Bondage guide til bryst bondage, knuder, knob og pirrings metoder

9020

Du er nybegynder indenfor bondage eller har tidligere erfaring men søger ny inspiration.

Du er ikke helt sikker på, hvad det præcist er du leder efter. Men du ved du har brug for noget inspiration.

Sådan havde jeg det også. Det lige indtil jeg selv faldt over og brugte tid på at finde en masse information omkring bondage, herunder især bryst bondage samt forskellige typer knuder, knob og pirrings metoder der findes derude.

Er du ny til bondage og BDSM generelt? Vil du gerne billigt i gang med noget virkelig lækkert udstyr så er dette fantastiske sæt på tilbud lige nu. Det er klart det køb jeg vil anbefale ALLE der ikke har købt bondage udstyr endnu – uden undtagelse! Du kan se en video af hele sættet her.

Dette er så min samlede “opsummering” af den lange undersøgelse med videre. Jeg håber du kan lide indlægget og får noget ny information eller inspiration og kommer i gang med at binde din partner, dig selv eller en helt tredje person.

Find bondage produkter diskret og billigt, Klik her

Bryst bondage

Der findes mange forskellige bondage typer, og måder at binde folk på. En af dem er bryst bondage. Det er nærmere bestemt en bondage form, hvor fikseringen foregår oppe omkring brystregionen.

Det kan være særligt pirrende for kvinderne at prøve, men mænd vil formodentligt også nyde synet af et par flotte bryster bundet ind og fremhævet af de forskellige reb.

Derfor var det da også bryst bondage som tændte den største gnist hos mig for bondage verdenen. Jeg syntes nogle af de forskellige knuder og knob, som det rent faktisk er muligt at lave omkring brysterne var super spændende. OG frække!

Nu til første:

binding af bryster

Den første her er måske vel nok en af mine yndlings. Bagsiden er en smule svær, da der skla snoes en helt masse. Omvendt så føles den bare utrolig godt på, især fordi rebene for oven presser brysterne godt og giver en fantastisk fornemmelse af dine bryster.

Hvis du vil finde samme hampreb kan det købes billigst her eller i et større ser her.

Du kan også se den lidt tættere på her:

bondage bryster

Regionen og rebene omkring brysterne er ligeledes bedre end i andre knuder og bondage typer. Her er de snoede og går skråt hen over brysterne på hver sider op i mod den modsatte side af nakken. Det giver et let tryk for oven af brysterne, mens de også bliver trykket nede fra af rebet.

Hvis du vil finde samme hampreb kan det købes billigst her eller i et større ser her.

Nu til næste:bondage af bryster

Denne er en mere simpel version. Her har du et over under tryk på en lidt anderledes facon. Overtrykket bliver mere fladt ned over brystet. Samtidig så har du kun minimal tryk rundt om nakken med denne type bryst bondage.

Det giver lige akkurat denne en meget behagelig og isoleret fornemmelse, som jeg rigtig godt kan lide. Selvom den ikke er så hård og voldsom, så giver den alligevel en rar fornemmelse af at være bundet.

Man kan af selvsamme årsag også have netop denne type knob rundt om brysterne i længere tid af gangen, uden at det begynder at gøre ondt.

Nu til næste:bryst bondage

Dette er vel nok den mest komplicerede jeg overhoved har kunnet finde, og samtidig også den langt mest komplicerede jeg selv har forsøgt mig med.

Hvis du vil finde samme hampreb kan det købes billigst her eller i et større ser her.

Den er ikke bare svær, men måske næsten lidt umulig. Man kan hvertfald ikke være sikker på, at få den rigtig i første tilfælde. Men øvelse gør mester, som man så fint siger det. Det kommer hvertfald til at gælde her.

En lille detalje jeg dgo vil fremhæve er den lille knude omkring skeden. Virkelig god idé! Det gør altså lige, at det bare er DET mere behageligt at blive bundet med netop den for  for brystbondage knob.

Det er dog vigtigt, inden du binder din partner eller slave, at du sørger for at tænke over, hvor hårdt og sliddende rebbet er. Har personen ikke underdel på kan det godt gøre lidt ondt med et ru reb dernede!

Generelt gælder det selvfølgelig at i skal passe på hinanden. Det gælder dog især, når man begynder at bevæge sig ud i de mere komplicerede bondage eventyr som dette er det arbejde kræver en del forskellige mennesker ombord på det.

Find bondage produkter diskret og billigt, Klik her

 

Nu til næste:brystbondage

Denne er igen en af de mere simple, men stadig med et tvist af sværhed. Igen ser vi, hvordan topdelen og nakke-snoren ikke er forbundet. Rebet der går mellem brysterne og lodret op over brystet er tværtimod snoet og bundet rundt om nakken. Den ender så i en stor sammenføjning mellem skulderbladende på ryggen.

Hvis du vil finde samme hampreb kan det købes billigst her eller i et større ser her.

Heraf udspringer de to vandrette rebs sammenføjninger også som fører 4 rebs stykker rundt under brystet og over brystet på den bundne person. Ikke just en nem bryst bondage knude at binde, men det burde lade sig gøre med en god time ved hænderne.

