helt sikkert købes noget mere.


OBAIE SEX BONDAGE REB

Obaie bondage reb

Find tapen hos Sinful, Klik her

Ligeledes med dette produkt så blev vi lidt skuffede over indpakningen.

Med stor iver og gåpåmod tog vi os tid til først, at studere lidt om bondage reb på nettet, da vi var klar over der er en lille fare ved at bruge det, da man kan stramme for meget.

Information om brug af sex reb, kan være lidt problematisk, men ikke umuligt, når man først finder det, så er der en ret god portion, af nyttig information at hente på nettet.

Når man først får rebet i sine hænder, så føles det virkelig fantastisk blødt og indbydende, man får lyst til at mærke det mod kroppen.

Med dette reb har man virkelig mange mulighed for erotisk stimulans, da det har så mange anvendelsesmuligheder.

Obaie bondage reb med hænder

Find rebet hos Sinful, Klik her

Man kan binde sin partner fast til senge så partneren ikke har mulighed for at bevæge sig, man kan binde deres hænder fast til kroppen og lade et stykke blive frit af rebet, så man har en slags line hvor man kan trække dem rundt i.

Rebet er meget blød mod huden, men samtidig har det er lidt ru overflade ved huden, så den lidt kradsende fornemmelse, er med til at varme kroppen op og det i sig selv er pirrende.

Den info om reb man kan finde på nettet, viser at det helst skal ligge dobbelt så det bliver mest behageligt med knuderne. Så 10 meter er ikke ret meget, når man binder hinanden til nydelse. Så køb gerne 2 eller 3 pakker, det har vi gjort for at øge den erotiske tilfredsstillelse ved rebet.

Rebet er nemt at binde da man ikke som sådan skal lave knuder. Man skal dog huske på, at når man binder sin partner så hellere bind det lidt løst, da det er meget nemt at stramme til, men at løsne det så det ikke strammer er noget mere besværligt.

Vores første gang med rebet var meget vellykket, da det ikke kræver den store ekspertise. Med lidt basal viden som man som tidligere nævnte har fundet på nettet, så er det bare at begynde at binde sin partner. Her har du virkelig mulighed for at forsøge dig med alle mulige måde at binde din partner på. Dog skal man huske på hvor man laver knuderne hvis man ønsker sin partner lidt senere måske skal ned at ligge, knuderne er ikke behagelige at ligge på.

Sex Reb er bare frækt

Når man prøver bondage rebet første gang, kan det være en rigtig god ide at begge prøver begge roller. Så man prøver både at binde rebet og blive bundet, på den måde følte vi os mere sikre. Hvis man normalt vis er den underdanige, kan det være meget grænseoverskridende at skulle stå i den anden rolle, men også enormt spændene. Så til alle i underdanige, vil vi anbefale at prøve den anden rolle.

Når man står som den der skal bindes og har fået anvist hvordan man skal stå. Så stiger spændingen, hvis man bliver blindfoldet, så skærpes mange af dine sanser. Du kan kun nyde hvordan rebet føres rundt på kroppen af dig, hvordan det strammes og den ru overflade blidt kradse din hud. Den uvidenhed om hvordan du bliver bundet og hvad din partner kan finde på. De ting tilsammen, gør at rebet er mere pirrende end tapen.

Når man er nybegynder, så er det meget vigtigt at købe det rigtige reb, og ikke bare gå i gør det selv-butikker. Obaie sex reb er en fantastisk begyndelse.

Fordele ved rebet er at det er forholdsvis nemt at gå til, det kan holde til mange ting og mange timers nydelse. Det er ikke den store bekostning at anskaffe sig rebet, og da det er så blødt og smidigt så kan det holde til noget.

Ulemper ved rebet er at 10 meter kommer du ikke langt med, alt efter hvor meget du vil binde din partner ind. hvis man har sart hud så kan rebet godt være ubehageligt.

Alt i alt omkring rebet. Super god investering, mange gode anvendelses muligheder, og få ulemper. Et bondage rep elle rep til sex er faktisk slet ikke så ringe. For ikke nok med, at i kan lave nogle ret frække bindelege. Så kan man med hjælp fra et sex reb / bondage reb faktisk få nogle ret fantastiske orgasmer. Årsagen til dette er naturligvis, at i forbindelse med, at man bindes fast. Så bredes der en mindre panisk tilstand i kroppen, som udløser en fantastisk orgasme. Det må du bare prøve.


En blanding med produkterne.

Vi valgte at prøve dem sammen, for at se hvordan nydelsen kunne blive.

Vi prøvede at tape ind og så ligge med ryggen op ad spændt fast med bondagesættet til sengen. Her fandt vi ud af at det er meget vigtigt ikke at tape det for stramt. Men sikke en nydelse det blev, ligge der og være indbydende og fastspændt, se sin partner ligge og er fratage så mange bevægelser. Den ikke bundene partner har her alle muligheder for at lade den underdanige mærke hvem der bestemmer.

Bondagesættet blev også afprøvet sammen med rebet, vi er velsignet med en trappe til dette formål. På med bondagesættet, og så bruge rebet til at spænde sin partner fast til gelænderet. Igen ikke ret mange muligheder for at kunne bevæge sig, her er igen muligheden for at spænde partneren fast så ryggen vende mod ham/hende.

Opsummering

Alle 3 produkter er rigtig gode, og hvis man vil prøve bondage verden er de et rigtig godt bud. Da de alle er til at komme til for penge og super nemme at bruge.

Vi kan ikke sige at det ene produkt er bedre end det andet, vi er imponeret over dem alle 3. og kombinationsmulighederne er fantastiske.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here