Har du og din partner prøvet at binde hinanden for første gang, og vil nu øge sværhedsgraden?

Eller er I erfarne men mangler inspiration?

Så læs med i dette indlæg.

Vi viser i dette indlæg forskellige bindingsteknikker, og vi anbefaler løbende kvalitetsprodukter fra de bedste forhandlere, så du kan have en god og sikker oplevelse.

Selvom man godt kan udøve bondage med manchetter og lignende, så er alle bindingsteknikkerne i dette indlæg udført med reb.

Husk at bondage skal være sjovt og frækt. Hav altid en saks i nærheden, hvis det ender med at gå galt, og kommuniker med hinanden løbende. God leg!

Vil du tjekke markedet for frækt bondageudstyr ud, eller mangler du blot inspiration til dit næste køb? Hvis du er begynder, så kan vi varmt anbefale dette fantastiske sæt. Har du brug for mere?

Find bondage-produkter diskret og billigt her!

Hvad er bondage?
Bondage er en seksuel udfoldelse, hvor man bliver tændt af at binde sin partner eller blive bundet – eller begge dele. Det er underkastelsen, der er det ophidsende i denne leg. Dette kan foregå med alt fra manchetter og reb til håndjern og lignende.

 


 

Bondage med reb

Hvis du endnu ikke har et reb, så er dette klart en god investering, når det kommer til bondage. Med et reb kan du starte med de mere simple bindingsteknikker og øge sværhedsgraden, indtil du mestrer selv de mest avancerede.

Vi anbefaler disse to typer reb, som begge er bløde og skånsomme mod din hud. Brug aldrig reb, der ikke er beregnet til bondage-formålet, da dette kan gøre mere skade end gavn!

 

Simple bondage knuder / teknikker

Der findes et hav af forskellige bondage knuder. Det er værd at huske på, at når der siges knuder, så menes der ikke de store, lidt avancerede bindingsmønstre og opsætninger.

Der er her i stedet tale om de enkelte typer af bondage knuder, man kan lave. Oftest indgår der flere forskellige knuder i en samlet opsætning eller binding af en person. Nogle er bedre til bestemte formål, andre er bedre til andre formål.

Vi viser dig her 3 simple bondage-knude teknikker, som du kan prøve dig frem med.

 

Knude omkring håndleddet (automatisk stramning)

Den første knude er forholdsvis nem at lave, og så er den super hurtig at anvende. Den er derudover også nem at binde op, og strammer ikke unødigt omkring håndleddet.

Billede 1

Buk rebet på midten, og lad midten hvile på håndfladen. Enderne skal være cirka lige lange og hænge ned bagved.

bondage guide

 

 

 

 

Billede 2

Træk herefter enderne igennem, så du laver en løkke rundt om din håndflade som vist her på billedet.

bondage guide

 

 

 

 

Billede 3

I stedet for at lade enderne hænge, så sno dem en gang rundt om din hånd, så de igen hænger bagved.

bondage guide

 

 

 

 

Billede 4

Træk enderne igennem igen, så du danner en løkke med to snore på hver side af enderne. Sørg for at forsiden ser således ud.

bindings teknik

 

 

 

 

Billede 5

Rebet og starten på knuden skal se således ud på bagsiden. Sørg for at snorene er flade ved siden af hinanden og ikke viklet ind i hinanden.

bondage reb

 

 

 

 

Billede 6

Flyt herefter knuden fra håndfladen og ud på dine fingre. Dette gør det lettere for dig at færdiggøre knuden. Stram lidt, så løkken bliver lidt fast.

bindingsteknik

 

 

 

 

Billede 7

Træk herefter begge enderne på rebet gennem fra højre, men træk ikke rebet hele vejen igennem. Stop når det danner en løkke som på billededet.

bondage knude

 

 

 

 

Billede 8

Du kan nu tage knuden af dine fingre. Lad din partner stikke hånden igennem løkken, og skub knuden ind mod håndleddet for at stramme den – dog ikke for hårdt!

bondage knude

 

 

 

 

Du er nu i fuld kontrol over din partner. God leg! 

Har du brug for mere hjælp, kan du se nedenstående video-guide.

 


Dobbelt-håndled bondage knude

Vil I tage skridtet videre og prøve at binde to ting på en gang i stedet for en enkelt, så se med her. Med denne simple knude er det nemlig muligt at fiksere to hænder (eller to fødder) af gangen.