Den kan selvfølgelig bindes strammere eller løsere efter ønske. Det er helt op til dig selv, hvordan du vælger at gøre det.


Inden vi går videre med bondage knuder kommer her lidt produkter vi vil anbefale i denne guide til at komme i gang med bondage:

Sportsheets 5 Dels Hog Tie og Manchet Sæt

Specifikationer:

 • MATERIALE: Metal, nylon og blødt stof.
 • JUSTERBAR: Ja.
 • MÅL MANCHETTER: Længde: 25 cm, totallængde: 37,5 cm, bredde: 5 cm.
 • OMKREDS MANCHETTER: Op til 36,5 cm.
 • VANDTÆT: Ja.

Anmeldelse:

Funktionel og behagelig Manchetterne er bløde, funktionelle og behagelige. De er blid mod huden, så de efterlade ikke nogle dybe mærker, som reb godt kan gøre. Kan bruges lige som man ønsker dem. Man kan undlade at bruge O-ring samleren, og i stedet for brug reb hvis man ikke ønsker at, rebet skal have direkte kontakt med huden. Din partner eller dig selv får ikke nemt ved at undslippe, så i kan lege jeres kinky leg i fuld nydelse. Prisen er ikke værst eftersom at, de manchetterne der bliver lavet i læder, godt kan koste dig 100-300 kr. mere.
God fornøjelse.

 

Obaie Bondage Sæt til Sengen

Specifikationer:

 • MATERIALE: Polypropylen, polyester og metal.
 • JUSTERBAR: Ja.
 • LÆNGDE, STROPPE: Op til 146 cm.
 • OMKREDS, HÅNDLEDS MANCHETTER: Op til 32 cm.
 • OMKREDS, ANKEL MANCHETTER: Op til 36 cm.

Anmeldelse:

SÅ nemt og SÅ fedt! Hvorfor gøre noget mere kompliceret end det er? Det er er lige til at gå til, og man behøver ikke en brugsforvirring for at lure, hvordan man kommer igang. Både remme og manchetter er stærke og ikke til at komme ud af, så når man først ligger der, må man jo finde sig i, hvad man bliver udsat for. Sættet giver et hav af muligheder og der er til mange timers leg. Det scorer fuldt hus her fra os!

 

Obaie Bløde Håndleds Manchetter

Specifikationer:

 • MATERIALE: Polypropylen, polyester og metal.
 • JUSTERBAR: Ja.
 • INDVENDIG OMKREDS: Op til 32 cm.
 • LÆNGDE: 18 cm.

Anmeldelse:

Funktionelle Der er ingen ubehag ved at have dem på, derudover er de meget funktionelle da de ikke blot kan sidde sammen, men faktisk kan sættes fast til andre elementer. Dette gjorder at vi købte dem og vi har nu “afprøvet” dem. Ingen beklagninger.
Da vi bruger dem hovedsageligt bag på ryggen, var frygten at de ville være ubehagelige at ligge på, dette var dog ikke tilfældet.
Vi er yderst tilfreds med vores køb. Kan varmt anbefaledes

 

Obaie Body Restraints Harness

Specifikationer:

 • MATERIALE: Nylon, flonel og metal med belægning.
 • JUSTERBAR: Ja.
 • FULD LÆNGDE: 48 cm.
 • OMKREDS, MANCHETTER: Op til 30 cm.
 • OMKREDS, HALSBÅND: Op til 46 cm.
 • OMKREDS, TALJE: Op til 106 cm.

Anmeldelse:

En anvendelig harness, som godt kunne savne lidt flair Selve ideen med harnessen er til at dø for, og at den både kan bruges for ryggen og brystet giver en rigtig mange muligheder. Det er super lækkert, at der er så mange ringe i den.
Ligeledes er det rigtig nemt at skifte mavebåndet og halsbåndet, hvis man har noget andet liggende, man bedre kan lide. Så det er super fint.
Den vil nok passe de fleste. Halsbåndet kunne blive stramt selv på min spinkle hals, og der var stor plads til at løsne båndet. Produktet var super blødt og behageligt
Dog er jeg ikke en stor fan velcrolukningerne, som både manchetterne og halsbåndet har. Det er en smagssag, men den slags slides let op. Derudover er harnessen også lidt bred, hvilket kan se en anelse klodset ud.
Man kan også bruge den med reb og lave en meget dekorativ harness med rebet, der snor sig gennem ringene.

Jeg anbefaler generelt at købe produktet, men går man meget op i design og materiale, kan det være, man må søge andre produkter.

 


Bondage knuder

Der findes et hav af forskellige bondage knuder. Det er lige værd at huske på, at når jeg siger knuder, så mener jeg ikke de store mønstre, som man kan lave med reb eller hele opsætningen.

Der er her i stedet tale om de enkelte typer af bondage knuder man kan lave. Oftest indgår der flere forskellige knuder i en samlet opsætning eller binding af en person. Nogle er bedre til bestemte formål, andre er bedre til andre formål.

