Bondage Sæt – Her er de bedste

1920

Det kan være ualmindeligt frækt at binde sig selv og sin partner, da det virkelig spiller på dominant/submissive-universet. Bondage er for alle uanset erfaringsniveau, og det er mere populært end nogensinde før.

Der er mange måder at udføre bondage på, og der er alverdens typer bondage udstyr. Man kan også købe hele bondage sæt, hvis man vil have det hele på én gang til en fornuftig pris. I dette indlæg har vores produkttestere testet og anmeldt de bedste bondage sæt på markedet, som du kan læse om her.

Stadig i tvivl?

Se udvalget af bondage sæt her →

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

 

TESTVINDERFifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris
altertystys logo Tjek dagens pris

Fordele

 • En del af den officielle Fifty Shades Of Grey-kollektion
 • Nemt og hurtigt at anvende
 • Bløde manchetter til hånd- og fodled
 • Blindfold medfølger
 • Manchetterne lukkes med velcro
 • Manchetterne kan nemt spændes fast til stropperne

Ulemper

 • Passer kun til senge på maks. 180 cm i bredden

Beskrivelse af produktet

Dette bindesæt er baseret på Fifty Shades Of Grey-bøgerne og er en del af den officielle kollektion. Sættet består af 4 manchetter, der er fæstnet til hver deres strop via en metalkrog – og hver strop er spændt på en tværstrop, der går under madrassen. For at bondagesættet passer optimalt til din seng, anbefales det, at madrassen er maks 180 cm i bredden.

Manchetterne åbnes og lukkes via velcro, og de har en blød inderside, der er behagelig mod huden. De 4 manchetter gør, at I nemt kan fastgøre hele kroppen til sengen, og spille endnu mere på det dominante. Både stropperne til under sengen og manchetterne er justerbare i længe og omkreds, så I kan finde den pasform, der fungerer bedst for jer.

Til sættet medfølger der et blindfold, som I kan benytte for at gøre oplevelsen ekstra mystisk og pirrende.

Anbefalet til

Rigtig god til parret, der vil eksperimentere med bondage og har lidt eller nogen erfaring. Sættet har mange fastgøringsmuligheder, og I har derfor mulighed for at afveksle fastgøringsmetoderne, og gøre det mere udfordrende, når erfaringsniveauet stiger.

Også god til parret, der ofte er på farten og vil have et bondagesæt, der er nemt at tage med.

Det siger andre kunder

Et virkelig lækkert sæt med super god komfort og pasform. Sættet er nemt at sætte op og justere, så det passer til de fleste senge. Kvaliteten er god og blindfolden er en fræk detalje.

Opsummering

Et bondagesæt baseret på de kendte Fifty Shades Of Grey-bøger. Der medfølger 4 manchetter og et blindfold, og sættet er nemt at sætte op og pakke væk. Justerbare stropper og manchetter.

Læs mere her

 


 

PRISVINDERBondage Sæt med Velcro Håndjern

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Kan fastgøres mange steder
 • Rig mulighed for afveksling i fastgørelse
 • Manchetterne har velcrolukning for nem justering
 • Bløde manchetter
 • Godt begyndersæt

Ulemper

 • Stropperne er i nylon, som er hårdt mod huden
 • Stropperne er ikke justerbare
 • Machetterne er ikke aftagelige

Beskrivelse af produktet

Dette sæt består af 4 seperate nylonstropper med en manchet i hver ende. Manchetterne er bløde og behagelige at have omkring hånd- og fodled. Nylonstroppen har en løkke i den anden ende, og kan nemt fastgøres til sengen, spisebordet, i døren – hvor end I vil tage legen hen. Stropperne er ikke justerbare i længden.

Manchetterne har velcrolukning og kan på den måde justeres i størrelsen, så de passer til alle. Kvaliteten er god, og sættet koster ikke alverden.

Anbefalet til

Anbefalet til dem, der ikke har så meget erfaring inden for bondage. Det er et meget simpelt sæt, som er nemt at sætte op hvor som helst, og det er derfor genialt til jer, der skal til at udforske bondage-verdenen.