Billede 1

Find midten af rebet og kryds enderne, så de danner en cirkel som denne. Den ende der i cirklen ligger øverst, skal være den, der går ud mod venstre.

håndjern bondage

 

 

 

 

 

Billede 2

Lav herefter en løkke mere. Løkken til venstre skal krydses foran, hvorimod løkken til højre krydses bagved, som vist på billedet.

bondage håndjern

Billede 3

Løkken til højre lægges nu ind over løkken til venstre. Den ene side af den venstre løkke trækkes igennem den højre – og den højre igennem den venstre.

reb håndjern

 

 

 

 

 

Billede 4

Når løkkerne trækkes igennem hinanden, vil det se således ud. Træk nu løkkerne helt igennem hinanden, så knuden i midten strammes.

reb håndjern

Når løkkerne er trukket igennem hinanden og knuden er strammet, skal det se sådan her ud. Du kan nu lade din partner stikke begge håndled (eller ankler) gennem hullerne, og du har nu kontrollen. Du kan stramme løkkerne ved at hive i snorene. Husk dog ikke at stramme dem for meget.

håndjern reb

 

I kan også se denne video-guide, hvis I har brug for mere inspiration. Rebet i videoguiden kan dog ikke anbefales, da det ikke er fremstillet til bondage-formål. Husk altid kun at købe reb, der er til dette formål hos en erotisk forhandler.

 


 

Alternative håndjern

Dette er en anden måde, hvorpå du kan binde hænderne sammen på din partner og bevare kontrollen over dem. I denne teknik bindes håndleddene ikke helt tæt sammen, som de ofte gør i andre teknikker. Der er en afstand mellem håndleddene, hvilket kan give følelsen af mere frihed til den, der er bundet.

 1. Lad din partner holde deres håndled frem med cirka to knytnævers afstand imellem dem. Læg rebet over deres håndled, så midten af rebet er cirka imellem hænderne. Snog begge ender omkring to gange, så det i alt er rundt om håndleddene fem gange.
 2. Kryds rebene under det, der snart bliver ”håndjernene”. Træk dem op på modsat side af, hvor de startede – altså det bagerste over foran og den forreste bagom. Venstre snor kører du tilbage under mod personens krop. På den måde holder de to ender af rebet hinanden i spænd.første trin i en bondage knob
 3. Bind hvert reb omkring udad imod din partners hænder. Stop med at snog det omkring, når du stadig har et lille stykke mellem rebet, der er snoet omkring og håndleddene. Du bør ende med et lige tal af runder på hver side af det stykke af rebet, du først krydsede. Hvis det ser lidt løst ud, så skal du dreje hver af rebene i den retning, som du vikler dem for at stramme det hele. Det kan være nødvendigt at pakke hver ende en eller to gange mere efterfølgende.
  Personen der bliver bundet med bondage knobet kan med fordel holde lidt igen (altså trække hænderne fra hinanden blidt).bondage guide
 4. Løft den sidste løkke på venstre side, og træk enden af rebet igennem indefra og ud. Gentag på den anden side for at binde det hele sammen. Træk i begge ender af rebet for at være sikker på, at det holder. Nu kan du enten vælge at trække de resterende ender ind i bindingen, hvis de er kort, eller også kan du bruge dem til at binde din partner til noget – eller trække dem rundt.bondage guide

 

Skal det være endnu vildere?

Din kæreste kan også bindes op

Hvis I føler jer modige, kan I også prøve at fiksere, så begge hænder er gennem den ene løkke og halsen er i den anden, som vist på billedet. Dette anbefales dog kun, hvis I har erfaring, og vær meget opmærksom på, ikke at få løkken omkring halsen for stram! En saks i nærheden er altid en god idé, hvis det går galt. 

 

 


 

De mere avancerede bondage teknikker

Hvis du (og din partner) føler, I mestrer de simple teknikker og vil øge sværhedsgraden, så har vi her samlet nogle af de mere avancerede bondage teknikker. Disse kræver en større fingerfærdighed end de ovenstående, og tager også lidt længere tid.

Til gengæld er de imponerende, når de lykkes, og hvem synes ikke det er frækt at kunne?

 

Bryst bondage

En anden type bondage er bryst bondage. Det er nærmere bestemt en bondage form, hvor fikseringen foregår oppe ved brystregionen.

Det kan være særligt pirrende for kvinder at prøve, men mænd vil formodentligt også nyde synet af et par flotte bryster bundet ind og fremhævet af de forskellige reb. Alle disse brystbondage-teknikker er udført med hamp-reb, som giver et frækt look.

Hvis du vil have det samme look og ikke bruge de andre reb, så har vi her anbefalet hamp-reb og et helt hamp-reb sæt:

 

Simpel bryst bondage

Selvom dette er et eksempel på simpel bryst bondage, så er det alligevel ikke så simpelt igen. Der er overraskende mange teknikker og snoninger ved denne bondage-type. Vi viser dig nedenfor en videoguide til, hvordan du laver dette frække bryst bondage.

bondage af bryster

Vil du have et hamp-reb som modellen har? Find det her!

 

 

Pentagram bryst bondage

Pentagram teknikken er en anden lidt mere avanceret bondage teknik. Den kræver mere fingernemhed og tålmodighed, men jo vildere en bondage teknik, jo vildere et resultat! Se nedenstående videoguide for, hvordan du binder et pentagram på brystet.

pentagram harness

Mangler du reb til dette frække bondage look? Klik her!