Det skal vi alt sammen i løbet af dette indlæg forsøge at hitte ud af, altså hvornår du skal bruge det ene knob versus, hvorfor du måske bør overveje at at bruge et andet knob. Du behøver ikke have fat i nogle lange reb for at gære det her. Så længe du har to ender, så burde du kunne træne dig til de fleste bondage knuder og senere inkorporere dem i en større hele.

Find bondage produkter diskret og billigt, Klik her

Nå, ikke så meget udenomssnak, lad os komme i gang med at vise dig/jer nogle bondage knuder i kan lære at binde med det samme.

Knude omkring håndledet (automatisk stramning)

Den første i skal se, er en knude jeg bare eeeelsker! Den er forholdsvis nem at lave og så er den super hurtig at anvende.

Det gør ofte at man kan forberede lidt “hjemmefra”, så når man endelig kommer til at skulle fiksere enten en arm eller et ben, så går det lynende hurtigt.

Den kommer her med en lille fin video guide. Hvis du selv vil lave den kan du købe de reb du ser på videoen lige her.

Hvis du ikke syntes den bare var fin og effektiv, så bliver du jo nok nød til at læse lidt videre endnu. Bare rolig, jeg har taget mange flere rigtig fine videoer og guides til binding og bondage knuder med til dig.

Find bondage produkter diskret og billigt, Klik her

Dobbelt håndleds bondage knude

Du tænker måske efter den ovenstående lille video:

Jo tak Lise, men er der ikke ét knob som fungerer automatisk til begge hænder?

Jo. Det er der der. Må jeg præsentere ovenstående i en smart og særdeles nem og ligetil version med mulighed for fiksering og binding af 2 hænder eller 2 fødder på samme tid:

Ovenstående reb kan findes billigt og diskret her

Men det var altså ikke bare det for de bondage knuder. Der er mange flere endnu. Jeg vil blandt andet anbefale dig at tage et smut på youtube og se, om du ikke kan finde nogle af dem der.

Det er en super god løsning, for knuder (især når det drejer sig om dem til bondage leg) er bare uhyre svære at binde og komme i gang med at lære. Det er nok også grunden til, at så utrolig mange går til alle mulige former for bondage kurser.

Det behøver du dog ikke lige umiddelbart. Det er hvertfald oftest meget dyrere en det at se en gratis video eller 2-3 stykker på nettet.

Men nok om kurser vs. Videoer på nettet (som er gratis!). Nu skal vi til den sidste video omkring bondage knuder jeg vil vise jer:

Bondage knob

Hvad er så et bondage knob. Jo i princippet er det i mit hovede og i mine øjne bare flere knuder sat sammen til et stort knob. Nogle ville nok mod argumentere med at et knob er den bevidste knude.

Sådan er vi så forskellige. Men i dette lille underafsnit vil jeg gerne vise jer nogle af alle de knob, som altså i min optik er de store krops bindinger med reb, som jeg er mest fascineret og inspireret af.

Det vil jeg gøre med nogle billeder løbende. du har nok allerede bidt mærke i nogle af dem. Derudover vil jeg også forsøge at sætte flere videoer ind, så du kan få noget mere inspiration og blive guidet i hvordan du binder dig selv et bondage knob.

Find bondage produkter diskret og billigt, Klik her

I den næste sektion her vil jeg vise jer en lidt alternativ måde at binde hænderne sammen på en person på.

Det er en metode jeg virkelig godt kan lide. Både at blive bundet med, men også at binde andre med.

Grunden til det, er af den simple grund, at den sørger for at forskyde hænderne. Normalt når man bliver bunden på hænderne, så bliver de mast sammen.

Med dette bondage knob formår man på en elegant og stadig stram måde at separere hænderne og binde dem til hinanden på samme tid. Det gør ligledes at en hånd godt kan bevæge sig i en retning og den anden hånd i den modsatte. Uden at det dog løsner knuden.

Jeg har delt “binde-processen” op i tre trin herunder. Billederne burde i stor grad tale sit eget sprog, men jeg har forsøgt at indlemme lidt tips og tricks og forklarende tekst undervejs. Det gør det forhåbentligt nemmere og mere forståeligt.

første trin i en bondage knob

Her er første trin, som du ser på billedet til venstre rimeligt simpelt. Du starter med at snore bondage rebet rundt om håndledende på personen der skal fikseres. Herefter tager du som på billede to til højre snorene og putter højre snor inde i løkken på venstre hvorefter du løfter højre væk fra personen der bliver bundet og op.

Venstre snor kører du tilbage under mod personens krop. På den måde holder de to ender af rebet hinanden i spænd.

Nu til andet trin:

andet trin i et bondage knob

Med de to reb ender i spænd overfor hinanden kan du nu snore dem modsat af hinanden mod hvert håndled.

På den måde skaber du et strammere reb. Personen der bliver bundet med bondage knobet kan med fordel holde lidt igen (altså trække hænderne fra hinanden blidt).

Nu til tredje trin:

tredje tirn i et bondage knob

Nu skal bondage knobet bare lukkes, hvilket giver lidt sig selv.

Derfor vil jeg bare afslutte denne lille guide til bondage rebet og måden at binde et knob på. Du kan finde meget mere info og produkter på linket her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here