Det siger andre kunder

Folk er meget tilfredse med dette produkt og omtaler det som et godt begyndersæt. Stropperne kan dog ikke justeres i længden, hvilket er et minus.

Opsummering

Et bondagesæt med 4 separate stropper, der kan fastgøres hvor som helst via en løkke. Stropperne er lavet af nylon, og for enden af hver strop finder man en blød manchet, der er behagelig mod huden og justeres i størrelsen via velcro. Godt sæt til begynderen.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDERENSportsheets Bondage Sæt til Sengen

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Aftagelige manchetter
 • Justerbare stropper
 • Brede, forede manchetter
 • Hver strop er 152 cm lang
 • Manchetterne har velcrolukning (meget justerbare)
 • Praktisk og nemt at sætte op/pakke væk
 • Passer til langt de fleste senge

Ulemper

 • Justeringsmekanismen er lidt billig i materialet

Beskrivelse af produktet

Dette bondagesæt er fra det kendte mærke Sportsheets, der altid producerer produkter i højeste kvalitet. Sættet består af 4 stropper, der mødes og er fastgjort til hinanden i en lille metalring i midten. For enden af hver strop er en manchet fastgjort med en metalkrog, hvoraf manchetterne kan tages af og på efter ønske.

Stropperne er justerbare og måler hver 152 cm i længden. Sættet kan nemt fastgøres under sengen eller madrassen, og man kan blot lade sættet være efter brug – så er det sat op og klart til næste gang, det skal gå vildt for sig i soveværelset.

Man kan også fastgøre sættet bag døren og udforske helt nye bondage-metoder. Manchetterne har en omkreds på op til 30,5 cm i omkredsen, så man også kan fastgøre andre ting end blot hånd- og fodled.

Anbefalet til

Perfekt til begynderne, der ikke har så meget erfaring inden for bondage. Dette sæt er en god investering, da det er nemt at bruge, men man kan fastgøre det mange steder og på mange måder, så man kan udfordre sig til og lade erfaringsniveauet stige, uden man skal købe nyt sæt.

Det siger andre kunder

Et frækt sæt der har mange muligheder og fungerer helt efter hensigten. Kvaliteten på sættet er super god, og der er mange muligheder for fastspænding og bondage. Manchetterne er behagelige at have på længere tid af gangen.

Opsummering

Et bondage-sæt fra Sportsheets, som har 4 meget justerbare stropper og 4 aftagelige manchetter. Manchetterne er foret og bløde mod huden, og har velcro-lukning, der er meget justerbar. Hver strop er 152 cm i længden.

Læs mere her

 


 

obaie Restraint Bindesæt til Sengen

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • 4 aftagelige manchetter med foret inderside
 • 4 justerbare stropper der er 152,5 cm i maksimal længde
 • 1 tværstrop på 152,5
 • Manchetterne har et flot design
 • Passer til senge i alle størrelser

Ulemper

 • Prisen er lidt højere end de andre sæt

Beskrivelse af produktet

Dette bondage-sæt til sengen er fra mærket Scandal Bed Restraints, som er kendetegnet ved en mere luksuriøs og detaljeret æstetik. Sættet består af en tværstrop, der går under sengen, hvoraf de 4 stropper fastgøres til denne. For hver ende af stropperne er der en manchet, som er aftagelig via en metalkrog. Ved at manchetterne er aftagelige gør det, at man kan benytte dem i andre sammenhænge også.

Hver strop (inklusive tværstroppen) kan justeres ud til en længde på 152,5 cm i længden. Dette gør, at sættet passer perfekt til enhver seng, og sættet kan nemt justeres og tilpasses.

De 4 manchetter har et lækkert rødt mønster, og med deres forede indersider er de behagelige mod hånd- og fodled – også i længere tid af gangen. Manchetterne har velcro-lukning, som gør dem nemme at justere i alle størrelser.

Anbefalet til

Anbefalet til dem, der gerne vil investere i et kvalitetssæt. Sættet kan justeres så det passer til alle sengestørrelser, samtidigt med at manchetterne kan justeres til alle hånd- og fodledsstørrelser. Sættet er i ekstra god og lækker kvalitet.

Det siger andre kunder

Et kvalitetssæt der helt klart er pengene værd. At sættet kan justeres så meget på alle måder, er et kæmpe plus.