 


 

Bondage af hele overkroppen

Skridtet videre fra bryst bondage er bondage af hele overkroppen. Her er det ikke kun bryst-regionen, der er i fokus, men fra skuldrene og ned til skridtet. Vi har har foreslået en enkelt teknik her, hvis det er noget, I vil kaste jer ud i.

Bondage kjolen

Bondage kjolen er en bondage teknik, der strækker sig fra skuldrene og ned til skridtet. Den er mere avanceret end bryst bondage, og tager en del længere tid at mestre. Vi viser dig en lille video-guide til, hvordan du nemmest kan lave denne type bondage.

bryst bondage

Vil du have et hamp-reb som modellen har? Find det her!

Der findes enormt mange forskellige knuder og teknikker. Vi har udelukkende vist nogle få, som giver et billede af, hvordan de mest populære bondage teknikker ser ud. Du kan også finde teknikker til ben, hofter, underliv… der er ingen grænser.

 


 

Andre bondage produkter

Vi har her anbefalet andre produkter, I også kan bruge i jeres bondage udfoldelser, hvis I foretrækker ikke at bruge reb. Der er her både manchetter, harnesses og tape. God fornøjelse!

 

Scandal Hog Tie Kit

Specifikationer:

 • MATERIALE: Polyester, velcro og metal.
 • NIKKELFRI: Ja
 • BREDDE MANCHETTER: 5 cm.
 • OMKREDS MANCHETTER: Justerbar, passer alle størrelser.
 • AFSTAND IMELLEM MANCHETTERNE: 30 cm.

Anmeldelse:

Manchetterne er bløde, funktionelle og behagelige. De er blide mod huden, så de efterlader ikke nogle dybe mærker, som reb godt kan gøre, hvis det sidder for stramt. Kan bruges lige som man ønsker dem.

Man kan undlade at bruge O-ring-samleren, og i stedet bruge reb, hvis man ikke ønsker, at rebet skal have direkte kontakt med huden. Der er dømt masser af kinky leg og timevis af nydelse. Godt produkt til en fornuftig pris.
God fornøjelse.

 

Obaie Bondage Sæt til Sengen

Specifikationer:

 • MATERIALE: Polypropylen, polyester og metal.
 • JUSTERBAR: Ja.
 • LÆNGDE, STROPPE: Op til 146 cm.
 • OMKREDS, HÅNDLEDS MANCHETTER: Op til 32 cm.
 • OMKREDS, ANKEL MANCHETTER: Op til 36 cm.

Anmeldelse:

SÅ nemt og SÅ fedt! Hvorfor gøre noget mere kompliceret end det er? Det er lige til at gå til, og man behøver ikke en brugsanvisning for at lure, hvordan man kommer igang med at bruge det. Både remme og manchetter er stærke og i god kvalitet.

Sættet er derfor både mildt mod den, der har det på, men samtidigt er det holdbart nok til at give den frække følelse af underkastelse. Sættet giver et hav af muligheder og der er til mange timers leg. Det scorer fuldt hus her fra os!

 

Obaie Bondage Tape

Specifikationer:

 • MATERIALE: PVC.
 • FTALATFRI: Ja.
 • LÆNGDE: 20 m.
 • BREDDE: 5 cm.
 • Selvklæbende mod sig selv (ingen lim)
 • Blid mod huden

Anmeldelse:

Denne tape er fuldstændig genial til bondage. Ud over at man kan bruge den til nemt og hurtigt at binde hænder eller fødder sammen (eller binde dem til møbler), egner det sig også godt til bryst-bondage. Det giver et frækt og sensuelt look, og man kan også lave hele outfits med det. Kun fantasien sætter grænser!

Tapen bruger ikke lim eller andet klister. Den klistrer blot mod sig selv, hvilket også gør den skånsom mod huden. Den er på den måde heller ikke ubehagelig at fjerne, og niver ikke.

 

Obaie Body Restraints Harness

Specifikationer:

 • MATERIALE: Nylon, flonel og metal med belægning.
 • JUSTERBAR: Ja.
 • FULD LÆNGDE: 48 cm.
 • OMKREDS, MANCHETTER: Op til 30 cm.
 • OMKREDS, HALSBÅND: Op til 46 cm.
 • OMKREDS, TALJE: Op til 106 cm.

Anmeldelse:

Den kan både bruges på ryggen og brystet, hvilket giver den rigtig mange muligheder. Det er super lækkert, at der er så mange ringe i den, og det er nemt at skifte både mavebåndet og halsbåndet, hvis man selv har et alternativ.

Produktet er blødt og behageligt, og lukkes med velcro. Man kan også bruge den med reb og lave en meget dekorativ harness med rebet, der snor sig gennem ringene. Det resulterer i et frækt look til både ham og hende. 

 


 

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here