Opsummering

Et bondage-sæt fra Scandal Bed Restraints der kan justeres, så det passer til alle typer senge. Manchetterne er bløde og aftagelige, så man kan bruge dem i andre sammenhænge også. Manchetterne har velcrolukning og kan derfor nemt justeres i omkredsen også.

Læs mere her

 


 

Fetish Fantasy Spread´em Bar og Manchetter

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Giver utroligt mange fikseringsmuligheder
 • Opbevaringstaske medfølger
 • Aftagelige, justerbare manchetter
 • 2 metalstænger medfølger (25,5 cm og 60 cm)
 • Anderledes bondage
 • Stroppen mellem stængerne er justerbar

Ulemper

 • Manchetterne føles lidt billige

Beskrivelse af produktet

Dette bondage-sæt fra Fetish Fantasy er lidt anderledes end de andre. Sættet består nemlig at 2 spredestænger i metal – en kort på 25,5 cm og en lang på 60 cm. I begge ender af hver spredestang er der en ring, hvor du kan fastgøre de medfølgende manchetter – eller tage dem af efter ønske.

På midten af hver stang er der yderligere ringe, så du kan spænde de to stænger sammen via den medfølgende nylonstrop. Dette sæt giver dig derfor et hav af muligheder, når det kommer til fiksering og bondage, men de to jernstænger giver alligevel mulighed for kontrol og frække stillinger.

Der medfølger en smart opbevaringstaske, som du også kan fragte sættet i. På den måde er det også et rejsevenligt produkt.

Anbefalet til

Anbefalet til dem der til have et bondage-sæt, der kan bruges uden for sengen. Dette sæt giver din partner og dig et hav af fikseringsmuligheder, og er derfor egnet til begynderen såvel som den erfarne.

Det siger andre kunder

Et sæt i rigtig god kvalitet, der gør bondage og fiksering anderledes og interessant. Manchetterne er dog ikke så bløde mod huden.

Opsummering

Fetish Fantasy’s svar på et anderledes bondage-sæt, der giver dig et hav af fikseringsmuligheder – også uden for senge. Der medfølger to metalstænger – en på 25,5 cm og en på 60 cm. Opbevaringstaske medfølger, så produktet er meget rejsevenligt.

Læs mere her

 


 

Master Series Subdued Full Body Bindesæt

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Nem åbne/lukke-mekanisme
 • Justerbare i længden
 • 7 stropper i forskellig længde
 • Giver fikseringsmulighed til hele kroppen

Ulemper

 • Ikke så behagelige mod huden
 • Virker lidt billigt

Beskrivelse af produktet

Dette fikseringssæt består af 7 nylonstropper i forskellig længde. Hver strop er udstyret med en easylock åbne/lukke-mekanisme, du nok kender fra de fleste rygsække. Hver strop er justerbar, og du kan spænde stroppen hvor som helst om din partners krop, og fiksere din partner fra top til tå.

Stropperne er uafhængig af hinanden, og du kan derfor bruge en enkelt, to eller alle syv – det er helt op til dig og din partner. Nylonen kan godt føles lidt hård og kradsende mod huden.

Anbefalet til

Anbefalet til dem, der vil kunne fiksere hinanden fuldstændig fra top til tå og nyder følelsen af, at bevægelsesfriheden er væk og dominans er i højsædet.

Det siger andre kunder

Nylonen er meget hård mod huden og produktet virker lidt billigt. Idéen med produktet er dog super god, og det er virkelig frækt at kunne immobilisere sin partner fuldstændig.

Opsummering

Et bondagesæt bestående af 7 forskellige nylonstropper alle med easylock-funktion, så det er nemt at åbne og lukke stropperne. Stropperne er forskellige længde og kan alle justeres yderligere.

Læs mere her

 


 

You2Toys Bondage Board med tilbehør

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Tilbehør medfølger (8 manchetter, 1 blindfold, 1 flogger, 1 gagball og 1 choker)
 • Kvaliteten er i top
 • Meget for pengene
 • Justerbare manchetter med blødt for
 • Boardet har skumfyld, så det er blødt at ligge på

Ulemper

 • Vejer 7 kg
 • I den dyre ende af prisklassen

Beskrivelse af produktet

You2Toys står bag dette bondage-sæt, som også er et anderledes, men praktisk, svar på et bondages-sæt. Produktpakken består af et bondage board, der er 120 cm i længden og 60 cm i bredden. Boardet vejer cirka 7 kg, og det er derfor et ret solidt produkt, som I kan have timevis af leg med.

Fordelt rundt i siden af boardet er der 9 D-ringe, hvor du og din partner kan fastgøre diverse bondage-tilbehør. Der medfølger 4 håndledsmanchetter og 4 ankelmanchetter, som alle er justerbare via velcro-mekanismen. Derudover medfølger der et justerbart halsbånd, der også har velcro-mekanisme, og som også kan fastgøres til en af D-ringene.

Bondagesættet kommer også med en gagball, en blindfold og en flogger. Du kan på boardet derfor fiksere din partner i hvilken som helst stilling, plus du kan benytte det frække tilbehør for at forstærke det dom/sub-effekten endnu mere.

Anbefalet til

Dem som er klar på at investere i et større bondagesæt, hvor der virkelig er mange fikseringsmuligheder, og hvor der virkelig medfølger meget tilbehør.

Det siger andre kunder

Virkelig det ultimative sæt! Selvom sættet er i den dyre ende, så er det utroligt lækker kvalitet, og der medfølger utroligt meget frækt tilbehør.

Opsummering

Det ultimative bondage-sæt fra You2Toys. Sættet består af et board med skumfyld, der er blødt at opholde sig på. Derudover medfølger 8 manchetter (4 til håndled og 4 til anklerne), 1 flogger, 1 blindfold, 1 gagball og 1 choker.

Læs mere her

 


 

Obaie Bondage Sæt til Sengen

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Hver strop har en maksimal længe på 146 cm
 • Aftagelige manchetter med blødt for
 • Justerbare stropper
 • Godt begyndersæt

Ulemper

 • Passer ikke på senge der er bredere end 160 cm

Beskrivelse af produktet

Dette lækre bondage-sæt til sengen er fra det kendte fetish-mærke Obaie. Sættet består af en tværstrop, hvoraf der i hver ende af tværstroppen går to stropper ud, som er dem, der går rundt om madrassen. For enden af hver strop er der en manchet, der er blødt foret indvendig og er justerbar via velcro, så man nemt kan tilpasse dem til håndled og fodled.

Sættet spændes fast under sengen eller madrassen, og du kan på den måde fiksere din partner, men stadig bevare komforten. Manchetterne er aftagelige, og du får på den måde flere fikseringsmuligheder. Stropperne er nemme at indstille i længden.

Anbefalet til

Et rigtig godt begyndersæt. Stropperne er nemme at justere og manchetterne er også justerbare via velcro. Produktet er også nemt at pakke sammen og tage med på rejsen, hvis man ønsker at benytte det andre steder.

Det siger andre kunder

Produktet er for småt til senge, der er over 160 cm i bredden, men ellers er kvaliteten fin ift. prisen.

Opsummering

Et bondage-sæt fra mærket Obaie, som passer på alle senge under 160 cm i bredden. Manchetterne er aftagelige og indersiden er med blødt for, som er blidt mod huden. Både stropperne og manchetterne er justerbare, så det kan tilpasses alle.

Læs mere her

 


 

FAQ – Bondage sæt

Hvad er bondage?

Bondage er en seksuel udfoldelse, hvor man bliver tændt af at binde sin partner eller blive bundet – eller begge dele. Det er underkastelsen, der er det ophidsende i denne leg. Dette kan foregå med alt fra manchetter og reb til tape, håndjern og lignende. Bondage er en stor del af fetish-universet og spiller meget på det dominante/submissive, hvor man underkaster sig eller underkastes af sin partner. Alle kan være med på bondage uanset erfaringsniveau – tjek f.eks. vores ultimative guide til sikker bondage her.

Hvorfor købe et bondage-sæt?

Der findes mange forskellige bondageprodukter, men med et bondage-sæt får du en samlet produktpakke – nogen endda med ekstra tilbehør i form af blindfolds, chokers og lignende. Hvis du og din partner investerer i et bondage-sæt, får I et hav af fikseringsmuligheder, og I kan nemt øge jeres erfaringsniveau og eksperimentere rigeligt. Bondage spiller meget på dominans, men samtidigt kræver det en del kommunikation, så samtidigt med at du får piftet sexlivet godt op, øger det også kommunikationen mellem din partner og dig.

Kan vi bruge et bondage-sæt, selvom vi ingen erfaring har?

Naturligvis kan I det. Bondage er for alle, både dem med lidt såvel som meget erfaring. Man kan sagtens spille på det dominante/submissive, uden at det behøver blive direkte ydmygende eller nå til et punkt, hvor man mister kontrollen. De fleste bondage-sæt er meget sikre med nemme åbne/lukke-mekanismer, der gør legen god og sikker.

Hvordan introducerer jeg bondage til min partner?

Hvis du går med en tanke om at bringe bondage ind i forholdet, så fortæl din partner om tankerne. Kommuniker at du har en fantasi, forklar hvad den går ud på, og forhør dig om din partner kunne være med på at eksperimentere med det. I kunne starte let ud ved at inddrage en simpel ting som et blindfold eller nogle simple, bløde håndjern i sexlivet, så I begge bliver trygge ved at eksperimentere med hinanden. Kommuniker omkring jeres oplevelser, så I kan gøre det så behageligt for hinanden som muligt. Jo mere sikre I føler jer, jo mere udfordrende produkter kan I inddrage i legen – f.eks. kan I ende med et lækkert bondage-sæt.

Hvad kan indgå i et bondage sæt?

Et bondage sæt er en uundværlig samling af erotisk tilbehør, der åbner døren til legesyge og sensuel kontrol. Her er en guide til, hvad du kan forvente at finde i et fuldendt bondage sæt.

Håndjern og Ankelmanchetter:

Håndjern og ankelmanchetter er grundlæggende elementer i et bondage sæt. De giver mulighed for fastspænding og begrænsning, hvilket tilføjer en dimension af spænding og dominans til legen.

Øjenbind og Mundknebel:

Øjenbind og mundknebler er perfekte til at intensivere sanseligheden. Øjenbindet skaber en forbindelse mellem berøring og fantasi, mens en mundknebel tilføjer et element af ydmygelse og kontrol.

Pisk og Fjerpinde:

En pisk kan tilføje en snert af smerte og pirrende fornemmelser. Fjerpinde, derimod, giver en let og følsom berøring, hvilket gør dem ideelle til forspil og opdagelse af erogene zoner.

Bånd og Reb:

Bånd og reb er afgørende for at skabe bindende situationer. Bløde silkebånd kan bruges til mere sanfte bindinger, mens reb giver mulighed for strammere og mere fastholdende bånd.

Bondage Tøj og Lingeri:

Nogle bondage sæt inkluderer erotisk tøj og lingeri designet til at forstærke den erotiske oplevelse. Dette kan omfatte strømper, korsetter eller andet tøj, der fremhæver kroppens kurver.

Elektroniske Stimulation Enheder:

For mere avancerede brugere kan bondage sæt omfatte elektroniske stimulation enheder som elektrosex legetøj. Disse enheder tilføjer en elektrisk prikken og stimulering til legen.

Bdsm-tilbehør:

Bdsm-tilbehør som klemmer, paddle og kroge kan også indgå. Disse tilføjer en ekstra dimension af smerte og nydelse til bondagelegen.

Rengøringsmidler og Sikkerhedsudstyr:

Ethvert komplet bondage sæt bør inkludere rengøringsmidler til at holde udstyret hygiejnisk. Sikkerhedsudstyr som saks til hurtig frigivelse af reb og en nødordsalarm bør også overvejes.

Opbevaringsposer eller Æsker:

Nogle bondage sæt leveres med opbevaringsposer eller æsker for at holde udstyret organiseret og diskret. Dette gør det nemt at opbevare og transportere sættet uden at afsløre dets indhold.

At vælge et bondage sæt afhænger af dine præferencer og erfaringsniveau. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan et veludstyret bondage sæt tilføje krydderi til dit intime forhold og åbne døren til spændende erotiske eventyr.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here